Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7297-7300 - A nyulak megmentője

2015. február 27. 13:30 - julie0812

Még mindig vicces kedvemben vagyok, úgyhogy hoztam nektek pár újabb mókás képet.

1.jpg

Peti szánalmas nyökögésével indítunk, bevallja Bözsikének, hogy isteni a fagyija és próbálja megtudakolni a titkos összetevőket, de az öregek kipenderítik a lakásból. Otthon Peti nekiáll kotyvasztani, de valahogy nem az igazi, Böske mamáé sokkal finomabb volt. Luca jön, természetesen kémkedni és boldogan jelenti Bözsinek, hogy Peti fagyija a közelébe sem ér az övének. Peti és Hanna lemennek bocsánatot kérni Bözsi mamától és állást ajánlanak neki, legyen ő az új szakács. Bözsike már öregnek érzi magát ehhez, úgyhogy visszautasítja a lehetőséget.

2.jpg

Zita talál valami szívszorító fotót kedves kis nyuszikákról, akiket állatkísérletekhez használnak fel és azonnal nekiáll kampányolni, aláírásokat gyűjt a Rózsában. Ági valamiért nagy elánnal támogatni kezdi az ügyet és körbetelefonálja a Kft. partnereit, hogy még több támogatót szerezzen. Atikám berág, mert Zitának inkább a tanulással kellene foglalkoznia a hülye nyulak helyett és ráparancsol a két nőre, hogy sürgősen szüntessék be ezt az állatvédősdit. Ági biztatja Zitát, hogy álljon csak ki a szívügyéért, különben az apja sosem fogja komolyan venni.

3.jpg

Novákék még mindig a pénztelenség miatt szenvednek, Gizi már a művirágokat nézi, jó lesz az is, mert olcsóbb. De Laci nem tűri, hogy a menyasszonya valami bóvli műanyag csokrot dobjon el, amit már előtte ötvenen összetapogattak. Inkább megszerzi a pénzt valahogy. Na ja, ezt már hallottuk. Mint ahogy azt is, hogy újabb tuti biznisz van kilátásban: valami szerencsétlen haver nyakán maradt egy csomó vízszűrő és jó áron átadná Lacinak. Már csak egy kis tőke kéne. Laci el is indul pénzszerző körútjára, de sem Tóbiásnál, sem Miklósnál nem jár sikerrel, végül kénytelen Barthához fordulni és uzsora kamatra kérni tőle ötven rongyot. Gratula, nyugdíjasok lesznek, mire összejön a lagzi.

4.jpg

Másnap reggel Bartha már az udvaron örömködik Laci lúzersége miatt, Alíz pedig szorgalmasan kagylózik és később el is mondja Gizinek, hogy Laci Zsolttal pusmogott és valami szűrőkről volt szó. Na, Gizinek se kell több, irány Vilibához, ki is deríti, hogy Laci üzletelni fog Brájennel. Gizi kérdőre vonja Lacit, de Mackó mindent tagad, pedig suttyomban meg is vásárolta a szűrőket. Mind a százat. Már csak el kell passzolni, addig a pincében rejti el őket. Hát hajrá.

5.jpg

Zsófi beül egy kávézóba, elvileg egy ügyféllel találkozna, de felfedez egy régi ismerőst, Rucskai Urat, tőle vették anno a szőlőbirtokot. Az övé a hely, illetve mint kiderül, épp meg akarja venni, mindegy is. A lényeg, hogy kellemesen elbeszélgetnek, és Zsófi nagyon megsajnálja Rucskait, mert épp válófélben van a birtok eladása miatt, ugyanis a neje a fiának akarta adni a pénzt, de az öreg nem, mert a fiú egy pernahajder. Zsófi elmeséli a szomorú sztorit Mikinek is, akiben felébred a segíteni akarás.

6.jpg

Juli felajánlja Zitának, hogy elviszi a suliba, de a lány inkább gyalogol. De csak kábé két lépést, mert pont jön Ági és suli helyett elmennek nyulakat menteni egy tanyára, ahonnan a Pusszancshoz hozzák a joghurtot. A tanyán édes kis nyuszikat tenyésztenek eladásra és tulajt nem érdekli, hogy mire használják fel a tapsikat. Ági szokásos lehengerlő stílusával eléri, hogy adjanak el nekik pár nyulat, annak ellenére, hogy azok már ki vannak fizetve. Ezután a szerencsés nyuszikat szabadon engedik. Hurrá.

7.jpg

Juli rögtön jelenti Atikámnak, hogy Zita beszállt Ági autójába. Zita büszkén beszámol a hőstettéről az apjának, de Atikám leüvölti a fejét. Majd ha lediplomázik, azt csinálhat amit akar, de addig nincs lógás. Ja és este kikérdezi tőle a leckét. Attila a húgára is ráparancsol, hogy inkább a saját gyerekét nevelje, Zitát pedig hagyja békén. Áginak tetszik a bátyó dühe.

8.jpg

Miki meggyőzi Nórát, hogy foglalkozzon Rucskai válóperével. Gondolom azért némi önös érdek is vezérli a Cárt, így akar újabb jó pontot szerezni Nóránál. Rucskai Úrnak is fura Miki jószándéka, nem éppen a legjobb haverokként váltak el az útjaik annak idején.

9.jpg

Gizi a konditeremben nyomul, mindenképp bele akar fogyni az esküvői ruhájába, mert ugye a fehér kövérít. Zsolt is kondizni érkezik és miután Gizi beszól neki, nagy örömmel elmondja neki, hogy Laci tőle kért kölcsön, hogy megkösse az évszázad üzletét.

10.jpg

Juli és Atikám épp azon aggódnak, hogy merre járhat Zita, mert nem veszi fel a telefonját. Atikám Ágit hibáztatja, ő volt a felbujtó, tessék, a gyerek meg világgá ment. De nyugalom, Zita megvan, rendőrök kísérik be a Kft. irodájába. Jaj, vajon mit tettek azok a nyulak?

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2015.02.27. 15:45:35

Megnyugtatom a statiszta biztos urat, hogy szerepeltem én is rendőrként A gyanú árnyékában és az ÉNB-ben is, mégsem Hollywood-ból írom a kommenteket...szóval... :)
süti beállítások módosítása