Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x76 - A szótárban Dennis képe szerepel a gyökér szónál

2015. január 31. 10:09 - sixx

Bencus lebarnult és feltöltődött, ez egyértelműen látszik rajta, Costa Rica ilyenkor jó meleg tud lenni, meg máskor is, ha már itt tartunk. És igen, szerintem tudja, ki nyerte az Éden hotel harmadik évadát, de remélem nem spoilerezi el senkinek. A villában kajapara és kajagate volt, Dóri egy fagyott poloska miatt mutatta meg, milyen az, amikor egy fába szorult féreg üvölt, és rendeztek egy mini Játék határok nélkül-t is, hálistennek itt nem kellett szabályt módosítani menet közben, és a végén egy magyar embör nyert, ahogy annak lennie kellene MINDÉG, MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT.

Robin a vellamester ugye, emlékszünk, micsoda problémát okozott a budatétényi nindzsa zászlótolvajlása, amiből én leginkább arra emlékszem, hogy beleharapott valami kajába, amin én kicsit felbasztam volna magam, de mindegy, ezek ott bent mér annyira belefásultak a dolgokba, hogy tulajdonképpen semmin nem döbbennek meg, azon sem, ha a kolozsvári szalonnában egy fél fogsor nyoma ott van (jobb felső ötös tömött). A zászlóra most jobban vigyáznak, mint a Kába-kőre, de mielőtt biztonságba helyeznék, le kell vonni - ehhez mondjuk nem ártott volna egy olyan zászló, amit, teccik érteni, le is lehet vonni, nem csak lefektetni a földre, de az erre szánt pénzt elvitte a cica vagy a reklámadó, kinek hogy. Az ünnepséghez Dani szolgáltatja a muzsikát egy műanyag trombitával, amiről én kajakra azt hittem, hogy elemes, csak meg kell nyomni a gombot oszt szól, de nem, fújni kell.

Hadd legyek már most én Lagzi Lajcsi.

2_7.png

A zászlót ezt követően biztonságba helyezik, megmutatom, hogyan, és erről soha többé nem beszélünk:

zaszlo.jpg

A reggeli ébresztő nekem is rohadtuk idegesítő, trombitaszóra ébredni rosszabb lehet, mintha a köztévés Németh Balázs felém hajolna, és öt centiről tolna azért, mert nem lelkesedtem kellőképpen az MTVA új csatornái miatt. A zombik kivánszorognak az udvarra, ahol Fanni küzd meg a trombitával, fura izé ez, szájba kell venni, de fújni kell, tök természetellenes az egész neki, a hangok meg nekünk azok. A lényeg: VV6 Viki nem lopta el a zászlót, diadal. Felmegy a raktárajtó, megjött a kaja, amit ugye úgy kérhetnek a lakók, hogy a vellamester felírja egy táblára az igényeket, esküszöm széjjeltrollkodnám beluga kaviárral meg kobe marhával az egészet, de Robin nem olyan gyökér, mint én és nem túl lelkesen ugyan, de felvési az igényeket, mármint hiszik a lakók.

screen_shot_2015-01-30_at_22_49_20.png

Érdekes helyzet ez, mert hát leadja a delikvens a rendelést, de hogy abból a heti felelős mit ír fel, az már rá van bízva, és itt borul ki a bili most is. Először Fanni pusztul rá a rudira, de nem arra, amit Dennis a gatyáját morzsinkálva most is felkínál, hanem amit a boltból hoztak neki. Jó is az. Mármint a bolti, perverz állatok, a csokis-túrós desszert. Edina rácuppan Robinra, írjál csak fel nekem mindenfélét, mondja csámcsogva, és közben odabent Fanni és Dennis a malacnak állít össze reggelit (Dóri sajtjával megspékelve), és úgy beszélnek a szőrös Maciról, mintha a gyerekük lenne. Lesz nagy sipákolás, amikor levágják. Edina sok mindent rendel Robin szerint, és hepciáskodik, mire Edina rámutat, hogy

hadd rendeljek már amit akarok, nem te fizeted.

Edina nem hagyja annyiban a dolgot, mert Robin beszólása kiveszi a sodrából, és bent puffog a nyugiban, amitől Laci és Dani nem tud aludni. És akkor jön a kontraszt: Fanni és Dennis a malacot eteti, a zene is kellemes, megnyugtató, azt sugallja, hogy itt minden rendben van. Tetszik érteni: Dani a lusta, Dennis a dolgos. Nem kell itt a szavazatokkal manipulálni, csak okosan kell vágni az adásokat. Fanni boldog, mert a kismalac érzi, hogy ő milyen. Robin is lefekszik, mert mi mást csinálhatna, erről szólt eddig is a villaléte, miért pont most változtatna. Edina még mindig a rendelésen kattog, bezzeg Dóri rukkolát rendel és kókuszolajat, oszt azt felírod! Dehogy írom, mondja Robin, és előkerül Laci féltékenykedése is, és itt inkább tekerek a videón, mielőtt kivájnám a bal herémet egy műanyag kanállal, és megenném, mert nagyjából olyan szinten vagyok már ettől a nyomorult, mesterkélt szerelmi drámától, hogy erre is komoly késztetést érzek.

A nappaliban egy pólóra való társalgás zajlik, ez:

page_1_2.jpg

page_2_3.jpg

Robin beleun az alvásba, és csínyt tesz, ami nagyjából annyit takar, hogy eldugja Fanni sminkes cuccát, aki ettől teljesen kétségbeesik, mert smink nélkül ugye olyan, mint mell bimbó nélkül, de ez a csalafinta Robin nem húzza le a budin a cuccot, vagy adja a malacnak, csak a székre teszi, letakarja kabáttal, majd elhiteti ezzel a szerencsétlennel, hogy ő volt az, aki elgórta. Fanni ezt minden további nélkül beveszi, mert ostobább, mint egy köztévés hírolvasó, majd a riportban elmagyarázza, miért is van az, hogy nem emlékszik dolgokra.

Oxigénhiánnyal születtem, azért nem emlékszem arra, mi történt egy hete. Teljesen össze van kavarodva az agyam.

Jó lehet neki, hetente rácsodálkozik dolgokra odabent. És akkor itt egy videó, amin Dórit egy fagyott poloska kergeti az őrületbe.

Löevél gyön, le kell vonni a fürkészzászlót, mert vége ennek a nem túl sikeres hétnek. A zászlónak Fanni és Edina bal kézzel tiszteleg a hóesésben, Dani meg megjegyzi a a riportban, hogy

Most, hogy így vége a fürkészkedésnek, még mindig nem tudom, hogy ez mi, valószínűleg egy gyerekkatonaság.

Jön a taktikai megbeszélés délutánja, ami pont olyan mint eddig, Daniék (Laci, Edina és Robin) Dennis ellen dolgoznak ki valami nyerő stratégiát a hálóban, a nyugiban Dennisék (Fanni és Dóri) meg megállapítják, hogy arra kel építeni, hogy Dani kurvaanyázott kétszer, illetve folyamatosan gyökérnek szólítja Dennist, ami nem mellesleg a legadekvátabb használata kedvenc szavamnak, a szótárban is Dennis képe van a szócikk mellett illusztrációnak. A két bula szerint ez a viselkedés visszatetsző, mert mi az már, hogy gyökerezik, bezzeg az a jelenet nincs megemlítve, amikor Zsu visszatért az első párbajáról, és a faszparaszt volt a legenyhébb jelző, amit ráüvöltöttek fröcsögve, de hagyjuk. Daniéknál Laci hisztije borzolja a kedélyeket, feleslegesnek érzi magát, és igaza van, senkinek nincs szüksége az unott pofájára.

clk2.png

Az adás utolsó szegmensében a két párbajozónak három ügyességi feladatban kell helyt állni, ezt menten mutatjuk is: az elsőben időre kell minél több ruhát rájuk adni, a másodikban pinponglabdát kell kiszedni mindenféle szarral megtöltött tálakból, a harmadikban békatalppal a lábukon kell pezsgővel megtölteni egy akváriumot. Mindhármat Dennisék nyerték, mert több eszük volt, Dennis ügyesebb, és Dani hiába csalt a pezsgős feladattal, így is szívott.

Az öltözés:

A gusztustalankodás:

A pincérkedés:

Ma este Gyúrós Jóska látogat a villába, vasárnap meg párbaj, amin megjósolni sem tudom, ki esik ki, de remélem Dani, mivel Dennis sokkal szórakoztatóbb.

Címkék: vv7 dsns
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.01. 01:36:56

@Joe Bacsi: Szted Sixx ilyen diktatórikus lenne? :-) Azért örülök, hogy megírtad az írásaidat, mert egyrészt a az RTL szerkesztők is olvassák, másrészt a posztírók is! Talán felébred bennük is a lelkiismeret... :-)

ui: Természetesen én is úgy látom a történéseket, és le is írtam már, de talán nem olyan szofisztikáltan, mint te.

őszinte sixx valódi kedvence 2015.02.01. 01:38:27

@Morcz: jó éjt :)

@Joe Bacsi: azért nem tom, nekem atti pozitív volt dani viszont egy kis féreg

Joe Bacsi 2015.02.01. 02:00:51

@VV Erőlegény: Ahány ember talán annyi nézőpont és nem hinném hogy ezzel a szerkesztők foglalkoznának,ott is megvan aki irányít,akinek a meglátásaira igazítják a megvágandó anyagot..a lelkiismeret pedig nem műfaji sajátosság :)Edinának visszavitték Lacit most Dennisen a sor,éljen a "szerelem" :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.01. 02:02:15

@őszinte sixx valódi kedvence: A mai nap folyamán ennél a posztnál, több részletben.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.01. 02:08:12

@Joe Bacsi: Mosoly jellel is írtam. De sztem van ott lelkiismeret is, még ha a business az business is. Egyébként a VV-k azért lesznek egyre szarabbak, mert ahogy haladunk előre az időben úgy lesznek egyre inkább szerkesztettek, és úgy válik el egyre inkább az általunk láttatott a valóságtól.

csak mert 2015.02.01. 02:09:46

@VV Erőlegény: így van, túlságosan irányított a vv...
kicsit agymosós-szcientológiára hasonlít

csak mert 2015.02.01. 02:14:38

@Lipton: "Edina szerintem csak azért ment rá Lacira, mert Laci Zsut akarta. Ezzel képernyőn tudott lenni, neki meg csak az a fontos. Most nincs Zsu, és bajban van, mert Lacit le kéne koptatnia.
Túl jól sikerült játszani a szerelmest. :)"

-hú de jól látod.., egyetértek! rohdatul nem kell neki laci..
de az is tuti, hogy robin csak szórakozik anállal

Joe Bacsi 2015.02.01. 02:23:37

@őszinte sixx valódi kedvence: Az nem semmi,pedig Dani kismiska Attilához képest,amit Kingán leművelt,ahhoz képest Zsu szekálása fáklyásmenet volt,ha van olyan akibe dolgozott a visszautasított,sértettség az Attila volt(utólag bevallva),de nem vitték ki időben,csinált egy 180 as fordulatot CSabival szembe és a nagytöbbségböl kivesztek az emlékek,azonkívül vitathatatlanul egyéni,kiemelkedő karakter volt akire az egész show épült..na de nem Fáncsi szinteken...Attilának sikerült egyedül negatív karterként megnyerni ezt a játékot,nem kis taktikát,észt és háttérmunkát beletéve(azt Rtl esetleges szerepét leszámítva,mert öt is tolták azért arcba rendesen) nem cerkával/pöcökkel,meg káromkodással hanem cizellált manipulálással..nem hiába lett sixx és Lilu kedvence is,nagy játékos volt.

Komeszka 2015.02.01. 02:36:37

Istenem, Sixx is mennyire vakon van. Ráadásul utálja Robint, bár pontosan nem értem miért. Robin, ha korábban tuja is volt, azért azt észre kellene venni, hogy mostanában eléggé ott van az eseményekben. Nem csípem, ha valaki beleragad egy nézőpontba és csak a saját korábbi, akár hibás, értelmezését fogadja csak el hitelesnek és abból vezet le mindent. Talán lehet, be kellett volna kapni azt a bal herét.

Joe Bacsi 2015.02.01. 02:42:02

@VV Erőlegény: Mióta átkerült a 2-re látványosan esett a színvonal,ahogy a nézettség,úgy a készítők lelkesedése is az igényes munkára visszaesett,ez látszik a szereplőkön,a kreativ brigád teljesítményén,az éjszakai stream-en ugy anblcok mindenen..hol vannak már a régi szépidök amikor Pandorák,Sziszik,Seherezádék alkották a női brigádot(kizárólag férfi szemmel :D ) mostanra már plasztik 3. osztállyal meg Kazlakkal szúrják ki a szemeket..hervasztó :D de befáradt a brand,tolják még,mert a villa áll és még lehet pénzt kiszedni belőle,de már a leépülés intenzív szakaszában járunk..na most már tényleg elég mára ennyi a VV böl és belölem is..na pá ;)

Komeszka 2015.02.01. 02:42:02

@Csak ügyesen!: És én még nem hittem el, hogy vannak Laci rajongók. Tök jó. Most már a marslakókban is kezdek hinni. :)

Komeszka 2015.02.01. 02:54:53

@-pkata-: Szerintem nem elég büntetés Lacinak, hogy szimplán kiesik. Már tanulja szépen az alázatot, de ez még kevés. Ilyen papírkutya, műmájer, műmártítkodó, nőkkel és gyengébbekkel agresszív, prosztó, hímsoviniszta, előítéletes, érdekből becsicskuló, érzelmi zsaroló suttyót még soha életemben nem láttam (és ez most nem szimpla jelzőhalmozás, hanem ténymegállapítások sora). Gondoltam, hogy van ilyen, de így, adásban látni sokkoló.De azt azért élvezem, ahogy a karaktere szépen papucsállatkává változik és búvalb@aszott fejjel elsorvad, miközben annyi töke nincs az embernek, hogy odaálljon a feltételezett riválisa elé. E helyett a csaját stuffolja, meg mártírkodik. Akkora pacsker lett, hogy lábszag van, ha megjelenik a képernyőn. :)

Komeszka 2015.02.01. 03:09:56

@Csak ügyesen!: Igen, pont ezért tetszik a játéka és pont ezért egy jó taktikus. Ahogy Ádámot elkapta egy kiváló pillanatban (és ezzel "pótjátékosként" megerősítette a helyét a Villában), ahogy Zsúra uszította Dinkát éjszakánként (online-ban lehetett látni többször), ahogy Dani gyávaságát használva levetette Laciról a lilát, továbbá, ahogy bomlasztja a Laci-Edina párost, méghozzá úgy, hogy még ő néz ki jó fejnek, szerintem ez mind arról árulkodik, hogy fejben ott van ember. És mostanra egy igen komoly szimpatizánsi kört is felépített, mint pozitív karakter, plusz a többiek szépen leamortizálták egymást. Nem tudom, hogy lelepleződik-e a játéka, hogy kiderül-e, hogy valójában egy igazi kőkemény taktikus, nem egy üresfejű strandfiú. Azért sixx-en csodálkozom, hogy ezeket a jeleket nem veszi észre.

Lipton 2015.02.01. 03:22:49

Nem értem, hogy miért nem pörgetik fel a műsort feladatokkal. Egész nap ott ülnek és nem csinálnak semmit. Minden hétköznapra kéne valami játék, valami feladat. Ezen a héten se volt semmi.
A cigit se szabadna ingyen adni nekik.
A lakok se jó fejek ilyen szempontból, semmi poénkodás, viccelődés. Nem hiszem el, hogy pl a válogatáson nem látták, hogy ez a Robin gyerek is csak vigyorog és meg se nyikkan.

Komeszka 2015.02.01. 03:31:33

@sixx: Szerintem tévedsz. Akkor ilyen műsor nincs, de van másmilyen.Lehet, hogy jobb, lehet hogy rosszabb, nyilván más.Csoportdinamika mindig van és szerkesztői feladat, hogy azt pörgessék. Persze megúszósabb full trash-ben nyomni és Fanni hülyeségeiből bármikor be lehet szerkeszteni az ÖFO fele adásidejét, Dennis meg az untermannja. Persze azt hozzá kell tennem, hogy Fanni a VV7 nagy felfedezettje, az eljövendő bulváridők nőnemű és fehér Fekete Pákója és messze nem olyan hülye a csaj, mint amennyire gátlástalan és szociopata .Én pl. Baukó Éva helyében elkezdenék aggódni Fannit látva.

VV Özséb 2015.02.01. 07:01:34

Hajrá Dennis. remélem kiesik Dani, kisbuzi gyerek, de idegesít hogy reflexből üléskor keresztbeteszi a lábát. valamint végre megszünik a taktikának álcázott gyűlölködés.

minden reggel 2015.02.01. 08:37:09

@Komeszka: a kommentjeiddel teljesen egyetértek ;) ilyen velem még nem történt itt!

kismalacka 2015.02.01. 08:49:46

Hát Dinka most bajban vagy...hogy fogod levakarni életed szerelmét magadról? Ha beváltja az ígéretét, hogy soha nem fog elengedni, akkor magadra raktál egy buta, részeg kullancsot :))

Baresz83 2015.02.01. 08:51:08

@Lipton: Robin az éjszakai onlineokban nagyon is vicces szokott lenni, csak azt nem rakják be az összefoglalókba

,, 2015.02.01. 08:54:50

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem láttam a tegnapit, de egyrészt szerintem sem csúnya Edina (kitartok amellett, h átlagos) másrészt én látatlanban is röhögök ezen a Robin-Edina vonalon. Mármint ahogy egymásra blöffölnek. Robin tudja h Edina nem érez Laci iránt semmit, de úgy tesz mintha elhinné. Edina tudja h Robin nem érez iránta semmit, de ő is úgy tesz, mintha elhinné. Robin tudja, h Edina tudja, h kamuzik. Edina tudja, h Robin tudja, h ő tudja, h kamuzik. és így tovább:)
Egyiknél sincs a royal flöss, szar lapjaik vannak, de kihozzák belőle, amit lehet:) Laci szegény meg állandóan passzolna, jobb híján.

minden reggel 2015.02.01. 08:57:10

Józsiról anno azt hittem h csak poénból nézi magát a tükörben nonstop. De nem. Hihetetlen

Nana Nana 2015.02.01. 09:47:37

Remélem Candy, Sixx vagy Bruti fogja irni a mai posztot.

Csak ügyesen! 2015.02.01. 10:34:40

@Komeszka: Szívesen :) Hidd el, számomra pont ennyire felfoghatatlan, h valakinek Robin szimpatikus legyen és annak szurkol h ő nyerjen (WTF?!), de sose lepődtem meg ezen, mert én tisztában vagyok azzal, h az emberek nagyon különbözőképpen látják ugyanazokat a dolgokat.

Fu Szekh Li 2015.02.01. 11:18:02

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Csak ez a Miskolc-Fehérvár kapcsolat bizonytalanít el kissé.

Fu Szekh Li 2015.02.01. 11:25:09

@-pkata-: Nem is ez volt a kérdés :D
Azért még megvárom, mit mond a mama.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.01. 11:26:50

@Fu Szekh Li: miért?a Budapest - SZfehérvár is elbizonytalanít? :) Miskolcot írtál csak :)

Fu Szekh Li 2015.02.01. 11:28:06

@-pkata-: Csak nem tudtam mire vélni a felszólítást :)

Fu Szekh Li 2015.02.01. 11:30:22

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Igazad van, mint Edinának :D
De mint feljebb is írtam, még megvárom, mit mond a mama.

rábaszhespics Koncsíta 2015.02.01. 11:33:50

Úgy látszik, ma megint csak este lesz poszt....A KURVA ÉLETBE!

2015.02.01. 11:34:51

Valószínű a Farokmarok megy vissza, tényleg úgy vágják az adást. Aszerint Dani unalmas, Dennis meg nem, pedig még ez utóbbi is többször elmondta, hogy Dani mennyit poénkodik, na mi abból egy árva másodpercet sem láttunk, a több mint 2 hónap alatt.
Az az én bajom, hogy Dennistől, meg Fannitól a víz kiver, sajnálom, ezt a szériát, pedig azt hittem jó lesz :(

Fu Szekh Li 2015.02.01. 11:37:38

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Nem az engedélye kell, csak tudni akarom, hogy állunk most.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.01. 11:39:10

@Fu Szekh Li: mondom, hagyjuk ;-)

Telón nem látom az avcsid, azért kérdeztem.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.01. 11:44:27

@Fu Szekh Li: dehogy, nem kell, sztem. Barizni próbáltam csak :-)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.01. 11:45:46

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: @Fu Szekh Li: találkozzatok itt, Pesten :D Megnézzük közösen a VV7-et ismétlésként :D

Fu Szekh Li 2015.02.01. 11:51:24

@-pkata-: Ő ajánlkozott, én meg kíváncsi vagyok.

alsophila grahami 2015.02.01. 11:59:57

@foxglove (igazándiból): ez nagyon jó!!! :DDD minden szavaddal egyetértek, vagyis nem, az első mondat vsz abszolút melléfogás, Edina a tv szűrőjén át nézve, tisztes távolból is - nem hogy nem átlagos, de - totál gáz, most képzeljük el élőben...
csak egy példa: van egy ótvar putri, ahol a szar és a szemét halomban áll, ill. levakarhatatlanul eggyé olvadt már a berendezéssel és a falakkal, de amikor a tv-ben mutatják, épp hogy közepesen ótvar az egész.
vagy van a villa, ahol a hálóban akkora a szemétdomb, hogy arra szó nincs, de így képernyőn át, épp hogy csak zavaró... pedig amit ekkora ruha- és egyéb cuccok halmaza ekkora ellenőrizhetetlen rétegben terít be, azt képzeljük el kosz, morzsák, és egyebek (szőrszál, hajszál, brrr) tekintetében... mi lehet ott?

ugyanez Edina. szórakozóhelyen elnézel a feje felett - ha volt gyerekszobád, ha nem, utálkozva kapod el a tekinteted róla, ha meg még gyökkettő is vagy, esetleg durván szétoltod a fejét - , de hogy átlag? messze alatta van. legfőképpen az szakadt, lepusztult IGÉNYTELENSÉGE miatt.

kívül, belül.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.01. 12:08:48

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Fáncsi belülről csúnyább, nem? :) És rajta is csak a sok smink segít kívülről...

Baresz83 2015.02.01. 12:13:31

Beleégett az agyamba a mondat: "A szolinak lelke van." Ez is megy majd márványtáblára! :)))

minden reggel 2015.02.01. 12:14:49

@sui.generis: én így nem tudtam volna megfogalmazni de így van

Fu Szekh Li 2015.02.01. 12:22:50

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Na jó, csak kifejtetted, hogy:

DOTTY, A VÖRÖS CIPELLŐS, SZADISTA, KATGIMIS DOMINA 2015.01.30. 20:44:36

Fuszekli nekem bejön :)

Aztán újra felhívtad a figyelmemet, hogy:

DOTTY, A VÖRÖS CIPELLŐS, SZADISTA, KATGIMIS DOMINA 2015.01.30. 23:01:26

... Remélem, azért láttad, h korábban milyen cukin nyaliztam neked.

És kifejezted sértődöttségedet, hogy nem reagáltam rá:

DOTTY, A VÖRÖS CIPELLŐS, SZADISTA, KATGIMIS DOMINA 2015.01.30. 23:09:19

@Fu Szekh Li: aham, le is szartad, jól van ;)

Hogy a többiről már ne is beszéljünk. Azért én úgy gondolom, hogy ez azért már kimeríti a felajánlkozás fogalmát :D

alsophila grahami 2015.02.01. 12:28:27

@SmittyB: mindegy, hogyan vágják az adást, Dani menthetetlenül unalmas, egysíkú karakter, az elején voltak villanásai, de azok mára teljesen kimúltak, amióta más irányt vett a - mondjuk így - játékstílusa. persze lehet, csak az izolált helyzet, hogy ugyanazokkal az arcokkal van körbevéve nonstop, az tette ilyenné, de mindegy is. a játéka mostanra hóttunalom.

a "taktikai eszmecseréit" Robinnak meg azért nem teszik be az öfikbe, mert nézhetetlenül uncsi ahogy rágják a semmit unásig, mindig ugyanazt... és miután érdemi eredményét nem látjuk, így a szardagasztást is totál felesleges lenne az öfikbe rakni, ennyi/ke.

Dani addig volt érdekes, amíg a grállovagot alakította, és egyszál maga szembement a "rosszakkal", meg amíg a munkáshéten előadta a technikai idiótát, az vicces volt. de amióta a fröcsögő-utálkozó sztájlit vette magára, azóta nem tud kitűnni, mert abban MÁSOK jobbak, akik így őt teljesen kitakarják.

már régen fel kellett volna ezt ismerje, ha valóban olyan okos lenne, mint gondolják páran, de éppen ez, hogy ennyire "vakon" bír lenni (ennyi ideje!), mutatja, hogy mennyire nem az (nem okos).

a "farokmarkolászó" meg ezzel szemben olyan karakter, amilyen nem létezik, annyira rossz, hogy az már vicces, egy biztos vele kapcsolatban: csinálja a műsort - Fannikával együtt - a hátukon viszik a sót, tehát maradnia kell. nem szeretem, de szeretném, ha maradna, mégpedig a végéig!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.01. 12:29:40

@Fu Szekh Li: humorérzék? :-) Csak nem gondolod, h tényleges érzelmeimet itt írom le, dikk? :-D Hülye azért nem vagyok :-*

Baresz83 2015.02.01. 12:30:36

@sui.generis: Dennis csinálja a sót? Hát olyan nagyon sok mindent ő sem tesz hozzá a dologhoz... Igaz, a többiek sem.

Csak ügyesen! 2015.02.01. 12:32:14

@sui.generis: Dennis pont olyan egysíkú, unalmas karakter, mint Dani, igaz, ő az elejétől kezdve az volt, Dani meg három hete. Annnyi szerencséje van, h neki ott van a szerelmi szál, de ezen túlmenően semmit nem tett hozzá a műsorhoz.

Baresz83 2015.02.01. 12:33:41

@Fu Szekh Li: ahhoz képest elég szép naplód van Dotty hozzászólásaiból :P :D

Fu Szekh Li 2015.02.01. 12:38:03

@Baresz83: Tudod, mióta itt van Conchi, pontosan kell mindent bizonyítani :D

Hedo a nokedli szaggató 2015.02.01. 12:38:09

Maradjunk a hóeséses metaforánál, jó?

Moszkvát beterítette a hó! Egész éjjel sűrű pelyhekben hullott, a legnagyobb hóakadály combközépig ér! :D :D :D

Fu édesem! szeretnék még nagyon sok levelet írni neked, megihletsz :) És én még soha senkitől nem kaptam olyan szép verset, mint tőled, igazából még senki sem írt nekem verset....

Pasi: magas, jóképű, szép izmos teste van, mély kellemes hangja, szédítően csókol, és reggel hazakísért :D :D :D Kell ennél több?

alsophila grahami 2015.02.01. 12:39:23

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: ízlések és pofonok.... van ez így, de legalább azt, hogy szakadt és igénytelen, nem vitattad, jól van. :P

alsophila grahami 2015.02.01. 12:43:17

@Csak ügyesen!: egysíkú lehet, de unalmas semmiképp, miután ő vicces, szórakoztató (nem mindig persze, de többnyire), és Danival ellentétben: MMKK csinálja a sót! emiatt őt unalmasnak nevezni... minimum hülyeség. és éppen ezért maradni fog, Dani meg csatlakozhat a kintiekhez, már így is túl sokáig maradt.

Baresz83 2015.02.01. 12:44:52

@Hedo a szadista szexista anyuka: wooowwww! :) fotók is vannak álompasiról? :)

alsophila grahami 2015.02.01. 12:46:18

@VV Özséb: így van, és hatalmas plusz az utolsó mondatra (Y)

Csak ügyesen! 2015.02.01. 12:48:11

@sui.generis: Én Dennistől még semmilyen show-t nem láttam. Viccesnek se vicces, meg szórakoztatónak se szórakoztató, a közönséges jut inkább róla eszembe. Ettől még egyetértünk abban, h ma Dani fog távozni, de Dennis is nyugodtan kieshetne.

Fu Szekh Li 2015.02.01. 12:48:15

@Hedo a szadista szexista anyuka: Drágám, örülök, hogy jól érezted Magad :D

alsophila grahami 2015.02.01. 12:50:07

azt hogyan lehetne elérni, hogy befejeződjön itt a topikot teljesen szétziláló, és olvashatatlanná tevő permanens OFFOLÁS? csak mert kurvaunalmas, és nem is itt lenne a helye.

vannak erre tökjó felületek, akár itt a blog.hu-n, akár fb-on, vagy bárhol. PLS.

Mók_Ica 2015.02.01. 13:11:15

@Hedo a szadista szexista anyuka: drukkoltunk neked, hogy sikerüljön a randi :))) ezek szerint jól drukkoltunk :))) éljen!!!!! :)))

csicserierika 2015.02.01. 13:16:17

csak kamillázok, most Laci tényleg olyan szerelmes mint az albán szamár ? Robin meg Oscarra hajt ? Edina meg mint a Dallasban Pamelázik, időt kér ?

csipkebogyótea 2015.02.01. 13:17:56

@sui.generis: Ízlések és pofonok. Én Fanny-t látom csúnyának a parasztsága miatt, Dórit meg ne is említsük inkább. Egyáltalán, ő benn van még?

alsophila grahami 2015.02.01. 13:23:15

@Csak ügyesen!: egyszer se röhögtél fel rajta?hát jó, de azt már csak nem vitatod, hogy folyamatosan ott van, ahol történik valami, mindig képernyőn van, amit kell, megcsinálja, és ami a legfontosabb vsz: abszolút jóindulatú, szemben Danival, aki egy ideje felült a gyűlölködés-vonatra, és képtelen leszállni róla. egyiknek maradnia kell, és ha így van, akkor az legyen az, aki bár közönséges, gyökés és suttyó, de legalább jóindulatú - és szerintem vicces is sokszor.

alsophila grahami 2015.02.01. 13:28:50

@csipkebogyótea: a viselkedése miatt látod annak, de most külső jegyekről beszélünk, amiben - ha már szóba hoztad - Fanni mindenképpen jobban van eleresztve, dekoratívabb csaj a mocskos szája ellenére (nekem am. ő az átlag). és ha már Edina, akkor az ő szája? mocskos az is, épp eléggé, és ordenáré is. de ennél is szignifikánsabb a belső silánysága (gonosz rosszindulat, folyamatos hazugságáradat). Dórinál nem tudom értelmezni a rengeteg szilikont, de ő tudja, mit kompenzál vele, egy viszont biztos vele kapcsolatban: a szíve neki van leginkább a helyén bent a lányok közt.

2015.02.01. 14:11:12

@sui.generis: Nem mindegy, hogy vágják az adást, mert te hót unalmasnak látod, bentiek meg szórakoztatónak.
Az biztos, hogy Dani nem egy poénzsák, de az is biztos, hogy Dennis nekem meg kurvára nem vicces, én még egyszer nem röhögtem rajta. Nem is tudok mondani hirtelen, egy vicces jelenetet sem tőle, megköszönném, ha felidéznél egyet!
Danit csak azért szeretném ha bennmaradna(roppant idegesít néha az okoskodása) mert megmaradna a másik pólus, így meg teljesen elvész, ami a Zsuval még, elég jól megvolt.
Na meg megnézném az agyhalott Fanni, mire megy nélküle.
Ettől függetlenül tippem. Dennis-Dani : 60%-40 %

Hedo a nokedli szaggató 2015.02.01. 17:59:24

@Majom1Parádé: a pompás csomagolás remek belsőt takar :) Remélem hosszútávra tervezhetek vele, szerethető férfi :) Én meg egy szeretetéhes nő ;)

Béla Vajon 2015.02.02. 13:08:04

Azért szánalmas, hogy SIXX leszólja a köztévés hírolvasókat, miközben egy ilyen szennyműsorról irkálás a szakmája csúcsa.... Látom próbál a kis szánalmas öreg törpe bemutatni a köztévének, de azt azért úgy nehéz, hogy a szar legalján üldögél és nem ér ki a keze elég nehéz....

sixx · http://comment.blog.hu 2015.02.02. 13:41:58

@Béla Vajon: wow, ezt magadtól találtad ki, vagy vetted a dumádat valahol?

Béla Vajon 2015.02.02. 13:46:45

Ja árulják a piacon kilóra...

sixx · http://comment.blog.hu 2015.02.02. 14:13:50

@Béla Vajon: a másik kofától kellett volna venni, ez avas és szarszagú. na húzzál innen a faszomba.
süti beállítások módosítása