Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Így készültek a The Walking Dead szereplői az ötödik évad folytatására

2018. augusztus 09. 17:00 - sixx

Andrew Lincoln:

twd_rick_2_.jpg

Azt hiszem jó ideje nem láthattuk ennyire nyugodtnak és lelkileg stabilnak Ricket, mint az ötödik évadban. Az a belső vívódás, ami eddig lefoglalta, most véget ért, mert képes volt megbékélni azzal, hogy ebben a világban minden véglet elfogadható. Most azonban újra kemény helyzetek elé néz, és nem tudhatjuk, tényleg felkészült ezekre, vagy csak úgy gondolja.

Lauren Cohan:

twd_maggie.jpg

Maggie számára a mostani lesz a legkeményebb időszak, bár eddig is nehéz helyzeteken ment keresztül. Viszont ő képes rá, hogy újra és újra felálljon, ami nagyon fontos, hiszen így a többieket is motiválja. Amikor pedig túljut egy nehézségen, akkor mindig megerősödik.

Steven Yeun:

twd_glenn.jpg 

A The Walking Dead világa nagyon sötét és kopár, és a felfogásodtól függően vagy reményre és emberségre, vagy magányra és kegyetlenségre van szükséged a túléléshez. Glenn szerintem pont ezen a határvonalon egyensúlyoz. Anélkül, hogy mélyebben belemennék, szerintem ez a világ a végsőkig próbára teszi a benne élőket, és folyton a szakadék szélére sodorja őket. Bár Glenn általában tele van reménnyel, a hitét neki is nehéz lesz megtartania.

Címkék: twd
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enzo23 2015.01.30. 23:02:14

c:c posztnak érteném, de ide minek?
maga a téma érdekes, de nem hogyvolt. amúgy nem jelenik meg a főoldalon se érdekes módon.

sixx · http://comment.blog.hu 2015.01.31. 08:44:59

@enzo23: igen, mert kiemeltem fentre. igyekszünk kicsit változtatni a struktúrán, több olyan tartalmat kitenni, ami nem hogyvolt, de sorozatokhoz kapcsolódik - a cc-ről egyre inkább kezd kiszorulni ez ilyesmi, és valahol meg akarom jeleníteni.

vitaygeorgina 2015.02.01. 11:35:16

Hehe, jó kis semmitmondó nyilatkozatok ezek. A TWD ugyanazzal küzd, amivel a GoT is, hogy hogy lehet újra meg újra emelni a tétet. És folyton hangsúlyozni is kell, hogy a következő évad az még durvább lesz, és még keményebb, tuti biztos.

Látszik már, hogy milyen az olvasottsága ennek a cikknek, van-e értelme itt ezzel próbálkozni?

sixx · http://comment.blog.hu 2015.02.01. 11:53:08

@vitaygeorgina: mivel a cc-ről ezek a tartalmak kiszorulnak, én viszont akarok nekik egy outletet, pár hónapig biztos lesznek még.
süti beállítások módosítása