Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x61 - Zsu, az egyszerű parasztlány

2015. január 16. 06:45 - sixx

screen_shot_2015-01-16_at_5_07_07.png

Bencusnak jól áll a kockás, ezt meg kell, hogy állapítsam, ingben, fosszínű farmerban közli, hogy mióta kiderült tegnap, hogy Zsu a pampulaszájú Lacibetyárt viszi ki magával a hóra, megfordultak a százalékok, de hát ki tudja, melyik versenyző van a fantomképcsalád tagjai alatt, ugye. Mondom én, Bencus, addig, míg nem tudta a nép, hogy kit visz ki a Kiskun tévé fekete démona, addig ellene szavaztak, most viszont, hogy tudják, egy hatéves kisfiú érzelmi intelligenciájával rendelkező ketrecharcost, mellette. Nem kell ehhez egyetem. Vagy kurvára nem is így van és majd pofára esek, a kedves kommentelők meg körberöhögnek.

Fanni, mióta embert faragtak belőle négyórás, embert próbáló melóval, sminkben alszik, szerintem ülve, Buddha-pózban, a fejét nem a párnára hajtva, nehogy elbaszódjon a beszárított frizura. És terhesnek érzi magát, mert megint késik neki. Dennis nem tud mit kezdeni a problémával, mert nem élvezett belé, és már azt is elfelejtette, hogy volt egy ilyen para korábban is. Vagy tényleg nem mondta el neki Fanni, mittudomén már.

screen_shot_2015-01-16_at_5_12_28.png

D: Ilyen többet nem lesz, az biztos.
F: Nem hát, többet nem szexelek.

Mondjuk ezt Dennis a fogamzásgátlás rémesen drasztikus módszerének tartja, de pontosan tudja, hogy amint elkezd bizseregni a kövér csudapina, dugni kell, de menten. Fanni berongyol a riportba, és kér egy tesztet, mert késik neki, de ettől még nem ribi vagy ilyesmi. Ezt ő mondja, tessék kommentekben megerősíteni benne. Megjön a teszt, nem terhes. Kollektív hálistennekbazdmeg szakad ki a VV7 stábjából a színfalak mögött. Nem vagyok biztos abban, hogy VV Fanni és VV Dennis VV7-ben fogant gyermekének jó lenne lenni.

screen_shot_2015-01-16_at_5_17_54.png

D: Két fogyatékos geci.
F: Hát kábé. 27 éves felnőtt férfi vagy, lehetne eszed.

A riportban később Fanni elmeséli, hogy ő úgy jött be a villába, hogy nem fog dugni, de Dennisnek akkora farka van, hogy vétek lenne nem beleülni.

screen_shot_2015-01-16_at_5_22_34.png

Hálistennek nemcsak Dennis farkáról szól ez a műsor, de sajnos a Laci-Edina kapcsolat sem sokkal izgalmasabb. Mivel a kihívás napja van, így durcás Laci van képernyőn, és mártírarccal vigasztalja Edinát a szaunában, nem félek én a párbajtól, mondja, közben be van szarva rendesen, csak még saját magának sem tudja bevallani. És félti Edinát. Mert Dani meg fogja szopatni (nem úgy), és az milyen már, hogy egy ilyen játékban az emberek kihasználják a másikat és hazudoznak. Eszem megáll, ez a faszi a naivitás két lábon járó, élő szobra. Edinának is kezd az agyára menni a dolog, akkor meg pláne elgurul neki a gyógyszere, amikor Laci egy óvodás gyerek szintjére lemenve kijelenti, hogy ő oszt nem fog Edina és Dani közé állni.

screen_shot_2015-01-16_at_5_24_17.png

L: Nem kell nekem a sajnálatkenyér, sose szerettem.

Jézusom.

Reggel a fürdőben Laci fogmosás közben sem hagyja békén a sapkában bénázó Zsút, Dani és Edina a cigiskanapén, disznóröfögés hangos hangjaira hangolva hadoválnak habókra, hovatovább habonyi habokon hantáznak hevesen, helyzetet, hercehurcát, hentergést historizálva. Edina szereti Lacit és Danit is, de érzi, ahogy őrlik középen. Az őrlés azzal folytatódik, hogy Zsú három programra három lakót vihet (mert csak), és mivel Danin kívül nincsen neki igazi barátja vagy támogatója a villában (na jó, Dóri), kénytelen ellenséget vinni, pl. Lacit, akivel vacsizik a nyugiban. És mivel Laci imád mártírszerepben tetszelegni, ezért a beszélgetés alatt tulajdonképpen magára teteti a kendőt, amikor Zsút potyapunconak nevezi, aminek a szaga megcsapta, és ettől elment az esze. De mint nőt, nem érdekli. Bravó, fiam, ez volt az a pillanat, amikor Zsú eldöntötte, hogy te mégy ki a stúdióközönség előtt üvöltözni.

A második program a dzsaku Danival, akinek még mindig bent van a zabszem a seggében, és ugyan leplezetlenük méregeti a nő bóti csöcseit, de közben remegő hangon érdeklődik, hogy kit fog kivinni. Pff. Megint előjön a kifogás, hogy ő csak azért vette le a kendőt, mert szerinte ez (mi? mi a faszom az az EZ? a VV? az élet?) Zsu, Edina és Laci lerendezetlen ügye, és ezt kezelni kell. Beszari pöcs, vagy baszki. És közben egyre csak röfög a malac a háttérben, zseniális, ahogy aláfesti Dani kínos magyarázatát, ami egy ponton átmegy dacos támadásba, én nem félek tőled bazdmeg, vigyélki. Komolyan, kezd Zsu szimpatikus lenni, hihetetlenül gyökér Laci és Dani is mostanában. A dzsaku után szauna jön Edinával, épületes beszélgetés ez is, a lényege, hogy Edina is virtuális keresztre feszíti magát, vigyélkibazdmeg, kinthagylakagecibe.

Zs: Mutass már görbe tükröt magadnak.

Megint megnézzük a kihívást, amire Zsu a legcsöcskirakósabb felsőjét húzta a bóti árura, és a monológja közben a tőled szó két l-lel, tőlledként hangzik el többször is, amitől legalább annyira a falra mászok, mint a degradál használatától, ami a VV7 egyik kulcsszava lett. A kihívás után Edina és Laci a hevenyészett karámban röfögő Maci mellett beszélgetnek, a kép remek, mutatom:

screen_shot_2015-01-16_at_6_02_45.png

Dani valamiért Fannitól kérdezi, hogy ő akkor most gyáva-e, mert a budai buborékban, amiben felnőtt, nem hallotta a “bolond lukból bolond szél fúj” szólást, a válasz természetesen zseniálisan fannis

Úgy gondolom, hogy valamilyen szinten kaptál egy képességet, és nem gyáva vagy, csak félsz, de én meg pont leszarom.

A körítés meg felejthetetlen, tessék:

A kihívás után jön a ki kit támogat szegmens, Laci mögé Edina, Zsu mögé Dóri áll be szívből, Laci megkapja Danit, Zsu meg a többieket muszájból. Apróság: Zsunak sem kellene sztreccsfarmert hordania. Fanni megint elviszi a sót, amikor Zsúról azt mondja, hogy nem tudja eldönteni, a nő egy egyszerű parasztlány, vagy álnok kígyó-e, de még mindig jobb, mint Laci, a gyökér. A csapatok kialakulása után jön a taktikai megbeszélés, ami most úgy néz ki, hogy egy táblára fel kell írni az ellen erősségeit gyengeségeit, a követendő taktikát és a párbajstratégiát, és a felírás menten gondot okoz pl. Zsúnak, aki a nyugodtság szót mintha két d-vel akarná felvésni, de időben észbe kap.

screen_shot_2015-01-16_at_6_22_58.png

F: Írjak én?

A két párbajozóról az ellen ugyanazt mondja, azaz hazug geci, és ezt kell majd valahogy kihasználni. Pompás két napunk lesz a vasárnapi üvöltözés előtt, ami ugye élőben fog menni, és ha van isten, Zsú annyira felbassza majd Laci agyát, hogy az a stúdióban fogja legecikurvacsicskázni. És a legjobb az egész összefoglalóban az utolsó pár perc, amikor Robin tujából lett jedimesterként üldögél a cigiskanapén dekkre vadászó Dani mellett, és közösen dolgozzák ki a következő hetek stratégiáját.

 

Címkék: vv7
1567 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csak ügyesen! 2015.01.17. 02:10:17

@Well...: Lol a szabadulós vagy milyen játék ürügyén egy picit megtaposta vagy mi? :D

pomac 2015.01.17. 02:10:53

@usim.misu: azt csak fanni tudhatja:D

usim.misu 2015.01.17. 02:11:41

@Csak ügyesen!: lehet, ezek a párbajok sokkal izgibbek, mint amivel minket altatnak :)

usim.misu 2015.01.17. 02:12:46

@pomac: szerintem még ő sem :) nem tud kibe belekötni

fischer001 2015.01.17. 02:12:47

nagyon sok múlik azon ,hogy milyen módon adja elő a véleményét valaki,mert ha rá áll az ordenáré stílusra akkormegy idő tán sokat veszíthet a népszerűségéből.a fanninak a játék eleje óta antipatikus zsu,csak most konkétan nem mondta ki ,hogy miatta érzi azt ,hogy eltávolodtak a dórival egymástól

usim.misu 2015.01.17. 02:16:18

@fischer001: :D hála istennek, hogy erről is zsuzsa tehet. ez lesz a következő százkettő részes teleregény témája.

fischer001 2015.01.17. 02:17:38

@usim.misu: ezért mondom, hogy tolják a zsút a döntőig.

pomac 2015.01.17. 02:18:21

@fischer001: nem kellet ezt mondania(most) mert látszik rajta :D

usim.misu 2015.01.17. 02:19:18

@fischer001: +
jaja, zsuzsának semmit nem kell csinálni, csak fapofával tűrni a műsorfolyam végéig.

fischer001 2015.01.17. 02:21:18

@pomac: egyetértek ,csak kéne egy konkrét indok tőle,hogy miért álnok kígyó a zsu

fischer001 2015.01.17. 02:23:17

@usim.misu: meg nem szabad kilazulnia, mert mindig akkor jönhek a bajok mikor laza és jópofa akar lenni.

fischer001 2015.01.17. 02:24:35

@pomac: természetesen a villalakókra gondoltam

pomac 2015.01.17. 02:26:30

@fischer001: de hát megmondták konkrétan azért mert rossz a kisugárzása :D

usim.misu 2015.01.17. 02:34:39

@pomac: érdekes, hogy ezt is csak zsuzsának rótták fel, hogy miért ilyen szeszélyes, holott a többieknek is van jó meg rossz oldala, nem értem, miért gondolják ezt hazugságnak vagy trükközésnek. mintha valami ritkaság lenne, hogy valakinek lehet szar napja, vagy változó hangulata.

pomac 2015.01.17. 02:38:23

@usim.misu: de most mindenkinek zsu az ellensége azért ,csak nem vetik magukra a saját hibájukat is, mikor leesik nekik hogy nagyon tolják akkor váltanak a mártir dumára és akkor csipkedik egymás hogy legyen már más téma is de gyorsan vissza kanyarodnak mert nincs kreativitásuk :DD

fischer001 2015.01.17. 02:38:45

@pomac: nem rossz karakter a fanni,sőt sokszor szórakoztató,csak nem szabad az edina hibájába beleesnie.úgy gondolom,hogy mi sűritményt kapunk a műsorból,ezért vesztette el edina a népszerűségét,mert ötven percben nem jó azt nézni, hogy kinyírnak valakit idegileg,a többi játékosnak nem tudom, hogy mennyi jött le ebből a villában, mert sokszor a durvább dolgokat a nyugiszobában kapta ahol csak ők négyen voltak.

pomac 2015.01.17. 02:49:26

@fischer001: pont fordítva látom, edina esett fanni(ék)hibájába ,hogy csapatostul gyűlölték ,fanni szerintem ezt észrevette" külső szemmel" ezt, hogy néz ki mikor túltolják, és azért is vett vissza,meg már nem érdeke gyűlölködni(denis ott van neki) mivel a partnerei( vikcsu,sinésznő) kiestek mellöle, karakternek lehet nem rossz de nekem nem jön be a stilusa :D

pomac 2015.01.17. 02:57:27

:DDDD bas...atják a felosovödröt macival:DDD

fischer001 2015.01.17. 03:10:06

@pomac: edina és a robin érezte már az első párbajnál,hogy nem biztos ,hogy ott van az ,igazság ahol sokan vannak, azért nem tudott teljes szívvel a vikcsu mögé állni egyikük sem.onnantól kezdve mikor meg volt a balhé, edina elvesztette a kontrolt a játéka felett, és ámokfutásba kezdett.tudta ,hogy mit nem szabad csinálnia de nem tudott uralkodni magán,ugyhogy igazad van benne,hogy edina esett a reni féle csapat hibájába.gyűlölettel senki nem fog játékot nyerni szerintem.

usim.misu 2015.01.17. 03:14:01

@fischer001: edina sehová nem tud odaállni, nem vall színt soha, vikcsunál se, most laci-dani között sem akart választani. a dzsungel héten sem érdekelte a szavannás csapata, csak saját maga.

pomac 2015.01.17. 03:15:37

@fischer001: nem a gyűlölködés miatt nem tudott vikcsu mögé állni, hanem mert nem kellett senkinek sem, csak daninak meg zsunak ,vikcsut befogadták a többiek , edinát nem ,ezért is kezdett eltávolodni a két csaj egymástól még a kihívás előtt is. nekem ez jött le az egészből

pomac 2015.01.17. 03:22:39

fannit húzza dani ,felvette a kabátját és úgy rángatta le róla(nem láttuk dani meséli) ,most a porszivót akarják megint berakni .dani laci ittas azt tudni kell :DD

pomac 2015.01.17. 03:26:34

laci:ha lenne még bor pucéran befutnék és mindenkit szét teafiltereznék :DD

usim.misu 2015.01.17. 03:27:58

@pomac: rettenetes lehet ez a részeg dajdajozás amúgy, amikor a többi aludna. Más: Dani tikkel, vagy miért rángatja folyton a fejét , mindig jobbra csinálja.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.17. 03:30:03

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): " a legtöbb esetben, nem LEdegradált mondanak, hanem degradáltat"

Jah, úgy könnyű elkerülni a tautológiát, ha fogalmuk sincs arról, mit is jelent a szó valójában. :)

fischer001 2015.01.17. 03:33:23

@pomac: gyülölködni csak a balhé után kezdett edina,addig egy kimondottan szimpatikus egyszerű csaj volt néhány igen furcsa tulajdonsággal./kukkolás/.vikcsuval ők ketten voltak akik nem illettek bele a menők társaságába az elején,de mikor vikcsut elfogadták,edina pedig nyitott dani és zsu felé,akkor eltávolodtak egymástól,csak a játék elején megfogadták,hogy kitartanak egymás mellett.ezért ált be vikcsu mögé edina de mind a ketten tudták,hogy csak azért mert az elején megbeszélték,hogy támogatni fogják egymást.

pomac 2015.01.17. 03:35:14

@usim.misu: nem tudom nem is figyeltem eddig:DD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.17. 03:38:41

@csincsilla72: Unszimpatikus nincs, csak antipatikus

Ezt is szoktam Offolni, de egy évben csak kétszer :)

pomac 2015.01.17. 03:39:07

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: mostanában nagy divat latinozni mert akkor ugye intelligensebbnek tűnik az ember, mert már magyarul lassan senki sem tud mindenki latin meg idegen szavakkal példálózik ,és lassan ciki lesz ha egy mondtba nem csempésznek bele valamit ami nem egyértelmű,vagy nem utal isteni mivoltára hogy milyen tanult az ember fia

pomac 2015.01.17. 03:46:04

@fischer001: nem edina gyűlölködött, pont azért nem tudott beállni vikcsu mögé ,ha nem lett volna gyűlölködés akkor be tudott volna vikcsu mellé állni, ezt mondta is

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.17. 03:46:17

@Montezuma13:
Ja, és akkor, ha PVC leveszi a mikroportot, akkor Kiskun kapja a büntit. Nem?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.17. 03:48:33

@pomac: egyetértek. Csak az a baj, hogy az lesz belőle amit a nagymamám mondott:
Pláne Kati, hová mész?
Sőt, a piacra
Indirekte mit veszel?
Abszolute krumplit

fischer001 2015.01.17. 03:53:38

@usim.misu: nem értettem ,hogyha annyira szereti a lacit mért nem mondta el neki egyből ,hogy a dani le akarja venni róla a kendőt,és nem tud ellene tenni. dani egyből elmondta neki, hogy a laci belenyúlt a zsú bugyijába.szerintem daniban sem az igazságosság volt erős ,hanem a sértettség.

usim.misu 2015.01.17. 03:55:13

Szánalmas, ahogy szedegetik ki a csikket a szemétből, meg csattogtatják a car gyújtókat, kiábrándító.

fischer001 2015.01.17. 03:56:52

@pomac: azért írtam,hogy jól látta a játékot csak a zsú-laci affér után kezdett el kifordulni magából.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.17. 03:58:07

@fischer001:

Mindenki azt mondogatja, hogy Ádinka hogy megváltozott, pedig milyen szimpatikus volt...trallala. Meg milyen jó lesz majd ha eltűnnek a vitaforrások bentről.
Visszatekintve azt gondolom, hogy csak most jött ki a valódi énje, ami eleinte azért volt takarásban, mert nem kapott lehetőséget semmilyen kibontakozásra. Tehát összetévesztjük a kezdeti szürkeségét a helyességgel. Egyébként is egy rendszer áteresztőképességét a legszűkebb keresztmetszet határozza meg.

pomac 2015.01.17. 03:58:43

@usim.misu: ez az egész on csak arra volt jó ,hogy miért ne szeresse őket az ember.akiingatag volt eddig az ne nézze meg :DD

pomac 2015.01.17. 04:02:38

@fischer001: hát ja ,nem tudott a seggén maradni ,hogy végre bebiztosította magát a játékban egy darabig , el is intézte rögtön magát azzal hogy ,mind az orra alá dörgölje zsunak :DD

pomac 2015.01.17. 04:05:21

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen az elején azzal volt elfoglalva hogy átférjen azon a keresztnetten ,de kijelenthetjük bátran hogy ez sikerült neki :D

usim.misu 2015.01.17. 04:05:49

@fischer001: lacinak is nagy volt a szája, hogy végzett dinka/danival, az a harag sem tartott sokáig, ahogy látom. Érdekes lett volna az a verzió is, amit itt írt valaki, hogy laci visszamegy, és tényleg lepattintja mindkettőt, de nemhogy párbaj nem volt, egyetlen nap sem telt el, és már szent a béke, úgyhogy inkább zsuzsának kéne visszamennie.

fischer001 2015.01.17. 04:07:27

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ha ő azt a játékot jászotta volna végig amit az elején, szerintem sanszos lett volna odaérni a végén a döntőbe,sőt megkockáztatom,hogy a fődíjra is jó esélye volt.talán ezért jó ,hogy nem három hétig tart egy ilyen játék hanem fél évig,mert előbb-utóbb mindenkiből előjön a valódi énje.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.17. 04:08:21

@pomac: "ne szoljuk zsuhoz így tuja lesz "

Ez ugye nem következett be, mert Kiskun talált magának partnert is, beszélgetni is tud bármikor bárkivel. De a legrondább Ádinkától, hogy azt akarja kiadni Kiskunról, amit még a Bt idején beszéltek másokról. Ha én most a környezetében lennék, azonnal arra gondolnék, hogy vajon engem mikor fog kiadni a következő szövetségesnek. Soha nem bíznék meg benne.

usim.misu 2015.01.17. 04:10:39

@pomac: most először néztem ont, de csattogtatják a gyújtót, részegen üvöltöznek, csurgatják a vizet, meg dinka 20 percig sikálja a fogait, ezt lehetett hallani. ha véletlen beszélget valaki, rögtön kikapcsolják, vagy mutatják az üres nappalit. viszont az jó volt, hogy danit leöntötték hideg vízzel, azt megérdemelte már.

usim.misu 2015.01.17. 04:15:39

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: az ő csapatukban volt a két legjobb szuperképesség, amit csak úgy maguk közt sikerült elszarniuk. látták, hogy támadtak zsuzsára, a hajdani csapattársra a semmiért. ezek után egyértelmű, hogy magukra maradtak szerintem.

pomac 2015.01.17. 04:20:05

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: de már a "szembesítés "után elkezdték kibeszélni zsut ezen nem is csodálkozok, sőt ha úgy nézzük edinka partizánakciója mikor magának irt levelet az is kibeszélés, az is biztos hogy kipattant utána hogy ő írta magának de erről sem volt semmi

pomac 2015.01.17. 04:20:38

@usim.misu: pont jo on-t választottál dög unalmas :DD

usim.misu 2015.01.17. 04:21:24

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ha vki negatív irányba változik, lecsúszik, az sajnálatos, de érthető folyamat, ha pozitív irányba, az gusztustalan, gyanús tattika :)

fischer001 2015.01.17. 04:22:44

@usim.misu: lacit és zsút olyan dologért kérték számon edina és dani ,amihez nem sok közük volt.egyikükön sem volt foglalt tábla.edina azt mondta a zsúnak ,hogy elengedte a dolgot nem zavarja,danit meg az elején lepattintotta az érzelmi vonalról zsú,csak a dani nem tudta elengedni azt a vonalat.ugyhogy a balhé után hozzájuk csapódott a laci /nem értettem ,hogy miért/ és onnantól hárman gyilkolták zsút,majd a kihívás előtt dani kiugrott a buliból ,hogy ez nem az ő balhéja,játsza le a zsúval a laci hiszen ez kettőjük ügye.ezért egy igazi pondró a a dani, a laci meg egy igazi veréb.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.17. 04:26:41

@fischer001: "előbb-utóbb mindenkiből előjön a valódi énje."

Pont ezt gondolom. Ádinkának is ez lehet a valódi énje, ez a Teleki téri "kereskedő asszony" (vagy hogy is mondjam) stílus.Ezt az ember nem tudja nyomni, csak ha zsigerből jön.

usim.misu 2015.01.17. 04:27:17

@fischer001: meg is érdemlik egymást mindhárman. és igen, talán írtam is már, hogy ez uncsi, h. mióta ezen rugózik a defektduó, hogy zsu nem volt őszinte, meg átverte őket, csak mert nem számolt be részletekbe menően a nemi életéről. de kinek mi köze hozzá? semmi.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.17. 04:31:06

@usim.misu:
Ezzel egyetértek, bár kétségtelen, hogy egy ilyen szövetségben nem árt, ha a partnernek megvan minden információja (pl egy ilyen új kapcsolatról), persze nem a vájkálás és beleszólás szintjén.

fischer001 2015.01.17. 04:34:53

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: milyen eszközöd van egy ilyen ember ellen egy ilyen zárt térben?gondolkodtam,hogy hogy lehet kezelni egy ilyen típusú embert, akit nem tudsz meggyőzni csak tolja-tolja megállás nélkül.csodálom zsút,hogy bírta idegekkel/meg nyugtatókkal/.ráadásúl még két kontrás is volt a bandában.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.17. 04:40:56

@fischer001:

Nehéz ügy, nyilván habitus kérdése. Nem tudnám megállni, hogy ne gunyoros legyek és lenéző, szóval arrogáns, hogy fájjon neki. Így ugyan még ádázabb ellenségem lenne, de színleg kicsit lekopna. Szívbaj nélkül odaütnék, ahol fáj neki, persze ezzel nem nyerném el a nézők szimpátiáját.

usim.misu 2015.01.17. 04:41:31

@fischer001: szerintem az a baj, hogy a többiek nem teszik szóvá ezt. rettenetes, ahogy belemászik az ember arcába, és darálja: "demondjaddemondjad", "demostmiértdemiértdemondmeghogymiérthmmért?" wáááá
laci is alig tudja magát türtőztetni, kint már elcsattantak volna a pofonok.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.17. 04:44:31

@usim.misu:" kint már elcsattantak volna a pofonok"

Utálom a nőverő pasikat. Vagy vannak bocsánatos bűnök? :DD

fischer001 2015.01.17. 04:44:53

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: zsú a maga esetlen módján próbálta tisztázni az érzéseit edinával és a danival is.edina mondta is a zsúnak " csináld elengedtem tényleg ,nem érdekel ,nem vagyok szerelmes belé"dani meg próbákta súlykolni a zsú-ba,hogy nem jön be a lacinak.hiába próbálta zsu tisztázni süket fülkre talát,két féltékeny embernél.hozzáteszem a zsúnak is voltak elég sunyi húzásai.próbálta a lacira tólni a balhét,de érezte is utána ,hogy ő is sáros a buliban.

usim.misu 2015.01.17. 04:46:28

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hát én laciból kinézem, hogy eljár a keze, azt nem írtam sehol, hogy bocsánatos bűn.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.17. 04:50:15

@fischer001:
Valahogy mindig nekifutott, hogy teljesen őszintén beszéljen először is Ádinkával, de az első közbevágásnál rájött, hogy itt hiába beszél. Akkor megpróbálta szépitv áttolni a felelősség egy részét, itt hazugságba keveredett, és vége is volt a történetnek.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.17. 04:52:03

@usim.misu: "azt nem írtam sehol, hogy bocsánatos bűn."

Nem, azt én írtam :) Csak lemaratt az időzőjel:)

fischer001 2015.01.17. 04:52:49

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ehhez kell ész ,hogy valaki ellen tudjál ilyen módon küzdeni.én vitás helyzetekben,lefagyok nagyon nem szeretem a konfliktusokat,nem kapcsolok,csak jóval később ,hogy mit kellett volna mondanom,amikor már semmi értelme nem lenne ha elmondanám.fizikailag meg nem érezném férfias dolognak,hogy egy nőre kezet emeljek.úgyhogy mindenképpen én szívnék. :D

Juvegrande85 2015.01.17. 04:56:44

Az az igazság, hogy az Edina eszét full elvette a szerelem. Ez is okozta a játékának a végzetét valószínűleg. Mert miután nyilvánvalóan nem látja át a helyzetet megfelelően az érzései vezérlik. A szerelmének megbocsájt... a betolakodóra meg rázúdítja minden haragját. Aki egyébként nyilvánvalóan megérdemli ezt csak onnantól kezdve, hogy az egyik félnek minden meg van bocsájtva... már nagyon nem szimpi a dolog senkinek.
Számomra ebben a szituban egyébként Laci az aki teljes mértékben elásta magát. Neki sara van mindkét lány irányába. Mert neki viszont semmi jogalapja nem volt szembe menni a Zsuval.
Így a Laci vs. Zsu kérdést Laci a botrány kezdetétől folytatott viselkedése nyomán szerintem jogosan nyeri majd Zsu.
Viszont. Véletlenül sem mosnám ezt össze egy esetleges Zsu vs. Edina párbajjal sem egy Zsu vs. Dani párbajjal ahol egyébként bármilyen csúnyán is viselkedtek Zsuval szemben, bármennyire is úgy gondolom én is mint mindenki, hogy iszonyatosan túltolták a sztorit... de azért maga a harag ami van bennük mindkét esetben érthető. De mondjuk az is igaz, hogy ehhez a játékhoz ész is kell, nem is kevés. (Aurélió a szabályt erősítő kivétel) Márpedig Zsu kurva okosan játssza eddig ezt a játékot. Míg az okosnak vélt Dani is simán üti vágja Zsuzsát miközben nem veszi észre, hogy igazából a nő pont erre vágyik. Sőt amikor belevágott a Laci projectbe biztosan nem is remélte, hogy ilyen faszán fog kijönni belőle....

És miközben leírom ezeket a sorokat Robin újabb információt gyűjt be csendben. Na ő az akinek még van esze tényleg és még rendelkezik a fináléhoz megfelelő szintű tujasággal is. Egy egy elejtett mondat itt... egy egy ott. Nem beszél sokat de ha igen annak hatása van. Nem szereti a lapokat keverni de ha muszáj akkor megteszi és nem is akárhogy.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.17. 04:58:40

@fischer001: Ez a szegény Kiskun is néha csak úgy néz, hogy hova keveredtem... Ő is olyan, hogy soha nem fog tudni egy kocsist túlkáromkodni, és mivel tudja ő is, meg sem próbálja. Arra is gondoltam már, hogy Kazalt is irritálhatja, hogy tulképp Kiskun "finoman" viselkedik, megpróbál kulturált lenni. Kicsit kilóg ezzel is a sorból.

Komeszka 2015.01.17. 05:00:52

Szoros ez a párbaj, engem ez némiképp meglep. Egy megosztó és egy negatív karakter csatája, Lacinak több ok miatt is buknia kell most.

usim.misu 2015.01.17. 05:03:12

@fischer001: szerintem zsu ott hibázott, hogy ezredszerre is próbálta előadni a verzióját, pedig látta, hogy nem fogják meghallgatni, ő mégis odament ezeregyedszer is és a cipője orrát nézegette, amíg a többiek gyalázták. nem értem, miért nem látta, hogy már vége, hogy helyrehozhatatlan, és hagyta volna a fenébe, edina meg veszekedjen azzal, akit ez érdekel. ez az egész marhaság két embert érdekel, dinkát meg danit, senki mást. edinát meg le kell oltani egyszerűen, amikor elkapja a gépszíj, kizárt, hogy a többieket nem irritálja, hogy egy mondatot nem lehet tőle végigmondani. azért lacitól is kapja az ívet emiatt folyamatosan. ha zsútól is ezt a fellépést látná, nem nőtt volna a fejére.

fischer001 2015.01.17. 05:04:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ezért csinálta jól a zsú ,hogy nem vette fel a kesztyűt,hagyta edinát kibontakozni.vannak olyan dolgai a zsúnak ,amikor nem tudom eldönteni,hogy hülye vagy zseni.neki hagyon jót tett a játék szempontjából ,hogy rámozdult a lacira,minden nap az összefoglakók sajnálni való főszereplője lett.sőt a játék eleje óta az,/mondjuk a reni kispályás volt az edinához képest, pedig ő is tudott gyűlölködni/

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.17. 05:05:27

@Juvegrande85:

Robinnak ott lehet a vége, mikor - az igencsak gyanakvó - PVC felismeri a módszerét. Remélem, így lesz :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.17. 05:08:31

@Komeszka:
Nem kell csodálkozni a szoros eredményen. Erdély szavaz. off Valaki írta, hogy lehet, hogy hétfő reggelre oda leszünk csatolva on

fischer001 2015.01.17. 05:14:59

@usim.misu: ezzel nyírta ki az edinát,hogy csak nézett és néha halkan visszakérdezett,edina meg örjöngött,visszataszító módon.volt egy adás.,ahol azt fejtegette edina,hogy neki nem szabad érzelmi viszonyba kerülnie a villában ,mert onnantól kezdve nem fogja tudni játszani a játékát.sok dolgot nagyon jól látott szerintem,de az érzelmei elragdták őt,és nézhetetlen lett.

Megdobbent 2015.01.17. 07:17:58

Csak ez a telibevert edina hangja, viselkedese, agymukodese es kulseje ne lenne ennyire irritalo :) Frankon elkapcsolok/attekerek ha elojon valahonnan, mert szomoruva tesz a letezese. Nagyon remelem, hogy a szekelyek kitagadjak, mert en pl. ezen a furcsa torzon keresztul hatarozom meg a szekelyseget, ami biztosan nagyon rossz nekik es nekem is :)

Megdobbent 2015.01.17. 07:24:08

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: a hulladekegeto behajtoja lesz az az uzleti terulet, ahol a kis randa korcs prbobal megelni, a telekin tisztes kereskedok vannak :>>>

csicserierika 2015.01.17. 07:53:29

csak beleolvastam itt-ott lassan mennybe megy Zsú.
A százszor elesek, százszor felkelek Zsú ( csak engem idegesít ? ) El tudom képzelni, h milyen elszántsággal kaparja kint is az aranyat :)
Khm... Józsi a támogató !!! :D

xander 2015.01.17. 09:20:50

@csicserierika: gondolom a Jóska szponzorálta az csecseket... :)

vastyúk is .. 2015.01.17. 09:35:06

@Megdobbent: Sajnálom. És a magyarságot melyik furcsa torzó alapján határozod meg? Denisz? Fanni? Dóri? Dani? Zsuzsa? Laci? Robin?

csicserierika 2015.01.17. 09:35:39

@xander: csakis a közös harcsázás emlékére :D

vastyúk is .. 2015.01.17. 09:36:16

@csicserierika: @xander: Pálinkás Józsi csak cickóra ad pénzt, kutyára nem :D

csicserierika 2015.01.17. 09:37:51

a malac a legnagyobb taktikus, oda mert menni Dórihoz :)

csicserierika 2015.01.17. 09:39:04

@vastyúk is ..: Józsi csak halakban van otthon, raboltatja a harcsát :)

vastyúk is .. 2015.01.17. 09:43:02

@csicserierika: Mindenesetre elég elkötelezett szponzor. :D

A malacka és Dóri kapcsolatáról csak annyit, hogy először megijedt tőle, de simán meg lehet érteni

csicserierika 2015.01.17. 09:54:38

@vastyúk is ..: igen, ezért írtam, mert másnap már haverkodott Dórival. Taktikát váltott :)

egyemakisszíved 2015.01.17. 10:09:09

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ja, Zsuzsa a finom úrinő, aki soha nem káromkodik, persze. Egyszer láthattuk az igazi arcát, amikor kirongyolt a nyugiszobából, és a háta mögött le rohadt kurvázta Edinát, mert látta, miatta nem úgy halad a Laci-projektje,ahogy szeretné.

Szerintem Edina biztos nem fog ordibálni, mikor Zsuzsa visszatér, legfeljebb sírni. Akkor is így volt, mikor Zsuzsa bemártotta nála Lacit, hogy nyúlkált, most sem lesz másként.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.17. 10:20:38

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ezzel az erővel PVC-nek is vége lehetne, mert még hernyóbb.

csicserierika 2015.01.17. 10:33:40

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem is társalkodó nőnek tartja Zsuzsu babát :D

vastyúk is .. 2015.01.17. 10:37:32

@egyemakisszíved: Bárcsak bejátszaná ezt is az rtl. Jó kis pillanat volt.

lukacstoncsi 2015.01.17. 10:55:34

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: pvc szerintem tisztában van vele.mikor robin közölte vele hogy dani leveszi laciról a kendőt akkor tudhatta hogy robin milyen.ha dani nagy szövetségese lenne tartaná a száját.

KISKUNFÉLEGYHÁZA 2015.01.17. 12:02:08

@vastyúk is ..: Szerintem nem a Józsi csináltatta a cickókat.De ez egyből kiderülne ha vállalná a képernyőn a szereplést.Hang alapján nem lehet egyértelműen beazonosítani.

csicserierika 2015.01.17. 12:29:37

@Krétagarbó: ööö... izé... köszi, gyanánt :)

Well... 2015.01.17. 14:42:19

reggelt... na akkor konkretan ahogy en latom :

-LACI nyulkal a takatro alatt...
-LACI huzza le rolla a furdorucit a dzsakuba...
-LACI csokolja meg a furdobe...
-LACI mondja neki, hogy akkor ma este b@szunk egy jot...

somevid.com/3b6a3GELk2tzaOmYqG36

kulon bonus ahogy a dani ugylaccik mintha a minnie egere huzna hatulrol :o))

encek 2015.01.17. 17:39:27

Mennyi irigy, rosszindulatú nő van itt! De rossz lehet így élni.

mijau25 2015.01.18. 09:21:40

@fischer001: Tényleg nem volt rajtuk foglalt tábla, ez igaz, de szerintem nem szép dolog az sem, ha tudom, hogy a "cinkostársam/villabarátnőm" full szerelmes a srácba és ezt figyelmen kívül hagyva úgymond szándékosan rámegyek. Még ha egy nagy szerelemről lett volna szó, akkor érthető....de itt nem ez volt a helyzet. Edina és Dani emiatt vannak kiakadva leginkább.
süti beállítások módosítása