Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x04 - Hajrá, Loki! (18+)

2015. február 27. 07:10 - sixx

De kurvára vártam már, hogy egyszer mindenféle szégyenkezés nélkül elsüthessem már ezt a címet! Na, mindegy. Topolka kapott egy fekete rózsát, ennek még jelentősége lesz, Becks és Norbi a kamerába rázta a pélót, ennek meg nem, nagyjából innen indítunk. A kiégett fűben álló Gólem fogad minket, ismerős a rövidgatya, heló! De nem, tényleg új ez is, a két karon két óra, reggeli felkonfhoz az jár, legalábbis prosztóéknál. Bence azzal ébred, hogy Botox bámulja fél méterről, biztos lehet szarabbul is kelni, sose akarom megtudni. Nagyon bebasztam? Nem, csak egy szál faszba’ jöttél fel, és itt is csináltad a fesztivált. A mérték nem az én barátom, mondja Bence és arra is csak homályosan emlékszik, hogy tegnap Petinek születésnapja volt. Mi nem, nekünk beleégett a retinánkba a hipsztersapka+nyakkendő-kombó. Botox egy ocelotmintás, pink köntösben nyekereg az ágy szélén egyébként.

Naomi reggeli audienciáján most Timi a soros, bízhatok Petiben? Igen. Ki a faszom ez a szőkenő, hogy így adnak a szavára, miközben a lábkörméről szedi a lakkot nagy vattacsomóval? A mödanszié mellett heverő Péter zenére szeretne henyélni így bedob egy zsetont Topolkába, énekejjé’, de egyedül, és ne a hepibörszdéjt, az amúgy is jogköteles. És anyócának szólítja a nőt, jaj. Naomi közben a szobájában folytatja a kozmetikázást, elkezdem megcsinálni magam, ezt bizonyos helyzetben vad maszturbálásnak is lehet érteni, de IvarNóri nem akarja félreérteni a helyzetet, és az ágyon üldögélve nyomogatja a pattanásait. Topol énekel, Lana Del Rey Summertime Sadness című slágerét búgja, amitől Petinek feláll a farka, Boxos meg nyalogatja a száját és kényszeresen befeszül.

Hogy nekem senki nem énekli a Titanicot! (Naomi)

A faszik Topolkát tapsolják, nagyon profi, köszi. Topol szerint szar volt, de Peti teljesen el van alélva a minihangversenytől. Naomi Topol előadását a hitszegés és kétszínűség újabb bizonyítékának tekint, az sem igaz, ahogy néz, mondja, nemhogy amit kérdez. Nem értem, honnan ez a mérhetetlen gyűlölet, ha valaki ismeri a csajt, kérdezze már meg tőle, komolyan, ez érthetetlenebb, mint a VV7-ben a Zsu iránti esztelen gyűlölet volt. A henyélésnek egy löevél vet véget, Topol olvas, készülődni kell, mert kiderül, miafasz a fekete rózsa. Topol a riportban jelzi, hogy már tudja, kit választ. Peti és Timi nem fél, Bence meg rápirít Botoxra, hogy nehogy kifalsuljon, ami szerintem a kifaroljon lenne, de mindegy. Botox nem falsul, stabil párnak gondolja magutak.

screen_shot_2015-02-27_at_5_25_52.png

Gólem leért a hegyről, ennek megfelelően kicsit liheg, vót ereje a bulinak, mi, kérdezi a lakóktól, akik között Péter nem elég, hogy hipszersapkában de félmeztelen felsőtestre applikált laza nyakkendőben és hózentrógerben ül, aztakurva. Péter egyszer volt már jobb buliban, mint a tegnap esti volt, sajnáljuk már közösen egy kicsit DJHipszerNyakkendőt, akit SOHA nem fogok még egyszer így hívni. Gólem kihívja maga mellé Topolt, a kezébe nyomja a műanyag fekete rózsát, és közben azt mondja, most mindenki megtudja, miért nem volt jó ötlet geciskedni Topollal. Melyik faszival akarsz együtt lakni? Péterrel mondja Topol. Gólem nyugtázza a dolgot, jólval. Akkor add csak oda a fekete rózsát Timinek. Naomi csúnyán néz, a másnapos Becks sokkot kap, Timi a rózsával a kezében magabiztosan kijelenti, hogy faszt, ennek itt nincs vége. Gólem ezt érdeklődéssel hallgatja, nem mondod. De mondom. Na, pedig nem az lesz, hanem bepakolsz, és irány Budapest. Csak így? Igen, szevasz, mondja Gólem, és otthagyja őket a saját levükben főni. Sírásrívás.

Naomi leginkább saját magát sajnálja, Topol meg rosszul van, hogy miatta kell valakinek hazamennie. Van ez így. Péter leül vele, és megbeszélik, nincs sírás, csak a pozitívumokat kell nézni. Negatív = nem jó. Ha Peti kiesik, nyithat életvezetési tanácsadó szolgálatot. Azt is közli Topollal, hogy Adri nem barát, medve nem játék, Gólem nem futballista. És megy eljátszani a szerelmest Timinek, nehogy Naomi megorroljon rá, hogy nem borult ki eléggé a tragédiától, miközben kurvára örül annak, hogy így alakultak a dolgok. Odalent Boxos befeszülve magyarázza Botoxnak, hogy basszameg, arról volt szó, hogy őt választja Topol, vagyis ő a kis fejiben ezt gondolta ki/látta maga előtt, oszt nesze, kiderült, hogy ez is csak olyan, mint a jeti vagy a női egyenjogúság, mindenki beszél róla de lefotózni még nem sikerült. Botox lábán olyan szandacipő van, amit betiltatnék. Becks annyira magához tért ettől a kis közjátéktól, hogy máris tervet eszkábál arra az esetre ha faszi gyön. Bence szerint ezt a hármast (Becks, Norbi, ő) nem szabad széjjelrobbantani, mert BARÁTOK. Naomi tovább csinálja a hisztifesztivált, Timi meg búcsúlevelet fogalmaz.

Topol elmeséli Petinek, hogy Boxos nagyon szeretett volna vele bandázni, mert rajta keresztül látta az utat a belső mag felé. Látszik, mennyire van képben a kalapos feszítőgép, na mindegy. Gólem hozza az új lakót, Lokit, egy szénné varrt, szakállas, szemüveges, Exploited-pólós csávót, aki azonnal szimpatikus lesz nekem. Senki nem tudja, hogy bejött, csendben üldögél, sörözik, sodort cigit szív, majd körbenéz a hotelben. A kisfilmjéből kiderül, hogy polihisztor, akasztott ember éppen nem volt még, de pénzbehajtó és szexboltos már igen, és sokféle taktikája van. Gólemtől kap tanácsokat, szegény. Felmegy az emeletre és s szívbajt hozza a lakókra, mert az ablakban/ajtóban egyszer csak megjelenik sörrel a kezében, gyertek le inni. Boxos zavarba jön, Péter nem annyira, Topolnak első látásra szimpatikus, és eleve, nem csaj jött, szóval végre nem a nőknek kell idegeskedni.

P: Egyébként. Harminc.
L: Éves?
P: Lettem.
L: Tegnap?

Péter nagyon megörül Lokinak, mert egyből azt látja rajta, hogy lehet vele beszélgetni. Becksnek is szimpi, mert van söre. Norbit és Naomit jól megszopatják Lokival, mert Péter aszongya, jönnek kicserélni a mikroportot, amit azok kajakra be is vesznek és technikusnak nézik Lokit, de aztán elröhögik. Loki úgy veszi észre a faszik nem szimpatizálnak vele annyira, hát még ha tudná, hogy Bence, Becks, Norbi és Adri máris tervet forral vagy főz, vagy mit szokás csinálni a tervekkel, mert Loki más világban él, és hát ez nem annyira jó. És okos. És művelt. Ez látszik rajta. Mondják ők. Loki becuccol a szingliszobába, leborotválja a hónalját, majd mennek le ismerkedési estre. Topol és Peti között a szálak szorosabbra fonódnak a fürdőszobában, mindketten Boxos reakciójára várnak, hogy vajh mit fog tenni majd a párválasztón. Vajon beállna Topol mögé? És közben a Dexter zenéje megy. Az ismerkedési est löevéllel súlyosbodik, kvízjáték gyön, a lakótársakról szól, tessen kitölteni. Ez annyira nem fair, baszki, mert Loki mi a faszt tudna a gyökerekről? Na, mindegy. IvarNóri sem ismeri a többieket, mondja.

Loki Péterrel és Topollal egyeztet a párválasztást illetően, Becks mögé nem szabad állni, mert Adri szereti, Bence is elvan Botoxszal, de Norbi már más tészta, ott lehet kapirgálni. Loki azonnal rá is cuppan Naomira, aki meg annyira ostoba, hogy mindent kibeszél neki, ezzel menten szimpatikus lesz Lokinak. Naominak szüksége van Lokira, mert kell neki egy ember, aki kimondja, amit gondol. Loki a riportban felállítja a kórképet: apakomplexusos, szeretethiányos csaj, könnyen ki lehet vele gyönni. Loki később IvarNórit puhítja, és azt mondja neki, hogy nem hajítaná el a Hűség Gömbjét, mert tízmillió elég neki. El kell adnia magát, na. Naomi kavargat, Becksre és Norbira a szívbajt hozza azzal, hogy kijelenti, Loki nem akar Boxos mellé, IvarNóri mögé állni. Behívják IvarNórit is és elővezetik neki, hogy mi lenne, ha párt cserélne, ami IvarNórinak nem tetszik, miafasz, mondja, miért én legyek az Éden Hotel 3 Alíza? Mert Naomi úgy gondolja, azért.

screen_shot_2015-02-27_at_6_41_14.png

Este, lefekvéskor Becks megdugja(?) Adrit, Naomi meg Norbi lelkét ápolgatja, mert a kis párja nagyon be van fosva Lokitól. Joggal?

Címkék: 18+ éden hotel
429 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.02.27. 21:19:25

@Krétagarbó: én tegnap már írtam, h jó páros lenne Naomi-Loki

Krétagarbó 2015.02.27. 21:21:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: hogy hány fok van Costa Ricán. Itt miért nincs mindig nyár? ???:)

nathalie 2015.02.27. 21:21:41

mennyire könnyű megnyerni ezt a játékot egy férfinak... nem kell mást tennie, mint puszilgatni a párját, meg kedvesnek lenni vele.

Krétagarbó 2015.02.27. 21:22:39

Jujujj, Apolkát baleset éri! Skorpió? Kígyó? Mérges pók?

Falatkányi 2015.02.27. 21:24:05

Ezek tök cuki jelenetek. De Marianna miért fürdette meg az urát?

Krétagarbó 2015.02.27. 21:24:18

@fosch9: nem egy hétköznapi pár lennének, az biztos. nekem is tetszene így.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.27. 21:24:31

@nathalie: ehhez idióta, hülye libák is kellenek.

@Krétagarbó: mert én nem szeretem :-D san José holnap 29 fok, kicsit felhős .

Falatkányi 2015.02.27. 21:24:55

@Krétagarbó: Naomi lelöki a lépcsőn? :D Peti meg majd aggódik a váróban :))

nosce 2015.02.27. 21:25:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

breki azt mondta nappal 40 fok volt és 80% párataírtalom, aállandóan cserélmni kellett a ruhát h ne legyen izzadtságfolt

2015.02.27. 21:26:06

@Krétagarbó: remélem meglépik :D
@Falatkányi: biztos megsajnálta

nosce 2015.02.27. 21:26:14

@Krétagarbó:
cápa, felúszott a mödanciéba

nathalie 2015.02.27. 21:26:25

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: akkor pipa, mert itt csak azok vannak.
egyébként sztem a nők 90%-nál bejön, bármennyire fájdalmas. olvadunk..

Krétagarbó 2015.02.27. 21:27:12

@Falatkányi: aranyosak voltak együtt Mariann és Bence, pedig külön-külön nem voltak szimpik. Mariann olyan kis gondoskodó Bencével.

beacska 2015.02.27. 21:28:25

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: úgy, h az exeit jelképezi, a szakítások után "ki lett tépve" jelentsen ez bármit is

Falatkányi 2015.02.27. 21:28:32

@Krétagarbó: én azon lepődök meg, hogy ezek a párok tényleg aranyosak együtt. Nincs karakter akit lehetne fröcsögve utálni.

Krétagarbó 2015.02.27. 21:29:29

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: genyó vagyol:) nem baj, lassan vége a télnek, nemsokára itthon is 30 fok lesz:)

malevil2050 2015.02.27. 21:32:29

Semmi meklepetés,sima papírforma,a 2 fix bejött.A következőkben etyenlőre csak 2 és 3 esélyek vannak.Mit keszd loki naomival és fordítva? és mi lesz esz a kórházi esemény?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.27. 21:32:46

@nosce: én a holnapit néztem, de ezt olvastam. Biztos levegőt sem kapnék :-D

@Krétagarbó: tudod, h az vok, most min lepődtél meg? ;-)

@beacska: na, ezt honnan tudjuk?

nosce 2015.02.27. 21:32:58

@Krétagarbó:
klíma nélkül ? Kemény :)

Krétagarbó 2015.02.27. 21:33:29

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: @Falatkányi: remélem nem komoly, bár az volt az előzetesben, hogy vmiről dönteniük kell. Mondjuk fekvőgipsszel mondjuk nehéz lenne játszani ezt a játékot.

Bírom Hódit. Nagyon jófejcsi.

Krétagarbó 2015.02.27. 21:34:35

@nosce: a klímát nem bírom. tengerpart vagy mödanszié mellett? simán ki lehet bírni.

Falatkányi 2015.02.27. 21:34:52

@Krétagarbó: fiúkról néztek fényképet. A reklámban meg elspoilerezik Adri jutalmát és azt is, h Apolka lesz még a műsorban.

2015.02.27. 21:35:25

@malevil2050: nemsoká lesz naomi és loki szerintem
@Krétagarbó: hódi van? őt én is - cincit nem nézem

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.27. 21:35:36

@nathalie: igen, én is vállalom, annyi, h csak ideig hagyom magam, de persze, h mindenkinek jó.

Krétagarbó 2015.02.27. 21:36:05

@nosce: @Krétagarbó: mödanszié cápa nélkül, persze:)

Krétagarbó 2015.02.27. 21:36:49

@Falatkányi: a reklámot már nem láttam.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.27. 21:38:06

@Krétagarbó: igen, de vmi levelet olvastak, v fényképet, akkor háttal ott volt.

Pamela nekem nem jön be.

malevil2050 2015.02.27. 21:38:25

@fosch9: Nem tom itt natyon kevés logikus történés van.Sztem loki mekpróbájja megveszetni a lyányt,vaty csak,rossz nő nincsen,csak nem ittunk eleget effektus vót

beacska 2015.02.27. 21:41:01

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: hömmm, vki belinkelt ide egy cikket a lakók tetkóiról. h mi mit jelent, és miért került oda. abban volt....Lokié volt a leghosszabb :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.27. 21:42:11

@beacska: hát, nekem ezek a random tetkók nem tetszenek.

Linket, plízzz :-)

2015.02.27. 21:42:47

@malevil2050: nem baj majd kavarják együtt a szart jó lesz az :D

beacska 2015.02.27. 21:43:08

Loki-Naomi páros? hmmm...nem tűnik rossznak...ez az első eset, h tetszik Naomi. nem játsza feleslegesen a keményt...

viszooont, úgy látom, megint pasi jön be! Norbi parázhat ;)

Falatkányi 2015.02.27. 21:46:34

@Krétagarbó: most másik volt, Apolka talán elesett, de ott ül mikor választhatnak h ki jön be

beacska 2015.02.27. 21:53:35

mi van, átmentetek a Villába? :(

nekem tetszett ez a mai rész: Apolka-Peti páros ari, de Marianna-Bence is, bár észre vettétek, h nem vágták be, h őket is faggatta-e Berki a Ceremónián? olyan kis érdektelenek...

és hát Loki-Naomi az új remények... (de fő favoritom egyelőre Peti-Apolka marad)

Krétagarbó 2015.02.27. 21:54:34

@Falatkányi: teljesen elrontják ezekkel az előzetesekkel.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.27. 21:55:08

@beacska: na, Loki megtestesíti a gondolataimat, h miért utálom a tetkókat :-D

@Krétagarbó: heverni a parton, nekem menni kell mindig, azt meg nagy melegben nem jó :-D

Krétagarbó 2015.02.27. 21:55:43

@beacska: sztem igen, de már nem tart sokáig szerencsére:) Na én is megyek:)

Krétagarbó 2015.02.27. 21:58:06

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: néha az is jó lehet, van egy csomó könyv, amit kiolvasnék. De én is szeretek menni is...

beacska 2015.02.27. 22:11:27

@fosch9: +1 szolgálunk é' svédünk...ja, nem, az más ;)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.27. 22:22:03

@beacska: Az én voltam. Bár lehet más is megtette. Elég érdekes -legalábbis nekem- a tetkók története/jelentése

beacska 2015.02.27. 22:27:25

@Majom1Parádé: igen, akkor, ha VAN jelentése. úgy néz ki, h Lokinál legalább van. nekem ebben a témában a kedvencem a Memento című film ;)

malevil2050 2015.02.27. 22:52:17

" Dobozban szexelnek az új tévéműsorban " - nem akarok cocoh lenni,de loptam,,,, és utánna borszasztó okos cakemeberek kielemzik ,,,,nahh esztet aggyátok össze.esz meg ér 5 hihit...hihhihihihi

Banyus83 2015.02.27. 23:05:52

@Pácsó Ármándó: Én is ezzel érveltem ;-)@beacska: Melyikben? Nekem ez komolyan kimaradt, pedig láttam mind2 elődöt

beacska 2015.02.27. 23:12:14

@Banyus83: igazad van!!! az nem ádám volt!!!! Levi???

Banyus83 2015.02.27. 23:13:37

Egyébként valaki szólt már a tv2-nek, hogy az előzeteseket ritka szarul vágják össze? Mindig elspoilereznek valamit. Vagy csak én gondolom így?
Nekem Botox tiszta Horváth Éva :-)

Banyus83 2015.02.27. 23:14:20

@beacska: Igen, ő volt mindkettőben. Basszus komolyan azt hittem, ennyire kihagyok már :-)

beacska 2015.02.27. 23:16:42

@Banyus83: jaa, én meg annyira a hányásra fixáltam, h nem is tűnt fel a név :D...bocs, ha vkit félreinformáltam, de vhogy Dotty is vette az adást ;)

Banyus83 2015.02.27. 23:19:23

@beacska: Hihi :-) Én Beckstől várok hasonlót az mostaniban :-) Nekem valahogy ő hajaz Levire

beacska 2015.02.27. 23:23:08

@Banyus83: szerintem inkább Bence. hiába mondja Patrik, h a bulik nála KO-val szoktak végződni, szegény Bence tűnik olyannak, mint aki nem nagyon szokta az italt...

beacska 2015.02.27. 23:28:23

@Banyus83: néztem a Levi FB oldalát, teli van a kisgyerkőc képeivel...affene se gondóta vóna ;)

raspberrypie 2015.02.27. 23:31:09

ÉH1-ÉH2nél volt vagy 1000-2000 komment, most meg 400 :O mi történik? :(

Banyus83 2015.02.27. 23:36:22

@beacska: Én is megnéztem...Ltod, miből lesz a cserebogár :-) Bencét illetően igazad lehet.

beacska 2015.02.27. 23:36:44

@raspberrypie: még megy a VV. jövő héten már nem lesz

Banyus83 2015.02.27. 23:37:24

@raspberrypie: Szerintem még nem indultunk be rendesen...ott azért egy idő után kialakult, hogy ki kit kedvel, és többet ment a témázás, vagy tematikázás :-O

beacska 2015.02.27. 23:37:38

nna, én megyek, jójcakát! holnap ugyanitt tali ;)

raspberrypie 2015.02.27. 23:38:44

@beacska: Nézettségi adatokat most nem tudom, de bukott az ÉH? VV üti?

mocskosmacska 2015.02.27. 23:48:08

Amit nem értek: ott vannak a nagy egzotikus nyárba és ahelyett, hogy élveznék, azon agyalnak, hogy kit kellene legközelebb hazaküldni. Én tennék rá, amíg nem én vagyok az.

mocskosmacska 2015.02.27. 23:49:37

ez a Bence-patrik-norbi hármas lesznek azok a pöcsök, akik majd azt hiszik, hogy ők mekkora királyok és a hotel a birodalmuk.

Chuck Νorris 2015.02.28. 00:07:49

már megint nem megy az online?

kamilla123 2015.02.28. 00:40:37

az a baj ezzel az egésszel,h egyelőre iszonyat unalmas.

Pácsó Ármándó 2015.02.28. 08:09:47

@raspberrypie: Nem az első héten volt ennyi szerintem :-)

@Banyus83: Ahhoz képest Bence iszik a leghatásosabban :-)

@mocskosmacska: Hát ez az. Ha nem szervezkedsz, nagyon hamar véget vetnek a nyaralásodnak. Bár, ha szervezkedsz de bénán (lásd Dominik) akkor is :-)

2015.02.28. 08:35:53

mi lett a szavazás vége, szombaton vagy hétfőn kapjuk az öfit?

Gonosz törpe 2015.02.28. 08:56:06

@Falatkányi: Nekem van egy, Patrik.

jófej házisárkány 2015.02.28. 08:58:30

@fosch9: Én hétfőre szavaztam, és akkor a szombat nagyon vezetett, szerintem az nyert. Lehet, hogy szombaton sixx is tovább alszik :)

W.Jack. 2015.02.28. 09:07:29

@jófej házisárkány: Én is szombatra adtam a voksomat, de könnyen lehet, hogy sixx is tovább pihen, meg esetleg abból indul ki, hogy hétvégén nem kel más sem reggel 6-kor (csak akinek nagyon muszáj :))

2015.02.28. 09:11:25

@Pácsó Ármándó: @jófej házisárkány: én szombatot reméltem, kíváncsi vagyok mit döntött sixx mert én is szombatra emlékeztem, hogy arra szavaztak többen, de lehet felülbrálja, meglátjuk

mocskosmacska 2015.02.28. 09:15:09

@Pácsó Ármándó: -Ez hülyeség. Először is, mert itt nagyon sokminden múlik a véletlenen. (pl. timi kiesése vagy amikor az első részben visszajött a kiesett gyúrós gyerek csak azért, mert a szerkeztők éppen úgy gondolták.) Másodszor is a hülyén szervezkedők most éppen bentmaradnak és ez nem más, mint a tirumvirátus. Kitették Domikot és benntartották Lokit. Lokit, aki úgy összemelegedett Noémivel, hogy a csaj amint lehet dobja Norbit és bomlik a tirumvirátus. De ez az ő agyukig nem jutott el, abban az van, hogy: " hű ha kitettem dominikot, akit nem kedvelek, mekkora taktikás (majdnem taktikus írtam) vagyok." Ezek érzelmi alapon játszanak, nem reálisan. És ha bármeddig is eljutnak, annak a birkaszellem az oka. Ugyanis mindenki a kezdőcsapathoz akar tartozni és nyal nekik. Pókmajom azért volt frankó játékos, mert szembeszállt a királyi udvartartással és így végre színt és izgalmat kapott a műsor.
Szerintem itt a legjobb taktika: olyan pár, akiben megbízok és kitartunk egymás mellett, míg ha a másik végihugyozza a padlót, akkor is, élvezni a nyaralást és elleni mindenkivel, mert a többiek az alapján fogják kidobni az embereke, hogy kit kedvelnek és kit nem, nem az alapján, hogy ki a veszélyes a játékukra. A többit a szerencsére bízni, mivel a szerkik is elég keményen beleszólnak a dolgokba.

Pácsó Ármándó 2015.02.28. 09:15:50

@nughop: @fosch9: @jófej házisárkány: Igen, ez nem reggel hatkor jön :-) Sőt, egy finom reggeli után megírhatja szép kényelmesen most is, amikor ide kommentelgetünk :-)

Pácsó Ármándó 2015.02.28. 09:24:06

@mocskosmacska: A hülyén szervezkedő Dominik volt nálam, mert olyan embert környékezett meg, (Apolkát) aki egyáltalán nem való neki és mellé még elég feltűnően. Ráadásul nem beszélgetett a Hármassal, mindig elhúzódott. A Hármas meg iszik és ölelkezik, amit csinálnak az messze van a szervezkedéstől. Egyetértek a jó taktikáddal, csak először nem fejtetted ki ennyire :-) Azt írtad, hogy ne agyaljanak, csak nyaraljanak. És erre válaszoltam én, hogy az kevés :-)
Norbinak sürgősen néznie kell valakit, ha egy másik fiú (Loki) az ő párját ölelgeti esténként az ágyban :-)

2015.02.28. 09:27:24

gyertek van új :)

mocskosmacska 2015.02.28. 09:31:13

@Pácsó Ármándó: Szerintem totál értelmetlen volt kidobni egy befolyásolható, gyenge játékos tés bent tartani egy erőset.. Max így szép nyerni alapon. A csajokban peidg azt nem értem, hogy miért úgy akarnak nyerni, hogy folyton azt hangsúlyozzák, hogy ők mekkora végzet asszonyai, mindenkit csak kihasználnak és átvágnak. Aztán majd üres szemmel néznek maguk elé, amikor a párjuk már 500 000-nél eldobja az aranygömböt.

2015.02.28. 09:31:52

@Pácsó Ármándó: mégis hétfőn lesz rendes poszt ami jött az csak egy kis f.sz mutogatás

@mocskosmacska: én remélem, hogy loki és naomi meglépik, norbi nem szimpatikus a fiú hármas meg óvoda ahogy egymást ölelgetik, dehát jönnek itt még mások is és lesznek védettségek, remélem sok felbomlik a kezdő csapat párjaiból,
egy kis pókmajom vendégjátékot értékelnék

Pácsó Ármándó 2015.02.28. 09:32:35

@mocskosmacska: Azt mondjuk nem értem, hogy miért jó "mindenkivel elleni"? :-DD
Sok lenne a gyerkőc :-DD

mocskosmacska 2015.02.28. 09:37:11

@Pácsó Ármándó: Szerintem pókmajom rohadt izgivé tette a játékot.
Meg apolkát sem értem. Lobbizik Dominik kirakásért (aki bármikor előhúzható a kalapból, ha petivel gázok vannak) azért hogy loki (aki szövetséget akar kötni az apolkát kitenni akaró naomivel) bentmaradhasson. Ez mennyire rális?
süti beállítások módosítása