Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x69 - Dani haja seggszagú

2015. január 24. 06:00 - sixx

Kezdem egy önvallomással: reality-rajongóként én komolyan azt hittem, hogy engem már nem lehet meglepni a szereplőválogatás terén, én már mindent láttam, hallottam, olyan agyatlan egysejtűekkel pedig úgysem lehet a hazai műsorokban találkozni, amilyeneket a Jersey Shore és vadhajtásai kitermeltek. Aztán jött VV Fanni.

A boglyahajú rettenet most azzal nyitott új frontot az értelem és a totális nihil között, hogy a reggeli, láthatóan a szokásosnál is hosszabb ideig tartó, heves anyázásokkal tarkított ébredés során a zombiként tántorgó többiek között is képes volt leglassabbnak lenni, és mire az ofő berongyolt a tanterembe, kezében egy fekete kendővel letakart, titokzatos dobozzal (nem piszkálja, nem néz rá!), ő még csak ott tartott, hogy méretes hátsó felét belepréselte egy zsinórtangába, a haját meg pár laza mozdulattal olyanra rendezte, hogy a rackajuhok és Jamaica teljes lakossága sírva könyörögne a receptért. És ez, kérem szépen, alighanem a hogyvolt történetének leghosszabb mondata volt.

screen_shot_2015-01-24_at_0_27_33.png

Az ébredés a többieknek sem ment annyira, Edina sziszegős szappannal igyekezett elfedni a hónaljszagot, Laci most még magántanulónak menne, de tíz perccel később már ez is túlságosan megerőltetőnek tűnt számára, és kijelentette, hogy érettségi és négy szakma birtokában ő ugyan nem fog visszaülni az iskolapadba, mert minek. Az emberes tevepatával sokkoló Dóri nem tud főkelni, és kivan, hogy iskolába kell menni, mire Dennis rámutat, hogy

hát azért olyan messzire nem kell menni.

De térjük vissza a tanáremberre és az ő dobozára. Amiben sajnos nem egy homoki vipera van, hanem egy lila kendő, amit az a diák kap meg, aki a szombati kisérettségin az általános iskola első négy évének tananyagából a legtöbbet sajátította el. Edina szeme a bejelentéstől akkora lesz, mint egy csészealj, és máris rápusztul a ruhadarabra, a többiek úgy tesznek, mint akiket hidegen hagy a téma, Dóri kapásból lemond róla, érthetően, miszter értelmiségi meg olyan kaján vigyorral az arcán nyugtázza, hogy megint nem lesz veszélyben a vasárnapi kiválasztáson, hogy legszívesebben pofán vágnám a tévén keresztül. Robin tapasztalt VV-nézőként arról érdeklődik, hogy a legtöbbet tudó, vagy a legtöbbet fejlődő diák lesz a befutó, gondolom emlékszik még VV Szandika diplomájára. A legtöbbet tudó, nyugtatják meg.

screen_shot_2015-01-24_at_0_27_14.png

Közben azért zajlik a Fanni-show is, hiszen az az alternatív univerzum, amit ez a nő foglal el, párhuzamosan létezik a mienkkel, csak éppen egy lakója van, és nem adnak oda vízumot senkinek, csak Dennis kap ideiglenes behajtási engedélyt. Ma a műszempilla-műköröm vonal okoz komoly fejtörést Fanninak, előbbit még fel kéne tenni a fejére, hogy, izé, nem tudom miért, komolyan, de nemcsak én, az ofő sem tudja helyén kezelni ezt a dolgot, és először kedvesen, majd egyre ingerültebben érdeklődik, hogy az meg ugyan minek az iskolába, mire Fanni kis híján infarktust kap, és egy szál melltartóban és a már említett zsinórtangában toporzékol a hálóban.

screen_shot_2015-01-24_at_0_29_02.png

A műszempilla, csak jelzem, ettől még nem kerül fel a fejire. Amikor a műköröm is áthághatatlan akadályt képez Fanni előtt, azaz nem tudja begombolni az ingét tőle, akkor látom a tanárember fején, hogy ez lesz az utolsó VV-rodeója, mert annyit nem fizet az RTL, hogy ilyesmit hosszú távon elviseljen, a makarenkói elvek alkalmazása pedig komoly következményekkel járna. Sebaj, Dóri segít a gombolásban, hiszen neki kettővel több agysejtje van. Fanni ezért a magánakcióért kap egy intőt is tán, pedig hajnalig tanulta a rokokót.

 

A kultúra napja alkalmából Himnuszt szavalnak, ezzel kapcsolatban Dórinak van mondanivalója:

Nem is tudtam, hogy ez ilyen hosszú. Ez biztos, hogy ilyen hosszú?

A kertben Fanni van terítéken, Dani, Laci és Edina szörnyülködik rajta, pedig azon kellene csodálkozniuk, hogy a nő olyan, mintha darabokból pakolta volna össze egy őrült tudós, és a végén az agy helyére egy zacskó pillangót tett be, hátha jó lesz az is alapon. Komolyan, az, hogy nem szarta még körbe az udvart, engem konkrétan meglep. Énekóra jön, a csajoknak Beyoncét kell énekelniük, a fasziknak valami mást, a csajok közül Edina az, aki a leglelkesebb, és a padban állva táncikál egyhelyben, és racsít, mitha kötelező lenne, Dóri meg debil vigyorral az arcán élvezi, hogy énekelhet. Legalább ő így van ezzel, minket meg senki nem kérdez.

A fasziknál Dani viszi a prímet, Laci és Robin hálistennek csak nagyon ritkán szólal meg, Dennis viszont olyat rappel, hogy befosok. Az énektanár javaslatára egy csoportos ölelkezés is befigyel, ami Dennisnek annyira nem jön be, mert

Dani hajának seggszaga van.

A tornaóra elején Fanni továbbra is a tanárnő csöcseivel van megáldva, de hamar leépítik, nem tudom, a kedves kommentelőhadsereg hogyan értékelte az ominózus csöcsfogást, mert van nekem jobb dolgom is annál, mint 1500 kommentet elolvasni, de a mozdulat nagyjából kimerítette a szexuális zaklatás fogalmát. A különböző, ötödikes koromból visszaköszönő gyakorlatot páran lelkesen, mások beleszarósan abszolválják, Laci hiába kamuzza a riportban, hogy ez neki felüdülés, ha láthatóan unja ezt is, mint annyi mindent a villában.

screen_shot_2015-01-24_at_0_46_42.png

A szünet után Dóri és Edina a konyhában beszéli meg, hogy Dórinak mi baja van Fannival, és a beszélgetésből kb. annyi a lényeg, hogy Dóri elég sok szalonnát eszik a reggelihez, talán ez a magyarázata annak a pár kilónak, ami felszalad a combjára. Ja, és az is volt, hogy beszélgessenek Fannival, mert az milyen jó lesz, pl. a probléma rendezésére. Ez meg is történik, a vekengés leglényegesebb eleme, hogy miközben Dóri lelki válságáról szólna, tulajdonképpen csak Fanni bajairól esik szó a nyugiban, pl. arra is magyarázatot kapunk, hogy miért fogdossa más nők csöcseit: hát azért, mert az övé kicsi. És ezt meg is siratja. Edina is lelkizik egy kicsit, Lacival persze, kivel mással, és most látjuk először azt az Edinát szerintem, akit beválogattak, hiszen olyan taktikusan, világosan magyarázza el a pampulaszájából vékony nyálcsíkot csorgató Lacinak, hogy ahhoz, hogy nyerjenek, műsort kell csinálni, hogy csak nézek ki a fejemből.

Timi közbevetése: lehet, hogy naiv vagyok, de Laci mintha tényleg szeretné Edinát, leginkább azért, mert odakint csak Dórihoz hasonló ostoba libákkal volt dolga, Edina meg olyan, amilyen, de legalább saját magát adja.

Laci szerelmes nézését azért illusztrálnám:

screen_shot_2015-01-24_at_0_57_51.png

Címkék: vv7 dsns
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kiingattak 2015.01.25. 14:37:26

@másodpéldány: Erről beszéltem én is. Komplexusai vannak és ösztönből cselekszik. Nem tudta megmagyarázni azt sem, hogy miért állt Zsú mellé. Csak annyit tudunk, hogy Zsú közeledett felé és ő elfogadta. Szegényt emiatt lehet kihasználni az élet minden területén.

Baresz83 2015.01.25. 14:39:49

Ohh, én kérek elnézést!! Én csak a "régi videó" kifejezésre reagáltam, egyébként pont leszarom, ki hogy szexel bent. Nem emiatt irritál Fanni hercegnő, hanem az alpári stílus miatt, ami képvisel...

másodpéldány 2015.01.25. 14:40:07

@Ruadhnait:

Miért vagy elvakult? Senki se kötelez arra, hogy elvakult legyél! Itt elvakultság nélkül is hozzá lehet szólni. Más szóval: szerintem se legyél elvakult! legyen elég ebből az elvakultságból! Kicsit sok már itt ez az elvakultság.

További szép szombatot! Elvakultság nélkül. Köszönöm.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.25. 14:40:11

@kiingattak: köszi :p Bár, nekem sincs okostelóm, de megpróbáltam vki mást rávenni, hogy szavazzon helyettem :D Egy barátnőm meg is tette. :)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.25. 14:40:30

A különbség az, hogy Edina szerelmes lett, és 2,5 hónap lefeküdt Lacival. Nem szólom meg érte, mert olyankor nem érdekli az embert semmi.... Fannika, sosem volt még szerelmes, pár nap múlva lefeküdt Denisszel, kint is gondolom bárkivel, mivel állandóan bizsereg a pöcke. Hagyjuk már ezt a Fanni imádatot. Egy irritáló, gusztustalan mocskos szájú, önző, utolsó nőszemély. Semmi érték nincs benne. Remélem, nem Ő fog nyerni. Adjanak neki valami állást, és kész. Többet nem érdemel. Nem címeztem senkinek az írásom, csak elmondtam a véleményem.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.25. 14:41:50

@-pkata-: Akkor mielőbbi gyógyulást! Kellemes délutánt, jó pihenést Neked! :)

másodpéldány 2015.01.25. 14:42:42

@kiingattak:

"Fannit százszor inkább el tudnám képzelni egyetemen, mint Edinát. Média szakra járatnám, olyan jól látja a dolgokat és nagyon provokativ tud lenni."

e téren egy hullámhosszon vagyunk, nem kétséges..

kiingattak 2015.01.25. 14:43:13

@-pkata-: Tudom, tudom, tudtam. És ez nagyon tetszett. Itt fröcsögünk, de semmit nem teszünk.

rábaszhespics Koncsíta 2015.01.25. 14:43:27

@kiingattak:
Ez jó hír. :)
Akkor a Robinon fog múlni a dolog, de ő is Edinába szerelmes titkon..hehe..ajjajajjaj, nagy veszélyben van Fanni. Edina okosan megépítette a saját csapatát, vajon mikor jönnek erre rá többiek?
Edina számomra az a karakter, akit ha ledobnának egy lakatlan szigetre tized magával, mindenkin átgázolna..még a legizmosabb erőemberen is. :)
Ezt a nőt ha kidobnák egy ház minden nyílásán..az egérlyukon is visszamászna, szerintem.
Más.
Miért kell belevenni ebbe a játékba, hogy szociális alapon ki érdemelné a nyereményt? Akkor tegyenek be hajléktalanokat és szavazzunk azokra.

Mók_Ica 2015.01.25. 14:45:51

sziasztok :)

@rábaszhespics Koncsíta: kanapémedve deniszre hagyta ezt a képességet :))

a szexvideókról a véleményem:
edinát "betegesnek" kiáltották itt ki a kukkolása miatt.... de mit is csinál a retek (és vele együtt mi is, a nézők)?? szexelnek, egészséges vágyakkal rendelkező fiatalok.... betakargatják magukat.... oszt a nagy hévben itt ott elcsúszik az a fránya takaró..... a retek kamerája pedig hogy hogy nem még oda is fókuszál...... és ezt az arcunkba tolja.... mi pedig nézegetjük, többször is és elemezzük....
ezért kikiáltani rosszéletűnek/hazugnak/stb. bármelyik szexelő lányt vagy fiút elég álságos szerintem.....
egyik sem a magamutogatásért szexelt.... ha azért tette volna, akkor nem takarták volna be magukat....

kiingattak 2015.01.25. 14:47:15

@másodpéldány: Nagyon meg fognak ezért kövezni minket. De mint szakember a témában csak benne látnék potenciált és úgy szeretnék tanácsadója lenni. Évával is így voltam, de látom ő magától is tudott bizonyítani.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.25. 14:49:00

@kiingattak: Én akkor sem szavazok.:) Jó lenne, ha Dani kapná a lilát, és Fannika a jeleket!!! Akkor vagy Edinát hívná ki, vagy Robint!!! ....Deniszt, meg Dórit nem fogja. Megnézném, hogy a nézőknek mi a véleménye Fanniról? Elfogadható - e ez a viselkedés számukra? Engem ez érdekelne!!! Nem lehet azt mondani, hogy Fannit elnyomják, hiszen állandóan Őt mutogatják.(de minek?)

kiingattak 2015.01.25. 14:50:28

@rábaszhespics Koncsíta: Edina nem okos. De őt soha nem vette volna be az elit (Fanni, Dóri, Dennis, Laci ) így addig fúrt-faragott mig esélyes lett. Sz ilyen tipusú nők miatt halnak korábban a férfiak.

vastyúk is .. 2015.01.25. 14:52:20

@Baresz83:ezt én is hasonlóan látom. Nem hat meg Fáncsi vagy Edina szexelése. Ami a legjobban zavar F-ben, hogy mindenre az a válasza, hogy én ilyen vagyok.. Ezt mondta a skorpió is a békáknak, mikor az átvitte a folyón, és hálából beledöfte a fullánkját.

kiingattak 2015.01.25. 14:53:03

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Szerintem Edina vagy Fanni fogják kapni a lilát. A játék szempontjából mindkettőre szükség van. És vagy szavazz, vagy ne siránkozz utólag :)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.25. 14:53:08

@Baresz83: Egyetértünk.:) köszönömszépen.:) by Fanni....

rábaszhespics Koncsíta 2015.01.25. 14:53:12

@másodpéldány:
Ne foglalkozz velük. Mi szeretjük Fannit és kész. Nem kell vitatkozni velük, ők pld. Edinát kedvelik, mi meg agyfaszt kapunk tőle. :)

kiingattak 2015.01.25. 14:54:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Le a kalappal. Szeretem ha szavaznak az emberek. Mondjuk én nem fogok de ennek összetett okai vannak

Fu Szekh Li 2015.01.25. 14:55:13

@-pkata-: Azt se tudod, hányat szültél? Nagyon más állapotban lehettél :D

kiingattak 2015.01.25. 14:55:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Akik először mennek be. Mindig azok a meghatározó egyéniségek, mert ők már körbepisikálják a villát. Szociálpszichológia - a többiek is ezt érzik.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.25. 14:57:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: megkergültek tőle a hormonjaim? lehet :)
@Fu Szekh Li: felébredtem még szülés előtt :)

csiri bá 2015.01.25. 14:58:18

@-pkata-: szép nagy barna gyerek lett, mi? Papírral betakargattad, nehogy megfázzon, mikor ráengeded a hideg vizet? :DDDD

Fu Szekh Li 2015.01.25. 15:00:23

Az azért nagyon teccik, hogy eddig a Zsuzsa-Edina harcot játszották le néhányan itt is, most, hogy Edina és Fanni találta meg egymást, mindjárt itt is megjelent a párharc. Most akkor melyik a Való Világ? :D

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.25. 15:01:42

@kiingattak: Nem szoktam siránkozni. Úgy vagyok vele, Hogy ha nem én kapom meg, akkor aki nyeri hadd vigye!!:) Igaz, nincs az a pénz, amiért bemennék a villába. Olyan lehet, mint egy börtön. Nem szeretem ha korlátoznak a mozgásomban, meg mutogatnak mint valami kísérleti nyulat. Marad a villa kukkolás, sőt néha van amikor megsajnálom valamelyiket. Egyikkel sem vagyok elfogult. Azt írom le ami van, nem pedig azt amit látni szeretnék! :)

vastyúk is .. 2015.01.25. 15:03:09

@Mók_Ica: ugye?

@csiri bá: sírok. háháháháháháháháháááááá

rábaszhespics Koncsíta 2015.01.25. 15:03:46

@kiingattak:
Na igen. Valamiért nagyon fura ezt így látni ...vagyis azt, hogy egy ágról szakadt leánkának mit össze kell furfangoskodnia, hogy megfúrja a többieket vagy behálózza őket. Talán jobb lenne ezt nem látni...nemtom. Nagyon idegesít Edina beszéde és, hogy állandóan rizsál.

vastyúk is .. 2015.01.25. 15:04:12

@-pkata-: azt hiszem, a szülést egy Kula-bácsi világrahozatalának értelmezte :D hihihihihi

kiingattak 2015.01.25. 15:05:14

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Nem minden bejegyzésedre figyeltem. Bocsi. Mégis kit utálsz legkevésbé, aki hozzátett a játékhoz és nem szeretnéd ha kiesne?

kiingattak 2015.01.25. 15:08:42

@rábaszhespics Koncsíta: Edinát sajnálni lehet. Szerencsétlen soha nem látná be, hogy hibázott. És hülyeség amit mond, ha annyira egyetemet akart volna végezni tudott volna. Romániában még működik a szociális támogatás és nála sokkal rosszabb sorsú emberek végeznek egyetemet.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.25. 15:11:19

További jó szórakozást, estére jó szurkolást!...mindenki a kedvencének!!! (nekem nincs!) Csak nézem, és elemzem a játékukat. Szakmai ártalom, egyben szórakoztat is...:) Viszlát mki!

másodpéldány 2015.01.25. 15:13:48

@rábaszhespics Koncsíta:

"mi meg agyfaszt kapunk tőle. :)"

az hogy néz ki? mik a tünetek?

én azt nem értem, hogyha én valakihez huzamos időn át nem szólok, vagy lezárok valamit, akkor az illetőnek miért kell mégis csaholnia utánam, na mindegy, tényleg rosszul hangzik ez az agyfasz, nem szeretném elkapni... de ha valakik itt elkezdenek "elvakultságot" kiáltani rám, hát akkor rámutatok arra, hogy nézzenek már tükörbe...

én reálisan látom fannit, persze nagyon bírom, és tényleg egy újfajta nőt és szereplőt testesít meg, valamifajta korszakváltást és egyenlőséget, de azt is látom, hogy azzal gáncsolta el magát, hogy túlságosan szabadjára engedte a negatív indulatait, nem tudott nekik megálljt parancsolni, már Izánál is ez volt a gond,

Igaz, Fanni talán még nem rontotta annyira el mint annó Iza, amikor nagyon eldurvultak Krisztiánnal, viszont jól mutatja a villaviszonyok embertorzító hatását, hogy most már majdnem egy éve jól elvannak, tehát ami ott történt durvulás közöttük, azt csak a villa szélsőséges helyzetei hozták ki belőlük...

amúgy ezen a ponton Krisztián népi hősként hitelesebb nekem és szerethetőbb, mint Edina, aki a legelején még érdekelt, de nagyon hamar lelakta magát...

rábaszhespics Koncsíta 2015.01.25. 15:14:13

@kiingattak:
Most már megsajnáltam, mi lesz vele, ha kijön?
Úgy utálom, amikor egy játék rossz érzéseket kelt bennem.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.25. 15:16:44

@vastyúk is ..: ilyen szülési problémám pár éve nincs :)

kiingattak 2015.01.25. 15:17:05

@rábaszhespics Koncsíta: Erre és is kiváncsi vagyok. Majd felkarolom.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.25. 15:18:22

@kiingattak: Fannin kívül bárki...egyedül csak Ő ne a viselkedése, és a mocskos szája miatt.Nem érdemli meg. Az anyukája helyében, amikor kimegy a villából, azonnal orvoshoz vinném. Sajnos kezelésre lenne szüksége. Már régen is figyelhettek volna reá jobban a szülei! Nem hiszem, hogy ez a viselkedés új keletű nála. Fanni segítségre szorul, minél előbb! Na, mentem dolgomra.-L-

kamilla123 2015.01.25. 15:18:52

@Cirmoska11: jaj de cuki vagy:-)) ez jó!! :-)

másodpéldány 2015.01.25. 15:19:48

@kiingattak:

"Szerintem Edina vagy Fanni fogják kapni a lilát. A játék szempontjából mindkettőre szükség van."

a különbség az, hogy sajnos Fannit kiüthetőnek látom, Edinát viszont ezen a ponton szerintem senki nem tudja kiütni, ezért kellene inkább Fannit védeni most egy kendővel...

ha viszont ráteszik a jelet, szerintem Danit kinn tudná hagyni,

ha megvédenék most egy kendővel fannit, akkor a következő körben laci ellen vissza tudna jönni.. amúgy "jobban meg is érdemli", de tudjuk ez nem számít, viszont aki a suliban a legjobb tanuló lett, az eddig sohasem nyert villát... mintha előre ezzel akarnák kielégíteni...

rábaszhespics Koncsíta 2015.01.25. 15:21:17

@másodpéldány:
Ez egy vicces szó. :D
Ez egy játék, ne vitatkozz senkivel, nem éri meg egyetlen villalakóért sem. Ezen a játékon nem a mi életünk múlik, nem szabad ennyire komolyan venni. Persze kitartok én is a kedvenc játékosaim mellett, de ennyi.

vastyúk is .. 2015.01.25. 15:21:18

@kiingattak: @rábaszhespics Koncsíta: Amikor Edina a lehetséges egyetemi tanulmányairól beszél, nekem olyan érzésem van, mint mikor Fanni tündérfalváról. Egy távoli, és valószínűleg elérhetetlen álom.

másodpéldány 2015.01.25. 15:24:04

@kiingattak: @rábaszhespics Koncsíta:

igen, ezért fogják megnyeretni vele, hogy ne legyen neki annyira rossz... a kicsi árvalánynak, a népi hősnek, akiről a stáb nem szégyenlett brutál filmet és fotókat kiadni a nyilvánosságnak...

nem hiszem, hogy ne lehetne olyan sikeres valóságshowt csinálni, ahol nem alázzák ennyire meg a szereplőket... csak meg kéne tudni húzni a határt, úgy látszik erre képtelenek, leszarják, hogy x y és zé hogyan indul majd miattuk az életben...

kiingattak 2015.01.25. 15:25:10

@másodpéldány: Ennyire nem agyalok. Amit az ETL művelt Edinával, logikusnak tünne, hogy vele nyeressék meg. Azzal sem járna jól szerencsétlen. De legyen. Fanni kell maradjon a műsorért. Neki jó lesz a második hely is. Okos lány, profitálni fog majd. Robint még látnám valahol, bár szerintem, ha nem nyer nagyon hamar el lesz felejtve. A többi már megkapta azt, amiért jött

vastyúk is .. 2015.01.25. 15:27:59

@másodpéldány: Most meg szeretnélek nyugtatni, senkinek nincs biztos helye. Edina ugyanúgy kinn maradhat egy párbajon, mint bárki más. Bizonyíték: Zsú is kint maradt mindenki meglepetésére. Szóval nincs veszve semmi, csak szavazni kell.

rábaszhespics Koncsíta 2015.01.25. 15:28:30

@másodpéldány:
Hát igen.
Majd egyszer...talán.... eljön a fecsegő poszáta és berobbantja a kupolát. :) (Éhezők viadala sztori)

kiingattak 2015.01.25. 15:29:06

@másodpéldány: Ebben is egyet értünk. És nem tudom kik szavaznak, de azt tudom, hogy az itt kommentelők nagy részét nem Edina feneke lyuka érdekli. És a média szerepe lenne, irányítani azt is, hogy mi érdekeljen. Fanni erre érzett rá, azért tolja a szexuálisan túlfütött szövegeit. Ha ez kell, ezt kapjátok baszki.

másodpéldány 2015.01.25. 15:30:19

@rábaszhespics Koncsíta:

Jézuska! te tényleg el kezdted magyarázni ezt a szót nekem?

költői kérdés volt, meg próbáltam elképzelni, és hát nem akarok olyat, gondolhatod...

ja és állj,
nem én vitatkozom velük, hanem ők velem, jönnek utánam, ennyi.

de az tényleg irritál, amikor itt emberek butáznak...

én az elmúlt villákból (vv4-et láttam elsőként) összevissza 2 emberről tudnám azt mondani, hogy alacsony az IQ-ja, volt egy a 4-esben és volt egy a 6-osban, ennyi... egyszerűen nem találkozom buta emberekkel a villákban, viszont nekem sokat mond ez a nagy butázás azokról, akik butáznak.

másodpéldány 2015.01.25. 15:32:49

@kiingattak:

majd megyünk hozzá vacsorálni (Robin)

rábaszhespics Koncsíta 2015.01.25. 15:35:12

@másodpéldány:
Nem, ha megmagyaráztam volna, akkor leírom...részletesen. :)
Ez semmi, ment már itt durvábban is. Vannak, akik vérkomolyan veszik a dolgot, vagy csak kötekedni akarnak...erre meg annyit, hogy ne etesd a trollt. :)

kiingattak 2015.01.25. 15:35:44

@vastyúk is ..: Az. De nem azért amit mond hand hanem a habitusa miatt. Mindig mindenért másokat hibáztat, meg a sorsot és így elvan. Ha megkapná a pénzt akkor sem építené fel édesapja által megálmodott házat, mert mindig közbejönne valami. A fogalmazása is tele volt elmondásokkal. A ház, de ő Budapesten él. Egyetemi diploma a falon de ő sikeres énekesnő. A kettő nehezen fog menni egyszerre 10 év alatt. Meg gyerekek is lesznek.

xukxuk 2015.01.25. 15:36:18

Hogyan lehet egy ilyen műsorban reálisan látni????? Hiszen magára erre szarságra is mindent lehet mondani, csak éppen semmi köze a realitáshoz (na jó néha) .Az egyszerű embernek felfogahatalan összegért megy a harc , és ezt bármi áron meg akarja valaki nyerni.Kint is az emberek jó nagy hányada szinte kiismerhetelen , nem hogy itt.

Aki azt hiszi h látja a dolgokat,az téved." Én látom,szakember vagyok,stb" - ez csak süket duma.Ehhez jön még egy csomó okostojás meg szekta hívő,elvakult gondolatokkal plussz 7 tonna szentfazék és erkölcscsősz.Ez egy vászon amire vetítenek valamit,aztán felkapcsolják a villanyt és vége.Igazságot,erkölcsöt ,realítást keresni itt szimpla baromság.

kiingattak 2015.01.25. 15:36:58

@másodpéldány: A kérdés csak az ki látta meg először? Még hajba kapunk, de ő az enyém. Csak még nem tud róla

Fu Szekh Li 2015.01.25. 15:39:18

@kiingattak: Én egy kicsit álszentnek tartom ezt az 'RTL mit művelt szegény játékosokkal' szöveget. Először is önként és dalolva mentek oda, másodszor pedig a korábbi évadokból elég jól láthatták, hogy a tévések nem szégyellnek mindent megmutatni. Edinka is állítólag nézte a korábbi műsorokat, tehát tudhatta, hogy mi vár rá. Akár az is lehet, hogy direkt csinálta. Nem tudhatod, ki mit vállal be a nyereményért.
Azon megbotránkozni, hogy ki mennyit mutat meg magából szex közben, és azon vitatkozni, hogy ki aljasodott le jobban emiatt, jobban, az megint csak álszentség. A benti szex műfaját Renátóék már az első BB-ben kimaxolták, ahhoz képest a mostani szereplők elég szemérmesek.

kamilla123 2015.01.25. 15:40:27

@kiingattak: igen, ez a ház dolog nekem is sántít, mert a csaj Bp-en él évek óta állítólag, meg hát nem hiszem, h a szuper énekesi karrierjét Barótról akarná irányítani.Persze ezt nyilván ő jobban tudja, csak vhogy nem igazán áll össze a dolog.

rábaszhespics Koncsíta 2015.01.25. 15:41:56

@Fu Szekh Li:
Ja..és örök tanulsága ennek, BB Éva tönkrement élete, hiába nyert.

kiingattak 2015.01.25. 15:42:04

@xukxuk: Igazad van. De a filmekről is van véleményünk és olvasunk, sőt verseket is elemzünk (mire gondolt Ady amikor nem tudta kifizetni a számláit). Ez itt egy megrendezett (vagy nem) valami, ami érzelmeket vált ki és keresünk benne valamit. Ki erkölcsöt, ki példamutatást, ki szórakozást, ki gyülölködést, ki más kommentelők lenézését. És ettől jó.

kiingattak 2015.01.25. 15:42:48

@kamilla123: Csak élt. Kisiskolás korában. Most Baróton él.

kiingattak 2015.01.25. 15:44:04

@Fu Szekh Li: Háát igen. Persze ők is hibásak, de mindenkit meg lehet venni.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.25. 15:44:47

@vastyúk is ..: Mert sokszor megy a hasam, és nem tudni, mitől. Úgy alakult ki, hogy egyszer rengeteg zöldséget gyümölcsöt ettem. Szinte csak azt. Fogyni akartam. Sikerült is, azzal nem volt baj, de egyszer csak olyan fosás jött rám, hogy csak nah. És főleg tejtermékektől (pedig állítólag nem vagyok a gasztros szerint tejcukor érzékeny), meg zöldség - gyümölcstől. A mai napig meggondolom, mit eszek, ha úton vagyok, vagy tudom, hogy megyek vhova. Leginkább semmit.

másodpéldány 2015.01.25. 15:47:54

@kiingattak:

oké, Robin a tied, én csak egy sima parlagi kukkoló vagyok...

én majd a szomszéd asztalnál eszem és csak mosolygok rátok...

amúgy előtte az élet én meg már utána vagyok...

Fu Szekh Li 2015.01.25. 15:48:21

@rábaszhespics Koncsíta: Hát igen, de náluk rá lehetett fogni, hogy nem tudták, hogy mire vállalkoznak, a mostaniakra viszont nem. Én azt látom, hogy nagyobbik részük nem is igazán a nyereményért megy be, hanem azért, hogy híres legyen, és abból éljen meg. Akkor meg ne sajnáljuk már őket, hogy gonosz RTL mennyire kitol velük.

vastyúk is .. 2015.01.25. 15:51:09

@-pkata-: Milyen érdekes, hogy a szervezet hogy reagál az egyes ételféleségekre. Elég kellemetlen lehet, mikor ilyen fajta érzékenység előbukkan a semmiből, szóval csak azt tudom kívánni, hogy kitartást!

Ms Smaragdváros 2015.01.25. 15:53:31

Szerintem a tanárok nem hagynák, hogy Fanni legyen a nyertese a lila kendőnek... Szerintem az nagyon gáz lenne. Edina inkább.

Szerintem Fanni nem okos, illetve kérdés, mit értünk okosság alatt. Műveltnek nem művelt, szerintem az eq-ja és iq-ja is nulla. És lehet, hogy mélyen legbelül lenne valami kis magához való esze, de az mostanra felszívódott a komplexusokban, félelmekben meg zavarban. Kiszámíthatatlan, rossz értelemben- ami itt a vv-ben működhet, de kint... Hááát. TAlán ilyen Jerry Springer showt vezethetne, ahol lehet ilyen gázul beszélni, de előbb utóbb elérnék, hogy a felek ne egymást, hanem őt tépjék meg.

másodpéldány 2015.01.25. 15:56:06

@kiingattak:

én mindig azt hibáztatom, akinél a hatalom van és aki a háttérből, azaz takarásból, lényegében arctalanul és személyes kockázat nélkül irányítja a többiek megrontását, lejáratását...

én meg arra a szövegre nem vagyok egyáltalán vevő, hogy valaki önként jelentkezett, és tudja mi lesz...

nem nem tudja, míg ott nincs, meg meg nem történnek vele a dolgok, meg vissza nem élnek vele, halvány lila gőze sincs, mi lesz, és hogyan hathat ez ki a későbbi életére...

ezek általában fiatalok, akik vakmerően beleugranak ebbe a szakadékba és még nincsenek, nem is lehetnek tisztába a következményekkel

a hatalom az rtl-nél van jelen esetben, és minden aljasságért, ami a szereplők később életét mérgezi, ők a felelősek az én szememben, ráadásul mint feljebb említettem arctalanul csinálhatják, ők személyes kockázatot nem vállalnak...

ismétlem magam, de nem baj, aki igazán intelligens az képes lenne, olyan sikeres, szórakoztató valóság showt is csinálni, ahol nem alázzák és szolgáltatják ennyire ki a szereplőket, de lehet, ehhez tényleg kreatívnak kellene lenniük, ennél azért kicsit egyszerűbb alázni a szereplőket, meg dróton rángatni őket...

vastyúk is .. 2015.01.25. 15:58:40

@kiingattak: Létezik ez a fajta embertípus. Másokat talán könnyebb okolni, mint elfogadni, hogy mi basztuk el. Abban egyet értek, hogy a pénzből nem lenne ház, azért is, mert az a ház, amit a beköltözős videójában mutattak simán benyeli a 12 millát, mire befejezné. Szerintem egyébként ez a 12 millió éppen semmire sem elég. Simán el lehet tapsolni, ha az ember "megörül" a hirtelen jött pénznek. A házat még ki lehet magyarázni azzal, hogy az anyukájának építené, ő meg a nyereménykecóban lakna Bp-n, de a diploma és énekesi karrier már tényleg azt bizonyítja, hogy itt bizony ilyen "dédelgetett" álmokról van szó csupán.

vastyúk is .. 2015.01.25. 16:02:05

@Fu Szekh Li: Bezony, aki beköltözik a villába, magára fest egy 'ide lőjetek' feliratot.. Szóval indulhat a pulykalövészet.

ms delacroix 2015.01.25. 16:02:12

Nem lattam a tegnapi osszefoglalot, sot egesz heten nem neztem. Most mit nezzek, hogy hulyek? Azt ugyis tudom :-). Ugy tunik a tegnapi of annyira unalmas volt, hogy mar poszt sem szuletik rola :-). Kar, hogy unalmas lett a musor, mert eddig szorakoztatott.

vastyúk is .. 2015.01.25. 16:13:14

@Fu Szekh Li: Bizony a jósnak igaza volt, Fánié a lila kendő :D

Fu Szekh Li 2015.01.25. 16:14:29

@vastyúk is ..: Ugye, ugye:)
Na költözzünk, az új poszthoz!

kiingattak 2015.01.25. 16:15:10

@másodpéldány: Én is ezt vallom. Hiába láttam 7 vv-t, és BB-t nem tudom, hogy mi történne ha bemennék. Ők még annyira sem tudják. De szerintem a producerek sem tudják. Nekik csak a nézettség kell és hiedelmeik vannak, hogy ezt hogyan lehet elérni. Aztán vagy igazuk van, vagy nincs. Mi azt nézzük amit kapunk, ők azt mutatják amiről azt hiszik, hogy nézni akrjuk. Néhány beáldozott ember meg mit számít...

Nessy12 2015.01.25. 16:21:57

@Fu Szekh Li: Bocsi :)
Es ezt ti, hogy ertelmezitek? Ketten kapnak lilat ?
rtl.hu/rtl2/valovilag/kie-lesz-az-ertekes-lila-kendo

kamilla123 2015.01.25. 16:24:13

@Fu Szekh Li: jé tényleg. Tök hülye vagyok, nem is értettem, mit kell nézni először :-)

Fu Szekh Li 2015.01.25. 16:26:46

@Nessy12: Láttam, de nem értem. Majd este kiderül.

dRm 2015.01.25. 16:34:20

@ErnégyzetPí (bigél): éden hotel fasza-e. Ott legalább nem lesznek ilyen bajszos mikiegerek akinek a nyuglodeset hónapokig folyamatosan mutatnak.

bigél 2015.01.25. 16:38:49

@dRm: remélhetőleg nem változtatnak ezen a koncepción a VV7 sikerét látva :D :D ;)

ÉH3sZ 2015.01.25. 17:27:55

Jó lesz az ÉH3! Brekin majd szétröhögjük az agyunkat, Sixx meg klasszis hogyvoltokat ír nekünk :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.25. 18:40:40

@másodpéldány: "...én...Fannit... nagyon bírom, és tényleg egy újfajta nőt ...testesít meg, valamifajta korszakváltást és egyenlőséget"..."

Az én szememben - ha egy bableveses qrva a új nőtípus - maga a rémálom, amit euforikusan üdvözölsz.

Lipton 2015.01.25. 21:02:44

Fannika lett a legokosabb es o kapta a lilat?
Az nem szamit, kesve ment be a muszempilla miatt, meg hogy csocsoreszte a tanart?
Komolyan ezt dijaztak lila kendovel?
Ezt tuti utasitasba kaptak.

Ejoy 2015.01.25. 21:16:54

Ekkora kibaszott koncepciós vizsgát! Edina jegyeit nem mondták el, pedig hasonló lehet, mint fanninak. Tuti, hogy bent kell tartani ezt az alpári libát!
süti beállítások módosítása