Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Castle 7x12 - Private Eye Caramba!

2015. február 04. 11:00 - Zenóbia

Estélyi ruhás, esőben szaladgálós Anahita lesz a mai hulla. Rohadtul próbál bejutni a lakásukba, de nincs kulcsa, és mire beengedi a szomszéd néni, addigra pont odaér a baltás gyilkos is. Hopsza. Castle roppant lelkes, új honlapot is csinált, de eddig még csak eltűnt macskák után kellett nyomoznia, meg lekádereznie egy kiscsajnak a 16 éves fiúját, de nem adja fel a reményt az igazi ügyek iránt. Anahita sokat ígérő című sorozatban, a Reménytelen szentekben játszott idegsebészt, Espo nézi, de nem vallja be, csak az ismerőse ismerősének az ismerősétől hallott róla. Na ja. Perlmutter soha ilyen vidám nem volt még, mint most, hogy Castle már nem lábatlankodik körülötte, a nőt pedig fejbebaszták egy baltával. Na jó, nem baltával, ez csak az én heppem. Vízvezetékcső. Francba. Ryan próbálja helyettesíteni Castle elméleteit, kevés sikerrel, az elmebeteg vízvezetékszerelő nem túl fantáziadús. Ámde vicces. Micsoda véletlen, Espo tudja, hol a stúdió, ahol forgatják a sorozatot. Megvan, miért nem volt még soha normális párkapcsolata. Neki hitelesnek tűnnek a szappanopera színészek, nem mellesleg mindent tud róluk, mármint tényleg mindent.

7x12_castle1.jpg

Castle már próbál is belefolyni az ügybe, mert rohadtul unatkozik, de még erre várnunk kell, úgy tíz percet. Francisco Herrara a producer  vagy mi, tőle megtudjuk, hogy Anahita jóban volt Sofiával, a másik nagyon híres színésznővel, ennek Espo kimondottan örül, és hogy összeveszett az asszisztensével, Marcus Segundoval, aki meg akarta ütni, és megfenyegette, hogy utánamegy, és agyonveri egy vízvezetékcsővel. Na jó, nem. De a megölés stimmel. Beckett megpróbál beszélni Sofiával, egyszer komolyan ki kéne próbálni poénból, hogy egy napig úgy beszéljünk mint ezekben a sorozatokban, na? De most tényleg. Aztán este berúgunk. Na? Anahita valami elit buliba tartott, mert kölcsönkérte Sofia gyémántberakásos retiküljét, el is hagyta, csak mondom, ami a nőt sokkal jobban lesújtja, mint az, hogy a legjobb barátnőjére is lesújtottak. Höhö. Bocs. Castle épp monologizál magában, és arra jut, hogy nincs is jobb, mint délelőtt tízkor leinni magát, amikor befut, amire várt. A nő, aki ja, baszki Sofia, csak rohadtul nem ismertem fel, hogy nem fehér szőrös köntösben van.

7x12_castle2.jpg

Beckett küldte a város legjobb magánnyomozójához, hogy segítsen neki megtalálni a retikült, amit csak kölcsönöz, és ha nem viszi vissza holnap ötig, akkor elárverezik a malibui házát. A retikül fél milla. Baszki. Marcus amúgy is nehéz sorsú gyerek volt, úgy is néz ki, de Ana felvette, mert együtt érzett vele, mondom én, hogy az empátia egy baromság. Viszont nem ő vágta fejbe egy csővel, mert az egész veszekedős jelenet meg volt rendezve, Ana fizetett neki érte egy valag pénzt, mert le kellett lépnie pár napra, és másképp nem tehette volna meg. Persze nem tudjuk, hogy mibe keveredett az elmúlt időkben, de van egy rajzunk a pasiról, akit láttak a megölése után elsétálni a helyszínről. Addig is kiderül, hogy Ana tegnap az operában volt, de csak a mosdójában, úgyhogy ott össze is fut Castle meg Kate, bár más úton jutottak ide. Pam, a wc-s néni elmeséli nekik, hogy Ana egy másik nővel randizott a budiban, aki átadott neki egy USB meghajtót. Aztán a csaj beszállt egy fehér limóba és elment kitudjahova, de a vagyont érő retikül még nála volt. Benne az USB-vel.

7x12_castle3.jpg

Sofia nem tartja túl ígéretesnek Castle fantasztikus egyetlen nyomát a táskához, főleg, hogy már csak egy nap van a határidőig, ójajj. A nő, aki még a budi volt, Layla Nazif, Abdul Nazif lánya, aki milliárdos szaudi köztisztviselő, és épp a városban van. Ana másik milliárdossal is összefutott az elmúlt napokban, Herman Eckles, az meg ingatlanmogul, de itt le is ragadtunk. Mármint Ryan előjön a kém elmélettel, amivel már délután előjött Castle is, irány inkább Perlmutter, hátha ő egy fokkal jobban a realitás talaján áll. Mármint ő biztosan ott áll. Talált is egy ujjlenyomatot, a csaj nyakán.  Layla lófaszt sem mond, vagy leginkább csak azt mond, főleg, amikor szóba kerül az opera meg az USB, akkor egyből előjön a diplomáciai mentességgel. Vélhetően sokat segítene, ha nem állna mögötte az apja által kirendelt ügyvéd, de hát ha egyszer ott áll, akkor ott áll. Az ujjlenyomat megvan a katonai adatbázisban, Harlan Mathis, ex-tengerészgyalogos, jelenleg bérgyilkos, meg kéne találni. Mint ahogy Castle-nak is a csodagyémántos táskát, ajjajj, eddig nem sok sikerrel. Szerencsére elvonja a figyelmét a felesége, némi irodai szexszel, amit persze megzavar Sofia, mert őt csak a táska érdekli, meg az, hogy ha holnapig nem viszi vissza, vélhetően őt is fejbebasszák egy vízvezetékcsővel. Kemény világ ez.

7x12_castle4.jpg

Kate inkább távozik, Sofia kirúgja Castle-t, aki visszakönyörgi magát, mert ez az ügy az élete, a szívügye, a végzete, ha nem találja meg a táskát, soha többé nem alszik nyugodtan, csak napi hat xanax után. Amire ráiszik egy fél üveg whiskey-t. Ma pont hallottam egy ilyen sztorit, csak nem whiskey-vel, hanem dupla Martinikkal, abban nekem is volt részem, mármint csak a Martiniben, nem a xanax-ban. Amikor egy szép éjjelen a harmadik duplát kértem, a pultos lány visszakérdezett, hogy dupla biztos, de hát az MÁSFÉL deci. Pedig ők azért vélhetően már láttak egyet s mást, valljuk be. Na de, közben Castle is előbbre jut, mert épp befut egy kép a neten, amin látszik, hogy amikor Ana kiszállt a limóból, már nem volt nála a tárca, ráadásul úgy szállt ki, mintha az ördög ült volna mellette. És a képen, mit ad Isten, látszik az alvázszám is, úgyhogy Sofia fel is veszi újra a város legjobb magánnyomozóját, és még puszit is ad neki, mert rendes. Castle-nak viszont nincs annyi esze, hogy miután éjjel háromkor ér haza, ne a hízelgéssel indítson, így aztán a büdös életben nem lesz meg az alvázszámhoz tartozó limuzin.

7x12_castle5.jpg

Mathis viszont megvan, vagy ő pont nincs, de a lakása igen, ott meg találnak egy ideiglenes belépőt a szaudi konzulátusra, nocsak. Most, hogy Ryan folyton Castle ötleteivel jön elő, Castle is beveti Ryan-t és a jelvényszámát, mert ezekkel máris kiválóan megszerezheti, hogy kié a limó. Meg is szerzi, bele is ül, tárca sehol, ellenben Mathis pisztollyal igen, aki alapos kihallgatásnak veti alá, mármint vetné, egy késsel, ha nem futna be Ryan közlegény és Espo. De befutnak, Caslte-be nyomkövetőt fognak beépíteni ezek után, és megint előjönnek a Knicks jegyekkel, az  már úgyis rég volt. A limuzinos cég is Abdul Nazifé, nyilván. Ana-t Mathis kényszerítette be a kocsiba, de a tárca nélkül, mert a lány valsz rájött, hogy el fogják rabolni, így még gyorsan elrejtette valahol az opera és a limuzin között félúton. Castle indul kukázni, Beckett meg alkudozik Mathis-szal, sikeresen. A pasit nem azért bérelték fel, hogy kinyírja a lányt, hanem azért, hogy megvédje, és leszállítsa Nazifhoz, de a lány kiugrott a kocsiból és lelépett meghalni. Ő meg utána ment, de már későn, úgyhogy csekkolta a pulzusát, aztán hazament aludni.

7x12_castle6.jpg

Castle már megint Ronny-nál, az opera portásánál köt ki, de tiszta haszon a kurva sok kenőpénz amit ad neki, mert megvan a retikül. Ami amúgy hamis gyémántokkal van kirakva, de mielőtt még átnézhetné tüzetesen a tartalmát, befut érte Sofia. Szerintem ott is aludt az iroda előtt a lábtörlőn, bár tény, hogy ez nem látszik rajta, de hát ez a szakmája. Az UBS, mármint szerinte az, érdekében pisztolyt is ránt, de Castle lefegyverzi, micsoda meglepetés, jó-jó, tudom, ez csak egy sorozatszínésznő, de akkor is, a végén még tényleg rendőr lesz belőle. Na jó, csak vicceltem. Espo beledöglik, ha Sofiát lecsukják, mi lesz akkor a következő epizódokkal. A nőnél ráadásul kamupisztoly volt. Ó. Az USB-n, meg egy dongle. Mindenki legalább olyan okosan néz, mint én most, amikor Ryan ezt közli, de legbelül azt gondoljuk, hogy WTF az a dongle. Egy titkosított biztonsági kulcs, egy anonim bankszámlához Svájcban, amin van 100 millió dollár. Ja, hogy az. Na szóval, Sofia és Ana üzlettársak voltak. Ana kitalálta, hogy létrehozza az első latin-amerikai tévé csatornát, ami női tulajdonban van.

7x12_castle7.jpg

Társultak, és titkolóztak, mert ha rájönnek a sorozatnál, hogy már nem akarnak többé Reménytelen szentek lenni, akkor bezárják őket egy szobányi tarantula közé. Layla befektetett volna, az ingatlanos faszi szerzett helyet, de Layla apja nem helyeselte, hogy a lánya részt vesz ilyen rettenetesen erkölcstelen dologban, ezért a lány a tudta nélkül adta át Anának az USB-t. Aztán amint átadta, Ana meg is halt. Az egész ügyletet Sofia lakókocsijában beszélték meg, és Espo meg is találta benne a megoldást. Egy mikrofont, amit Herrara a sorozat producere szerelt be, mert rájött, hogy mire készül a két legnagyobb sztárja. Aztán a megoldásra is rájött, ha nem akarja, hogy lelépjenek, ki kell nyírni az egyiket. A tökéletes megoldás az élet problémáira, de tényleg. Sofia mégis megalapítja Laylával a női csatornát nőknek, na meg Esponak, aki egy autogrammért cserébe bevall mindent. Castle és Beckett pedig végre hazamegy szexelni, kivéve, ha Castle még sokáig folytatja a westernes hangulatú magánkopó szövegelést, mert akkor marad a xanax. 

7x12_castle8.jpg

Címkék: castle
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása