Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7257-7260 - A táncparkett ördögei

2015. január 30. 09:56 - julie0812

1.jpg

Troll Timike eléggé kiakad, amikor megtudja, hogy Brúnó igenis felgyújtotta az autót. Egy darabig tipródik, hogy elmondja-e az anyjának, de aztán inkább nem szól neki. Nóra közben leszervez egy találkozót a lakásán Brúnó és a tanára között. Mivel állítólag van egy szemtanú, aki igazolni tudja a gyerek alibijét, meggyőzi a tanárt, hogy vonja vissza a feljelentést. Nóra boldogan újságolja a hírt Timinek, mire Luca unszolására a troll bevallja, hogy Brúnó igazából bűnös. Nóra felháborodva hívja Petriket, aki nem igazán lepődik meg és nem is izgatja magát az ügyön, meghozza a két millát, azt viszlát. Nóra összeomlik, de később büszkén lobogtatja a lóvét Miki előtt, lám nélküle is meglett a pénz Timi iskolájára.

2.jpg

Peti máris nyélbe üt egy üzletet az egyik élelmiszer lánccal, árusítani fogják a joghurtot, csak fizetni kell nekik azért, hogy ne a polc legaljára tegyék a terméket. Hanna szerint ez így nem oké és lehülyézi Petit. Peti erre besértődik és visszaviszi a boltba az üzletemberes szerkóját, majd arra kéri Miklóst, hogy inkább lóvéval támogassa. Miki üzletet ajánl: ha szerez legalább tíz kisboltot, aki vevő lenne a Pusszancsra, akkor beszáll némi pénzzel.

3.jpg

Végre itt a táncverseny, ami majdnem elmarad valami csőtörés miatt, erre jön Novák megmentő ötlete: legyen a verseny az udvaron. Hát hol máshol? Lehetett volna még mondjuk a Rózsában. Na, össze is jön sok táncos lábú statiszta, mindenki sorakozik a regisztrációhoz. Enikő viszont hiába várja Krisztiánt, szintúgy Tóbiás Zsófit. Mert közben éppen történés van a konditeremben, eldugult a lefolyó a zuhanyzóban, Krisznek azt kell megjavítani, Zsófi ragaszkodik hozzá. Azért még odaérnek a verseny kezdete előtt, de közben Enikő már Tóbiással táncol, úgyhogy Zsófi rábeszéli Kriszt, hogy akkor legyen ők is egy pár.

4.jpg

A népek ropják a táncot, sorba potyog ki a sok statiszta, de a főhősök még bírják. Enci folyton Zsófiékat figyeli, Tóbiás meg benyögi, hogy még mindig szoktak kamatyolni. Egy rossz lépés és Enciék már ki is estek. Krisztián szaladna Enikő után, de Zsófi nem hagyja. De nem sokkal később ők is kiesnek, mert Alíz elszór egy ezrest, Krisz meg lehajol érte, így kizárják őket. Krisztián beszél Enikővel és arra jutnak, hogy nem megy nekik ez a párkapcsolat. Ezután Krisz Zsófit is kidobja, nem kell neki ez a sok kavarás.

5.jpg6.jpg

Egyre kevesebb a táncos pár, csak Alízék, Vilibáék és Giziék vannak talpon, na meg még egy ismeretlen pár. Alíznak nagyon fáj a lába a 15 centi magas cipőjében, hirtelen lekapja és NonStop lábára állva folytatja a táncot. Novák rögtön szól az árgus szemű nőnek, aki lesi a táncosok minden mozdulatát, ezzel Alízék ki is estek. Laci már csillagokat lát az éhségtől, ezért betol egy dugi kekszet, de ezt meg Alíz szúrja ki és beköpi, így ők is kiestek. A győztes tehát Bözsi mama és Vilibá, százezer forint boldog tulajdonosai. Otthon ünneplés készülődik, amibe Luca rondít bele, mert összeszedett a parkban egy kóbor ebet és büszkén bemutatja, mint legújabb családtagot.

9.jpg8.jpg

Robi hazatér német honból, rögtön Ágihoz siet: Ludwig tényleg várni akar, mert már nem szereti. Ági ezt egyszerűen nem bírja felfogni. Nórához siet, az ügyvédi segítségét kéri, hogy megakadályozzák a válást. Nóra viszont kárörvendően elutasítja, ez nem az ő szakterülete. Ági a Rózsába megy alkoholba fojtani a bánatát, ahol Enikő rendkívül kedvesen szolgálja ki a vendégeket, mert maga alatt van Zsófi és Krisztián miatt. Bartha le is cseszi, mire neki is elmondja, hogy az öccse és az exneje összefeküdtek. Bartha nyomban pálinkázni kezd, Ágit is meghívja, mégse igyon magában. Ági még záráskor is a pultot támasztja, Zsolt további italozásra invitálja. Mindketten elmondják, milyen szerencsétlenek, majd egymás szájában keresnek vigaszt.

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2015.01.30. 11:09:41

...egymás szájában keresnek vigaszt... :-DDDDDD meg egy kis maradék pálinkát.
Böske mamának végre jó volt a sérója a "versenyen". Egyből fiatalodott vagy húsz évet. :-))

julie0812 2015.01.30. 11:45:25

@hannamontanna: igen, meglepő volt, hogy így is tud kinézni :)
süti beállítások módosítása