Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x62 - Anyád, de jól nézek ki, megkívánom saját magamat

2015. január 17. 09:51 - zaphodbb

Bencus beharangozza, hogy ebben a részben megint azt hallgathatjuk majd végig, hogy Ádiná hogyan retteg attól, hogy elveszíti Lacit. Alig várom.

Reggel van, Fanni és a malac mint anya és gyerek létezik a villában, készíti neki a reggelit és azon vihorászik, hogy sertésmájkrémet ad a malacnak.

Szereti a társait, a haverjait eszi.

vihogg.jpg

Egyébként ez a malacka übercuki, ahogy hangos röfögéssel üdvözli Fannit és a kaját. Fanni egész emberivé vált ettől a két perctől, már szinte szimpatikus. Közben Ádiná Robinnak nyünnyög, hogy reméli, kint hagyja Kiskunt ez a Lacigyerek, Robin próbál nem véleményt formálni és beolvadni a háttérbe a hálóban.

Jó, nem. Ma nem folyok bele. Én ebbe már nem tudok állást foglalni és nem is akarok igazán.

Volt olyan, hogy Robint állást foglalt bármiben is? Mondjuk minek is, szerintem szarik bele az egészbe, csak túl akarja bent élni ezt az időt, tulajdonképpen igaza is van. Laci jön be a hálóba, megzavarja a társalgást, és persze lesz ebből nagy féltékenységi jelenet is majd, mert a tetovált szekrény berág a beépített szekrényre, mert biztos le akarja nyúlni a csaját, aki mit képzel, hogy bárki mással szóba áll, akinek farka van. Ádiná szerint Laci egy vadember és ecseteli Robinnak, mennyire beleszerelmesedett ebbe a drága jó emberbe. Ádinánál beakadt a lemez és visszatér folyton Zsura, hogy mennyire retekszarszemétluvnya. Azon meg nagyon röhögtem, hogy Robin tollászkodik vagy félórát, belövi a haját, csinosítja magát, mintha randira menne, hogy utána elheverjen az ágyon és átmenjen díszletbe.

hever.jpg

Ádiná kihalad Lacihoz, aki számon kéri rajta, hogy mégis mit beszélgetett Robinnal és miért nem mondta még meg Robinnak, hogy kopjon le, ne nyomuljon rá. Én nem látom mondjuk ezekből az öfikből, hogy Robin bárkire is nyomulna, már Dórinál is leállt, de Lacinak zölden világít a szeme.

Bencus nem érti miért nem használják a villalakók a gumiautomatát, és miért az a fogamzásgátlás Fanninak, hogy havonta terhességi tesztet csinál. Úgyhogy beküldenek egy szexuálpszichológust, épp akkor, amikor Laci arról sztorizgat, hogy általános iskolában neki óra alatt kiverte egy csaj a farkát. Hát, nem tudom, nekem hiányoznak az ilyen emberek a baráti társaságomból, sosem mesélt senki ilyen ütős történeteket. Megérkezik a pszichológus, Ádiná rögtön belevág az elején, hogy neki már az idegrendszerére is kihat, hogy nem dughat itt bent. És 85%-ban az határozza meg szerinte a kapcsolatot, hogy működik-e a szex. A pszichológus a maszturbációról kérdezgeti őket, hogy mégis mire használják az emberek. Dennis és Robin az élen, a kulcsszó az ÖNKIFEJEZÉS. Nem sikerül megfejtenem, hogy milyen önkifejezési forma számukra az önkielégítés. Robin szerint továbbá egy ejakulátummal fél liter ondó ürül. Sok lesz az, barátom. Zsuzsa szerint nem maszturbálnak annyit a nők.

Mi nők mással töltjük el az időnket.

Fanni azonban vallomást tesz, ő aztán magához nyúl rendszeresen:

Volt olyan, hogy egész nap masztiztam… Anyád, de jól nézek ki. Megkívánom saját magamat.

Ezután szexpózokat kell bemutatniuk a szőnyegen, a pszichológus kiszámolja Robint és Ádinát, hogy mutassanak be mindenféle pózt. Ádiná nem megy bele, inkább visszautasítja, mert ő zavarban van. Ez lényeges lesz később, mert Laci majd ebbe is beleköt. Helyette Kiskun pattan a porondra, de Ádiná nem tud a seggén maradni és egész különleges pózokba állítja be őket. Laci közben szobanövényt játszik a kanapén morcos fejjel.

pozok.jpg

A “ki milyen szeretőnek tartja magát” kérdésre Robin a nyugvó oroszlánt elemzi, aki kitör a szexben. Laci meg elsüti a roppant frappáns frázist:

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.

Ádiná nem bírja ki szó nélkül, beleszól, hogy mégis miért nem a kérdésre válaszol, amire Laci egy bájos, kedves válasszal reagál:

Mi a faszt szólsz bele?

Minden nő ilyen bánásmódra vágyik. Dennisnek ezek után be kell mutatnia a pszichológus ujjain, hogy hogyan kell felhúzni egy kotont, ebből állítólag most megtanulta, hogy

Gumit kell húznom a farkamra minden körülmények között.

Egy szemléltető banánt vagy uborkát csak beküldhettek volna ehhez a művelethez. Bencus aztán a nap kommentjét süti el a reklám előtt:

Egész nap maszturbálni? Ez hihetetlen. És mindegyik után fél liter? Nem sok az? Fél liter?

koton.jpg

Féltékenységi jelent közeledik, a nyugiszobában hárman, Laci, Ádiná és Dani rakják össze a kapott kérdésekre a válaszokat. Laci:

A faszom, tényleg nincs kedvem ehhez az egészhez, ejtsenek ki a faszba.

Hisztizik a kicsifiú. Beszól Ádinának, hogy ne érjen hozzá, aki persze megint rákezd a mantrára:

Nagyon szépen kérlek ne legyél már ilyen.

Kibukik Laciból, hogy az a baja, hogy Ádiná a szextréning alatt mennyire megbántotta, amiért odament a pozitúrákat beállítani és pont úgy nézett ki, mint aki akar valamit Robintól. Ádiná térdel Laci előtt, Laci hajtogatja, hogy ne nyúljon hozzá, hagyja őt békén és neki pontosan ezért nincs barátnője. Én már rég felálltam volna Ádiná helyében és kivonulok, hogy ne fárasszon már. Ez a faszi egy kőparaszt. Ugorjunk már, csámcsognak ezen a történeten, Dani is csatlakozik, próbálja Ádinát védeni. Hagyjuk is.

hiszti.jpg

A nappaliban összegyűlnek a lemmingek és felolvassák amit összeírtak, hogy miért nem való a másik párbajozó a villába. Szerintem ez kicsit sem izgalmas, ilyenek hangoznak el Lacitól Kiskun felé:

Rosszul csináltad, hogy a nyugiszobában pettinget kezdeményeztél velem.

Kiskunnak tarkóig szalad a szemöldöke, a riportban ki is fejti, hogy hazudik ez a Laci, ejnyebejnye. Kiskun is elolvassa a magáét Laciról, szerinte nincs meg Laciban az az alázat, ami ehhez a játékhoz kell. Inkább kínos ez a játék, mint vicces. Alapvetően nekem az a gondom ezzel az egész bagázzsal, hogy bazi nagy szavakat használnak és egyszerűen nem értik a jelentésüket. Fanni az egészre:

Ha néző lennék én most sokkot kapnék.

Következik egy újabb kör közös anyázás. Most Dóri és Fanni összeveszésén van a sor. Körbe kell ülniük és őszintén válaszolni egymás kérdéseire. Fanni kérdése Kiskun felé:

Ki vagy te?

Kiskun nem tud válaszolni, csak annyit, hogy ismerjék meg és ki milyen szemekkel nézett a másikra. Fanni szerint Kiskun személyiségeket lop, átmegy önjelölt pszichológusba, nem is mond akkora hülyeségeket, Kiskun az egészből nem ért semmit. Laci szól bele, hogy Kiskun és Dóri most miért vannak ilyen jóban, nem-e furcsa-e ez-e Fanninak-e. Dóri pedig Dennisnek szegezi a kérdést, hogy benne mi változott a barátságukkal kapcsolatban. Dennisnek nincs problémája, de nem érzi magát közel hozzá, mert most Kiskunnal barátkozik. Dennis felhozza azt is, hogy Dóri olyan, mint az időjárás, hogy fordul ide-oda, most épp Kiskun felé és Fannitól is elfordult. Dóri már kezd idegesedni, mert kezdődik a repper stílus. Kiskun bekérdez Fanninál, hogy ki miatt távolodtak el Dórival. Fanni szerint ő közeledett, Dóri szerint ez nem így van, ő csak szeretne egyedül lenni, Dóri felháborodik azon, hogy Fanni szerint eldobta őt. Kezdődik a kiabálás, fel is oszlik az asztaltársaság, Dóri lelkiismerete tiszta, mert ő sosem dobott el senkit. Aztán Kiskunnak kettesben sírdogál ezen egy kicsit. Dóri igazából azért van kiakadva, mert Dennis eltávolodott tőle. Kiskun reakciója:

Itt vagyok én példaleckének.

siras.jpg

Oké. A teraszon még Fanni és Dennis rugózik ugyanezen a témán, Fanni szerint Kiskun tudatosan manipulálja az embereket. Nem is akkora fekete lyuk ez a Fanni, egész értelmes beszólásokat hozott össze ebben az összefoglalóban. De azért mit sem ért volna ez az egész rész Bencus nélkül, aki még a végén betolja a fél literes ondós poént, egy vizes palackot méregetve, maga elé mormolva, hogy sok ez a fél liter, gyerekek. Legalább ma is nevettünk.

bencus.jpg

943 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.18. 01:12:56

Miért kint van a buli? Nem fáznak meg?

Mert Csak 2015.01.18. 01:15:10

Análka nagynénje..nem ép.. :D
AZért félti edinát,mert bosszúálló és mert zsu-t bántja, és bántani is fogja, ha visszamegy..ez igeeen
És azért helyesbített, hogy nem ő a keresztanya, mert nem akarja, hogy irigy legyen rá a kerianyu! ezek mik?? vademeberek? te jó ég

pomac 2015.01.18. 01:16:02

@Idegbeteg Szőke IstenNő: fűt a pia :D ahhoz képest hogy jan van 3 fok van pont jo :DD

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.18. 01:17:42

@Mert Csak: Nem baj, a nagynéni velünk van. :D
Zsúra tolta az appot.
@pomac: Most mondták, hogy nincsenek berúgva. Hihetőnek tűnik? :D

pomac 2015.01.18. 01:18:50

laci: megvárlak.... tudjuk :DDDDD

pomac 2015.01.18. 01:19:34

@Idegbeteg Szőke IstenNő: nincsenek még lealjasodva az hihetőbb :DDD

Mert Csak 2015.01.18. 01:19:43

@pomac: még szép, hogy megvárja :DD
ej..józanon vakarja le magáról, piásan meg olyan szerelmes :DDDDDD

pomac 2015.01.18. 01:22:24

@Mert Csak: akkor most nem ö a keresztanyja ?

Mert Csak 2015.01.18. 01:22:31

Az amúgy döbbenet, hogy análka még minidg azt mondja,hogy nem szexelt bent....

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.18. 01:22:34

Fanni is érdekesen mutat hónaljig felcsúszott miniruhában. :D

Pom-pom és Picúr:
- Megvárhatlak?
- Meg hát. :)))

Mert Csak 2015.01.18. 01:23:06

@pomac: nem,ő a nagynéni, muszáj kijavítani, mert keri irigy lenne rá

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.18. 01:23:34

@Mert Csak: Ha kint összejönnek full alkesz lesz Aljahímből. :D

Mert Csak 2015.01.18. 01:24:26

tudjátok mivel lehetne borítani davnit és a játékát? ha zsu közeldne hozzá :DD ááááá de megkavarnám azt a kis köcsögöt...
egyből menne a kis pöcse után :DD

pomac 2015.01.18. 01:24:45

@Mert Csak: az ital ,,, butít és nyomorba dönt :DD

Mert Csak 2015.01.18. 01:25:04

@Idegbeteg Szőke IstenNő: valószínű, sőt szerintem a drog is kell ehhez a nőhöz :DD

pomac 2015.01.18. 01:26:37

de még az onban is őket mutatják ez is felettébb gyanús méltó on búcsúztató lacinak :DDD nagyon átlátszó nem is olyan szoros ez a párbaj :DD

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.18. 01:26:58

@Mert Csak: Az a baj, hogy öklendezés közben nehéz hihetően hozni a vágyakozó nőt. (Hányinger az a srác.) :D

decens docens ( ja, nem) 2015.01.18. 01:27:18

Jatszatok be edinanak Ferotol mert aki hazudik, az csal, aki hazudik, az lop c. szamot.

Mert Csak 2015.01.18. 01:28:27

@Idegbeteg Szőke IstenNő: lacinak megy... :D
hányinger, de akkorát robbanna, dani és zsu :DD

Mert Csak 2015.01.18. 01:29:46

anál kérdi: mi baj?
bazze nem látod, hogy laci dóri után epekedik???

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.18. 01:31:06

@pomac: De majd előadják holnap, hogy 4-5% van köztük, aztán reklám alatt érthetetlen módon elhúzott az egyik fantom... :D

Mert Csak 2015.01.18. 01:31:41

@pomac: vagy így akarják a szerelmi szálat mutogatni,hogy bent maradjon ez a csicskaaaaa

pomac 2015.01.18. 01:32:15

@Mert Csak: mi lenne semmi , csak épp nektek köszönhetem hogy kiesek holnap játékból :D

Mert Csak 2015.01.18. 01:34:06

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ezek szerint ennyire szeretik egymást családon belül ..

@pomac: hülye volt, francért ment anál után :P

pomac 2015.01.18. 01:34:32

@Idegbeteg Szőke IstenNő: :DD ha 4-5%lenne nem mutogatnák ennyit lacit:DDD
@Mert Csak: neeem ez már lefutott szerintem

laci:most be a nyugiba ki akarlak nyalni :DDD

Mert Csak 2015.01.18. 01:35:18

ez a szerencsétlen hogy táncolt .DDDDDDDDDDDDDDDDD és még nézi magát a tükörben

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.18. 01:35:38

Robin b+... nem kéne erőltetni a táncot. :)))

Mert Csak 2015.01.18. 01:36:02

@pomac: komolyan ezt mondta? nem hallottam :D

pomac 2015.01.18. 01:36:08

még egy kispiát nekik és buli után garantálta balhé is :D

Mert Csak 2015.01.18. 01:36:51

@Idegbeteg Szőke IstenNő: de miért férfiakkal táncol robin? hol vannak a nők?

Mert Csak 2015.01.18. 01:37:34

@pomac: Kati és Gina köll oda :PP

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.18. 01:38:04

@pomac: Sztem olyan 65/35 lehet. De az nem jó marketing és nem generál nézettséget a párbajnak. :)

Mert Csak 2015.01.18. 01:38:24

holnap kinek lesz lila a segge?? :DD

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.18. 01:38:49

@Mert Csak: Fériakat én nem látok. Danival táncol. :D

zorja 2015.01.18. 01:39:25

@Morcz:

a teljes pedig Mittly Dávid :)

Mert Csak 2015.01.18. 01:40:09

@Idegbeteg Szőke IstenNő: :DDDDDDDDDDDD
én arra várok, hogy dani és robin smároljon :D

Mert Csak 2015.01.18. 01:42:35

Én már azon se lepődnék meg, ha kiderülne, hogy laci őiájába randi-drogot raktak, és emiatt szerelmes :DD

pomac 2015.01.18. 01:42:52

@Idegbeteg Szőke IstenNő: én is akörül tippelek, az appok számábol meg levehették már hogy szavaztak e az "állandó" szavazók, nagyon durva dolognak kellene történjen hogy ez változzon
@Mert Csak: mondom kik ezek nem ismerem ...de le esett :DD

Mert Csak 2015.01.18. 01:44:37

És mi van, ha azért mutatják ezt a nagy lovét, hogy lacit nyomják vissza?

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.18. 01:44:39

@Mert Csak: Néha eléggé hasonszőrűnek tűnnek... :D

pomac 2015.01.18. 01:45:49

@Mert Csak: szerinted ennyien néznek on-t :DD

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.18. 01:47:43

@pomac: Nem baj, majd jól meglepődünk.
A párbaj jottányit se számít, csak kb. az utolsó 2 hét.

malevil2050 2015.01.18. 01:51:18

Emberek buli van ! Haverok ,fanta ,ti meg itt???? hat esztet maaaaaa akko a jo franc megette,,,hahahahahah,,,

Mert Csak 2015.01.18. 01:52:28

@malevil2050: nem találtál jobb képet? kikészít

pomac 2015.01.18. 01:54:17

@malevil2050: franba tudtam hogy ma kellett volna menni bulizni :DD lebuktam :DD

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.18. 01:54:31

Most lesz jó, átdumálósra itták magukat. :D

Mert Csak 2015.01.18. 01:54:53

ej dani de savanyú ama bizonyos....... zsu-nak elég lenne egy nyelves és dani a lábai előtt heverne...

bugyikat lop dani??? :DDDDDDD
kukázik, nem fürdik, bakker

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.18. 01:57:40

@Mert Csak: Pedig nem is volt kollégista. :))))

pomac 2015.01.18. 01:57:51

@Idegbeteg Szőke IstenNő: öööszintén :D engem az sem izgatna ha zsu kiesne én nem csalodtam benne ha neki ennyit szántak ennyi, de oda adtam volna neki a nyereményt jol csinálja :D

Mert Csak 2015.01.18. 01:58:35

@Idegbeteg Szőke IstenNő: és pont akkor veszik el az on-t amikor dani igévytelenségeit ecsetelik

pomac 2015.01.18. 01:58:53

@Mert Csak: és mégis kiállt mellet zsu ...dani meg nem... ki gondolta volna mik vannak :D

Mert Csak 2015.01.18. 02:00:06

@pomac: hogy könyörgött dani , hogy legyen egy szenvedélyes éjcakánk :D pf

pomac 2015.01.18. 02:01:57

@Mert Csak: éhes disznó makkról álmodik :DD

Mert Csak 2015.01.18. 02:02:16

kukázik... ez azóta is megdöbbent, pedig ingyen kapják a cigit.. ez miért??

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.18. 02:03:07

@Mirocska: asszokták mondani, hogy 40 éves kor fölött vagy a segged vagy az arcod...

Mert Csak 2015.01.18. 02:03:08

@pomac: már eléggé össze vagyok zavarodva, hogy dani melyik oldalt áll(na) :D
robin vagy zsu?

pomac 2015.01.18. 02:05:20

@Mert Csak: még egyenlőre a kettő között:D

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.18. 02:05:59

@Mert Csak: Annyi cigit kapnak, amennyi dobozt visszaadnak. Azt, hogy induláskor mennyi volt a kvóta csak sejtem. Eltérő mennyiségben kaptak, sztem az előtte bevallott fogyasztás alapján.

pomac 2015.01.18. 02:07:22

@Mert Csak: ez már nem luxusvilla csak sima villa oda csak minimál szolgáltatás jár (létminimum) :DD

pomac 2015.01.18. 02:13:55

holnap edina csak hason tudja majd nézni a párbajt tuti :DD hacsak nem iszik többet laci :DD ( ami nem nagyon lehetséges mert elfogyott :DDD)

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.18. 02:17:01

@pomac: Tudoood, most kellene száműzni a szaunába. :D

Mert Csak 2015.01.18. 02:18:52

miket írkáltak a falra?
én laci helyében egy laorvizsgálatot kérnék, gyanús ez a nagyon szeretlek...

pomac 2015.01.18. 02:22:02

@Idegbeteg Szőke IstenNő: uh hááát az elég komoly lenne :DDD laci kiütné denist :DD

pomac 2015.01.18. 02:23:19

@Mert Csak: lalkok aranyköpéseit irták kis emléktábla + laci love story-t vés épp edinának :D

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.18. 02:25:48

@pomac: LOL
Akkor elmaradna a párbaj. :D Jó lesz holnap estére is az a száműzetés...

Mert Csak 2015.01.18. 02:26:30

amúgy azon gondolkodtam, hogy a nagynéni elég gonoszkodó volt, ha még 10 percig adásban marad az összes szennyest kiteríti..
lehet nem tetszett análka családjának, hogy Tata halálakor analizált, és hogy beleokádta a kamerába, hogy utálta...

pomac 2015.01.18. 02:36:47

@Mert Csak: benne lehet az is a pakliban, szaunával nincs semmi csak még denisnek megvan az a képessége hogy valakit száműzhet a szaunába 6 órára

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.18. 02:52:23

Nekem lassan lecsukódik a szemem...

Jó éjt kis éji hv lemmingecskék! :)

Well... 2015.01.18. 03:28:22

Hi all .... az edinka takaritasos buntijerol annyit, hogy miutan sikeresen megszivatta a tobbieket....NEM allt be takaritani....bocsanatert esedezett, kesobb cigiert..... viszont takaritani azt tovabbra is derogalt a kis qrvanak.....nem betertani a villamester parancsat , az oke, odaallni a tobbiek melle mikor szivnak az mar nem ok ..... a retek elkezdte vagni alatta a fat.....remeljuk meg kitart 2 hetig....maganak b@szta el..... szia dinka ....azt uzenem neked amit azoknak a csapatokan cszoktunk akik a rajatszasbol bucsuznak .....

somevid.com/26Vv7rEmG9ib8q6nk66e

Veder1 2015.01.18. 03:30:43

Most nézem az összefoglalót, de ha Edina még egyszer kiejti a száján azt hogy Laccci, esküszöm lekaparom az arcomat...

Well... 2015.01.18. 04:00:40

Laci..mi ez a nagy feltekenysegi drama, te mondtad, hogy a robin buzi...tenyleg annyira rovid a farkad, hogy mar egy szerinted meleg fiura is feltekeny vagy..... mas tenyleg nincs sex a villaba edina is csak azt ismerte be eddig, hgoy "megpuszilta" a laci farkat....

somevid.com/Qzb1PEDA5nCMK87rX77x

Well... 2015.01.18. 05:26:30

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
Q: laci mi volt a legjobb mikor a dinka a farkad csokolgatta ?
A: az a ket perc csend :oP

Well... 2015.01.18. 07:50:29

nekem csak ma esett le, miert is osztotta a retek a lacira a hiena szerepet..... valakinek van humora...tip of the hat retek :o))

vimeo.com/117079582

ms delacroix 2015.01.18. 08:11:31

Szaisztok, ez ma borzaszto, hogy vasarnep reggel ma itt logok :-). Laci meg az o tettetett feltekenysege. Siman elmehetne a baratok koztbe ezzel a szineszi teljesitmennyel... Amugy meg Edina nem is borotvalja a labat, az ott egy fesu a kezeben, csak beigazitja a szorzetet :-)

encek 2015.01.18. 08:40:22

Most Laci vagy nekünk mutatja , hogy féltékeny, vagy arra gondol, ha ő jön vissza, ezzel az ürüggyel simán lepattinthatja Edinát, az majd követi és hetekig róluk szól a műsor. Nagyon gáz ez a fickó, persze a párja is.

minden reggel 2015.01.18. 08:48:46

Borzasztó amikor Edina térdelve esedezik bocsánatért, nagyLaci uralkodói pátosszal hessegeti el. Rossz könyveket olvastam eddig a szerelemrôl.

Krétagarbó 2015.01.18. 08:58:59

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: kint presztizskérdést csinálnak abból, hogy ki legyen a keresztszülő, söt, több párt is beiratnak a pappal keresztszülőként. Én sem értettem ezt igazán, de így van.

minden reggel 2015.01.18. 09:38:39

@Krétagarbó: annyi kereeztszülô lesz ahányan "kikérik " a gyereket

edics 2015.01.18. 09:44:22

Dóri piszkálta az orát a cigiskanapén és majdnem megnyalogatta az ott talált cuccot. Vicces volt. Edina nem is borotválja a lábát. Erre látens módon Laci kényszeríti. Szánalmas. Mikor lesz vége már ennek a Laci-Edina szappanoperának? Másról sem szól az összefoglaló....

edics 2015.01.18. 09:45:41

Lemaradt egy r az orrból! :)

megamosoly 2015.01.18. 09:47:36

Bocsi , és szégyenlem hogy kukkoltam (kommenteket ) ezt találtam a székely leány egyik oldalán ........: A nagynéni ,aki amúgy csak az anyuka barátnője hazudott,mert az Edinának nem volt vőlegénye az a srác aki meghalt,de az Edina is hazudott ,mert meg a barátja sem volt. Szegény srác(Isten nyugtassa) nem vállalta fel ,mivel volt barátnője és csak éjszaka kellett neki az Edina. Így elnézve,hogy mindenre képes a Lacival ....meg értem a srácot és hat biztos úgy rátapadt mint a csiriz és ő sem tudott szabadulni tőle.
Mondta az anyukája,meg a ""nagynéni"",hogy mióta meghalt a "barátja " nem volt kapcsolata,hat kapcsolata nem,de minden diszkó vagy buli után részegen az du....a meg,aki akarja,sőt bárkit le@p csak úgy a diszkó lépcsőjén hazafele,sőt meg lánnyal is volt sexuális kapcsolata. Szerintem az ilyen viselkedesert nincs baratja!

Krétagarbó 2015.01.18. 10:09:57

@woodyall: fb kommentekre nem adnék...
Mondjuk azt Edina nagynénje is kijavította, hogy a volt barátja, és nem a vőlegénye.
+ ha másnál elfogadjuk, hogy nem hozzuk fel a kinti életét a megítélésénél, akkor Edinára is legyen ez igaz. Az elején én is kifejtettem Zsuval kapcsolatban a gyerekkérdést, de elengedtem, mert jogos, hogy ne ez alapján ítélkezzünk...

mosca.della.frutta 2015.01.18. 21:13:18

@woodyall: ezt én is olvastam, végre valaki be is teszi ide, bravó és hatalmas KÖSZÖNET érte, ennyit tud a bajszos egér, ennyit is néztem ki belőle, már mikor életemben először láttam, a kisfilmje is pontosan ezt tükrözte, nem okozott csalódást, ideje lenne kívülről néznie a játékot végre! :P

mosca.della.frutta 2015.01.18. 21:17:13

ja igen, elejétől fogva, amióta megjelent itt, hazudik mint a vízfolyás, minden egyes állításáról kiderült, hogy full kamu! azt se hiszem el, amit kérdez, és ebben minden benne van ( a személyes, a családi, az anyagi és egyéb háttere egyaránt), szerintem egy koszlott kis csaló, azon se lepődnék meg, ha lenne"múltja" (illegál, természetesen, jobban nem részletezném, sztem így is érthető).
süti beállítások módosítása