Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7261-7264 - Így rúgassuk ki magunkat egy nap alatt

2015. január 30. 15:00 - julie0812

1.jpg

Ágiék tovább jutottak egy szimpla csóknál, másnap reggel Ági szétzilált fejjel támolyog ki Bartha hálószobájából és megpróbál észrevétlenül kisurranni, de a gangon éppen a testvérei beszélgetnek és éppen róla, úgyhogy kénytelen az ajtó mögül hallgatózni. Közben Zsolt is magához tér, de nem beszélnek a kettejük közt történtekről, csak a másnaposság gyötrelmeiről. Ági rögtön az irodába nyargal kellemetlenkedni, előtte kicsit rendbe szedhette volna magát, ahogy Miklós is megjegyzi. Pár kedves beszólás után Ági elhúz, Atikám pedig helytelenítően cicceg, ezt azért még sem kellett volna.

2.jpg

Luca kénytelen elvinni a talált kutyust egy menhelyre, mert Alíz nem engedte meg, hogy megtartsa. Zita elkíséri és mindketten könnyekig meghatódnak a sok gazdátlan kutya láttán, úgyhogy valami nagylelkű cselekedeten kezdik törni a fejüket. Lucának eszébe jut, hogy van még egy csomó elfekvő kutyaruhája, ha ezekben lefotóznák az ebeket, akkor biztosan nagyobb eséllyel találnának gazdára.

3.jpg

Alíz totál idegbeteg a tartozása miatt, mert Zsolti bácsi elég magas kamatot akar ráverni. Mivel Zsoltnak jó éjszakája volt, engedékeny kedvében van és felajánlja Szöszinek, hogy ha ma estig kifizeti a teljes tartozását, akkor elengedi a kamatot. Alíz Bözsi mamánál kuncsorog, adja neki a nyereményt, abból pont futja a tartozásra. De Bözsike közben a pénz felét már odaadta Novákéknak, mert megsajnálja Gizit, hogy nincs pénze menyasszonyi ruhára. Gizi nagyon hálás, de Laci húzza a száját, neki inkább a teljes összeg kellett volna.

4.jpg

Zsófi kedvesen csacsog New Barthával, közös programot akar, mozi, séta, ilyenek, de Krisztián leállítja, megmondta már, hogy neki ennyi volt a románc. Zsófi azért folytatja a kavarást, betalálja Enikőt a Rózsában és áldását kéri a Krisztiánnal való kapcsolatára, merthogy ők akkor mostantól járnak. Enci nem bánja (kicsit sem, persze) és elmeséli Zsófinak, hogy egész véletlenül Barthának is kikotyogta a kufircuk hírét. Zsófi rögtön elmondja Krisztiánnak is, nehogy meglepetés érje. Krisz nyomulásnak érzi a dolgot Zsófi részéről és nagyon nem tetszik neki.

5.jpg

Juli egyre házsártosabb a nyakába szakadó sok házimunka miatt, Petivel ordibál éppen, amikor hirtelen beállít Atikám a cuccaival együtt és kijelenti, hogy bármi lesz is, ő hazaköltözik. Juli hevesen tiltakozik, mire Attila azt követeli, hogy mondja, hogy nem szereti, akkor elhúz. Juli persze nem mondja, így aztán kibékülnek és teljes családi idill, halleluja.

6.jpg

Bözsike bár nagyon röstelli, de visszakéri a pénzt Gizitől. Csakhogy a lóvé Novák zsebében van, aki épp vásárolni indult. Na, arra keresztet vethetnek. Laci hazatér és bemutatja a legújabb tuti bizniszt: egy tisztítószer koncentrátumot, amit fel kell hígítani és máris meggazdagodnak. Mivel a pénzt nem tudják visszaadni, Bözsit is beveszik a nagy üzletbe és szerveznek egy gyors termékbemutatót a kisboltban. Mindenki ámul a csodaszeren, míg az rá nem ömlik egy nő ruhájára, erre Laci benyögi, hogy nem kell izgulni, mert ez csak ecetes-sós víz. Pancser.

7.jpg

Ági kissé összeszedettebben újra próbálkozik az irodában, arra kéri Miklóst, hogy adjon neki egy esélyt, hadd segítsen abban, amihez ért,pl. az értékesítésben. Miki belemegy és odaadja neki az új irodaház projektet. Ági Robihoz fordul, mert a cég, akinek dolgozik, éppen irodát keres. Robi sitty-sutty leszervezi a találkozót a nagyfőnökkel, minden sínen van. Amíg a Berényi testvérek buzgólkodnak a potenciális bérlő körül, Robi megmutatja Nórának az irodában, hogy milyen vicces képet szerkesztettek a munkatársakkal a főnök nem túl szépséges kislányáról.

8.jpg

Atikám hazaér a fontos megbeszélésről, emiatt sajnos ott kellett hagynia Julit az étteremben éppen a békülős ebéd közepén. Juli épp vásárolni ment, Petiék szerint eléggé ki volt borulva, úgyhogy Zita javaslatára besegítenek egy kis meglepetéssel: családi fotókból készítenek egy összeállítást, lufikhoz kötözik őket. Amikor Juli hazaér, magán kívül van, nem érdekli semmilyen meglepetés, csak üvölteni akar, de amikor belép a konyhába, végre befogja és Atikám nyakába ugrik.

9.jpg10.jpg

Az üzlet megköttetik, Miki nagyon elégedett. Ahogy a papírok közt matat, megtalálja a csúfolódó képet a kislányról és gyorsan felhívja a hapsit, mondván, hogy valamit ottfelejtett. A tag nagyon kiakad, amikor meglátja a képet, bár Miklós álszent módon megpróbálja mentegetni Robit,ő sosem tenne ilyet, de hiába. Robi épp Ágival koccintana a sikerre, amikor telefonon közlik fele, hogy azonnal ki van rúgva. Mint a huzat.

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2015.01.30. 17:10:14

Hogy te ma milyen serény vagy! Köszi :-)))

hannamontanna 2015.02.11. 10:02:25

Most ezt itt muszáj leírnom: ugye azért ez már nagyon nem komoly, hogy Timike pénzt rabol és zsarol???? Ugyanmár na. Lassan nézhetetlen.
süti beállítások módosítása