Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x99 - Tündérfalva, végállomás

2015. február 23. 08:14 - Chat Géza

Kisiklott a Tündérfalvi Express A párbajt megelőző pillanatok általában nem szoktak túl veretesek lenni, mindenki fejben már a stúdióban van, agyal, hogy hogyan is kell alanyt állítmányt egyeztetni és erősen trenírozzák magukat, hogy még véletlenül se csicskagecizzenek élő adásban. Most se volt ez másként: taktikázással higított wannabe gyónás plusz garázsrádiózás a menü a nagy happening előtt.

Az a taktika, hogy nincs taktika

Az egyszerű, de svájci óramű pontossággal működő tervet Fanniék vallják: Tündérfalvi kimegy, cukiskodik, higgadt lesz, oszt visszajön, annyi. Laciék persze leégetik a taktikázás erőgépét: két hatalmas stratégájával megálmodják a Chuwbacca védelemnél is profibb és feddhetetlenebb érvrendszert, amivel csont nélkül kipaterolhatja Fannit a villából.

ww99_1.gif

Villa FM

A két párbajozó saját rádiót indíthatott, amiben maguk szerkeszthették a műsort, de persze nem hívhattak be boldog boldogtalant, Harangozó Terit mondjuk, hogy reggeli nótaszót élőben prezentálja, csak és kizárólag a lakókat lehetett meghívni a Villa FM-be. Az meg hogy most egy fülessel a fejükön vagy anélkül kutyázzák egymást teljesen hót mindegy. Ez itt az időelbaszás biturbó ékes példája. Esküszöm, senki szájából sem hangzik el olyan, amit már ne mondott volna el a kihívás óta. Ami meg a műsorvezetést és wannabe diszkjokéskodást illeti: nos, egyiket sem látom egy hullámon se, de Bochkor mellé belökve őket ütősebb reggeli kombót biztosítanának, mint a kevert + gépi kávé + kakaó + kifli napindító pack.

ww99_2.gif

 

A gyónás

Mivel rendes pap nem vállalta volna ezt a tortúrát, mert gondolom, akkor azt küldtek volna be a szerkesztők, így a két párbajozó csak a lakók bekeretezett képének vall színt a nyugi szoba rejtekében. Összességében se Laci, se Fanni nem bánja a kardinális bűneit, amit a másik felhánytorgat ellene, leginkább csak apró kis kurvaanyázásokról, „bocs Dennis, hogy lekéményseprőztelek” és hasonlókról esik szó. Fanni bevallja, hogy szerelmes Dennisbe. Ez nagyon szép, de a kedves mamának is lesz ebbe beleszólása azért, akinek nem túl szimpatikus a nyíregyházi fiatalember.

A párbaj

Laci olyan volt, mint egy döglött hal, cask tátogott a stúdióban, de igazából egy páfrányt is beállíthattak volna a helyére. Fanni hozta a tőle megszokott szintet. A kortesbeszédek is így épültek fel: mintha magamat láttam volna a gimnáziumi versmondón, olyan szar volt Robin egypercese. Ezzel szemben Dennis odatette magát, még rappelt is a végén. Sajnos a belefeccölt energia mind hiába, mert Lacit szavaztak vissza a nézők, akik ezek szerint vagy teljesen vakok, vagy hülyék, vagy valami egészen más műsort néznek, vagy ugyanaz fodult elő, mint anno a Big Brother esetében, amikor az egyik játékos valami megszégyenítő különbséggel (kb valami 90-10 arányban) kihullott, aztán kiderült, hogy rokonság meg az egész falu ott cseszte el, hogy a BB esetében arra kell szavazni AKIT NEM AKARSZ LÁTNI a műsorban, ők meg nyomták kedvencükre az emelt díjas sms-t, mintha nem lenne holnap. Tündérfalva ezzel megérkezett, de ne csüggedjünk, mert szerintem tuti lesz még helye az RTL-nél.

Laci visszatértekor nem tör ki a tapscunami. Már a stúdióban levetkőzte hétmérföldes úriemberségét: Fanni rapbetétjét kezdte átírni picit, mégpedig így: Itt van Laci a Tündérfalvi… A villában meg már azzal királykodik, hogy annyi szavazat jött, mint még soha és közjegyzőt kellett hívni, aki egyesével leszámolta a voksokat. Hát persze Laci, pont így történt.

2415 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lukacstoncsi 2015.02.24. 08:35:15

Tegnap megnéztem amikor Dennis azt hazudta Robinnak hogy Ádám és Laci lebuzizta.Mikor elmondta a srácoknak hogy mi van azok tudták hogy Dennis kavarta a szart.De mikor rákérdeztek azzal jött hogy ketten támadják.Pedig annyi hangzott el hogy nagyon együtt vannak.Dennisnek egy pozitívuma van hogy sokszor jó szíve volt.De a játékban maradásért nyujtott teljesítménye nekem jóval kevesebb mint az egész ember jelleme.

lukacstoncsi 2015.02.24. 08:37:00

@Ditti82: Nem Laci fan csak Edinát nem bírta Lacit inkább.Ezt mondta a Belevalóban.Remélem Attilahogy Zsófit nyomta úgy fogja Robint is.

Csak ügyesen! 2015.02.24. 08:37:34

@Ditti82: Szerintem úgy vannak, h Attila-Dóri, Szandi-Laci, Anett-Robin, Iza-Dennis. De ez persze nem biztos.

lobbantott tsilke 2015.02.24. 08:37:37

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: 90 kiló szőlös húst képviselek, Söl nélkül mogolva telmészettel, így ez a megszólítás nagyon hízelgő.Muhaha kispipi.

Csak ügyesen! 2015.02.24. 08:39:12

@lukacstoncsi: Neki szurkol (mármint Lacinak), ez már fanságnak számít, Évának el is kerekedett a szeme, h Szandika milyen bátor, h ilyeneket mond ;) :D

Kosztarika 2015.02.24. 08:51:59

@lobbantott tsilke: felébledtél te losszcsont? Akkol mals dolgozni, be itt lontsd a levegőt! :D

lukacstoncsi 2015.02.24. 08:54:36

@Csak ügyesen!: Konkrétan kimondta hogy Laci nyerjen?szerintem nem.Én úgy emlékszem hogy a játékosok voltak bábuként felállítva és elmondta mindenkiről a véleményét.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.24. 08:55:52

Most végülis kik mentek be? Az éjszakai eseményekben nem találok utalást másra, csak Izára és Anettre.
Ez utóbbit mondjuk egyáltalán nem értem, hogy miért veszik elő valamilyen formában minden szériában, olyan buta, mint egy tengeri uborka.

Gia Gianea 2015.02.24. 08:56:32

Vicces volt,amikor Fannisz a párbajon rászólt a Lacira,hogy"Vegyél vissza két fokozatot,köszönöm szépen!",amikor neki kellett volna legalább tízet. :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.24. 08:57:37

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ja, már látom. Szandika és Attila is bement. Szandikában nem voltam biztos.

ornyim 2015.02.24. 08:58:15

@Csak ügyesen!: nem láttam az ont, de vastyúk közvetítéséből én is azt látom, hogy megint Laci van a porondon. De ez a folytonos utálkozás az ő malmára hajtja a vizet :) Robin meg érdekes, nem is utálja szerintem Lacit, csak köti az ebet a karóhoz, úgy, ahogy Dóri tette sokáig. Észrevehetnék már, hogy Dennis az, akit ki kell szórni!

Ditti82 2015.02.24. 09:00:40

@ornyim: Csak melyikük végzi el a piszkos munkát? :D

Kosztarika 2015.02.24. 09:04:47

@Ditti82: Szerintem egyenlőre jó helyen van FAMASZ aktivista (Dennis) odabent. Ha most kijönne valakivel a Fanni fanok szavazataival lehet, hogy visszamenne. DE, ha a három között lesz, Ő lesz az első aki kipottyan és ez a jó Robinnak. Vagy rosszul látom?

Csak ügyesen! 2015.02.24. 09:09:44

@ornyim: Be vannak Lacitól szarva, és egyik sem akarja, h neki kelljen menni így utoljára párbajozni, előreláthatólag Lacival. Robin szerintem abban bízik, amit Laci mondott neki, h nem fogja engedni, h bárki is párbaj nélkül menjen döntőbe, ezért gondolja úgy, h megteheti h rángatja az oroszlán bajszát, mert neki egy Laci-Dóri tökéletes lenne. Dóri ezt meg nagyon el szeretné kerülni. Dennis meg már Fanni kiesésének napján elkezdte a kampányt, mert úgy gondolja, h ő megy Lacival. Mondjuk vicces, h nem tudnak másban gondolkozni, csak abban, h Laci valami módon párbajozni fog :D

Ditti82 2015.02.24. 09:11:11

@Csak ügyesen!: Egy Dennis-Dórit adnék. Természetesen Dóri menne vissza. :)

Csak ügyesen! 2015.02.24. 09:11:32

@Ilyen vagyok(ROBIN FAN): Á, Dennisnek max Dóri ellen van némi esélye, de szerintem ellene sem.

MacákékIcukája 2015.02.24. 09:12:30

@lukacstoncsi: mindig az a sunyi, aki megtalalja mindenkvel a kozos hangot. Mer' hogy jonnek mar az ilyen emberek ahhoz, hogy egy szot merjenek szolni a lakotarsaikhoz? :D

@Ditti82: Attila tolni fogja azt a szekeret, mert most nekimegy Lacinak.

Nem tudok kommentelni gecc, itt jarkalnak a fonokeim :(

Csak ügyesen! 2015.02.24. 09:17:49

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Ez tuti így lesz, mert emlékszem, h Attila idegrángást kapott minden olyan hímneműtől, aki nem esett tőle hasra és veszélyeztette az "alfahími" státuszát. Laci így Attila ellenszenvét már eleve megkapta :) Remélem, azért Attila visszafogja majd magát, mert nem kéne ennyire befolyásolni a játékot, de vastyúk leírása alapján Dennisék már az szajkózzák, amit Ati mondott. Na, majd látjuk.

Ditti82 2015.02.24. 09:20:19

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Ajaj...
@Csak ügyesen!: Alfahím? Attila? Agyilag van a többi felett. (Jó, idézőjelbe tetted, de hát akkor is, na. :D)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.24. 09:21:14

Nekem nagyon nem jön be, hogy beküldenek több napra külsősöket. Oké, hogy kell valami figyelem- és unaloműző a szerencsétleneknek, de ezt azért is tartom gáznak, mert a vendégek nagyban befolyásol(hat)ják a nézőket és persze a játékosokat.
Gondolom, ez valahol cél is, de ez egy olyan direkt belenyúlás a játékba - ismét - amire így a végén már nem lenne szükség.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.24. 09:21:51

@Ditti82: Az alfahím nem csak a muszklikról ismerszik meg. :)

csicserierika 2015.02.24. 09:27:19

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): inkább küldjenek be mindennap piát :)
A tengeri uborkát köszönöm, napok óta kerestem a megfelelő hasonlatot :D

lukacstoncsi 2015.02.24. 09:29:26

@Csak ügyesen!: Ennyi erővel ne küldjenek be senkit a régiek közül hanem mindenki a kedvencét kapja meg ahogy a régi vv-kben volt.

MacákékIcukája 2015.02.24. 09:29:57

@Csak ügyesen!: Attila mar eleve ellenszenvezik Lacival, egy korabbi fb posztjabol kiderult ez :) Mit szajkoztak Deniszek? Sajna csak du. tudom megnezni az ejjeli on-t...

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Anettet en sem ertem miert kuldtek be, olyan hulye az a csaj... mar regen is idegesitett. Ezek adnak tanacsot a Robinunknak? Dikk...

Kosztarika 2015.02.24. 09:31:30

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): éjjeli on-hoz tud valaki linket? Köszönöm :)

lukacstoncsi 2015.02.24. 09:32:21

facebook, éjszakai on, belevaló, bejövő régiek, bulvár, rtl belenyúlás a legföbb dolgok hogy hogy lehet segíteni vagy sem valakit vagy valakiket a játékban.és mindez használva van.már rég nem pártatlan itt semmi.

lukacstoncsi 2015.02.24. 09:33:41

ha dennis megy még megérjük hogy a 6 évvel ezelötti kapcsolatát is felkutatják a balhé miatt:D

MacákékIcukája 2015.02.24. 09:34:14

@Ilyen vagyok(ROBIN FAN): nincs meg fent azon az oldalon, ahol en szoktam nezni... vv7.vvilag.info/

Ha ramesz a 22-23-i ejjeli onra, akkor esetleg az eredeti feltolto dailymotionos cuccai kozott megtalalhatod, nem tudom... csak egy tipp :)

csicserierika 2015.02.24. 09:34:22

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Denis már akkor azt szuggerálta nekünk nézőknek, mikor még Fanni is bent volt, h Dóri és Laci közt ott a vibrálás. Jaj, egyem meg a hülye fejét, max. a piáért vibrál PVC. Egy félreérthető pillantást sem láttam köztük.

Ditti82 2015.02.24. 09:34:41

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Na mi van, bedobtad Robint a közösbe? :D

lukacstoncsi 2015.02.24. 09:35:34

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Anett meg Attila is nyugdíjas korukig fognak bemenni a villába erre szól a szerződésük:D Addigra Szandika is szül két gyereket a Sanyitól, Iza meg topmodell lesz:D

MacákékIcukája 2015.02.24. 09:35:44

@Ditti82: 'csaba, rosszul irtam :D Robinomnak a helyes!

@csicserierika: "max. a piáért vibrál PVC" ez igy van :DD

Bujumburi 2015.02.24. 09:37:02

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én is így látom, ráadásul eléggé eltolódtak az arányok is

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.24. 09:37:06

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): a Zsuzsás párbajnál egyértelmű volt az állásfoglalása, de később nem emlékszem, hogy Lacival különösebben foglalkozott volna. A fannis párbajkor is azt írta, hogy neki mindegy ki megy vissza, ha Laci, akkor majd egy üveg pálinka mellett elbeszélget vele a mártírtaktikája tudatosságáról v. valami ilyesmi...
De persze nem láttam minden bejegyzését. :)

Kosztarika 2015.02.24. 09:42:07

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): köszi :) Én is itt szoktam nézni, de most minden csak ÉH-val van tele. :(

MacákékIcukája 2015.02.24. 09:44:09

@Ditti82: leveszem a porazt a Fannimrol es raduszitom, ha nem hagyod abba :DD

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ja, errol beszeltem en is. Hmm... hogy is irta... ja, hogy o ugyan nem veszi be Lacinak ezt a nagy martirdumat es el akar vele majd beszelgetni errol.

MacákékIcukája 2015.02.24. 09:45:25

@Ilyen vagyok(ROBIN FAN): ja, tokombe is. Nem erdekel az EH, VV-t akarok nezni! :(

@lukacstoncsi: Attila oke, de ezt az uborkacsajt nem tudom minek nyomatjak. Szegenyem total vakon van

lukacstoncsi 2015.02.24. 09:47:53

Durva lesz hogy ma kiválasztás és nem tudják.Én még egy olyat is elképzelnék akár hogy Laci és Dennis kap egyenlő jelet és Dennisnek kell választani.laci ezen kiakad hogy ő lesz kiküldve és Dennist viszi.De jó lenne!

lukacstoncsi 2015.02.24. 09:51:45

Fanni jól látja hogy leginkább Laci de kicsit Dóri is Robint próbálja befolyásolni.Mondjuk Fanni is megteszi Denniskéje miatt.Aki tökéletes szerinte:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.24. 09:53:46

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): ja értem, hát igen, végülis ez értelmezhető így is. A szmájli a mondata végén meg a sátáni kacaj lehetett, kinézem belőle. :D

lukacstoncsi 2015.02.24. 09:57:09

lehetne egy olyan feladat most hogy mindenkinek el kéne mondani hogy ki nyerje meg a játékot és ki ne és magukat nem mondhatják nyertesnek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.24. 09:57:16

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ó baszki, én olyan naiv tudok lenni néha!
Laci meg amúgy is kedveli az idősebb nőket, Dórinak is bókolt a játék elején erre hivatkozva, ami "remek" helyzetfelismerési képességet feltételez. :D

ornyim 2015.02.24. 10:01:22

@Csak ügyesen!: na még egyszer :) azzal, hogy újfent ő lesz a kiválasztott, csak még nagyobb mártírt csinálnak belőle, kivívva ezzel a nézők sajnálatát, szimpátiáját. De már uncsi, h mindig ő megy, megnéznék már mást is. Dóra-Dennist pl. én is úgy gondolom, hogy párbaj nélkül bejutni a fináléba nagy kiváltság, nem igazságos. De ettől függetlenül úgy gondolom, hogy megint Lacit küldik, hiába tömik Robin fejét.

Ditti82 2015.02.24. 10:02:17

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Megtépem. Vagy bezárom a szaunába 6 órára. :)
@lukacstoncsi: De ha Robin megdupláz valakit?

lukacstoncsi 2015.02.24. 10:05:18

@Ditti82: Igen most érdekes lesz szerintm élni fog vele.Gondoljon csak magára.Laci esélyes így.És nem mondhatja ő sem hogy Robin elárulta.Élt egy képességgel ahogy ő is kettővel ráadásul.Mindenki magáért játszik.

MacákékIcukája 2015.02.24. 10:05:21

@lukacstoncsi: Robint szerencsetlent mindenki rangatja jobbra-balra, csoda, hogy meg birja idegekkel :D ezert megerdemel egy fodijat!

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): elofordulhat :D lehetnenek hosszabbak az ofik ezen a heten, szivesen neznem a pszicho szivatast

jófej házisárkány 2015.02.24. 10:06:21

@Ditti82: Erről most a Vuk jut eszembe, amikor két tyúk beszélget:
- Jaaj, az én Marcim!
- A mi Marcink, ha nem haragszol, drágám!
(Én is ott ülök ám veletek a tyúkólban :D)

lukacstoncsi 2015.02.24. 10:07:35

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Persze mert nála a dupla meg tudják hogy befolyásolni lehet.Remélem látni is fog nemcsak nézni!

lukacstoncsi 2015.02.24. 10:09:06

@jófej házisárkány: Szegény Robin már látom nagy háreme lesz kinn!:-))) Csak győzze patronnal:D

lukacstoncsi 2015.02.24. 10:10:30

Ha szerencsénk van Laci a pinahiány miatt leszerepel, Dennis meg totál elszürkül:D

ornyim 2015.02.24. 10:11:34

@Ditti82: bocs, h így közbeszólok, de szerintem, ha Robin megdupláz valakit, az Laci lesz.. nem gondolom, hogy a másik kettőre duplázna, sőt, igazából azt sem, hogy jelet tenne rájuk..

Csak ügyesen! 2015.02.24. 10:17:53

@lukacstoncsi: Ha Robin a saját feje után megy, akkor harmadjára is Lacit fogja küldeni. Nagyobb hibát el sem követhetne, szóval a magam részéről remélem, h sikertelenek lesznek és nem beszélik le sorozatban harmadik krva nagy taktikai hibájáról ebben a játékban.

Csak ügyesen! 2015.02.24. 10:19:28

@lukacstoncsi: Arra tippelek inkább, h Robin most Dennishez fog húzni, még keveset láttunk, de nekem a tegnapi on-ból úgy tűnt, h Robin eléggé megzuhant Laci újabb visszajövetelétől, amit megértek, folyamat ki akarja rakni, erre mindig visszajön :D Dóri meg marad Lacinál.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.24. 10:22:06

@Csak ügyesen!: Szerintem Laci megy. Pedig egy Denisz Dórit én is megnéznék.

lukacstoncsi 2015.02.24. 10:23:25

@Csak ügyesen!: Igen most inkább taktikusnak kéne lenni mint a szívére hallgatnia

ornyim 2015.02.24. 10:28:50

@Csak ügyesen!: ahhoz képest Robin szinte biztos volt benne, hogy Laci fog visszamenni, túl nagy meglepetés nem érhette. Rájöhetne már, hogy hülyeség ez az úgymond taktikai jelrakása. Egy hét van már csak, én nagyon nem mocorognék. Pakolják meg Dennist, mert neki úgy sincs vér a pucájában egyiket sem kivinni, csak Dórit. Aztán kész is a top 3, Dóri, Robin, Laci. Ámen. :D

Ditti82 2015.02.24. 10:30:28

@ornyim: Mondjuk döntetlen még így is lehet... Igaz, kicsit nyakatekerten. :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.24. 10:30:45

@ornyim: ez tök jó lenne, ha így lenne :D Ezzel az eredménnyel én is kiegyeznék :) Dórinak indoka is van ellene, Dórinak drukkolnék az tuti. Bnőm letöltötte az appot hétvégén úgyhogy Dóri szavazat menne róla.

Ditti82 2015.02.24. 10:31:57

@Csak ügyesen!: Ez rossz taktika lenne. Remélem, Attila beszél a fejével. Húzzon maga felé (meg felém persze :P), de Dönizhez SSKK.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.24. 10:32:43

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): mondjuk mert bántja a Dórit, hüpp hüpp. ez is egy indok szokott lenni, hogy mert bántja azt, akit szeret/kedvel.
De ha Denisz a kiválasztott, akkor sztem Lacit viszi. Dórit nem hiszem. Nem fog lányt választani, mert méltatlannak tartja egész addig, amíg van benn olyan fiú, akivel problémája van.

Ditti82 2015.02.24. 10:33:32

@-pkata-: Akkor viszont garantáltan nem lesz top3-ban.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.24. 10:35:45

@Ditti82: kicsida, mikor? Írjál nevet, mert nem tudom, mire mondod :D :D

ornyim 2015.02.24. 10:37:01

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem tudom, nem érzem úgy, hogy vele olyan viszonyban lenne. Talán még sosem tett rá. Bármennyire is jópofizik Lacival mindig kijön, hogy úgy is megdobálja jellel. Örülnék mondjuk, ha nem így lenne, de erre kevés esélyt látok.

Ditti82 2015.02.24. 10:37:07

@-pkata-: Döniz. Már ha a 10:33:32-re ment a re. :D

MacákékIcukája 2015.02.24. 10:42:12

@jófej házisárkány: :DDD ez aranyos volt. Robin, a kakas :D

@Ditti82: nem fogod tudni bezarni, mert szolival es muszempillaval doppingolom, azoktol szupererot kap! :D

Ha Deniszt es Lacit osszehasonlitom, sztem Laci messze tobbet tett le az asztalra a jatek soran, szoval o inkabb megerdemelne a dontot. Az mas kerdes, hogy ez igencsak rontana Marcink nyeresi eselyeit.

MacákékIcukája 2015.02.24. 10:44:13

@ornyim: ja, egy Dori-Denisz parbaj eseten en is Dorira voksolnek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.24. 10:46:38

@-pkata-:jó, de azért lehet, hogy elgondolkodik azon, hogy Laci a 3 párbaján csak kinn hagyta Zsuzsát, Edinát és Fannit, akik azért elég erősek voltak, mondjuk egy Dórihoz képest. (És ez Deniszre is érvényes, hogy kit hívjon ki, ha ő lenne a kiválasztott. A célegyenesben nem biztos, hogy van értelme "méltatlanságokra" gondolni.Ő Dóri ellen lehet, hogy visszajönne.)
Robin Denisszel nincs jóban, tehát ha R. kialakít egy olyan helyzetet, hogy Dóri és Denisz párbajozzon, onnantól kezdve szinte biztos, hogy bármelyik is jön vissza, Lacival ketten a döntősek.
Laci szerintem még mindig visszajönne Denisz ellen, de tuti, hogy Dóri ellen is.
De nem tudom, ezeknél sose lehet tudni, hogy mit és miért lépnek majd, volt már itt meglepi. A mostani párbaj eredményét meg nagyban befolyásolja majd a vendéghét. Sajnos.

ornyim 2015.02.24. 10:47:37

@-pkata-: Dennis kihullana bármelyik ellen, mert senki nem akarja a nyereményt egy ilyen pöcsvakargató suhancnak adni. :D Döntetlen esetén meg úgyse magát fogja választani, annál n gyávábbnak gondolom, és akkor Laci ezen felbuzdulva kiviszi őt, így is úgy is kiesik, csak Lacit hagyják már békén, nyerni úgysem fog (sajna), de 3 nyertes párbaj után azért megérdemli, hogy finalista legyen. Itt megjegyezném, hogy nem feltétlenül csak azért nyert, mert a másik feleket utálták, van Lacinak is szavazótábora szerintem bőven. Jogosan esett ki a másik három, elkúrták, aztán ennyi :D

ornyim 2015.02.24. 10:51:15

@-pkata-: és te gondolod, hogy Dennis foglalkozik azzal, hogy méltatlan, vagy sem? :) szerintem simán kivinné Dórit, már csak Fannikája miatt is. Szerintem Dennis nagyon beszari ember, csak az emberek háta mögött van geci :) nagy szája!

MacákékIcukája 2015.02.24. 10:51:23

@ornyim: szerintem is most Denisz a leggyengebb lancszem, kivancsi vagyok, hogy ra fognak-e jonni erre. Barmelyik ellen kiesne.

lobbantott tsilke 2015.02.24. 10:53:26

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: who is Matilda? I supposed to know her?Melt nem éltem a kéldést(nem ihattam még Sölt).

ornyim 2015.02.24. 10:53:52

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Robin azért annyira rosszban sincs Dennisszel, mint amennyire mondjuk Lacit nem bírja. Most már inkább szerintem azért nem bírja, mert nem tudja feldolgozni, hogy mindig visszament. Remélem lesz meglepetés, és pedig az, hogy nem Lacira pakol :D

ornyim 2015.02.24. 10:57:08

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Laci a jóslós feladatnál erősnek kiáltotta ki Dennist, szerinte ő nyerheti meg, aztán mikor most Robinnal sírtak, már magukat tartotta esélyesnek. Talán eljutott valami mostanra :D

lobbantott tsilke 2015.02.24. 10:58:18

@Ilyen vagyok(ROBIN FAN): Mál lobotolok, lelki szemeim előtt lebeg a SÖL.

Ditti82 2015.02.24. 11:02:31

@ornyim: Megvilágosodott, ennyike. :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.24. 11:04:57

hát, most nem nagyon tudok veletek lenni, mert kolléganő ismét beteg lett a számlázás alkalmával és az ő szarjait kell csinálnom. érdekes, hogy az én szarjaimat soha senki nem csinálja meg helyettem... Sajnos,a fizetését nem kapom meg, és soha még egy köszönömöt sem...

ornyim 2015.02.24. 11:11:11

@-pkata-: na, én ezért örülök, hogy nincs nő munkatársam :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.24. 11:14:00

@ornyim: igen, és ez asszem D. győztes párbaja után volt, ezért is tartja magát erősnek Denisz. Viszont Fanni olyan csont nélkül esett ki, hogy ebből gondolhatja bátran, hogy D. mégsem olyan erős, mint azt gondolták eddig.
Ellenben Lacival, aki még a saját Edináját is kinn hagyta. :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.24. 11:16:54

@ornyim: nekem se sok, hála Istennek, de ez az egy kitesz másik 10-et szerintem...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.24. 11:17:31

van másik poszt, megyek olvasni juszt is

ornyim 2015.02.24. 11:21:47

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hát de látod, hogy folyton kiküldik :D de kiküldik megint, és megint visszamegy, mert Dennist fogja kihívni :)

Rémület 2015.02.24. 12:05:47

@ornyim: Hát... Csak kivitte Danit is, akit erősnek hittek. És állandóan azzal jön, hogy lányt nem vinne.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.24. 17:52:39

@-pkata-: Amikor Te vagy beteg, akkor megvár a munka, amit el kéne végezned -mondjuk 1 hétig vagy 2-ig?- Az nem elég sürgős?

traccsparty 2015.02.24. 21:16:01

Robin ajándékozza a dupláját Denisznek, és mondja neki azt, hogy tegye arra, akire gondolja, beleértve őt is. Ez mekkora volna? És akkor Robin lehetne a kiválasztott, ha Denisz értené a célzást, és a többiek összevissza rakosgatnak, és Robin meg vinné Lacit.

De vajon van elég vér a pucájában, hogy megkockáztassa a végjáték előtt ezt?

Szerintem bátor, tehát megnyerő húzás volna. És egy jó bolond húzás a végjátéknál, látszólag a véletlenre bízva a dolgokat. Ugyanakkor gondolhatja azt is, hogy ha egy nappal a végjáték előtt nem tudja megnyerni, akkor a végjátékban se, tehát akkor miért is ne kockáztasson.

Ez igazán pompás, érdekes nyugalomba helyezése volna a duplajelnek.
süti beállítások módosítása