Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x85 - Edina lemondana a főnyereményről is Laci kedvéért

2015. február 09. 19:39 - szabóZ

Laci meg Edináét mondana le a milliókról és az ajándék autóról. A naplementében Richard Calyderman nagyon romantikusat klimpírozik, de a háttérben azért Aurelió meglengeti a faszhelikoptert.

A villa egyetlen hatalmas sustorgás, különböző leosztásban ugyanazt beszéli meg mindenki: hogy mégis mekkora szemétség lenne Edinát és Lacit is párbajra küldeni, mert ez egy Shakespeare-dráma, Rómeó lekurvázza Júliát, a nézők meg lefelé fordított hüvelykujjal jelzik, hogy akkor most itt vérnek kell folynia. A villalakók azt nehezményezik, hogy Laci hagyta, hogy Edina menjen párbajozni büntetésből, amiért letakarták a kamerát. Dennis szerint ez nem férfias, Fanni már a az igaz szerelemről énekel popslágert, Dóri pedig egyetért, de olyan hosszan, hogy egyáltalán nem lehet érteni, hogy mégis milyen érvei vannak. Az biztos, hogy olyan mint egy Mónika show, erkölcsöt emleget kioktatóan.

kepernyofoto_2015-02-09_-_18_29_25.png

Az igazi döntés egyébként Robin kezében van, hiszen dupla jele van, de ő még nem tudja, hogy a Laci vs Edina, vagy az Edina vs Fanni meccsre kíváncsi inkább, de egyértelműen attól fél, hogy ő lesz a következő, akit a jövő héten párbajra cibálnak. Csikorognak a fogaskerek, Robin érzi, hogy hirtelen hatalmat kapott, ezért jól Edina fejére is olvassa, hogy miért is nincsenek jóban, és persze, Laciba szerelmes, Dani a barátja, a jó Robin pedig legfeljebb sidekick, mint Batman mellett.

Laci és Edina pedig eközben megbeszélik, hogy ha mégis ketten mennek ki, akkor ők aztán nem kampányolnak egymás ellen, csak fogják majd egymás kezét, és annak drukkolnak, hogy a másik ne essen ki. Közben persze Richard Clayderman zongorázik érzelmesen a sarokban, és a könnycseppeken gellert kap a napfény.

kepernyofoto_2015-02-09_-_18_06_18.png

De egy kicsit tekerjük vissza a szalagot: a szombati adás után, még a tévé előtt ücsörögve hirtelen feltűnt a villában Aurelió, hogy elmondja, Fanni nyerte a médiahetet, amire persze rögtön instant sírás a válasz. Fanni jutalma egy éjjel Aurelióval, amit Dennis elég rosszul visel, mert ugye rögtön arra gondol, hogy akkor olyan faszhelikopterezés lesz itt, hogy még a popitakarót is darabokra szaggatják a rotorok. A többiek meg egyszerűen csak idegesek, amiért nem őket szavazták a hét legjobb médiaarcának a nézők.

Aurelió persze nem romantikus análra viszi Fannit, hanem a Belevaló stúdiójába, ahol rögtön kiderül pár dolog:

kepernyofoto_2015-02-09_-_18_14_08.png

  • Fanni képes felkonfot mondani, még ha az NMHH által ajánlottnál valamivel többször is mondja, hogy szupi, fantörpikus
  • Még a profi sminkesek sem tudják huszonévesre sminkelni, tényleg olyan az arca, mint egy meggyötört milfnek
  • Istenes Bence ennek ellenére odavan érte, és Fanni is rögtön szendén hebegő tinilány lesz, amikor a műsorvezető hozzászól.
  • Bónuszként megtudjuk, hogy Edina nem is akarna műsort vezetni, de ha mégis, hát biztos nem így, és nem bánja, és persze, legyen vele Fanni boldog, és kinek hiányzik ez.
  • Laci szerint veszett a világ, ha olyan emberre kíváncsiak a nézők, mint Fanni. Ha még Dennis érdekelte volna őket, na azt megértené, hiszen azért tényleg milyen érdekes már az a fickó, aki bármit mond, olyan, mintha a farpofáit mozgatná.
  • Ja, Fanni szerint Aurelió egy gentleman, ami arra utal, hogy nincs teljesen tisztában a szó jelentésével, esetleg az úriemberek faszhelikopterezést ígérnek minden nőnek, aki szóba áll velük.

Fanni tévékarrierje után jön az időhúzás, amit az RTL-nél visszatekintésnek neveznek: a hét két legdurvább jelenetét mutatják meg a villalakóknak, aztán szépen meg is beszélik, mint a Családi körben dr. Ranschburg Jenővel.

kepernyofoto_2015-02-09_-_19_31_55.png

  • Dennis szerint durva, hogy leköpte egy láma, Lilu azért hozzáteszi, hogy ha még egy láma köpte volna le, de a barátnője volt, és még csak nem is egyértelmű, hogy miért. Dennis szerint csak pislogott ott a csula után, és nem is értette, hogy milyen rendezvényen van. Segítünk: ez itt a Való Világ 7, annak is az alkohollal átitatott verziója.
  • Edina és Laci már bánják, hogy bemásztak a szauna padja alá, hogy megkeressék a kontaktlencsét, meg azt is, hogy aztán mégis csak dugás lett a vége.
  • Kiderül, hogy Robin féltékeny Lacira, és Laci féltékeny Robinra, de hangsúlyozottan csak kicsit. Edina szerint jelen esetben nem kéne Lacinak féltékennyé lennie, de a jelen esetben pontos definícióját azért megtartja magának. A lényeg, hogy Laci nagyon röhögött, amikor Robint nőnek sminkelték, az RTL szerkesztői meg akkor röhögnek, amikor bevágják Zsu és Laci flörtjének legszebb jeleneteit, hogy azért lássuk, hogy itt nem Leonardo DiCaprio és Kate Winslet ölelkeznek a naplementében, vagy legalábbis pár hete még szó sem volt erről.
  • Edina pedig lemond a főnyereményről Laci kedvéért, de persze csak szigorúan elméleti síkon. Laci pedig ugyanezt válaszolja Lilu kérdésére: ő is Edinát választaná a milliók és az ajándék autó helyett.

kepernyofoto_2015-02-09_-_19_31_57.png

A könnyeinkkel küzdünk még, amikor kiderül, hogy Fanni Lacira rakja a jelet, Laci Fannira (tündérfalvisága, meg ezmiatt), Dóri Lacira (ekkora arculatváltozás nincsen), Dennis Lacira, Edina Fannira (annyiszor degradált, hogy azt gondolom bagoly mondja verébnek), Robin meg, és akkor itt egyre hangosabban dübörög a feszültségkeltő aláfestőzene, hát igen Robin meg Lacira teszi a jelet. Edina sír, Laci nem engedi el a kezét. Lilu pedig nagyon gyorsan elköszön, fade out, csak a döbbenet marad.

 

1176 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.10. 10:36:11

@Krétagarbó: Nem vettem fel, röhögtem rajta :) De itt tényleg mindenki arc nélkül sokat képzel, amikor a másik külsejét fikázza. Én csak Dóri narancsbőrén akadtam ki playmate létére. Meg nekem totál nem tűnik izmosnak a teste ahhoz képest, hogy állítólag rengeteget edzett, hogy a feneke olyan legyen, amilyet szeretett volna de mégsem lett. De persze lehet, hogy nagyon szar a genetikája. Én is hiába futok napi 4-5 km-t, + lépcsőzök (kb 1-1,5 órát kardiózok), leszarja a hájam. Ragaszkodik hozzám. Pedig nem eszek sokat. Kenyérfélét semmit, zöldség, gyümölcs, hús. Üdítőből csak édesítőszeres, kávéba teába csak édesítő megy, egyedül hétvégén megeszek egy kókuszrudat vagy egy bountit. Ez van... Sajnos. Kurvára irigylem Edinát...

Kosztarika 2015.02.10. 10:37:00

@Ruadhnait: jó reggelt mindenkinek. :)

Ha valakinek Dóri ez esztétikai élmény.. hát, van baj. Néha vannak jó meglátásai, de hogy a riportszobai nyilatkozatai élményszámba mennének? !

Aki pedig azt állítja, hogy jól csinálja , hogy nem csinál semmit, azoknak ajánlanék jövőre egy műsort 12 Dórival. Vajon mennyire élveznék?

,, 2015.02.10. 10:37:12

@rearwindow: ez mondjuk fura, mert tisztán emlékszem h írta valaki kommentben az első pár hétben, h Laci a villaszabályzatot olvasta On-ban talán, és h ezt nem is nézte volna ki belőle. Ez még rögtön a legelején volt, még Röné is bent volt.

lukacstoncsi 2015.02.10. 10:37:21

@Spitzbauer: Benne van a pakliban, viszont nem mentek volna együtt ki párbajra mint ők ez biztos.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.10. 10:37:24

@lukacstoncsi: Céges vacsi volt. :) És nem marcsi van a kezemben :D :D Kollégák szerint egy hisztis picsa vagyok. :p

ornyim 2015.02.10. 10:38:08

@Tompó: Az se tetszik :D Viszont én szeretem, ha van műsor, Dórit meg, ha nem lenne ott észre se venném :D De amúgy igazad van :D

Kosztarika 2015.02.10. 10:39:19

@Krétagarbó: Ráadásul általában pont ezek a férfiak frusztráltak a külsejük miatt, mert sosem kerülnek nő közelébe, így ebben élik ki magukat.

Bujumburi 2015.02.10. 10:40:10

@Spitzbauer: pontosan így gondolom én is :D

lukacstoncsi 2015.02.10. 10:40:45

@-pkata-: Én is "fikázom" meg más is.De amikor valaki nyavalyog hogy fogynom kéne és nem nagyon tesz érte vagy semmit az gáz.Most inkább Fannira gondolok pl.lehet hogy mozognak de nem mutatják pl.Az hogy Dóri pl ennyi implantátummal sem lett olyan sikeres hogy ide bejött az valahol szar.

MacákékIcukája 2015.02.10. 10:41:12

@Spitzbauer: Most hogy mondod Lacit, szerintem akkor mondta ra, hogy loncshus, amikor a parbaja elott a tancolasnal lekapta a bugyit es villantott nekik egyet. :D

másodpéldány 2015.02.10. 10:41:25

@Ruadhnait: @Ditti82: @lukacstoncsi:

viccesek vagytok, hát nem kértem senkit, hogy tetsszen neki Dóri, vagy feküdjön össze vele, csak elmondtam, hogy én örülök minden alkalommal mikor láthatom, nekem kifejezetten szimpatikus, még mindig egy esztétikai élmény, sa sok plasztikázás ellenére - korábbi fotóiból látható, hogy tényleg egy gyönyörű nő volt eleve,

a plasztikai műtét kényszere miatt sajnálom, mert hát nyilvánvaló, hogyha elkezded egyszer ezt, és ő korán kezdte, akkor nincs se vége, se hossza, és a test meg egyre csak romlik, de nekem pont az az érdekes dóriban, hogy a komplexusából fakadó plasztikázása ellenére mennyire emberi, lehet, ő a legjobb ember a villában, bár nekem robin is oké...

persze fanni a kedvencem, de fannin nagyon sok nevelni való van még...

Bujumburi 2015.02.10. 10:41:33

@lukacstoncsi: Edina bizonyos szempontból szerencsésebb alkat és a sok cigi+kávé is segíti ennek megtartásában, nem hiszem, hogy ő többet sportolna odabenn, mint Dóri. :D

Krétagarbó 2015.02.10. 10:41:45

@lukacstoncsi: arra értettem az ítélkezést, hogy "hogyan" engedi ezt meg magának, hogy ezt te nem érted. Én meg erre azt mondom, hogy valahol megértem (még ha persze nem is helyes.) Nem hiszem, hogy magam ne pár kg plusszal jönnék ki pár hónap utána villából, ezért én (de csak én:) nem ítélkezem ebben a kérdésben felettük.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.10. 10:42:52

@Magg.: Azt nem tudom, hogy mit gondol, de még az elején azt mondta, ő mindenből áldozatként akar kijönni... Csak Edinával nem kéne ordibálni, hogy Edina elveszi tőle a nyereményt, mert egyrészt nem szép dolog, másrészt ettől még nem válik áldozattá... Ha üvöltözik, csak ellenszenves lesz.

vastyúk is .. 2015.02.10. 10:43:33

@Magg.: Az az Edina drukker én voltam. :D A többes számról nem tudok.

Mivel a büntetés úgy szólt, hogy az EGYIKüknek kell párbajozni, a lakók szabad kezet kaptak, hogy kit küldenek ki. A lakók döntöttek úgy, hogy a párját küldik. Senki nem tartott kést a torkukhoz. Játék szempontjából értékelendő, emberileg megkérdőjelezhető. (Az amerikaiak szemszögéből Drezda (mondhatnám a több száz éves kolostort Monte Casino-t is) porig bombázása "stratégiai" fontosságú volt - állítólag, de morálisan megkérdőjelezhető. Legalábbis számomra.) Persze tudom, háborúban mindent szabad. Ha ennek tükrében szemléli az ember, kár azzal takarózni, hogy dehát ők voltak a bűnösök, pusztuljanak. Tegnap is erre a kettősségre igyekeztem felhívni a figyelmet, úgy látszik eredménytelenül. Úgy érzem, hogy Edina ezt a fajta korrektséget hiányolta.

Krétagarbó 2015.02.10. 10:46:24

@foxglove (F6): őszintén, én sem hiszem hogy olvasgatnám. a francot érdekelne egy nagy spirálfüzetnyi unalmas és száraz szabály. azzal meg egészen biztosan tisztában voltak, hogy nem lehet elbújva szexelni, a kamerák mindent vesznek és venniük kell, ez alapvetően ennek a műsornak a lényege. eddig azért azt gondolom, mindegyik eljutott, legalábbis úgy tűnik, amikor éppen a kamerának monologizálnak.

2015.02.10. 10:46:43

@MacákékIcukája: Hát igen. De mit jelent itt a löncshús? Barna? Rózsaszín? Puha? Büdös? Szaftos? Krémes? (fúúújjj :-)))

másodpéldány 2015.02.10. 10:47:13

@Krétagarbó:

"Én kivi lennék, hogyan alakulna ezek után Robinnal a viszonya (harag v. béke), "

robin megmondta edinának, hogy még egyszer meg fogja neki köszönni ezt...

mármint hogy most robin lacira rakott...

akkor ezek szerint robin tud valamit arról, ki nyeri meg? ajaj, remélem nem ő a beépített ember, és remélem nem arra akart ezzel utalni, hogy edina nyeri meg a showt... és hálás lesz még, hogy leválasztotta az edinát a kibontakozásban akadályozó laciról...

másrészt abban is biztos vagyok, hogy edina mindenképpen meg akart szabadulni lacitól, vagy így vagy úgy... nem akar ő osztozni senkivel... és ebben igaza van, csak a többiben nincs...

ja, és essen ki, bár félek nem fog, nagyon ügyesen időzítették ezt az énekes hetet, csak hát nekem kifejezetten nem tetszik ahogy énekel, bár nyilván a helyzet erőltetettsége miatt, ha egy énekes showban énekelne, nyilván nem zavarna, bár olyanokat szinte sohase nézek...

Bujumburi 2015.02.10. 10:47:33

@másodpéldány: " de nekem pont az az érdekes dóriban, hogy a komplexusából fakadó plasztikázása ellenére mennyire emberi, lehet, ő a legjobb ember a villában, bár nekem robin is oké..." -én is ezt érzem.

Dórit, sőt Edinát sem látom bányarémnek, nem tudom miért esnek az emberek ekkora túlzásokba (nem csak itt) ...Dóri kicsit felszedett magára, lehet, hogy be is vizesedett kissé, de azért nem egy 200 kilós nőről beszélünk. Úgy látszik, aki képernyőre kerül már nem engedhet meg magának +5 kilót, vagy koronát az első fogára? :D Dórinál gyanítom a mozgáskultúrája az, ami miatt tramplinak érzik, illetve slamposan is öltözik, de ettől még nem visszataszító egyik csaj sem. Számomra csak Vikcsu volt necces, de ha kedvesebb lett volna, és nem utálkozik annyit, talán még ő is "elmegy".

Krétagarbó 2015.02.10. 10:48:16

@Ilyen vagyok: én is ezt gondolom, legalábbis azok, akik kényszeresen elmondják egy nap x10 legalább, és másért nem is jelentkeznek be:)

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.10. 10:49:29

@fosch9: de te láttál már valaha olyat, h valamit egy héttel később mutatnak be? gondolj bele, ez volt a hétfői adás, miközben vasárnap, élő adásban választották ki Lacit, ergo képtelenség, h lement volna egy ilyen hét.

ornyim 2015.02.10. 10:51:51

@másodpéldány: Érdekes egy ízlésed lehet, ha neked Dóri esztétikai élmény :D Mindenkinek más tetszik, ez így van rendjén, viszont le kell írnom, hogy szerintem csúnya, és ahogy a riportban szinte szétfolyik azon a fotelon, az meg kifejezetten nem szép.

,, 2015.02.10. 10:52:03

@Krétagarbó: én elolvasnám (még így is, h nem vagyok játékos, mert kíváncsi vagyok erre a rejtélyes szabálykönyvre, valamiért 7 lakat alatt őrzik)
De igazából azt furcsálltam h Laci azt mondta nem olvasta el, kommentelő meg írta, h azt bújta.

lukacstoncsi 2015.02.10. 10:52:05

@-pkata-: Akkor valamit eltaláltam:)) Nem gondoltam hogy marcsi lett volan az:))

lukacstoncsi 2015.02.10. 10:54:25

Nem tudom nekem Dóri mű.És nem azt mondom ezzel hogy emberként is az mert vannak szerethető vonásai de nekem mint nő nem tetszik szépnek sem látom.De biztos el tudja hiteteni mikor a topon van.

Ditti82 2015.02.10. 10:55:17

@Krétagarbó: Én miért akarnám megizélni Edinát? :O :D

Krétagarbó 2015.02.10. 10:55:19

@vastyúk is ..: én is védtem, asszem még tegnap előtt, amikor élőben ment a dolog. Én is azt gondolom, hogy ez egyfajta csalódottság volt a részéről, csalódott a Robinnal való kapcsolatában és most jött rá igazán, hogy őt (őket) utálják bent. Ezt ki is mondta. (Ennyire nem szeretnek minket?) Inkább ezt éreztem a mondatain, mintsem azt, hogy lerázza magáról a felelősséget.
És ennek még az sem mond ellent, hogy adott esetben Edina is simán rárakta volna a Dennis Fannika párosra a jelét ugyanígy, ahogy Magg írta volt, és akkor pedig Fannika lett volna az, aki azzal érvelt volna a többiek felé, hogy hogyan tudják megtenni ezt egy párral. mert ne legyenek illuzióink, neki is zsarul esne valahol, ha rájön, hogy igen, ennyire nem szeretik, hogy még a párkapcsolatára sincsenek tekintettel, csak úgy gesztusképpen.

Magg. 2015.02.10. 10:57:16

@vastyúk is ..: nem értek veled egyet. A büntetés úgy szólt, hogy egyiküknek MINDENKÉPPEN párbajoznia kell.
Változatlanul úgy gondolom, ha két ember követ el bűnt, ők lakoljanak érte és ne más igya meg a levét.
Miért is lett volna igazságosabb, ha akár Fannit, akárki mást kész helyzet elé állítanak azzal, hogy mindenki mástól eltérően nem választhat párbajellenfelet, hanem tetszik vagy sem, megkapja Edinát?!
Ez így volt igazságos!
Edina meg vegye már észre, hogy nem egy társkeresőben csücsül, ne azon siránkozzon, hogy nem igazságos szétválasztani egy szerelmespárt.
Persze, ő aztán olyan empatikus, ő biztos nem tett volna ilyet! Áhhh, nem. Láttuk már nem is egyszer, mekkora empátia szorult belé.

lukacstoncsi 2015.02.10. 10:58:18

@Ilyen vagyok: nem venném magamra mert zsákot nem kell a fejemre húznom:)) és mi a helyzet a nőkkel ők csak szimplán irigyek ha kritizálnak vagy ha épp negatív véleményt fogalmaznak meg?mert itt sem lehet általánosítani.

Krétagarbó 2015.02.10. 10:58:22

@foxglove (F6): elfelejtette? lehet, hogy nem értette, és ki is ment a fejéből, vagy azt sem tudta, mi az, amit olvas, nem tudom. nem egy agytröszt egyik sem...

Magg. 2015.02.10. 10:59:43

@Krétagarbó: teljesen biztos, hogy beköltözés előtt, a szerződés aláírásakor ismertették velük a legfőbb szabályokat szóban is.

Krétagarbó 2015.02.10. 11:00:13

@Ditti82: Bujumburinak reagálta, azt írta, hogy valszeg inkább nők fikázzák Edina külsejét, én pedig arra célozta, hogy nem hiszem, hogy a nők többsége írja azt róla, hogy bottal sem piszkálná meg, pl..

Ruadhnait 2015.02.10. 11:00:31

@másodpéldány: Tudom, hogy nem azt akarod, hogy tetsszen. :) Csak egyaltalan nem tetszik, de ez nem csak abbol fakad, hogy plasztik es nem termeszetes, persze ez az egyik szempont. Nem tudom mi az az ARANY szinu baseball sapka, ami ra van gyogyulva a fejere kicsit, meg ahogy szettett labbakkal ul a riportszobaban nekem nagyon ellenszenves. Azzal, hogy cicit villant, meg ugy csinal, mintha erzo szivu lenne, szerintem nem szabadna egy ilyen jatekot megnyernie.

Krétagarbó 2015.02.10. 11:00:59

@Magg.: sztem is lehetett ilyesmi, mint a munkavédelmi oktatás:)

másodpéldány 2015.02.10. 11:01:44

@Krétagarbó:

"élt, mosott, főzött, evett, ivott (olyankor esetleg történt ez az - smacizott vagy sírt, attól függően éppen aznap mi volt piába?), aludt és néha csicskagecizett. J, meg Laccit masszívan gyűlölte, Azért ez egy szórakoztató műsorban kevés, sztem. "

rengeteg feladatból is kivette rendesen a részét, legfeljebb téged az nem szórakoztatott kellőképen, miután dobta lacit elköltözött a háló másik végibe és egyértelművé tette, hogy nem akar szexet a villában, így aztán nem veszekedik igazán senkivel se, kivéve egykét nem túl jelentős vita...

én úgy látszik hiába mondom, hogy engem elszórakoztat, szeretem nézni és hallgatni a riportszobás megnyilvánulásait, biztos vannak még rajtam kívül is olyanok, akik kedvelik Dórit és Robint, inkább nézem őt, mint az beijedt arcú denisz farokmarkolászásait, (bár denisz kétségtelen ránő az emberre, viszont közelébe sincs eredetiségben szórkoztatóiparban AU-nak), ezért pl ha dóri kiejtené deniszt, meg se mukkannék....

képzeljétek el, ha a házban csupa denisz lenne vagy csupa edina, vagy csupa laci... képtelenség, jó hogy sokfélék, maradjon is így, kell két olyan kedves, nyugodt és látó ember is mint dóri és robin...

ps:
most hogy Robin megmondta edinának, hogy még meg fogja köszönni neki, hogy kiküldte lacit, elkezdtem gyanakodni rá... hogy valamit vagy megmondtak neki direktben a riportban vagy céloztak rá... viszont az már biztos, hogy robin akkor is fog befektetőket találni a vállalkozásához, ha nem nyeri meg a fődíjat, mert nagyon jó karakternek jön le...

MacákékIcukája 2015.02.10. 11:03:01

Sztem Edinanak modellarca van (lenne, rendes fogakkal). Meg par eve volt ez a trend (talan tiz?), hogy ilyen androgun tipusu csajokat kuldtek a kifutokra - most kizarolag a toptop kremrol beszelek. Nem tudok neveket mondani sajna, nem foglalkoztam ezzel regota :)

Valaki irt Fanni ingazasarol. En is ingaztam tinedzserkoromban, aztan eleg hamar kinyomoztam, hogy sok ertelme nincs. A kezidegek kepesek olyan mikromozgasokra, amiket az ember tudata befolyasol, kvazi az inga azt mutatja, amit latni akarsz.

@Spitzbauer: hat nekem errol ilyen voroseslilas-husos-salatas jut eszembe... Jezusom :S :D

lukacstoncsi 2015.02.10. 11:03:03

@Magg.: De ezt az RTL tette lehetővé kész tények elé állítva a benntieket.És ők meg így reagáltak ez várható volt és szerintem a csatorna ezt akarta elérni valahol hogy mit döntenek kiküldik e őket vagy sem.Jól tudták Laci tuti esélyes Edinát se szeretik hadd menjenek akkor.a nézettség meglesz.Ha más páros van szerintem nincs ennyire egyhangú kiküldés.

Kosztarika 2015.02.10. 11:03:09

@lukacstoncsi: mert ez itt nem a "vidám Vasárnap," :D :D hogy jajj, de szeressük egymást. Meggyőződésem, hogy aki ide irkál (magamat is beleértve) az mind defektes egy kicsit, csak van, aki jobban.

Krétagarbó 2015.02.10. 11:04:27

@Magg.: nem érted akkor. Nekem (és sztem Vastyúknak is, de ha nem , majd szól:) nincs azzal bajunk, hogy a lakók így döntöttek - szívük joga. De Edinának is szíve joga, hogy az emiatti csalódottságának hangot adjon. Sztem tök természetes, hogy rosszul esik neki, hogy ennyire nem szeretik, most függetlenül attól, hogy ezt megérdemli -e vagy sem. Hogyan kellett volna viselkednie egy ilyen döntés után? Örülni? Vagy?

Hedo a nokedli szaggató 2015.02.10. 11:04:55

@Krétagarbó: különben a nők tényleg imádják egymást kritizálni, na nem szemtől szembe :)

Viszont nálam gyakran előfordul, hogy első ránézésre azt mondom egy pasiról, hogy csúnya. Aztán beszélgetünk és azt veszem észre, hogy szépül! És fordítva is megesik, hogy amint kinyitja a száját elveszíti a báját...

lukacstoncsi 2015.02.10. 11:05:03

@másodpéldány: most hogy Robin megmondta edinának, hogy még meg fogja köszönni neki, hogy kiküldte lacit

szerintem arra érthette ha visszajön edina akkor önmaga lehet és laci nem fogja nyomasztani vagy befolyásolni.edina most nem tud reálisan gondolkodni de ki tudna ilyen helyzetben?még nem volt ilyen.

egyemakisszíved 2015.02.10. 11:05:40

Érdekes látni, hogy amint kiderült, ki megy párbajozni, spontán párbeszédnek álcázva a négyes (Dóri, Dennis, Fanni, Robin) tudatosan elkezdik a párbajozókat lehúzni, rossz fényben feltűntetni, hátha adásba kerül, legyen a nézőknek mit átvenni. Az engesztelhetetlen Dóra, aki azt mondta, addig teszi a jelét Lacira, míg el nem hagyja a villát, hirtelen elkezdi áldozatnak látni. A kétszínű Robin, aki pontosan tudja Edina mit várt tőle és csalódott benne megemlíti megemlíteni, mi van, ha Edina szándékosan akart Lacival kimenni. A legérdekesebb Fanni, aki önmagához képest igen visszafogott most és nem foglal egyértelműen állast senki mellett. Azt hiszem, neki jó visszaigazolás lenne Edina győzelme, egyrészt mivel sokra értékeli a játékban mutatott aktivitást, amiben Edina sokkal jobb, másrészt meg bizonyság lenne, hogy egy páros női tagja is lehet erősebb a nézők szemében.
Kíváncsi Laci vajon milyen ügyet akar Dórival odakint elintézni? A befejezetlen dugást folytatnák vagy mit?

Hedo a nokedli szaggató 2015.02.10. 11:06:03

@Ilyen vagyok: és van aki kifejezetten élvezi a defektjét <3

lukacstoncsi 2015.02.10. 11:06:12

@Ilyen vagyok: Persze tudjuk hogy az egész meg van jól szerkesztve de zabáljuk:D

Magg. 2015.02.10. 11:06:37

@Krétagarbó: :)))
Azért is gondolom ezt annyira biztosra, mert se Edinán, se Lacin nem látszott egyáltalán, hogy meglepődtek volna, amikor jött a levél, hogy szabályt szegtek.
Pontosan tudták, hogy tilos amit csináltak, csak valószínűleg nem gondolták, hogy ilyen komoly büntit kapnak érte.
Edina amúgy is szeret szabályt szegni, nem egyszer kijelentette már, hogy ő eztmegazt nem vonatkoztatja a saját személyére (Edina-féle megfogalmazás), folyton feszegeti a határokat.
Eddig megúszta, legutóbb is a többieket büntették meg a szabályszegése miatt.
Egyszer mindenhol betelik a pohár...

másodpéldány 2015.02.10. 11:07:03

@-pkata-:

bátor leány vagy, hogy így kitetted magad és szimpatikus,

magyarul: jó a kinézeted, de az is egyértelműen lejön, hogy egy kedves ember vagy...

lukacstoncsi 2015.02.10. 11:09:54

@egyemakisszíved: falka effektus itt is...van benne igazság.Dórit illetőn abszolut.

Magg. 2015.02.10. 11:10:44

@Krétagarbó: persze, így leírva nyilván igaz, de itt a "vita" abból kerekedett, hogy Vastyúk (és tegnap még vagy hárman) határozottan állították, hogy Edina nem hibáztatta a többieket.
De igen, hibáztatta.
Hogy rosszul esett neki, az egy dolog, de hibáztatnia csakis saját magukat lehet a kialakult helyzetért (na meg az RTL-t).

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.10. 11:10:53

@Krétagarbó: nálunk az annyiból áll, hogy ha tűz van fuss, és tudod e hol a porral oltó...

Ditti82 2015.02.10. 11:11:01

@ornyim: A mozgása sem túl nőies, ahogy meg leül, pláne nem az.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.10. 11:11:33

ez egy elég uncsi hét lesz, úgy tűnik, a danolászással. talán az egyetlen értékelhető rész majd csak az lesz, hogy ki ki mögé áll majd be, és mi lesz vasárnap az eredmény.

@Krétagarbó: dehogynem :)))))) MIND azok vagyunk :)

Krétagarbó 2015.02.10. 11:12:01

@Hedo a szadista szexista anyuka: nem a kritizálással volt a baj egyébként, inkább az ordenáré megnyilvánulásokkal azt sztem inkább (vagy jobbára) férfiak engedik el, de persze tisztelet a kivételnek, és persze biztos van köztük nő is:)

Nem tudom, ez a szép-nem szép olyan furi dolog. Párkapcsolatnál legyen kémia, sztem, én anélkül ne is tudnék semmit kezdeni a másikkal. Volt nekem is kevésbé szép, de okos pasim, most a férjem pl. kifejezetten szép arcú, de egyiknél sem ez számított igazán. Persze a szebbekre előbb felfigyel az ember, de aztán nem az számít.

Krétagarbó 2015.02.10. 11:12:48

@aggyistenbrittudós: höhöhö, na beszélj csak egyes számban. (Én nem defektes vok, én vok Napoleón:)))

Magg. 2015.02.10. 11:13:23

@vastyúk is ..: sztem meg igazságos döntés született.
Gondold el, ha ez az elején történik, az RTL simán kidobhatta volna mindkettőt és hoz be helyettük másokat.

Magg. 2015.02.10. 11:14:45

@-pkata-: ezt is helye válogatja. :)
Nálunk egész napos "kiképzés" van, utána vizsgázni is kell.

lukacstoncsi 2015.02.10. 11:16:02

Bár ha meggondolom két ember még nem falka ha Zsu elleni túlzott agressziónál lett ez felhozva.

vastyúk is .. 2015.02.10. 11:17:52

@Magg.: Az rtl most is kidobhatta volna mindkettőt, ugyanis azt csinál, amit akar :D.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.10. 11:19:42

@másodpéldány: köszi, bár sztem ehhez nem kell bátorság. Hogy kedves lennék? Hát, a munkahelyemen a srácok más véleményen vannak,a mikor ostorral a hátuk mögött állok...

másodpéldány 2015.02.10. 11:21:20

@Ruadhnait:

a sapka szponszor sapka, amit azért adnak neki, hogy viselje, ez a dolga... hogy szeretnéd, hogy üljön a szponszor tréningruhájában a riportban? keresztbe tett lábakkal?

olivér annó elmondta, hogy nekik ez a napi riportszobázás a nap fénypontja, mert ilyenkor ellazulhatnak és kibeszélhetik a lelküket a villanővérrel, azért elég sok feszültség halmozódik fel bennük ilyen szűk területen... persze vannak akik szereplésre használják a riportszobát, én úgy látom dóri nem, ezért is érdekes nekem... ő ott magát mondja,

igen felszedett pár kilót, kicsit pufi lett az arca, de nekem még így is szép és kedves, nem lennék megbotránkozva, ha ő nyerne, bár nyilván nem fog... viszont sok követője van a facen, neki van a legtöbb, bár ez nyilván nem jelent semmit, mert ez csak töredéke a szavazóknak, és a szavazók korosztályának (többségének) meg nem biztos, hogy annyira tetszik

www.facebook.com/vvdora?fref=ts

mondjuk sajnálom, hogy profilképnek ezt a mellest tették be, de gondolom a drága plasztikai sebész úrnak szüksége van a reklámra, neki dóri csak egy pár mell....

Krétagarbó 2015.02.10. 11:21:45

@Magg.: persze, aztán akkor kinek a párkapcsiját követtük volnla, kin röhögtünk, szörnyülködtünk, undorodtunk volna, kit szidtunk volna, és kit küldtünk volna egy olyan házaspárbajra, amilyet még Európa nem baszott? Hm? Pont jó ez így, a reteknek ennél szebb vasárnapja ne is legyen.

Ditti82 2015.02.10. 11:21:48

Sokat írtok, nem tudom követni az eseményeket... :(

Magg. 2015.02.10. 11:22:11

@vastyúk is ..: ilyenkor már nem hoznak be új játékost és az még plusz 1 hónappal rövidebb műsoridő lett volna.
Ennyi azért nem fér bele náluk. :)

másodpéldány 2015.02.10. 11:22:14

@-pkata-:

akkor most jól megvezettél....

de akkor miért is tetted ki a képet?

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.10. 11:23:23

ádinát én sem láttam sosem szépnek, kedvelhető-aranyosnak igen, de az már rég volt, már nem bírom egy ideje a húzásai miatt.
zsú pl egyértelműen szép, de van benne valami, ami taszít engem.

Magg. 2015.02.10. 11:23:57

@Krétagarbó: sztem van elég exhibicionista agyhalott még az országban. :))

Hedo a nokedli szaggató 2015.02.10. 11:24:06

@-pkata-: a képek alapján olyan csilingelős nevetésed van, amitől a halottak is táncra perdülnek :D

Ditti82 2015.02.10. 11:24:19

@Magg.: Nálunk online "akadémia" online vizsgával. :D

vastyúk is .. 2015.02.10. 11:24:32

@Magg.: igen, így kétségtelenül költséghatékonyabb :D.

Kosztarika 2015.02.10. 11:24:34

@Krétagarbó: de azért nem buta, ugye? :D :D (vicc vót, a hülyébbik fajtából, bocsi :) )

másodpéldány 2015.02.10. 11:26:03

@MacákékIcukája:

"kvazi az inga azt mutatja, amit latni akarsz"

pontosan erről szól az ingázás, megmutatja neked, hogy te valójában mit gondolsz az adott történetről, és megerősít ebben, mert sokan hajlamosak felülbírálni a saját zsigeri megérzéseiket, viszont az inga meg a zsigeri megérzéseket mutatja, ezeket erősíti meg feléd...

MacákékIcukája 2015.02.10. 11:29:52

@másodpéldány: aha, ertem. En ezt meg mashogy olvastam anno, de az majd' husz eve volt.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.10. 11:30:44

@másodpéldány: mert felvállalom magam :) egy képről meg sztem nem derül ki, hogy ki kedves, vagy ki nem :)

MacákékIcukája 2015.02.10. 11:30:44

@másodpéldány: bocs, ez lemaradt - akkoriban foglalkoztam ezzel utoljara, nalam mara a hokuszpokuszokbol csak az asztrologia maradt, de az magas szinten.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.10. 11:33:23

@Hedo a szadista szexista anyuka: mármint melyikőjük? :))))
zsúban tetszett, ahogy 'látszólag' lepergett róla minden, amivel megküldték a többiek, de ezen kívül akkor is éreztem benne olyat, ami miatt nem lettem volna sem a szövetségese, se a havertársa, kint sem.

Kan Csóka 2015.02.10. 11:42:24

@-pkata-: Én is megmondom az igazat Kata : tolnálak mint a lopott bringát!
Más megfogalmazásban : 10millioszor nézel ki jobban mint a patkányképű !

lukacstoncsi 2015.02.10. 12:41:28

@aggyistenbrittudós: Igen ez érdekes.Kicsit olyan volt mint a bábuja, ha mögé nézel nincs ott semmi igazából.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.10. 12:42:10

@-pkata-: Hát jobban nézel ki, mint a benti csajok, ez nem kérdés. :-)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.10. 13:46:33

@rearwindow: Ezt már én is írtam koráőbban, hogy azért beszél(het) így (erről még nem hallottam nyilatkozni), mert a tájszólása miatt első blikkre nem magyarnak nézték, aztán leostobázták, és ha választékosabban beszél, nem tűnik annak. Emellett abban a környezetben, ahol felnőtt, családi körben nem nagyon nevezték néven a dugást, feltételezem, a családja felé is meg akar felelni valamilyen szinten, hogy a tabutémákról, ha már muszáj beszélni, akkor nem vulgárisan beszél.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.10. 13:52:32

@Magg.: Én ma megint nem szeretem Lacit, de erről most nem ő tehet, hanem az a pasitípus, ami ő. És most (ma), megint nagyon megértem Edinát, hogy menekülne, és azt is megértem, hogy miért nem hagyta abba a nyomulást, mikor Lacinak nem kellett, sőt, durvát mondok, még Fannit is megértem, miért ő rongyol Denis után békülési lehetőséget keresve.
Ez a húzd meg-ereszd meg, szeretlek, nem szeretlek, ne nézz másra, rám se nézz, stb. kiborító. Nem csodálom, hogy 21-22 évesen nem bírják ezt kezelni, mikor én 30+ is újra bedőlök egy ilyennek.:(
Szóval ma még inkább hajrá Edina!

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.10. 13:55:07

@Krétagarbó: én örülnék,ha egész nap nem kéne semmit csinálnom 1-2 semmitmondó feladaton kívül,tuti egész nap edzenék. Most nem tudok,merrr beteg vagyok. Nyáron szabadabb napjaimon 2x mentem kondiba meg otthon is nyomtam a pilatest. Nem tudom,nekik miért nincs igényük arra,hogy mondjuk tornával kezdjék a napot,vagy csak úgy random letoljanak napi 50guggolást meg futkározzanak egy kicsit. Vagy ott vannak a HIIT edzések,amihez csak padló kell,meg egy kis kreativitás,25perc és úgy viszi a zsírt,mint a fene. Persze nem látjuk,hogy egész nap mit csinálnak,de a külsejükből ítélve leginkább semmit,kivéve Lacit kb.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.10. 13:57:53

@Bujumburi: szerintem Dóri lesz az,aki a leghamarabb leadja a feleslegét,amikor bementek,azért erősen látszott rajta,hogy neki azért van némi sportmúltja,és az izmok nem felejtenek,gyorsan le fog menni róla az a 7-8kg

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.10. 13:59:26

@rearwindow: A többiek se, ha ebből indulunk ki. A szabályzatban az egészség veszélyeztetése is benne van Lilu szerint, és a fogkefe az volt.
Még mindig nem vagyok meggyőződve arról, hogy nem utasítást követtek. Nem ismerek olyan pasit, aki ilyen idióta helyen akarna szexelni. Por, mocsok, szűk, sötét. Akár cumi, akár nézelődés a cél, bármelyik sarokban egy takaróval megoldható lett volna.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.10. 14:19:12

@másodpéldány: A szaunás sztem is egy kierőltetett dolog volt Lacitól, olyan, mintha az elmúlt 3 hónapért adta volna.
Viszont azzal nem értek egyet, hoyg menjen vissza Laci, hogy Fanni kivihesse, mert Fanni nem akar menni párbajozni. Vasárnap reggel azon háborgott az udvaron, hogy elvették tőle a lehetőséget, hogy kivihesse Edinát (ez olyan Robin-Ádám dilemmának tűnt), ráadásul a szombat esti bulin is erről beszélt Robinnal, de mikor az rákérdezett, hogy akkor menne-e, nem mondta már, hogy igen, csak azt, hogy elvették a lehetőséget tőle, vasánap bent már azon fortyogott, hogy ő Lacival akart menni. Igazából nem akar ő senkivel menni, és nagyon remélei, hoyg megússza. A következőnél is ki fog bújni alóla.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.10. 14:24:56

@-pkata-: Na jó, beszállok, adom az arcomat: www.facebook.com/zita.baloghbalazsi
Merem, mert nem fikázok senkit, és a favorit(jai/to)mról is van negatív kritikám.:)
Edina alakját én is irigylem, remélem, meg is tartja, azért 14 éves tornászmúlt egyrészt sok munka, amit nem kéne feladnia, másrészt olyan alap, amire könnyen tud alapozni.
Dóri alakja jó lehetett, de valószínűleg genetikailag erős csontozatú, így nagydarab, ami most még jobban kijön. Én az arca puffadását néha úgy érzem, valamilyen allergiás reakció is okozhatja, nagyon durván puffad, 8-10 +kg csinálhat ilyent?
Tényleg tornázhatnának, de teljesen be vannak punnyadva.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.10. 15:36:43

@egyemakisszíved: Igen, valóban érdekes volt az a beszélgetés, pláne, hogy ilyen eszmefuttatást ritkán vágnak be.
Sztem Robin is kezd kétszínű lenni, mert annyira egyszerű dolga volt, és pozitívan jött volna ki belőle. Ráteszi az egy db jelét Fannira, ezzel kedvez Edinának, de nem dupla jelet, ezzel nem kedvez Lacinak. Az ő segge védve. Szavazategyenlőség, így Denis dönt. Lacit küldi. Edina max. puffog, de mi mást várt volna, Denis a barátnőjét választotta az ő barátja helyett.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.10. 15:48:52

@Magg.: Nem lepődtek meg, mert tudták, hogy szabályt szegtek, és a levélkor már ott volt az asztalon a kék kendő, így nem a levél volt az első sokk, csak nem tudták, hogy ez ennyire komoly lesz.
De ez a betelik a pohár egyszer Edina szabályszegésével akkr állja meg a helyét, ha elfogadjuk teljesen jogosnak és életszerűnek Fanni szaunába zárását. Azon is látszott, hogy akkor pillanatnyilag nem érdemelte ki, de ha az egész bentlétét nézzük, igenis kiérdemelte.

Szoba kilátással 2015.02.10. 18:47:41

@-pkata-: nem láttam a képed de ne irigyeld Pinokkió alakja van

Black Bride 2015.02.10. 23:27:54

@csiri bá: Az nem úgy van, hanem:
-Jössz dugni?
-Előbb beszélgessünk, ismerkedjünk.
-Jó ,de miről?
-Pl. a zenéről.
-Ok. Csináltad már zongorán?
:)
süti beállítások módosítása