Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A titkok könyvtára (The Librarians) S01E10 - A sors szőttese (The Loom of Fate) ÉVADZÁRÓ

2015. február 06. 15:00 - Gabba

Védangyalunk fekszik a földön, félig lehunyt pillákkal nézelődik, de még mielőtt túlfűtött szexuális fantáziánk elragadna, szőkénk maga elé emeli a kezét, ami csurom vér, yay. Váltunk valami piramisbelsőre, ahol szarkofágok között a könyvtárosok Eve-vel együtt múmiákkal harcolnak, közben Cassandra és Ezekiel egy titkos zárat próbál kinyitni, ami végül sikerül is. Eve szavaiból arra következtethetünk, hogy ez valamilyen kincskereső gyakorlat, a nagy harcolás közepette a múmiák egyszer csak megdermednek és porrá omlanak, mögülük pedig előlép a Főkönyvtáros, Flynn Carsen. Eve szemmel láthatóan örül Flynn megjelenésének, és mérsékelt vehemenciával az után érdeklődik, Flynn miért nem szólt előre a múmiákról? Flynn szerint ő időben jelezte, de ezen végül nem vesznek össze, mert kapcsolatuk még csak a bimbózó fázisban tart. Flynn kijelenti, rájött, hogyan tudja visszahozni a könyvtárt.

Librarian01

Elméletét az Annexbe visszatérés után fejti ki bővebben, a lényeg, hogy a könyvtár jelenleg az interdimenzionális térben lebeg, elvágva a jelen világtól, és olyan alternatív eszközt kell szerezni, ami dimenzióváltóként működne. Erre legmegfelelőbb egy többféle varázslatot egyesítő keverék lenne, Stone szerint ilyenek vannak náluk, nemhiába jártak mindenféle küldetésen. Itt van ugye a valóságmódosító mesekönyv, a mobiltelefonra tölthető varázsapplikáció, Tesla valóságstabilizátora és a labirintusból származó fonalgombolyag. Flynn szerint figyelemreméltó, hogy az album jelzései alapján kellett a csapatnak beszereznie pont ezeket a cuccokat, amik pont a könyvtár visszaszerzéséhez szükségesek, ez legalább is sorsszerű.

Librarian02

Jenkins vezetésével összeeszkábálnak egy generátort, Cassandra szerint most már csak el kell kezdeni a mesét. Eve kimondja az első mondatokat, története egy könyvtárosról szól (délceg könyvtárosról, szúrja közbe Flynn), aki egy átjárón keresztül akar hazajutni, a mesekönyv máris intézkedik: megindul az energiaáramlás és kinyílik a hátsó ajtó. Mindenki örül, de ekkor a szarkofágból füst száll fel, mindenki köhögni kezd, és a főbejáraton át Dulaque lép be Lamiával az oldalán! Az öreg szarkeverő nem sokat magyaráz, őt nem a könyvtár érdekli, hanem egy annál is nagyobb hatalom, de ahhoz véráldozatra van szükség. Előhúz egy kardot, Lamia készségesen lefogja a még mindig köhögő Flynnt, de Dulaque általános meglepetésre nem a könyvtárost szúrja le, hanem Lamiát!

Librarian03

Majd kilép a hátsó ajtón, Flynn és Eve a nyomában, és egy széles folyó partján találják magukat. Ez az Idő Folyama, és a parton ott a szövőszék, rajta a Sors Szőttesével, ami az emberiség eddigi történelmét rejti. Dulaque odalép a szövőszékhez a karddal: Minden Camelot bukásával romlott el, a történelemnek legyen ott vége, mormogja és belevág a szőttesbe. A föld megremeg, Flynn és Eve pedig egy másik valóságban találják magukat. Fegyveres emberek közelítenek feléjük és valami táborba terelik őket, Flynn elmondja nekik, hogy ő egyetemi professzor és kíváncsian megkérdezi Eve-től: És maga kicsoda?

Librarian04

A táborba érve váratlan segítséget kapnak egy turbános alaktól, aki sorra legyakja az őröket, majd felfedi az arcát: Stone az, ebben a valóságban ő a könyvtáros már tíz éve. Majd határozottan lesmárolja a védangyalt, úgy örülök, hogy mégis élsz, hiányoztál, mondja neki. Eve feldúltan elrohan a fák közé, majd némileg lehiggadva visszatér és megtudjuk, hogy ebben a valóságban is ő volt a védangyal, és ráadásul Stone-nal még intim viszonyba is bonyolódott (dugtak, na). Eve akkor halt meg, amikor Dulaque meg akarta szerezni a könyvtárt, Flynn csak kapkodja a fejét, még hogy varázslat, olyan nem létezik, micsoda hülyeség, mondogatja. Bár a Metropolitan könyvtárba ő is kapott meghívást elbeszélgetésre, de nem ment el, mert nem érdekelte a dolog.

Librarian05

Stone szerint tovább kell menniük, mert itt mindenféle vad mágia működik, a fák között rá is találnak a teleportáló kövekre a Ley-vonalak alatt. A teleportálás nem létezik, az csak hülyeség, jelenti ki Flynn, de aztán kénytelen megmásítani a véleményét, mert Stone sorra berezonáltatja a tisztás fáiból kiálló fémtüskéket. A hullámok feltöltik a köveket, gyere velünk, hívja Eve Jake-et, de Jake nem megy, neki itt van tennivalója. Eve és Flynn teleportálnak és valami laborfélébe érkeznek, ahol a simára nyalt hajú Ezekiellel találkoznak.

Librarian06

Én vagyok a könyvtáros, köszönti őket, Eve rögtön az elején tisztázni akarja, milyen a viszonyuk ebben a valóságban. Ugye nem fogod azt mondani, hogy mi ketten kavartunk?, kérdezi reménykedve, mire az ex-tolvaj: Nem, én anyámnak tekintettelek. Szerintem nem ez a mondat a nők álma, de Eve furcsamód mégis megkönnyebbül. Megtudjuk viszont, hogy ő ebben a világban is meghalt, amikor Dulaque el akarta lopni a könyvtárt. Ezekiel fő feladata ebben az alternatív univerzumban, hogy megvédje a világot a halottak szellemétől. A múltkoriban látott kívánságteljesítő ház itt ugyanis átengedi a halottakat, akik zombiként árasztják el a világot, gyakorlatilag már csak Ezekiel és csapata tart ki ellenük. Flynn pörögni kezd, mint egy őrült tudós, különböző kábeleket köt össze és valami furcsa erőt emleget közben. Terve viszont beválik, mert az előtörő energiahullám nyomán a zombik visszaalakulnak normális emberekké, Eve és Flynn megnyugodva ugorhat tovább a következő valóságba.

Librarian07

Egy vár udvarán landolnak, erős kénszagot éreznek, ez meg mitől lehet? A válasz a levegőben repül egy méretes sárkány képében, már csak a hobbitok hiányoznak és kész egy újabb Peter Jackson opusz. Hobbitok helyett azonban apró nyilak érkeznek hőseink nyakába, amitől mindketten kiterülnek. Lamia kerül elő két fogdmeggel: Láttalak meghalni, mondja Lamia meglepődve Eve-nek, én is láttalak meghalni, válaszolja erre Eve. Az őrök a főnökhöz viszik a foglyokat, aki nyilván nem lehet más, mint Cassandra. Ebben a valóságban viszont Lamia a védangyal, aki Eve halála után vette át ezt a szerepet, szegény ezredes, akármelyik idősíkba kerül, mindenhol megölik. Mondjuk itt a sárkányok elleni harcban halt meg, nem Dulaque keze által, Dulaque-ot ugyanis ebben az univerzumban Lamia ölte meg nem sokkal azután, hogy az öreg szarkeverő megszerezte a könyvtárt. Cass viszont sikeresen megszabadult az agydaganattól és nagyhatalmú varázsló lett belőle, szuper.

Librarian08

Flynn kezdi megszokni, hogy a teleportálás és a varázslat mégis csak létezik. Azon kezdenek agyalni, az eredeti valóságban Dulaque vajon miért pont Camelot idejénél szakította meg a történelmet, Cass szerint nyilván azért, mert az volt a varázslat csúcskorszaka. De mivel Dulaque úgy hagyta a szőttest szakadtan, a történelem újra kezdődött onnan, és mivel a szövet folyamatosan foszlik, ezért sok a bizonytalanság mindenhol. Flynn szerint az egyetlen megoldás újraszőni az eredeti szövetet, Cass figyelmezteti, hogy ahhoz különleges fonál kell: legyen feltöltve egy másik dimenzió energiájával és kötődjön a görög mitológiához. Eve kijelenti: Tudok segíteni.

Librarian09

Teleportálnak az Annexbe, de az asztalon hagyott gombolyag eltűnt, és Jenkinsnek sincs nyoma sehol. Ahhoz, hogy össze lehessen kötni az elszakadt fonalvégeket, fókusz kell, mondja Cass, mégpedig olyasmi, ami mindhárom univerzumban megtalálható – ez viszont csak a három könyvtáros lehet. Cassandra latin nyelvű varázsigével magához hívja Stone-t és Ezekielt, majd hárman kört alkotnak és Cass felszólítja őket, hogy koncentráljanak az életükre és a barátaikra. Siker, mindannyian átkerülnek az eredeti valóságba, a gombolyag is ott van az asztalon, Flynn felragadja és Eve-vel kilépnek a hátsó ajtón, az Idő Folyamának partjára.

Librarian10

Amíg Flynn nekilát összekötni a szőttes elvágott szálait, Eve őrséget áll. Egyszerre sodronyinges lovag kerül elő, a fiatal Dulaque, vazze, aki kardjával hadonászva felszólítja Flynnt, hagyja békén a szőttest. Artúr király kora a legdicsőbb kor, fenn kell maradnia, stb, sőt azt is megtudjuk, hogy Dulaque volt az eredeti Lancelot lovag. (A szerepben a szintén alternatív univerzumok között játszódó Sliders sorozat főszereplője, Jerry O’Connell látható – aki civilben amúgy az Eve-et játszó Rebecca Romijn férje.) A ti világotoknak vége, üdv az enyémben, vágja még oda a könyvtárosnak, és kardjával a szőttes felé szúr, Eve odaugrik, így a kard rajta ejt halálos sebet. (Így kell rendezni a házastársi konfliktusokat, vigyorog bennem a kisördög.) Az ezredes összeesik és újra látjuk a nyitó képsorokat, ahogy félig aléltan véres kezét vizsgálja.

Librarian11

Flynn felveszi a küzdelmet Lancelot/Dulaque-kal, de nincs sok esélye, ám ekkor váratlan segítséget kap: Jenkins kerül elő öltönyben (!), és saját kardjával felfogja Lancelot csapását. Galahad!, lepődik meg az, mindjárt itt lesz a teljes kerekasztal, vihogok én. A két lovag kardozni kezd, ezalatt Flynn igyekszik helyrehozni a szőttest. Pár feszült pillanat múlva ez végre sikerül, a szálak összeérnek és az idő szőttese helyreáll, Dulaque visszaváltozik öreg szarkeverővé és eltűnik, Flynn pedig ismét teljes tudatába kerül annak, hogy ő a legokosabb és leghozzáértőbb könyvtáros a világon.

Librarian12

Librarian12

Jenkins-szel visszaviszik a sebesült védangyalt az Annexbe, Flynn rájön, hogyan lehetne megmenteni az ezredest. A kívánságteljesítő mesekönyv fölött tovább mondja a könyvtárosról elkezdett mesét (“vére átjárót nyit a könyvtárba”), és íme: a hátsó ajtó kinyílik és mögötte ott a könyvtár teljes terjedelmében! Flynn száguldani kezd a polcok között, végre megtalálja, amit keres: kis üvegben valami zöld folyadék, gondolom életelixír. Pár cseppet Eve szájába önt, szőkénk magához tér és a sebe is begyógyul, happy!

Librarian13

Eltelik némi idő, a csapat tagjai sikeresen levizsgáznak könyvtárológiából és megszerzik a diplomát, Flynn gratulál és átnyújtja nekik a Jenkins által készített ajándékokat: három mini példányát a könyvtár albumának. Most már önállóan dolgozhattok, bár segítséget továbbra is kérhettek, de ne túl sokszor, vigyorog rájuk. A fiúk kicsit pihennének, de Cassandra úgy dönt, máris belevág az első feladatba. Kinyitja a könyvét, ami egy perui küldetést szemelt ki számára, Cass elindul, mire a lazulni készülő Jake és Ezekiel úgy dönt, elkíséri.

Librarian14

Eve köszönetet mond Jenkinsnek az időben érkezett segítségért, majd a csajt Flynn ragadja magához és randira hívja: utazzanak el kettesben valahová, Eve örömmel beleegyezik. Flynn megpörgeti a földgömböt és rácsukja a fedelet, hogy még véletlenül se lássa, milyen koordinátákon fog megállni. Az ajtó kinyílik: Van fogalmad, mi vár a túloldalon?, kérdezi Eve. Nincs, ez a legjobb az egészben, válaszolja a könyvtáros, és a párocska nevetve kilép az ajtón – de hogy belép-e a második évadba, az egyelőre kérdéses.

Librarian15

49 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mijazaki 2015.02.06. 18:14:25

Köszi a hv-t!
Mint már írtam, nagyon gyengének találtam a befejező részt is, egyáltalán nem tudott lekötni, és Noah Wyle is rosszul játszott benne, szerintem eléggé túljátszotta a szerepét, és láthatóan nem is érdekelte már az egész.
Erősen kétlem, hogy lesz folytatása a sorozatnak.

Gabba 2015.02.06. 18:38:37

@mijazaki: én sem érzem, hogy lenne még benne potenciál.

ahhoz legalább egy kicsit kreatívabb írógárda és jobb színészi játék kell

Gabba 2015.02.06. 19:20:56

Aki nem rettent meg a kommentektől és nincs holnapra semmi programja, az reggel 7-től du. 5-ig könyvtáros maratont tarthat az Universalon.

W.Jack. 2015.02.06. 23:11:24

@Gabba: Köszi! Engem kimondottan kíváncsivá tettek a kommentek és a Ti hv írói véleményeitek is. Lehet, hogy holnap nekilátok a nézésnek.

mijazaki 2015.02.06. 23:48:25

@Gabba: Egyetértek! Pedig elég szórakoztatónak indult, illetve az utolsó részben elég ötletes volt, hogy a korábbi részekből összeszedett tárgyaknak szerep jutott.
@nughop: Könnyed agykikapcsolásnak szódával elmegy. Egy-két részt azért érdemes megnézni.

W.Jack. 2015.02.07. 08:12:26

@mijazaki: Nekem pont ilyesmire van szükségem :) Eddig még jól elvagyok :)

Gabba 2015.02.07. 08:32:43

@nughop: téged érdemes csábítgatni :)

az amúgy megvan, milyen testvériesen elfeleztük a kolleginával a hogyvoltokat?
köszi, Kapitánylány, jó volt együtt :)

Gabba 2015.02.07. 08:35:31

@Pácsó Ármándó: azt mondják, valahol a zinternet sötét zugában is megvan, Nassautól jobbra

W.Jack. 2015.02.07. 08:50:08

@Gabba: Ejj, lebuktam, hogy könnyen csábulós típus vagyok :)
Bevallom nem figyeltem az arányokat, hogy ki mennyi hv-ot írt, de azt már a filmek hv-jainál olvastam, hogy együtt írjátok. Azt viszont észrevettem, hogy komment részlegen is népszerű régebbi és újabb hv írók között :)

@Pácsó Ármándó: Sajnálom :( Én rájöttem, hogy úgy jó nézni, ha reklámok idején közbetűz az ember egy kicsit Az állatvilág legfurcsább párjaiból :D

Pácsó Ármándó 2015.02.07. 09:05:49

@nughop: Érdekes párosítás :-) Mindig tanul a Tigriske :-)

Gabba 2015.02.07. 09:36:29

@nughop: mert nem vigyázol sose :)

@Pácsó Ármándó: dehogy kalózkodás, csak navigálás :)

W.Jack. 2015.02.07. 12:58:46

@Pácsó Ármándó: Most csíptem mellé még egy kis izgalmas néznivalót, ajánlom figyelmedbe különösen a life inside Jabba the hutt részt :) index.hu/mindekozben/poszt/2015/02/07/jabba_bal_kezenek_mozgatoja_vagyok_semmit_sem_latok_a_bikinis_leiabol_viszont_megfulladok_a_muhaj_alatt/

@Gabba: Igen, igen, könnyen csábulós és nem vigyázós szószátyárka vagyok :)

Pácsó Ármándó 2015.02.07. 14:07:52

@Gabba: Bölcs vagy Mester!

@nughop: Nahát! Kitaláltad a titkos vágyam, hogy megtudjam milyen egy hutt belseje! :-)

W.Jack. 2015.02.07. 14:37:56

@Pácsó Ármándó: Pedig brit/tt tudósok szerint az nagyon izgalmas és /vagy veszélyes, ha az egyik ember ismeri a másik titkos vágyait :P

Amúgy kövezzetek meg: de nekem eddig tetszik :) Lehet, hogy így tömbösítve, kis szünetekkel kell nézni :)

mijazaki 2015.02.07. 14:50:10

@Pácsó Ármándó: Az nekem sem:-) Nem is tudom majd, mihez kezdek, ha nem lesz internet valahol, valamikor.
@nughop: Az első néhány rész még teljesen rendben is van, utána laposodik csak el.

Gabba 2015.02.07. 14:59:28

@Pácsó Ármándó: @nughop: a magyar hutt kockahasa pont elégséges hájréteget rejt :)

Pácsó Ármándó 2015.02.07. 17:02:48

@nughop: Húha, azt hiszem én is könnyen csábulós lettem, de nem biztos, hogy a könyvtárnézésre, mint Te :-)

@mijazaki: Akkor majd nagy bajban leszel! :-)

@Gabba: Ne aggódj Gabba Hutt Mester, az igazi és legtitkosabb titkodat mindenképpen megőrzöm!

Gabba 2015.02.07. 18:09:11

@Pácsó Ármándó: hamarosan napvilágra kerül ;-)

W.Jack. 2015.02.07. 18:23:02

@Gabba: Érdemes előtte megnézni, vagy behabzsidőzsízhető nézés nélkül is a Kodakhv? (tudom, nem fotó, csak viccelek) :)

@Pácsó Ármándó: Aha, Neked is az volt akkor az első csábulós gondolatod, mint nekem, hogy "Képet!" ? :)

Gabba 2015.02.07. 18:54:16

@nughop: érdemes hát. és rövidebb, mint a könyvtáros évad

Pácsó Ármándó 2015.02.07. 19:26:13

@nughop: Persze, rólad és nem Gabbáról :-) Bár nekem van egy fényképem róla, ami nagyon nagyon Titkos! :-DD

Gabba 2015.02.07. 21:35:19

@Pácsó Ármándó: most már kíváncsi vagyik, mi lehet az a legtitkosabb titok?
Hiszen ártatlan vagyok én, mint az izé, ahogy a költő mondja.

W.Jack. 2015.02.08. 10:41:44

@Gabba: Olyan régóta vagyok már szobafogságban, hogy szétolvastam magamat, most szét sori-és filmnézem :) Simán beleférnek az időmbe teljes évadok is :)
Kócsag teljesen bejövős, nagyon várom már a napvilágra kerülést :)

Gabba 2015.02.08. 11:43:59

@nughop: azért vigyázz, nehogy szétess! legalább szerdáig... :)

Pácsó Ármándó 2015.02.08. 14:00:09

@Gabba: Ígérem, a mi titkunk marad! :-)

@nughop: Nagyon várom már én is, hogy Kojak kalandjait megvitassuk! :-)

Kapitánylány 2015.02.09. 09:44:34

@Gabba: nagyon jó volt ez az együttműködés, hátha lesz még ilyen sorozat, amin osztozni tudunk! ;)

még az utolsó két részt sajnos nem néztem meg, ennyire lelaposodott a végére... :(

@Pácsó Ármándó: ha még nem találtad volna meg a részeket, vagy nem nézted volna meg, akkor ajánlom az indavideot, ott fent vannak a részek magyarul! :)

Pácsó Ármándó 2015.02.09. 09:59:42

@Kapitánylány: Köszi! Most picit lefoglal a Harántcsíkos trópusi láz, de amint visszajön a százas íkúm, megkeresem :-)

Gabba 2015.02.09. 10:07:34

@Kapitánylány: a macskakedvelő kommentelőnk is eltűnt :(

Kapitánylány 2015.02.09. 18:05:46

sikerült megnéznem a maradék két részt, és el kell mondjam, hogy nem is volt olyan rossz évadzáró, nekem nagyjából tetszett ez a rész, és remekül lezárták, hogy ne legyen hiányérzetünk, ha mégis elkaszálják

én látok benne esélyt, hogy folytatják, adnak neki még egy évadot, remélem a próféta szól belőlem :)

W.Jack. 2015.02.13. 09:02:28

@Kapitánylány: Köszi :) Bár még nem értem olvasásban az előző évad hv-jainak a végére, ennek a hírnek én nagyon örülök!

Pácsó Ármándó 2015.02.13. 11:03:47

@Kapitánylány: @nughop: @Gabba: @mijazaki: Örülök, ha továbbra is elviselitek az offolásaim itt. Is :-)

mijazaki 2015.02.13. 12:04:05

@Kapitánylány: Meglepődtem a híren, ha tényleg lesz, elkezdem majd nézni, meglátjuk, milyen lesz a színvonala.
@Pácsó Ármándó: Színfolt vagy az offolásaiddal:-)))

mijazaki 2015.02.13. 12:05:10

@nughop: Nézted is, vagy olvastad csak? A végére a hogyvoltokat jobb volt olvasni, mint nézni a sorozatot:-)

W.Jack. 2015.02.13. 12:18:56

@mijazaki: Néztem ( ledaráltam előző hétvégén az egész évadot két nap alatt, és nekem tetszett. Lehet, hogy azért nem éreztem a visszaesést a vége felé, mert így ömlesztve kaptam, és lassabban dolgozta fel az agyam, mintha pár nap szünettel néztem volna az egyes részeket, nem tudom :) A hogyvoltok olvasásával leragadtam (mert közbejött Kojak, meg végre véget érni látszik a több hónapos szobafogságom) a 4. rész magasságában.
Sőt: még az utolsó raktáros hv-ra sem tudtam még rászánni magamat, mert az olyan nekem, mint amikor egy hosszú és tartalmas kapcsolatnak ki kell mondani a végét, és még nem állok készen rá :(

De akkor most felkészülök arra, hogy a hv-ok jobbak, mint az utolsó részek (bár ez már szinte magától értetődő Kapitánylánynál és Gabbánál :))

Gabba 2015.02.13. 12:26:06

@Kapitánylány: 10 részes lesz az is, lehet majd megint testvériesen osztozkodni :)

@mijazaki: nézni ÉS kommentelni, ha kérhetjük :)

@Pácsó Ármándó: egye fene, jöhetsz :)

Gabba 2015.02.13. 12:32:22

@nughop: @mijazaki:
Mostan itt mink Kapitánylánnyal zavartan gyűrögetjük a pendelyünk szélét...

Pácsó Ármándó 2015.02.13. 13:11:45

@Gabba: Még sohasem mertem elképzelni egy Pendelyes Huttot! Pláne egy olyat, aki pironkodva gyűrögeti az ominózus ruhadarabja szélét egy zavarban lévő Kapitánylány előtt, aki szintén egy szál pendelyben áll, bizonytalanul az elkövetkező események előtt.
Vagy félreértettem valamit :-)

Kapitánylány 2015.02.13. 13:39:37

@Gabba: igen, igen, osztozkodunk, így kevésbé sok! :) mire lesz a következő évad, addigra az emlékek megszépülnek és újult erővel láthatunk neki! :)

@Pácsó Ármándó: én meg már rég elvesztettem a pendelyem szélét! :D

Gabba 2015.02.13. 15:36:49

@Pácsó Ármándó: ugye hogy érdemes idejárni? :)

Kapitánylány 2015.08.29. 13:56:47

@Gabba: höjj barátom és mindenki! TV2 új szinkronnal adja, Alföldi Róbert Noah magyar hangjával! :-) Meg kell néznem! ;-)

Kapitánylány 2015.09.01. 08:03:02

@Gabba: 2. évad premier külföldön november 1.! :) kíváncsi vagyok, hogy hozza-e az Universal, vagy a TV2 megvette a vetítésre a jogot...

Kapitánylány 2015.09.02. 12:11:22

@Gabba: jól elbeszélgetek magamban... :D
Hivatalos: A titkok könyvtára 2. évad - már egy nappal az amerikai premier után, november 2-án, hétfőn érkezik a Universal Channelre.
Szóval már csak két hónap! :)

Gabba 2015.09.02. 15:07:55

@Kapitánylány:jövök már én is :)

szóval az örömhírt megfejeljük azzal, hogy ismét megosztva írjuk majd a hv-kat, mindenkit várunk kommentelni!
süti beállítások módosítása