Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x103 - A gyíkember választása

2015. február 27. 12:14 - Hoppancs

Laci szemet vetett Attila nadrágjára, amelyet egy kockázatos akció során igyekszik lenyúlni, miközben néhányan őszi legyeket megszégyenítve kókadoznak a kanapén. Először párnapajzzsal felvértezve ront rá a zuhanyrózsával támadó, gatyáját „spártai harcosként” védelmező áldozatra, majd Anettel és Robinnal kiegészülve, szódásszifonnal ostromolja a fürdőszobát és a nézők megmaradt agysejtjeit. Attila letaknyossihedernímandozza a csapatot, majd kislányosan visongós, spriccelős ütközet veszi kezdetét, amelynek végén Anett a jakuzziban landol.

Utóbbi másnap reggel a Robin iránti szerelemtől mámorosan alig tudja kimondani a zuhanyozni szót, a fiú érzései pedig olyan acélosak, hogy „már szinte várja, hogy ismét mellé bújhasson”. Illusztrációként megtekinthetjük, ahogy Robin a mosógépek előtt romantikusan himbálja kedvesét. Attilát zavarja is, hogy mindketten „láthatóan boldogok”, a „csöpögős, ragacsos, negédes métely” elől inkább Lacihoz menekül egy kellemes Dennis-analízisre. Odakint aztán a vártnak megfelelően kemény bölcsességek hangoznak el: a „párbaj nem az udvariassági formákról szól”, itt egy „komplett egzisztencia a tét”, és nem szabad nézni a nemeket. Laci issza a mentor szavait, de mielőtt teljesen megrészegedhetne, Robin zseniális dramaturgiai érzékkel bukkan elő, hogy közölje: nincs mosogatószivacs. Attila kénytelen ellenőrizni a helyzetet, miközben Anett villamesteri felelősségéről pampogva követi. Aztán a szivacs állapotáról kezdődik érdekfeszítő vita, az álláspontok eltérőek abban az ügyben, hogy életben kell-e még tartani, vagy a súlyos károsodásra („mintha lehányták volna”) tekintettel jobb neki, ha hagyják méltósággal elmenni. Robin jó papucsként felajánlja, hogy a krízis ellenére elmosogat.nevtelen_1_3.jpg

Attila elhatározza, hogy megbünteti Lacit, amiért nem rakta rendbe a mosókonyhát, de előtte úgy tesz, mintha a turbékoló párocskát akarná szankcionálni. Ennek az az értelme, hogy a büntit lelkesen támogató Laci jól meglepődjön, amikor mégis az ő szívatását szavazzák meg. A terv bejön, Laci visszavonásig Attila „jobbágya” lesz, és minden kívánságát teljesítenie kell. Ehhez kap egy a szürke ötven árnyalatában pompázó, lyukacsos lebernyeget is, aminek felöltése után olyan mélyen átéli a szerepét, hogy Attila lábát átölelve kezd vízért könyörögni. A gazda nem szeretné, ha elfajulna a dolog, ezért tisztázza a legfontosabbat:

„Azért nem kell leszopnod.”

 

Ehelyett azt szabja ki első feladatul, hogy szolgálója minden alkalommal ölelje meg Dennist, amikor az határozott névelőt használ, de végül hajlandó bólintásra módosítani a jelet. Laci mindezt a vártnál jobban élvezi, mert két hete nem zárhatott senkit a karjaiba, és a dolog „morbid módon” jólesik neki. Dennisnek kevésbé, ezért kilátásba helyezi, hogy be fogja magát kenni szarral, ha ez tovább folytatódik, ami briliáns ötlet lenne, csak kár, hogy nem Lacin múlik az ölelgetés.

nevtelen_2_4.jpg

A tanácsadás szokásos dögunalmát az ürüléknek kavargatása dobja fel egy cseppet, aminek során Robint szembesítik azzal, hogy elárulta Dennist, Dórival pedig közlik, hogy Robin fejében megfordult, hogy Lacinak adja át a dupla jelet. A bús lovag érzi, hogy ő fog kimenni, ezért nem akar felesleges köröket futni. „Talán jós vagy?”, kérdezi tőle Iza, aki a médiahéten biztos nem nézte a műsort, mert akkor tudná, hogy bizony igen. Anett mosogat, nem tudjuk, hogy ez még a lehányt szivacs, vagy már egy új, de talán jobb is így. Közben Robin azon elmélkedik, hogy vajon van-e rá esély, hogy őt hívják ki, Laci pedig igyekszik meggyőzni Dennist, hogy Dórit még nála is jobban utálja. Meg különben sem párbajozott még, nehogy már besétáljon a fináléba, érezze át végre ő is, milyen az, ha csomagolni kell, meg végrendeletet írni, blablabla. Az meg hülyeség, hogy nőt nem lehet kihívni:

„Nem megverni viszed ki, b*zmeg.”

 

nevtelen_4_4.jpgElérkezik a búcsúeste, Attila örül, hogy mindenkivel kijött, és még szilikonpopót is tapogathatott, de úgy véli, négyük közül valaki nem az, akinek mutatja magát. Robin nem tud napirendre térni saját vélt, vagy valós érzelmei fölött, Attila pedig az ufókról és reptiliánokról kezdeményez beszélgetést Dórival. A száz százalékos playmate-et a hideg is kirázza, mert „napéjegyenlőség napján született”, és valószínűleg ő is az Orion csillagképből jött, ha nem messzebbről. Határtalan az öröme, amiért rokonlélekre talált Attilában, kicsit meg is sajnálom, amiért ennyire hülyítik. Pedig még csak ezután kezdődik Dennis gyíkember mivoltának bizonygatása (furcsa tekintet, nyelvbirizgálás), amit Dórinak sem olyan könnyű beadni, de azért elgondolkodik. Amíg a többiek buliznak, Laci látványosan búslakodik az esőben, amiért Attila szerint érdemelne egy csokor virágot és egy Oscar-díjat. Ehelyett inkább némi útmutatást kap, de minek. Anett most már annyira odavan Robinért, hogy leszarja, hány éves (még mindig huszonhat), és nem akarja, hogy megváltozzon, mert akkor már nem tetszene. Bence szerint ez a szerelmi történet annyira fantasztikus, hogy ha Andy Vajna nézi az adást, biztos filmet csinál belőle. Mit mondjak, nem túl nagyok az igényei.

nevtelen_6.jpg

A kihívás előtt még lemennek az ilyenkor szokásos elemzések névvel és név nélkül, többszörösen visszatekintünk a konfliktusok és a beleállások szövevényes hálójára. Dórinak muszáj volt kétszeres jellel megmutatnia, hogy mélyen érintette a Dennisszel megromlott viszonya, meg amúgy is, szerette volna azt a látszatot kelteni, hogy csinál is valamit, azon kívül, hogy playmate. Dennis kiskora óta erre a játékra vágyott, „ágászi küzdelmet” szeretne vívni, bármi is legyen az. Az ízig-vérig showman végül Lacit választja, aki nem fél, mert terminátornak érzi magát. Dóri megköszöni a Jóistennek és a mamájának a díjat, pontosabban a döntőbe jutást.



Címkék: vv7 dsns
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csak ügyesen! 2015.02.27. 23:44:54

@vastyúk is ..: Nekem akkor teljesen egyértelmű volt, h Dennis nyer, neki volt történetszála, Dani teljesen kifulladt addigra.

De ez itt már más, itt most már ilyen dolgok nem számítanak.

Csak ügyesen! 2015.02.27. 23:45:45

@VV Erőlegény: Pkatának én is ezt mondtam, a józan eszem azt mondatja velem, h Dennis nem vezethet ennyivel, de hát, mit lehet tudni, ez itt már a végjáték.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.27. 23:45:48

@Csak ügyesen!: @MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Tényleg nagyon érdekes :) Nekem tényleg annyira kék-fekete,hogy csak ámulok,hogy másnak nem :)

Csak ügyesen! 2015.02.27. 23:46:20

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Igen, láttam közben, csak nem éreztem most elég agysejtet a szöveg átfutásához, csak a ruhát néztem meg :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.27. 23:48:30

@Csak ügyesen!: Laci kb ennyivel verte Fannit is. A Fanni és Denisz drukkerek kb ugyanazok lehetnek...

MacákékIcukája 2015.02.27. 23:48:54

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): ja, hogy szombaton lesz? Akkor Lacat viszem, azt akarom, hogy oruljetek neki :DD Latod, milyen kedves vagyok? :D Joejt btw! :)

@DerültÉgből/tintával írok/: en meg azon amulok, hogy valaki az arany reszt feketenek latja :D de ez a hulye ruha ott van mindenhol es mar nem is lehet kapni. Jo ingyenreklamot csinalt neki a feltolto :D

@Csak ügyesen!:

MacákékIcukája 2015.02.27. 23:50:33

@Csak ügyesen!: ".....phenomenon known as color constancy. This ability ensures that the perceived color of an object remains constant, despite changes in the illumination conditions. That means the context, or surroundings, in which an object we are looking at appears in, influences our perception of its color. In the case of this dress, it is photographed so close up that we don’t actually know its surrounding environment, so our brain starts to make interpretations about the light falling on it."

@DerültÉgből/tintával írok/: jajam, eszakon vagyok :)

MacákékIcukája 2015.02.27. 23:52:58

@DerültÉgből/tintával írok/: igen :DDDD akkor latom kek-feketenek, ha felemelem a laptopot es alulrol pislogok felfele :D

@csak mert: ma este sehova, csak random beleszoltam egy diskurzusba :) holnap lesz valami bulika baratokkal, hogy merre, azt meg nem tudom...

Krétagarbó 2015.02.27. 23:53:24

@Mók_Ica: én is, baj van velünk? Na tényleg megyek:))) sokadszorra.

Mók_Ica 2015.02.27. 23:54:53

@Krétagarbó: hihihiiihihihi.... engem nem zavar :))) én is megyek..... mindenkinek jó éjt :)))

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.27. 23:54:57

@Csak ügyesen!: Én Baló alatt nem bírtam nyitva tartani a szemem,annyira álmos voltam.Aludhattam vagy 5-10 percet,mert amikor felébredtem még mindig Baló volt és nem VV. Azóta úgy érzem magam,mint aki átaludta a napot,frissen és üdén.:) Wááá,szereztem egy szuperképességet a VV7 alatt :DDD

Csak ügyesen! 2015.02.27. 23:57:43

@VV Erőlegény: Igen, csak itt most bekavarhatnak a Robin és Dóri drukkerek is, kérdés, h kit tartanak kevésbé veszélyesnek a kedvencükre nézve. Bár elég nehezen eldönthető ez ebben az esetben szerintem. Meg ahogy a kommenteket elnéztem (nem a hv-n, hanem az FB-n, meg az rtl moston), itt kérem szépen érzelmi szavazás van, leszarják ezek a matekot meg logikát :D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.27. 23:57:58

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): El kezdtem reptetni a laptopot ,de nem arany lett, hanem a fakókékből ragyogó királykék feketével :D Kicsit még pörgetem,mert úgy megnézném vörös aranyban is :DD Csak el kell találnom a szöget :D

Csak ügyesen! 2015.02.28. 00:00:06

@DerültÉgből/tintával írok/: Hát, most mondjam erre azt, h ma a kozmetikusnál, miközben nemtommivel sikálják az arcomat, konkrétan elaludtam? Krva ciki volt :D Szóval nagyon jó h véget ér a VV :D :D

MacákékIcukája 2015.02.28. 00:00:23

@DerültÉgből/tintával írok/: latnod kellett volna ma minket, guggoltunk meg hasaltunk meg hajolgattunk a monitor elott, raadasul a recepcion :DD Laptopreptetes, mint uj szuperkepesseg? :D Na en reptetes utan latom ragyogo kiralykeknek, amugy a feheres resz nalam is kekes arnyalatu. Viszont feketet nem latok, ha megveszek sem, esetleg a csipke legszelen :D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.28. 00:04:27

@Csak ügyesen!: :DDD jájjj,mondtad,hogy telihold volt,vagy bevallottad a VV-t? :DDD
@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Csak ismételni tudom magamat:milyen aranyat? :DDD /jó lehetett:) Én is nagyon rá tudok kattani ilyen "feladványokra" :))
@Krétagarbó: @Mók_Ica: Jó éjt :) Ha mentek :D Biztos? :DD

MacákékIcukája 2015.02.28. 00:06:26

@DerültÉgből/tintával írok/: en is imadom :) de kepzeld, mostanra mar kekebbnek latom mint eloszor. Ill. most fedeztem fel, hogy ha nem direkt a kepet nezem, hanem elsanditok mellette, akkor az eredeti szineket latom :))) De lattad azt a kepet, amin megcsinaltak ugy, mintha arany-feher lenne, nem?

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.28. 00:06:54

@pomac: Még sincs szupcsiképességem,mert ugyan ébren vagyok,de olvasni már nem tudok :D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.28. 00:08:21

@Ditti82: :))
@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Nah,azt már meg sem merem nézni:DD A végén még pink ezüstöt fogok látni :DD

MacákékIcukája 2015.02.28. 00:09:42

@DerültÉgből/tintával írok/: deeee. nezd mar meg, tok erdekes, latni fogod, hogy en hogyan latom :D

@Ditti82: nekem az jutott errol eszembe, hogy "there is no spoon"

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.28. 00:10:53

Megyek,mert gravitálok erősen :) Jó éjt!
HAJRÁ ROBIN! /mondjuk..:D/

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.28. 00:12:38

@pomac: Már ráolvastam :D Picok lassú vagyok már nyak felett,ezért megyek :)) Szia és jó onlánykodást :)

MacákékIcukája 2015.02.28. 00:15:39

@DerültÉgből/tintával írok/: okezsoke, joejt! :)

@pomac: nekem nem megy :( a szemetje :(

vastyúk is .. 2015.02.28. 00:18:16

@pomac: de azt ugye jól látom, hogy elfeküdtek a malackák?!

vastyúk is .. 2015.02.28. 00:24:01

@pomac: csak azt láttam, hogy Dóri aludni próbál, azt hittem az összes, de rájöttem, hogy én vagyok a malacka :D hhihihihihi

lukacstoncsi 2015.02.28. 00:25:23

Sziasztok!

Hát a mai öfiben reméltem a búcsúzásnál Attila szembesíti Dórit azzal hogy hülyére vette.na jó csak négyszemközt hogy ne égjen akkorát:D Anett aranyos volt azzal a kis ajándékkal Iza is kedveskedett egy Fanni barbival:D Szandika ki szerintem végigaludta az egész benntlétét egy éremmel honorálta Laci benntlétét.Mert ő tudja ki fog nyerni.Lacival szerintem semmit sem beszélt vagy nem mutatták.Észosztó aki már alig várja hogy menjen a kasszához a lovéért.:-))
Jó hogy most a párbajozók választottak.Dennis jól döntött van még bizalma Dóriban és ez jó mert ő is hibás hogy idáig alakultak a dolgok.Lacci ugye kényszerüen Robint vette maga mellé.Robint se irigylem de amilyen emberi ezt a barmot segíti ahogy tudja.Feladat.
Viszont nem tetszett hogy a két savanyúpofa még Robin kedves invitálására sem akart koccintani pedig az üveg piára mindig ugrik mindenki hisz potya.Legalább illett volna a gesztus miatt hogy ti benn vagytok a döntőben.De még a látszat sem volt meg bunkóéktól.Laci hozza a formáját Dennisnek panaszkodik s a sajnálta csap van megnyitva és mindent látott előre...OMG!Telejósda a köv szakma.Hogy ez mennyire elhiszi amit önmagának hazudik.Gratula.A Belevaló szánalmas Éva próbál feszkkót vinni bele.Dennis magyarázkodik jobban, Laci meg jobban hazudik éppen.Laci hajszálnyival meggyőzőbben tolta a dolgot.Ennyi.A skypeos meg a másik emberkének nagy köszönet hogy emelték az est színvonalát:D

pomac 2015.02.28. 00:27:15

@vastyúk is ..: akkor jól gondoltam hogy jól gondolod (magadat is :D)

pomac 2015.02.28. 00:28:29

akkor denis nyerte , a talizást és fanni ment be

lukacstoncsi 2015.02.28. 00:29:24

Robin nyugtázta hogy top 3-ban van nem szedte szét a nyugit, nem arénázott sőt még a képét se akarta középre tenni és nem szidta a két párbajozót.Több mint korrekt.Lehet hogy neki volt gyerekszobája?

kismalacka 2015.02.28. 00:31:20

Deniszre nyomok egyet. Lacinak qrva nagy lett az arca...aszongya hogy " visszajövök, aztán már csak hátradőlök " . Na nehogy máááá

vastyúk is .. 2015.02.28. 00:32:42

én is azt hittem, hogy lesz buli, mégiscsak párbaj lesz holnap

lukacstoncsi 2015.02.28. 00:34:58

Laci már markolta a nyereményt de Atilla okosan közbeszólt hogy engedje le majd az jönni fog.Na erre nem képes ez a pali. Nagyon megérdemelné hogy koppnajon egy jó nagyot.Nem változott semmit mert azt nem itt lehet hanem majd az életben.Egyszerüen csak hazudik.

lukacstoncsi 2015.02.28. 00:36:45

Laci még Dennisnél is sötétebb azt hitte ma van a párbaj:D Csak a Belevaló....

pomac 2015.02.28. 00:37:02

lehet behallani röhögéseket ,denis beszől :az aurélió kergette az évát :DD robin:ez az volt :D

Csak ügyesen! 2015.02.28. 00:39:15

@vastyúk is ..: Ja, én sem értem.

Laci is azt fejtegette, amit ti, h úgy ki volt rakva Éva melle, h 10-ből 10 ember odanéz, aztán még neki áll feljebb :D

Csak ügyesen! 2015.02.28. 00:40:01

@lukacstoncsi: Bízom benne, h a többi fog koppani, miután sikerült négyszer kiküldeniük párbajozni, kis genya társaság, megérdemelnék.

vastyúk is .. 2015.02.28. 00:42:39

@Csak ügyesen!: én is belenéztem a kútba, hiába, reflex, vagy mi. Én nem sértődök meg, ha megnézik, azért van.

Csak ügyesen! 2015.02.28. 00:45:31

Dóri milyen kis empatikus, őt már nem érdekli semmi sem :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 00:54:50

@vastyúk is ..: Az hogy tetszett, hogy Laci, ha visszajön, már csak hátradől? :P
:DD

vastyúk is .. 2015.02.28. 00:58:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Miért mit csinálna? másnap van a döntő, kár már olyankor neki állni ugrálni...
De persze értem azt is hogy mire gondolsz. Hogy Lacika már a szájában érzi az aranykonfettik ízét. Nem zavar. Mindegyik ezt hiszi, csak a többi nem mondja ki :D

duachais 2015.02.28. 00:59:58

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Miért probléma, hogy ezt mondta? Dennisz mit csinál majd? Ácsorog? :) Aki bent van a 3ban, annak nincs más dolga, mint hátradőlni. Éva példájából tudjuk, hogy 4 megnyert párbaj sem garancia a győzelemre

Csak ügyesen! 2015.02.28. 01:04:48

@vastyúk is ..: Pedig most még mondta is az ON-ban h nem érti h ezzel Robinnak mi volt a baja, ott már nincs mit csinálni, csak ülni. Szóval az előbbiként értette.

duachais 2015.02.28. 01:09:12

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem éreztem nagyképűnek. Nem azt mondta, hogy akkor enyém a világ.. egymás után 3 párbaj..azért nem semmi, megpróbálni nyugodtnak maradni és szenvtelenül válaszolni olyan vádakra, amikre csak ő tudja, hogy hogy van. Szerintem nem a stílusa miatt küldik ki, hanem, mert tartanak tőle, hogy esélyes a végén és reménykednek, hogy elbukik. Remélem, túlélő..és remélem, negyedszerre is visszamegy, mert ezek után véleményem szerint megérdemel egy finálét.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 01:09:31

@vastyúk is ..: Nemá... telerinyálja a műsort az ő izgulásával, meg mert mennyire akar, aztán 1 nap múlva majd hátradől. Csak nekem visszás, hazug és nagyképű? A többi egyáltalán nem hiszi saját magáról, hogy megnyeri, csak reszket és reménykedik. :DDD

duachais 2015.02.28. 01:14:42

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: bocs, de szerintem Dóri és Robin sem tervez mást a hátradőlésen kívül. A két párbajozónak meg még van egy köre.. naná, hogy egyik sem megy szívesen. Csak az egyik kimondja, a másik meg csak pislog..jól szórakozom Deniszen, amikor csak jár a szeme ide oda, nem kicsit van berezelve, Ő, aki azt mondta magáról, hogy nyerni fog.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 01:14:48

@duachais: Ja, te is azok közé a drukkerek közé tartozol, akik az érdemeket a megnyert párbajok számában mérik, meg igyekezetben, szorgalomban. Nem abban, hogy milyen is az ember. Nagyképű. Csaxólok. Bocsi. ?DDD

Ahányszor párbajozni küldték, mindig elmondták, hogy nem bírják a stílusát. Csak azért nyert, mert a Tömb is rászavaz, ezt mindenki tudja. Jószurkolást:)

vastyúk is .. 2015.02.28. 01:15:26

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: szerintem meg az az álszent, aki ilyenkor nem képzeli bele magát a nyereményautóba :D

lukacstoncsi 2015.02.28. 01:19:39

@Csak ügyesen!: Genya kis társaság?ebbe Laci is beletartozik.Nem a két szép szeme miatt ment eddig sem párbajozni hanem mert utálják mint a szart.Szar alatt most egy olyan embert értek akit most látunk Laci személyében.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 01:20:14

@duachais: Nálam természetes, hogy be van rezelve. Ez a normális, akkor is, ha eddig százszor elmondta, hogy nyerni jött a játékba. A másik két finalista előtt úgy beszélni, hogy ő hátradől az visszatetsző. Robin mindjárt ki is fejezte nemtetszését.

Montezuma13 2015.02.28. 01:20:57

Megnéztem a Belevalót és meglepett az, hogy Denisz mennyire gyenge teljesítményt nyújtott, mind az érvelésben, mind az egyéb megnyilvánulásokban. Idegesnek és bizonytalannak tűnt.
Ennek ellenére az az érzésem, hogy ő fogja megnyerni a párbajt.
Laci jobb volt minden tekintetben, most nem is nagyképűsködött, azt nem tartom annak, hogy azt mondta a Fináléban hátra fog dőlni, mert ez alatt nyilvánvalóan azt értette, hogy a VV Finálékban már nincsenek viták, nem kell úgymond párbajozni. Ebben igaza is van, mert ez eddig is így történt, az már inkább egyfajta show-műsor, mint párbaj. Ott már a játékosok valóban csak hátradőlnek a székükben és a nézők döntenek. Ott már nincsenek vérre menő viták.

vastyúk is .. 2015.02.28. 01:21:21

@Csak ügyesen!: Mindegy is. a kocka el van vetve. Jelentős a különbség a két százalék között. vagy az egyik, vagy a másik visszamegy holnap.

duachais 2015.02.28. 01:21:45

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: az előbb írtam, hogy 4 megnyert párbaj sem garancia a győzelemre. Én nem mérem a párbajokat. Egyszerűen azt gondolom, hogy 3 héten keresztül kimenni, vitázni, győzni, nem egyszerű megpróbáltatás. Nem gondolnám, hogy csak úgy megy. Amit a táblánál mondanak, szerintem köszönő viszonyban sincs a valósággal. Robinnal marha jókat beszélgetnek, mégis megkapja a jelét. Hozzáteszem, ha Robin nem így viselkedik, adásba sem került volna, az elmúlt napokban. Ja meg ez a szerelmi szál.. Dóriról, meg jobb ha nem beszélünk.. és nem azért, mert nem párbajozott.. én ekkora mákvirágot nem láttam.

MacákékIcukája 2015.02.28. 01:22:29

www.dailymotion.com/video/k6eEKmAKvK2qfYafWdM

mire mondja Laci a 27. percnel, hogy latta a kepeket a tavalyi donto utani stabbulirol es hogy majd utolag elmond Robinnak par dolgot?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 01:23:13

@vastyúk is ..: persze, ez igaz. Csak valahogy nem így kéne. :)) Most van egy olyan érzésem a 10% különbség miatt, hogy Laccci megy vissza.

duachais 2015.02.28. 01:25:02

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: szval az természetes, hogy D. be van rezelve, de L. mártír, nyavajog stb.. ugyan már. :) Nem bírod, rendben van. De objektívan sem ártana nézni a dolgokat

duachais 2015.02.28. 01:28:23

@Montezuma13: D. szerintem is gyenge volt. Zavarban is volt, nyoma sem volt a magabiztosságnak. Attila megmondta, az fog számítani, kit utálnak jobban. Holnap kiderül
Én ezek közül a játékosok közül csak Lacit vártam volna a döntőbe, a kedvenceim kiestek. Úgyhogy ha holnap Ő is hazamegy, nincs miért izgulnom

vastyúk is .. 2015.02.28. 01:29:49

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: a végén Robinnak szurkolsz? mert akkor neked elvileg mindegy, hogy ki megy vissza, hiszen Robin bent van a fináléban.

pomac 2015.02.28. 01:50:42

vicces a tegnapi on laci tényleg elhiszi hogy maga miatt nyerte az összes párbajt :DD

pomac 2015.02.28. 01:51:20

@kismalacka: 5000 szavazatnál 50 :DD

Fu Szekh Li 2015.02.28. 02:00:03

Most értem haza. Mi történt?

vastyúk is .. 2015.02.28. 02:02:56

@Fu Szekh Li: Semmi az ég egy adta világon. az összefoglaló unalmaska volt, a belevalót a villából közvetítették, és mutattak egy állást kb 55-45 volt.

pomac 2015.02.28. 02:03:41

@Fu Szekh Li: szokásos , ami az öfit iilleti :D a többit én sem tudom aludtam :D

Commodore 2015.02.28. 02:04:18

és valaki masszívan horkol .. ON

Fu Szekh Li 2015.02.28. 02:05:20

@vastyúk is ..: Kösz szépen, akkor nyugodtan megyek aludni egy jó koncert (Braindogs) után :-D

Empty Bee 2015.02.28. 02:05:37

@pomac: még mindig 50-50%, 5450 szavazatnál :DDD

Fu Szekh Li 2015.02.28. 02:06:11

@pomac: Ok, kösz, jó éjt mindenkinek!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 02:33:12

@vastyúk is ..: Nem bánom, ha Robin nyer, ez a helyes megfogalmazás:D Viszont Laccci nálam semmi jót nem tud csinálni, mert hosszú az emlékezetem. Nagyjából angyallá kellene válnia, hogy átminősítsem.:DD De az is igaz, hogy bőven rászolgál a kritikákra.:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 02:36:33

Egy kis szösszenet az éjszakai Robin-Laccciból.

Ezúttal: Robin szerint Attila nem tud tűkön ülni, mert mindig kell csinálnia valamit.:DDD

Csak ügyesen! 2015.02.28. 07:56:02

@lukacstoncsi: Ugyan, nem ezért küldik, hanem egyrészt, mert mögüle kiszavazták a saját csoportját (erről nem tehetett), így őt volt a legegyszerűbb betámadni, másrészt mert tartanak tőle, mint állat, főként Robin, aki nagyon-nagyon szeretne tőle megszabadulni már régóta. De ennek köze nincs ahhoz h mennyire kedveli vagy sem.

Kosztarika 2015.02.28. 08:07:03

@Montezuma13: Jó reggelt mindenkinek! :)

Pontosan így értette a hátradőlést. Az on.-ban kifejtette: ott már nem kell érvelni, mint egy párbajon - csak hátradőlni. Szóval nem kell többet belemagyarázni, mint, mint ami.

2015.02.28. 08:24:38

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: úgy örülök, h mindig egy véleményen vagyunk én is remélem h ez a nagyképű laci repül haza végre

Cérnahuszár 2015.02.28. 08:26:20

van új. Jó reggelt - csipás szemekkel néz

Kosztarika 2015.02.28. 08:32:07

@Cérnahuszár: "csipás szemekkel néz" :D :D

Fu Szekh Li 2015.02.28. 08:45:28

Most nézem hótt álmosan, de Denisz meglepően jó versikét írt, tán csak egy helyen bicsaklott meg.

csipkebogyótea 2015.02.28. 11:39:08

@Juvegrande85: Jellemző. Na ő tényleg percenként átáll a másik oldalra. Még aztat is mondta, hogy "Nem hiszem, hogy a Laci nyerni fog. Eddig csak lányok ellen jött vissza." Mondja ezt az, aki senki ellen nem jött még vissza.

spinks 2015.02.28. 20:43:01

Megállt az élet? Vagy van új post amit én vmi oknál fogva nem látok? Haho. Föld jelentkezz.
süti beállítások módosítása