Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x02 - Mindenki Apolka seggére pályázik (18+)

2015. február 25. 06:00 - sixx

screen_shot_2015-02-24_at_15_12_24.png

Rövid hogyvolt után a bula azt sírja, hogy ha nem kell amit kínál, várjuk meg kint, nem fogjuk, az ajánlat csak akkor csábító, ha mindezt a gulágon belülről énekli. Gólem egy lila pólóban, csíkos sortban tolja valami tisztáson a dzsungelben, ha nem vigyáz, még valami bolíviai diverzánsnak vélik, és kirobban egy kisebb háború a cipőkért. Szaggatottan jönnek az infók, közben a kamera mozog, és nem ő fordul, mint megboldogult T69 tette az első két kanyarban, viszont a jobb karjával úgy hadonászik, mintha valakit agyon akarna vágni az édenhoteles súgókártyával. És két óra van a karján, nemárbazdmeg.

Reggel van a bolondokházában, ami egyébként az első adásban meglepően csendes volt, ha nem számítjuk a meztelenül mödansziézó Bencét és a galuskás üvöltözést, de kicsire nem adunk. Péter ébredés után az ablakban feszít, Boxos Dominik eleve úgy aludt el, mármint feszítve, arc duckface-ben, minta Chris Kattan lenne a Diszkópatkányokból. Bence természetesen már picőkhajnalban gyúr, be kell durranni rendesen a reggelihez, értem én, az étkészletet Costa-Ricán kaliforniumból faragták, és a kiskanalat is baszott nehéz felemelni. Nóri bikiniben zuhanyzik, de nyugi, Botox és Noémi lehányta magáról a textilt, lesz galéria, addig is egy ízelítő, tessék, ilyen a katalógusból vett, kúpszerű, szétálló műcsöcs Botoxon:

screen_shot_2015-02-25_at_5_08_57.png

A reggeli azzal indul, hogy a csajok Apolkát, a faszik Bencét röhögik ki az eső este miatt, Apolkát nem tom miért, Bencét gondolom azért, mert bebaszott, mintha ez olyan ritka dolog lenne ebben a társaságban. Apolka szerint Bence gátlástalan, és ez nem tetszik neki, Noémi ezt olyan nyekergéssel kommentálja, hogy hülyét kapok tőle. Becks nem emlékszik a bulira, Péter annál inkább, mert hiába ivott, nem rúgott be. Egyszer jöjjön le a Videó presszóba, segítünk a problémáján.

A reggeli után a faszik Botoxra rontanak, a mellfixációs Péter kedvesen érdeklődik, hogy azok bóti csöcsök-e, Botox mondja, hogy ja, és csak a felső ajka mozog, az sem nagyon. Nem akarok nagyon paraszt lenni, de ennyire merev arccal smárolni sem nagyon lehet, nemhogy izé szopni, még szétszakad valami a nagy erőlködésben. A válasszal Péter elégedett, pedig továbbmehetett volna, pinaplasztika, seggfeltöltés, van még olyan eleme Botox anatómiájának, ami titkokat rejthet. A nép nagy része mödansziézik és semmittesz, Naomi bezzeg turbófokozatban kavar, a beszívott arcú Dominik társaságában, aki rájött, hogy eddig nem volt elég ellenszenves, és az atléta+permanens feszítés kombóhoz egy kalapot is a fejibe tolt, ha lenne interaktív tévé, már nem lenne rajta, azt garantálom. Naomi szerint Boxosnak jó szaga van, és senkit nem bír itt, különösen az Apolka-Adri tengellyel elégedetlen, és robbantana. Aszongya a riportban, hogy nem azért taktikázik, meg kell, hanem mert megmozgatja azt a kevés agyát. Nem én mondtam!

Közben Adri megkéri Beckst, hogy ha lehet ne ugorjon már be a másodikról a mödansziéba, mer’ mi van, ha elvéti, és akkor ő pár nélkül marad, mire Naomi a szemét forgatja a piacos napszemcsi mögött, na az ilyet nem bírom, mondja, mint egy rossz izé érted, póráz lesz. Boxos csak bólogat. Adri odamegy Naomihoz, aki persze szemtől szembe negédes és kedves, mert itten mindenki hazudozik. Juanita löevelet hoz, Botox megy randira az öt pasival, bikiniben. Adri eligazítja Beckset, a “hogyan viselkedjünk, ha két gigantikus csöcsöt ráznak az arcunk előtt” kérdésben, de Becks inkább smárolná, vagyis dugná ezerrel, ha lehet, kösz. Aztán megbeszélik, hogy haverok lesznek, amiről Adri aszongya a riportban, hogy gyors a tempó, vissza kell venni. Boxos a zuhany alatt is feszít, mostantól nem fogom írni, ha feszít, csak ha nem, egyszerűbb lesz. Botoxot indulás előtt Nóri faggatja szőrmentén, hogy kire akar rámenni, Becks aranyos, mondja, Nóri szemöldöke kigubancolódik, a haja kiegyenesedik, jaja, Becks faszagyerek, aranyos, értsd, nem Boxos kell neki, az a jó. Adri egyébként lányszerelmet érez Botox csöcsei iránt, issssszzzzonnnnnyyyyyúúúúú jó nő, mondja a házban maradt buláknak, NEM AZ, hányszor mondjuk.

Botox randija a a tengerparton zajlik, kap egy asztalt, széket, a faszik meg a lába elé omlanak. Kérdezi őket magukról, a párokról, Norbi olyan szemekkel nézi a műnőt, mintha nem látott volna gumicsöcsöket még képen sem. Becks hölgyeménynek titulálja Adrit, és aszongya, nem bízik meg benne. Bravó, fiam. Bence rá sem mer nézni Botoxra. Közben otthon Adri Apolkának mesél, te képzeld, ha ott vagyok, Becks nem néz Botoxra, hallod, tök hűséges. Bezzeg Apolka be van fosva, fél, hogy Bence lecserélné, és tessék, a személyi edző a parton mindenféle gagyinak lehordja a csaját, és persze bejön neki Botox, DE NEM A KÜLSEJE. Péter nagyon óvatosan fogalmaz, Timit rendkívül szórakoztatónak nevezi, ami kód a síkhülyére szerintem. Péter a parton megkérdi Botoxot, szokott-e hazudni. Állandóan, mondja a csaj, de csak kicsiket. Péternél ezzel nem lehet bevágódni, halló.

Boxos neje odahaza a lábkörmeit piszkálja, és aggódik, hogy a kalapos faszija most meginog. Botox olyan színtelen hangon, hangsúlyozás nélkül beszél, hogy hülyét kapok a hangjától. A randi alapján nem lehet tudni, kit választana Botox, ha úgy hozza a sors, márpedig úgy hozza, mert odabent a csajoknak löevél jön, tessen pakolni. Mindenkinek. Adri erre három határozott mi vannal reagál, és idegbeteg lesz, mert most pakolt ki, és kezdheti előröl. Nóri legfőbb gondja, hogy hogyan vigye haza a sok ruháját. Ezt annyira nem értem, mert ha kaptak szponzorgöncöket, márpedig Boxos kalapját elnézve, kaptak, akkor csak volt annyi esze, hogy nem vitt ki magával a saját szarjai közül sokat, de hát Nóriról beszélünk, az egyszerűség VV Fanni-díjas szobráról. A parton Botox löevelet kap, válasszá' faszit, most. Norbi nabazdmeg arcot vág, Botos elmegy a habokba tanakodni. Norbi jó fej, Becks szimpatikus neki, Bence nem annyira, Péterben bizonytalan, de végül is tökmindegy, bent akar maradni, ahhoz meg kani kell, majd választ egyet.

A házban a csajok a nappaliban állnak bőröndöstül, jön Gólem, és hoz egy pakkot ő is, ha T69 van benne, nagyon fogok röhögni. Kék, pöttyös ing, khaki gatya, ez a harmadik szerkó, igaz? Azzal nyit hogy este sikerült felborítani az ivararányt a pusztító buli közben, de nem tudja folytatni a nagyívű gondolatot, mert Nóri közbevet, hogy micsodát sikerült micsinálni? Hitetlenkedő tekintetek, hát a fiú-lány arányt. Ja, mondja Nóri, és faarccal néz tovább maga elé. Gólem megerősít abbéli hitemben, hogy neki csak az a nő, akinek gumilabda van a mellyére applikálva, és az agya helyén egy szöcske ugrál, hiszen Botoxot nevezi a nőideáljának. Megjönnek a népek a randiról, Botox megy Gólem mellé, a faszik a csajok mögé, és Botox választ. Nem volt nehéz a választás, de kellet pörgetni az agytekervényeket, mondja. Hogy mit? Botox Bencét választja, Apolka megy a szinglibe. Naomi örülhet, a nagy ellensége szarban van. Gólem odahívja maga mellé Apolkát, bőröndöstűl, baszki, kihajítják most azonnal? Gólem mondja is, hogy itten csak párban lehet létezni, te meg nem vagy ketten, de még nem kell menned, irány a szingliszoba. Apolka szívéről hallhatóan nagy kő esik le.

screen_shot_2015-02-24_at_17_02_17.png

Bence és Botox az ismerkedési fázist indítja be, a csaj Boxost nem választotta volna, és Bence mellett azért döntött, mert láthatóan nem érezte magát jól Apolkával, akire, és ezt azok kedvéért mondom, akik lemaradtak az Éden Éjjel első adásáról (amiben nem mellesleg megtudtuk, hogy Gólem zoknival a lábán dugta meg Hódi Pamélát, nem vicc) úgy rámászott részegen tegnapelőtt, hogy alig lehetett levakarni. Nem dugás = nem kijövés. Bence, aki egyébként ma is a tegnap látott koszos zokniban van, nem egy túl bonyolult lélek. Botox terve egyelőre az, hogy Adrit kell kibaszni, amitől Bence behisztizik, és a riportban kijelenti, hogy nabazdmeg, nem jártam jól ezzel a bulával sem. Bence, barátom, te szopni jársz ide. Közben beindul a Save Apolka akció, Adri és Becks beszélni fog Boxossal, hogy fogadja be maga mellé Apolkát, Nóri meg jöhet haza a kisegítő iskolába, ivaros szaporodást tanulni. Igen ám, de Naomi sem nyugszik, Apolkának el kell mennie, Adrinak össze kell esnie, Botoxot ki kell dobni, mondja Timinek. Nem tudom már követi, kivel akar kibaszni Naomi. Adri a biztonság kedvéért Bencét gyúrja, te, engem ki ne túrj Becks mellől, mert baj lesz.

Este bulikára készülnek a népek, erre löevél gyön, a fiúknak ún. szexi produkciót kell összerakniuk, amihez kapnak kellékeket is. Ha már a bőröndben nem Horváth Éva lapult, most lehetne szó arról, hogy pávatollal a seggüben ugráljanak, miközben Boxos úgy befeszít, hogy leszakad róla az a fajta szadomazó lakkruha, ami a Bénán is volt a Ponyvaregényben? A koreót Peti rakja össze, tánc lesz, perszehogy. És Petinek van annyi esze, hogy ő saját magát kivonja a balhéból, és csak irányítóként figyeli a többit, főként Beckset, mert kíváncsi, hogy több esze van-e, mint Bencének és Norbinak, vagy pont olyan alpári gyökér, mint ők. Aztán arra jut, hogy mivel ennek a hármasnak az agya csak a baszás-ivás kérdéskörre szűkült be, a koreó is ezt fogja követni, szuggesztív csípőmozdulatok, fasz imitálása szigorúan két kézzel (vastagság indikálása fontos!), csöcsök levegőbe rajzolása és pinanyalás imitálása szárazon, ennyi a nagy truváj, ő meg közben a hátuk mögött csörög öregesen. A csajok, illetve Naomi, a legjobb táncosnak Norbit választották, Bence meg a legfosabb lett, de hát ő nem is nagyon mozgott.

Este Becks és Adri szorosabbra fonja a fonni valót, ami pár pusziban csúcsosodik ki a nappaliban, közben a háttérben Boxos akarja lesmárolni Nórit a kisebbik mödansziéban, kevés sikerrel, talán a kalapot le kéne venni, meg nem kéne feszíteni a vízben, de mit értek én a lovakhoz. Nórit a hideg rázza a közeledéstől, ebből még baj lesz. Naomi, a fő szarkavaró, Norbi és Becks társaságában a terasz egyelőre hányásmentes sarkában részegen magyaráz, és megküzd a manipulálni szóval, de istenesen, majd kijelenti, hogy Becksnek van egy személyisége, de csicska, illetve csak olyasmi. Élőben sem volt sokkal összeszedettebb, nyugi. A riportban még hozzáteszi, hogy Adri gusztustalan, és Becks adja hozzá a lovat. Aanybánya, bazdmeg, aranybánya. Becks az ágyban elmeséli Adrinak, hogy az jön le a kapcsolatukból, hogy ő a csicska, amitől a csajban vigyázzban áll a szar, jajistenem, lelép az emberem menten. És dugnak, illetve a takaró mozgásából arra lehet következtetni. Hát, így is meg lehet fogni valakit. Holnap Pandora, halló!

Címkék: 18+ éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.25. 21:33:18

Ez a viselkedés nem tetszik. Nem erről kellene szólnia a műsornak, sztem.

haruka 2015.02.25. 21:33:32

@Magg.: Én is erre gondoltam.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.25. 21:33:42

Most van 6 lány és 5 fiú és tudjuk, hogy jön be 1 fiú. Ha fiút küld haza, akkor maradna a női többség. Inkább arra tippelnék, hogy most megfordul és 6 srác, 5 csaj lesz bent.

malevil2050 2015.02.25. 21:34:58

Sej ,de rám nem hat má ety szál rózsa,rám pénzet költeni kár vóna.

Esz szóke csak oljan mint a vv ben vót (nevét sajna feledtem) hűvös jégkirálynő,rámnészne megdermednék.A másik csúcscsóka a boxoló.

spinks 2015.02.25. 21:36:17

Berki unja ezt az egészet.

dumocika 2015.02.25. 21:36:30

Nekem ez a műsor még zavaros. De nézem.

Magg. 2015.02.25. 21:36:52

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: akkor Pamela nézzen már a tükörbe (hogy arról a kőbunkó ocsmány Berkiről már ne is beszéljek). Adri sztem is helyes.

Magg. 2015.02.25. 21:38:34

@Gia: Reni olyan semmilyen, se hús, se hal volt, Albínónak karakteresebb a feje.

haruka 2015.02.25. 21:38:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Pfff, én hétfőn néztem, akkor meg egymást baszlatták, el is kapcsoltam. Én ezt az ÉÉ-t nem fogom nézni, úgy érzem.

malevil2050 2015.02.25. 21:39:32

Hoppá esz asz avi ide nem jó,most gyüvök rá,ki köll tanáznom valamit

spinks 2015.02.25. 21:39:33

Ez a Balázs sztem elszivott egy cigit a műsor előtt. De amúgy szimpi... Haha

Gia 2015.02.25. 21:41:03

@malevil2050: Jó az.Úgyis nemsokára le kell cserélned.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.25. 21:41:21

@Gia: Jaja. Én az Édenben azt nem birom, hogy eleve sokan kezdenek, sokan is maradnak, de közben folyamatosan változik, cserélődik az állatállomány. Nekem hetekbe kerül, mire megjegyzem úgy-ahogy, hogy ki, kicsoda.... itt meg vannak, akik már becézik is őket, na ez a totál káosz számomra. :D

dumocika 2015.02.25. 21:41:52

@Gia: Köszi. :) Amúgy lehet hogy csak a Berki miatt idegesítenek az előzetesek. Olyan mint egy szoftverhibás terminátor, és még ronda is. Nem találtak értelmesebbet?

jófej házisárkány 2015.02.25. 21:42:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: én sem bírommikor más külsejét fikázzák, pláne, ha olyasmi miatt, amiről nem tehet, pl. hogy mekkora a melle. De gyébként se.

Gia 2015.02.25. 21:42:25

@Magg.: Thrilleres feje van,főleg sminkben..

malevil2050 2015.02.25. 21:42:32

@Gia: A bezony,lenéző hűvös,kicsit talán nagyképű is.De fogalmam sincsen ide miljen stílus a jó mostan még,de majd rágyüvök ám.

malevil2050 2015.02.25. 21:43:31

@Gia: Igaszad van,addig meg má málészemen is kíbírom.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.25. 21:43:33

Most így 2 nap után nekem szimpi: Adri, Nóri és Apolka, a másik 3 csaj meg nem. Mondjuk a Timi semleges inkább, de a Botox meg az Albínó fúj. Fiúk közül kinézetre mind unszimpi, tulajdonságokra Peti meg Patrik tűnik jobb fejnek. Ez még tuti változni fog.

jófej házisárkány 2015.02.25. 21:44:29

@Magg.: adrinak az arca helyes, az alakja nyilván nem tökéletes, de ezen élcelődni szánalmas.

2015.02.25. 21:44:38

'stét, mi volt? úgysem válaszol senki de azért megkérdezem :D

malevil2050 2015.02.25. 21:46:20

@fosch9: Jajj hát vót fekete rózsa ety a hajba ety a kézbe ezetet kapta az a bötüs csaj,valamiért h mi cél aszt nem tuggyuk

Gia 2015.02.25. 21:46:46

Adri kicsit túlizgulja..

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.25. 21:46:54

Mondjuk érdekelne, hogy mit esznek? Rendelhetnek kaját, mint a VV-sek meg minden egyéb kelléket. itt nincs szponzor óvszerautomata? .-)

jófej házisárkány 2015.02.25. 21:47:03

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én pl. kezdek örülni, hogy az egyik kalapot hord, a másik szemüveget stb. Én ez alapján tájékozódom. Leszek ám bajban, ha ez a peti leveszi a szemüveget, mert akkor nem fogom tudni megkülönböztetni attól a sráctól, akinek még a nevét sem tudom.

Magg. 2015.02.25. 21:47:28

@jófej házisárkány: mint tudvalevő, csak a kifejezetten modellnek tenyésztett csajoknak van jó alakjuk, de még őket is fotosoppolják a képeken. :)
Nekem fel sem tűnt, hogy Adrinak bármi baj lenne az alakjával.

beacska 2015.02.25. 21:48:32

@Majom1Parádé: tökre egyetértek veled! mondhatni EKG!

Gia 2015.02.25. 21:48:46

@malevil2050: Ha ebből érteni fogja,hogy mi volt,akkor megeszem a nem létező kalpagom.. :-D

Kosztarika 2015.02.25. 21:49:31

@Magg.: "@*Mazsola*: de úgy viselkedett, mintha az anyja lenne. :)))"

vokálozott, vagy pornózott? :D

arckster 2015.02.25. 21:49:55

Nem tudom átrakni a szavazatomat a manuperálnira. Ez mévan? :-D

jófej házisárkány 2015.02.25. 21:50:04

@Magg.: nekem is csak most, hogy a berki família itt ócsárolta. Ez az ogre amúgy kindig it lesz a belevalóban*? Vagy csak itt sz elején segít?
*nem tudom mi ennek a műsornak a címe

malevil2050 2015.02.25. 21:50:15

@Gia: De legalább dupla élveszet lesz mire a végére érünk

Magg. 2015.02.25. 21:51:21

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: pont olyan nagydarab, mint a Berki, kicsit sem látom nőiesnek - jellemző, hogy éppen ő tesz megjegyzést más külsejére.

haruka 2015.02.25. 21:51:38

@jófej házisárkány: Éden Éjjel. Én azt hittem csak a csajok fogják vezetni, Berkire nem vagyok kíváncsi én sem.

Gia 2015.02.25. 21:52:56

Ja,hogy még ment tovább a cucc..Én meg mán elkaccsoltam..De mindjárt vv..

*Mazsola* 2015.02.25. 21:53:17

szerintem nincs baj a csajok alakjával. arcra meg Adri és Apolka a leghelyesebb

jófej házisárkány 2015.02.25. 21:53:53

@haruka: köszi, lusta voltam elmászni a távkapcsért, hogy megnézzek, d most kénytelen leszek megemelni a kufferom, mert át kell kapcsolnom a vv-re. Szavazzuk ki ezt a berkit valahogy.

jófej házisárkány 2015.02.25. 21:56:25

Ebben az éden éjjelben megismétlik a fél műsort. Lehetne rövidebb, ha nincs mivel kitölteni.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.25. 21:57:14

@Gia: Kapcsolni kell, mert a SuperTV2-őn megy tovább. De most a VV gyün a másikon.

Kosztarika 2015.02.25. 21:57:32

@Majom1Parádé: és az alkohol nem limitált? Mert mire kimennek külön részleget kell felszabadítani az addiktológiai osztályon az alkeszoknál. :D

*Mazsola* 2015.02.25. 21:58:38

@Magg.: :)

@jófej házisárkány: kellett egy állás berkinének. szerencsére ha akarnám se tudnám nézni, olyanom nincs:)

2015.02.25. 21:58:38

@malevil2050: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: értem köszike

gondolom apolka a fekete rózsival majd kiütheti valamelyik lehányt a fiú mellől - azt hittem már ez is megvolt de akkor áthúzták holnapra?

Gia 2015.02.25. 22:00:11

Gyertek át amoda.

Kampóscsőrű kardinális 2015.02.25. 22:00:48

Kicsit hasonlít az albínó csaj Soma mamagésára :D

*Mazsola* 2015.02.25. 22:02:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: egyértelmű:) nem tudok kacsacsőrt, képzeld a 3 elé:)))

*Mazsola* 2015.02.25. 22:08:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: hahh! közben megtaláltam <<<<< na megyek, holnap fosch nap lesz... jóccak:)

Empty Bee 2015.02.25. 22:08:30

@arckster: Mert manuperálják a szavazás végkimenetelét :DDD

2015.02.25. 22:11:36

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: tényleg az előzetes nagyon jó lesz
@*Mazsola*: ne cúfológgyál :)

*Mazsola* 2015.02.25. 22:15:57

@fosch9: á, nem merek én olyat:)

2015.02.25. 22:16:54

patrik kefélne adri meg végig pofázza? nézi vki az éden éjjelt?

2015.02.25. 22:21:15

ismétlést is csak én nézem?

Veder1 2015.02.25. 22:24:55

@fosch9: én az esti összefoglalót fogom nézni, mert jobbnak tűnik mint nyolc órás

beacska 2015.02.25. 22:26:09

@fosch9: én csak most kapcsoltam át

2015.02.25. 22:36:41

@Vödör: én nemrég értem haza úgyhogy kényszer de ha jobb annak örülök
@beacska: gyeregyere :)

nektek ki szimpi? már első nap kavarták a kakit :D naomi ki ne essen még benne van potenciál

2015.02.25. 22:39:57

ez a peti kúlvalonda szemüveg és sapka nélkül úgy is de anélkül még inkább

2015.02.25. 22:43:38

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: jaj adri is jól nyomja második este szétrakta patriknak :D kéne még egy jó kis manuperátor pasi

2015.02.25. 22:59:16

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ahh hát ha holnap egy bejön akkor már 12 és nem 10 mit kamuznak?folyamatosan változik :D

Falatkányi 2015.02.25. 23:13:34

@Vödör: más is megy le benne, vagy csak nincs cenzúra?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.25. 23:22:11

@fosch9: a rózsa cucc után igen, de nem amiatt, elvileg.

@Falatkányi: utóbbi.

Veder1 2015.02.25. 23:54:16

Sztem annyi lesz, hogy Apolka (ilyen egy hülye nevet...) hazaküldhet egy srácot és az ő helyére fog jönni a szakállas.Így nem változik a létszám. Már csak az a kérdés, hogy kit választana.

A korábbi évadokban is úgy indítottak a szerkesztők, hogy azért hogy a kezdeti mag ne tudjon zárni az az ember repült legelőször, aki nem volt kedves az új lakóval. A későbbi beköltözőket ez után már imádni fogják :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.26. 06:37:27

Látom mindenki az új posztra vár, már nem ír ide. .-)

*Mazsola* 2015.02.26. 08:22:05

jóreggelt

szóval, a radar már mutatja az új posztot, de még nem éles. és való világ 3x03 a címe:DDD

*Mazsola* 2015.02.26. 08:29:10

@*Mazsola*: köszönöm, máris olvasom:))

*Mazsola* 2015.02.26. 08:30:01

@sixx: sikerült magamnak címezni:D szóval köszi, olvasom:)))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.26. 08:41:25

@Vödör: A maradék ember még simán tudna zárni, de ha bármikor kirakhatnak bárkit, akkor nincs elég befolyásuk, szóval mák is kell rendesen a bentmaradáshoz.

moli 2015.02.26. 13:20:02

@sixx: legyszives legyen valami mas a Boxos neve, mert tulsagosan hasonlit a Botox nevehez!

rodrigez07 2015.02.26. 14:07:59

@moli: támogatom! Legyen mondjuk Darázsderék :D

rodrigez07 2015.02.26. 14:11:46

Bár a hajához képest valószínűtlen kék szemei után simán lehetne Fremen is a Frank Herbert után szabadon! :D

dancegirl26 2015.02.26. 17:43:22

@raspberrypie: egyetértek... Az elsőben még odamentek, azt se tudták mi van, csak élvezték a szuper helyet. Ezek meg túljátszanak...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.26. 17:46:29

@fosch9: Végre megtanultam a neveket, most meg sixx másképp hívja őket, jaj mamm:DDD

moli 2015.02.27. 20:11:07

@rodrigez07: @vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: @Pietrosz Abroszbatojsz: @sixx:
basszus, mar azt hittem, csak engem zavar. a masodik napi hogyvoltot vagy 20%-kal lassabban tudtam olvasni csak e miatt az egyetlen dolog miatt, folyton megakadt a szemem a botox-boxos paroson, es vissza kellett mennem, hogy akkor most melyik volt? tolem lehet Flexes vagy barmi, csak ne BO?O?
süti beállítások módosítása