Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Három hónap múlva esküvő 2x04 - Touchdown

2015. február 23. 13:00 - Chat Géza

90 nap nem egy emberöltő, de pont elég ahhoz, hogy kiderüljön két ember örök hűséget akar-e fogadni egymásnak. A dolgot különböző vallási, kulturális és rasszbeli problémák nehezítik, aminek köszönhetően egy kérdés lebeg a tamáskodók szeme előtt: Vajon nem csak a vízumért akar összeházasodni? A csajok szemszögéből Candyperfumegirl írja meg a dolgokat, a pasis vonulat engem illet.

Géza

Ahogy egy pasi látja

Mohamed és Danielle

90_1.png

Bő két hete élnek együtt a szerelmes tubicák, de arról, hogy Danielle lányai hogyan viszonyulnak a majdani nevelőfaterhoz, arról egy kósza vágókép nincs. Kicsit furcsa, de a mostani adás sem erre fog összpontosítani. Danielle elmegy a lányaival esküvői ruhát próbálni. Én még nem láttam tehénen gatyát, de az élményt tutira visszaadja kilométeres uszállyal megtoldott habos-babos esküvői ruhába csomagolt Danielle látványa. Az egy dolog, hogy nekem nem az esetem a tenyeres talpas redneck nőtípus, de konkrétan saját lányai se finomkodnak a karcos kritikákkal. De aztán akad végül egy ruha, ami persze messze meghaladja az 500 dolláros keretet. Itt finoman jelezve van, hogy Mohamed továbbra is munkanélküli.

Apropó Mohamed. Daniell aggódik érte, hogy mit csinál egész nap. Nem kell ronyózni, feltalálja magát az ember. Jelen esetben sétál. Meglátja, ahogy egy parkban négy fickó amerikai focizik. Közelebb merészkedik, beáll játszani, aztán elmennek sörözni, ott ráakaszkodik egy perverz nő, aki a sok hófehér bőrű paraszt után maga alá gyűrne egy olyan rézbőrű délceg legényt is, mint amilyen Mohamed. Mohamed ezt nem bírja. Na nem kimondottan Danielle iránti hűsége miatt, hanem mert az ő országában a házasság előtti pocsíkulás sátántól való dolog.

Danny és Amy

90_3.png

Továbbra sem sok idő jutott az intim együttlétekre. Na nem úgy, hisz a szex az a házasságkötésig tabu. Amy nehezményezi, hogy sosincsenek kettesben – mondja ezt akkor, amikor pont kettesben ülnek a kocsiban. Elmennek megnézik a helyszínt, ahol kimondják az igent. Rém romantikusan Danny egyik tesójának a farmján lesz a hepaj. Danny igyekszik olcsón megúszni a dolgot, holott nem is neki, hanem a csajnak kéne halálosan beszarva lennie ettől az egésztől. A házasságról a fiú lelki pásztorával és annak feleségével is meg kell tárgyalni a dolgokat. Leegyszerűsítve: ők már most házassági tanácsadóhoz járnak. Elnézve Danny fura családját és kényszeres hitvallását, így 12 év katolikus iskolai neveltetés után bátran mondhatom, hogy ez egy szép kényszerházasság lesz, ahol az asszony kutyába sincs véve, csak tegye a dolgát, szüljön gyereket, főzzön, mosson és kussoljon. Danny már ráállította Amyt erre a pályára azzal, hogy csak esténként találkoznak.

Jason és Cassia

90_2.png

Jason elutazott Brazíliába, hogy magával hozza Amerikába szerelmét. A kezdeti para után, hogy a csaj ott se lesz a reptéren, minden rendben megy. Cassia azt szereti Jasonben, hogy türelmes. Igen, A fickó tuti nyugtatókra van kötve napi 24-ben, hogy elviselje ezt a spinét. A házba érkezve egyből kifogásolja a kuplerájt, a dzsuvás úszómedencét, meg azt, hogy a konyhában járólap a nappaliban meg fa padló. Cassia nem kisebb almokkal érkezett, minthogy bikini modell lesz. Jason ki is köpi az önkiszolgáló étteremben púposra pakolt baconos cupákot. Ezt tetézi, hogy Cassia amúgy ne túl derűlátóan áll a kapcsolathoz, mert már most azon mélázik, hogy mi van, ha nem jön be neki Amerika. Márpedig ez az öregek lakta város rohadtul nem szimpi neki. Jason még nem gondolt erre. Hát persze, hogy nem, hisz leszedálta az agyát a szerelem meg a hülyeség.

Brett és Daya

90_4.png

Brett megbeszéli anyjával, hogy a gyémántgyűrű-gate vajon csak egy apró hiszti, vagy valami súlyosabb dolognak a kezdete. Mi van ha egy gyémántgyűrűn éktelenkedő fekete pötty után Brett feje nem fog neki tetszeni? Sose tudjuk meg, mert a becsüs megszakérti a gyűrűt és kiderül, hogy nem kamu kővel kérték meg Daya kezét. A lány arcáról süt a boldogság.

Chelsea és Yamir

90_5.pngAhogy az ősi mondás is tartja: egy férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út.

A nicaraguai popsztár az újdonság erejével veti bele magát az amerikai életbe. Majd belefullad Chelsea apja által készített házi hamburgerbe. Eláll a lélegzete a ház pincéjétől és a kandallótól. Nem egy bonyolult fickó, na. Szeretné folytatni zenei karrierjét, így Chelsea elviszi egy pizzázóba, ahol pont nyílt est van, azaz ha a nacaraguai Justin Timberlake akarna, akkor akár fel is mehetne a színpadra a helyi amatőr folk punk zenekar után letolni valami gumipop számot. Yamir érzi, hogy ennek aztán nem lenne jó vége, így maradnak a flamózásnál, hisz végre IGAZI, AMERIKAI PIZZÁT ehet.

Candy

Ahogy egy csaj látja

Mohamed és Danielle történetét rögtön az esküvői készülődés egyik legfontosabb mérföldkövével nyitjuk, a menyasszonyi ruha vásárlással. Danielle adottságait ismerve ez nem lesz egy leányálom, a lányai is egyre csak a pofákat vágnak a rögtönzött divatbemutató láttán, fitymálják, Shrekhez hasonlítják (komolyan), így a tésasszony szája széle egyre inkább lefelé görbül, de tény hogy mindegyik rongyban leginkább úgy néz ki, mint egy szaténba csavart hurka. Találnak egyet, ami nem bitangpusztulatosan fostos (csak egy kicsit), na ezt megvesszük – vagyis csak vennénk, mert az ára pont meghaladja a családi költségvetést ruhára elkülönített szegmensét. Szomorúság.

 e-204-01.png

Nézzük meg, mit csinál közben Mohamed. Miután már végigjátszotta az Angry Birds összes verziójának összes pályáját a táblagépen, éppen lerohad a farka az unalomtól otthon. Elindul hát sétálni, hogy ismerkedjen a környékkel, és bele is botlik pár fiatalba, akik rögtön spontán (nem) meginvitálják focizni, de mivel tojáslabda van náluk, nem fekete-fehér gömb alakú, ezért szabályismertetéssel kell kezdeni. Itt jegyzem meg, hogy ember nem volt még, aki nekem érthetően el bírta volna magyarázni ennek a sportnak a szabályait, és ezek a srácok sem törik meg a sort. Mohamed egy darabig ökörködik velük, majd megállapítja, hogy ez egy baromság, és különben is mi értelme van FOOTballnak nevezni egy olyan játékot, ahol lábbal nem érünk a labdába. Innen is küldök neki egy pacsit. De az ilyen hobbisportolásnak amúgy is a mozgás utáni közös ivászat a lényege, úgyhogy a srácok nem is szaroznak tovább, beveszik magukat a helyi menő helyre, ahol el is kezdik a csapatást a műanyagpoharas sörikével. Szinte azonnal rájuk csatlakozik spontán (nem) két nő, és az egyik le nem akad Mohamedről biliárdozás közben, szépen férfiasan tartod a dákót, miért nem jössz ide gyakrabban, és hasonló tartalmas mondatok alapozzák meg az ismerkedést. Mohamednek ez nem kell, ő a ma napig a hookup fogalmát sem ismerte, Tunéziában a nők max elsötétített erkély mögül lesik a pasikat ellenfényben, itt meg ilyen pofátlanul rámásznak valakire, akinek menyasszonya van? Fertő.

e-204-02.png

Dannynek és Amynek még mindig az a legnagyobb problémája, hogy alig töltenek időt kettesben. Vagyis ez csak Amyt zavarja, Danny valamiért lába közé húzott farokkal menekül a menyasszonyától. Most viszont nem ússza meg a közös programot, mert meg kell mutatni Amynek először is a farmot, ahol egybe fognak kelni, majd a templomot, és meg kell ismerkedni az őket összeadó lelkésszel is. A lelkész meg a felesége célzatos és nagyon jogos kérdéseket tesz fel az ifjú párnak, pl. nem gondolod Amy, hogy túl sokat adsz fel ezért a fiúért, ráadásul úgy, hogy tök egyedül eljöttél egy idegen országba? Danny itt szúrja közbe, hogy akkor majd ő lesz Amy számára a család meg a baráti kör is, bár ez túl nagy teher, nem biztos, hogy bírni fogja. Szép kilátások. Amy meg azon agonizál, hogy nem láthatja a vőlegényét zuhanyozni sem, elég kockázatos lesz így a nászéjszaka.

 e-204-03.png

Mint kiderül, Jason csak azért ment el Rióba, hogy Cassiával együtt felszálljon az első Floridába tartó gépre, vagyis tett egy kört, hogy biztos legyen benne, hogy a hisztis asszonykája vele tart. Cassia szimpatikusan mutatkozik be: igaz, hogy Jason kicsit kövér, de legalább szakálla van. Érkeznek, otthon welcome parti várja őket, amibe azért Jasonapu egy kis extrát is adagolt, ugyanis tudja, hogy az asszonyka irtózik a bohócoktól (ki nem?), tehát juszt is bohócjelmezben várja. Cassia a kezdeti sokk után a hálószobát akarja látni, ami eufemisztikus kifejezéssel élve egy förtelmes kupleráj. A medencében is az a beazonosíthatatlan állagú, vizuálisan is büdös zöld dzsuva tenyészik, amit elvileg kigányoltak belőle az előző epizódban. Cassia ezek után persze a plafonon, és a szar is keserű neki, mert Florida gáz, a város egy porfészek, túl sok a fa (!), mindenki öreg és ronda, szar a kaja, amúgy meg nem úgy volt, hogy Jason már ma, és nem holnap kezdi a fogyókúrát? Lesznek itt még gondok. Különösen, amikor Cassia elejti, hogy Jason segíthetne neki betörni a modellszakmába, és jó lenne, ha haladéktalanul elkezdene dolgozni a projecten. Miért, ha elmész az autószalonba hostessnek, az nem lesz jó? – valahogy így reagál Jason, akinek Cassia minden egyes mondata után úgy ráng az arcizma, mint aki iszonyatos indulatok visszafojtására kénytelen. Ebből a kis beszélgetésből lehet érezni, mekkora az összhang köztük, és azt hiszem, ezen a ponton vált egyértelművé, miért is jött a brazil menyecske „házasodni” Amerikába.

 e-204-04.png

Daya és Brett mai története egy dologról szól. Természetesen a jegygyűrűről, mert Daya nem hajlandó leszállni erről a koncról, akkor sem, ha neki most az lenne a feladata, hogy elfogadtassa magát valahogy a kis Cassidyvel, aki kénye-kedve szerint bármikor megtorpedózhatja ezt a frigyet. De BrutálDaya visszatért, úgyhogy mese nincs, menni kell az ékszerészhez. Ott aztán Brett szépen kitálal: itt van ez a csaj, aki beleegyezett, hogy társam lesz jóban-rosszban, amíg a halál el nem választ, de csak akkor, ha a szerelmem zálogát egy becsüs is valódinak értékeli. Mindenki megnyugodhat, a gyémánt nem hamis, csak van benne egy fekete folt, ami természetes köveknél azért előfordul. Daya persze ezt sem bírja elviselni, Vajna Tímeával biztos tartalmas eszmefuttatásaik lennének a témában. De most jobbnak látja bekussolni, és egy gépies I love you-val szíve választottjához bújni. Majd az első évfordulóra kizsarol egy Csomolungma méretű követ.

 e-204-05.png

Végre Chelsea és Yamir is megérkezik az álmok földjére. Chelsea szülei lelkesen fogadják a fiút, ölelés, összeborulás, puszi, puszi. Majd mennek a családi farmra, ahol Yamir olyan csodadolgokat lát, amiket Nicaraguában még soha. Itt pince is van! Meg kémény!!! Mint a filmekben! A családi barbecue-n aztán komolyabb témákra terelődik a szó, mondd csak kedves Yamir, miből akarsz itt megélni, mert az, hogy ilyen szép és tiszta a szerelmetek, az még pénzt nem hoz a konyhára. Fiatalok csak néznek ki a fejükből, de anyuka ezen a ponton segítő szándékkal benyögi, hogy van itt egy vágóhíd, ahol alkalmaznak latinókat is. Na ez jól meg is hozza a családi ebéd hangulatot. Chelsea viszont inkább elcipeli szívszerelmét egy zenés pizzériába, ahol open mic est van. A színpadon hörgő, leginkább tálibokra emlékeztető, pink gitáros, behatárolhatatlan zenét játszó formáció láttán Yamirnak valahogy nem jön meg a kedve itt most spontán livin la vida locázni a helyi lakosság szórakoztatására. Betolnak inkább egy pizzát, és továbbra is azon hümmögnek, hogy most mégis mit kezdjen itt Yamir magával.

 

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mildi_Bp 2015.02.24. 10:20:52

Mér van az, hogy egyik pár se szimpatikus nekem? Persze ettől még a műsor érdekes.

kismalacka 2015.02.28. 00:43:53

Hát nem tennék sokat egyik frigyre sem!
süti beállítások módosítása