Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x77 - "Dennis és Dani is egy kókusz"

2015. február 01. 12:44 - zaphodbb

Egy remek összefoglalót láthattunk, abból a szempontból mindenképp, hogy volt min és kin röhögni. Bár azért volt bőven pszichózás és jópárszor sikerült elvesztenem a fonalat a Laci-Ádiná tengelyen folytatott párbeszédek során.

Főszerepben a pszichózisok

Bulikával kezdünk, ami később kissé pszichopata fordulatot vesz. Robin és Laca táncol, tisztára úgy néznek ki, mint akik húde jóban vannak, előadnak egy egész fasza koreográfiát. Ádiná össze is zavarodik, hogy most akkor ki kivel van és mikor. Bent a hálóban Fannika aggódik, de nagyon, hogy mi lesz, ha Dennis nem lesz. Olyan, mintha a kivégzésére menne.

Laci eközben kint már kezdi a pszichózást, Ádinának olyan szerelmet vall, amit szerintem egy nő sem szeretne hallani.

Köszönöm az összes könnycseppet, amit ejtettem. - Laci

laciedina.jpg

Laci vallomása, hogy végre van neki kiért felkelni, minimum pátoszos, de leginkább kínos, fájdalmas és sikítva menekülnék előle Ádiná helyében. Kazal érez valamit bent, nem akarta elmondani, de már azért mindenki tudja már rég és hatszázszor körülírta. Elerednek a könnyei, Dennis ölelgeti. Szerelmet vallanak, hát tök cukik, Kazal mondogatja, hogy akarja, hogy visszajöjjön Dennis és nagyon fél. Kint közben Ádiná teljes beleéléssel danolja, hogy “jégből vagyok…”, Laci meg magába szakadva, merev részegen ül és nézi.

A hálóban Fanni és Dennis még egy kicsit szerelmes vallomáskodnak. Dennis a riportban össze van kavarodva, hogy mit is érez:

Kéne egy nem szexuálpszichológus, hanem valami érzelem pszichológus, aki elmagyarázza, hogy most mi a f*sz van. - Dennis

Annyi van veled csupán Dennis fiam, hogy össze vagytok zárva, és nincs más impulzusod, mint Fanni.

szeretlek.jpg

Laci csücsörítve ül a nyugiban magában és csücsörítve csücsörít maga elé, míg Ádiná kint a teraszon a fiúkkal nótázgat, majd bemegy Lacihoz. Laci valami emléket idéz, és üvölteni meg sírni tudna a boldogságtól. Kérdezgeti Ádinát, hogy azt akarja-e, hogy abahagyják. Nem egészen tudom követni a gondolatmenetet, hogy ebből a nagy boldogságból most hogy lett ez. (A mellettem ülő férfiemberem szerint Laci ezt azért csinálja, mert nem akar Ádinával lenni, és most addig manipulálja, amíg a csaj mondja ki, hogy hagyják egymás tbékén. Én nem nézek ki ennyi rafináltságot csücsörkéből, de meglátjuk.)

Ádiná időt kér, mert ez nagy lépés. Jelzem itt kezdtem először elveszíteni a fonalat, hogy tulajdonképpen miről is van szó. Laci erre azt reagálja, hogy ő feladja a játékot, mert Ádiná olyan fájdalmat okozott most neki, hogy ő most kínban van. Kapkodom a fejem, hol maradtam le. Ezt a melodrámát, baszki. Laci könyörög, hogy ne vegyen el tőle Ádiná mindent. A barátok közt ehhez képest lófasz, gyerekek. Ilyet még ott sem bírnak kiszenvedni magukból. Laci szerint Ádiná rá fog jönni, hogy jobb neki egyedül. Ádiná komolyan néz, mint aki mindjárt mond valami nagyon nagyot, mélyenszántót és velőset, aztán:

Laci, nekem kell pisilni. - Edina

dennis_1.jpg

Robin Ádinát betalálja a fürdőben, hogy neki Ádiná a baja, mert köztük félrement a dolog. Robin a nagy érzelmeket elemzi Ádinának, de Dennis közben az ajtóban bohóckodik, ettől ez a jelenet egész jóvá válik, főleg, mikor a végén még odaszól Ádinának:

Beköplek a Lacinak. - Dennis 

Laci közben magában beszél a nyugiban, hogy ő nem akar papucs lenni, kezd bekattanni. A riportban pedig előadja, hogy Ádiná dolog meg fogja ölni, annyira beleesett. Az egész életét vele akarja folytatni. Húha, tényleg kellene odabentre egy pszichológus. Bemegy Laci, és persze kiszúrja, hogy Robin és Ádiná a fürdőben épp kacarászik meg dumál. A feszültség fokozódik, Laci nyakán dagadnak az erek. Számon kéri Ádinát, hogy mi van köztük Robinnal és boxzsákra áhítozik és kissé agresszívan nyomja, hogy ő nem engedi el Ádinát, megfogja a nyakát, az asztalra vág, én a biztonságiakat már ráküldtem volna. Ádiná is kissé megrettenve mondja a riportban, hogy neki ez túl sok, nyomasztó és fárasztó.

laci.jpg

Doktor Gyúrós represents

Másnap jön a löevél, hogy érkezik hozzájuk egy neves pszichológus. Megérkezik Gyúrós Józsi álszakállban és vastag szemüvegben, a lakók fekszenek a röhögéstől. A két párbajozóhoz jött, Dennist viszi először a nyugiszobába. Danit beszélik ki, hogy Daninak kellett volna az elején a Fanni és egy “kib**ott nagy veréb a csávó”. Kiderül, hogy Dennis vicces fiúnak érzi magát és nem nagyon lehet kihozni a sodrából. Ez a “konfliktuskba nem állsz bele” frázis már az agyamra megy egyébként. Dani következik Józsinál, szerinte emberileg ott van a szeren, Dennis pedig sunyi, mással takarózik, és erőlteti a bohóckodást. Józsi aranyköpéseit nehéz lejegyezni, egyet mindenképp meg kell örökítenem az utókornak Zsuról:

Loptad volna, mint a dugott biciklit? - Józsi

Dani szerint nem rosszképű gyerek és tisztálkodik eleget, bár most épp büdi a lába.

Mosni ritkán mosok, viszont sose vagyok büdös. - Dani

Józsi elemez aztán a többiek előtt hogy van baj a két fiatalemberrel, de azért van itt helük. Dóri örül, hogy feltöltötte Dennist, Laci szerint meg Dennis megy vissza.

Dennis is és Dani is egy kókusz.- Józsi

jozsi.jpg

Löevél: Macinak ki kell mennie, helyére bejön a szoli. Az arcok lehervadnak, Dennist a sírás kerülgeti. Kötelezően ki kell mennie mindenkinek elbúcsúzni. Az lenne nagy geg, ha holnap vacsorára disznótorost kapnának a lakók meglepinek, bruhahaha. A búcsúzások tulajdonképpen teljesen érdektelenek, Ádiná szerint sok a közös benne és a malacban, leginkább a felmosóvödörrel való közösülései emlékeztetik saját magára. Fannika elpityergi magát búcsúzás közben, szerintem tényleg hiányozni fog neki a malac. Dennist boldog röfögéssel köszönti a malac, szerinte olyan a malac neki, mint Fanni. Egész megható, ahogy búcsúzik tőle, megígéri neki, hogy meglátogatja majd kint. Dennis ebben aranyos volt tényleg, hogy ő gondozta. Még utoljára megdugatják Macival a vödröt, kicsit perverz, ahogy körbeállják és röhögnek rajta. A következő részben majd megnézhetjük, ahogy Fanni sokkot kap, mert Lacié lesz a szoli felügyeleti jog.

Címkék: vv7 dsns
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kamilla123 2015.02.02. 01:02:05

@sui.generis: hát igen. Arra persze a szerkik nem számíthattak, h Edinka egy kufirc után "kiszeret" Lackóból (sztem a szerkik is meglepődtek rajta,h mennyire érdekember Dinka). Most már sztem a retek is bánja, h azért az egy dugásért beáldozott egy olyan játékost, aki mellett sosem volt unalmas a műsor.

pomac 2015.02.02. 01:02:13

@B.Betyár: fél szemmel nézem én is csak mert tényleg hótt unalom meg igy jobb is nézni mert felszabadultan tudod nézni a baromságokat, de tényleg unalmasabb

alsophila grahami 2015.02.02. 01:02:49

@kamilla123: igen, és ez durvább volt, mint egy fizikai bántalmazás, amiért egyébként prompt kizárás jár... egyszerűen nem értem, hogyan engedhették ezt meg maguknak? :/

Morcz 2015.02.02. 01:03:49

Asszem nem várok tovább az onra, jó éjt nektek!

B.Betyár 2015.02.02. 01:05:08

@minden reggel: Még egyszer: ha maradt ilyen kutyagumi minőségű gyalázás-módban a villaélet, akkor vajon miért nézi, aki nézi?

Ezzel mára kibuktam, jó éjt mindenkinek!

kamilla123 2015.02.02. 01:06:35

@pomac_ [(k)an]ál: Jézusom, közben meg Edinka, ahogy hisztérikusan visítva röhög. Amúgy, mivel a szerkik úgyis olvasnak minket, adok egy ingyen tippet a műsor feldobására.

Mutassanak videókat arról, mi volt a lakók első benyomása egymásról. Edinkának jól fognak esni Laci megjegyzései róla, meg az is, hogy Dórira volt rácuppanva, meg Fannira. Amikor össze voltak bilincselve az elején és együtt pisiltek, nagyon dicsérte Denisznek Fannit, hogy egyben van a csaj, meg olyan hét pasija volt eddig típus. Na, ennek hogy fog örülni Dinka:-))

alsophila grahami 2015.02.02. 01:07:10

@minden reggel: na ettől azért csak meg kellett volna világosodjon az is, aki addig nem látott a szemétől, hogy az ilyesmi soha nem egy konkrét személyről szól, hanem a gyűlölködés iránti igényről! a másik fél részéről! akinek kell az ellenségkép, mert ahhoz képest definiálja magát. a mocsár pontosan ez. (ettől mocsár - és ezt nem értik itt páran, hogy az nem adott személyek gyűjtőszava, hanem egy "hely", ahol tartózkodni lehet - mikor, kik - ha igény van rá, és mindig van!)

alsophila grahami 2015.02.02. 01:10:43

@kamilla123: igazad lehet.... csak azt nem vágom még mindig, hogy ez a dugás-faktor ez tényleg ennyire kurrens dolog a valóságsókban? de miért? én pl soha nem nézem meg azokat a szegmenseket, nem érdekel. oké, nyilván nem én vagyok a célcsoport, hanem a pasik. de könyörgöm, nem arról volt szó, hogy alapvetően a nők szavaznak?? akkor miért is a pasiknak kell kedvezni..?

pomac 2015.02.02. 01:10:56

@kamilla123: ugye mennyire más így ez a felvétel :D

minden reggel 2015.02.02. 01:11:11

@B.Betyár: nem tudom mások miért nézik :) talán azért amiért Jimmyt is annyian hallgatták. :) én megnézem ami érdekel a neten, kíváncsiságból.
ezt a magam nevében tudom mondani. tévénk nincs és nem is tudnám fogni :)

kamilla123 2015.02.02. 01:12:22

@sui.generis: ezt én sem értem. Csak egyszerűen nem találok más magyarázatot a dologra.

pomac 2015.02.02. 01:12:33

@minden reggel: az internet maga egy nagy tv :D

alsophila grahami 2015.02.02. 01:12:40

@kamilla123: JÓÓÓ TIPPP, támogatom!!!!!! :D lenne nagy tűz, össznépi utálkozás - amúgy is van, de legalább így okkal lenne (nem okvetlen) :P

pomac 2015.02.02. 01:14:36

@sui.generis: azért mert a szavazók 70% min serdülő aki még nem látott dugást és érdeklik ezek a jelentek is mert " amatőr live dugás"

kamilla123 2015.02.02. 01:15:23

@pomac_ [(k)an]ál: rosszul vagyok ettől a bandától. Remélem,h Edinka nem veszi fel az ártatlan maszkot. Szerencsére Lacival rossz hatással vannak egymásra. Bár tuti,h egy kicsit visszavesznek majd. Meg Edinkának elgondolkodtató lesz az is, hogy ha Deniszt jobban szeretik, mint Danit, akkor lehet,h Fannit jobban szeretik, mint őt? Hoppá! Lehet,h elkezd majd nyalni Fanninak és ad neki ingyen szolit:-))

Ilyen szempontból jobb lett volna, ha Dani megy vissza, mert akkor Edina ki merné hívni Fannit (akivel két hétig jó bunkó lenne) és mehetne is utána haza.

pomac 2015.02.02. 01:16:19

gyanusan nincs on most ollózzák ki a provokatív részeket :DDD

csak mert 2015.02.02. 01:16:37

@kamilla123: laci és ádám is említett, hogy meg akarják d*gni Fannit.. :P

kamilla123 2015.02.02. 01:18:07

@csak mert: Sztem Lacinak alapvetően Fanni tetszett, csak mivel Denisz lecsapott rá, és akkor még jóban voltak, ő ráment Dórira. Utána Zsu-ra, végül maradt Edinka. Perrsze lehet,h csak azért, mert addigra már Vikcsu és Reni kiestek :-)

minden reggel 2015.02.02. 01:18:22

@sui.generis: erre gondoltam. köszi :) érdekes hogy van aki beáll a falkába, vagy enged egy másik személy dominanciájának, és van aki nem. Dóri, Zsu ilyenek. (volt)

pomac 2015.02.02. 01:18:44

@kamilla123: szerintem most még nem edina párbaj lesz van egy olyan érzésem egy semlegest akarnak kitenni,de ne legyen igazam és edina megy :D

csak mert 2015.02.02. 01:19:06

@sui.generis: amikor egyik este a bántalmazásról és a kizárásról írtam, kitörölték, és le is tiltottak..
mert szerintem a lelki bántalmazásért is kijárna a kizárás...

pomac 2015.02.02. 01:22:16

@csak mert: pont aznap nem voltam csak éjfél körül értem haza(szerda volt) igy nem is láttam mit irtál :D

csak mert 2015.02.02. 01:23:19

@kamilla123: igen :( elég nagyot csalódtam...
és jogal merült fel bennem a kérdés, vajon mennyire irányított vv7..
mert én kifejezetten rühellem edinát, ezért törölni kell?

kamilla123 2015.02.02. 01:23:58

na jó, megyek aludni mert már fáj a szemem a monitortól. Jó éjt mindenkinek! :-)

kamilla123 2015.02.02. 01:24:47

@csak mert: hát nem tudom, mi történhetett. Én minden nap százszor kifejtem, h rühellem, de még nem tettek ki :-)) jó éjt! :-)

alsophila grahami 2015.02.02. 01:25:19

@B.Betyár: jaj, ezt csak most látom.... nagyon egyetértek, minden szavadért megy a lájk, és jó lett volna, ha így alakul, se sajnos... egyedül a világ ellen pokolian kivesz minden energiát az emberből (gondolom), és Dóriban is későn talált szövetségesre... ki tudja, ha Dórival előbb összeállnak, talán másként alakul minden, az aprítógépek is visszavesznek kicsit, ha látják, hogy nincs magára hagyva teljesen az áldozatuk - talán Fannival is azért nehezebb a dolguk, mert neki ott van Denisz -, tényleg sajnálom, hogy Zsút beáldozták, benne több volt, mint az áldozatszerep, amibe a legvégére teljesen kényszerítették (az támogatás nélküli oroszlánkirálynő-szereppel is!)... azóta sokkal vértelenebb minden sztori bent, erőltetetten ismétlődik mindig ugyanaz.

hogy miért nézem? nem feltéten nézem már meg mindig, sőt, hetek óta egyetlen adást se néztem meg úgy, hogy leültem a tv elé... netezek, írok, olvasok, főzök közben, és a szemem sarkából figyelem csak, és így is gyakran veszem le a hangot, mert idegesít, de szeretném tudni, hogy hová fut ki ez az egész, azért nem adtam még fel (de a kezdeti lelkesedésnek annyi, azért se jöttem fel ide sem egy ideje).

B.Betyár 2015.02.02. 01:26:16

@sui.generis: Na még ennyit:
"na ettől azért csak meg kellett volna világosodjon az is, aki addig nem látott a szemétől, hogy az ilyesmi soha nem egy konkrét személyről szól, hanem a gyűlölködés iránti igényről! a másik fél részéről! akinek kell az ellenségkép, mert ahhoz képest definiálja magát."
+200 :)

És ezt még bőven tovább lehetne fejteni, bontogatni, és akkor szépen eljutnánk oda, hogy mi is történt valójában, de ez is egy kulcsmomentum. Akinek nyitva volt a szeme, az látta ezeket, akinek nem, az meg... az meg Dinkafan volt :D.

minden reggel 2015.02.02. 01:26:41

@csak mert: az szinte rosszabb, a lelki traumán nehezebb túllendülni

csak mert 2015.02.02. 01:27:26

@kamilla123: én sem értem, de jóéjt :)

B.Betyár 2015.02.02. 01:28:11

@sui.generis:
-1. pont: +10 :)
-2.: értem! Goodnight!

csak mert 2015.02.02. 01:30:17

@B.Betyár: nálam is ott halt meg a vv7, amikor zsu-t kiejtették...
bele bele nézek, de unalmas, Fannik nélkül végképp az lenne

csak mert 2015.02.02. 01:31:13

@minden reggel: persze, hogy rosszabb, ezért is alkalmazzák foglyoknál is többször, mint a fizikai kínzást

alsophila grahami 2015.02.02. 01:31:27

@csak mert: hát szerintem is!! sőt, lelkileg nagyobbat és főleg maradandóbbat lehet ütni sokszor, ez nem kérdés előttem se!!! de tényleg kitöröltek? mit írtál? és ki tiltott ki? ilyet nem szokott sixx, úgy tudom, max durván kirekesztő dolgokért, de én úgy láttam eddig, hogy ige-igen toleráns... csak többszöri figyelmeztetés után töröl, és akkor is szól, pláne tiltásnál! most azért ezen kiakadtam... kár, hogy nem láttam, mit írtál... O.o

alsophila grahami 2015.02.02. 01:33:36

@B.Betyár: magam se mondhattam volna szebben-jobban, kedves kolléga ;) egyetértek, és majd folytatjuk még, nyugodalmas jó éjszakát! :)

csak mert 2015.02.02. 01:35:44

@sui.generis: kiakadtam amikor Fannit szadizták, leírtam, hogy szerintem mélypontra jutott a vv7, írtam a kizárásról és arról, hogy edinát nem igazán büntették meg a dzsungeles héten, mást viszont azonnal, ez nagyon nem tetszett...elfogultnak látom ezt az egészet, irányítottnak...
de egy figyelmeztetést nem kaptam! másnap vettem észre, hogy törölve lett amit írtam, és hogy nem engedték, hogy írjak..

Juvegrande85 2015.02.02. 01:35:51

Bizonyos dolgokat azért nehezen tudok megérteni. Annyi sajnálkozó Zsu szimpatizánst látok minden felé a neten innen s túl... hogy ha fele annyian szavaztak is volna rá akkor tutira tönkre veri a Lacit. Illetve elegen lettek volna azok is akik akkor Zsura nem szavaztak de most Dani ellen már igen. Ki érti ezt?

alsophila grahami 2015.02.02. 01:39:37

@pomac_ [(k)an]ál: nemáááá, ez komoly? ;) a mai serdülők azt hittem, a netről bármit, bármikor... ennél komolyabb dolgokat, ha már a szex érdekli őket... nem lehet, hogy csak a szerkik nézik ezt be ennyire? hogy 10-15 éve még így volt ez, amikor kitalálták ezeket a sókat, csak azóta átalakultak az igények is? én valamiért makacsul azt hiszem, hogy ezeket már meghaladták a mai igények.... de lehet, hogy tévedek. ;)

csak mert 2015.02.02. 01:43:56

Amúgy maximálisan elfogadtam volna, ha kapok felszólítást, indoklást, de ez nem történt meg.
(remélem, most nem kapok büntit)

alsophila grahami 2015.02.02. 01:45:51

@csak mert: nálam is ez a szitu. azóta egysíkú, sablon lett az egész: szimpla gyűlölködés, többiek leszalámizása, módszeres kicsinálása (a Zsúnál bevált módszer mintájára), közben álszerelmes nyűglődés, szánalmas vergődés... most ezen mit nézzek? várom mindig, hátha történik valami, ami kimozdítja a lavór vizet, és elkezd hullámzani, de nem... talán most, hogy sikerült Danit hazazavarni (reménykedjünk;)

pomac 2015.02.02. 01:47:06

@sui.generis: ha "mi is ezt csináltuk" mások sem különbek :D tudod mindenki magából indul ki :DD

csak mert 2015.02.02. 01:47:41

@sui.generis: én szívesen küldeném be Verát :DD ő tuti kicsapná edináéknál a biztosítékot :D ahogy anno kinga is dührohamot kapott..

csak mert 2015.02.02. 01:49:37

És még mindig várom a tetkós nőt, akire laci vágyik :P az se lenne rossz fordulat

pomac 2015.02.02. 01:49:55

@csak mert: csitu van jóó csitu van :DDDDD

pomac 2015.02.02. 01:50:40

@csak mert: küldenek be még ex villalakókat biztos lacinak is :DD

csak mert 2015.02.02. 01:52:06

@pomac_ [(k)an]ál: az az :DDD és azt is mondta, hogy : hutyutyu... :DDD

csak ne a nindzsás Vikit, dög unalmas volt, és a gyúrós hát..

csak mert 2015.02.02. 01:54:19

Amikor az iskolás záróbulin robin szerelmet vallott a tanárnőnek, azt hittem rosszul hallok :DD
de milyen fura,hogy egy nőnek sem kell ez a fijú.. ja, bár a végzet asszonya már elkapná :P

alsophila grahami 2015.02.02. 01:56:47

@csak mert: hát ez tényleg durva.... ilyennel még nem is találkoztam, pedig igazad volt 100%-ig! az a szaunás sztori is sok volt nekem is, eleve az is, hogy ilyen módon nem emlékszem, hogy mikor manipulálták a játékot, hogy odaadják Denisz szavazati jogát az ellenfeleinek? amikor nyíltan 'hadban állnak' egymással? meg a szuperképességeit is?? wtf?? a kis 'csicskhaa' csúzliszájú meg visszaél vele, ráadásul pont 'kicsike-Deniszke' barátnőjével szemben?? azért ez már mi szánalom? a hat órás szauna pedig... nem is értettem, be volt fűtve neki?? nem vihetett magával párnát-takarót, hogy mondjuk szundizzon egy jót?? ez nekem is sok volt így.

pomac 2015.02.02. 01:56:56

@csak mert: az elég megrendezettnek tűnk vagyis a szerkik adták alá a lovat nagyon úgy jött le nekem mivel semmi előzményét nem láttuk az esetnek

csak mert 2015.02.02. 01:58:49

@sui.generis: "csicskhaa' csúzliszájú" :DDDDDDDDD

pomac 2015.02.02. 01:59:12

@sui.generis: az benne volt a szabályban hogy akit számüznek az nem aludhat ,az lett volna még a hab a tortán ha akkor küldik mikor mennek aludni :D

alsophila grahami 2015.02.02. 01:59:52

@csak mert: mekkora ötlet!!!!!! bírnám én is! :DDD @pomac_ [(k)an]ál: jaj tényleg! a "csitu van" :DDDD ez kell oda, küldjék be, kampányoljunk érte!!!! de dr Gyúrós is beszakadás volt, az első őfi régóta, amin tudtam röhögni :DD

pomac 2015.02.02. 02:01:58

áá commedin sp a világok harca megy ez nagy rész :D

csak mert 2015.02.02. 02:02:05

@sui.generis: megkavarná az álló vizet Vera :D

alsophila grahami 2015.02.02. 02:04:18

@pomac_ [(k)an]ál: ez nekem ki is maradt, biztos Ádiná olvasta fel, azt alapból hang nélkül abszolválom, ha ő van a képernyőn, tudod ;)) de ez szemétség, hogy nem alhat, mi a jófenét csináljon 6 órán át, ha semmi nincs ott, se egy könyv, se zene, se semmi, meditálni meg nem szokott? ez is kínzás azért, nagyon beteg, aki ilyet kitalál.

alsophila grahami 2015.02.02. 02:06:59

@csak mert: meg meg :D de Zsu is ;)) hogy maguk alá piszkítanának, hogy wtf, ez most visszajött? teljes értékű játékosként? a nyereményért?? :DDDD

alsophila grahami 2015.02.02. 02:11:27

@csak mert: annyi gonoszságot ki bírnánk találni - ami persze nem durva pszichoterror, mert azt nem támogatom én sem, semmilyen formában -, csak minket senki nem kérdez...(remélem, azért tényleg olvasgatnak itt néha;)

csak mert 2015.02.02. 02:12:00

Amúgy én azt mondom, hogy dani is olyan búcsút kaphatott volna csak, mint amit zsu-nak engedtek edináék..nem tudott szólni dórihoz, persze ott Fanni is hibás volt...
ezt sem lehetett volna megengedni...

csak mert 2015.02.02. 02:12:48

@sui.generis: szórakoztatóbb lenne a játék az biztos, ha rajtunk múlna :DD

alsophila grahami 2015.02.02. 02:17:45

@csak mert: na igen, meg a két dilettáns "műsorvezető" (alig merem leírni ezt a szót az ő nevükkel egy mondatban) is benne voltak, hogy képtelenek voltak kordában tartani a villalakókat... persze azt se értem, hogy minek ez az újítás, miért nem a stúdióból szólhatnak be a kiesettek, mint régen? Liluékra azért csak jobban hallgatnak a bentiek.

no de én is elköszönök most már, szép jó éjt kívánok! :)

Komeszka 2015.02.02. 02:31:58

@csak mert: Jó, a tanárnős sztori nyilván egy jópofa kamu volt, nem gondolta ő se komolyan. A nézőknek szólt, hogy kimutassa a "szeretetéhségét" és hitelesítse az Edina vonalat. A bent lévő nőstények adottak, ezzel kell főznie, szerintem Robinnak egyik sem testi-lelki partnere reálisan, sem odabent, sem idekint. Az ő játékának az a lényege, hogy érzelmileg be-bemozgatja a csajokat, aztán kicsit távolabb lép, de a testiségnek csak moderálva ad teret. Én azt gondolom, hogy PVC meglehetett volna neki, ez csak alkoholmennyiség, meg a nyomulás erőszakosságának a kérdése volt. Dinka szinte ajánlkozik már neki, hogy vegye el Lacitól. Renáta anno szintén beajánlkozott. Pedig annyi erővel, amennyivel Edinkára rámegy, még René is belefért volna a színvonalba. Itt inkább arról van szó, hogy Robin a csajokkal a plátói vonalakra játszik és mindenkivel (fiúkkal, csajokkal, koalíciókkal) a határokon mozog.

ygan_rev 2015.02.02. 03:57:05

Sziasztok!
Úgy látom 2015-ben ott tart a média, hogy ilyen agyhalott, nevetséges, egy összefüggő mondatot elmondani nem tudó, alpári, közönséges és NEM vicces állat térjen vissza a párbajról. Azt hiszem a párbaj gyönyörűen konstatálta, hogy két milyen ember csap össze. Szerintem, ha egy laikus odakapcsol és meglátja a két párbajozó vehemenciáját és meglátja az eredményt (55 - 45) ordítana, mint Denniske a beköltözésnél: NA MIVAAAAAAAAAAAAAN (Magyarország)? Tényleg erre van igény?
Apropó: ha a héten nem Dennist, tolja az RTL, Dani tért volna vissza. A fél órás párbajon tanusított viselkedések alapján is kb. 1,5%-ot változott a helyzet, ami valljuk be, több tízezer szavazatot jelent. Nem sűrűn fordul elő ilyen nagy változás.
Ami pedig a játék folytatását illeti: azt hiszi itt mindenki azzal, hogy Dani kiesett, ezzel Edina és Laci iszonyatosan meggyengült és ők következnek a vágóhídon. Nana... Álljon meg a gőzhenger! Ezzel Edina és Laci olyan szinten fog erősödni az elkövetkezendő napokban, hogy annak örülhettek, ha nem Edina nyeri meg a játékot.

A döntőbe pedig szinte biztosra tudom, hogy Dennis, Robin és Edina kerül.
3. helyezett Dennis
2. helyezett Edina
1. helyezett Robin

Pápuszipá!

Juvegrande85 2015.02.02. 05:05:02

@eatpray: Adom egyébként. A Dani se volt semmi figura amúgy de még így is zongorázni lehet a különbséget a két ember között. Dennisre inkább mondanék mást mint ember mert azok rendelkeznek gerinccel is. Az első pillanattól kezdve nem szimpatikus a figura. Amit látok belőle ő amúgy tipikusan az az ember aki egyrészt konkrétan tényleg nem akar rosszat senkinek - legalábbis jól el tudja ezt hitetni mindenkivel - egészen addig amíg nem lát esélyt valami olyanra ami a hasznára válhat. Akkor viszont könyörtelenül megy a kés bárki hátába. Hovatartozástól függetlenül. És az a vicc az egészben, hogy jelen esetben olyan hülyékkel van körülvéve, hogy ezt mint látjuk gond nélkül megteheti. Általában az ilyeneket próbálja mindenki messziről kerülni... csak ugye a legtöbb esetben az illető már későn néz a háta mögé és olyat pillant meg akiről álmában nem gondolta volna...

 2015.02.02. 05:16:11

@eatpray: " Ezzel Edina és Laci olyan szinten fog erősödni az elkövetkezendő napokban, hogy annak örülhettek, ha nem Edina nyeri meg a játékot."
Hihi, azert erre ne fogadj nagy osszegben :> Egyreszt ket vegtelen ostoba, szanalmasan atlatszo kis kaparekrol beszelsz, masreszt vagy leleptetik a csuzliszajut, vagy analka oli meg egy ilyen szanalmas rinyapinasaga utan :>
Orom nekem nezni mindenkepp a dolgot, mert barmelyik szivja meg, nekem az tetszik, es ebben Dorin kivul mindenki benne van ;>

ygan_rev 2015.02.02. 05:40:17

Meg úgy még annyit, hogy Dani és Dennis pártiak is elég árulkodóak.
Dennis: Vikcsu, Reni, Maci, Kinga, Tordas
Dani: Lilu (+Istenes Bence), Attila, Zsuzsa, Éva sőt még Aurelio is!
Amikor szagolható az, hogy emberileg ki a gázabb.

ygan_rev 2015.02.02. 05:45:31

@eatpray: Még VV Teot suvickoljuk be Dennis mögé! Elvégre ő is egy szégyenfoltja a valóvilágoknak. Hahahaha
Na mindegy. Én nem nézem többet ezt a műsort, mert a nézők igényei merően mások, mint az enyémek.

ygan_rev 2015.02.02. 06:15:12

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Már túl komolyan :) Itt volt az idő, hogy kiessen Zsuzsa mellett Dani is és abszolút ne kövessem az eseményeket.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.02. 07:00:00

@eatpray: + (nagyon fontos) Ádám!, (és a a lelke mélyén) Zsu.

mobilos perpetuum 2015.02.02. 07:20:25

@eatpray: Még egy rossz hír, ebből a Daniból egyszer még esetleg ügyvéd lesz. Atyavilág!

2015.02.02. 08:04:27

tv2 éden riport berkivel

kismalacka 2015.02.02. 08:08:36

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: szarcsizd le :))))))))))))) Így, ilyen formában még nem hallottam :))

2015.02.02. 08:15:05

@Baresz83: hajrá :D
mondta Berki h mindenre képesek voltak a játékosok a győzelemért, medencében jacuzziban :DD hát kíváncsi leszek

ornyim 2015.02.02. 08:25:33

Sziasztok! Hát ez a tegnapi párbaj érdekes volt. Nekem amúgy szimpi volt Dennisz, elröhögcséltem rajta mindig, de ez a viselkedés, amit a párbajon tanúsított gáz volt. Jött megint a mivaaan, mivaaaan, meg a nagyképűsködés. Na meg miért kellett minden mondata után felállni és üvölteni? Nem tudom, nekem sok volt. A villában bezzeg nem ilyen. Dani viselkedése szimpatikusabb volt nekem most.

Krétagarbó 2015.02.02. 09:39:45

@sui.generis: volt kitől tanulnod ezek szerint. ne nézd annyit, mert már te is pont olyan vagy, gusztustalan és fröcsögő. és ne kiabálj, senki sem süket...

alsophila grahami 2015.02.02. 09:51:13

@Krétagarbó: beszóttá'? :DD inkább ne árőlködj, me' "beszarcsizol" itt nákem! :DDDD

Krétagarbó 2015.02.02. 09:53:02

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ez már igazi parasztlázadás volt:) nem baj, a kutyaugatás nem hallatszik az égig.:)

Krétagarbó 2015.02.02. 09:56:13

@sui.generis: és nem is erőlködöm, ha az akart lenni, amit írtál. miért jó neked, ha itt is megy az anyázás?

alsophila grahami 2015.02.02. 11:44:19

@Krétagarbó: hát ádinkássan fogalmaztam, hogy a kedvedben járjak, nem is értékeled? ;) ki anyázik? nem láttam olyat itt, max a vellába', azt is csak a Dönyál-györöktű'! (aki hálistennek hazatolta a talicskát, és többet már ő se fog, bent mármint;) :PP

alsophila grahami 2015.02.02. 11:46:59

de most tiétek a homokozó, adjátok ki magatokból, ne maradjon bent semmi, mi meg majd este jövünk :D (aproposz: burkolt anyázás is anyázás; csak hogy tudd, résen vagyunk mi is;))

csipkebogyótea 2015.02.02. 12:51:38

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nem akarok nyelvészkedni, de élő beszédben a nagy gigásziban nincs semmi kivetnivaló. Szinonimák. Ha vessző választja el őket, akkor mindössze arról van szó, hogy több, hasonló értelemmel bíró melléknevet használt. Csak úgy halkan jegyzem meg, hogy sztem a villalakók nagy része nem is ismeri a "gigászi" szó jelentését.

Krétagarbó 2015.02.02. 13:47:14

@sui.generis: nem veled van a bajom, ahhoz kevés vagy. Inkább azzal, amit itt gerjeszteni próbálsz. Legyél is résen, még hátha beigazolódik valamelyik paranoiád.

Black Bride 2015.02.02. 18:00:05

@kamilla123: Hogy te milyen egy rosszindulatú, senkiházi,unatkozó némber lehetsz. Förtelmes.Remélem büszke vagy ilyenkor magadra, hogy más embereknek indokolatlanul akarsz rosszat.

csak mert 2015.02.02. 22:44:38

@Komeszka: az igaz, hogy edina könyörög neki :DD
süti beállítások módosítása