Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x02 - Mindenki Apolka seggére pályázik (18+)

2015. február 25. 06:00 - sixx

screen_shot_2015-02-24_at_15_12_24.png

Rövid hogyvolt után a bula azt sírja, hogy ha nem kell amit kínál, várjuk meg kint, nem fogjuk, az ajánlat csak akkor csábító, ha mindezt a gulágon belülről énekli. Gólem egy lila pólóban, csíkos sortban tolja valami tisztáson a dzsungelben, ha nem vigyáz, még valami bolíviai diverzánsnak vélik, és kirobban egy kisebb háború a cipőkért. Szaggatottan jönnek az infók, közben a kamera mozog, és nem ő fordul, mint megboldogult T69 tette az első két kanyarban, viszont a jobb karjával úgy hadonászik, mintha valakit agyon akarna vágni az édenhoteles súgókártyával. És két óra van a karján, nemárbazdmeg.

Reggel van a bolondokházában, ami egyébként az első adásban meglepően csendes volt, ha nem számítjuk a meztelenül mödansziézó Bencét és a galuskás üvöltözést, de kicsire nem adunk. Péter ébredés után az ablakban feszít, Boxos Dominik eleve úgy aludt el, mármint feszítve, arc duckface-ben, minta Chris Kattan lenne a Diszkópatkányokból. Bence természetesen már picőkhajnalban gyúr, be kell durranni rendesen a reggelihez, értem én, az étkészletet Costa-Ricán kaliforniumból faragták, és a kiskanalat is baszott nehéz felemelni. Nóri bikiniben zuhanyzik, de nyugi, Botox és Noémi lehányta magáról a textilt, lesz galéria, addig is egy ízelítő, tessék, ilyen a katalógusból vett, kúpszerű, szétálló műcsöcs Botoxon:

screen_shot_2015-02-25_at_5_08_57.png

A reggeli azzal indul, hogy a csajok Apolkát, a faszik Bencét röhögik ki az eső este miatt, Apolkát nem tom miért, Bencét gondolom azért, mert bebaszott, mintha ez olyan ritka dolog lenne ebben a társaságban. Apolka szerint Bence gátlástalan, és ez nem tetszik neki, Noémi ezt olyan nyekergéssel kommentálja, hogy hülyét kapok tőle. Becks nem emlékszik a bulira, Péter annál inkább, mert hiába ivott, nem rúgott be. Egyszer jöjjön le a Videó presszóba, segítünk a problémáján.

A reggeli után a faszik Botoxra rontanak, a mellfixációs Péter kedvesen érdeklődik, hogy azok bóti csöcsök-e, Botox mondja, hogy ja, és csak a felső ajka mozog, az sem nagyon. Nem akarok nagyon paraszt lenni, de ennyire merev arccal smárolni sem nagyon lehet, nemhogy izé szopni, még szétszakad valami a nagy erőlködésben. A válasszal Péter elégedett, pedig továbbmehetett volna, pinaplasztika, seggfeltöltés, van még olyan eleme Botox anatómiájának, ami titkokat rejthet. A nép nagy része mödansziézik és semmittesz, Naomi bezzeg turbófokozatban kavar, a beszívott arcú Dominik társaságában, aki rájött, hogy eddig nem volt elég ellenszenves, és az atléta+permanens feszítés kombóhoz egy kalapot is a fejibe tolt, ha lenne interaktív tévé, már nem lenne rajta, azt garantálom. Naomi szerint Boxosnak jó szaga van, és senkit nem bír itt, különösen az Apolka-Adri tengellyel elégedetlen, és robbantana. Aszongya a riportban, hogy nem azért taktikázik, meg kell, hanem mert megmozgatja azt a kevés agyát. Nem én mondtam!

Közben Adri megkéri Beckst, hogy ha lehet ne ugorjon már be a másodikról a mödansziéba, mer’ mi van, ha elvéti, és akkor ő pár nélkül marad, mire Naomi a szemét forgatja a piacos napszemcsi mögött, na az ilyet nem bírom, mondja, mint egy rossz izé érted, póráz lesz. Boxos csak bólogat. Adri odamegy Naomihoz, aki persze szemtől szembe negédes és kedves, mert itten mindenki hazudozik. Juanita löevelet hoz, Botox megy randira az öt pasival, bikiniben. Adri eligazítja Beckset, a “hogyan viselkedjünk, ha két gigantikus csöcsöt ráznak az arcunk előtt” kérdésben, de Becks inkább smárolná, vagyis dugná ezerrel, ha lehet, kösz. Aztán megbeszélik, hogy haverok lesznek, amiről Adri aszongya a riportban, hogy gyors a tempó, vissza kell venni. Boxos a zuhany alatt is feszít, mostantól nem fogom írni, ha feszít, csak ha nem, egyszerűbb lesz. Botoxot indulás előtt Nóri faggatja szőrmentén, hogy kire akar rámenni, Becks aranyos, mondja, Nóri szemöldöke kigubancolódik, a haja kiegyenesedik, jaja, Becks faszagyerek, aranyos, értsd, nem Boxos kell neki, az a jó. Adri egyébként lányszerelmet érez Botox csöcsei iránt, issssszzzzonnnnnyyyyyúúúúú jó nő, mondja a házban maradt buláknak, NEM AZ, hányszor mondjuk.

Botox randija a a tengerparton zajlik, kap egy asztalt, széket, a faszik meg a lába elé omlanak. Kérdezi őket magukról, a párokról, Norbi olyan szemekkel nézi a műnőt, mintha nem látott volna gumicsöcsöket még képen sem. Becks hölgyeménynek titulálja Adrit, és aszongya, nem bízik meg benne. Bravó, fiam. Bence rá sem mer nézni Botoxra. Közben otthon Adri Apolkának mesél, te képzeld, ha ott vagyok, Becks nem néz Botoxra, hallod, tök hűséges. Bezzeg Apolka be van fosva, fél, hogy Bence lecserélné, és tessék, a személyi edző a parton mindenféle gagyinak lehordja a csaját, és persze bejön neki Botox, DE NEM A KÜLSEJE. Péter nagyon óvatosan fogalmaz, Timit rendkívül szórakoztatónak nevezi, ami kód a síkhülyére szerintem. Péter a parton megkérdi Botoxot, szokott-e hazudni. Állandóan, mondja a csaj, de csak kicsiket. Péternél ezzel nem lehet bevágódni, halló.

Boxos neje odahaza a lábkörmeit piszkálja, és aggódik, hogy a kalapos faszija most meginog. Botox olyan színtelen hangon, hangsúlyozás nélkül beszél, hogy hülyét kapok a hangjától. A randi alapján nem lehet tudni, kit választana Botox, ha úgy hozza a sors, márpedig úgy hozza, mert odabent a csajoknak löevél jön, tessen pakolni. Mindenkinek. Adri erre három határozott mi vannal reagál, és idegbeteg lesz, mert most pakolt ki, és kezdheti előröl. Nóri legfőbb gondja, hogy hogyan vigye haza a sok ruháját. Ezt annyira nem értem, mert ha kaptak szponzorgöncöket, márpedig Boxos kalapját elnézve, kaptak, akkor csak volt annyi esze, hogy nem vitt ki magával a saját szarjai közül sokat, de hát Nóriról beszélünk, az egyszerűség VV Fanni-díjas szobráról. A parton Botox löevelet kap, válasszá' faszit, most. Norbi nabazdmeg arcot vág, Botos elmegy a habokba tanakodni. Norbi jó fej, Becks szimpatikus neki, Bence nem annyira, Péterben bizonytalan, de végül is tökmindegy, bent akar maradni, ahhoz meg kani kell, majd választ egyet.

A házban a csajok a nappaliban állnak bőröndöstül, jön Gólem, és hoz egy pakkot ő is, ha T69 van benne, nagyon fogok röhögni. Kék, pöttyös ing, khaki gatya, ez a harmadik szerkó, igaz? Azzal nyit hogy este sikerült felborítani az ivararányt a pusztító buli közben, de nem tudja folytatni a nagyívű gondolatot, mert Nóri közbevet, hogy micsodát sikerült micsinálni? Hitetlenkedő tekintetek, hát a fiú-lány arányt. Ja, mondja Nóri, és faarccal néz tovább maga elé. Gólem megerősít abbéli hitemben, hogy neki csak az a nő, akinek gumilabda van a mellyére applikálva, és az agya helyén egy szöcske ugrál, hiszen Botoxot nevezi a nőideáljának. Megjönnek a népek a randiról, Botox megy Gólem mellé, a faszik a csajok mögé, és Botox választ. Nem volt nehéz a választás, de kellet pörgetni az agytekervényeket, mondja. Hogy mit? Botox Bencét választja, Apolka megy a szinglibe. Naomi örülhet, a nagy ellensége szarban van. Gólem odahívja maga mellé Apolkát, bőröndöstűl, baszki, kihajítják most azonnal? Gólem mondja is, hogy itten csak párban lehet létezni, te meg nem vagy ketten, de még nem kell menned, irány a szingliszoba. Apolka szívéről hallhatóan nagy kő esik le.

screen_shot_2015-02-24_at_17_02_17.png

Bence és Botox az ismerkedési fázist indítja be, a csaj Boxost nem választotta volna, és Bence mellett azért döntött, mert láthatóan nem érezte magát jól Apolkával, akire, és ezt azok kedvéért mondom, akik lemaradtak az Éden Éjjel első adásáról (amiben nem mellesleg megtudtuk, hogy Gólem zoknival a lábán dugta meg Hódi Pamélát, nem vicc) úgy rámászott részegen tegnapelőtt, hogy alig lehetett levakarni. Nem dugás = nem kijövés. Bence, aki egyébként ma is a tegnap látott koszos zokniban van, nem egy túl bonyolult lélek. Botox terve egyelőre az, hogy Adrit kell kibaszni, amitől Bence behisztizik, és a riportban kijelenti, hogy nabazdmeg, nem jártam jól ezzel a bulával sem. Bence, barátom, te szopni jársz ide. Közben beindul a Save Apolka akció, Adri és Becks beszélni fog Boxossal, hogy fogadja be maga mellé Apolkát, Nóri meg jöhet haza a kisegítő iskolába, ivaros szaporodást tanulni. Igen ám, de Naomi sem nyugszik, Apolkának el kell mennie, Adrinak össze kell esnie, Botoxot ki kell dobni, mondja Timinek. Nem tudom már követi, kivel akar kibaszni Naomi. Adri a biztonság kedvéért Bencét gyúrja, te, engem ki ne túrj Becks mellől, mert baj lesz.

Este bulikára készülnek a népek, erre löevél gyön, a fiúknak ún. szexi produkciót kell összerakniuk, amihez kapnak kellékeket is. Ha már a bőröndben nem Horváth Éva lapult, most lehetne szó arról, hogy pávatollal a seggüben ugráljanak, miközben Boxos úgy befeszít, hogy leszakad róla az a fajta szadomazó lakkruha, ami a Bénán is volt a Ponyvaregényben? A koreót Peti rakja össze, tánc lesz, perszehogy. És Petinek van annyi esze, hogy ő saját magát kivonja a balhéból, és csak irányítóként figyeli a többit, főként Beckset, mert kíváncsi, hogy több esze van-e, mint Bencének és Norbinak, vagy pont olyan alpári gyökér, mint ők. Aztán arra jut, hogy mivel ennek a hármasnak az agya csak a baszás-ivás kérdéskörre szűkült be, a koreó is ezt fogja követni, szuggesztív csípőmozdulatok, fasz imitálása szigorúan két kézzel (vastagság indikálása fontos!), csöcsök levegőbe rajzolása és pinanyalás imitálása szárazon, ennyi a nagy truváj, ő meg közben a hátuk mögött csörög öregesen. A csajok, illetve Naomi, a legjobb táncosnak Norbit választották, Bence meg a legfosabb lett, de hát ő nem is nagyon mozgott.

Este Becks és Adri szorosabbra fonja a fonni valót, ami pár pusziban csúcsosodik ki a nappaliban, közben a háttérben Boxos akarja lesmárolni Nórit a kisebbik mödansziéban, kevés sikerrel, talán a kalapot le kéne venni, meg nem kéne feszíteni a vízben, de mit értek én a lovakhoz. Nórit a hideg rázza a közeledéstől, ebből még baj lesz. Naomi, a fő szarkavaró, Norbi és Becks társaságában a terasz egyelőre hányásmentes sarkában részegen magyaráz, és megküzd a manipulálni szóval, de istenesen, majd kijelenti, hogy Becksnek van egy személyisége, de csicska, illetve csak olyasmi. Élőben sem volt sokkal összeszedettebb, nyugi. A riportban még hozzáteszi, hogy Adri gusztustalan, és Becks adja hozzá a lovat. Aanybánya, bazdmeg, aranybánya. Becks az ágyban elmeséli Adrinak, hogy az jön le a kapcsolatukból, hogy ő a csicska, amitől a csajban vigyázzban áll a szar, jajistenem, lelép az emberem menten. És dugnak, illetve a takaró mozgásából arra lehet következtetni. Hát, így is meg lehet fogni valakit. Holnap Pandora, halló!

Címkék: 18+ éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

*Mazsola* 2015.02.25. 06:01:54

hú, máris? köszi sixx:DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.25. 06:23:28

Fanniék után a dugás is uncsi, régen megrökönyödtünk volna :-D

Pácsó Ármándó 2015.02.25. 06:32:10

@Pácsó Ármándó: Nah, nehéz a szavakat korán reggel manupilálni :-)

*Mazsola* 2015.02.25. 06:32:35

azt azért sajnálom, hogy ilyen kis 20éveseket is beraktak, de mondjuk Naomi így is egy aranybánya, ahogy Sixx mondja:)

Zabkása 2015.02.25. 06:34:32

Jó reggelt! :) Nem szoktam ilyen korán kelni, erre pont posztra kelek? :D Csodálatos!
Boxos rájöttem még kire hasonlít Féltengelyen kívül, sőt... most sokkal inkább: Egy elbaszott Derek Zoolander a sok csücsörítéssel. Egy Éden Hotel gyurmáknak, akik nem tudnak olvasni, jól.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.25. 06:37:30

@*Mazsola*: a mai húsz évesek genyábbak, mint az én időmben :-D

jófej házisárkány 2015.02.25. 07:16:39

Hát ez az adri, mint egy őrmester, basszus. Vajon a való életben is hasonló stílusban éli mindennapjait? De patrik annyira dugásközpontú, hogy nem zavarta, eltematikáztak a popitakaró alatt.
Mariann pedig újértelmet adott a rezzenéstelen arc kifejezésnek, én ilyet még komolyan nem láttam, nagyon ijesztő. Amikor a kisfilmjében csábarcot próbál vágni, úgy néz ki, mintha valamitől undorodna, vagy a pasik szerint ez szexi?
Hajrá albinaomi, remélem sokáig kever-kavar, akarom mondani manupilál.

raspberrypie 2015.02.25. 07:34:33

én a másik poszton megláttam, hogy 3x02, na azt hittem lehetek első kommentelő, de az nem ez a poszt volt :( :D

Musti 2015.02.25. 07:55:44

Helló, egyre inkább Albinaomi rajongó vagyok :-) Adrika még úgy befeszült szerintem, hogy nem látott más kiutat, ha dugni kell, hát dugni kell. És tényleg Fanniék felnyomták az ingerküszöböt, de rendesen. :-)

*Mazsola* 2015.02.25. 07:59:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: na jó, de azért pár évecske még elfért volna rajtuk:) bár ez személyfüggő is...

@Ditti82: jé, másik avi? hogyhogy?

Ditti82 2015.02.25. 08:01:33

@*Mazsola*: Anett keze van a dologban, amúgy szombatig szól.

*Mazsola* 2015.02.25. 08:05:11

@Ditti82: értem. azzal pöttyet le vagyok maradva, de majd utánaolvasok:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.25. 08:12:56

@Ditti82: és ha nem Lacit hívja?

@*Mazsola*: pár kilót olvastam először :-D

Ditti82 2015.02.25. 08:20:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: De szerintem őt fogja és bele is bukik. De ez itt off. :)

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.02.25. 08:21:16

Az a Donald kacsa ott mi az utolsó képen?

Értem én, hogy kellenek ebbe a műsorba az agyhalottak, addig sem járnak köztünk, de csak nekem tűnik úgy, hogy ezúttal feltűnően sűrű a sötétség? Eddig azért mindig volt egy-két játékos, aki ésszel tudott játszani, de ezek már gyerekkorukban eltörhették ezt a játékukat.

Ditti82 2015.02.25. 08:26:57

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Én Petiben látok pislákolni valamit. A kevés agyú Naomi kevés ehhez. (szóismétlés, ehhh)

Ditti82 2015.02.25. 08:31:51

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Milyen Donaldkacsát látsz te ott? Norbit tán? :D

2015.02.25. 08:37:47

ahhoz meg kani kell :D hehehehe

Ditti82 2015.02.25. 08:41:35

@*Mazsola*: Rá én is. Még cukinak is mondanám a fiúcskát, ha nem lenne az a fránya ősember szakáll. :D

Ditti82 2015.02.25. 08:42:10

@Ditti82: Miket beszélek, dikk. Jó lesz így is. :D

Ken Adams79 2015.02.25. 08:43:12

Sziasztok, jóreggelt!

Hát...valahogy túl sok lett ez a műsor, mégsem szól semmiről.
Sok minden történik, de mégis ...semmi...valahogy így érzem.

Van a Comedy Centrálon egy "humorista" - nagyon erősen idézőjelben - Ricsi Fiú...nah, szerintem ebben a kalapban rá hasonlít ez a szerencsétlen.
Kalap Úr.

Timi még mindig gyönyörű :)

Ez az új csaj meg... én nem tudom - tényleg okosnak tartják őt a fiúk???? ne már!
Mondjuk lehet, önmagukhoz képest :)

fátum 2015.02.25. 08:45:37

Jaj, már olyanok vagytok! Annyi sok hasonló hangzású szó van. Manipulálni, operálni, epilálni... :-)

2015.02.25. 08:49:26

A Farmot nem akarja valaki újra elővenni, vagy saját Viasat cucc? Ez a mostani sok agyhalott (ÉH, VV) mekkorákat szívhatna benne. :)

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.02.25. 08:50:59

@Ditti82:
Naomi sosem lehet elég "kevés" :)

Én még Adriban láttam valami kis csillanást a bemutatkozásnál, de amióta a féltékenykedésével csak a mielőbbi kipaterolásának ágyaz meg, az is megfakult.

zaphodbeebthe1st 2015.02.25. 09:00:02

A helyesírás ellenőrzés az elütéseket nem gyepálja ki?

dumocika 2015.02.25. 09:03:00

Na rászoktattatok erre is... Fönn van már a spalettán.

jo.e 2015.02.25. 09:11:18

sixx + mindenki a botoxszal, ti alapvetően gonoszak, rosszindulatúak vagytok! Muhahaha.
Lehet, hogy csak túl szoros a copfja (tudjátok, mint a viccben: Anyu, nem szoros a copfom?)
A manipulálni igenis 1 bonyolult, nehezen kiejthető szó. Láthattátok, hogy Becksnek sem ment 1.re :)
+ az after műsorba üzenném Cinthyának, hogy attól még, hogy valami idegen szó nem biztos, hogy bölcs dolog használni. Igen, van olyan hogy introvertált, de az zárkózottat jelent. Amire ő gondolt azt extrovertáltnak nevezik, de sztem Adrienre nem ez a helyes szakkifejezés. Inkább a 'Control freak' - ha már...

zaphodbeebthe1st 2015.02.25. 09:12:15

@Hadrian77: jó ötlet, bár az túl emberi volt. Semmi szilikon, semmi tetkó, semmi tudatmódosítás. Ma már ezek nem kellenek. Ezek a vogonok kellenek. Az ellenállás értelmetlen.

sixx · http://comment.blog.hu 2015.02.25. 09:16:50

@zaphodbeebthe1st: nem, sorold, kétszer néztem át, nem tudom magam korrektúrázni.

Hedo a nokedli szaggató 2015.02.25. 09:17:31

@zaphodbeebthe1st: Észre sem vesszük és máris aszimim aszmi a francba azért is idegen szavat írok, hogy okosabbnak tűnjek nálatok! ASSZIMILÁLNAK bennünket :D

jo.e 2015.02.25. 09:23:10

Bencének sem lehet könnyű az élete, ha ennyire fél mindentől. Eddig 2-ből 2 csaj ijesztette meg. Valszeg ezért piált annyit mindjárt az 1. alkalommal, hogy ezt az érzést leküzdje.

A lábujjkörömfestés közbeni okoskodás mekkora volt már. Annyira telitalálat ez a műsor! Komolyan!
Annak örülök, h. Apolkát nem vágták ki. Őt bírom a legjobban! Jó ez a szerkesztés, mert tegnap elég sanszosnak tűnt, h. repül.

raspberrypie 2015.02.25. 09:36:26

albínó naomi eddig jól csinálja a műsort, de nagyon fura egyelőre nekem a kezdő csapat. bemennek, 2 perc se telik, és már taktikázásról beszélnek, mindjárt párválasztó, és alig 1-2 emberben tudatosul, hogy 1. vagy nem jó neki a párja, 2. vagy amúgy meg nem is foglalkoznak a párjaikkal (csajok), hanem a saját oldalukról akarnak kifúrni embereket. egyik sem próbál biztos(abb) lenni a párjában, vagy puhatolózni, hogy kivel lehetne jobban vinni a játékot (ÉH2: Edina-Krisztián, Noémi-Peti).

Valahogy nem látják a fától az erdőt... Ja, és ez az első széria, ahol nincs CSALÁD fogalom :D :D

raspberrypie 2015.02.25. 09:39:12

@jo.e: az a baj, hogy a legelső rész előtt az előzetesekkel elspoilereztek egy csomó mindent :( pl. Apolka egy másik sráccal, stb... onnan lehetett tudni, hogy nem fog kiesni :/

bisonte 2015.02.25. 09:44:17

@Zabkása: Engem Boxos nem csak a csücsörítéssel meg az állandó pózerkodással akaszt ki... a "kedvencem", hogy minden fél mondat után csámcsog egyet, mintha legalább egy csíknyi golyórágó lenne szájában, és máshogy nem tudna megszólalni, csak ha csócsál rajta egyet. :)
Messze ő a legtenyérbemászóbb.

zaphodbeebthe1st 2015.02.25. 09:45:30

@sixx: eső este - első este, kellet pörgetni - kellett pörgetni, bőröndöstűl - búröndöstül (bár ez nem feltétlen), Nem tudom már követi - követni, Aanybánya - Aranybánya.
Amúgy ne aggódj ezen, a saját anyagokban huszadik olvasás után is marad mindig valami, ilyen az elme.

bisonte 2015.02.25. 09:49:42

@raspberrypie: Az is lehet, hogy Apolka kimegy, aztán később visszadobják újra... (bár én is valószínűbbnek látom, hogy bent tartják valahogy)

Nbl 2015.02.25. 10:29:50

Ezen a csücsörítős fotón a Norbi vagy ki a Magnumot vagy a Kék Acélt gyakorolja?

Nbl 2015.02.25. 10:30:40

Botox csöcseiről mikor lesz galéria?

ZX71 2015.02.25. 10:36:02

Naomi: "manuperálni"

Nekem ez úgy tűnik, mint a "megujjazni" szinonímája

(A manus latinul kezet jelent, a szóösszetétel második fele meg az operálni szóra hajaz, ami műtéteken kívül jelent még ügyködést, tevékenykedést is.)

Ken Adams79 2015.02.25. 10:58:15

@ZX71:
Lehet, hogy orvos...és ugye mindig az operációra gondol

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.25. 11:43:51

Fú, kurvajó, hogy Sixx írja az ÉH-t mert ha legalább 2x elolvasom (itt most nem őt minősítem, vagyis de, csak hálás előjellel), akkor végre kezdem átlátni azt a tébolyt, ami este néztem. :D

Bujumburi 2015.02.25. 12:03:17

nem vették egy picit túl gyorsra a műsor tempóját? régen is ilyen pörgős kezdés volt? 1-1 napot hagyhatnának bulikázni nekik

*jinx* 2015.02.25. 12:03:22

@bisonte: Nekem olyan, mintha elvonási tünetei lennének. Mégis a legirritálóbb számomra a hipszterszemüveges Peti.

mézescsók 2015.02.25. 12:07:25

@raspberrypie: Azért taktikáznak mindjárt, mert hallották, hogy van ilyen szó és azt itt lehet, bármit is jelentsen.
Mindegyik nő - kivétel nélkül - jóval idősebbnek néz ki a koránál. Miért ilyen kiélt fejűek ezek?
Adri valóban nagyon rátelepedni látszik választottjára. Nem hallott még róla vajon, hogy ez nem nyerő ennyire az elején? (Az ÉH2-ben mintha Edina-Máté párosnak majdnem bejött, de a végére hajszál híján felbomlott - mondjuk a nyerésig még elég volt.)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.25. 12:18:08

Na, akkor abba kéne hagyni, mer aszontam, hogy nem nézem, hehe....
Egyébként elég kevés a hsz. egy hajnali posztcsi után.
Mellesleg köszi Sixx, megin' baromi jó lett az írás!

Kellegynév 2015.02.25. 12:20:42

A szókincs próbája: Ivararány
Mire gondolt a szó hallatán Nóri, aki jó nő?
Éden1 : Ez a Berki azt sem tudja mit beszél!
Éden2: Bocs, megismételnéd? Rosszul hallok, azt hittem ez helyi nyelven volt.

malevil2050 2015.02.25. 12:24:16

Natyon művi és mesterkélt esz asz egész.

raspberrypie 2015.02.25. 12:28:10

@mézescsók: azért Adri a rátelepedést jóval felsőbb szinteken űzi, mint Edina

bisonte 2015.02.25. 12:28:44

@*jinx*: Na, igen. Benne is van vmi furcsa.
Mellesleg Peti nem más, mint Dj Jabin, alias Peter Jabin...

Mirocska 2015.02.25. 12:54:57

@sixx: Szuper a poszt! Az elején kétszer a Noémi, az Naomi, nem? Nem biztos, még nem vagyok képbe a neveket illetően... :-D

jo.e 2015.02.25. 13:02:00

Még az jutott eszembe a tegnapi műsor alatt, h. vajon ki volt az aki bedobta a köztudatba ezt a "nyitok felé" kifejezést. Lassan eret vágok magamon ha meghallom.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.25. 13:02:13

@mézescsók: "Adri valóban nagyon rátelepedni látszik választottjára."
Hehe azt olvastam, hogy a beosztottjára.

raspberrypie 2015.02.25. 13:04:15

sőőőőőt!!! engem az Adri-Patrik páros Anikó-Levire emlékeztet :D :D csak míg Anikó kb. a 34. naptól kezdve kérdezgeti folyton Leventét, hogy "hol voltál??", "kivel beszéltél?", "miről beszéltetek??", addig Adri ezt már a 2. napon elkezdi :D :D Patrik már 36 órával a beköltözés után papucs lett :D :D

kis.herceg 2015.02.25. 13:22:54

korábbi évadokban is belenyúltak ennyire a játékba? tehát hogy bemegy ez az új csaj és bárkit szétválaszthat az meg nem tehet ellene semmit, nekem ez nem volt bejövős.

Bujumburi 2015.02.25. 13:30:07

@sepörd: Csak az elsőt láttam, de igen, itt az a lényeg, hogy bármikor bármi történhet, senki sem érezheti magát biztonságban, de ez napi szinten van kimondva.

kis.herceg 2015.02.25. 13:37:24

@Bujumburi: étem, tehát a játékosok tulajdonképpen bábok. hát ide biztos nem jelentkeznék, engem ez nagyon idegesítene.

*Mazsola* 2015.02.25. 13:46:57

@sepörd: igen, de Apolka nem hazament, hanem csak a szingliszobába. még az is lehet, hogy Bencus visszatáncol, mert Mariann sem annyira bejövős neki. péntekig még bármi lehet

fátum 2015.02.25. 13:59:45

@*Mazsola*: Ja, majd rebihalitálja az álláspontját. :-)

Magg. 2015.02.25. 14:04:33

@zaphodbeebthe1st: klasszikusokat csak pontosan.... :))
Az ellenállás hasztalan (legalábbis az összes film összes részében így fordították magyarra)

*Mazsola* 2015.02.25. 14:06:37

@Ditti82: hát ja, egy kis igazítás ráférne:)

@fátum: :DD

nem tudom vót-e már, de a Mariann arcán mintha folyamatos undor lenne. de még a hülye beszédével sem olyan irritáló, mint Dominik, vagy a kedves párja

Magg. 2015.02.25. 14:09:54

Sziasztok! Egyelőre csak kapkodom a fejemet. :)) Bencus sztem tök gáz, kis puhap@cs.
Kövezzetek meg nyugodtan, Patrik kinézetre bejövős nekem. :) Tulképp Peti sem rossz, csak hülyén néz ki kopasz fejjel. A többi fiú a futottak még kategória (szintén egyelőre) :)
A csajok...
Még egyik sem győzött meg, az Albínó sem rosszabb, mint a többiek. A Botox meg kész röhej, ahogy szigorúan (vagy csábosan) próbál nézni, :))))
Hajrá Robin! :DDD

zaphodbeebthe1st 2015.02.25. 14:23:43

@Magg.: talán a filmet el kellene felejteni. Olvass!

Bujumburi 2015.02.25. 14:27:45

@sepörd: Igen, full bábok és ezt elvileg tudják is, nem úgy mint egy hagyományos realityben, ahol azt hiszik, minden rajtuk múlik, csak miután kijönnek, és megnéznek pár adást, akkor tudatosul bennük, hogy a vágásokkal, feladatokkal, kihangsúlyozott, vagy éppen eltitkolt jelenetekkel teljes mértékben manipulálták minden benti "taktikájukat". Ezeket az édenhoteles srácokat viszont cserébe legalább kiröppentették Costa Ricába, valamit valamiért. :) Egy hagyományosabb értékrendű ember egyébként sem hiszem, hogy bármilyen realitybe jelentkezik, mindenhol az a lényeg, hogy a szereplőkből hülyét csináljanak, ezzel szórakoztatva az úgymond hagyományosabb értékrendű nézőket. :)

Magg. 2015.02.25. 14:33:16

@zaphodbeebthe1st: Az új nemzedék (Picard kapitány) és a Voyager (Kathryn Janeway) is elég hosszú sorozatok voltak sok-sok borggal.
Ennyit nem lehet elolvasni (ha van mit) és a magyar fordítás mindkét sorozat esetében "az ellenállás hasztalan" volt.

the.man · http://rivercottagenyomaban.blogspot.com/ 2015.02.25. 14:41:26

vessen meg aki akar de azért a botoxot lehegeszteném

mézescsók 2015.02.25. 14:42:13

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Freudnak igaza volt a tudatalattival kapcsolatban!!!

mézescsók 2015.02.25. 14:43:54

@jo.e: Én meg akkor, amikor mondogatják, hogy az ÉH-ban minden megtörténhet! Szlogent sem illik lopni!

Fuxos (ex bömis) · http://fuxianizmus.blog.hu 2015.02.25. 14:45:54

Bármennyire nem akartam, meg kell néznem 2-3 adást....így nehezebb kísérni. :)

Magg. 2015.02.25. 14:48:10

@mézescsók: de ki lopott kitől? Nem emlékszem, a VV-ben, vagy az ÉH-ban mondták ezt előbb.

*Mazsola* 2015.02.25. 14:48:15

@Fuxos (ex bömis): és meg tudsz majd állni 2-3 résznél? elég könnyű rákapni:)) én legalábbis eddig mindig így jártam...

zaphodbeebthe1st 2015.02.25. 14:48:52

@Bujumburi: Na ja. Egy kialakult egzisztenciával, élettapasztalattal rendelkező ember aki netán az átlagosnál értelmesebb mit is keresne egy ilyen játékban? Nagyon fontos a válogatási szempontoknál a fentiek ellentétének jelenléte. Pedig még az első szériában volt példa. Korleone Ádám pl., aki persze nem nyert, vagy a női döntős aki papíron nulla forinttal távozott mert bízott. Végül a focista nyert. A másodikban a faszhuszár és vak naívája dugva futottak be, de legalább a döntőben pozitívat hoztak.
Egyelőre nem látok ezek között az arcok között értékelhetőt. Persze ez változhat, reménykedjünk!

W.Jack. 2015.02.25. 14:52:59

Ha még nem volt: "Az Éden Hotel játékosa, Dominik híres anyukával büszkélkedhet - vagy talán inkább hírhedttel. Ő Ambrus Mercédesz, aki Olaszországban futott be sikeres pornókarriert ugyanabban a csapatban, a Diva Futurában, amelyben Cicciolina is kezdte a pályáját. "

Magg. 2015.02.25. 15:00:50

@nughop: Elkezdődött... :))
Szinte minden ilyen jellegű műsor szinte minden szereplőjének a szekrényéből ki szokott potyogni egy-két csontváz.
Kíváncsi leszek, kiről mi derül ki (mondjuk, én nm kutakodtam még a neten) :))

zaphodbeebthe1st 2015.02.25. 15:01:41

@nughop: Nem probléma. Nem tehetünk arról mit csinált apánk-anyánk. Ha ezzel teremtette meg az egyetemi tandíjat a csemetéjének, legyen.

W.Jack. 2015.02.25. 15:05:46

@Magg.: Ezért irigyellek, én hosszas kényszerpihenő miatt már kiolvasom lassan a netet :)

@zaphodbeebthe1st: Én sem érzem problémának abszolút, simán csak azért került ide, hátha más nem botlik bele, és mégis érdekli.

Bujumburi 2015.02.25. 15:09:45

@zaphodbeebthe1st: Igen, most mintha túl gyorsan pörgetnék a műsort, nem hagynak a nézőnek időt az elmélázgatásra, a szereplők megismerésére, így számomra jelenleg nagyon egyformák.. az elején kellett volna hagyni egy kis időt az ismerkedésre, mert mindenki csak kapkodja a fejét.

Magg. 2015.02.25. 15:13:16

@Majom1Parádé: A BB nem rémlik ezzel kapcsolatban. :) Ott előre lefektetett szabályok voltak, amiktől nem tértek el (legalábbis nem emlékszem ilyesmire), nem nagyon voltak meglepik.
Inkább az utóbbi VV-k idején hangzott el ez a mondat, de valamiért úgy rémlik, mintha először az ÉH-ban használták volna.

Magg. 2015.02.25. 15:15:30

@nughop: Azért titokban, munkaidő alatt sem olyan túl jó HV-t olvasni (videókat nem tudom megnézni, hangosan röhögni nem lehet) :)) - otthon meg nem nagyon jut időm ilyesmire.

Bujumburi 2015.02.25. 15:16:52

@Magg.: Általában a casting azért úgy megy, hogy bizonyos hostess ügynökségek köreiből próbálnak szereplőket válogatni, nem full FEKETE PÉTER-eket behozni, mert azért abban nagyobb a kockázat a műsor szempontjából is.

Íme a DJ srác: coldhunter.hu/programok/line-up/

Magg. 2015.02.25. 15:17:41

@Bujumburi: egyetértek.
Legalább arra hagytak volna nekünk egy kis időt, hogy megtanuljuk a neveket, a párosításokat és elkezdjünk szimpatizálni (vagy utálkozni). :)
Így mindjárt első napra berakni a csábítót, sztem durva túlzás.

zaphodbeebthe1st 2015.02.25. 15:18:16

@Magg.: dógozzá vazze! Ne ócsíccsad itt nekünk a dzsídípít!

Magg. 2015.02.25. 15:21:33

@Bujumburi: köszi a linket.
Persze, gondolom, hogy nem teljesen az utcáról szedik fel a szereplőket - bár néha ezt próbálják sugallni a "civil" foglalkozások feltüntetésével.

mézescsók 2015.02.25. 15:22:22

@Magg.: A Vv régebben van. Szerintem tőlük,de nem vagyok autentikus forrás.

Bujumburi 2015.02.25. 15:22:49

@Magg.: Jaja, egy Naomival a főszerepben és néhány jól kitalált játékkal, meg némi alkohollal 2-3 napot hagyhattak volna nekik. A szemöldökszedő párosból pl. semmi sem maradt meg nekem csak a szemöldökszedés.

Magg. 2015.02.25. 15:24:14

@zaphodbeebthe1st: igyekszem, én egy jómunkásember vok. :) Ebéd-, kávé- és cigiszünetben hv-zok. :)

mézescsók 2015.02.25. 15:24:18

@nughop: Vigyázni kell vele, én így szoktam rá (műtétből lábadozás alatt). Aztán, mi lett belőle...

Magg. 2015.02.25. 15:26:42

@Bujumburi: én sem emlékszem melyik páros volt, de csak ezért az embör csak nem nézi vissza. :))
Én egyelőre az Apolkát meg a másik szőkés csajt keverem állandóan össze.

Kosztarika 2015.02.25. 15:28:51

@Pácsó Ármándó: manuperál volt az, csókolom :D

W.Jack. 2015.02.25. 15:30:06

@Magg.: Pedig írj csak, VV-nél is jókat szoktál, (már akkor is, amikor még a leánykori neveden voltál:))

@mézescsók: Igen, nálam is súlyosbodnak a tünetek, és lehet, hogy későn szólsz; a VV7-et még csak végigolvastam, most meg már írok is :)

Kosztarika 2015.02.25. 15:32:48

Azért várt a TV2 ezzel a műsorral eddig, hogy elég mélyre süllyedjünk agyilag a vv-n és itt már könnyebben tudjuk tolerálni a sok agyatlan zombit. :)

Magg. 2015.02.25. 15:33:52

@nughop: köszi.:)))
Igen, a lánykori nevemen letiltottak valami miatt, nem is értettem. Lehet h túl sok volt már velem együtt a Zsu szimpatizáns. :)

Magg. 2015.02.25. 15:35:32

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): lehet benne valami, hiszen a takaró alatti maszatoláson sem akadt itt ki senki - pedig még csak a 2. iccaka volt. :))

W.Jack. 2015.02.25. 15:39:27

@Magg.: Nézted az ÉÉ-T? Én csak háttérzajként hagytam, és mintha úgy hallottam volna, hogy Cynthia erre úgy reagált, "nem egy túl erkölcsös lány" vagy vmi hasonló. Ő nem a VV-n edződött :)

Magg. 2015.02.25. 15:43:14

Meglátszik a kommentek számán is, h túl gyorsan halad a műsor. Nem igazán van még miről beszélgetni, én pl. még nem tudok utálni senkit, de szimpatikus sem lett még senki.
És ha naponta jön be új versenyző, akkor ez így is marad, mert lehetetlen bármiféle együttérzést is kialakítani bárkivel.

Magg. 2015.02.25. 15:45:26

@nughop: igen, néztem. :)) Cynthia icurpicurt megjátszotta magát, pedig időnként totál hülyeségeket beszélt. Számomra ő teljesen VV-kompatibilis. :))

Mildi_Bp 2015.02.25. 15:57:15

@nughop: Hohó, találtam egy érdekes cikket ÉH Dominikról!
www.fotomedia.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=10948:az-elet-a-fogantatassal-kezddik-anyak-lapja&catid=59:anyak-lapja&Itemid=25
"– Milyen embert nevelsz Dominikből?
– Szeretném, ha okos, tanult lenne, és befolyásos emberré válna."

2015.02.25. 15:57:59

Jah. Hát ez kicsit gáz, de király...

Mildi_Bp 2015.02.25. 16:00:38

@Maaster: a jó öreg szánisok már itt is?

jófej házisárkány 2015.02.25. 16:17:38

@*Mazsola*: Én is írtam, a bemutatkozó kisfilmjében is olyan groteszk a csábarca. Mintha egy hordó savanyúkáposztát nézne.

*Mazsola* 2015.02.25. 16:27:24

@jófej házisárkány: pedig az finom:)) egy kicsit amúgy emlékeztet Pocahontasra az ÉH2-ből

Banyus83 2015.02.25. 16:46:58

Köszi az írást Sixx :-)
Csak én érzek erős párhuzamot Naomi és Kíra között???, Nekem az első perctől.
Patrik még mindig tiszta Levi. Adrival szimpatizáltam, míg nem ment át zöld szeműbe,úgyhogy jelenleg nem tudom. A csajok közül senki. Fiúk közül Peti szimpi, Boxos meg egy merő borzalom....Kíváncsi leszek, mit hoznak ki ezekből :-P

Falatkányi 2015.02.25. 16:53:53

Csak engem irritál rettenetesen Naomi? Annyira buta és sunyi, de adja elő magát.
És tényleg túl gyors a műsor, a lányokat még csak csak tudom, a fiúkkal vannak problémáim, de h ki kinek a párja, esélytelen.

Tud valaki valamit erről a fekete rózsa ceremóniáról??

Pácsó Ármándó 2015.02.25. 17:15:51

@nughop: Köszi az infót, majd meglátjuk milyen ember is Dominic :-)

@Banyus83: Én is párhuzamot érzek köztük, N-K és P-L
Albina (Naomi) szórakoztatóan nyelvújító és ahogy nyafogott, hogy pakolnia kell :-)

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): És az mit jelent? :-)

beacska 2015.02.25. 17:18:25

@sepörd: hogy belenyúltak-e, csak ezt fogják csinálni!

user friendly 2015.02.25. 17:19:42

Egyelőre nem túl izgalmas, ráadásul fogalmam sincs ki kicsoda, arról meg pláne, hogy ki a párja, tiszta káosz, de majd kialakul.
Jegyezzük meg a "ténylegesítsük" szót is. Ezt valamelyik faszi mondta, de úgy látszik, elveszett a kanyarban a manupilálás mögött :)

Pácsó Ármándó 2015.02.25. 17:20:02

@*Mazsola*: De Ápolkának nem biztos, hogy Bencus kell. Hogy megint ráfeküdjön?

beacska 2015.02.25. 17:23:43

@Falatkányi: a gyanúm: amelyik lány kapja, mehet haza...anno Isteni Éden Danit így küldték haza az első héten

beacska 2015.02.25. 17:24:38

@Pácsó Ármándó: sőőőt, BIZTOSAN nem. miért, h egy 3. csaj miatt megint lepasszolja? ennél több esze van

beacska 2015.02.25. 17:25:50

amúgy mondhattok bármit, itt egyedül Adri foglalkozik a párjával. és lehet, h ez a többieknek nem tetszik, de így kell ezt csinálni!!!!

Falatkányi 2015.02.25. 17:26:57

@beacska: másodjára szúrnak ki a csajjal Marianna szava alapján? Azert az unalmas lenne :D

Pácsó Ármándó 2015.02.25. 17:27:18

@beacska: A kettőben volt valami a végén amikor mindenki feketére volt rúzsozva, de hogy volt-e ott rózsa is, azt most nem tudom.
Na igen, a bizalom megszakadt

jófej házisárkány 2015.02.25. 17:29:43

@beacska: Mit értünk foglalkozáson? A parancsolgatást vagy a takaró alatti tematikázást? Mert ha az előbbit, akkor nem is tudom, de én tuti menekülőre fognám, bár lehet az ÉH-ban ez a nyerő stratégia, én egyelőre csak kapkodom a fejem, ez az első széria, amit nézek.

mézescsók 2015.02.25. 17:31:08

@nughop:Innen vesztett ügy. Részvétem. Nem könnyű lejönni róla.

*Mazsola* 2015.02.25. 17:31:37

@Pácsó Ármándó: persze. de ha nagyon nem talál mást, akkor jobb, mint hazamenni

beacska 2015.02.25. 17:33:00

@Falatkányi: nem hinném. Apolka és Adri volt a kettő, aki körbevezette, amikor beérkezett. neki annak kell adnia, aki a legbarátságtalanabb volt vele

mézescsók 2015.02.25. 17:33:33

@beacska: Korai még. A srác az elmúlt két nap alatt majdnem folyamatosan mattrészeg volt. Amúgy az ilyen rámenős, erőszakos nőktől mentsen meg mindenkit az úristen.

Falatkányi 2015.02.25. 17:34:29

@beacska: de a spoileres előzetesben nem Apolka (kosz, nem emlekeztem a nevere) kezeben volt a virag? Ha nem, sorry :)

beacska 2015.02.25. 17:34:37

@jófej házisárkány: az a "foglalkozás", h nem a csajokkal kell körmöt lakkozni, hanem a párunktól megkérdezni, amikor fáradtan beesik az ágyba, h "milyen napod volt drágám?" ;)

W.Jack. 2015.02.25. 17:35:43

@Mildi_Bp: Köszi : ) Én még nem nagyon tudom eldönteni, hogy mennyire okos vagy tanult, mert nem akarok abba a hibába esni, hogy kevés alapján ítélek, aztán kiderül, hogy teljesen más, mint aminek elsőre látszik.

@Magg.: Nekem sem alakult még ki, hogy kitől mire lehet számítani (főleg, mert magam sem tudom mit kéne nézni), de az ÉH veteránok már tudnak párhuzamokat vonni, és ők majd lendítenek a kommentek számán :)

@Pácsó Ármándó: Nem gondolom, hogy ez minősítené Dominicot, hogy milyen ember ((nem azért infóztam), azt majd meglátjuk :)

@user friendly: Szép szóösszekeveredés :D

beacska 2015.02.25. 17:36:00

@Falatkányi: nem tudom, AZT nem láttam...én csak találgatok, h mi szokott lenni (azt is lespoilerezték, h Apolkának ki lesz az új párja)

beacska 2015.02.25. 17:37:09

@mézescsók: nekem úgy tűnt, neki bejön...anno Anikó és az ő talán Leventéje is megpróbálták odakint együtt...szóval, van h a pasikat ez nem zavarja ;)

Pácsó Ármándó 2015.02.25. 17:41:59

@nughop: Én se gondolom, majd beszél magáért. Tudok segíteni párhuzamokat vonni, ha igényled :-)

@*Mazsola*: Ezért kellene neki keresni és másfelé tapogatózni

Magg. 2015.02.25. 17:42:05

@nughop: én is láttam az előző két ÉH-t, de valahogy nem emlékszem annyira a régebbi szereplőkre, csak egy-kettőre.

W.Jack. 2015.02.25. 17:51:39

@Pácsó Ármándó: Köszönöm :) Majd olvasom, hogy miket írtok, és igyekszem képbe kerülni.

@Magg.: Nem baj, Te majd vonsz VV7-es párhuzamokat, mert az az élmény még friss :)

Pácsó Ármándó 2015.02.25. 17:58:03

@nughop: Szoktam néha tévedni, csak szólok előre :-)

@Magg.: Én emlékszem, ha kell valaki talán tudom.

*Mazsola* 2015.02.25. 17:58:23

@Pácsó Ármándó: amit nyilván meg is tesz. kérdés, hogy lesz-e rá vevő a mostaniak közül. ha nem, akkor nincs ló alapon újra összeállhatnak. kivéve, ha Bencéék így maradnak. egyelőre vhogy nem tudom elképzelni, hogy máshova beférne. de majd meglátjuk. persze lehet, hogy a héten egy pasit is beküldenek. itt bármi megtörténhet:)

ja, és blogmoci sz*rjon sünt

Pácsó Ármándó 2015.02.25. 18:05:21

@*Mazsola*: Akad a blogmotor? Hol van még a percenként 20 hozzászólás!
Szerintem Bencéék így maradnak. akkor a mai részben Ápolkának valami határozottabb lépéseket kell tennie egy/több fiúért!

Magg. 2015.02.25. 18:14:29

@Pácsó Ármándó: oké, köszi. :))
Ahogy a többiek említenek egy-egy nevet, akkor jééé tényleg, volt ilyen játékos is.
Keresgéltem kicsit, de sem az első, sem a második szériáról nem találtam úgy fényképet, mint ahogy itt a hármashoz összeszedték.
Egyedül az Aliz-Kristóf páros és Niki-Ádám páros fejére emlékszem.

*Mazsola* 2015.02.25. 18:14:44

@Pácsó Ármándó: eltűnt a szövegdobozom. de nagyon sok szépet kívántam neki, és visszajött:) ühüm. de szerinted tudna vhol robbantani?

Pácsó Ármándó 2015.02.25. 18:28:11

@*Mazsola*: Még nagyon frissek, de nem látok neki sok esélyt egyik fiúnál sem.

@Magg.: Jó sokan voltak mindkét részben azért. Lehet, hogy csináltak a végén egy csoportképet mindenki részvételével és az fellelhető a neten, de én még nem találkoztam ilyennel

Magg. 2015.02.25. 18:38:47

@Pácsó Ármándó: végülis a régi hogyvoltokból a kezdőcsapatok képeit ki lehetett keresni.
A nyertesek fotója is könnyen megtalálható, sőt -nem tudtam, ki az az isteni Dani, de az ő fotóját is megtaláltam és így már beugrott. :)
Mivel láttam az előző szériákat, kis kutatással mindenki visszakereshető.
Bezzeg a Pókmajom....na őrá kristálytisztán emlékeztem (és a Don-ra is) :DD

Kosztarika 2015.02.25. 18:40:27

@Magg.: Ő is olyan karakter lenne, akitől nagyon hamar másznának a falra a többiek. (és mi is) :D

Pácsó Ármándó 2015.02.25. 18:40:41

@Magg.: Jól van menni fog ez! Már csak a rengeteg ál- és becenevet kell a megfelelő személyekhez párosítani :-)

Gonosz törpe 2015.02.25. 18:44:42

@Pácsó Ármándó:
Párosítsa a .... Inkább írják oda a becézők zárójelben, hogy kit becéznek...

Kosztarika 2015.02.25. 18:45:09

@nughop: Hát igen, nemcsak a szülő lehet büszke a gyermekére, van, hogy fordítva igaz :D :D

Magg. 2015.02.25. 18:45:45

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): jaja, a tipikus idegesítő HP. :DDD

Magg. 2015.02.25. 18:48:52

@Gonosz törpe: a VV-nél is gyorsan beletanultunk, ki az a Dinka, meg Kazal, PVC, Nyálas... :)))
Csak nagyjából ugyanazokat a beceneveket kellene itt is használni ugyanarra a személyre.
Van már Botox és Albínó - ami ugye tök egyértelmű. :DDD

W.Jack. 2015.02.25. 18:51:59

@Magg.: Na Pókmajom nekem is megvan, igaz nekem az Aranypart kapcsán, de az is csak a siófoki helyszín miatt :)

Kosztarika 2015.02.25. 18:53:52

Első ÉH-m. Valaki elmondaná röviden, mi a : szingliszoba ( a jelentését értem, csak ki kerül oda és főleg hogy kerülhet vissza a játékba?)
MI a Pandorra szelencéje ( eredeti jelentése ismert! :) ) MI a rózsa ceremónia? Van még valami ezeken kívül amire számíthatok? :D

Magg. 2015.02.25. 18:58:07

@nughop: látod, arra már nem is emlékeztem, hogy az Aranypartban is szerepelt. Mondjuk, abból csak 2-3 részt láttam.Nekem a Levi volt összekötő kapocs a két műsor között.

Mona Vandervaal 2015.02.25. 19:00:57

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): mindig +1 fő van bent, hím vagy nőstény, de egyedül van, ergo ő a 11., na az övé a szingli. Akkor jut vissza a játékba, ha addig ki nem esik valamiért, mondjuk nem teljesíti a küldetését, amikor a pénteki PV-PV-n sikerül párhoz jutnia.
Pandorán ilyen faszságokat írnak és azt olvassák fel. Nagy megmondások és kérdések egymáshoz. A rózsa ceremónia gondolom a régi PV.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.25. 19:12:23

@beacska: Megteheti, hogy hazudik taktikából és nem Albínót mondja, hanem mondjuk Adrit? Vagy az túl átlátszó jelen esetben és később ezért "megbüntetik" a többiek?

Magg. 2015.02.25. 19:20:13

@Majom1Parádé: Erre én is kíváncsi leszek. De valami olyasmit is mondott, hogy Nóri és Timi nem szimpik neki. Lehet h kettejük közül választ.

Kosztarika 2015.02.25. 19:22:30

@Mona Vandervaal: Köszi :) Majd rájövök. Ha ők tudják játszani két agysejttel, akkor talán én is megértem :D

Falatkányi 2015.02.25. 19:26:11

@Magg.: Adri csak szerintem hasonlít Nikire?? :D (ha ő volt akit Pókmajom ejtett ki)

Falatkányi 2015.02.25. 19:27:46

@Mona Vandervaal: rózsa ceremónia nem lehet a PV, mert azt péntekre ígérte a berki, az előzetes szerint meg ma van.

raspberrypie 2015.02.25. 19:29:27

Amúgy azt leírná valaki, hogy ezekben a realitykben miért alapkövetelmény hogy amíg tart a játék, addig zárolják a játékosok facebookját? Arra mondjuk emlékszem, hogy ÉH2ben álneveket használtak a műsor ideje alatt..

raspberrypie 2015.02.25. 19:37:59

@Falatkányi: A rózsa ceremónia az lesz, mint ÉH1-ben, aki neki a legunszimpibb, annak adja a rózsát, és az kiesik. És sztem utána behozzák Lokit, aztán a fiuk lesznek bajban a párválasztón ;)

Falatkányi 2015.02.25. 19:39:58

@raspberrypie: de Apolka az előzetesben áll a rózsával a kezében, később meg új sráccal. Szóval max ő passzolhatja át és ejthet ki vkit

Magg. 2015.02.25. 19:42:57

@Falatkányi: a szőke Nikire gondolsz?
Visszanéztem Adri bemutatkozó filmjét, valami halvány hasonlóság tényleg van köztük.

Falatkányi 2015.02.25. 19:43:18

@raspberrypie: h ne zaklassák h vajon ő nyert e ;)

Magg. 2015.02.25. 19:53:53

@raspberrypie: ez túl direkt így. Bejön valaki, elveszi egy másik játékos párját anélkül, hogy a megszerzett partner ezt akarja-e vagy sem, itt marad akkor egy szingli, pluszban azután még ki is ejt valakit a rózsával.
Kiesik most egy lány a rózsa miatt, akkor a szingli automatikusan megörökli vajon a felszabaduló fiút?

the.man · http://rivercottagenyomaban.blogspot.com/ 2015.02.25. 19:56:21

@raspberrypie: esetleg, hogyne legyenek zaklatva müsorután úgy is automatikusan mindenki elfelejti őket

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.25. 20:14:26

@the.man: azért, mert ennek pl már eredménye van, aztán ne kotyogják ki,mert erre a ker csatornák nem látnak rá.

raspberrypie 2015.02.25. 20:25:40

@Magg.: Akkor lehet lesz benne egy csavar :)

beacska 2015.02.25. 20:26:27

Jo estet,jo szurkolast

haruka 2015.02.25. 20:27:52

Indulhat az arconpörgés.

Ditti82 2015.02.25. 20:30:42

Miért nem feliratozzák? Felét nem érteni...

raspberrypie 2015.02.25. 20:31:29

Annyira az az érzésem, hogy tökre nem értik, nem látják át a játék lényegét... A párjukkal nem foglalkoznak, a csajok marják egymást, meg a pasikat is...

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.02.25. 20:33:50

A patrikrol mindig egy tengeri csillag jut az eszembe. Ez baj?

haruka 2015.02.25. 20:34:20

@Yooha: nem, elég sok a hasonlóság.

raspberrypie 2015.02.25. 20:36:16

Naomi nagyon nagy forma :D imádom! :D

Ditti82 2015.02.25. 20:37:50

Ez a Mariann kritikán alul.

spinks 2015.02.25. 20:38:25

Nekem hiányzik a Horváth Éva. Bevallom férfiasan.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.25. 20:38:43

Ezek a rúzsok büntetnek.

Mariann meg mint egy travi.

haruka 2015.02.25. 20:38:43

@Ditti82: Én még mindig nem értem mit beszél.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.02.25. 20:39:58

@haruka: Ami kerdest felolvasott, azt konkretan en sem.

perszepolisz 2015.02.25. 20:40:18

Hát ezek a kérdések nem valami fantáziadúsak.
De legalább a VV7-ből szereztek néhány szponzorsapit.

spinks 2015.02.25. 20:40:42

Nóri szépen válaszolt. Megnyalnam a fülét.

spinks 2015.02.25. 20:41:34

Marianna tele van életkedvvel. Haha.

haruka 2015.02.25. 20:43:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: én most vettem észre a közelin, hogy mily gyönyörű szakmunkásbajuszkája van. broáf.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.02.25. 20:43:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Na jo, arrol nem volt szo, hogy a foglalkozasokat is meg kell jegyezni! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.25. 20:43:22

Vicces, ahogy a kavicsokon tipegnek. :-D

Unszimpatizálsz? :-D

Szoba kilátással 2015.02.25. 20:44:29

Dominik csúf aránytalan pedig anyuka milyen szép volt fiatalon - apu viszont nyomott lehet...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.25. 20:45:27

@Yooha: kozmetikus akart lenni :-D

De a neve nem jutott az eszembe :-D

@haruka: szexi, nem?

*Mazsola* 2015.02.25. 20:45:41

ennyi:DDD

hm, Nórira jó lesz figyelni

haruka 2015.02.25. 20:47:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: imádnivaló.

Mariann mennyire élvezi már ezt az egészet.

Ditti82 2015.02.25. 20:48:02

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Jaja. :D Mariannak legalább annyi esze volt, hogy telitalpú szandált vett fel.

Gyönyörű, irritálja a párja. Bravó.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.02.25. 20:48:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: De akkor sem tudom, ki o. Eleg nekem a neveket megjegyezni, meg a parokat.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.25. 20:48:48

Nem megy sehol a nyomi stream. :-((

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.25. 20:50:23

@haruka: tudtam, h egy az ízlés :-D

@Ditti82: Mariann mmkk durva :-D

@Yooha: nem terhellek vele többet :-D

Krétagarbó 2015.02.25. 20:50:40

@Szoba kilátással: Furi a feje, nagyon. Pedig szép csaj volt az anyja, anno R-GO gida is volt...

MacákékIcukája 2015.02.25. 20:51:21

Cshicskha tv2 nem engedi, hogy visszanezzem az adasokat. :(

Magg. 2015.02.25. 20:51:26

@*Mazsola*: Dominik már le akarja cserélni Ápolkára. :)

Ditti82 2015.02.25. 20:53:21

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Akkor bizony nézni kell IRT. :D
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Na ez az, annyi rémlik nekem, hogy valaki nyikhajozva lett. :D

Krétagarbó 2015.02.25. 20:53:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: nem, csak én onnan emlékszem rá:) De ahogy olvastam, playmate is volt, de ezt a tevékenységét én nem követtem:)

haruka 2015.02.25. 20:53:52

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: hát Robi bácsi eléggé megválogatja a gidákat. :D

*Mazsola* 2015.02.25. 20:54:25

@Magg.: ahha. pedig vele jól járna játék szempontjából. a pandorás válaszai alapján legalábbis úgy tűnik.

Magg. 2015.02.25. 20:56:55

@*Mazsola*: de úgy viselkedett, mintha az anyja lenne. :)))
Szóhoz sem engedte jutni, helyette válaszolgatott. Sztem Dominik ettől rémült meg.

*Mazsola* 2015.02.25. 20:58:28

@Magg.: egy picit igen. de ki nem sz*rja le, ha amúgy megbízható pár lenne:)

Ditti82 2015.02.25. 20:59:09

LÖÖÖÖÖEEEEVÉÉÉÉL!

*Mazsola* 2015.02.25. 20:59:17

itt is köllene kiabálni, hogy MIKROPORT!!!!

Krétagarbó 2015.02.25. 20:59:54

@haruka: ez is igaz, minden gida szép lány volt. Volt pl. egy mandula szemű csajszi, vietnámi, ő is milyen szép volt akkor. Itt egy cikk róla: www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/20090317/mi_lett_vele_charlotte_clavier/

Magg. 2015.02.25. 21:00:17

@*Mazsola*: sztem Apolkával jobban járna.

spinks 2015.02.25. 21:00:36

Hát nem pörögnek a hozzászolasok. Nem jó jel ez a tv2nek.

Ditti82 2015.02.25. 21:02:48

@spinks: Be fog ez indulni. Csak most a népek a vv-vel vannak elfoglalva. Bár most az is pang. :D

spinks 2015.02.25. 21:03:46

Haha. Úgy mennék mintha szalagtűzőn lennének...

haruka 2015.02.25. 21:04:21

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: a gidák mindig jócsajok, meg kb egyik se több 25-nél, ezért cserélődnek. :))

*Mazsola* 2015.02.25. 21:05:05

@Magg.: annyiban igen, hogy ő mintha többet bandázna, így több infóhoz jut. de ki tudja mit nem látunk...

Ditti82 2015.02.25. 21:05:38

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Igeeeeeen! Kitől? Sixx? :D

Hú, Timinek is van egy feje, mintha nonstop kómában lenne.

Ditti82 2015.02.25. 21:07:17

Közös dűlő, az milyen?

Magg. 2015.02.25. 21:07:39

@*Mazsola*: akkor szted maga Dominik miért akarja Nórit Apolkára cserélni?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.25. 21:08:26

Istenem, ez a műnő de ronda. :D
És tényleg úgy beszél, mint Dóri odaát.

*Mazsola* 2015.02.25. 21:09:24

@Magg.: szerintem azért, mert pasiként nem kell neki

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.25. 21:09:48

@haruka: basszus, öreg vagyok :-D

@Ditti82: hihi :-D
Majd meglássuk, gondolkodom, h ki lehet még, vannak szakértők :-)

beacska 2015.02.25. 21:10:29

Erdekes,en ugy emlekszem,apollka vitte vegig a szallon

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.25. 21:10:44

Most tényleg ezért kellett kiöltözniük?

*Mazsola* 2015.02.25. 21:11:15

hú, de bonyolítják...

Mirocska 2015.02.25. 21:12:26

@spinks: Én annyira koncentrálok, hogy értsek mindent, nem érek rá írni, csak olvasni! :-)) Később biztos jobban pörögnek majd a kommentek.

Ditti82 2015.02.25. 21:12:50

Úgymond. Csicska. Taktika. Egy alom.

beacska 2015.02.25. 21:13:20

Eddig nem dicsertek meg oket,ha baratsagtalanok vo.tak....

Magg. 2015.02.25. 21:14:17

@raspberrypie: na ott a csavar, csak még nem tudni pontosan, mi lesz az. :))
Albínóék már dörzsölik a tenyerüket, h tuti Apolka esik ki.

haruka 2015.02.25. 21:15:05

@Majom1Parádé: megkérdezték Mariannt, ki nem szimpi neki, azt mondta Apolkát nem sikerült megismernie, úgyhogy ő kapott egy fekete rózsát, de nem derült ki egyértelműen ez mit jelent, aszondta Berki hogy holnap reggel megtudják.

Ditti82 2015.02.25. 21:16:06

@Magg.: Tehát nem fog kiesni. :)

spinks 2015.02.25. 21:17:28

" bőröndötötökbe " van ilyen szó?

Ditti82 2015.02.25. 21:17:46

Kamuzza a levéltartalmát ez is. Ezeket tényleg együtt tenyésztették. :D

beacska 2015.02.25. 21:18:44

Nekem az adri-apolka paros aszimpi.sokkal lazabbak,mint nnaomi barmelyik csajjal

spinks 2015.02.25. 21:18:46

Ez a Patrik olyan csirkearcú.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.25. 21:20:21

@Szoba kilátással: hát, ez az ufószemű kalaposámber kicsinek szebb volt. :D

Gia 2015.02.25. 21:20:31

Mariann tiszta Dóri.Még az egyik szeme is ugyanúgy kisebb. :-)))

*Mazsola* 2015.02.25. 21:21:29

@spinks: nekem a csirkeláb jut eszembe róla:)) nem tudom miért

Magg. 2015.02.25. 21:22:04

@Ditti82: remélem is. Nekem eddig Apolka a legszimpibb.
Ha úgy lesz, remélem nem Petit választja, nem lesz jó partner neki. Peti a butus, irányítható csajokat szereti (ő mondta) :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.25. 21:22:34

@haruka: Köszi. Szóval csak holnap este derül ki. Remélem nem golyózzák ki Apolkát egyből. Má tegnap is elszedte ez a Dóriutánzat a párját. Bár nem nagyon bánkódott rajta.

haruka 2015.02.25. 21:22:58

Bence mekkora egy suttyó, istenem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.25. 21:24:15

A fiúktól elvették a pizsamát a beköltözéskor.

Gia 2015.02.25. 21:24:38

Na,Dominik is befiestázott. :-))

spinks 2015.02.25. 21:24:40

@*Mazsola*: mindenképp van vmi csirke feeling a srácban :) jó szálkás amúgy. De pár kiló sztem csirkétlenitene. Bár ti vagytok a nők ti tudjátok.

Ditti82 2015.02.25. 21:26:00

Lokiiiiiiiiiiii! :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.25. 21:26:00

@Majom1Parádé: Peti?? Nebasz, nem is emlékszem ilyen névre. :D

spinks 2015.02.25. 21:26:02

Hahah. Bye Alex is betöltozik?

haruka 2015.02.25. 21:26:08

@Majom1Parádé: Biztos lesz valami csavar a dologban. Most meg megünnepelték Peti szülinapját, ment a piálás, pucérkodás.
Hú most azt mondta Berki, a létszám nem változik, csak átalalkul az összetétel. Pfff, meg azt mutatják az előzetesben hogy jön egy fiú. Akkor Apolka hazaküld egy fiút???

Gia 2015.02.25. 21:26:51

Gyön a tetovált farkú...

*Mazsola* 2015.02.25. 21:27:27

@spinks: nekem ő pár kiló plusszal is csirke marad:) kb Loki a legjobb köztük. kíváncsi leszek rá. szerencsére már nem kell sokat várni:))

Krétagarbó 2015.02.25. 21:27:34

@haruka: az előzetes alapján úgy tűnt.

Ditti82 2015.02.25. 21:27:41

@haruka: De kit küldhet haza vajon?

Gia 2015.02.25. 21:27:41

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Nekem is elég káoszos ez a sok név-sok ember..

Veder1 2015.02.25. 21:28:19

A golden brownért pluszpont a szerkiknek, kár hogy halk volt.

Gia 2015.02.25. 21:28:22

Kellene rájuk névkártya.Dikk..

Gia 2015.02.25. 21:29:03

@Ditti82: Remélem a Berkit küldi haza :-D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.25. 21:29:08

@haruka: Ha jön valaki, az csak Loki lehet, mert az Ő fejit már láttuk a 12 lakó közt előzetesen

Magg. 2015.02.25. 21:29:50

@haruka: Apolka, mint legundokabb, maradhat, a számára legszimpibb srácot meg hazazavarják? :)))

user friendly 2015.02.25. 21:30:24

Timi (27)
hostess koordinátor
Peti papája

háromszor is így olvastam :D

haruka 2015.02.25. 21:30:39

@Ditti82: Jó kérdés. De az is lehet hogy egy csajt picsáz ki, és utána a fiúk lesznek többen. Nem tudom mit mondott pontosan Berki.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.25. 21:30:41

@Ditti82: Én Botoxot vagy Albínaomit kűdeném, de úgy látszik fiút kell kitennie?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.25. 21:31:24

Azért örülök, h a másik külseje ennyire fontos. Adrienn csinos. Kapja be pamela is, Berki is.

Magg. 2015.02.25. 21:32:27

@Majom1Parádé: vagy az is lehet, h megkapja párnak a fiút és a fiú addigi partnerét zavarják haza.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.25. 21:33:18

Ez a viselkedés nem tetszik. Nem erről kellene szólnia a műsornak, sztem.

haruka 2015.02.25. 21:33:32

@Magg.: Én is erre gondoltam.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.25. 21:33:42

Most van 6 lány és 5 fiú és tudjuk, hogy jön be 1 fiú. Ha fiút küld haza, akkor maradna a női többség. Inkább arra tippelnék, hogy most megfordul és 6 srác, 5 csaj lesz bent.

malevil2050 2015.02.25. 21:34:58

Sej ,de rám nem hat má ety szál rózsa,rám pénzet költeni kár vóna.

Esz szóke csak oljan mint a vv ben vót (nevét sajna feledtem) hűvös jégkirálynő,rámnészne megdermednék.A másik csúcscsóka a boxoló.

spinks 2015.02.25. 21:36:17

Berki unja ezt az egészet.

dumocika 2015.02.25. 21:36:30

Nekem ez a műsor még zavaros. De nézem.

Magg. 2015.02.25. 21:36:52

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: akkor Pamela nézzen már a tükörbe (hogy arról a kőbunkó ocsmány Berkiről már ne is beszéljek). Adri sztem is helyes.

Magg. 2015.02.25. 21:38:34

@Gia: Reni olyan semmilyen, se hús, se hal volt, Albínónak karakteresebb a feje.

haruka 2015.02.25. 21:38:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Pfff, én hétfőn néztem, akkor meg egymást baszlatták, el is kapcsoltam. Én ezt az ÉÉ-t nem fogom nézni, úgy érzem.

malevil2050 2015.02.25. 21:39:32

Hoppá esz asz avi ide nem jó,most gyüvök rá,ki köll tanáznom valamit

spinks 2015.02.25. 21:39:33

Ez a Balázs sztem elszivott egy cigit a műsor előtt. De amúgy szimpi... Haha

Gia 2015.02.25. 21:41:03

@malevil2050: Jó az.Úgyis nemsokára le kell cserélned.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.25. 21:41:21

@Gia: Jaja. Én az Édenben azt nem birom, hogy eleve sokan kezdenek, sokan is maradnak, de közben folyamatosan változik, cserélődik az állatállomány. Nekem hetekbe kerül, mire megjegyzem úgy-ahogy, hogy ki, kicsoda.... itt meg vannak, akik már becézik is őket, na ez a totál káosz számomra. :D

dumocika 2015.02.25. 21:41:52

@Gia: Köszi. :) Amúgy lehet hogy csak a Berki miatt idegesítenek az előzetesek. Olyan mint egy szoftverhibás terminátor, és még ronda is. Nem találtak értelmesebbet?

jófej házisárkány 2015.02.25. 21:42:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: én sem bírommikor más külsejét fikázzák, pláne, ha olyasmi miatt, amiről nem tehet, pl. hogy mekkora a melle. De gyébként se.

Gia 2015.02.25. 21:42:25

@Magg.: Thrilleres feje van,főleg sminkben..

malevil2050 2015.02.25. 21:42:32

@Gia: A bezony,lenéző hűvös,kicsit talán nagyképű is.De fogalmam sincsen ide miljen stílus a jó mostan még,de majd rágyüvök ám.

malevil2050 2015.02.25. 21:43:31

@Gia: Igaszad van,addig meg má málészemen is kíbírom.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.25. 21:43:33

Most így 2 nap után nekem szimpi: Adri, Nóri és Apolka, a másik 3 csaj meg nem. Mondjuk a Timi semleges inkább, de a Botox meg az Albínó fúj. Fiúk közül kinézetre mind unszimpi, tulajdonságokra Peti meg Patrik tűnik jobb fejnek. Ez még tuti változni fog.

jófej házisárkány 2015.02.25. 21:44:29

@Magg.: adrinak az arca helyes, az alakja nyilván nem tökéletes, de ezen élcelődni szánalmas.

2015.02.25. 21:44:38

'stét, mi volt? úgysem válaszol senki de azért megkérdezem :D

malevil2050 2015.02.25. 21:46:20

@fosch9: Jajj hát vót fekete rózsa ety a hajba ety a kézbe ezetet kapta az a bötüs csaj,valamiért h mi cél aszt nem tuggyuk

Gia 2015.02.25. 21:46:46

Adri kicsit túlizgulja..

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.25. 21:46:54

Mondjuk érdekelne, hogy mit esznek? Rendelhetnek kaját, mint a VV-sek meg minden egyéb kelléket. itt nincs szponzor óvszerautomata? .-)

jófej házisárkány 2015.02.25. 21:47:03

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én pl. kezdek örülni, hogy az egyik kalapot hord, a másik szemüveget stb. Én ez alapján tájékozódom. Leszek ám bajban, ha ez a peti leveszi a szemüveget, mert akkor nem fogom tudni megkülönböztetni attól a sráctól, akinek még a nevét sem tudom.

Magg. 2015.02.25. 21:47:28

@jófej házisárkány: mint tudvalevő, csak a kifejezetten modellnek tenyésztett csajoknak van jó alakjuk, de még őket is fotosoppolják a képeken. :)
Nekem fel sem tűnt, hogy Adrinak bármi baj lenne az alakjával.

beacska 2015.02.25. 21:48:32

@Majom1Parádé: tökre egyetértek veled! mondhatni EKG!

Gia 2015.02.25. 21:48:46

@malevil2050: Ha ebből érteni fogja,hogy mi volt,akkor megeszem a nem létező kalpagom.. :-D

Kosztarika 2015.02.25. 21:49:31

@Magg.: "@*Mazsola*: de úgy viselkedett, mintha az anyja lenne. :)))"

vokálozott, vagy pornózott? :D

arckster 2015.02.25. 21:49:55

Nem tudom átrakni a szavazatomat a manuperálnira. Ez mévan? :-D

jófej házisárkány 2015.02.25. 21:50:04

@Magg.: nekem is csak most, hogy a berki família itt ócsárolta. Ez az ogre amúgy kindig it lesz a belevalóban*? Vagy csak itt sz elején segít?
*nem tudom mi ennek a műsornak a címe

malevil2050 2015.02.25. 21:50:15

@Gia: De legalább dupla élveszet lesz mire a végére érünk

Magg. 2015.02.25. 21:51:21

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: pont olyan nagydarab, mint a Berki, kicsit sem látom nőiesnek - jellemző, hogy éppen ő tesz megjegyzést más külsejére.

haruka 2015.02.25. 21:51:38

@jófej házisárkány: Éden Éjjel. Én azt hittem csak a csajok fogják vezetni, Berkire nem vagyok kíváncsi én sem.

Gia 2015.02.25. 21:52:56

Ja,hogy még ment tovább a cucc..Én meg mán elkaccsoltam..De mindjárt vv..

*Mazsola* 2015.02.25. 21:53:17

szerintem nincs baj a csajok alakjával. arcra meg Adri és Apolka a leghelyesebb

jófej házisárkány 2015.02.25. 21:53:53

@haruka: köszi, lusta voltam elmászni a távkapcsért, hogy megnézzek, d most kénytelen leszek megemelni a kufferom, mert át kell kapcsolnom a vv-re. Szavazzuk ki ezt a berkit valahogy.

jófej házisárkány 2015.02.25. 21:56:25

Ebben az éden éjjelben megismétlik a fél műsort. Lehetne rövidebb, ha nincs mivel kitölteni.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.25. 21:57:14

@Gia: Kapcsolni kell, mert a SuperTV2-őn megy tovább. De most a VV gyün a másikon.

Kosztarika 2015.02.25. 21:57:32

@Majom1Parádé: és az alkohol nem limitált? Mert mire kimennek külön részleget kell felszabadítani az addiktológiai osztályon az alkeszoknál. :D

*Mazsola* 2015.02.25. 21:58:38

@Magg.: :)

@jófej házisárkány: kellett egy állás berkinének. szerencsére ha akarnám se tudnám nézni, olyanom nincs:)

2015.02.25. 21:58:38

@malevil2050: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: értem köszike

gondolom apolka a fekete rózsival majd kiütheti valamelyik lehányt a fiú mellől - azt hittem már ez is megvolt de akkor áthúzták holnapra?

Gia 2015.02.25. 22:00:11

Gyertek át amoda.

Kampóscsőrű kardinális 2015.02.25. 22:00:48

Kicsit hasonlít az albínó csaj Soma mamagésára :D

*Mazsola* 2015.02.25. 22:02:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: egyértelmű:) nem tudok kacsacsőrt, képzeld a 3 elé:)))

*Mazsola* 2015.02.25. 22:08:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: hahh! közben megtaláltam <<<<< na megyek, holnap fosch nap lesz... jóccak:)

Empty Bee 2015.02.25. 22:08:30

@arckster: Mert manuperálják a szavazás végkimenetelét :DDD

2015.02.25. 22:11:36

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: tényleg az előzetes nagyon jó lesz
@*Mazsola*: ne cúfológgyál :)

*Mazsola* 2015.02.25. 22:15:57

@fosch9: á, nem merek én olyat:)

2015.02.25. 22:16:54

patrik kefélne adri meg végig pofázza? nézi vki az éden éjjelt?

2015.02.25. 22:21:15

ismétlést is csak én nézem?

Veder1 2015.02.25. 22:24:55

@fosch9: én az esti összefoglalót fogom nézni, mert jobbnak tűnik mint nyolc órás

beacska 2015.02.25. 22:26:09

@fosch9: én csak most kapcsoltam át

2015.02.25. 22:36:41

@Vödör: én nemrég értem haza úgyhogy kényszer de ha jobb annak örülök
@beacska: gyeregyere :)

nektek ki szimpi? már első nap kavarták a kakit :D naomi ki ne essen még benne van potenciál

2015.02.25. 22:39:57

ez a peti kúlvalonda szemüveg és sapka nélkül úgy is de anélkül még inkább

2015.02.25. 22:43:38

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: jaj adri is jól nyomja második este szétrakta patriknak :D kéne még egy jó kis manuperátor pasi

2015.02.25. 22:59:16

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ahh hát ha holnap egy bejön akkor már 12 és nem 10 mit kamuznak?folyamatosan változik :D

Falatkányi 2015.02.25. 23:13:34

@Vödör: más is megy le benne, vagy csak nincs cenzúra?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.25. 23:22:11

@fosch9: a rózsa cucc után igen, de nem amiatt, elvileg.

@Falatkányi: utóbbi.

Veder1 2015.02.25. 23:54:16

Sztem annyi lesz, hogy Apolka (ilyen egy hülye nevet...) hazaküldhet egy srácot és az ő helyére fog jönni a szakállas.Így nem változik a létszám. Már csak az a kérdés, hogy kit választana.

A korábbi évadokban is úgy indítottak a szerkesztők, hogy azért hogy a kezdeti mag ne tudjon zárni az az ember repült legelőször, aki nem volt kedves az új lakóval. A későbbi beköltözőket ez után már imádni fogják :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.26. 06:37:27

Látom mindenki az új posztra vár, már nem ír ide. .-)

*Mazsola* 2015.02.26. 08:22:05

jóreggelt

szóval, a radar már mutatja az új posztot, de még nem éles. és való világ 3x03 a címe:DDD

*Mazsola* 2015.02.26. 08:29:10

@*Mazsola*: köszönöm, máris olvasom:))

*Mazsola* 2015.02.26. 08:30:01

@sixx: sikerült magamnak címezni:D szóval köszi, olvasom:)))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.26. 08:41:25

@Vödör: A maradék ember még simán tudna zárni, de ha bármikor kirakhatnak bárkit, akkor nincs elég befolyásuk, szóval mák is kell rendesen a bentmaradáshoz.

moli 2015.02.26. 13:20:02

@sixx: legyszives legyen valami mas a Boxos neve, mert tulsagosan hasonlit a Botox nevehez!

rodrigez07 2015.02.26. 14:07:59

@moli: támogatom! Legyen mondjuk Darázsderék :D

rodrigez07 2015.02.26. 14:11:46

Bár a hajához képest valószínűtlen kék szemei után simán lehetne Fremen is a Frank Herbert után szabadon! :D

dancegirl26 2015.02.26. 17:43:22

@raspberrypie: egyetértek... Az elsőben még odamentek, azt se tudták mi van, csak élvezték a szuper helyet. Ezek meg túljátszanak...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.26. 17:46:29

@fosch9: Végre megtanultam a neveket, most meg sixx másképp hívja őket, jaj mamm:DDD

moli 2015.02.27. 20:11:07

@rodrigez07: @vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: @Pietrosz Abroszbatojsz: @sixx:
basszus, mar azt hittem, csak engem zavar. a masodik napi hogyvoltot vagy 20%-kal lassabban tudtam olvasni csak e miatt az egyetlen dolog miatt, folyton megakadt a szemem a botox-boxos paroson, es vissza kellett mennem, hogy akkor most melyik volt? tolem lehet Flexes vagy barmi, csak ne BO?O?
süti beállítások módosítása