Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x71 - Fanni, Fanni, te csodás! (18+)

2015. január 26. 07:08 - sixx

Volt nekem egy osztálytársam, becézzük most Töknek, aki az érettségin eléggé kínlódott történelemből, valahogy bármit kérdeztek tőle, soha nem sikerült eltalálni azt a nagyon vékony vonalat, ami mentén a tudása felépült kb. hat tényre és két évszámra. A osztályfőnökünk igyekezett volna segíteni neki, és a bizottsági asztal széléről súgott, a többi tanár meg látványosan leszarta, de csak nem jött össze a dolog. A mentőkérdésnél, ami az volt, hogy oldalt tekintve milyen pártállású volt Kun Béla, Marika néni két kézzel mutogatott, mire Tök kibökte, hogy szélsőjobb.

Nagyjából ezt vártam a villaérettségitől, amit a meglehetősen lefogyott Lilu konferált fel, és azzal kezdődött, hogy ébredés után mindenki magol, Robinba meg olyan szinten beleáll az ideg, hogy kint okádik a budin. Edina Dórit vizsgáztatja, Dani V. Károlyról igyekszik minél több infót a kis fejibe belepréselni, de mindenki tudja, hogy az ilyen utolsó perces hepajnak semmi értelme nincsen. Fanni fapinának akar öltözni, és össze akarja fogni a haját, mert azzal rögvest nem látszik agyatlan ribancnak, közben a budin trónoló Dennis vizsgakérdéseire válaszol csípőből és jól. A fapina külső meg azért kell, hogy hatást gyakoroljon a tanári karra.

screen_shot_2015-01-26_at_5_12_49.png

Akik meg is érkeznek, ceruzaszoknya, érettségizi öltöny, a tornatanárnőn mellben erős blúz, ahogy arra számítani lehetett, bár a faszik fantáziáját leginkább az énektanárnő minije és mellényből kibuggyanó mellei fogják meg leginkább, Dennis csak azért nem nyúl magához a nappaliban, mert kezdődik az érettségi, és nincs idő. Miközben kint megy a parázás és a hülyéskedés:

Edina: A tesitanár mit fog kérdezni?
Dennis: Hát, azt, hogy van-e izomlázad.

odabent Laci az első áldozat, az avatngárd stílussal kezd, majd a térképen két Kanadát is talál, és megjegyzi, hogy hibás a térkép, mire kiröhögik. A riportban aszongya, hogy túl van három szakmán, és reméli, meglesz az egyetem is. Nem, Laci, nem lesz meg. Dennis a prímszámokkal és az összetett számokkal nyit, a küzdelem nemes, de Dennis itt feláll a szopórollerre, és és sem száll róla.

 

A gótikáról például azt mondja, hogy

Olasz (barbár) stílus, francia…

Itt leállítják hálistennek, még mielőtt Picasso következhetne. Közben a nyugiban Fanni kétségbeesetten okosnak akar látszani a fekete ruha-szemüveg-feltűzött boglya-kombóban, Dani meg csikkről gyújt rá. Edináról süt a lelkesedés és a para, meg az is, hogy ő lesz az, aki a legtöbbet beszél majd mellé, és milyen igazunk lesz:

A romantika, az nehezen definiálható irányzat volt. A romantikának a fő jellemzői, ami tényleg érvényes a romantikára, az, hogy olyan érzelmeket nagy fokon próbálja bemutatni, tehát az egész életkivitelezést próbálja a romantika bemutatni lényegében, amiért érdemes élni. Ezt nem írta benne, de én így gondolom, hogy a romantika olyan irányzat volt, ami nagy érdeklődést mutatott a gótikus építészet iránt is egyaránt, nagy érdeklődést mutatott az ókori romantika fele, és végül, de nem utolsósorban, és ez most valamelyest az én véleményem, de bent volt a lapon is, hogy nagy fokon mutatja be az emberi életet, az emberi érzéseket.

A csodálatos Csubakka-védelem parafrázisát a tanár ilyen fejjel hallgatta:

1.gif 2.gif

Robin azzal kezd, hogy Orsi énektanárnak benyal egyet, na nem úgy, perverz disznók, hanem szájjal, és továbbra sem nyelvvel, nyugodjanak már meg a kedélyek, na, és aszongya, hogy milyen csinosak a hölgyek, különösen Orsi, amivel a matekjegye máris billeg, és tesiből sem fog kapni négyesnél jobbat. Nem. Mondunk. Ilyet. Három. Nő. Előtt. Csak. Egyről. Robinnak a kereszténység okoz némi problémát:

Tanár: Ki a jó ember?
Robin: Ezt mindenki tudja magától.
Tanár: Dehogy tudja, megmondják neki. Kik? Vasárnaponként.
Robin: Hát, a Vidám vasárnapban.

screen_shot_2015-01-26_at_6_04_06.png

Edina odakint azt kamuzza Lacinak, hogy mindent tudott, töriből egyenesen brillírozott. Mivel videóbizonyítékot nem kapunk, elhisszük neki. Muhaha. Dani matekból tolja keményen, amikor a tanárnő kér tőle egy példát körre a hétköznapi életben, azt feleli hogy

Például baráti kör.

Aztán a riportban úgy értékeli a saját teljesítményét, hogy a kört simán vette, aztán jött a gebasz, és egy pizzás kérdésnél elvérzett.

Másfélszer másfél? Az három.

Na, érkezik szűzpecek, akit a tanárok azzal fogadnak, hogy nincs rajta harisnya. Hát, nem templomba megyek, mondja Fanni, majd hozzáteszi, hogy de szemüveg van rajta. A rokokóval nyit, szerinte XIV. Lajos nagyon beleélte magát ebbe a stílusba, és nagyon jól érezné ott magát, a Velencei kurtizánt sokszor látta, és tetszett neki.

Tanár: Bajban lennél egy ruhadarabbal.
Fanni: Az erényövvel.
Tanár: Le vagy te ragadva ennél az erotikánál.

Egyébként meglepően értelmes, összefogott mondatokban beszél, a tanárok a kezéből esznek - ostoba a nő, de rafkós. A matekfeladata a színes rudaknál egy fokkal könnyebb, meg is oldja, de ettől még nem fogunk hullámozni, bezzeg a tanároknak párás lesz a szeme.

screen_shot_2015-01-26_at_6_19_57.png

Dóri rém idegesen megy ki a táblához, a szépirodalomnál el is hasal:

A Légy jó mindhalálig, az egy irodalmi stílus.

Hát, nem. És ez volt az utolsó momentum a vizsgán, megyünk el szünetre, majd amikor visszajövünk, Liluval bekapcsoltatnak a villába, ahol Fanni kezén már ott vigyorog a lila kendő, baszki, jól le lett lőve a második rész poénja, de mindegy már. Robinnak megy a kérdés: felhasználod a szuperképességedet? Még nem tudja. Jó. Dennis hülyegyereknek öltözve ül, magyarázatot nem kapunk, Lilu rászól, hogy élőben ne a gatyájában turkáljon már, ha lehet. Két kézzel. Vissza az összefoglalóhoz, jönnek az osztályzatok. Miközben a tanárok vitáznak, Dennis és Fanni odakint a dugásról beszél, Fanni pedig tesz egy felelőtlen kijelentést, miszerint ha ő kapja a illa kendőt, akkor ott dugnak, és úgy, ahogy Dennis akarja, takaró nélkül. Aztán az ott leszűkül a budira, majd a fürdőszobára.

Van akinek felsorolják a jegyeit, van, akinek nem, a végén Dennis két tárgyból megbukik, amire asszem még nem volt példa a villában, igaz, Cristofel nem jutott el az iskolai hétig, sajnos. A legjobb Fanni lett, hogy miért, azt nem tudjuk meg, de megmondom én: mert ő az aki a legérdekesebb arc, és nem kéne kiküldeni párbajozni, azért. Edina kiborul, és másról sem tud beszélni a ceremónia után, amit majd egy buli követ, de ezt egyelőre nem látjuk. Dennis megdöbben a buktán, és egy kicsit magába is száll, de leginkább azon aggódik, hogy mi lesz a büntetése - ezt később Lilu elmondja, bár mutatni nem mutatják: Laci és Edina gyámsága alá kerül, és nem hozhat saját döntést, beleértve a jelrakást, és az esetlegese szavazategyenlőség esetén való döntést sem.

screen_shot_2015-01-26_at_6_42_15.png

Fanni kendője a Dani-Laci-Edina tengelyt is megborítja, mert így nem tudnak kire rakni, illetve tudnak, Dennisre, de Dani egy beszari pöcs, és nem akarja ráhajítani a jelét, mert akkor őt fogja kivinni. Kisfiam, ha kell a nagy lóvé, akkor ilyen kellemetlenségekre számíthatsz. Edina rámutat, hogy ha ennyire bizonytalan, akkor nem mindegy, hogy egy héttel később vagy hamarabb esik ki? És igaza is van. Az alternatív jelölt Dóri, de ezt senki nem gondolja komolyan.

Na, jöhet a kiválasztás, ami lényegében arról szól, hogy

  • kiderül, Edina a játék szempontjából nem örült Laci visszatérésének,
  • és szerinte Fanni egy romlott nő,
  • Dennis állandóan a farkát vakarja, és Lilu kétszer is rászól,
  • Fanni ment volna párbajozni, aki úgy gondolja, hogy Laci undorító
  • így viszont Dennis fog, mert kap három jelet.

Szerdán kiválasztás, előtte kedden este megyek be Debilióhoz a BeleValóba, ha van valakinek valami kérdése hozzá, kommentben tegye fel nyugodtan.

screen_shot_2015-01-26_at_6_43_54.png

A végére egy link: ha valaki üzekedő villalkókat akar látni, ide kattintson.

Címkék: 18+ vv7 dsns
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csiri bá 2015.01.26. 23:43:41

@Krétagarbó: az apa kezdődikesre.. csak néha beborul agyába a blogmoci...

csiri bá 2015.01.26. 23:44:24

@bobby.ewing: egyszer valakiknek már sikerült. :)))

bobby.ewing 2015.01.26. 23:45:27

Csonkánál nem láttam azt a nagy Dinka imádatot. Attól, hogy denis és fanni undorítóak számára, még nem lesz dinka fan.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 23:45:43

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: tudom, válaszoltam is, h nem tudom, csak dittinek előre szóltam, hogy nem tudom :)

egyemakisszíved 2015.01.26. 23:46:40

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): @kamilla123: @Ditti82: Hát ha így lesz, én meg kénytelen leszek Dennisre szavazni. Ugyanazt a süket dumát tolta Robin az odabújásról a tanárnőnek, amit elsütött már egyszer szinte ugyanúgy Dórinál is, Dóri bele is ment. Mi gátolja benne, hogy odabújjon hozzá? Még a saját ismerősei se ismernek rá a VV-ben, menjen csak haza szépen. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.26. 23:46:44

@Spitzbauer: meglepetés lenne, ha azt mondanám, h sokkal jobban megérti?

másodpéldány 2015.01.26. 23:46:46

Látom rendesen el vagyunk látva itt is a blogon büntetés mániás szadistákkal...

Sajnálom őket is, meg mindenkit, aki ilyen családból jön, úgy látszik ezt nem lehet kiheverni.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 23:47:33

@csiri bá: jó van má, kössé belém, tényleg rádrakomzt a "kib@szottcsikag}ciszájbatekertjelet és kinnhagylak a k>va p#csába

Ditti82 2015.01.26. 23:47:47

@-pkata-: Köszi, de hova küldted? :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 23:48:29

@Morcz: köszönjük az értelmi szerzők nevében is :) én csak nem hagytam elenyészni és összeszedtem :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 23:49:15

@Ditti82: privátba. arra az emilcímre megy, amivel itt vagy regelve

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 23:49:59

@csiri bá: ne sunyiskodjááááááá... :) te nagy taTTikus :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.26. 23:50:03

@Spitzbauer: "Nem hiszem, hogy értené a nő-férfi kapcsolatot. Ő egy másik síkon/térben aktív. Errre gondoltam."
Baszki, miért nem ezzel kezdted? :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.26. 23:50:47

@bobby.ewing: Ne aggódj értük, van itt olyan, aki örökbe fogadná őket. :D

Krétagarbó 2015.01.26. 23:52:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: én nem lepődnék meg, pont ezt akartam mondani. Te már kialudtad magad? :)
Én nem...:))

csiri bá 2015.01.26. 23:53:38

@-pkata-: ez a tik-tak-tak-tik-a. :))

kis.herceg 2015.01.26. 23:54:28

@másodpéldány: ezt inkább válaszra sem méltatom

Morcz 2015.01.26. 23:54:41

@csiri bá: aztán a tik-tak-taktikát követik a bimm-bumm...:D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.26. 23:54:52

@csiri bá: még robbansz is , te sunyi köcög.... na én elmék akkor aludni. itt hagylak a csicskagenyóba, :))) majd holnap folytatjuk :)

jó éjt mindenkinek

Ditti82 2015.01.26. 23:55:46

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Én még nem láttam, mert az itt regelt címemet deaktiváltam még régebben, de most már újra aktív. Baszki. :D

Cirmoska11 2015.01.26. 23:55:50

Én is ezt fogom majd mondani a gyerekemnek reggel, ha felkel, kislányom, 20 guggolás, aztán mehetsz a dolgodra, mert jó szülő vagyok és kész :D

Ditti82 2015.01.26. 23:56:45

@-pkata-: Te akartál valamit Lacitól, nem mi. :P

másodpéldány 2015.01.27. 00:06:26

@sepörd:

haha azt látom...

Óh szánalmasság, sepörd a neved

Morcz 2015.01.27. 00:08:01

@csiri bá: :))))))))

@Cirmoska11: biztos jelöl majd a Mother of the year award-ra....:D :P

ügyfélszolgálatos 2015.01.27. 00:16:35

Ettől a műsortól rákot fogsz Sixx kapni...

malevil2050 2015.01.27. 00:16:48

Keves rtl amiko 45:55 vót a zarány akko mutogattátok,most amiko a fantom vezet 65:35 arányban féltek megmutizni ugyi?

malevil2050 2015.01.27. 00:18:31

Nahh antifannisok bújjatok bé a rókalyukba,meggyütt 25 példány is,indul a zúthenger.

vastyúk is .. 2015.01.27. 00:24:48

@malevil2050: szerdán szoktak mutatni egy állást, még a kihívás előtt, szóval még lehet, hogy megmutatják :D

malevil2050 2015.01.27. 00:34:25

@vastyúk is ..: Szerdáig a fantomtól,utánna pedig,,,,aszt még nem tom.

vastyúk is .. 2015.01.27. 00:34:43

@Morcz: a malevil féle 65:35 igazán tetszene :D

Morcz 2015.01.27. 00:35:28

@vastyúk is ..: nekem is Dennis javára. :)

malevil2050 2015.01.27. 00:36:46

Hát barátaim a zúrban érdekes egy világ ez.Arra lennék kiváncsi egy ilyen műsor (bocsánat) tisztán (és izolda) mennyit hozhat nekik a konyhára?

Morcz 2015.01.27. 00:40:54

Eddig nagyon izgalmas a "Folytatjuk"......

@Sixx: légyszi kérdezz rá, hogy miért van ennyiszer adásszünet, illetve miért nincs online?

vastyúk is .. 2015.01.27. 00:43:10

@Morcz: ááááááá. hát nekem pont a fantom :D

@malevil2050: szerintem nem sokat, még a villalakók kajáján is spórolnak a májkrémes hetekkel. már nincsenek sms bevételek. :D, csak a rako, a poppy meg a mirage fesön

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.27. 00:45:58

Kellett nekem délután aludni... most ilyen fasságokat nézegetek.

rtl.hu/rtl2/valovilag/fanni-betartotta-igeretet-hatalmas-szex-a-furdoben

Tök jók a kommentek. :D

"Szerintem én rossz társaságba keveredtem ,nem tudom hol találhatók,az ilyen nők,akik pénzbe nem kerülnek és kaphatók mindenre :P"

Morcz 2015.01.27. 00:48:49

@vastyúk is ..: meg a szoli forgalmazó! Nem szabad kihagyni! :)))

malevil2050 2015.01.27. 00:49:00

@vastyúk is ..: Lehet h igazad van.A kérdés amúgy is költői,hiszen soha nem kapunk rá választ.De az bíztos h egyre debilebb ez az egész.Valószínűleg h direkt ilyen,mert háá ilyen a világ és köll a fegyver.De talán így is megy a bót.

malevil2050 2015.01.27. 00:51:12

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Ns is törőggyé vele,majd kúvikolunk itt veled,ne monnyad h nem vagyunk colidálisak.

vastyúk is .. 2015.01.27. 00:52:20

@malevil2050: addig megy a korsó a kútra, amíg megéri neki, szóval biztos van miből kigazdálkodni Lilu, Bencus, Évike és Áurélió fizuját ;)

malevil2050 2015.01.27. 00:52:22

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Itt csak az gond h ő nem igen jáccik,halál komolyan gondollya.

vastyúk is .. 2015.01.27. 00:53:33

@Morcz: tényleeeeg.. a szolicsövek. (na az a cégnév nem jut eszembe)

malevil2050 2015.01.27. 00:54:27

@vastyúk is ..: Még ha csak az lenne de ott a stáb többi tagja,enrgia,kaja pia, hát pl egy flaska tömény sem 40 forint.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.27. 00:59:28

@malevil2050: tökre nem vagyok álmos, holnap meg mosott fos leszek. 6-kor kelnem kéne... :S

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.27. 01:01:03

@malevil2050: gondolom ezekért tartják őt erősnek a vellában, mert olyan meggyőzően tud elvont dolgokról beszélni. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.27. 01:02:10

@Morcz: akkor együtt fogunk jajgatni... De majd gondolok rád, hogy neked még van 20 perced... :)

vastyúk is .. 2015.01.27. 01:02:27

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): tejóég, hihihi már értem, hogy Dórinak miért az a hozzáállása a történelemhez, hogy az csak kitaláció, és népbutítás. hihihihi.
Az azért vicces, hogy a mondataiban az ellentmondást sem érzékeli. 'Találtak egy bolygót, amivel 10^6 év lenne a kommunikáció, és 10^7 év alatt érnénk oda, de van rajta zoxigén, még zöldövezet is.' - de akkor hogy fedezték fel, kedves Dóra, belenéztek a távcsövedbe?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.27. 01:02:57

De most már nekifutok az alvásnak, jó éjt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.27. 01:04:46

@vastyúk is ..: igen, ilyesmi még Denisz fejében is megfogalmazódott (ja, hogy olyan kurva messze van? na ezért nem jönnek ők ide)

vastyúk is .. 2015.01.27. 01:06:51

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): jó éjt, ez a Dóris Videjó egy gyöngyszem. hihihi thx. megyek és olvasok Rooseveltről :D

malevil2050 2015.01.27. 01:08:31

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Hohoho,hát hol van még a reggel? Ne eszt igérted.

Mert Csak 2015.01.27. 01:08:37

Mindenki elment aludni?

vastyúk is .. 2015.01.27. 01:10:50

@Morcz: Én mindig meglepődök, hogy 'ja tényleg, még a villában van'. :D

Morcz 2015.01.27. 01:12:31

@Mert Csak: lassan mindenki elmegy, gyanítom a villalakók is....

Mert Csak 2015.01.27. 01:13:33

@Morcz: azok folyton alszanak.
Fanni az, aki szórakoztató, de análék.....

Mert Csak 2015.01.27. 01:15:51

@Morcz: jó karakter lenne, csak nem csinál semmit

Morcz 2015.01.27. 01:21:56

@Mert Csak: ja, análéktól rosszul vagyok.

Morcz 2015.01.27. 01:25:56

Mára el, jó éjt nektek! :)

vastyúk is .. 2015.01.27. 01:29:24

@Morcz: jó éjt, én is beverem a szunyát

0.5 bit 2015.01.27. 01:40:27

@Mert Csak: " jó karakter lenne, csak nem csinál semmit"

Bennem felmerül, hogy nem csinál semmit vagy csak nem kerül be az összefoglalókba. Talán nem csinál olyan amit a szerkesztők érdekesebbnek találnak mint ami végül műsorba kerül.

Napok óta rágódnak valami levélen is, ami látszólag fontos a lelki világuknak, csak a nézőknek nem mutatták meg. Gondolom az Edina Laci románc mellett már nem fért be a műsoridőbe.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.27. 01:47:30

Csonka Pici kifogásolta Kazal orgánumát. Azt mondta, hogy nem lehetne kibírni 24 órában. Hát kíváncsi lennék, hogy a kis kedvence, a rendkívül őszinte és okos Ádinka hangját mennyi ideig bírná.

Cimili 2015.01.27. 02:10:12

Sixx, lécci azt kérdezd meg, hogy ha megy az on és olyasmi történik, amit nem akarnak a szerkik, hogy lássunk, akkor miért szüntetik meg az adást! Miért nem kapcsolnak másik kamerára? Ez annyira kivitelezhetetlen? Köszi, ha megkérdezed! :)

Ay Mama, Que paso 2015.01.27. 02:14:15

Még mindig keveritek a canis mergát a homo sapiens realitycussal. Pedig nem jó keverni a dolgokat. Én is rumot kevertem a jégeres pezsgőbe azt@ kész is volt a baj.
Majd talán Isten utolsó isteni fia utolsó isteni kinyilatkoztatásával - ami az utolsó Útja volt és ekkor szólt utoljára a homo sapines communicationishoz -megoldja

www.youtube.com/watch?v=PnXIPV6Jh4Y

a villában egyébként tiszta kanál a késés hernyó pózban bábozódnak a következő performancera

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.27. 05:40:50

@Krétagarbó: nem, szenvedni is fogok ma nagyon :-(

@-pkata-: mindezt úgy, h egy percet sem láttam a műsorból :-D

@Ditti82: na és megérte? :-D

Ditti82 2015.01.27. 07:29:00

@Morcz: Bazmeg, azt olvastam, hogy "Én bírom Dittit" :O
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Még nem tudom. :D
@malevil2050: Hogy kinek 65? Ha a fantomnak, akkor követelem, hogy mostazonnalderögtön zárják le a savazást a gáchibe!

ornyim 2015.01.27. 08:52:46

Vannak pillanatok, amikor én is bírom Deniszt, ez mondjuk elég ritka, viszont, ha Danit hívná ki, akkor nagyon elgondolkodnék rajta, hogy hova tegyem a szavazatomat, mert Dani sunyi, fostos valagából már elegem van. Annyiból jó lenne, ha Denisz kint maradna, hogy Fannikának leessen az álla, hogy mégsem a kis szerelme a vezérbika :D na meg az undorító stílusa nem hiányozna, abban egyetértek a Csonkával, hogy Denisz csak akkor van, ha szexel, vagy, ha a pöcsét markolássza.

minden reggel 2015.01.27. 09:30:28

@ornyim: azért mert nem ordibál valakivel folyton és elszámol 1000 ig ha kell? Amikor feladat van megcsinálja, nem uszít, elvan Fannival. Szerintem ez nem olyan gáz

ornyim 2015.01.27. 09:39:55

@minden reggel: Jó, hát ha téged ez érdekel, akkor oké :D Számomra az a része gáz, amikor saját magát mogyorózza, ahogy viselkedik a zuhanyzóban, hogy folyton csak a szexel tud kitűnni. Ettől függetlenül felőlem ellehet Fannival, de ez a való világ, itt a csak ellevés unalmassá teszi, lásd Dóri!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.27. 09:42:07

@Morcz: Auréliótól ilyet teljesen felesleges megkérdezni, de én meg tudom neked mondani, azért van ez így, mert az RTL azt vághat így be a műsorba, amit akar, és úgy, olyan sorrendben és kontextusban, ahogyan éppen a kedve szottyan.

malevil2050 2015.01.27. 09:51:11

@Ditti82: Hát esztet sajna nem tuggyuk neked meccsinálni.

Ditti82 2015.01.27. 10:02:38

@malevil2050: Majd ma este sixx elintézi! :D

Black Bride 2015.01.27. 19:47:27

@rearwindow: "Fanni nem "genetikusan" hülye, ez 21 év kitartó munkájának az eredménye. :-) Az anyukája ledöbben a lányán? Hát kéremszépen, eddig hol tetszett lenni?"

Jó lenne tudatosítani a hozzád hasonlóakban, hogy az ilyesfajta viselkedésnek csak egy kis része fakad a rossz nevelésből.
1.Az anyjának ,ha jól tudom, kisebb gyereke van Fanninál, ergó szerintem nem volt Fanni születésekor gyakorlott anya.
2. Manapság a gyereket minden neveli, csak a szülő nem. Reggel elviszed iskolába, jó esetben 4 után érte mész (rossz esetben egyedül megy haza és 6-ig-7-ig egyedül van otthon a tv előtt ,mivel az anyja és az apja a betevőért melózik addig).Eközben kultúrműsorok erősítik meg benne az iskolában elsajátított viselkedési formákat.
Miszerint, ha valakinek mű mindene és elég ügyesen szopik, akármit elérhet. TV-ben szerepelhet.Megerőltetés nélkül kereshet pénzt, stb. Itt nem esik szó arról ,hogy a pornó szakmában dolgozóknak is megerőltető az a munka.Mellékes.
Hazaértek,megbeszélitek mi volt az iskolában,közben főzöl,apa takarít, hogy előbb készen legyetek. Fannit elküldöd tanulni, amit a fennmaradó 1 órában leellenőrzöl (vacsora után), mert ugye a gyereknek 9-kor ágyban a helye.Alvás.

Most számold ki, hogy ebből a 24 órából mennyit tölthettél négyszemközt neveléssel vagy példamutatással. Ugyanis a gyereknek abból,hogy te dolgozol és fáradt vagy csak az jön le, hogy ő nem ezt az életet szánja saját magának, hanem sokkal könnyebbet. És te hiába jössz azzal neki, hogy tanulással és szorgalommal érheti ezt el tiszta úton, a szemébe hazudsz, hiszen te sem ezt tetted, neked sem sikerült és ezért tartotok most ott, ahol.

3. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy egy idő után a gyerek serdül, mikor lázad és nem lehet neki parancsolni.
Ekkor két dolgot tehetsz.
- vagy eljátszod neki, hogy te vagy a legmegértőbb anya a világon és mint eddig, most is elmondhat neked mindent ( a kölykök 90%-a nem beszél a szülőkkel szívesen nemi vágyairól ,akárhogyan is nevelték előtte őket)
- vagy tiltod (ekkor mivel "csakazértis" állapotba kerül jön az ordítás,a szobafogság,a szökés, a verés, a gyámügy és még sorolhatnám, amiket TE is elítélnél)

Fanni azért lett ilyen, mert nevelték,ahogyan tudták, de nem volt elégedett az életével és a testével. Olyan akar lenni, akit mindenhol szeretnek annak ellenére, hogy a többi "magasztosabbnál magasztosabb " céljai érdekében az őt szerető embereken is képes átgázolni.Nem fogja fel ebben a kettősségben rejlő ellentétet. Ez az ő nagy hibája és minden baja ebből fog származni.
Fanni nem buta a szó szó szoros értelmében. Még azt is megkockáztatom ,hogy elég intelligens, de ezek a tévhitek és vágyálmok rossz útra vezetik és ezért el fog tűnni a süllyesztőben Baukó Évával együtt.
Én nem sajnálom őt továbbra sem,hiszen felnőtt ember és nem szeretném ,ha megnyerné ezt a játékot, hiszen tavaly Aurélióval is épp elég negatív hőst adott nekünk az RTL.
süti beállítások módosítása