Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x68 - Nem akarsz beszállni hozzánk, egy hármasba?

2015. január 23. 10:55 - Bruti

A mai hogyvoltot Leninnel indítjuk: „Tanulni, tanulni, tanulni!”. Bár igazából ezt Szálin mondta, miután közösen kicsináltak pár százezer oroszt. De ez most lényegtelen, mert a villában máshogy szabadulnak meg az ellenfelektől. Viszont a szerkesztők jól ismerték fel, hogy tanulni sosem késő és bár nem merült fel rá valós lakossági igény, de a szintfelmérő mégis csak azt bizonyította, hogy nem árt egy kis fejtágítás.

Szóval iskolahét. Én spec örülök neki, mert fogynak a lakók (na, nem súlyban, hanem számban) és egyre nyomorúságosabb lesz egy normális összefoglalót kiizzadni. Lilával kezdünk, aki nagyon szeretné, ha szavaznánk a leglustább tanulóra, majd jön Ms. Erdély és az ő nyomora. A helyzet az, hogy hiába hallgattuk két hónapon keresztül, hogy „Láci így, meg Láci úgy, ez egy vádembör, de van benne jó, és az én kicsi szívemet iszonyúán elrábolta”, most mégis szabadulni akar Csúzliszájtól. Ezt a maga infantilis módján próbálja közölni emberünkkel, de az bevágja hisztit és egyből az ülvehugyozás koronázatlan királyára veri az egészet, majd megtoldja egy kiadós buzizással. Ms. Erély még magyarázza pár percig azt, amit szerintem maga se ért, majd lelép. Csúzli, PVC-nek rí tovább, pedig Plasztiknál jobban aztán senki nem szarja le a nyomorult szerelmi életét. Én meg nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy Ádina egyszerűen csak megrakatta magát és most dobja a csávót.

1_25.jpg

Az udvaron Komisz és Ülvepisi már éneklik is A szerelemnek múlnia kell c. örök érvényűt, de Ádina szerint ez „csúfolkodás”. Ő nem egy barátnő akar lenni itt bent, hanem egy egyéni JÁTÉKOS! Haha, értjük. Csak akkor az elmúlt két hónapot nem értjük, amikor megállás nélkül tepert Csúzliszáj után. A riportban Csúzli úgy dönt, hogy neki kell Ádina, meg a PÉNDZ is, szóval kibékülnek! Gratulálok! Gyakorlatilag a semmit néztük eddig. Erre előkerül Ülvepisi is (aki szintén rámenne a Helyvidékire egy vékony sorral) és közli, hogy Ádina az ő bimbódzó kapcsolatukat is letörte. MI VAN?!??

2_23.jpg

Nézzük inkább az iskolát: reggel irodalommal kezdünk, jön az osztfő és olyan szavakat keresnek, amit más vidéken élők nem ismernek. Ádina szava a „potyolni” ez a klopfolást jelentené náluk az erdő mélyén. Megtudjuk még, hogy a „tikmony” az a tojás, a „tutyi” meg a mamusz. Király, ezért tényleg érdemes volt felkelni. Aztán Csúzlit szeretné rávenni a Tanár úr, hogy mondjon valami speckó szerszámnevet, de Laci akinek állítólag három szakmája is van, nem tud kinyögni egy vinkli-t, vagy egy sublert. A riportban viszont mindig mindent megmagyaráz. Az óra végén Fekete lyuk felolvassa fogalmazását arról, hogy milyen sekélyes lesz tíz év múlva az élete. Kiderül, hogy egy szoláriumot vezet (mi mást), sikeres model, illetve sikerült megcsináltatnia a melleit és nagyon élvezi, ha a pasija nyalogatja. Gregus tanár úr egy facepalm-al jutalmazza a művet, közben láthatóan abban bízik, hogy kevés kollégának van otthon RTL2, és azok is inkább a Szabadság tér ’89-et nézik a királyi egyesen. Majd gondolatban hozzáírt még egy nullát, az RTL-es számlájához.

3_24.jpg

Szünet után, töri óra alkalmából bújócskáznak egyet. Jön Fehér Gandalf, akit Kazal fogad igen kihívóan. Majd kézen fogva bevezeti Mordorba, ahol előkerülnek a hobbitok, így végül kezdődhet az óra. Gandalf letökfejezi Fannit, majd felelés előtt, olyan kéjjel lapozgatja a osztálynaplót, mint, anno Selmecziné irodalom tanárom nyolcadikban. Ádina a szerencsés. Az első kérdésre ugyan válaszol, csak hülyeséget. A második kérdés, hogy ki uralkodott a mohácsi vész idején. Persze fogalma sincs, de 12ker megsúgja. Kap egy négyest, de ezek után még van pofája az ötösért kuncsorogni. Közben Csúzliszájnak és Tökfejnek meg kéne mutatni a térképen Betlehemet, de az istennek se találják Közép-Afrikában. Komisz se az a bántóan okos srác, ő Törökországot nem leli Szibériában, de PVC segít neki. Ádina végül eminens lesz, míg 12kert köpőcsövezésért visszaminősítik hülyébe.

4_1_2.jpg

Matek óra jön, Komisznak már a „felbontás” szó felírása is gondot okoz, és még el se jutottunk az 5x5-ig, ami nála 35. Jól van. Az utolsó óra testnevelés, ami már-már átment kínosba. Komiszék azzal indítanak, hogy a kisdesznyót direkt ráhergelik az üllőkockára, és mutogatják a tanárnőnek, hogy töcsköli. Bent meg Tökfej támad:

„Jó picsád van, nem akarsz beszállni hozzánk, egy hármasba?”

Aaaaaztabüdösmindenit, ennek a haszonállatnak ki kéne mosni a száját sterimóval - gondolom magamban- de Komisz még büszke is rá:

„Há ez az én csajom! Bevállalós, karakán, mi kell ennél több?”

Mi kéne? Semmi! Azt sejtettük, hogy neked bejönne egy hármas szex. No, de jön a bukfenc gyakorlat és megtudjuk, hogy Tökfej ilyet nem csinál, mert mocskos veszélyes. Mint kiderült, szerinte bármelyik pillanatban „eltörhet egy rész a tarkójában” és akkor ő megpattan a bolygóról. De PVC szerint is hülyeség, főleg hátrafelé, mert arra nincs szükség az életben. És milyen igaza van! Nem mintha az előre bukfencre olyan kurva nagy szükség lenne, hacsak nem szombat hajnalban, mikor tónustalan testtel bóklászol haza, és tompítani szeretnéd az arccal a sárba mutatványt. A végén még Tökfej gyakorlatilag megcsöcsörészi a tesitanárt, ezért az óra végéig, mindenki fekvőtámaszt nyom büntiből. Beleértve a kisdesznyót és a tujákat is. Jájjj istenem...

5_14.jpg

Címkék: vv7 dsns
973 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.23. 23:49:07

@Cirmoska11: Ebben a pillanatban nekem befejeződne a VV7. Már így is eléggé zabos vagyok ezen a gátlástalanul irányított "valóság shown". :-(

pomac 2015.01.23. 23:49:08

ma esetleg lesz on, de holnap nem valószínű azért hogym ne lássuk ki kapja a lila kendőt

Morcz 2015.01.23. 23:50:00

@pomac_ [(k)an]ál: de jó lenne ha az on 0-24-ben lenne mint a VV1 idején....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.23. 23:51:05

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): És azt honnan tudhatja, hogy mit vágnak be a szerkik a műsorba?

pomac 2015.01.23. 23:51:42

ja meg az volt (edina laci dani)hogyha edina megnyerné a lilát nem mostrakná fel hanem a leközelebbi kiválasztásnál.... mondjuk azt nem tudom miből gondolják hog yakkor is fel lehet használni nem pedig most

Montezuma13 2015.01.23. 23:51:49

Nagy az esély Fanni kiválasztására is. Robin minden bizonnyal rá teszi a jelet, mert a többiekkel jóban van és Lacira nem tehet. Laci, Edina és Dani esetében is van esély arra, hogy Fannira tesznek. Így Fanninak 4 jele lesz és nem kerülheti el a párbajt.
Azonban lehet más variáció is. Ha Fanni, Denisz és Dóri például egyöntetűen Danira tesz és Robin, Dani, Edina, Laci közül csak egy nem tesz Fannira, akkor a kiválasztott Dani, mivel Denisz kezében van az egyenlő jel esetén való választás joga.
Laci még tehet Robinra, Dórira, sőt akár Deniszre is Fannin kívül. Laci ezt ha van esze meg is teszi, mert akkor megmentheti Edinát egy esetleges párbajtól. Hiszen Fanni kiválasztása esetén Edina is veszélybe kerülhet a kihíváskor, bár szerintem Fanni inkább Robint hívná ki, aki a gyengének tartott Ádám ellen jött vissza, nem is olyan hatalmas fölénnyel. Tehát ha Laci nem szavaz Fannira, akkor bizonyára Dani lesz a kiválasztott, aki viszont biztos, hogy nem Edinát hívja ki.
Ha jobban belegondolok, akkor a legnagyobb valószínűsége Dani kiválasztásának van.

pomac 2015.01.23. 23:52:26

@Morcz: akkor még fiatal voltam nem nagyon izgatott meg nem is volt netem :DDD

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.01.23. 23:52:33

Engem meglep,hogy sokan mennyire biztosak benne,hogy Fanni simán visszajönne.Szerintem,most nagyon sokan elfordultak tőle és valljuk be, kissé valóban túl tolta.Elgondolkodtató azonban, hogy a tesi tanárnő, akinek a nevében sokan kikérték maguknak Fanni viselkedését, egyáltalán nem úgy tűnt, mint aki ezért nem kedvelné. Bizonyára meghökkent és zavarba jött-mindenki így érzett volna-de sokkal több empátiát mutatott és pontosan levette, hogy mi volt ennek a mozgatórugója,mint azok akik egyből sátánt kiáltoztak ...
Más: Jobban kedvelem azokat az embereket,akik nem tökéletesek, mint azokat, akik eljátsszák, hogy azok. Az előbbiek emberibbek és hitelesebbek. A hibáikkal együtt. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.23. 23:53:25

@VV Erőlegény: konkrétan nem tudhatja, de azért annyira nem hülye ő se, hogy ne jöjjön le neki, hogy Edina és Laci szappanoperája azért többet lehetett a múlt héten képernyőn, mint pl. ő, aki pechére pont mensturált azokban a napokban. :)

Csak ügyesen! 2015.01.23. 23:53:43

Mai BV-ben Éva arcán az az őszinte csalódottság, amikor tesi tanci azt mondta, h Fanni-Dennisről meg nem mondta volna, h egy pár, Lacit és Edinát viszont alig lehetett levakarni egymásról :D

Éva egyébként most jól néz ki, és oké a műsorvezetése is, ennek továbbra is örülök.

Joe Bacsi 2015.01.23. 23:55:19

Ha ezek a karakterek nem fogják meg egymást valami csoda folytán..amibe itt nem hiszek..Fanny,Robin,Edina döntő lesz..(Dóri,Dennis,Laci meg Dani ezeknek asszisztál az összefoglalókban)ezt közvetve az Rtl is elöidézheti az e heti lilával,amit vagy Edinának vagy Fannynak adnak majd oda..Fanny,Edina kell a műsornak..Robin meg a jólelkű,visszafogott Tuja szerepet vette magára ami ha nem zökken ki döntő közeli pozíciót hozhat neki.Bár a párosítás szubjektív de nem lennék meglepve ha így jutnánk el a Döntöig..Fanny-Dani..Robin-Laci..Edina-Dóri..Robin-Dennis és meg is érkeztünk :)

pomac 2015.01.23. 23:55:26

@Montezuma13: még lesz egy lila kendő addig nem nagyon érdemes találgatni ki kire rak

Morcz 2015.01.23. 23:56:16

@Montezuma13: kalkuláld még bele, hogy Robinnak van még egy dupla jel képessége....
@pomac_ [(k)an]ál: én még egyetemre jártam,d e az öfiket ki nem hagytam , amikor csak lehetett megnéztem. :)
@DerültÉgből: Igen, ráadásul a BV-ban kiemelte, hogy szerinte Fanni nagyon jól fog teljesíteni, és tök empatikusan állt hozzá, meg nagyon jó reális képet kaptunk a benntlakókról.

Montezuma13 2015.01.24. 00:01:49

@pomac_ [(k)an]ál: Ez bizony igaz. Főleg akkor kavarhat be a felállásba, ha Dani nyeri el a lila kendőt, aminek bizony meg is van az esélye. Ebben az esetben Fanni kiválasztása valószínűsíthető.

Ditti82 2015.01.24. 00:02:13

@Mók_Ica: Remélhetőleg, ha tényleg olyan nyugvó oroszlán, mint állítja. :D :D

pomac 2015.01.24. 00:02:40

@Joe Bacsi: az on nem ezt mutatja csak a rtl öfi mutatja ezt a képet nekünk , olyan hülyeségeket vágnak be az öfibe hogy feláll a hajam (az elejétől fogva)értelmetlen hülyeségek mennek adásba a lényeg sosem kerül bele valamikor az ont is megszakítják utána várnád hogy azért mert benne lesz az öfiben és ...semmi valami szarság megy miért nem az ilyen szar...gokat rakják a honlapra a lényeget meg az öfiben itt kezdödnek a bajok meg a félrevezetések. (ne keressetek veszzőket ilyenkor már nincs kedvem koncentrálni ara mait irok :D)

Montezuma13 2015.01.24. 00:03:18

@Morcz: Robin szerintem nem fogja most felhasználni még a dupla jel képességét.

Morcz 2015.01.24. 00:04:20

@Montezuma13: lehetséges, pedig Dani próbálja ebbe az irányba terelni.

egymásikkiskun 2015.01.24. 00:04:25

Sziasztok!ma nem volt alkalmam a hsz-eket olvasni,úgyhogy nem tudom írta-e már valaki,de másnak is feltűnt Edina tekintete az első képen? Na pasik kinek mi jut eszébe ha valaki így néz rá?Én azt gondolom Robinra néz...nagggyon komoly a csaj.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.01.24. 00:06:00

Denisszel a bajom, hogy szerintem még otthon "kitalálta"magát (elég bénán :D)és nem akarja ezt elengedni. Nagyon ritkán azért kiesik ebből a magammarkolászom,meglóbálom,kiteszem,beteszem karakterből és akkor egész normális. Kár, hogy ritkán.:)

pomac 2015.01.24. 00:06:44

@Morcz: hu én akkor kezdtem a 3. szakmám úgy hogy akkor dolgoztam is mert szeretem amit csinálok(+kellett a pénz bulira :D) nem voltam itthon ülő fajta ,azért nem is izgatott akkor annyira bele bele néztem de nem napi rendszerességgel

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.24. 00:07:34

@DerültÉgből:"... Az előbbiek emberibbek és hitelesebbek. A hibáikkal együtt. :)..."

Azért az nem mindegy, hogy mi is az a hiba. Az őszintén, zsigerből kegyetlen nem jobb, mint aki megjátssza magát, de valójában nem kegyetlen.

Morcz 2015.01.24. 00:09:12

@DerültÉgből: "Nagyon ritkán azért kiesik ebből a magammarkolászom,meglóbálom,kiteszem,beteszem karakterből és akkor egész normális. Kár, hogy ritkán.:) "
Igen, amikor tényleg önmagát adja, akkor sokkal emberibb, és jópofább. Egyébként meg szerintem a fiúk mindegyike markolássza magát, ami már tényleg gyomorforgató.

@pomac_ [(k)an]ál: zömében én is hétvégéken tudtam nézni amikor itthon voltam, netem nekem sem volt. :) A Bár-nak is az összefoglalóit néztem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.24. 00:10:28

@DerültÉgből: a tesitanárnő viselkedése a BV-ben és a villában is az ő intelligenciáját tükrözi.
Ettől még alighanem meg van a saját véleménye a történtekről és otthon, 4 fal között valszeg elég naturalisztikusan vázolhatta fel, hogy legszivesebben mit művelt volna Fannival, aki ilyen kinos helyzetbe hozta őt... :)
A mai öfiben egyértelműen látszott, hogy kurvára nem veszi jó néven, amit Fanni művel. Elég nyomatékosan próbálta hangsúlyozni a "viselkedés" szót, bár nem sok esélye volt túlkiabálni Fanni oktávjait. :D

Joe Bacsi 2015.01.24. 00:10:39

@pomac_ [(k)an]ál: Ez biztos így van,de ezért irányítja az Rtl úgy ahogy neki tetszik..Robinra azóta álltak rá,mióta kiderült hogy kinn igenis bírják a fejét(a hajam égnek áll ezekkel a kamu..Dóri-Robin..Robin-Edina kamu szerelmi!! szálakkal amit minden szinten erőltetnek a birkáknak aki be is kajálják ezt)Fanny száján ömlik a bélsár,hisztis,önzö infantilis,idióta..na de ö csak gyerekes,meg ez "Fanny" azt le is van rendezve ezzel(megint a birkáknak persze)Edina hirtelen egynapos "Felébredésének" a ködből,olyan szaga van mint amikor Attila fordult állt a vérgenyóból Csabi legnagyobb haverjává..nekem picit gyanús ez a nagy felismerés,na de ennyire nem kombinálom túl..de a szálak mostani kuszálásából erősen érik bennem ez a felállás ami műsort is biztosít(valamilyen szinten) a végéig.

pomac 2015.01.24. 00:10:43

@Morcz: ja meg fanni teljesítménye ,, azt ne feledjük hogy ö érettségizett(mert ugye nem engedték érettségire így később tette le(levelezős talán) nem tudom mikor de nem rég)) köztük legutoljára nem csoda hogy benne frissek az "élmények"az is nagy előny

Morcz 2015.01.24. 00:13:02

@pomac_ [(k)an]ál: épp ezért kíváncsi leszek, szerintem a lila kendő most nagyon fogja motiválni.

Mentula 2015.01.24. 00:13:26

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem olvastam egy ideje az itteni eszmecserét, egy pár hete néhányan elkezdték túl komolyan venni ezt az izét. így nem ismerem a preferenciáitokat sem. első blikkre egyetérütünk, de ki tudja, lehet ez tőlet valami irónikus beszólás is :)
na mindegy, fanny egy nagy, írni tudó pinájú ufó, aki rácsodálkozik a mi földi létünk alapvető összefüggéseire, szőrös az agya, meg még ki tudja mivel tud sokkolni :DD a többi meg átlagos.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.24. 00:13:26

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: "Azért az nem mindegy, hogy mi is az a hiba. Az őszintén, zsigerből kegyetlen nem jobb, mint aki megjátssza magát, de valójában nem kegyetlen."

Tökéletes.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.01.24. 00:13:42

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Igen,ebben egyet tudok érteni úgy általában. :) Itt a villában talán ez a kérdés nem merül fel, bár néha súrolta a kegyetlenség határát egy-egy jelenet vagy az is volt. A kegyetlenség nekem nem hiba,hanem inkább bűn.Azt hiszem,te is így értetted.:)

Ditti82 2015.01.24. 00:14:30

@egymásikkiskun: Nekem feltűnt, de nem foglalkoztam vele. Mert minek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.24. 00:15:57

@Mentula: bár szeretem használni, de az előzőben most semmi irónia nem volt. :)

pomac 2015.01.24. 00:16:39

@Joe Bacsi: most az öfiben is ez a laci-edina beszélgetés látja mit csinál fanni -enis és öket akarja "majmolni" hogy akkor ők se legyenek o-24 egymás seggében mikor mindig is ö akarta így,áh nem is érdekel ...hihetetlen hogy nincs miről beszélni mert ilyen hülyeségeket adnak be értelmes beszélgetések helyett meg érdeksebb jelenetek helyett de az on meg lekeverik a felét..

pomac 2015.01.24. 00:18:47

@Morcz: szerencse kérdése lesz vagy nekünk majd úgy állítják be :DDD mert ugye "ha " tényleg tolnak valakit akkor úgyis megoldják hogy az kapja esetleg

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.01.24. 00:19:11

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Persze:) szerintem is otthon azért érzett mást is nem csak empátiát :D viszont,ahogy értelmezte abban volt némi empátia. A viselkedést szóvá tenni,meg minden tanárnak kötelessége és itt volt is mit :)
@Morcz: Én is elképedve nézem :D

Morcz 2015.01.24. 00:24:02

@pomac_ [(k)an]ál: reméljük holnap (ma ) kiderül...

@DerültÉgből: :)

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.01.24. 00:26:40

Egyébként,nem tudom ti,hogy vagytok vele,de nekem már ott kezdődik a dolog, hogy aki ide bemegy egy ilyen műsorba az számomra eleve "hibás" és amikor érvelek valaki mellett, akkor ennek azért tudatában vagyok és valójában a "készletből" próbálok csak kiemelni valakit..szóval eleve fals az egész..és már én sem értem,amit írtam mert késő van, de valami ilyesmi :D

pomac 2015.01.24. 00:26:58

@Morcz: jól írtad holnap(vas):DDD

Morcz 2015.01.24. 00:27:57

@DerültÉgből: én értettem, szerintem itt a többségünk hasonlóan gondolkodik. :)

@pomac_ [(k)an]ál: :D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.01.24. 00:31:43

@Morcz: "a holnap tegnapja" :D
Jó éjt Mindenkinek! :)

siriq111 2015.01.24. 00:33:05

Ezek a cikkek sem tudjak mar felkelteni az erdeklodesemet. Az elozo szeriat netem de a mostani egy dogunalom, teljesen mindegy , hogy egy nagy gruppent fognak rendezni a villaban vagy sem.

Morcz 2015.01.24. 00:34:53

@DerültÉgből: jó éjt!

Dani, Laci és Edina a teraszon kajálás közben tanul.

egymásikkiskun 2015.01.24. 00:37:12

@Ditti82: igazad van... csak most olyan elmélkedős vicces kedvemben vagyok bár ez is irreleváns.

Morcz 2015.01.24. 00:37:28

Magyarra tanulnak.

Joe Bacsi 2015.01.24. 00:39:06

@pomac_ [(k)an]ál: A Fanny és Dennis karakterböl adódóan teljesen más tészta..Dennis a cerkájába..Fanni meg a hajába tudna max. szerelmes lenni,mindkettö egoista hajlamokkal, nem az bújjunk össze,lógjunk egymáson típusok..Edina karaktere..Laci szaunás Dóri után síros megnyilvánulása is azt mutatja ők más "szerepet" kaptak.Edina most hogy kimaxolta ezt a szálat a csúcsponttal,így hirtelen a nyeremény jutott eszébe,egyik napról a másikra míg addig tapadt mint a rágógummi,na persze azt is majd túl lehet kombináltatni az összefoglaló nézőkkel hogy a Robin "szerelme" áll majd a háttérben,ami ordas nagy kamu,de a történet továbbvitelére a Tuja felpörgetésére hogy valamivel berángassák a színtérre épp elég lesz.Aztán összeeresztik vele Lacit egy párbajon és még Edinát is a befásult,ölelgetős semmitevésből kirángatják.. a Dani,majd a Laci párbaján "Fősegítőként" újra a képernyő kedvence lesz.Az pedig hogy ennyi jut ebböl a szériából tényleg siralmas,de a köv. 2 párbaj majd(amit én vizionálok..Fanny-Dani..Robin-Laci) megadja a lökést ami a véghajrára kell.

Morcz 2015.01.24. 00:39:38

Eddig dögunalom. Folyton dinkát mutatják.

Morcz 2015.01.24. 00:42:04

Robin csatlakozott, most négyesben tanulnak a nyugiban.

pomac 2015.01.24. 00:43:02

@siriq111: ha annyira szexre lennék kiváncsi megnézek egy pornót .nem ezt hogy mit maszatolnak itt mint egy erotikus filmeben ,

Ditti82 2015.01.24. 00:44:27

@Morcz: Akkor el se indítom. Sehol egy kidolgozott férfi felsőtest? :(

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.24. 00:44:55

@DerültÉgből: Ez igaz. Mondjuk én így vagyok az őszinte lecsós tállal, farokfogdosással is (különösen, mikor épp egy nővel beszél) stb. Mindig a parasztbácsis vicc jut eszembe , aki a Sportusziban a toromyból belepisil a vízbe. Az úszómester felháborodására meg azt mondja: Miért? Mert én őszinte vagyok?

Csak ügyesen! 2015.01.24. 00:45:31

@Ditti82: Most Robin látható + Laci térde ;)

Morcz 2015.01.24. 00:46:51

Még mindig tanulnak...
Mondjátok már meg hogy élő közvetítésnél hogy marad le a hang mindig 3-5 másodperccel?

Ditti82 2015.01.24. 00:46:53

@Morcz: El van csúszva a hang... :(

pomac 2015.01.24. 00:47:32

@Joe Bacsi: majd kiderül de nálam már az unalom fakorban van a műsor ,annyiira nem izgat már ki nyer hogy azon én magam is meglepődöm :DDD

Ditti82 2015.01.24. 00:47:52

@Csak ügyesen!: Mire odakapcsolok,. Dani van. Jellemző. :D

Morcz 2015.01.24. 00:48:04

@Ditti82: sehol, mindenki fel van öltözve. :P

Ditti82 2015.01.24. 00:48:44

@Morcz: Kib.szott idegesítő. Dani szája mozog, de Edinát hallom. :S

Morcz 2015.01.24. 00:51:20

@Ditti82: állandóan. Egyébként ki van az avatar fotódon?

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.01.24. 00:52:12

Még egy gondolatra visszatérnék.Annyi gátlástalan, ízléstelen, sosem látott jelenet volt ebben a szériában, amit korábban a legvadabb álmainkban sem képzeltünk volna, hogy felmerül bennem, hogy ez talán valami generációs olló/bicska/ nyitogatás lehet-e már vagy véletlenül alakult így...és vajon csak nekünk ér fel egy állatkerti sétával vagy a játékosok korosztálya is annak érzi-e. Csak remélni tudom, hogy ők is...

Ditti82 2015.01.24. 00:52:13

EDINA KUSSOLJ MÁÁÁÁÁÁÁÁR!!!! :@

Ditti82 2015.01.24. 00:53:01

@Morcz: Eric Szmanda (CSI Greg Sanders) De mostanában gondolkodtam cserén. :D

egymásikkiskun 2015.01.24. 00:54:36

@Morcz: olyan mintha Greg Sanders lenne

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.01.24. 00:54:37

@Ditti82: Annyira átérzem,pedig most nem is nézem :D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.01.24. 00:57:32

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Bocs,nem vettem észere, hogy írtál, de igeeeeen és ez jóóó volt! :DDD

Ditti82 2015.01.24. 00:59:37

Mit nyígnak... Ééééééés VV folytatjuk...

Csak ügyesen! 2015.01.24. 01:00:00

@DerültÉgből: Nincsenek jó híreim, generációs.

Morcz 2015.01.24. 01:00:17

@Ditti82: tényleg, ezért volt ismerős! :D A CSI-t én is szeretem.

ja, folytatjuk van.

Morcz 2015.01.24. 01:04:10

Megint on és megint a "tanulószoba" uncsi.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.01.24. 01:04:39

@Csak ügyesen!: Ez tényleg nem jó hír.

Pláne ha a generációs pluszt még magamra is veszem...pedig kénytelen vagyok még ezt is feldolgozni :D

Ditti82 2015.01.24. 01:05:40

@Morcz: A legnagyobb húr Ben Húr.

Morcz 2015.01.24. 01:06:35

@Ditti82: pont Robinra?? ÁÁÁÁÁ!!!! :D :D :P

Ditti82 2015.01.24. 01:08:57

@Morcz: Amint vége, lecserélem. :D

Morcz 2015.01.24. 01:09:58

@Ditti82: lol! :D :D

megint Folytatjuk...

Montezuma13 2015.01.24. 01:11:37

Laci, Edina, Dani és Robin lelkesen tanulnak. Úgy vélem, ha korábbi diákéletükben csak ennek a lelkesedésnek a töredéke lett volna meg bennük, akkor nem érezték volna úgy, hogy a Való Világban való szereplés jelenthet a kiutat számukra. Lehet, hogy mind ők, mind mi jobban jártak volna. :-)

Morcz 2015.01.24. 01:11:39

most éppen röhögnek valamin.

Komeszka 2015.01.24. 01:12:57

Vágja egyébként valaki, hogy a Belavalóban a kérdés, hogy "sikerül-e Robinnak szétválasztania Edinát és Lacit?" az mi volt. Nekem úgy tűnik Robin egyáltalán nem akarja szétválasztani őket, hanem Edinka nyíg Lacinak állandóan. Konkrétan Robin azt mondta Dinkának, hogy szerinte is őszinték Laci érzései.

Morcz 2015.01.24. 01:14:59

Laci és Ádina bementek a hálóba.

Komeszka 2015.01.24. 01:16:48

@Joe Bacsi: Szerintem már nem jogos Robin tujázása, elég sok dologban benne van. Ha úgy vesszük, akkor most Dennis tuja, mert nincs sok érdemi sztorivonala. Már a dugásaikat sem mutatják, annyira érdektelen.

Ditti82 2015.01.24. 01:18:27

Nagyon jó, Laci fogmosását halljuk, nem Edinát és Robint...

Komeszka 2015.01.24. 01:19:42

@Ditti82: 3500 szavazó fölött ez már elég reprezentatívnak tűnik. Egyébként Attila tette ki az oldalára a szavazást még tegnap. Engem nem lep meg, szerintem ezek a reális erőviszonyok, bent persze erről fingjuk sincs.

Morcz 2015.01.24. 01:20:46

@Komeszka: Lehet, hogy mostanában nem is dugnak.

minden reggel 2015.01.24. 01:21:22

@Ditti82: én csíptem:) nekem is kedvenc

Komeszka 2015.01.24. 01:24:34

Véleményem szerint Fanni egy Robin elleni párbajra hajt, mert érzi, hogy ő lesz a kiválasztott és Robint gondolja idekint a leggyengébbnek. De ebben vakon van nagyon. Ha tényleg Robint viszi ki, főhet a szerkik feje, hogyan játsszák vissza a Vellába. Mert Fannika ideálisan szerkeszthető játékos, de nem népszerű, ellenben megosztó.Az a típus, akinek a döntő előtt kell közvetlenül kiesnie.

Ditti82 2015.01.24. 01:27:57

@Komeszka: Szerintem inkább Edinára hajt.

Komeszka 2015.01.24. 01:30:19

@Morcz: Biztos dugnak, Fanni tuti nem bírja egy hétnél tovább dugás nélkül. Arra kíváncsi lennék, ha kiesne Dennis, kivel akarná megcsináltatni magát pár nap múlva. Szerintem egyébként Fanninak Robin tetszik pasiként, de tudja, hogy Robin semmibe sem nézi emberileg, ezért fúj Robinra. Fanni egyébként hatalmas kamugép, Dennist simán használja a saját céljaira.

Komeszka 2015.01.24. 01:35:59

@Ditti82: Edináról le fogják beszélni, mert egyik játékost sem akarják elveszíteni. Ha a szerkesztői szempontokat nézzük, akkor Dani lenne az ideális választás Fanninak párbajozni. De én Danit is túl erősnek tartom hozzá. Valami szerkesztői bravúr kell, hogy Fannit benntartsák. nekem az az érzésem, hogy Fannival azért is szállt el a ló, mert érzékeli, hogy sokat foglalkoztatják a szerkik és tudja, hogy valszeg sokat van adásban. Agyáig az már nem jut el, hogy ez nem egyenlő a népszerűséggel. Egyébként Fanni tényleg unikális, ennyire zavart személyiségű embert én még nem láttam a VV-kben, pedig azért volt egy pár erősen személyiségzavaros játékos az eddigiekben.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.24. 05:52:40

@rábaszhespics Koncsíta: szervusz, aranyom! vagyok én, csak ritkábban szólalok meg :)

és persze:
HAJRÁ FANNI

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.10. 22:24:51

Kedves Edina Fanok !!!
Igaz lelketekre: normális ez a nő?
süti beállítások módosítása