Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x73 - Óvakodj a törpétől! (18+)

2015. január 28. 06:45 - Bruti

Azt hittem, hogy egy keddi adás nem lehet izgalmas, mert ugye mi a tököm történhetne kedden. A kiválasztás lecsengett, egyre kevesebben vannak, azok is csak zabálnak, meg alszanak, mint az a bizonyos proverbális bunda. Már amennyiben a bunda alszik, de ebbe most ne menjünk bele. Szóval így ültem le, de a villalakók rám cáfoltak.

Lila máris elmondja nekünk, hogy kit hívhat ki Komisz. Sajnos csak négy név van szabadon és ebből PVC és Ülvepisi szerintem alapból ugrik, így marad 12ker és Erdély „Büszkesége”. No de be a villába: Komisznak mocskosúl elege lehet már a pótszüleiből, mert azt álmodja, hogy elvitték őket az ufók, csak ezeket nem hozták vissza, mint a Pataky Attilát. Ms. Áztnemhiszámelhogynemáénkáptámalilakáendőt idegesen járkál, hogy valaki segítsen neki behozni valamit a raktárból. Nem mintha nem érne rá kihozni két szaros ládát. Nyilván szoros az időbeosztása, tele a határidőnapló, de lehet egyszerűen csak attól fél, hogy a hidegben lefagy a bajsza. Közben Kazal és PVC a hálóban közös nevezőre jutnak, mindketten utálják a törpéket. És itt, nem a cirkuszban viccesen kacsázó kisemberkékről beszélnek, hanem az aktuális villamesterről. Azért kimennek kaját rendelni, amit Ms. Erdély ír egy ideig, aztán belázad, hogy mindjárt betelik a tábla. Én tudom, hogy Erdélyben sok a fa, és ha kedvük van, akkora táblát ácsolnak, mint nyolc medve, de itt Budán valószínűleg heroin árban mérik ezeket, mert csak ilyen kicsire volt lé. Ha meg kicsi a tábla, akkor kicsi betűkkel írunk rá. Sajnos Ms. Erdély ezt nem látta át, így megvan mára az alaphangulat. PVC és Kazal a konyhában szülőznek, Ádina meg Lacinak puffog:

„Rukkola, meg lóf*sz! Az kéne! „

8_7.jpg

Érkezik Komisz, kezében a farkával. Basszájba egyből reggeli tornát rendel el, éhgyomorra. Komisz pedzegeti, hogy nincs-e mód állami gondozásba kerülni, de a szülők hajthatatlanok. Ahogy Lila is megjegyezte, a mostohák kicsit túltolták ezt a szülő-gyerek játékot. Apuka az udvaron futtatja gyermekét, majd a törpejárás és a fekvőtámasz is felkerül a repertoárba. Sajnos Komiszban csalódtam, mert birkán tűrt és nem használta ki, a „tetteivel semmiért nem felelő gyerek”-ben rejlő lehetőségeket. Én pl. éjjelente, félóránként rángattam volna apámat a budira, vagy csak egy rossz álom miatt meséltettem volna őket, sőt még egy behugyozást is megkockáztattam volna, mert ugye a szülők mosdatnak. Persze azzal, hogy a mostohák, Komisszal kuplungosra hajtatják a szopórollert, csak annyit érnek el, hogy a néző megsajnálja ezt a szerencsétlent, és ugye tudjuk, hogy, ha a néző megsajnál valakit, akkor az könnyen visszajön a párbajról. Ez a két MTA tag, három hónap után se bírta még ezt beemelni, sőt Basszájba fullba tolta a kretént, így szerintem a következő húzásával megváltotta jegyét a hazaútra.

2_24.jpg

Ugyanis felhasználta Komisz szuperképességét, a száműzetést. Történt, hogy Boglyafej meglehetősen csendben és szerényen közlekedett a villában, mire 12ker és Basszájba betalálta. Nem védeném Kazalt, mert tudjuk, hogy förtelmes szája tud lenni, de most meglehetősen visszafogott és önkritikus volt. Ennek ellenére Basszájba kitette hűlni a szaunába vagy hat órára. Erre már mindenki felkelt és Ms. Erdély (aki ott se volt) is helyeselte szerelme döntését. Kazal, mielőtt bevonul a böribe, még megmártja Ádina fogkeféjét a budiba, majd megkezdte letölteni a büntetését. Háromszakmapluszérettségi László az egészet egy saját gyúrású közmondással summázta:

„Kutyából nem lesz szalonna és kurvából se feleség.”

3_25.jpg

A szünet után azzal indítunk, hogy míg Kazal bent búsul a szaunában, a szerkesztők beküldenek egy levelet, hogy Ms. Erdély ne mosson fogat, ha jót akar. Egyből levágják, hogy ki lehetett az a növény, aki ilyenekkel szórakozik, majd megpróbálják kiválogatni a sok büdös fogkefe közül a legbüdösebbet. Ms. Hogylehetválákiennyireszemét szerint ez veszélyes játék, mert:

„Nagyon Domestosos a véce”

Amilyen mocskos szájuk ezeknek van, ez akár még előny is lehetne, és már dúdolom is a: „Betegséget szórok szét, megfertőzlek mindenképp, nem-is-kicsit” reklámot. Komisz végre kajához jut, de közben a szülők mossák az agyát:

„Anyádat meg akarta ölni a barátnőd!”


Ádina szerint, gyakorlatilag közvetlen életveszélyben volt, és akár kórházba is kerülhetett volna. Háromszakmapluszérettségi a Grál lovag, meg annyira aggódik szerelméért, hogy megjegyzi:

„Én meg csókolózom vele, szóval mi van, ha én is megbetegedek?!?”

4_21.jpg

Kazal közben izzad a szaunában, pedig nincs is bekapcsolva. a végén már gyakorlatilag pucéron mászkál, mint tigris a ketrecben, és azt is megtudjuk, hogy hál’ istennek kaksiznia nem kellett a hat óra alatt. Bent folytatódik az agymosás. 12ker és a mostohák, Komiszt akarják kikészíteni, de valahogy nem jön össze. Esküszöm, tisztelem a birka türelmét és meg is van a jutalma, vége a gyámságnak. Háromszakmaérettségi és Ms. Erdély útravalóként még osszák azt, amiben ők is szűkölködnek de, Komiszt már nem hallgatják meg. Kár.

7_10.jpg

Megint levél érkezik, amiből kiderül, hogy újabb villahét következik, a Fürkész hét. Ez amolyan cserkész-úttörő móka lesz, kirándulással, félkatonai baromságokkal súlyosbítva. A csürhét egyenruhába öltöztetik, majd az udvaron (a még mindig a szaunában kuksoló Kazal szeme láttára), ünnepélyesen felvonják a fürkész lobogót. Az első feladat, hogy írják meg a szabályzatot. Ez persze nem olyan egyszerű Ms. Erdély és PVC már a második pontnál kutyázzák egymást. Aztán valamit csak összegányoltak, mert ugrunk az uccsó pontra, ami gondolom más ötlet hiányában az lett, hogy: Be kell tartani az előző kilenc pontot. Okos! Ez amúgy 12ker ötlete volt, és a riportban már olyan büszke volt a művére, mintha megírta volna a Függetlenségi nyilatkozatot.

5_15.jpg

Közben lejárt a Kazal büntije. Elvileg kijöhetne, de bent marad Komisszal és PVC-vel. Ugyanis az jár a kócos fejében, hogy kiszáll a játékból. Persze két perc alatt meggyőzik, hogy ha feladja, akkor ezek a mentális betegségek által nyomorgatott percemberkék elérik a céljukat. Összeölelkeznek, és azon gondolkodom, hogy véletlen nem a Top 3 játékost látom itt? Mindenesetre Pöcök összerakja magát, és bent odalöki a bandának, hogy csak egy fogkefe volt megmártva a budiban. Ms. Erély már a tudattól is majdnem exitál, de Kazal rátesz még egy lapáttal. Közli, hogy két hónapja az összes fogkefe megjárta a budit. Nem árulja el, hogy ki volt, de megjárta. Komisz meg gyanúsan terelné másra a beszélgetést. Haha.

Komisz és Kazal meg megint egymásnak esett, itt meg is lehet nézni a mókát.

Címkék: vv7 dsns
1577 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.01.29. 00:25:35

@Csak ügyesen!: Garbótól is tudhatnád, hogy van vérfasz, meg húsfasz. Ha Lackónak ez húsfasz (márpedig én úgy nézem), akkor az már a Dinkára történő hevületében is kb. ekkora marad. Dóri és Zsu akik azért több faszt fogtak mint kilincset, megmondták: kicsi (by Dóri) és görbe (by Zsé). Na.

Amellett meg húsfaszként is lehet(ne) vele rendesen dugni szerintem (bár én még nem próbáltam :-), de csak van valami baj Lackónk ceccével: Dinka látványosan lelohadt a kúrás után. Az analizálást sem élvezte. Itt azért segíthetett volna egy lófasz. :-DDD

És ne, kérlek a kedvemért ne linkeld be még egyszer. Köszi a felajánlást.

másodpéldány 2015.01.29. 00:27:02

@csiri bá:

"a vellában az udvaron jobban megreked az éjjel lehűlt levegő és lassabban is melegszik fel, mint szabad térben... mivel csak egy kis lyuk van a tetőn..."

hú, miket nem tudsz, ezt megjegyzem...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.29. 00:27:14

@Morcz: Az nem kifejezés. És felejthetetlen. Először ott határoztam el, hogy tanulni fogok, nehogy ilyen helyen kelljen dolgoznom :)

Morcz 2015.01.29. 00:27:51

@pomac_ [(k)an]ál: értettem én, csak együtt éreztem veled a koránkelés miatt. :)

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: kiről írtad?

@Spitzbauer: Godzilla, az most vérf... vagy húsf... vagy ló...??? :D :D :D

kamilla123 2015.01.29. 00:30:27

@Spitzbauer: én sem szeretném már többet nézegetni Lackó farkát, köszi mindenkinek :-)

más téma:

ha Dani most kiesik, akkor sztem állati nagyot bukik az egész VV-n, mert mi derült ki róla három hónap alatt?

1. senki nem néz rá ffi-ként, és ez nem csak azt jelenti, hogy egy nőt sem sikerült megszexualizálnia a villában, de még a közelébe sem jutott. Robint legalább megemlítette Dóri,h tetszett neki, mint pasi, meg Vikcsu és Reni is rá volt gerjedve. Még Dávid is többre jutott hat nap alatt, mint ő, sőt Maci is.

2. ostobább, mint egy ötödikes

3. elég büdike

Szóval ez az egész inkább égés neki sztem, mert műsorvezető, az nem hiszem, h lesz belőle, Elég szar az orgánuma (bár ez ma már nem sokat számít)

pomac 2015.01.29. 00:30:32

@Morcz: csak azért irtam nehogy concsi betámadjon :D@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: van sejtésem :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.29. 00:30:33

@Morcz: PVC-ről - hogy nem csak az adalék-anyagok jók benne-rajta.

2015.01.29. 00:30:43

@Morcz: Szerintem lóhús. :-D

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.29. 00:30:50

Marad a lájkom fantomképen...HAJRÁ DANI! ..........Jó éjszakát!

csiri bá 2015.01.29. 00:31:16

@másodpéldány: keress rá a neten a villára, voltak róla képek, távolibbak is, ott látszott, hogy az udvar felett ilyen kupola van, annak a közepe szabadon van, nem zárt, ott engedték ki a lufikat is anno... itt a teteje: vv6.postr.hu/files/img/teto.jpg többi kép a 6-os széria előttről: vv6.postr.hu/cimke/villa

2015.01.29. 00:33:00

@kamilla123: Úgy legyen! Megint egyetértünk. Mondd, hogy igazam van. Akkor már HÚSZ! :-DDD

pomac 2015.01.29. 00:33:06

viszont tényleg lépek jo on-t:D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.29. 00:33:59

@kamilla123:
De tudod, hogy azonnal látszik majd a retek szándéka. Hogy mit is fognak ezekből bejátszani. Tartok tőle, hogy nem az általad felsoroltak adják majd az irányt.

Mina Harker 2015.01.29. 00:34:46

Jó éjszakát mindenkinek! :)

csiri bá 2015.01.29. 00:34:47

@másodpéldány: ja és viszonylag sík területen van, nincs túlzottan körbeépítve és a Duna sincs messze, szóval ott jó pár fokkal hidegebb van, mint mondjuk a Belvárosban...

Morcz 2015.01.29. 00:35:07

@pomac_ [(k)an]ál: hú basszus ne is mond, amit az ma leművelt... undorító. én rá teszem a jelemet....:D

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen, amúgy alapban jó természetű, a nagypofájúságot néha túltolja, de bírom én is.

@Spitzbauer: :)))))

másodpéldány 2015.01.29. 00:36:23

@csiri bá:

azt hittem, hogy valamilyen szinten fűtött az udvar, mert sokszor alig vannak felöltözve úgy állnak kinn cigizni télen...

2015.01.29. 00:37:04

@kamilla123: Köszönöm! Erről álmodtam rég. Legalább is mióta Dinkát "megismertem".

És most ezzel a lendülettel megyek is cshicshikháázni. 'Cakát!

kamilla123 2015.01.29. 00:37:22

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én abban reménykedem, h a retek lemondott már Daniról, mert igazából ő sem zavar már sok vizet (oké, mondjuk Fáncsit tudná hergelni, abban jó). De ha Edinkát akarják kihozni végső győztesnek (sztem őt akarják), akkor Dani eltűnése még jót is tesz majd a kicsi lánynak, mert vissza fog venni az arcából, ugyanis be fog szarni a hármastól Dani hiányában. (mondjuk hosszútávon emiatt nem lenne jó, ha Dani kiesne, de én most rövidtávon akarok élvezetet, úgyh essen ki :-) (aztán meg Dinka is Fanni által)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.29. 00:37:46

@Spitzbauer: görbe (by Zsé)

És akkor úgy, mint a kanyarfúró?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.29. 00:39:59

@kamilla123: jó lenne így. :) Most kiderül, kit tol a retek. Őt vagy Ádinkát.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.29. 00:44:21

@csiri bá: tulképp nem is tudom, hol a vella. Ennyire lent van a térképről? Nekem valami Kunigunda rémlett a III. kerületben..

másodpéldány 2015.01.29. 00:44:24

@kamilla123:

kiegészíteném a listádat Daniról azzal, hogy kiderült róla, hogy egész jól elmegy majd klosárnak is, vagyis kiváló csikk-gyűjtögető... talán még üzletelni is tudna vele, ha rászorul,

gyerekkoromban volt egy film, amelyben a kölkök csikkeket gyűjtöttek az utcáról, a belüket összegyűjtötték, majd új cigiket sodortak belőle és azt adták el...

beleégett a fejembe ez a fekete-fehér film, ahol a kölkök a Szabadság-hídnál a villamosmegállóban gyűjtötték a csikkeket... (ha valaki tudja a film címét szóljon nekem, még az is emlékezetes volt a filmben, hogy a gyerekek a villamos ütközőn utaztak, és az emberek meg lógtak a nyitott ajtóban a lépcsőn...

Rémület 2015.01.29. 00:45:03

Ha Denisz megy vissza, Edina újra nagyon szerelmes lesz. Egyrészt, mert azt fogja hinni, a szerelmi szál a nyerő a szavazóknál, másrészt meg mi egyebet tehetne. Oké. Szakíthatna Lacival és nyomhatná magányos farkasban, hátha megsajnáljuk.

kamilla123 2015.01.29. 00:45:30

@Morcz: @vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én is remélem, h Fannit. Nem hittem volna, h ezt mondom, de Fanniban sokkal több belső értéket látok, mint ebben a kiscsajban. Fanni egy modern nő, egy igazi feminista a legjobb értelemben. Mondjuk azt nem bocsátom meg neki, ahogy Zsu-val viselkedett, de százszor inkább ő, mint Dinka. De amúgy végső győztesnek inkább Dórit vagy Deniszt szeretném. Amúgy ahogy Bruti is megmondta, remélem a szaunás hármas lesz a végső trió.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.29. 00:45:55

@Morcz: Na, ezt nem támogatom :). Nem szeretném, ha ő nyerne.

Morcz 2015.01.29. 00:47:40

@kamilla123: én is bruti jóslatában reménykedem.:)

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én meg dinkát nem szeretném, de ezen nem fogunk összeveszni. :)

másodpéldány 2015.01.29. 00:48:14

@kamilla123:

szerintem ha fannira kerül a kiválasztójel, ő simán lacit viszi, legalábbis, ha van esze, megragadta fanni képzeletét, hogy csak 200 szavazat különbség volt laci és zsé között... az a 200 különbség beláthatónak és legyőzhetőnek tűnik...

fanninak nem annyira fontos, hogy megküzdjön edinkával, neki a villában maradás a fontosabb... ha valahogy dóri bennmarad, akkor akár dóri is megnyerheti meg robin is, mert ők nem annyira megosztó személyiségek, így külön-külön nagyobb szavazóbázisuk lehet...

mindenesetre az fb-n dórinak majdnem 18.000 lájkolója van...

kamilla123 2015.01.29. 00:49:14

@másodpéldány: egyébként tényleg ciki Daninak sztem, tutira bassza a csőrét, h Ádám is smárolt Dórival meg volt egy kis etyem-petyem, Fanni is megmondta, h Ádám bejön neki, Dávid, Robin, Maci mind nő közelébe jutottak valahogy, Laci és Denisz meg szexelt is, vagyis az ÖSSZES benti pasi valahogy kapott ffi szerepet, Daniról viszont senki még csak verbalitás szintjén sem mondta, hogy tetszik neki. Azért ez szar lehet. (nem mintha sajnálnám, inkább kárörvendek). És ezt most egy ország, meg a haverok meg az egész egyetem is láthatta.

Morcz 2015.01.29. 00:49:31

@másodpéldány: a többieknek mennyi van, bár a FB nem mérvadó.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.29. 00:49:36

@kamilla123: @Morcz:
Ilyen relációban, persze inkább, mint Ádinka, de remélem, nem ez lesz az alternatíva.

kamilla123 2015.01.29. 00:53:21

na jól van drágáim, szuper a társaság, de sajna muszáj holnap korán kelnem. Várom a holnapit, hogy mit műveltek a sötétség fejedelmei, miután Dani megkapta a kendőt. Edinka amúgy telefosta a gatyóját, annyira beszart, amikor felállították Lacival. De utána majd biztos elmondja, hogy őt nem érdekelte volna, simán kiment volna Denisszel.

Jó éjt! :-)

másodpéldány 2015.01.29. 00:57:49

@Morcz:
igen, fura, mert a vv7-nél nem mérvadóak már se a pollok, se az fb számok...

igaz auréliónak nagyon hamar megvolt a a 20.000 lájkolója a facen és az már mérvadó... (most 58.000 lájkja van AU-nak)

dórinak "csak" 18.000 van, de még nincs vége a játéknak, és lehet, hogy ez a mennyiségű lájk majd számítani fog a párbajánál, azt nem tudom, hogy megnyerheti e a villát, de nekem ő is jó nyerőnek... még ha változatlanul fannit tartom a kis zseninek...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.29. 00:59:51

@kamilla123: @Morcz:

nagyon nehezen megy az írás, mert Picivel (a macskával) meg kell küzdenem a billentyűhasználati jogokért :)

Morcz 2015.01.29. 01:01:49

@másodpéldány: :) tény és való, hogy egyik lány se olyan hülye mint amilyennek látszik (Dóri, Fanni)

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: vicces lehet! :D

Asszem mára én is leteszem a lantot, jó éjt nektek, remélem nem lesznek napközben trollok.

Lipton 2015.01.29. 01:05:57

Fanni szerintem tényleg ennyire buta.
A maga egyszerű módszereivel próbál bentmaradni. Pl a 6 órás elzárás után (ami szerintem semmi, néha a dokinál várok ennyit, hogy bejussak), csak kicsikart pár könnycseppet, hogy az erre fogékony nézők megsajnálják és elfelejtsék a dolgait. pedig mutatták, hogy elvolt magában is, ami érthető, mivel csak hat óráról volt szó. Sok embert meg tud vezetni ezzekkel a dolgokkal.

másodpéldány 2015.01.29. 01:10:14

Izé, azt hiszem mondtam már, most meg megismétlem azoknak, akik még nem olvasták:

Fanni okos, mint a nap...

malevil2050 2015.01.29. 01:18:01

Loptam az origo oldaláról,a kérdés ki nyerjen a végén?
% szav.
edina 29 1486
robin 23 1205
dani 22 1111
dennis 8 425
fanni 7 376
dóri 6 309
laci 2 149

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.29. 01:22:45

@VV Erőlegény: Jah és szeretnék még egy kis szerkesztői pártatlanságot is kérni legalább erre a néhány napra a párbajig!

malevil2050 2015.01.29. 01:24:29

@másodpéldány: Nem ,gond okosan is ki lehet esni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.29. 01:28:40

@malevil2050: Érdekes nálam ez jött most ki az Origo Rejtélyes vendég a VV-7 villában cikkben leadott szavazatom után. Az arányok ugyanazt mutatják, de a számok mások:

Ki nyerje a Való Világot?
Fanni
7%
379
Dóri
6%
311
Edina
29%
1491
Laci
2%
150
Dani
22%
1120
Dennis
8%
432
Robin
23%
1208
Összesen: 5091

malevil2050 2015.01.29. 01:29:33

Lehet h bejött volna ez a kufirc taktika (oké legyen szereplés) - a múltban,de a hát ma már ez kevéske.

malevil2050 2015.01.29. 01:31:57

@VV Erőlegény: Pontos számok lényegtelenek,itt az arány a lényeg,bíztosan elírtam.

malevil2050 2015.01.29. 01:32:37

Fütyit csak a szerkik menthetik meg.

minden reggel 2015.01.29. 01:33:01

@VV Erőlegény: Laci? Aki lécet súrolva nyert?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.29. 01:33:15

Reménykedem benne ezek után, hogy a hv kommentelők vélemény megoszlása nem korrelál szignifikánsan az össztársadalmi értékítélethez.

malevil2050 2015.01.29. 01:40:41

Ekkora teknikával és szakértőgárdával nem igaz h nem lehet megoldani eszt a hangcsúszást,szóljanak ha nem megy,segítünk!!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.29. 01:40:53

@minden reggel: Mi van Lacival? 2%-on áll, eszerint a szavazás szerint.

minden reggel 2015.01.29. 01:43:07

@VV Erőlegény: oké ;) késô van fordítva néztem...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.29. 01:43:36

@malevil2050: Az a baj malevil, hogy ebben már a posztírók is nyakig benne vannak belefertőződtek itt 20-30 nick gyakorlatilag non-stop tombolásába.

malevil2050 2015.01.29. 01:49:15

@VV Erőlegény: Ebben van valami,nagyon kevesen kezelik a helyén ezt az egészet ( vagy nincsenek itt ). Egy kb általános vélemény,az teljesen más mint az itteni.Ami itt megy az,,,,,,bár már tisztultunk de......

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.29. 01:53:34

@malevil2050: Nem a kufirc a bántó, és alpári, hanem ahogy, és amilyen szándékból, vagy második szándékból, csinálják. A BV-ben Fanni meg Denisz a hálóban úgy kufircoltak (immáron már nem is a takaró alatt), hogy közben Robin meg Dani is benn voltak (próbáltak aludni, vagy aludtak). Ez mi, ha nem abszolút lelki terror és provokáció! De itt már mindenki immunis mindenre, sőt ezt a magatartást egyesek már etalonnak tartják! Ez nem ugyanolyan, vagy sokkal alpáribb túltolás mint mondjuk az engedetlenség a dzsungel héten? Nekik mindent szabad és most már bárhol! És, ha ezek után ezt Robin, Dani, vagy bárki, akár emelt hangon és indulatosan, kikérné magának, akkor ezt ők a villában ugyanúgy, mint itt néhányan nagyobb támadásnak és alpáriságnak könyvelnék el, mint magát a kiváltó okot.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.29. 01:54:53

@malevil2050: Örülök, hogy egyetértünk Malevil, már kezdtem azt hinni, hogy egyedül megyek szembe a forgalommal az autópályán.

malevil2050 2015.01.29. 02:05:27

@VV Erőlegény: De itt ilyesmit nem szabad keresni h érték,meg becsület,meg erkölcs,ez nem az a műfaj.csak egy nagyon picit.És azt se feledd h itt lényegében tacskók vannak,ki kevesebb ki több gógyival megáldva,öszezárva nap mint nap.El kell adni magukat azért h nyerjenek.Van viszont alap,lement má egy fél tucat,ebből viszont már lehetne építkezni,nem csak annyit h nagy a farkam sztán dúr.És akkor visszakanyarodunk a a gógyihoz,máris ott vagyunk hellernél, az a bizonyos 22-es.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.29. 02:11:20

@malevil2050: Egyetértek. Holnap folytatjuk Malevil! Jó éjt!

Well... 2015.01.29. 02:14:14

na megint hibaztam, megneztem a kivallasztast :o(

konkretan kene egy shrink a lacinak amit az edinaval muvel az elorehaladott stockholm szindroma (vagy az o eseteben helsinki szindroma)

másodpéldány 2015.01.29. 02:31:04

@VV Erőlegény:

befertőződtek a blogírók? miért nem fogadod el, hogy itt más a közvélemény, mint az origón, és hogy esetleg neked kell egy olyan fórumot találnod, ahol inkább gondolkoznak hozzád
hasonlóan. Az abszurd, hogy te az itteni blogíróktól azt várod, hogy úgy gondolkozzanak mint te... pont fordítva, szerintem nagy a net, tágas a világ, találj magadnak egy olyan fórumot, ahol a te szájad szerint írnak.

hogy itt tacskók irkálnának? nos, nem hiszem. egy kis részük talán... de nagy részük már hosszú évek óta ide ír, és már akkor se voltak fiatalok mikor elkezdték...

Komeszka 2015.01.29. 02:56:36

Robin-Edina lesz a végén a kettőben. Hogy ott mi lesz, a fene tudja. Egyébként a Facebook-on volt egy poll VV Attila oldalán (kb. 5000 szavazóval), ahol Robin állt 28 %-kal az élen, Edinka 18 %-on volt. Szóval az első kettó az origo-s mintán is ez. Viszont Dani ott csak 14-en állt, Dennis 16-on. Szerintem az origon valószínűleg több értelmiségi szavazott, mint az FB-n. Alapvetően az látszik, hogy Dinka és Robin nagyon erős idekint. Dani és Dennis középerős. Fanni, Laci, Dóri futottak még kategória. Ha a protestet nézzük Robin a legkevésbé megosztó, ez talán beviszi Edinka elé a végén.

Komeszka 2015.01.29. 03:02:08

Ha nagy fordulat nem lesz, akkor Robin érhet be Edinka elé, más nem valószínű. Fanni szerintem egypárbajos lesz, azért nem engedték ki most, mert akárkit visz ki a lehetséges jelöltek közül, az csúnyán lemészárolta volna. Az is valószínű, hogy Fannit Edina, vagy Robin mészárolja le végül a döntő előtt. Kb. prognosztizálhatóak a párbajok. Most visszamegy Dennis, aztán Robin-Laci jön, utána Edina-Dóri. Ezután már nincs védettség. A döntő előtt vagy Fanni-Edina, vagy Fanni-Robin. A döntőben szerintem Edina, Robin, Dennis. Dennis ki a háromban, Edina vs. Robin a kettőben.

másodpéldány 2015.01.29. 03:19:21

@Komeszka:

De Lacit kinn tudná Fanni hagyni! szerintem...
addig meg a nézőknek annyira tele lesz a tőkéje Laci féltékenységi drámáival, hogy esetleg elengedik a kezét...

viszont az origós számok miatt nagyon ifisnek tűnik dennis visszamenetele, ami Fanni miatt ad aggodalomra kissé...

nem tudom az orgión miért ilyen nagy dani népszerűsége, igaz edináét se értem, hisz egy szörnyetegecske, Robinét értem, nekem is az esetem...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.29. 06:17:12

@nathalie: ezekről nem tudok mit mondani, de te, igen, te hiányoztál :-)

Én meg fannikát akarom látni, amikor Dani visszamegy :-D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.29. 07:19:37

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Vikit én is tudnám üdvözölni a VV-ben, a jövő hét hétfőtől, a tematikus héten. Most a két párbajozónak adnék több műsoridőt. Gyanítom Viki miatt erre megint kevesebb lesz a szerkik lehetősége, vagy inkább szándéka...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.29. 07:36:06

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Fogalmam sincs (most két napig nem láttam az eseményeket, csak több helyen olvastam erről a Viki szerepről, legutóbb tőled az előző hozzászólásban)... Maci állítólagos, vagy valódi betegség miatti kiesése óta gyakorlatilag a villa forgatókönyv írást teljesen átvették a villalakóktól a szerkesztők.

Tapmancs 2015.01.29. 07:46:22

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

A vella itt van:

https://www.google.hu/maps/@47.404839,19.0135103,132m/data=!3m1!1e3?hl=hu

A Campona mellett (Budatétény).

lukacstoncsi 2015.01.29. 08:00:55

Jó reggelt!

Tegnap megint siralmas volt az összefoglaló,.A beauty napról semmit nem vágtak be.Unalom.Laci megint bevágta a durcát, egyre laposabb.Edina nem hagyja magát jól teszi.Hogy valaki ennyire le akarja venni a lilát magáról meg korábban ki akart menni akkor tessék.Mit vergődik?Annyira gyerekes hogy na.A riportszobás okosságai is fárasztanak már egy ideje.Edina erősebb lenne nélküle meg Dani nélkül.Nem lenne ő sem ilyen kibírhatatlan sokszor.Denniske kibukott hogy laci rátette a jelet.De csak mert ő megy párbajozni amúgy nem tenné szóvá.Mintha ő nem csinálta volna meg ezt fordítva...a férfi aki elmondáa szerint sok konfliktusban azért nem áll bele mert nincs értelme.De legtöbbször egyszerüen alulmaradna.A barátnőjét mikor támadják hol van?Kussol.Nem tudom kinek örülnék jobban ha kiesne de talán Danit mondom mert ő sok embert meghülyít benn.Edináék is normálisabbak lesznek remélhetőleg nincs aki úszitson.Lacival ketten maradnak az is elég nehéz lesz.Robinkát meg már beszippantják a "barátai".Denni ebből a gyerek dologból tényleg semmit nem tudott kihozni még rossz sem volt csak bólogatott.Igen anyu:))

Krétagarbó 2015.01.29. 08:42:19

@VV Erőlegény: nyugi, azt hiszem, hogy hosszútávon nem mi megyünk szembe a forgalommal. Én is azt szeretném, ha Dani menne vissza, az a pusztító alpáriság (:), gátlástalanság, közönségesség ami a mocsárt jellemzi, arányba sem állítható sztem Dani hibáival. Mert neki is vannak hibái, de sokkal emberibbek, ki ne érzett volna már gyengeséget, vagy lett volna egy egy szituban gyáva. Bár a gyávaság ugyanígy Denniszékre is elmondható, pl. amikor végül mégsem Zsut várták vissza. De Dennisz emellett alapvetően sunyi, az egész játékát a megúszásra és a gátlástalan magamutogatásra építette. Ez a fajta höbörgő suttyóság, ami a Dóri-Fanni-Dennisz (és Lacit is idesorolnám) típusú embereket jellemzi, sztem taszító és undorító. Nem látom úgy, hogy bármelyik is jobb lenne a másikkal szemben, mindegyik volt már gyáva, meguszós, szemétkedő vagy bunkó, de a mocsár féle "kiezghecci" stílus számomra sokkal undorítóbb.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.29. 08:58:30

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: @VV Erőlegény: jó lenne, ha benn maradna Viki pár napra és kedvére rommá szopathatná őket (bár ezt úgy se hagynák a főnökei).. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.29. 09:09:59

Van itt egy cikk a lakók fogyasztásáról... érdekes módon, a piamennyiség nincs feltüntetve. Bár azt hiszem, ez a széria az, ahol a legkevesebbet kapták.
Hol van már a 4. széria, ahol annyi pia fogyott, mint egy kisváros éves összfogyasztása. :D

borsonline.hu/20150129_dozsolnek_a_villalakok

Csak ügyesen! 2015.01.29. 09:26:35

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Ezeknek nem mertek annyit adni, még ajóval kisebb mennyiségből is zombi állapotra képesek magukat inni :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.29. 09:50:55

@Krétagarbó: Nagyon jól összefoglaltad Kréta, örülök, hogy így látod te is!

ornyim 2015.01.29. 09:52:38

@Lipton: Ez így van, a riportban mindig akkora arca van, mintha ő mindenkit helyretenne folyton. Aztán meg csak lapít.. Az állítólagos csaja mellet sem áll ki szinte soha, csak hallgat. Aztán magyarázhatja, hogy nem koppintja Auréliót, hát dehogynem..

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.29. 09:53:27

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Hát szopassa őket, csak ne a párbaj hajrában, hanem egy nyugisabb héten a párbaj után.

ornyim 2015.01.29. 10:00:33

@Krétagarbó: Egyetértek veled, alpári mind, viszont az megfigyelhető, hogy Laci alpáriságára jobban ugrik mindig mindenki (most talán annyira már nem), főleg Fanni, aki tudja magáról, hogy nála mocskosabbul nem beszélt még senki. (és ezt tudja is magáról) Én nem szerettem Zsuzsát, de amit a nyugiban a búcsúzásnál művelt, az minősíthetetlen volt. Nyilván ha ő visszafogná magát, akkor a többiek is változtatnának. Legyen bármennyi konfliktus, hisz az elkerülhetetlen, meg show elem, de azért mocskosgeciundorítószarcsicskának csak nem kéne elhordani mindenkit, mindig.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.29. 10:13:47

@Csak ügyesen!: na jó, de csak azért basznak be ennyire, mert kamikáze módon tolják be azt a keveset... amilyen gyorsan csak lehet, hogy mielőbb hasson. Aztán már elég egy kis bubis víz is, hogy kiüssék magukat. :D

másodpéldány 2015.01.29. 11:04:09

@VV Erőlegény:

a kérdés a cikk után nem a mostani párbajra vonatkozott, hanem hogy ki nyerje a vv7-et
süti beállítások módosítása