Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x79 - Edina adott az érzésnek, avagy Laci és a biorobotok (18+)

2015. február 03. 07:39 - sixx

Barna Bencus báván bámul: bulák, buli, bazsalygás, böffenti, babákat babráltak, babusgattak Bacchus beborozott betyár bajnokai, bajos bakfisok bárányként bégetnek, becéznek barmokat, bátran belemásznak baljós bagzásba.

Az első szegmens az érzelmekről szól, pontosabban arról, hogy Fanni a hiszti és az üvöltözés helyett egy pohár borral a kezében Dennis kolléga szerelmére vágyik, és sírva jegyzi meg, hogy neki mostan nem a nemi szervére, hanem a lelkére van igénye, de Dennis, aki éppen a párbajra készül, mert ugye ez, amit most látunk, az a szombat este vagy a vasárnap délután (már én sem tudom, nemhogy az óra nélkül élő kísérleti alanyok), és Dennis érthetően ideges, mert a kiesés az nem lenne jó, egyrészt agyonverné az excsaja családja, másrészt ugrott lóvé, minden, tán az állás is, hacsak Kovi nem siet a segítségére és kínálja meg egy filmkarrierrel. Megdöntöttem a mondathosszúsági csúcsot?

screen_shot_2015-02-03_at_6_16_13.png

Dennis nem tudja, hogy ilyenkor mit kellene csinálni, bizonytalan léptekkel, a farkát markolászva megy be a budiba Fanni után, és olyan lazán nyit rá a vécén üldögélő csajra, mintha elő sem fordulhatna, hogy éppen kakil. Dennis igyekszik magyarázni a dolgot, nem bízik a nőkben. Ennyi, hogy egy nagy villaklasszikust idézzek. (Mellesleg az ennyi, mint ultimate kinyilatkoztatás, beépült a szókincsembe, amit környezetem, különösen a feleségem, elég nagy aggodalommal fogadott.)

fanni1.gif

Mert hülye vagy, b*zdmeg, az agyamra mentek, szétb*sz az ideg tőletek, nőktől. És most menjél ki, és sírjál.

screen_shot_2015-02-03_at_5_57_25.png

Fanni szerint nem a nőkben, benne nem bízik Dennis, és eleve, le is nézi, nahát, csak nem olyan ostoba ez a nő, mint látszik, simán rátapintott a lényegre. Dennis még hajtja a szopórollert egy kicsit a “benned mint emberben bízom, de mint nőben nem” dumával, és iszonyatosan felkúrja az agyát, mert Fanni továbbrágja a csontot a fürdőszobában. Dennis előhúzza a “múltbeli titok” kártyát, és megígéri, hogy majd ha visszajön a párbajról, akkor esetleg elmondja az a Nagy Dolgot, Ami a Lelkét Nyomja.

A f*szomért kell nekem mindig nőkkel összeállnom, g*ci.

És ha azt hisszük, hogy ennek a budiban vége lett, hát nem, a nyugiban folytatódik a kaland, Fanni szereti Dennist, szívbűl, de TUDJA, hogy SOSE jut be a falon, amit Dennis húzott maga köré. És választ akar. És szerelmet. Dennis a riportban aszongya, hogy van neki egy nagy titka, és majd elmondja, és onnantól leomlik a fal, mint Jerikónál, majd a riportban megnyugtatja Fannit, hogy neki a punci kell, nem a kolbász, és a segglyuk sem érdekli, ami persze hazugság, mert análba is akarta pocsíkolni Fannit, de megértem, ha nem emlékszik, tán tegnap fordult elő utoljára.

screen_shot_2015-02-03_at_6_24_25.png

Folytatjuk a sírós vonalat, és megmutatják, hogyan búcsúztak a párbajhősök a híveiktől, és valamiért Dennis a Dani csapatába tartozó Robinnal kezdi a búcsút, talán azért, hogy a szobanövény képernyőre kerüljön. A búcsútanácsok nem túl érdekesek, talán csak Edina Dóri feje az, aki megint önmaga karikatúrája lett, nem tudom mitől, tán becsempészett egy fecskendőnyi botoxot a csúnyájában, vagy valami ilyesmi.

screen_shot_2015-02-03_at_6_31_43.png

A szkafanderfelsőbe öltöztetett Bencus megint beköszön, és ugrunk a párbaj utáni pillanatokra, amikor Dennis élő adásban g*cizett, majd berúgta a villaajtót és nettó húsz percig üvöltött az udvaron, miközben Edina a nyugiban infarktusközeli állapotba került, és úgy megrogyott, mint én, amikor tavaly a Liverpool otthon kapott ki a Chelsea-től, és bukta el a bajnokságot két fordulóval a vége előtt. Dennis rendes, és bemegy hozzá, nem kárörvend, hanem sajnálkozik, tök emberi az egész, de hát tudjuk meddig fog ez tartani. Laci bemegy Edinához, de hát mit mondhatna, ugye. Nem kell feladni, oszt kész. Egymásra számíthatnak csak, ami azt jelenti, hogy a következő kiválasztáson Edina kap majd négy jelet, oszt viheti Fannit táncba. Na, az epic lesz. Odabent a villában Fanni azon aggódik, hogy a tévében kurvás volt, de nem, mondja Dennis, olyan segged volt, beszarás, és fel is emeli, hogy a bulát belengesse a kamerába, köszönjük.

screen_shot_2015-02-03_at_6_38_36.png

Laci síri hangon közli Edinával, hogy itt vagyok neked, nem mint játékos. Edina ettől sírva fakad, gondolom most döbbent rá, hogy baszki, itt maradtam ezzel a féltékeny barommal, és nem fogok tudni senkivel megbeszélni dolgokat, mert ez az ostoba gyökér arra alkalmatlan. Dennis a legjobbkor jön az ajánlattal, igyunk pezsgőt Dani emlékére, hát jó, mondja Edina, inkább, mint Laci monoton önsajnálatát hallgatni.

Én nem fogok ócskáskodni veled, mert nyertél. (Edina)

Dennis a párbajtól úgy feltöltődött, hogy húz egy Alekoszt, és bejelenti, hogy egy éven át el tudna éldegélni a vellában. Már csak az hiányzik. Edina máris kezdi a damage controlt, és a kertben látszólag Lacinak, de valójában a kameráknak szóló monológot mond, ő nem támadta Dennist sose, mondja. Laci szerint Dani azért eset ki, mert nagyképű volt, és ezt az átlagember nem állta. Jön a búcsúzás, mármint Danitól, akit egy hatalmas zokni képvisel a nyugiban, csak Edinát mutatják, aki nagyon sajnálja. A többiek biztos nem mondtak semmi értelmeset.

screen_shot_2015-02-03_at_6_49_06.png

Bulika jön, mert már csak hatan vannak, és ilyenkor jár a pia. Eleinte pohárból isznak, aztán Dennis kezében egy Cappy-s palack tűnik fel sötétbarna löttyel, ezt sose értettem ebben az évadban, mármint hogy miért nem pohárból isznak tovább. Fanni szamárköhögésszerű tüsszentőrohamot kap, Laci meg erre rászól, hogy, szád elé a kezed, de hiába.

A piálás a szokásos mederben zajlik, Dóri gettóbiccsnek öltözik, Robin egy kardigánban rázza a seggét, Laci meg a füle mögé egy vékony szivart dug kiegészítőnek. Fanni a saját kis világába menekül, Dennis megígéri neki, hogy ha kimegy párbajozni, egy szál semmiben mondja a kortesbeszédet, a farka körül egy lila kendővel. Azért Lilu arcát megnézném egy ilyen akció láttán. Laci italosan is szerelmet vall Edinának és megígéri (megfenyegeti?) hogy kint is megvárja, és együtt lesznek. Elhangzik az is, hogy

Minden nap megpróbálok legalább egy mosolyt csalni az arcodra és akkor boldog leszek.

screen_shot_2015-02-03_at_7_06_43.png

Ettől egy kicsit öklendeztem azért. Az meg végtelenül idegesít, hogy Laci a t-betűket kényszeresen megkettőzi, de asszem ez a legkevesebb baj vele. Odabent a villa királyi párjának tagjai egyre részegebbek, így természetesen szerelmet vallanak egymásnak, és ha minden igaz, egy fürdőszobai kurelés is volt valamikor, amiről videót ebben a posztban mutatunk. Laci 3 szoláriumkupont ad Dennisnek piáért, micsoda örömködés lesz itt Fannika részéről.

Szeretlek, Dennis, mint férfi a nőt. (Fanni)

Laci felkapja Edinát és beviszi a dugiba, ahol istenesen megpocsíkolja, mert Edina saját bevallása szerint elvesztette az önkontrollt, és most rúgott be először tisztességesen. Erről az aktusról is van videónk, itt, de egy képet mutatunk.

screen_shot_2015-02-03_at_7_14_54.png

A pásztoróráról Laci azt mondta, hogy 77 nap után érthető, hogy a teli zsákot ki kell üríteni, és aki ezt kibírja, az gép. Mint Robin. Vagy Dóri. Ugye. A végén kapunk egy előzetest, amiből kiderül, hogy Dennis nagy titka valamiféle múltbeli szerelemhez kapcsolódik, aki átverte, és valami csúnya dologra vette rá. Na, tippeljünk, mit kellett Dennisnek megtennie a MILF kedvéért?

1. Kokaint kellett csempésznie a seggében az Aranyháromszögből Berlinbe.
2. Melegpornót vállalt, hogy szerelme devizahitelét törleszthesse.
3. Faroknagyobbító műtétet kellett bevállalnia saját költségen.

Címkék: 18+ vv7 dsns
1506 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.04. 00:11:08

@kamilla123: Én azért élvezem, hogy - miután ő az eredeti tervei szerint az "áldozat" szerepére pályázott volna - Ádinka elveszi előle a levegőt azzal, hogy ő akar az áldozat lenni, nem engedi B@sz..bát kibontakozni .

Mók_Ica 2015.02.04. 00:12:04

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem olvastam vissza n sem a kommenteket... még tegnap este volt jelentkező kommentelőnek :))) sztem Krétácska és fosch9-es jegyzetelt :))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.04. 00:14:22

@Mók_Ica: hát perszehogy Tom Voldemort Riddle :)

2015.02.04. 00:15:20

@kamilla123: igennnn

@Mók_Ica: ügyesen beválasztottad Morcit

@foxglove (F6): jó :) jó8

vastyúk is .. 2015.02.04. 00:15:35

@kamilla123: hát igen, Fáncsin egyértelműen látszott, hogy arra vágyik, hogy Denisz folytassa a 'szerelmes vagyok beléd' szálat, amit a párbaj előtt kezdtek meg.Nekem úgy jött le, hogy nem tegnap, hanem tegnap előtt történtek ezek a részeg dolgok, azaz a top6 bulikában. Hát szerintem a Lacinak kevesebbet kellett eltűrnie eddig Edinától, mint Denisznek Fannitól, de persze lehet, hogy csak én gondolom így :D Nekem az kimondottan tetszett, hogy Lai megpróbálta megállítani a seggrészeg Edinát. (Persze a módszerei nem voltak túl kifinomultak. hihihihihhihi) Fanni meg tényleg olyan, mint amikor oviban a gyerekek úgy mutatják ki egymás iránt az "érzéseiket", hogy húzgálják egymás haját. Egyértelműen látszik, hogy nem akar ő lenni az a fél, aki előbb "kiadja magát", szerintem ezért hergeli Deniszt ezekkel az úgysem szeretsz dumákkal. Denisz meg egyszerű, mint a faék, nem veszi észre, hogy tényleg csak meg kellene ölelni, (Mint ahogy azt Laci tette Edinával.)

másodpéldány 2015.02.04. 00:15:47

@kamilla123:

"Tényleg, mit szólna Au, ha az általa utált Fanni venné át tőle a műsort? :-)) "

Úgy legyen!

Au túlságosan tele van magával, meg a véleményével, de én nem ezt várom egy műsorvezetőtől, nem érdekel az ő személyes megjátszós kis véleménye... nem érdekel és unom, hogy nem bírja fannit...

az meg hogy kórusban sipákoltak gyúrossal, hogy egy lány nem köpködhet, (csak fiú), rendkívül irritáló.. AU! sepregess a saját házad körül, és a seprűt nem hozd be magaddal a stúdióba...

Morcz 2015.02.04. 00:20:50

@kamilla123: megnézném a poppolómániás fejét....:D

Mók_Ica 2015.02.04. 00:23:09

@fosch9: tegnap óta gondolkodott és mostanra kitalálta :))) ő volt az ötletgazda :))) én csak örültem neki :))

vastyúk is .. 2015.02.04. 00:23:18

@Morcz: szerintem Fanni a riportban mindig összeszedett. A legeleje óta. Szóval azon nem lepődök meg.

kamillazok 2015.02.04. 00:26:48

@kamilla123: Úh, imádom a hozzászólásaidat! Kicsit furcsa, mert a nevünk is majdnem ugyanaz, de mindent úgy látsz, mint én, de letisztultabban, és nagyon frappánsan meg tudod fogalmazni. Jó olvasni, jó látni.

csak mert 2015.02.04. 00:26:51

Igazán jólállt edinának a szájpecek :D

Morcz 2015.02.04. 00:27:10

@vastyúk is ..: viszont tök jó hogy pl a káromkodásokat visszafogja , meg kevésbé cukiskodik, de még így is vicces. ma is mondott valamit amin jót röhögtem.

csak mert 2015.02.04. 00:27:47

@másodpéldány: rühellem au-t, egy beképzelt s*ggfej

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.04. 00:28:01

@Morcz: Mindig is egy Debil volt, a maga totális silányságában. Hallgatom, hogy szerethető figura. Hát, nem általam. Mindig is rengeteget képzelt magáról, de a nyeremény, meg ez a szereplés (műsorvezetésnek nem mondanám) egyáltalán nem javított a képen.

é-

Morcz 2015.02.04. 00:28:37

@csak mert: a ragtapasz is...:)))))) végre magkapta ami jár, bár én szájkosarat és pórázt tettem volna rá büntiképpen, és Lacinak kellett volna sétáltatni vagy Robinnak...:D

B.Betyár 2015.02.04. 00:28:42

@minden reggel: Abszolút jól emlékszel, tényleg így van. Az elmúlt két hétből az össz kitettségem annyi volt, hogy egy netes cikkre rákattintottam, amelyben volt egy fél perces videó: Edina üldögélt Lacin, és amint szerelmes szemeikkel majd felfalták egymást Edina lényegre tapintóan annyit mondott csak: fú de jön fel innen középről a fingszag :D. Mivel ma írhatnékom volt, így adta magát, h ma is megnézzem. Ez a rész erőt adott a holnapi részhez is :D!
Utána már csak a párbajkor nézek majd bele :(.

Morcz 2015.02.04. 00:29:12

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen, ha jól emlékszem ezt a VV6 idején ki is fejtettük mindketten. :)

vastyúk is .. 2015.02.04. 00:30:57

@Morcz: hát én azon röhögtem, mikor Denisz elmondta a nagy titkot, és erre Fanni, hát nekem most el kell mennem szoláriumozni :D // meg azon is, mikor Dórit kirángatta a szoláriumból, hogy most nem barnííííít :D

csak mert 2015.02.04. 00:31:41

@vastyúk is ..: az mikor volt, hogy kirángatta dórit a szoliból?

pomac 2015.02.04. 00:31:48

@csak mert: visszanéztem a bv-at is szakadok :DDD ezzel le leszek egy két napig ha röhögni akarok :DD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.04. 00:31:50

@vastyúk is ..: Igen, de az elmúlt 1-2 hétben, történt valami - pozitív - változás a stílusában, megfogalmazásaiban. Rám most sokkal jobb benyomást tesz, mint régebben. A kortes beszéde meg egyenesen fenomenális volt.

vastyúk is .. 2015.02.04. 00:35:00

@csak mert: a belevalóban mutatták. Dóri annyira részeg volt, hogy elterült a földön :D

rtl.hu/rtl2/valovilag/dr-gyuros-is-sokkot-kapott 2 perc környékén

2015.02.04. 00:35:15

@Mók_Ica: ügyesen kézbe vetted

visszanéztem a vidiket csúcs

csak mert 2015.02.04. 00:36:17

Fannit sajnálom, :( nagyon látszanak rajta a bántalmazás jelei... a szeretet-éhség, az önbecsülés-hiánya, a sírás, az, hogy ő senkinek sem elég..

vastyúk is .. 2015.02.04. 00:38:32

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Szerintem a riportszobában eddig is odarakta magát mindig. Szeritnem attól lett szimpibb, hogy utálja, akit utálsz :D és hát mé ne. ellenségem ellensége a barátom.

2015.02.04. 00:38:52

@csak mert: igen és ettől menekülnek

mi az avid?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.04. 00:39:23

@csak mert:
A szájpecekről most már nekem is a vagina dentata jut eszembe :) B@sz..ba vajon látta?

Morcz 2015.02.04. 00:39:25

@vastyúk is ..: egyértelmű, hogy Fanni és Dennis viszi a hátán a show-t. :D

vastyúk is .. 2015.02.04. 00:43:19

@Morcz: Csak részben értünk egyet. szerintem Fanni és Edina. :D. Denisz szerintem csak egy statiszta. ha nem lenne, akkor Fanni egyéb interakcióin bomolhatnánk, illetve Edina ténykedésétől mászhatnánk a falra ugyanúgy. Robin és Dóri növesztené a leveleit valamelyik cserépben. Laci meg hát egyértelműen Edina Denisze :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.04. 00:44:22

@vastyúk is ..: Nem, nem erre gondoltam. Változott a beszéd stílusa. Sztd nem? Ezzel az ellenségem ellenségével meg én nem így vagyok . Nem kell segítség ahhoz, hogy utáljak vagy szeressek valakit. :) Egyedül is nagyon intenzív tudok lenni:)

Morcz 2015.02.04. 00:46:02

@csak mert: én is sajnálom hiszen látszik rajkta, hogy egyébként nem egy rosszindulatú valaki, és ő az egyik meg Dóri és Dennis akiben van emberség. Meg még Maci és talán - meg fogtok lepődni - Reni. :)
Egyébként úgy látom, hogy Fanninak és Dennisnek jót tesz a villa, megedződnek, és sikerül majd túllendülniük a múlton, amúgy szerintem tök jópofák együtt..

Morcz 2015.02.04. 00:47:12

@vastyúk is ..: lehet benne valami, de Dennis legalább nincs annyira összegyógyulva Fannival, és tud jópofa Lenni spontán, Laci meg eléggé erőlködős és rosszindulatú.

Morcz 2015.02.04. 00:47:49

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én csak egy részletet láttam belőle az is ijesztő volt...

vastyúk is .. 2015.02.04. 00:48:22

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ja értem. Akkor bocsesz. Én stílus beli változást mindig csak annyit veszek észre, amit az adott hét témája indokol (mindig igazodik hozzá :D). De azt is a "fannis - style" velejárója. Szóval szerintem csak adaptálódik mindig a szituációkhoz, amit most látunk, az is változni fog :D

pomac 2015.02.04. 00:49:35

@fosch9: kutya napszemüvegben :DD nem látszik :D

vastyúk is .. 2015.02.04. 00:52:24

@Morcz: A maga módján mindegyik az (rosszindulatú). Denisz is csicskázza az embereket a hátuk mögött, Laci meg az emberek szemébe általában. Az igaz, hogy Laci rá van gyógyulva Edinára. Tulajdonképp az egyetlen ember maradt a villában, akihez van valami köze.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.04. 00:52:45

@Morcz:" meg fogtok lepődni - Reni. :)"

Meglepődtem. :). Nem tudom összeegyeztetni az emberségét a gyűlölködésével és az irigységével. Valamelyik dolognak ilyenkor hamisnak kell lennie. Sztm.

csak mert 2015.02.04. 00:54:17

nekem tetszett a csajok pilása :DD
de az fura,hogy csak ők voltak részegek

Morcz 2015.02.04. 00:57:01

@csak mert: "nekem tetszett a csajok pilása :DD
de az fura,hogy csak ők voltak részegek "
Lehet hogy szerkesztői utasítás volt? :DDD A fiúknak meg lehetett volna annyi eszük, hogy ahelyett hogy szörnyülködnek, beállnak röhögni. :)))

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: szerintem a gyűlölködés volt a hamis.

pomac 2015.02.04. 00:57:26

@csak mert: jó a szemem és látom a lényeget :DD igaz elsőnek és is gondolkodtam m i a fene lehet ez :DD

vastyúk is .. 2015.02.04. 01:00:12

@csak mert: egyenlően szokták elosztani a piát, a lányok meg könnyebbek :D. csak egy tipp

csak mert 2015.02.04. 01:01:59

@vastyúk is ..: olyan, mintha józanok lettek volna

szmoti 2015.02.04. 01:02:36

@Morcz: nemtől függetlenül, szerintem a fiúk ott bent úgy lehetnek ezzel, mint én itt kint, szoktam inni, néha kicsit sokat is, de mikor még józan vagyok, vagy ittam már, de a körülöttem lévők már ugy készen vannak, mint bent a csajok, akkor engem is nagyon idegesítenek és hasonlósn reagálok :) de innen kintről nézve viszont jókat röhögtem :)

vastyúk is .. 2015.02.04. 01:03:55

@csak mert: hát igen. szerintem az már nagyon hajnalban lehetett. A párbaj estéjén történt kábé, szóval addigra simán kijózanodhattak.

Morcz 2015.02.04. 01:04:22

@szmoti: igen, általában kívülállóként könnyebb az ilyesmin röhögni...:D

csak mert 2015.02.04. 01:05:42

de unalmas az on.....

Rémület 2015.02.04. 01:07:29

@csak mert: jaj! A bobtailok akkora cukiságok. Milyen a természete?

vastyúk is .. 2015.02.04. 01:08:19

@csak mert: de legalább megtudtuk, hogy Robin Deniszre cserélte Danit :D

Well... 2015.02.04. 01:08:36

az edina minden egyes dugasukat ugy fogja eloadni, mintha ez lenne az also ????? nagyon rovid memoria....

csak mert 2015.02.04. 01:09:11

@Rémület: nagyon jó, kiegyensúlyozott, és érzékeny :) ajánlom mindenkinek, tökéletes társ

Morcz 2015.02.04. 01:09:33

Úgy látom Fanni Dóri mellett alszik.

csak mert 2015.02.04. 01:09:55

@Well...: igen! mindég képes elveszíteni a szüzességét! :D

Morcz 2015.02.04. 01:10:35

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: talán, de ki nem volt irigy valamire...? :)
Egyébként mióta kevesebben vannak, mintha hamarabb aludna mindenki.

csak mert 2015.02.04. 01:11:02

buborékot fúj valaki?

Rémület 2015.02.04. 01:11:42

@csak mert: Mondanám, hogy következő kutyának választanám, de szerencsére az enyém örökké fog élni, megdumáltuk, úgyhogy nem lesz bobtailom. :))

Well... 2015.02.04. 01:12:51

ejha eleg Analosan maszkal analka a nappaliba....vot kicsi segbekuki ??? (konkretan kicsi :o)

tudom_hogyan_szól_két_tenyér_ha_csattan 2015.02.04. 01:13:05

@Morcz: Én sehogy sem tudom összerakni az időt ott bent. Néha úgy cserélődik a ruhájuk, mintha Mary Poppins öltöztetné őket. Nem értem.

vastyúk is .. 2015.02.04. 01:17:01

@tudom_hogyan_szól_két_tenyér_ha_csattan: A ruha tökre árulkodó. Ha azt figyeli az ember, kb össze lehet rakni, mikor mi történt. Ezért zavaró, amikor az iskolás héten, vagy a fürkész héten mindig ugyanabba vannak, mert nehezebb megmondani. :D

Well... 2015.02.04. 01:17:09

@tudom_hogyan_szól_két_tenyér_ha_csattan: ne faradj a megertessel... minimum 3 napot kevernek .....de vissza-vissza nyulnak regebre is ha kell....van 24h/nap x(akarhany kamera) szoval qrva sok anyaguk....konkretan azt vagnak belolle ossze amit akarnak..... es akarnak az tuti :o)

Morcz 2015.02.04. 01:18:26

Fantasztikus az on, mindenki alszik, követem példájukat, holnap folytatjuk srácok, jó éjt nektek!

tudom_hogyan_szól_két_tenyér_ha_csattan 2015.02.04. 01:18:36

@csak mert: A barátnőmnek van ( ez az ó angol juhászkutya?). Olyan aranyos, hogy a gazdáját kivéve, mindenkit "terel". Valahogy a derekánál oldalról lökdösi az embert be a házba. Mi vagyunk a nyája:). Néha megynyírják, és látszik, hogy tök zavarban van, hogy kilát - mert ilyenkor nincs frufruja :D

csak mert 2015.02.04. 01:22:33

@Morcz: Análék most kerültek elő

csak mert 2015.02.04. 01:25:58

picsába a hálóba! kint tuti elveszíti análka szüzességét.........és azt nem mutatják

2015.02.04. 06:06:56

"Edina ettől sírva fakad, gondolom most döbbent rá, hogy baszki, itt maradtam ezzel a féltékeny barommal..." - azt tudnad, en hogy sirok, amikor ez a ket szep peldany egyszerre van kepernyon es beszelgetni probalnak, tan meg a sajat szintjuk alatt is.
Siralmas nezni a teljes lelki es agyi nyomort, viszont kicsit kezdem erteni a valasztasi eredmenyeinket :>>>

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.04. 08:42:25

@vastyúk is ..: jó reggelt!
Ne aggyá tippeket a szerkesztőknek, hogy hogy lehet minket megkeverni, mert aztán majd csak VV-s egyenruhában lesznek. :D

2015.02.04. 08:56:54

@pomac_ [(k)an]ál: @csak mert: áhá, köszi, nem vettem ki a képből, csak valami kis fehér szőrpamacsot, merre forgassam, h látszódjon? (Ő a bobtail? azokat én is kedvelem) :D

nézem írtatok-e vmit az onról úgy látom sok nem történt

2015.02.04. 08:59:50

@pomac_ [(k)an]ál: @csak mert: megvan látom, jobbra néz :D hú, kellett forgatni ide-oda mire összeállt :D

Krétagarbó 2015.02.04. 09:52:26

@csiri bá: nem változtam át, legalábbis a férj szerint:))))

Krétagarbó 2015.02.04. 10:00:37

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem, ő nemes egyszerűséggel megoldja: ILYEN vagyok. Egyik sem jobb a deákné vásznánál...

Krétagarbó 2015.02.04. 10:22:07

@fosch9: nekem is megvan, ki vagy, de nem fedlek fel:)

mézescsók 2015.02.04. 10:54:24

@Ditti82: Hogy nem lehet leszakadni a szoli témáról.
Hosszas kihagyás után tegnap ismét néztem öfit. Mondjuk kihagyhattam volna, de mindegy.
Fanni arról beszélt Dennis "vallomása" után, hogy át kell gondolnia a dolgokat, rendbe szedné a gondolatait. Hát hol tehetné ezt meg, ha nem a szoliban?
A szoli számára védett hely, ahol a külvilág kizárva, nem basztatja senki, nem rikácsolnak vele és zárják a szaunába, mert mutogat, nem csesztetik a hangja miatt, nem veszik a kamerák, meleg, világos és kényeztet. Ahol egyedül lehet lenni, Jobban, mint abban a rohadt sloziban, ami forgalmasabb, mint a Keleti Pu.
Ha igaz, hogy eleget kapott már az életében - és miért ne lenne igaz, még akkor is, ha esetleg konkrétan adott rá okot -, akkor nem olyan csodálkozni való dolog, hogy egy zárt burokba menekül és ott érzi jól magát.
Amúgy el lehetne gondolkodni azon, hogy a kommerek közül, ki és hogyan fogadta volna ezt a hírt. Voltaképpen jól mászott ki a kínos szituból.
És Dennis védelmében, bár ő aztán végképp nem szimpatikus nekem: melyikőtök tette volna közzé a villában, hogy van egy házasságon kívül született gyereke, milyen körülmények között fogant, tartja-e vele a kapcsolatot, ha nem, miért nem, stb.? Kintről olyan pokolian könnyű okosnak lenni....
Hajrá, Fanni! (Bár már sokszor lemondtam róla.)

kamilla123 2015.02.04. 11:23:58

@kamillazok: köszi, de aranyos vagy :-)

Ditti82 2015.02.04. 22:04:25

Lopják az ötletem!!!! :O

2015.02.05. 07:54:50

@csak mert: Noel kedvenc lett néha ránézek és jobb kedvem lesz :D a kis aranyos pofája :DDD
süti beállítások módosítása