Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7247-7256 - Vicces tea nyugdíjasoknak

2015. január 28. 15:00 - julie0812

Zajlanak a történések, még ha nem is minden logikus. Heti összefoglaló következik, lássuk a fontosabb eseményeket.

1.jpg

A táncversenyre való felkészülés központi téma, a végén mindenki indulni fog a házból, csapnak egy össznépi bugi night-ot. Előzőleg ott tartottunk, hogy Enciék a tetőn épp smároltak, amikor Zsófi rájuk talált, de aztán nem hagyja ott őket, biztos attól fél, hogy Krisztiánnak lefagy valamije, amire neki még szüksége lehet.

2.jpg

Atikám átcuccol Miklóshoz, hirtelen megint jó testvérek lesznek. Főleg, hogy most itt a közös ellenség, Ági, aki egyre jobban bele akar folyni a Berényi Kft. életébe és ez senkinek sem tetszik. Ági épp utazni készül, a férjét akarja meglátogatni a sitten, amikor Ludwig felhívja, hogy ne menjen, mert válni akar. Ágiban egy világ látszik összedőlni, csak nem lehet soha megállapítani, hogy ezek valós érzelmek akarnak lenni, vagy sem. Mindegy, végül Ági ráveszi Robit, hogy menjen ki ő Németországba. Ennek meg Nóra nem örül túlzottan.

3.jpg5.jpg

Ági elkíséri Julit a temetőbe, mert nem néz ki túl jól, ezért nem engedi vezetni (?). Elég őszies a környezet, ahhoz képest, hogy karácsony körül járunk, de mindegy. Itt még az évszakok is visszafele haladnak. Szóval szegény András két éve halt meg, Juli ki van borulva. Lelkiznek egy sort, Ági szerint jobb lenne ha Juli értékelné a férjét, bezzeg az övé börtönben van és látni se akarja. Érdekes, hogy Juli milyen jól elbeszélget az ellenséggel, aki kisemmizte az anyját. Ági újabb titkot sejt a Berényiek életében, tuti a sajnálatos „baleset” körülményeit is seperc alatt kinyomozza. Miklós whiskyt vedel testvére emlékére és rábeszéli Atikámat, hogy igyon vele ő is.

4.jpg

A gyerekek nem fogadják túl jól Atikám elköltözését, főleg Máté szomorú, mert azt hiszi, Attila azért ment el, mert az ő matekdogája nem lett ötös. Szórakozásképpen a Ki legyen a ház új ura? projektbe kezdenek, Peti és Máté versengenek eme tisztes címért, mindenféle ökör feladatokat végrehajtva, amiket egy családfőnek illik. Hanna és Zita a döntőbírók, végül Mátét hozzák ki győztesnek. Juli megkéri Atikámat, hogy beszélgessen Mátéval, mire ő megörül, hogy hazaköltözhet, de Juli közli vele, hogy ott azért még nem tartanak.

6.jpg

Barthához érkezik egy új arc egy újabb poénosnak szánt névvel: Fasírt. Balta küldte maga helyett. Dumálgatnak az irodában, Fasírt gondolja, sodor magának egy füves cigit. Bartha azonnal kiveszi a kezéből a zacskót és kukázza, mondván, hogy ő nem tűr el semmiféle drogot. A szemetet kiviteti az éppen belibbenő Alízzal. Szöszi persze megtalálja a füves zsacsit és azonnal szalad vele NonStophoz, mert ha elpasszolnák, akkor ő törleszthetné az adósságát. Ádám szerint ez nem jó ötlet, ráparancsol, hogy azonnal szabaduljon meg a csomagtól. Alíz viszont a kabátzsebében hagyja, Bözsike pedig megtalálja és megfőzi teának, mert Vilibának fáj a dereka.

7.jpg

A gyógytea remekül beválik, nemcsak Vilibá lesz jobban, hanem Bözsi is, betépnek rendesen. Alíz nagyon aggódik, riasztja Ádámot, így most már ketten aggódnak, miközben az öregek túlságosan is vidámak, folyamatosan röhögnek és táncra is perdülnek. Később leül a hangulat, Alízék kaját és vizet pumpálnak beléjük, majd lefektetik őket aludni. Lucának azt mondják, kicsit sokat ittak a nagyiék. Hát ennyi a füves kaland. Csak nehogy nagyon rákattanjanak az anyagra.

8.jpg9.jpg

Bartha úgy dönt, kellemetlenkedik egy kicsit Zsófinál. Besasszézik az edzőterembe és örömmel adja hírül, hogy mostantól ő és néhány kellemes haverja is ide fognak járni edzeni. De Zsófi felveszi a kesztyűt, azon nyomban elpanaszolja Krisztiánnak, hogy itt járt Zsolt és megfenyegette, majd Krisz kérdésére, hogy bántotta-e, zokogással válaszol. Krisznek sem kell több, rohan a bátyjához és néhány jól megkoreografált ütéssel-rúgással helyben hagyja. Majd siet megvigasztalni a szerencsétlen áldozatot egy kellemes kufirccal.

10.jpg

Giziék összevesznek, mert Gizi szerint túl sok baljós jel van az esküvő körül, ezért inkább le kéne fújni. Pl. Gizinek kitörik a cipősarka, összetör egy tükröt, Laci körbesepri, stb. Novák annyira nem bánja, neki úgysem volt olyan fontos a dolog. Erre aztán Gizi besértődik. De azért nem kell izgulni, kibékülnek, mert Alíz összebilincseli őket és így kénytelenek egymás közelében lenni, ez meg már egyenes út a boldogsághoz.

11.jpg

Miklósnak jótékonykodni van kedve: vásárol Petinek néhány menő cuccot a kedvenc boltjában, mert Peti eldöntötte, hogy redizájnolja magát és komoly üzletember lesz belőle. Ugyanis szeretné a Pusszancsot nagyáruházaknak is értékesíteni és ehhez fontos a megnyerő külső.

12.jpg

Timike szeretne egy puccos divattervező suliban továbbtanulni, de mivel egy félév másfél millába kerül, inkább be sem jelöli, mert az anyjának nincs pénze, az apjától meg ugye nem kell semmi. Nórát nagyon bántja, hogy nem adhat meg mindent a lányának, ezért mégis Miklóshoz fordul segítségért. Miki adna pénzt, de csak ha Nóra összebékíti őket Timivel. Nóra bedühödik és inkább elvállal egy kétes ügyet, amit Petrik ajánl neki, mert a tiszteletdíj két millió forint. Egy maffiózó tinédzser fiát kellene védeni, aki felgyújtotta az egyik tanára kocsiját, de állítólag ártatlan.

13.jpg

A srác váltig állítja, hogy nem ő volt, de sajnos senki sincs, aki igazolhatná az alibijét, miszerint edzeni volt a focipályán. Ráadásul találtak a helyszínen egy öngyújtót is, amin rajta van az ujjlenyomata , pedig ő nem is dohányzik. Na jó, csak néha. Timikének nagyon bejön a gyerek, elmeséli neki, hogy ő is megbosszulta az igazságtalanságot a suliban. Brúnó elkíséri a trollt a konditerembe, mert Nóra végül megengedte, hogy ott dolgozzon és bevallja neki, hogy igazából ő gyújtotta fel az autót. Na, hogy lesz így Timiből divattervező?

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2015.01.28. 16:15:04

Egy óriási zagyvaság és logikátlan értelmetlenség az egész, de a legjobb rész egyértelműen ahogy Vili bá és Böske mama betépett. Nagyon röhögtem. Amit viszont soha nem bocsátok meg, az az hogy kisemmizték Klaudiát. Hogy erre mi szükség volt, ezért visszahívni?????

töpörtő 2015.01.28. 17:12:45

@hannamontanna: ez a baràtok közt logikàt keresni fölösleges.Az egy dolog kisemizték de ijen pitiàner módon?Ennél az is jobb ha ö is meghal örökségen civakodnak.Aliz karaktere hihetetlen,az a csaj nemnormàlis,A sztori szerint nem tudom hol lakot,hogy nevelte lànyàt még felnem tüntek a sorozatban.Most nincs 100ezre 1éve Luca lànya milliós forgalmat bonyolitott kutyaruhàkbol eltapsoltàk a pénzt?Nem késziti tovàbb a cucokat?Tizenéves lànya értelmesebb mint anyukàja,igaz Gizi detto ugyanolyan hü..e mint Aliz.De a nagydiplomàs Nóra se sokkal okosabb,ebben a sorozatban minden nő megvan zakanva a pasik miatt.De csak hàzon belül ismerkednek mintha valami lakatlanszigeten élnének,hogy nincs màs partner.Remélem 1-2éven belül felrobban a Màtyàs Kiràly tér.
süti beállítások módosítása