Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x50 - Ott van, bazdmeg, ott van! (18+)

2015. január 05. 06:00 - sixx

screen_shot_2015-01-04_at_22_58_42.png

Kis jubileum ez, az ötvenedik VV7-hogyvót de akkor is, ha a hatodik évadból indulunk ki, kb. félúton vagyunk, könnyes is a szemem egy picit. Lilué és Bencusé nem, rém vidámak, egyikük miniben, a másik ahogy szokott, és nem, nem Bencére adták rá a platformcipőt sem. Lehet nem is úgy hívják, de leszarjuk, mert Lilu elröhögi a felkonfot, szerintem ezek ketten sportot űznek abból, ki tudja a másikat jobban szívatni élőben, és nem lehet nem észrevenni, mennyivel jobban működnek, mint amikor az X-Faktort vezették közösen. Na, lássuk miből éltünk a semmit el nem döntő párbajig.

Mert ugye az megint bebizonyosodott, hogy kurvára mindegy, hogy van-e párbaj, vagy nincsen, ez csak nekünk, a nézőknek szól, meg elméletben nézettséget generál, a szavazatok aránya számottevően nem változott a kétórás műsor alatt - a villabeli tettek alapján már mindenki jóelőre eldöntötte, ki kell neki, és ki nem. Na mindegy, ne szaladjuk előre, van egy összefoglaló is, aminek első szakaszában Ádám gyerekes marhaságát szenvedhetjük végig: azt szeretné ugyanis, hogy a maradék két kispajtása közül az egyik (Laci) ne menjen az ellenfelével gyúrni. Mert az milyen már. Ádám elég, izé, egyszerűen gondolkodik a világ dógairól, legyen ez gyúrás vagy Dóri gigantikus szájszerve. És ha már Dóri, az udvaron gyakorolja a Ki Mit Tud?-nótát, Dani kurva rendes és nem szalad el, inkább biztatja, jó lesz.

screen_shot_2015-01-04_at_22_58_58.png

A következő pillanatban, tulajdonképpen a semmiből, ismét egy Fanni-Dennis összezördülés alakul ki, ezúttal azért, mert Fanni szerint kibaszottul tiszteletlen, ha valaki, amikor elmegy mellette, lehúzza a szoknyáját, vagy alóla a bugyit, ez nem világos, de mindegy is. A valaki az Dennis, mert Maci ugyan egy fél oldal szalonnát odaadna egy ilyen mozdulatért, de valahol civilizált embernek tartja magát, így nem tesz hasonlókat, Dennis viszont a “ha már kúrtunk, akkor a nappaliban, a többieknek is megmutathatom a csajom buláját” klub tagja, nem mintha ezzel meglepett volna bárkit is, hiszen beárazta ő már magát idebent elégszer. A vita egyre mérgesedik, Fanni nem ehhez van hozzászokva, nem hát, mondja Dennis, hanem lóvés ficsúrokhoz, akiknek nem áll fel a farka, és eleve, haggyámá. Ha ezek ketten kijönnek, kutya kötelességük lenne élő pornówebkamerát működtetni jó pénzért.

A vita végén Fanni a budiban, majd a kertben háborog, Dennis meg Macinak panaszkodik, aki nem foglal állást, mert lemaradt ott, hogy “bugyi”, + “lehúzás”, és most párás a szeme, alig tudja a duettdal szövegét olvasni. Dennis közben mondja a magáét, baszki, én soha többet oda nem megyek ehhez az idiótához, faszombamár. Oké, lapozzunk. Fanni odakint Zsunak panaszkodik jobb híján, és az etikett szót emlegeti, illetve az alpári szót, hiszen ki más lenne arra tökéletesen alkalmas, hogy másban meglássa az alantas gyökeret, mint az a nő, aki az első párbajról visszatérő Zsut “hát te meg mi a büdös faszomat keresel itt, te faszszopó kurva?” mondattal köszöntötte? Na, ugye.

screen_shot_2015-01-04_at_23_10_44.png

Jönnek a szokásos sajtótájékoztatók, Ádámnak Edina, Robinnak Dani lett a szóvivője, előbbi birkózik a bonyolultabb szavakkal, de nem olyan tragikus a teljesítménye, mint amilyen lehetett volna, Dani meg mindig is tudott beszélni, így ez az egész nem is nagyon érdekes, asszem megint csak Fanni csinált hülyét magából, de hát neki könnyen meg az ilyesmi. A központi kérdés,mint ahogy ilyenkor szokott lenni, tök jogosan persze, hogy, kinek van keresnivalója a villában. Szerintem egyiknek sincs, egyszer, mondjuk majd amikor Maci meg Robin párbajozik, az RTL meghúzhatná, hogy egyiket sem engedi vissza, oszt kalap, nem nagyon bánnám. Jött a Ki Kit Tud duettrésze, vicces volt, perszehogy, énekelni senki nem tud, páran (Ádám, Laci, Zsu) meg nem is akartak, Dani volt az egyetlen aki egy kicsit is megerőltette magát, meg a hóttszerelmes Edina, aki végig úgy nézett Lacira, mintha maga Adonisz feküdt volna mellette, pedig. Képeket mutatunk, hangot nem, mert nem vagyunk gecik. Nem egy X-Faktor, jegyezte meg Bencus epésen.

A párbaj előtt van még egy nyúlfarknyi izé, amiben a kampányfilmek elkészültét mutatják meg nekünk, a Robiné egy fokkal ötletesebb, csak éppen nem azt mutatja meg, miért Robinnak van helye a villában, hanem azt, mekkora gyökér Ádám, azt meg amúgy is tudtuk. Jöhet a párbaj, amihez először Robin érkezik, és ugyan a villában idegesnek tűnt, miközben a “villabeli kapcsolataid” kisfilmet mutogatták neki, mert véres verítékkel is csak olyanokat sikerült összekaparni, hogy Robin smárol Dórival, Dóri részegen rápusztul Ádámra, vagy Robin Dóri seggét masszírozza. Dóri meg is jegyzi ki pikírten, hogy az alkohol nem áll jól neki. A sapka sem, oszt le nem rohad a fejedről, baszki. Robin a stúdióba viszont már hótt nyugodtan érkezik, azaz pont úgy viselkedik, mint a villában, el is lehet róla felejtkezni, mintha csak egy…igen, tuja lenne a sarokban. Lilu szopatja is érte folyamatosan, és mintha egy pillanatban villanna egyet Robin szeme, hogy elég legyen, de ez megint nem érdekel senkit.

Ádám, ahhoz képest, hogy élő adás, két káromkodással fűszerezi a búcsúbeszédét, amiben beszól Zsunak és Fanninak is, gondolom, nehogy kétsége legyen az applikáción éppen Robinra szavazóknak arról, kinek kell visszamennie. A stúdióban sokkal élénkebb, mint Robin, párat beszólnak egymásnak, de semmi extra, Bencus óvatosan körüljárja Robinnal a buzi-e vagy témát, tessék megnyugodni, nem az, Dóri szerelmére áhítozik lendületesen. A vége 63-37, valóban a legszorosabb eddigi párbaj, de így is meglehetősen nagy különbségű győzelem Robinnak, aki, mintha hátulról egy elektromos ösztökével jól megabúzálták volna, felugrik, és üvölt, ottvan, ottvan, ottvan, kezet csókol Lilunak és visszamegy diadalittasan. Odabent Laci összetörik, Dóri sikolt, Fanni és Zsuzsa egymást túllicitálva visong és ugrál, Dennis meg öblös hangon vanistenezik. Hát, ja.

A végére egy kép Edina másodlagos nemi jellegeiről, így asszem, már csak Fannié hiányzik az albumból.

screen_shot_2015-01-04_at_22_54_54.png

 

Címkék: 18+ vv7
1204 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.05. 06:08:05

Fannika taktikázik a melleivel, kap újakat, addig minek mutogassa? :-D

hannamontanna 2015.01.05. 06:31:13

Óóóó, végre tudom miért jó hétfőn fél hétkor már a gép elé ülni! :-)))))) köszike!

2015.01.05. 06:56:34

Boldog jubileumot! :D Ez kellett a kávém mellé. :D

Egyre jobban erősödik bennem a gondolat, hogy itt Lacafaca az egyik legnagyobb spíler.
1. Kapásból az elejétől játékban volt a PVC-konfliktussal.
2. Tök ügyin kijött ebből a PVC-féle nőgyalázásból. Pontosan tudta, hogy Edina mellett meg tudja mutatni a nem is olyan nagyon alpári énjét is. Ő legalább végighallgatta, és (ez éjszakaiban volt korábban) neki elmesélhette, hogy ő mit is szeretne, milyen valójában. Egész emberi volt, komolyan. (Még akkor is, ha csak színjáték.) Jó, hát arra nem számított, hogy Edina majd túlérzi az egészet, de eleinte jó ötletnek tűnt...
3. Átlátta hamar, hogy a többséghez kell rendeződnie (12kerék), így elkerülheti még a párbajt.
4. A Kiskun-féle tipitapiból is végül ő jött ki viszonylag tisztán.
5. Ő is részt Ádám párbajra hajtásában. Ő sem javasolta neki a lila kendő felhasználását. (Vajon miért nem?)
6. Addig rítt, hogy a nézők elhitték: ő Ádám nélkül zéró, hogy sokan elhitték. A kommentekben is olvastam ilyesmit: Na, meglátjuk, mi lesz vele...Persze, érdekesebbnek tűnt, hogy Ádám maradjon kint. Sima ügy: van egy plusz lila. Ez meg már nagyon kellett neki, mert a levegőben volt, hogy ő lesz a következő kiválasztott. Így nyert egy kis időt, addig még alakulhatnak a harcvonalak.
6. A lila az övé.
Kíváncsian várom, hogy fogja lepattintani magáról Edinát. (De úgy, hogy ő megint áldozat maradjon.) Egy kommentelő kolléga belinkelt valamelyik nap egy videót, abban nyilatkozta Laci (még kint), hogy ő úgy fogja alakítani, hogy mindig áldozatként jöjjön ki a kínos szitukból.

Lehet, hogy mindez csak a fantáziám és a véletlenek műve, de akkor is érdekes... Na, és most jöhet a Haggggggyad máááá'....:D

Csak ügyesen! 2015.01.05. 08:00:06

@natalja: 6. ponthoz pedig most azzal járna jól, ha ő lenne a kiválasztott, és kivinné Macit. Csak ezt valszeg nem látják belülről.

Hedonistamama 2015.01.05. 08:26:44

@natalja: a lila kendőt csak egyszer használhatja, ugye? és kinél van a lilát le képesség? Ezeket olyan nehezen jegyzem meg pfff

Szóval, Kiskunt elküldik párbajozni, visszatér győztesen. A következő párbajozó vagy így vagy úgy de Lacafasza lesz!

Hedonistamama 2015.01.05. 08:43:03

@Bujumburi: köszi :) Danika meg eDinka miatt nem fogja lerángatni Laciról a kendőcskét, ugye? Rohadt jól helyezkedett a B.szájba!!!

Ronla 2015.01.05. 08:48:25

Továbbra is halkan jegyzem meg, lehet, hogy Laci nagy spíler, de háttérben Dóri még nagyobb. És most, hogy Robiny Húd visszatért, van lehetősége simán elevezni a fináléig. Szépen lavírozik a kirakatspílerek között, mindig úgy intézi, hogy senkinek eszébe se jusson őt kivinni. "Ottvan a tattika". :D

kismalacka 2015.01.05. 08:52:07

Jó reggel. Laci kapott egy kis haladékot :)

És ha a következő Zsu Dinka menet lesz? Most egymás bögyiben vannak rendesen...

Hedonistamama 2015.01.05. 09:12:41

@Ronla: Dóri olyan, mint csillagtalan setét íccaka a vakond belső zsebe, de!!
1) Nem adta oda a drága testét Lacinak ingyé
2) Nem csökkentette az árú értékét azzal, hogy bárkivel szexelt volna a villában
3) Faxnyival barátok
4) Zsúval is barátkozik

Szóval kitalált magának valami erkölcsi normát amihez tartja magát :)

Mindezek ellenére olyan mint egy travi és csámcsogva zabál és mint nő visszataszító....

Gondolod, hogy lavírozva nyerhet??? VV Szabolcs, VV Laci.... gondolkodóba estem

Bujumburi 2015.01.05. 09:25:31

@Hedonistamama: én azért sajnálom, mert erőltetik rá ezt a halvérű Robin szálat folyton, pedig nem az esete és kész. Elég fárasztó lesz ebből kibújnia.Ő spec. jobban járt volna,, ha Ádám megy vissza..

2015.01.05. 09:35:56

@Csak ügyesen!: Érthetetlen, mennyire erősnek tartják. Az okosabbja (???) átláthatná, hogy ő is csak egy tuja.

@Hedonistamama: 12ker veheti le a lilát. Érdekes húzás lenne, ha 12ker le akarná venni, de akkor Edinka meg kihisztizné 12kernél, hogy mégse tegye. De 12ker szerintem még nem süti el ezt a lehetőséget. Ha most ezt megúszná, akkor megint marad neki egy kis ideje, hogy átalakítgassa a villaviszonyait.
Igen, PVC is helyezkedik, ezt igen jól csinálja, és ha valaki esetleg szagot fogna, akkor azt lesmárolja, és el is van intézve. :D

xander 2015.01.05. 09:39:20

Lilu sixx miatt bontotta ki a szöszisörényt? :-)

Akitiltott52 2015.01.05. 09:42:53

Az lenne a legjobb,ha Zsuzsa egyszerre hívna ki mindenkit a Dórin kívül,Zsuzsa vissza jönne,mindenki menne haza a cigány sorra,az a büdös kurva Fanni mehet az útszélére jó lesz neki ott aztán káromkodhat.A Zsuzsa és a Dóri ellenne a játék végéig,nem kellene nekünk tovább nézni a román cigány csajt és a dagadt cigányt.Végre jó lenne a műsor,látnánk 2 bomba jó nőt,a töltelék ,meg menjen közmunkára hátha megemelik a bért.Zsuzsa és Dóri hajrá.

Csak ügyesen! 2015.01.05. 09:54:18

@natalja: Szerintem azért tartanak tőle, mert úgy gondolják, h köze van az RTL-hez és erre rá is játszik, a streamen gyakran utalgat sejtelmesen. Előbb-utóbb persze le fog nekik esni, h ez nincs így, de egyelőre szerintem nem a kinti esetleges népszerűsége miatt óvatosak vele.

furmintszaraz 2015.01.05. 10:00:31

@Akitiltott52: Ez alapján a hozzászólás alapján neked is ott lehetne a helyed a Villa-csapatban, és nézhetnéd testközelből a "2 bomba jó nő"-t.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.05. 10:02:28

@natalja: Sztem, ha ezen a héten valami nem várt kitörést nem fog produkálni, Laci a következő kiválasztás előtt már fel is fogja használni a lila kendőjét, mert most nagyon be van szorulva Edina mellé, és amúgy is majrés a párbajokat illetően. Ha most felveszi a potya lilát (egyébként Laci amúgy sem nagyon szokott tartalékolni, nem tette ezt sem Edina telefonjával, sem a saját jokerével) Dani biztos, hogy nem fogja levenni róla, mert ő ezt a képességét a legjobb hatban tervezi csak felhasználni, szükség esetén. Lacinak viszont szüksége lesz a védettsége miatti egy-két hétre valahogy újra visszajönni a társaság kapcsolati térképére. Amúgy a legjobban akkor gondolkozna, ha szakítana Edinával és visszapártolna Zsuhoz. Egy Zsu-Laci páros eléggé ütős lenne a kapcsolati térkép egyik pólusán állva is (tehát nem feltétlenül a centrális erőtérben). Zsuban biztos vagyok benne, hogy meg is lenne a szándék erre, mert szegényke már az Atyaúristennel is szövetkezne a villában csak valaki társuljon vele. Laci viszont nem hinném, hogy ennyire nagy gondolkodó JÁTÉKOS lenne, meg hát ahhoz először le kellene vakarnia magáról Edinát, az meg nem lesz egy könnyű feladat...

Conchobar 2015.01.05. 10:22:30

"Ádám, ahhoz képest, hogy élő adás, két káromkodással fűszerezi a búcsúbeszédét, amiben beszól Zsunak és Fanninak is" - Az valaki másnak a búcsúbeszéde lesz, mert Ádám Fanninak csak annyit mondott, hogy félreismerte, Zsuzsának meg, hogy álnok kígyó és álszent. Ádám a búcsúbeszédében nem használt trágár töltelékszavakat sem

Conchobar 2015.01.05. 10:28:58

@VV Erőlegény: " Amúgy a legjobban akkor gondolkozna, ha szakítana Edinával és visszapártolna Zsuhoz." - Éppen ellenkezőleg, az lenne a lehető legnagyobb hiba, amit elkövethet. Amúgyis Zsuzsával ők ketten a villa fekete bárányai, még inkább azok lennének, ha ismét egy csapatot alkotnának (és ezen még az se segítene, ha valami csoda folytán Edina is velük lenne)

Hedonistamama 2015.01.05. 10:31:24

@Conchobar: De valamikor réges régen a Traktoros meg a vanabí szupermodel is sokáig húzták, pedig mind a kettő jól funkcionált volna hánytatóként.

Még akár érdekes is lehetne 2 fekete bárány árral szemben ;) Edina meg nézheti, nézni úgyis szeret, persze csak taktikából....

Csak ügyesen! 2015.01.05. 10:33:07

@VV Erőlegény: Szerintem egyértelmű, h Lacinak ki kell tartania Edina mellett, ha nem ezt teszi, kint és bent is azonnal büntetni fogják. Ettől még Zsu felé valóban nyitnia kellene, illetve meg kellene beszélniük ezt az ügyet, félretéve a személyes szálat, a taktikára/szövetségre koncentrálva, mindkettejüket megerősítené a csapaton belül és kint is, ha el tudnák rendezni ezt az ügyet. Az más kérdés, h Zsu gondolkodhat úgy is, h jó lesz párbajellenfélnek Laci, így neki nem érdeke a békülés. Bár szerintem hosszútávon jobban járna.

Conchobar 2015.01.05. 10:34:40

@VV Erőlegény: "meg hát ahhoz először le kellene vakarnia magáról Edinát, az meg nem lesz egy könnyű feladat..." - Csakhát a legutolsó bulin (igaz részegen) reppelve azt igérte Laci Edinának, hogy kint is folytatni fogják. Ha Edinát mégiscsak kicserélné Zsuzsára, akkor Edinát hirtelen nagyon sokan akarnák fölkarolni, hiszen Edina megvédése kiváló ürügy a két fekete bárány, Zsuzsa és Laci párbajra tuszkolására és kigolyózására

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.05. 10:37:40

Sixx ma nagyon korán kelt. Vagy nem is aludt annyira izgult még a párbaj után is. :-)

Conchobar 2015.01.05. 10:37:40

@Hedonistamama: "De valamikor réges régen a Traktoros meg a vanabí szupermodel is sokáig húzták, pedig mind a kettő jól funkcionált volna hánytatóként" - Sokáig húzták, mert a pöttyös-csíkos héten sikerült megmutatniuk az emberibb oldalukat is. Igaz ez már a döntőig nem futotta nekik a köpködős dolgaik miatt

sanyix 2015.01.05. 10:37:53

egész jó a csecs, formás és igazi. Eddig csak formátlant és műt lehetett látni :DD

RockSolid 2015.01.05. 10:42:05

@sanyix: Ahoz képest, hogy milyen soványka, valóban nem rossz a cickó, csak ne lenne szinte állandóan kócos.

Conchobar 2015.01.05. 10:42:55

@Csak ügyesen!: "Ettől még Zsu felé valóban nyitnia kellene, illetve meg kellene beszélniük ezt az ügyet, félretéve a személyes szálat, a taktikára/szövetségre koncentrálva, mindkettejüket megerősítené a csapaton belül és kint is, ha el tudnák rendezni ezt az ügyet" - Milyen csapaton belül? Most nincsenek csapatok. Arról nem beszélve, hogy Zsuzsa éppenséggel Dórival haverkodik Laci-ellenes alapon. Zsuzsa felhajtott az Laci-ellenes autópályára, ott már nem tud hirtelen megfordulni

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.05. 10:49:45

@Csak ügyesen!: Az óriási trükk lenne, 2 lilával Laci igencsak előrelépne.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.05. 10:57:41

@Conchobar: Pontosan! Két fekete bárány azért jóval erősebb tandem a játékban, mint külön-külön egy-egy. Ráadásul úgy. hogy azok egymással is harcban állnak...

Bujumburi 2015.01.05. 11:00:51

FB-os kommentből: www.youtube.com/watch?v=pjIaAOvpjfY

LAci a háttérben bólogat. Az együttes tagjai között pedig ott van Éden Levi.. az Édenhotelből.. hát Istenkém, milyen kicsi a világ. :')

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.05. 11:10:25

@Conchobar: Hát ezt csak úgy mondta Laci, mert ezek ketten sztem az életben biztos nem gabalyodnának össze... Laci és Zsu sokkal inkább összeillenek (hiszen fekete bárányok). Legalább olyan erős tandemet alkotnának a villában, mint Denisz és Fanni, ráadásul az ő szex/szerelmi száluk még nem is egy lerágott csont... Mindegy, amúgy én csak kombinálgatok, latolgatok, de úgy érzem, hogy Laci és Edina együtt zuhanórepülésben lesznek... Magányosan Zsu is abban van...

vastyúk is .. 2015.01.05. 11:21:43

@Bujumburi: akkor megvan a rejtély, hogy honnan kaparták össze az rtl-esek :D

Hedonistamama 2015.01.05. 11:25:27

@VV Erőlegény: Mindeközben a fogyókúrázó Zsírosbödön percről percre nagyobb....

Csak ügyesen! 2015.01.05. 11:29:09

@Conchobar: A csapat alatt a többieket, tehát mindenkit értettem. Egyre kevesebben vannak, szerintem olyan élesen különálló csapatokban már nem érdemes gondolkozni. Mint ahogy a többiek is írják, jelenleg Zsu és Laci is fekete bárányok a villán belül.

Conchobar 2015.01.05. 11:29:35

@VV Erőlegény: "Két fekete bárány azért jóval erősebb tandem a játékban, mint külön-külön egy-egy." - Nem. Matematikára fordítva, a mínusz 1-et hiába adod hozzá a másik mínusz 1-hez, jóval kevesebbek lesznek így (-2>-1). Zsuzsa így még Dóriba tud kapaszkodni, mikor szembenáll Lacival, ráadásul akkor még esetleg úgy-ahogy számíthat másokra is (Dennis és Fanni szintén rühellik Lacit), Laci hasonlóképp, ő meg Edinába kapaszkodhat, de ha Laci meg Zsuzsa összeállnának, buknák Dórit is, Edinát is, a többieket meg végképp (Denniséknek így végképp okafogyottá válna Zsuzsával, vagy épp Lacival fraternizálni)

vastyúk is .. 2015.01.05. 11:30:09

@Hedonistamama: Annyira szar lenne látni a Dórit a döntőben. Semmit sem csinál, legfeljebb bulik előtt ellopikázza a töményet, meg lesmárol boldog-boldogtalant. Még szállóigéi sincsenek. Mint mondjuk anno Zsófikának. Egy kis köpönyegforgató. Sajnálom, hogy senkinek sem jut eszébe kivinni. Persze tudom, a facebook táborával bárkit kinthagyna. Ha már lennie kell tujának a döntőben, a Robinka legyen az.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.05. 11:30:44

@Hedonistamama: Jabba sztem tipikus egyéni játékos alkalmi szövetségekkel. Ha maradna Deniszék mellett, az első adandó alkalommal feláldoznák őt Fannikával, ezért Jabba is nyitni fog... A nyitás iránya sztem Robin/Dóri és/vagy Dani.

Krétagarbó 2015.01.05. 11:30:45

@Conchobar: de, volt vmi bassz oda vagy hasonló. én így emlékszem.

panamcat 2015.01.05. 11:31:26

Maci mehetne már a picsába, persze csak Fannika után.

másodpéldány 2015.01.05. 11:32:34

Aki nem látta az éjszakai műszakot, nos, Robin mint egy nagy gyerek nem tudott elmenni aludni, annyira hiperaktív volt, hogy még lenyomtak egy focit a nappaliban és utána nem volt képes aludni a hálóban, kiment Denisz mellé a szaunába a földre, és hiperaktív állapotban újra meg újra elmesélte, hogy is volt az a bizonyos százalék a képen meg a többi... reggelig nyomták...

van egy tervük zsére, hogy tesztelik, és aztán kiküldik maci vagy laci ellenében.... én azt mondom először menjen maci ellen, ő már ellőtte a patronjait, fogyni meg nem tudott, tényleg egy klasszikus couchpotato, de őt majd a dívánnyal együtt kell kivinni a vellából... laci ellen biztos nem fog menni zsé, mert még nem adta fel a reményt, meg túl erősnek látja.

na most tkp hány ember van a villában abból a tömegből, aki sorban állt az rtl2 előtt? semennyi? mint kiderült a Fannit is úgy kérte egy szerkesztő egy boltban ahol dolgozott, hogy menjen próbafelvételre... akkor hiába állnak sorba az emberek? a nagy felhajtás csak max egykét hely megtöltéséért van, a többit ők szedik össze darabonként máshonnan...

másodpéldány 2015.01.05. 11:33:50

@panamcat:

Fanni nem megy sehová, személyes védelmem alatt áll, meg az rtl se hagyná, hogy a legszellemesebb játékosuk kiessen..

Conchobar 2015.01.05. 11:34:32

@Csak ügyesen!: "Egyre kevesebben vannak, szerintem olyan élesen különálló csapatokban már nem érdemes gondolkozni" - Hát éppen az hozná vissza a régi nagy koalíciókat, ha Zsuzsa és Laci összeállnának: egyik koalícióban a fekete bárányok, másikban az ellenlábasaik (csak ebben az esetben értelemszerűen csak Zsuzsáék ellenlábasai jelentenék a nagy koalíciót)

Conchobar 2015.01.05. 11:35:49

@Krétagarbó: "volt vmi bassz oda vagy hasonló. én így emlékszem" - Fogalmam sincs, hogy ezt a megjegyzést te mire érted

másodpéldány 2015.01.05. 11:35:52

@Krétagarbó:

kösz, hogy felhoztad, remélem sixx törli ezeket a rasszozó hozzászólásokat, több ilyen is megjelent itt, nagyon gázak...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.05. 11:36:00

@vastyúk is ..: Ahogy Robin tegnap az éjjeli onban mondta Dórinak, Dóri a következő három párbaj egyikében biztos, hogy résztvevő lesz, és sztem akkor kinn is marad, főleg, ha addig is benne ragad ebbe a női tuja szerepbe. Ugyanazt az utat fogja bejárni, mint Szandika a VV4-ben.

Krétagarbó 2015.01.05. 11:36:18

@vastyúk is ..: egyetértek. Dóriban semmi sincs, nullább Robinnál. Még jelet sem nagyon kap, mert annyira nem veszik észre a többiek.

Krétagarbó 2015.01.05. 11:39:09

@Conchobar: Ádám a búcsúzójában elhangzott.

vastyúk is .. 2015.01.05. 11:40:47

@VV Erőlegény: Menjen csak, én nem fogom siratni :D. Remélem olyan játékost ajándékoz meg a lila kendővel, akit csipázok.

Hedonistamama 2015.01.05. 11:42:49

Ha Pénisz mellől kihullik a matracmelegítő, rámegy másik csajra???

Conchobar 2015.01.05. 11:43:32

@VV Erőlegény: "Jabba sztem tipikus egyéni játékos alkalmi szövetségekkel" - Semmi nincs, ami ezt alátámasztaná (kitartott Dávid mellett, amíg az ki nem esett, aztán odasodródott Reni mellé és kitartott mellette, amíg ki nem esett. Végül maradt neki Dennis), amúgy bármennyire is ellenszenves ez a Maci, azt igenis ki kell jelenteni, hogy hűségesen kitart a szövetségesei mellett. Még csak nem is beszél róluk a kívülállóknak negatívumot (ellentétben Dennis-szel, aki a kihívás előtt felvilágosította Danit, hogy ő nem bízik meg Maciban teljesen)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.05. 11:43:37

@Conchobar: Nem lesz már nagykoalíció sztem... Három-négy kisebb lesz (páronként, vagy hármassával), illetve Zsu esetében benne van a pakliban a magányos harcos szerep is...

vastyúk is .. 2015.01.05. 11:48:06

@VV Erőlegény: Érdekesnek tartottam, amit tegnap Ádám mondott a belevalóban; Zsu általában eléri a célját, mos Dórival puszi pajtik (pedig Dórival nemrég még nem igazán kedvelték egymást- értem én, hogy az ellenségem ellensége a barátom, de akkor is..) Hasonlóan látom ezt, mint Ádám: Zsu nem akar egyedül lenni, valakit mindenképp találni fog.

másodpéldány 2015.01.05. 11:48:37

@VV Erőlegény:

nem fog kinn maradni Dóri, mert nagyon sok követője és szavazója van, talán egyedül Edina ellenében esne ki, de amúgy simán visszajönne Zsé ellen... szóval Zsé kimegy Macival, visszajön, és utána még két hétig védett és aztán végül is párbajozhatnak Dórival, ha lesz rá okuk... bár szerintem nem lesz... az a valószínű, hogy Dórinak nem lesz párbaja, vagy ha igen, akkor Lacival, akit simán kint hagy...

Laci amúgy is állandóan a villanővérért kiállt, hogy szeretne hazamenni, egyszer csak bemondja az unalmast...

Conchobar 2015.01.05. 11:50:43

@Krétagarbó: "Ádám a búcsúzójában elhangzott" - Talán Lacinak mondta (arra nem emlékszek), esetleg a Belevalóban, de Zsuzsának és Fanninak ilyesmit nem mondott. Amúgy meg, ez a 'élőadásban nem csúnyán' dolog én előttem csak Lilu szipirtyósodásának a jele, ugyanis én nem emlékszek arra, hogy Bence, Aurélió vagy Éva (noha nem sok Belevalót nézek) mondott volna hasonlót. Arra viszont emlékszem, hogy Lilu ingerülten oktatott valakit (tán Fannit?) a 'szerintem' használatára, továbbá a kiválasztáson sikerült neki lecseleznie Ádám fejéről a sapkát

másodpéldány 2015.01.05. 11:52:02

@Hedonistamama:

Denisz, Fanni előtt fog kiesni, mert Fanni az érdekesebb játékos, most őt már nem viszi laci, mert elvileg Robint akarja kicsinálni és kinn hagyni, állítólag Ádám miatt, valójában Dóri miatt...

a következő kieső maci, aztán zsé

másodpéldány 2015.01.05. 11:53:03

és valahol útközben lehet hogy laci idegösszeomlik és kisétál a villából... viszont a lila kendőt csak akkor ajándékozhatja el, ha párbajjal hagyja el a villát...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.05. 11:54:29

@Conchobar: Objektív okokból ugyan, de nagyon rövid életűek voltak ezek a szövetségek (ezért végül is nevezhetjük őket alkalmi szövetségeknek)... Jabba a jelenlegi garnitúrában sztem jó egyéni játékos, és tulajdonképpen jó kritikus. A legnagyobb problémája az (az esztétikai hiányosságán, és a lustaságán kívül, hogy nem kezdett el sportolni, ahogy ígérte), hogy nem jól választja meg a szövetségeseit. Dáviddal pecchje volt, Rönét az utolsó napjaiban felkarolni meg abszolút balfaszság volt... Deniszék bármikor lepattannak róla, ha a helyzet úgy hozza, de ennek ellenére benn van még a villában és a következő párbajkört is lehet, hogy megússza majd pedig sem erős szövetségese nincsen sem nem nevezhető tujának a villában hiszen tud vicces lenni, a jobban teljesítők közé tartozik a tematikus játékokban (pl. tánc, vers, ének) és beleáll a konfliktusokba is...

másodpéldány 2015.01.05. 11:55:10

@Conchobar:

igen, én most a műsorvezető-kiszavazó showban Lilut szavaznám ki először... nem tudom mire föl gunyoros meg felsőbbrendű, és viszont határozottan nem vicces

Hedonistamama 2015.01.05. 11:55:41

@Conchobar: Ez a sapka engem sík ideggé tesz! Ha Ádikának a fejéről levetette, akkor Dórika fején miért maradhatott a fűtött nappaliban a kötött gyapjú sapi? Félő, hogy meningitist kap? Ahhoz agy is kell!!!!

másodpéldány 2015.01.05. 11:56:47

@VV Erőlegény:

remélem zsé őt viszi, amúgy nincs vele bajom, csak túl hamar ellőtte a patronjait, és mára már egy keserű, dohogó diványkrumpli lett belőle..

Conchobar 2015.01.05. 11:58:20

@másodpéldány: "Denisz, Fanni előtt fog kiesni, mert Fanni az érdekesebb játékos, most őt már nem viszi laci, mert elvileg Robint akarja kicsinálni és kinn hagyni, állítólag Ádám miatt, valójában Dóri miatt..." - Hát ja, mert Laci még mindig szerelmes Dóriba. Te is úgy vagy a szerelemmel, mint a bolsevikok az osztályellenséggel, mindenben és mindenkiben látni vélik

csiri bá 2015.01.05. 11:59:08

@Ybl: Ezt itt nem kellene, nem az a fórum...

Krétagarbó 2015.01.05. 11:59:21

@Hedonistamama: Edina tetszene neki, ahogy mondta (a mozgása miatt), de sztem amíg Laci bent van, erre nincs esély.

Krétagarbó 2015.01.05. 11:59:58

@csiri bá: tegnap kérdeztem, csak biztos elsiklottál felette, mi az a banyatank?

vastyúk is .. 2015.01.05. 12:02:47

@másodpéldány: dönthet bármikor úgy hogy elajándékozza. Utána meg simán kisétálhat a villából. Edinának sem kellett ahhoz párbaj, hogy átadja a képességét Lacinak.

vastyúk is .. 2015.01.05. 12:04:12

@Krétagarbó: a banyatank felénk az a gurulós táska, amivel a nagymamik közlekednek a vásárcsarnokok körül, és előszeretettel húzzák keresztül bárkin/bármin :D

csiri bá 2015.01.05. 12:08:44

@Krétagarbó: Mutatom képen: static.zlacnene.sk/foto/vyrobky/525000/524855.jpg :))
és szövegben: nepszotar.com/?szo=banyatank. :))
A szaknyelv húzós bevásárlókocsinak hívja, a köznyelvben irodalmiasabb neve troli, kevésbé irodalmiasabb a deszantszatyor. :))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.05. 12:09:04

@vastyúk is ..: Sztem is megpróbálja, de nem lesz egyszerű neki... Ha pl. Dórit most egy ideig leköti a taktikai románc Robinnal, akkor őt sem fogja nagyon érdekelni Zsu... De biztos, hogy meg fog próbálni szövetségest találni magának, már csak azért is, hogy mutassa, és bizonyítsa, hogy őt mindenki ki akarja közösíteni, de Zsunak nem lenne rossz taktika, ha a következő párbaját "átmenetileg" egyéni játékosként vívná meg egy talán verhető ellenféllel szemben, mint Maci, vagy a jelenleg meggyengült Laci (ha az nem teszi fel a lila kendőt, de sztem felfogja).

csiri bá 2015.01.05. 12:10:10

@vastyúk is ..: ez is egy korrekt, minden szavában helytálló megfogalmazás, főleg a mondat harmadik része. :))

Caprica99 2015.01.05. 12:10:22

@VV Erőlegény: Az nincs benne szerintetek, hogy Zsu és Dóri most puszipajtások és Robin is csatlakozik hozzájuk? Talán a tegnapelőtti öfiben Robin felszólalásában hangzott el, hogy tényleg gáz amit Zsu csinált, de ő adna neki még egy esélyt. Ahogy Zsut megismertük, erre a lehetőségre rá is rabolna (szigorúan tattikából, no szex) és máris hárman vannak.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.05. 12:15:07

@Caprica99: De az is benne van (átmenetileg), de ebben az esetben ebben a BT-ben Zsu csak kültag lenne, úgy hogy ezt a BT-t két tuja irányítja majd! :-) Mindenesetre pikáns lenne! :-)

Caprica99 2015.01.05. 12:17:39

@VV Erőlegény: Ja, de azt talán ők is látják, hogy a kétszemélyes BT románccal tarkítva csak elszigetelődést hoz, mint Edina és Laci esetében. Nem véletlenül lohol Edina mindenütt Dani nyomában (is). :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.05. 12:21:03

@Caprica99: Túlértékeled őket sztem... :-) Edina azért fifikásabb, mint Dóri és különösen Robin...

csiri bá 2015.01.05. 12:22:00

még egy utolsó adalék a banyatankhoz:
A banyatank eredete és felépítése: unidebbie.blog.hu/2013/05/02/a_banyatank_eredete_es_felepitese
:)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.05. 12:22:40

@VV Erőlegény: Persze Robinnak ott van Dani tanácsadónak, nade Dani mit szólna egy Zsu szövetséghez...?

Caprica99 2015.01.05. 12:25:18

@VV Erőlegény: Lehet, de azért tovább álmodom...Mi van, ha létrejön a triumvirátus és Fanni - mivel ő bírja Dórit - elkezd egyre többet dumálni Zsuval. :D Hiszen tegnap is, legnagyobb megdöbbenésemre kiült mellé és neki durrogott Denisz miatt.

Caprica99 2015.01.05. 12:26:54

@VV Erőlegény: Kérdés, Robin mit akar jobban - Dani tanácsait vagy megfektetni Dórit. :)

Krétagarbó 2015.01.05. 12:27:48

@vastyúk is ..: @csiri bá: köszi:) amúgy a táskát ismerem, de ezeket az elnevezéseket nem ismertem:)))

Caprica99 2015.01.05. 12:29:04

@Caprica99: és Dani elég okos ahhoz, hogy észrevegye, lassan most már csak magának árt a nagy ellenségeskedéssel.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.05. 12:30:22

@Caprica99: És egymást ölelgették Robin visszatérésekor.

Bujumburi 2015.01.05. 12:30:32

@vastyúk is ..: én már azon is gondolkodtam, hogy ezek az arcok látásból, vagy hallomásból akár még ismerhetik is egymást... pl. Maci és Reni... stb...

Krétagarbó 2015.01.05. 12:32:14

@Caprica99: sztem Dennisz is ott lesz, a tegnap éjszakaiból az jött le, ahogy olvastam, hogy Robin és Dennisz Zsút bevenné és küldenék is ki párbajozni Laci vagy Edina ellen. Laci sztem is felvenné a lila kendőt, Edina ellen lenne egy szoros párbaja. Ott nem tudom, ki jönne vissza.
Viszont Zsút ismerve nem biztos, hogy Edinát kivinné, lehet, hogy Macival próbálkozna, lenne indoka is, és sztem már kezd nekik is leesni, hogy Maci nem annyira erős, mint azt gondolták.

Caprica99 2015.01.05. 12:32:35

@Majom1Parádé: Jaja. Lesz még ebből öribari. :)

egyemakisszíved 2015.01.05. 12:32:54

Most úgy érzem, ha Robin bent marad a fináléig, meg fogja nyerni. Ha már nem kezdik mostantól a szerkesztők a sunyiságát előtérbe helyezni, akkor később már egyre nehezebb lesz találni valamit, ami a jólelkű, nyugodt gyerek szerepből ki tudja venni. És a karakteresebb játékosok, az ellenzékük miatt elvéreznek majd vele szemben. Most még van elég ember bent, elég interakció, később már nem lesz. Ádám is csak a hülye röhögését tudta felhozni ellene. Mondjuk a 6-ban Alexa ezért esett ki a szimpátiaszavazáson. :)

vastyúk is .. 2015.01.05. 12:33:33

@Bujumburi: nincs kizárva. valaki egyszer felvetette, hogy Dávid és medve ismerhette egymást valahonnan, mert voltak erre utaló mondatok. persze az is lehet, hogy csak a Mackó ködösített, mint szokott.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.05. 12:33:38

@Caprica99: Akár Dani ezt megoldhatná úgy, hogy MOST kiviszi Zsu-t -->problem solved.

Conchobar 2015.01.05. 12:34:21

@VV Erőlegény: "Zsunak nem lenne rossz taktika, ha a következő párbaját 'átmenetileg' egyéni játékosként vívná meg egy talán verhető ellenféllel szemben, mint Maci, vagy a jelenleg meggyengült Laci (ha az nem teszi fel a lila kendőt, de sztem felfogja)." - Ezzel szemben Zsuzsa más eszközökkel, de ugyanazt csinálja, mint Robin és Ádám: előkészíti a vele egyívásúval a párbajt. Teljesen nyilvánvaló, a Dórival (+Robinnal!) való barátkozás célja, egyrészt egyáltalán nem szeretne egyedül maradni (hiszen az egyenértékű a tujasággal), másrészt ha valakit gyengének és népszerűtlennek érezhet, az csak Laci tud lenni, márpedig egy Lacival megvívott győztes párbaj után 2 hét lilakendős nyugalom várná

Caprica99 2015.01.05. 12:35:54

@Krétagarbó: Ha még maradt valami Attila tanácsaiból Zsu fejében, tuti nem Edinát vagy Lacit választaná.

Caprica99 2015.01.05. 12:38:20

@Majom1Parádé: Dani nyerni akar. Nem lehet biztos a 100%-ban, csak az 50% a biztos. Történt már egy-két meglepi a párbajokon, nem hiszem, hogy kockáztatni merne.

Conchobar 2015.01.05. 12:40:14

@egyemakisszíved: "Mondjuk a 6-ban Alexa ezért esett ki a szimpátiaszavazáson." - Alexa egyszerűen azért esett ki, mert egy tuja volt. A későbbi közönségszavazáson pedig azért a nevetését jelölték meg legtöbben, mert ennél értelmesebb és valóságot jobban közelítő opciót nem találtak a felsorolt lehetőgek közül

Krétagarbó 2015.01.05. 12:40:24

@egyemakisszíved: sztem Alexa nem csak ezért esett ki. Nézd meg Vikcsut - hasonló karakterek voltak külsőleg, bizonyos jellembeli vonásokban is - és egyik sem vitte sokáig.

Caprica99 2015.01.05. 12:40:31

@Conchobar: Szerintem nem merné Lacit sem kihívni, bent mindenki úgy hiszi, a szerelmi szál mindennél erősebb a nézők szemében.

Krétagarbó 2015.01.05. 12:41:49

@Caprica99: sztem is Macit fogja, ha ő lesz a kiválasztott.

másodpéldány 2015.01.05. 12:42:19

@vastyúk is ..:

igazad van, erre nem gondoltam, bár ha közvetlenül az elajándékozás után sétál ki, talán elveszik a megajándékozottól... valahogy így gondolom én korrektnek, de majd meglátjuk, jóval előbb kellene odaajándékoznia, viszont dönthet úgy, hogy bárbaj révén sétál ki, a nézők általában nem jutalmazzák a kiesési nyavalygást..

Krétagarbó 2015.01.05. 12:43:39

@Caprica99: esélye sem lesz Lacit kihívni. ha Ádámtól megkapta a lila kendős jokert (megkapta vajon?) akkor ő már másnap jelezni fogja, hogy él vele. A másik két jokert is pillanatok alatt felhasználta és rajta nagyon érezhető a kiválasztások-kihívások előtti para.

Conchobar 2015.01.05. 12:44:35

@Caprica99: "Ha még maradt valami Attila tanácsaiból Zsu fejében, tuti nem Edinát vagy Lacit választaná" - Hát éppen azért keresi a Lacival való konfrontációt (+azért barátkozik Dórival), mert úgy gondolja, hogy ha a többiekkel szemben nem is, de az önértékelési zavarokkal küzdő és pokróc durvaságú Lacival szemben még lehetnek sanszai

Caprica99 2015.01.05. 12:45:18

@Krétagarbó: Bizony nagyon esélyes, hogy Zsu lesz a kiválasztott és ha van csöpp esze, viszi Medvét. A villalakóknak és nekünk is nagy szívességet tenne vele, ha kinn is hagyná. :)

Ay Mama, Que paso 2015.01.05. 12:46:18

50 napja zúzzák bent, ideje értékel ni. Parázslik a hangulat, végül még elragad, ezért óvatosan fogalmazok, nehogy valaki megorroljon, mint amikor a Barátok Köztbe átverte ÁBCét (biztos volt ilyen)

A Való Világ nem a Szívek Szállodája inkább amolyan kontrollált Legyek Ura Tizenkét Dühös Embernek Háború és Békében. A Való Világ Minden Héten Háború, Körhinta és Apokalipsz is most. Talpalattnyi Föld, ahol Megáll az Idő és a Végtelen Történet. Ólomidő, Maraton Életre Halálra Zombielanden a Szörnyek Évadja, ha úgy tetszik Szörny Bt vagy Sátántangó önmagukkal. A Nagy Álom ami Rat Race és Katasztrófafilm és erős Psycho is. Az Édes Élet Remény Rabjai Távol Afrikától, de a végén Sztár Születik? Szegény Gazdagok az Állatfarmon 1984ben, ahol Maci és Reni a Szépség és a Szörnyeteg, Dennis a Komisz és Fannyval csinálják Az Így Neveld a Sárkányod Veszedelmes Viszonyokban és Szakítsz Ha Bírszban. Dani A Játékos a hegyről, A Hegylakó és a Hegylakó Visszatér, A Hegylakó 4. Maci A Medve, a Nagy Zabálás Az Alvajárók és Az Arizonai Álmodozó, aki Szellemekkel Suttogó. Lacival meg ők MaciLaci, és most Maci Laci Kincset Keres. Laci magában egy Sötét Lovag Edinával meg játsszák Amíg a Jackpot El Nem Választ. Edina Ábel a Rengetegből, aki Apám Nevében, de Análterror IV is. Volt már Ordító Egér és Muzsika Hangja is és FlashdanceNök a Pult Mögött a Szombat Esti Lázban. Zsuzsa a Lányom Nélkül Soha, a Négy Páncélos és a Kutya meg a Diktátor vívja Max Payne Egyszemélyes Háborúját Münchhausen Báró Kalandjai meg a Rend Katonái. Lacival meg ők voltak a Wall Street Farkasai és Feltámad a Vadnyugat is egyszer. Meg volt Dirty Dancing Maci és Ádám a Ginger és Fred. Meg a Tökös az Őr meg a Nő és a Török Dóri az Olasz Melós, a plasztik E.T., a Szellemirtó a Harmadik Típusú Találkozások Millió Dolláros Bébije, aki K2. Spawnja Fannyka A Nap Gyermeke A Sötétség Fejedelme és A Mélység Titka, a modern My Fair Lady. Ők ketten voltak Renivel Az Eastwicki Boszorkányok, nélküle csak Thelma és Louise. Maci, Dennis, Fanny, Reni meg A Szakács, A Tolvaj, A Feleség és a Szeretője. A másik dream quartet az Edina, Fanny, Laci, Dennis A Ravasz az Agy és a Két Füstölgő Puskacső, amiben Dennis a Godzilla is és Edina Laci Ádám a Jó a Rossz és a Csúf néhanapján. Reni A Skorpiókirály és a Nagy Balhés Vikcsu a Schulmadchen Report VIIből, ő Helga és Ádámmal, Robinnal, Dáviddal bekerültek a Feláldozhatók castingjába. Robin Hood az Igenember és a Név Kötelez. Dávid meg a Szellemlovas a Régi Idők Focijából. Együtt ők a Napok Romjai másnak a Nyomorultak meg a Bűn és Bűnhődés. Nekem az egyik Greatest Show on Earth, mert szeretem.

másodpéldány 2015.01.05. 12:47:00

@Krétagarbó:

igen zsé macit választja, a többiek majd meggyőzik, és zsu jön vissza, neki vannak még intrikus szálai, de aztán a következő körben meg kiesik... laci meg lehet elmegy a villanővérhez, mert nem bírja idegileg, lehet rábeszélik egy párbajra, de a közönség nem szokta jutalmazni a kiesni nyafizókat...

Caprica99 2015.01.05. 12:47:27

@Conchobar: De azt is jól tudja, hogy ő kavarta a szart Laci körül, beárulta, rákente a dolgokat és joggal képzelheti, hogy ezért megbüntetik őt a nézők.

Krétagarbó 2015.01.05. 12:48:59

@Caprica99: nem örülnék neki, mert minden bizonnyal Zsú menne vissza és egy győztes párbaj megerősítené, és én nem szeretem az erős Zsút:))
De sztem is így lesz.

Conchobar 2015.01.05. 12:49:14

@Caprica99: "Szerintem nem merné Lacit sem kihívni, bent mindenki úgy hiszi, a szerelmi szál mindennél erősebb a nézők szemében." - Ez miből jön ki? Abból, hogy a ki mit tudon is belekötött Laciba (amire a mégis kiverted a farkam stílusú válasz érkezett), aztán meg Dóri közreműködésével, Edinát elcsalva akciózott/akart akciózni Laci ellen?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.05. 12:51:13

@Caprica99: Aki nyerni akar mindenkit ki kell golyózzon. Daninak azért van némi esze, szerintem biztosan erősebbnek érzi magát jelenleg, mint Zsu. Indoka is lenne nyilván...
Persze innen kintről nyilván könnyen dumálok.

Caprica99 2015.01.05. 12:54:39

@Conchobar: Kötözködni valakivel vagy kihívni párbajra, azért az nem ugyanaz a kategória. Sztem azért szurkálja, mert ismeri Laca hirtelen természetét és lássák a nézők, mekkora egy kőbunkó tud lenni. Akár arra is rájátszhat, hogy Laci pofánvágja és akkor ugye kizárják a játékból. A Dóris akciónál meg seggrészeg volt mindkét csaj, azt sem tudták, hol vannak. :)

Krétagarbó 2015.01.05. 12:54:51

@Majom1Parádé: minden párbaj esély a kiesésre is. de abban igazad van, hogy aki mer az nyer. Majka is pakoltatott magára és kivitte Lorenzot. Kint is hagyta, aztán a játékot mégsem nyerte meg. Igaz csak azt nem.

Conchobar 2015.01.05. 12:56:54

@Caprica99: "De azt is jól tudja, hogy ő kavarta a szart Laci körül, beárulta, rákente a dolgokat és joggal képzelheti, hogy ezért megbüntetik őt a nézők" - Csakhogy ezt egy másik húzásával megpróbálja kivédeni: nem győzi a 'mea culpa'-t mondogatni, hol Edinának, hol Daninak, hol meg éppen másnak. Ő most a Bűnbánó Magdolna, aki nyem győzik bocsánatot kérni a tetteiért (viszont Laci továbbra is marad az önhitt bunkó szerepében)

félénk vagyok de hódítani akarok 2015.01.05. 12:57:01

Úgy látom a jó pásztor szeme a nyájon van.

Conchobar 2015.01.05. 12:57:24

@Conchobar: jav: Ő most a Bűnbánó Magdolna, aki nyem győz bocsánatot kérni a tetteiért

Caprica99 2015.01.05. 12:58:22

@Majom1Parádé: Csakhogy, mint itt a kommentelő társak közt is vannak szép számmal olyanok, akik túlzásnak és már indokolatlannak látják Dani és Edina hőbörgését, ki tudja, mi lenne egy párbajon. Rizikós, nna..

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.05. 12:58:51

Ha Robin bevállalta Ádámot, pedig ott nemigen látszott a százalékfölény előre....
Oké, azért kissé érdekes a Robin vs. Ádámot a Dani vs. Zsu-hoz hasonlítani.
Mindenesetre nehezen tudom elképzelni -ami persze nem jelent semmit- , hogy Dani ne lenne népszerűbb kint , mint Zsu.

Conchobar 2015.01.05. 13:01:07

@Caprica99: "Kötözködni valakivel vagy kihívni párbajra, azért az nem ugyanaz a kategória. Sztem azért szurkálja, mert ismeri Laca hirtelen természetét és lássák a nézők, mekkora egy kőbunkó tud lenni" - Örülök, hogy egyetértünk (mi más értelme/haszna/célja lehet Laci természetét neki megmutatni a nézőknek, mint a jövendő párbajuk előkészítése)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.05. 13:02:50

@Ay Mama, Que paso: Sixx, kérek egy külön értékelő poszt lehetőséget AY MAMA, QUE PASO-nak! Zseniális, csak egy kicsit jobban tagolhattad volna Ay Mama! :-D

Caprica99 2015.01.05. 13:03:32

@Conchobar: Az nyilván a nézőknek szól, de Lacival akkor sem tudna beszélni, ha akarna, Edina azonnal fúriaként ront kettejük közé és elzavarja Zsut.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.05. 13:03:37

@Conchobar: De ezt itt kint ki nyalja be a Zsu fanokon kívül? Talán még ők se. Ez egy veszett fejsze nyele utána kapkodás. És pont azért kéne Daninak most azonnal kivinni, amíg még az ingadozóknak esetleg nem esik meg a szivük BD-n.

Caprica99 2015.01.05. 13:07:13

@Majom1Parádé: tudtok friss népszerűségi adatokat? Érdekes lehet.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.05. 13:10:08

Sajna nem tudok. .-( De lehetne nyitni egy új poll-t, illetve olyan is jól jönne, ahol a bentlévőket saorba kellene állítani.

Caprica99 2015.01.05. 13:11:28

@Majom1Parádé: Asszem tegnap valaki belinkelt egy Edina vs Zsu poll-t és Zsu bizony csak egy picivel volt lemaradva.

Conchobar 2015.01.05. 13:12:18

@Caprica99: "Az nyilván a nézőknek szól, de Lacival akkor sem tudna beszélni, ha akarna, Edina azonnal fúriaként ront kettejük közé és elzavarja Zsut" - Hagyjad már Edinát a csudába. Csak látod tán, hogy Laci és Zsuzsa között a viszony az utóbbi időben már annyira elmérgesedett, hogy igazából nincs miről beszélniük (annyira Laci se hülye, hogy ne tudná mi/ki hozta össze Dórit és Zsuzsát)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.05. 13:12:59

Az pont elég, hogy kiessen. De Dani talán népszerűbb Edinánál, mert csak Zsu kigolyózását lehet felróni neki, bár arra is bőven megvolt az indoka.

kamilla123 2015.01.05. 13:15:02

@Krétagarbó: azt láttad a tegnapi on-ban, hogy Robin azt magyarázta, le akart smárolni valakit a "tömegből" visszafelé jövet a villába, de csak nyuggerek voltak? :-))

Caprica99 2015.01.05. 13:17:19

@kamilla123: A nyugger szavazókra is számítani kell (már ha van okostelójuk és tudják használni), mert szeretik az ilyen aranyoskám szépfiúkat. :D

kamilla123 2015.01.05. 13:18:30

@Caprica99: na ja. :-) tegnap a párbaj előtt azt beszéltük Krétagarbóval, h áttörünk a nyuggerek vonalán és megvárjuk Robint. Azt hittük, ő fog kiesni :-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.05. 13:19:13

@Caprica99: Igaz, most néztem, csak 53-47 Edina javára.

Caprica99 2015.01.05. 13:20:58

@kamilla123: Igen, láttam a "tömeget", jót röhögtem rajta, hogy szegény Robin, micsoda rajongótábora van. :D Kár, hogy nem mentetek oda javítani a statisztikán.

Caprica99 2015.01.05. 13:22:06

@Majom1Parádé: Ennyit könnyű behozni egy párbajon, ha kellően alázatos és bűnbánó.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.05. 13:24:40

De ez csak az itteniek szavazata, ki tudja hogy gondolják a többi népek.

Conchobar 2015.01.05. 13:26:27

@Majom1Parádé: "De ezt itt kint ki nyalja be a Zsu fanokon kívül? Talán még ők se. Ez egy veszett fejsze nyele utána kapkodás." - Például te is benyaltad. Veszett fejszét emlegetsz. Zsuzsa bűnbánata szempontjából az a lényeges, hogy a nézők ezt lássák, az nem lényeges, hogy Daniék elfogadják-e, vagy sem. Tulajdonképpen jobb is neki az, ha Daniék nem fogadják vissza, mert akkor még mártírkodhat is (hiszen akkor azt látják a nézők, hogy Morc Dani és Féltékeny Edina szíve nem esik meg Bűnbánó Magdolnán, hogy a kőszívűek nem bocsájtanak és ez Zsuzsa mellé állítja a nézőket)

félénk vagyok de hódítani akarok 2015.01.05. 13:26:39

Ezek a villa lányok egyre lepukkantabbak.Olyanok mint, aki szép lányként férjhez megy és gyorsan szül egy gyereket , csak otthon van ,és csak mackóban ténfereg otthon, a főzés és a pelenka csere teendőivel telnek napjai.Kellene neki egy szépségnapot szervezni, kicsit kikupálni őket szakemberekkel, ha már jubileumi 50 nap.A fiúknak is lenőtt a hajuk a szakállasodás is borzalmas.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2015.01.05. 13:29:30

@csiri bá: a baráti körünkben "toszi" a neve :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2015.01.05. 13:31:06

@csiri bá: jajjajajjj, de nem ezt, elbasztam :D hopp szóval benéztem, na. így jár, aki csak a szavak után megy és nem nézi meg a képet. ezt sehogy se hívjuk.

Krétagarbó 2015.01.05. 13:34:10

@kamilla123: nem láttam, csak olvastam:))))
Mit hagytunk ki:) Vagy ő:)

kamilla123 2015.01.05. 13:35:10

@félénk vagyok de hódítani akarok: azon szoktam gondolkodni, vajon milyen idő lehet kint a villaudvaron. Mert sokszor az egyik kabátban van, másik meg egy alsógatyában üldögél. Azért tavasszal jobba a villalét hogy lehet kint napozgatni, meg a levegőn tornázni, ilyesmi.. Lehet, h azért is ilyen lepukkadtak, mert nincsenek levegőn.

kamilla123 2015.01.05. 13:35:38

@Krétagarbó: ez az ő óriási vesztesége. egyértelmű :-D

Aharon 2015.01.05. 13:36:36

@Akitiltott52: Bár az egész bejegyzésed úgy hányinger, ahogy van, szeretném kiemelni, hogy Edina nem román, és nem cigány... kívánom, hogy ezt süsd el egyszer egy olyan társaságban, ahol van egy székely gyerek, aztán remélem, időben odaér veled a mentő a Fiumei útra, hogy szegény szüleid ne sirassák el drága gyermeküket.

Krétagarbó 2015.01.05. 13:37:09

@kamilla123: azon már én is elmerengtem, hogy mennyire lehet a kupola alatt hideg. Sztem azért eléggé, nem véletlen, hogy mindig göthös valamelyik.

Aharon 2015.01.05. 13:37:51

@Majom1Parádé: nyilván ezért nem volt képregény sem. Sixx, nem bánjuk ha kicsit tovább alszol, csak legyen komix pls :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.05. 13:39:32

@kamilla123: Hehe, olyanok vagytok, mint a két öreg a Muppet Showból! A pipiket, a pipiket! (persze csak viccelődöm) :-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.05. 13:42:26

@Conchobar: Hogy nyaltam volna be, mikor tudom, hogy miért csinálja. Ha elhinném, hogy komolyan is gondolja, amiket mond és nem csak megvezetésből csinálja.
Végülis mindegy, a lényeg, hogy essen ki minél előbb.
Gondolom a stáb nem örülne "ilyen korán" a Dani-Zsu párbajnak. Ha meg Maci tényleg a beépített emberük -amiben vannak azért kétségeim- akkor a ZSu-MAci párbajnak se örülnének...

kamilla123 2015.01.05. 13:42:30

@VV Erőlegény: ez most mi? :-)) a muppet show és a két öreg megvan, de mi ez a pipi? :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.05. 13:44:19

@kamilla123: Ők akarták mindig a friss pipiket (csajokat) látni, a többin csak zsörtölődtek, unatkoztak! :-)

Aharon 2015.01.05. 13:48:43

@Ay Mama, Que paso: Baromi szép cickói vannak... eddig is sejtettem, node így... Zsu félbavágott görögdinnyéi, vagy Dóri mineknevezzemjei sehol nincsenek.... szóval nálam Fanni a No. 2. (Vikácsot és Rönét említeni sem érdemes.)

félénk vagyok de hódítani akarok 2015.01.05. 13:49:44

@kamilla123: @Krétagarbó: szerintem azért is göthösek, mert bent ugy mint kint, kint meg mint bent.Igen mezizláb az udvaron köntösben, boxer kabát kombóban az udvaron.Azért is írtam a lepukkantat, mert szinte mind ki akadt amikor viszont látta magát, fel se tűnik nekik, csak amikor úgy mond kívülről látják magukat.

Conchobar 2015.01.05. 13:56:20

@Akitiltott52: "A Zsuzsa és a Dóri ellenne a játék végéig,nem kellene nekünk tovább nézni a román cigány csajt és a dagadt cigányt" - Megdöbbentő, amit írsz. Ugyanis éppen Dóri az, aki nagyon sokszor dühében úgy üvöltözik, mint ahogy a cigánysoron teszik az idősebb cigányasszonyok. Nemcsak a trágársága, hanem a hangszíne tekintetében is

kamilla123 2015.01.05. 13:57:01

@VV Erőlegény: jaaaaa!! hát igen, akkor ez találó :-))

2015.01.05. 13:57:29

@VV Erőlegény: "meg hát ahhoz először le kellene vakarnia magáról Edinát, az meg nem lesz egy könnyű feladat..."

Na igen, és erre is kíváncsi vagyok... :D Ez nem lesz túl egyszerű, ez tény.

@félénk vagyok de hódítani akarok: "Kellene neki egy szépségnapot szervezni, kicsit kikupálni őket szakemberekkel, ha már jubileumi 50 nap." Juj, egy átváltoztatós adást megnéznék. Pl. a kis vékony szálú satnya frizurákból valami rövidebb dögöset is lehetne csinálni. (Kiskun, Edinka) ... :D De tényleg rájuk férne egy félóra Lakatos Márkkal. :D

Kan Csóka 2015.01.05. 14:00:05

@Ay Mama, Que paso: Ez jó vót Tesó! :)
Mekmék találónak is véltem is, merd lekktöbbett láttam én is moziilag:)
Szóval nyomjad még :)
Többi hozzászólóknak: eddig csak olvasgattalak Tiktek, általában élvezem amit írtok (pl vastyúk, cipőke, meg krétagarbo vverőlegény stb. :) teccik eza a lattolgattás ! ...
No majd énis fokmék-má írni !

Hedonistamama 2015.01.05. 14:00:42

@Conchobar: Valaki már linkelt itt képet a rokonokról meg barátokról ( Dóriéról!) ééés igen, jól állna a kezében a hegedű tokkal vonóval :D

Krétagarbó 2015.01.05. 14:03:59

@félénk vagyok de hódítani akarok: persze, azért göthösek. Én is így értettem, hogy nem öltöznek fel és azért a cigizős kanapénál már majdnem olyan hideg lehet, mint kint.

Az, hogy meglepődnek, hogy szarul néznek ki, az azért is lehet (azon kívül, hogy tényleg), mert a tükörben az ember nem mindig az "igazat" látja, mindenki pontosan tudja (még ha nem is feltétlenül akaratlagos), hogy hogyan nézze magát a tükörben, hogyan a legelőnyösebb. A TV-n viszontlátást nem tudja így szabályozni, így az mutat olyat is, amit soha nem akarna látni az ember...

malevil2050 2015.01.05. 14:12:58

Egy igazi űtős karakter kellene már ebbe az egész kócerájba aki tud bánni a sátáni csűréscsavarásokkal és a szavakat használja fegyverként , áhhhh,,,,,

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.05. 14:17:16

@Hedonistamama: Igen, ez tényleg szebb, és jobban is illik hozzá! :-)

félénk vagyok de hódítani akarok 2015.01.05. 14:17:54

@natalja: Igen , így gondoltam én is.Lehetne olyan csajos nap.a fiúkat kicsit kicsapni vmi közös helyre, a csajok meg együtt pletyiznének, szépitkezés után .Hátha kicsit össze -kovácsolódna a csapat, kicsit jobban megismernék egymást, kicsit új külsővel ,új erővel tisztább, lappal folytatni.
@Krétagarbó: Pontosan , és ha már rá jöttek, akkor maguk is próbálhatnának változtatni azon amit nem szívesen láttak magukon.
Lehetne valami nemek harca, lányok -fiúk, külön- külön egymással szemben.Pár nap külön fannynak meg denisnek, edinának meg lacinak is új élményt adna.

ElzaBerry 2015.01.05. 14:20:23

Szerintem ha összeszámoljuk azt a műsoridőt, amennyit Robin az eddigi teljes játékban benne volt, akkor az még mindig kevesebb, mint mondjuk a párbaj műsorideje. Akit nem látnak gyakran az emberek, könnyebb kedvelni, mert nem látni a rossz oldalát. Remélem, nem menetel el a döntőig, ha mégis, VV Jerzy és VV Csaba sorsára fog jutni. Mert tuja.

Ami talán érdekes lehet, az Laci útkeresése ezek után. Laciba én az elején talán túl sokat láttam bele, azt hittem, álarc amit visel és majd szépen levetkőzi, ahogy Attilánál is megvolt a pálfordulás. Lehet, hogy tényleg álarc volt, de ami alatta van, az sem jobb: hisztis hangulatember, de szerintem az egyik legérdekesebb karakter, mert egyszer ezt gondolom róla, másszor azt, nem tudom beskatulyázni, mint a többieket.
Nem tudom, hogyha ő lenne a kiválasztott (és szerintem lesz is hamarosan, mert Dóri és Zsuzsa könnyen rábeszélik Dennist és Fannit, hogy rá tegyenek), akkor kit vinne ki, az előzetesben Robinra haragszik, de szerintem nem vinné ki őt. Illetve a másik kérdés, ki az, aki ellen visszajönne Laci. A megítélése most sem túl jó, de ha visszamenne Zsuzsához, még rosszabb lenne. Ez a Zsuzsás kitérő se Edinának, se neki nem tett jót. Azt nehéz megítélni Zsuzsának jót tett-e. Önsajnáltatással sokáig el lehet jutni, de nem a végsőkig. Ahogy a szexszel sem.

Ay Mama, Que paso 2015.01.05. 14:21:02

@Aharon: én is Edina melleit jedizném, mert az original az eredeti és arányos is a lány
Dóri mint egy elnagyolt groteszk rajzfilmfigura
itt balra:

www.kovacsfannihobbija.eoldal.hu/img/mid/70/patkanyok.jpg

megyek mert egy fenyőfa haldoklik nem messze innen, átsegítem a túlvilágra 8(

félénk vagyok de hódítani akarok 2015.01.05. 14:23:06

@Hedonistamama: sixxx linkelte be ,az ikszfaktorban drukkolt dóra.

Montezuma13 2015.01.05. 14:25:01

@másodpéldány: "nem fog kinn maradni Dóri, mert nagyon sok követője és szavazója van, talán egyedül Edina ellenében esne ki, de amúgy simán visszajönne Zsé ellen"

Nem mértek egyet. A facebook "követők" ilyen tekintetben semmiféle hitelt érdemlő előrejelzésnek nem tekinthetők. Jó példa erre a Dani-Reni párbaj is. A facebookon mindkettejüknek 3500-4000 követője van. A párbajon mégis Dani győzött hatalmas, az eddigi legnagyobb fölénnyel. Dóri szavazóiról, pedig még kevesebb információval rendelkezünk, mivel még nem volt párbajon.

Dóri simán kiesne egy Zsuval való párbajon. Ezen a fórumon is sokan drukkolnak Zsunak, bár az is igaz, hogy sokan utálják. Az lehet, hogy Dórit kevesebben utálják, de csak elvétve találkoztam Dóri fannal.

Dórinak akkor lenne esélye a Fináléra, ha most párbajozna, amikor még van a villában gyenge karakter. Szerintem esélye csak Robin, Maci, esetleg Laci ellen lenne. Dani, Fanni, Zsu, Edina, Denisz nála sokkal erősebb, jobban előtérben lévő karakter. Esetleg ha Robinnal valamit összehozna akkor játékba kerülhet, de a nők között ő a tuja.

csiri bá 2015.01.05. 14:25:36

@Aharon: elég hosszú út lesz Székelyföldről a Fiumei útig... gondolod, kibírja majd? :)))

Aharon 2015.01.05. 14:27:07

@csiri bá: Értelemszerűen úgy értettem, hogy a vázolt hipotetikus eseménysorozat a saját közegében történne meg, ott, ahol amúgy előfordul. Székelyek mindenhol vannak.

csiri bá 2015.01.05. 14:32:14

@Aharon: én is értettem, de jobban tetszene az a verzió, hogy az inzultus után még végig kellene utaznia pár száz km-t egy korhű Nysa mentőautóban. :))

Montezuma13 2015.01.05. 14:34:59

@ElzaBerry: "Nem tudom, hogyha ő lenne a kiválasztott (és szerintem lesz is hamarosan, mert Dóri és Zsuzsa könnyen rábeszélik Dennist és Fannit, hogy rá tegyenek), akkor kit vinne ki, az előzetesben Robinra haragszik, de szerintem nem vinné ki őt. Illetve a másik kérdés, ki az, aki ellen visszajönne Laci."

Szerintem Laci megvilágosodhatott, azért hangoztatja a Robin elleni párbajt. Mivel Robinon lila kendő van ez most lehetetlennek tűnik. Azonban ez azt is jelezheti, hogy az Ádám által valószínűleg Lacinak ajándékozott kiváltságát, a lila kendőt fel akarja használni és ezért hivatkozik arra, hogy ő Robinnal akar majd megmérkőzni. Úgy látja, hogy neki Robin ellen lenne esélye.

Másodsorban, pedig nem hinném, hogy pont Zsu lenne az, akire Denisz vagy éppan Fanni hallgatna. Dóri pedig úgy látom nem szívesen megy bele az ilyen taktikai szervezkedésekbe. Már attól is ódzkodott legutóbb, hogy teljesítse Robin kérését és rátegye a jelet.

csiri bá 2015.01.05. 14:36:37

@félénk vagyok de hódítani akarok: én nem zárnám ki a fiúkat sem a jóból... csajoknak félóra, fiúknak egy óra 'Én is szép vagyok' műsor... :)) Mindre ráférne egy kis fazonigazítás... kivéve talán a medvét, rá maximum egy új plédet terítenének. :))

Aharon 2015.01.05. 14:37:52

@csiri bá: Ja :) Nysa-ban.... Szentgyörgy - Fiumei út távon.... A Királyhágó előtt kakukk lenne, ha nem on the spot :)

Aharon 2015.01.05. 14:38:23

@csiri bá:

"kivéve talán a medvét, rá maximum egy új plédet terítenének. :))"

ROTFL

Hedonistamama 2015.01.05. 14:42:51

@csiri bá: :) ez nagyon találó volt :DDDDDDDD

félénk vagyok de hódítani akarok 2015.01.05. 14:44:18

@csiri bá: Persze a fiúkra is ráférne , korábban írtam, hogy szakállasak, meg a hajuk, se a legjobb.Jól látod, 'én is szép vagyok' műsor. :-)Ez a sok gonoszkodás megcsúfítja őket.A közös öröm kicsit feldobná a hangulatot, jobb lenne a közérzetük....nekünk is.

ElzaBerry 2015.01.05. 14:48:08

@Montezuma13: Az igaz, hogy Fanni és Dennis nem hallgatnak Zsuzsára, de sok lehetőségük nem lesz a jelrakásra: egymásra nem tesznek, Danira nincs okuk, Maci és Dóri haverok, ahogy Robin is. Marad Zsuzsa, Laci és Edina. Ha most lesz egy Zsuzsa-Maci párbaj, akkor következő körben csak Edinából és Laciból választhatnak. És Edinát nem fogják, mivel ha Zsuzsa védett lesz, nagyon valószínű, hogy Edina Dóri és Fanni közül választana, ezt egyikük se akarja. Tehát következő párbajra Laci marad, mint opció. Szerintem Robin ellen visszajönne, Dennis ellen már nagyon húzós.

félénk vagyok de hódítani akarok 2015.01.05. 14:48:16

koedukáltan, külön a nappaliban, külön a hálóban feltuningolni őket és leesne az álluk,miből lett a cserebogár.

Ditti82 2015.01.05. 14:48:59

@kamilla123: Jaj, szegénykém... :( :D

Ditti82 2015.01.05. 14:51:57

@Krétagarbó: Csoda? Múltkor Edina és Zsu is egy szál semmiben ronhangásztak az udvaron.

csiri bá 2015.01.05. 14:53:42

@félénk vagyok de hódítani akarok: pontosan, ahogy mondod... lenne legalább egy kis 'húbazmegdeqrvajólnézki' a 'húbazmegqrvaéletbeminekjöttélvisszakiviszlekkinthagylak' helyett... nekik is felüdülés lenne, meg nekünk is...

szmoti 2015.01.05. 14:55:57

@Ay Mama, Que paso: Edina mióta nem szégyenlős? Kb egy hete nem nagyon láttam éjszakait, illetve mindig csak perceket belőle, de úgy rémlik hogy még az ezelőtti időkben mikor Edina zuhanyzott mindig valami bikiniben nyomta :)

user friendly 2015.01.05. 14:57:23

a kanapémedvét nem lehet kivinni párbajra, mert már nem fér ki az ajtón.

Montezuma13 2015.01.05. 15:00:46

@ElzaBerry: Ezt én is így látom. De ahhoz, hogy Denisz és Fanni Lacira tegyék a jelüket nem kell sem Zsu sem Dóri rábeszélése.

Csak ügyesen! 2015.01.05. 15:09:17

@Montezuma13: Lacira azért vonakodnak tenni, mert attól tartanak, h Laci Dennist, vagy Fannit vinné (joggal tartanak ettől). Nekik Zsu jobb lenne, mivel úgy gondolják, h Lacit vinné. De esélyes, h Laci felköti a lilát, akkor meg borul az egész.

egyemakisszíved 2015.01.05. 15:09:43

@Conchobar: @Krétagarbó: Hát igen, Alexa volt a legkevésbé volt csinos a lányok közül. Csak azért mondtam, hogy ő is tuja volt, idegesítő nevetéssel, mint Robin. De amúgy ezt a hogy nézek ki dolgot szerintem mindenki átélte már saját magával kapcsolatban, amit a villalakók emlegetnek, pl. egy rosszul sikerült igazolványkép kapcsán. De a találkozás a nem túl szerencsés szögből, fényviszonyokkal önmagaddal igazából csak neked traumatikus élmény, a többiek csak vállat vonnak. Miért, így nézel ki. És még jobban jársz, ha veled röhögnek. :) Szerencsés az, aki szinte mindig jól néz ki a tévében, ilyen volt pl. Nádai Anikó.
Az idegesítő apróságok egyébként sokat számítanak szerintem, észre sem veszed és bemászik a tudatodba, pl. valaki csámcsogása, hangos szuszogása, erőltetett röhögése, egy feltolt mikroport zaja a kellő időben és megvan a hangulatkeltés: pl. Laci, amint az irattartón dobol idegesen, miközben Robint hallgatja a sajtótájékoztatón. (Ha Lacit akarod idegesíteni, Robint küldd vissza!)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.05. 15:13:41

Na itt van Ádám Blikk riportja. Mondtam, hogy nagyon jól látja az eseményeket. Egyszerűen Ádámról túl későn jött le, hogy milyen korrekt kis karakter. Pontosan látja, hogy miben hibázott. Sajnos alulpozícionálta magát és az utolsó napokra tért észhez, de akkor már késő volt. www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/vv-adam-zsut-vinnem-agyba-2317855

Montezuma13 2015.01.05. 15:17:28

@Akitiltott52: A Zsuzsa és a Dóri ellenne a játék végéig,nem kellene nekünk tovább nézni a román cigány csajt és a dagadt cigányt.Végre jó lenne a műsor,látnánk 2 bomba jó nőt,a töltelék ,meg menjen közmunkára hátha megemelik a bért.Zsuzsa és Dóri hajrá."

Na, ide figyelj te ... (a pontok helyére mindenki odaképzelhet egy találó, odaillő jelzőt)

1. Edina nem román, hanem erdélyi magyar.
2. Ha lenne egy kis eszed akkor előbb tájékozódnál, mert a karácsonyi videoüzeneten ott volt Edina édesanyja, akin egyértelműen látszott, hogy nem cigány.
3. Edinát nem aszerint kell megítélni, hogy cigány vagy sem.
4. Arra viszont kíváncsi lennék, hogy te miként szocializálódtál, mert az általad írtak alapján valószínűleg komoly neveltetési problémáid lehettek/lehetnek.

zaphodbeebthe1st 2015.01.05. 15:31:09

elvesztettem az indapassomat, de továbbra is én vagyok, jogfolytonossan (zaphodbeeb)
BÚÉK mindenkinek…

Montezuma13 2015.01.05. 15:39:24

@Csak ügyesen!: "Lacira azért vonakodnak tenni, mert attól tartanak, h Laci Dennist, vagy Fannit vinné (joggal tartanak ettől). Nekik Zsu jobb lenne, mivel úgy gondolják, h Lacit vinné. De esélyes, h Laci felköti a lilát, akkor meg borul az egész. "

Pontosan így látom én is. Már a párbaj után azt taglalgattuk itt páran, hogy mi lesz, ha Laci felköti a lila kendőt, mert akkor szinte biztos, hogy Zsu lesz a kiválasztott. Vajon kit visz ki.
Én egy Zsu/Fanni párbajt sem tartok elképzelhetetlennek, mások inkább Zsu/Macira (ennek is van esélye) vagy voltak páran, akik Zsu/Edinára gondoltak (én ez utóbbit kevéssé tartom elképzelhetőnek) .

Most, hogy Laci azt hangoztatja, hogy ő Robinnal akar párbajozni és mivel Robinon lila kendő van, feltételezhető az, hogy Laci is felteszi magára a lila kendőt.

Hedonistamama 2015.01.05. 15:48:43

Egyre biztosabban érzem, hogy Laci magára kapja a lila kendőt és 2 hét múlva kiválasztják :D

párnaevő 2015.01.05. 15:57:27

betegen fekszem itthon, és gondoltam, belenézek a tegnapi on-ba. elég uncsi, az eleje elég volt. amiből kiderült, hogy Zsu tényleg annyira buta szerencsétlen, hogy nedves popsitörlőt használt sminklemosónak, lol. PVC tette helyre, hogy azt nem kéne :D

vastyúk is .. 2015.01.05. 15:59:40

@Hedonistamama: sajna én is nagy esélyt látok rá. Laci nem tud "spórolni" a szuperképességekkel.
Titokon arról álmodom, hogy Laci még is derogálónak tartja ezt a környezetet, és mielőtt feladná a játékot, még átruházza a bűvös kendőt Edinára :D.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.05. 16:01:28

@Hedonistamama: Ha ez így lesz és a VV Alfa magára teríti a lilát, akkor a következő párbajon az tuti, hogy ő fog repülni... A lilát nem szabad azelőtt felhasználni, mielőtt valakit a hármasdöntő előtt a "gyávaságáért" büntetni lehessen. Különösen egy magát alfának hívő karakternek...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.05. 16:07:08

@Hedonistamama: Amúgy a védettség a kiválasztásra is érvényes sztem, tehát ha magára kapja, akkor az a következő párbajig érvényes védettséget jelent ugyanúgy, mint a sima -párbaj győzelemmel szerzett- lila.

szmoti 2015.01.05. 16:08:23

@párnaevő: szerintem sem egy iq bajnok Zsu, de a nedves popsi törlő sminklemosókét simán használható, sokan használják.

vastyúk is .. 2015.01.05. 16:08:43

@Montezuma13: " Laci azt hangoztatja, hogy ő Robinnal akar párbajozni" szerintem butus lenne, ha így tenne, mert ha Ádit megverte, őt is simán megverheti. A párbajon túl sokszor hangozna el az a név, hogy Dóri. Nem használna Lászlónak, főleg egy olyan sráccal szemben, aki csak kedvesen tud beszélni a lányokkal. Dénes ellen nagyobb esélye lenne, mert kábé szendvicsbárnak nézi a nőket.. más kérdés, hogy a véleményét humorbombonokba csomagolja.

Csak ügyesen! 2015.01.05. 16:15:23

@VV Erőlegény: Szerintem a jelenlegi helyzetben kénytelen lesz meglépni, és nem emiatt fog kiesni, ha nem választ utána jól párbajellenfelet. Akkor lenne most esélye, ha ő a kiválasztott (Maci ellen visszajönne, Dennisszel szemben kevésbé lenne támadható, hasonló karakterek, ott nem lenne hátrány a néhány kevésbé szimpatikus kisfilm :) ), de ezt a szívességet nem fogják neki megtenni, ha kéri, akkor sem, Zsut fogják küldeni. Onnantól kezdve meg nem rajta múlik és egy Zsuval való párbajt nagyon nem akar, ezt Ádám mondta tegnap a BV-ben.

párnaevő 2015.01.05. 16:15:53

@szmoti: "Akkor ettől pattogtam ki?" mondta erre Zsu. Gondolom azért vannak benne olyan anyagok, amik nem valók minden bőrfelületre, vagy mondjuk szembe se kéne menjen.

Hedonistamama 2015.01.05. 16:16:50

@vastyúk is ..: Talán csak azért nyomatja a Robin is párbajt, hogy tovább odázhassa a párbajozást. Elvégre amíg Robin védett, nem tudja kivinni....

Csak ügyesen! 2015.01.05. 16:18:50

@VV Erőlegény: A végére meg szerintem egyébként is felesleges tartalékolni a lilát, egyrészt, mert szvsz azt értékelnék igazán gyávaságnak nézők, mésrészt meg ott lesz Dani és a lilát levevő képessége. Szóval én középjátékban használnám inkább fel, ha felhasználnám.

szmoti 2015.01.05. 16:20:19

@párnaevő: az éjjelit én is láttam és igen most pontatlan voltam, simán használható a popsitörlő sminklemosóként, de lehet, hogy amit ő kapott, nedves toalett papír, az valami speckó volt, amitől kipattogott, vagy csak sok olajos magot evett :D Esetleg mindjárt menstruálni fog :) nem tudom. Szóval alapvetően szerintem ezzel nem csinált nagy hülyeséget, lehet otthon is így szokta, amitől semmi baja nem lett soha, és most valami olyat kaptak, amiben volt valami összetevő ami mégis káros volt.

vastyúk is .. 2015.01.05. 16:20:44

@párnaevő: vagy lehet úgy gondolkodik, hogy ami a bébipopóról leszedi a szar emlékét is, az biztos jó a vízálló szempillaspirál ellen is :D

Hedonistamama 2015.01.05. 16:23:06

Van nedves popsitörlő és van nedves budipapír! A kettő tök más :DDDDD

vastyúk is .. 2015.01.05. 16:24:00

@Hedonistamama: Robin nem is tuja, hanem méhecske, mindig szálldos virágról virágra, mindenki aranyosnak tartja, meg fontosnak. Az összefoglalókban eztán sem lesz benne, és amikor legközelebb a képernyőre kerül, már a fináléban csókol kezet Lilunak.

Montezuma13 2015.01.05. 16:24:18

@vastyúk is ..: Általában egyetértünk, most azonban nem teljesen. Bent nem érzik világosan, hogy ki a valóban népszerű itt kint és ki nem. Deniszt a top 3-ba rangsorolták a többiek, ezért nem hinném, hogy Laci kihívná. Másrészről nem teljesen tartom esélytelennek Robin ellen. Az igaz, hogy jelenleg nem biztos, hogy sikeres lenne ellen, de az ő esetleges párbajukig kb. 4 hét van még hátra és addig sok minden változhat. Robin kerülhet leszálló ágba is, főleg úgy, hogy most odabent is azt hangoztatja, hogy keményebben bele fog állni a vitákba. Ez nem tenne jót neki, mert ellentétes lenne az eddig mutatott karakterrel. Laci pedig ennyi idő alatt elkerülhet a mélypontról. Laci érdekesebb karakter, mint Robin.
Noha én is azt látom, hogy Robin ha tovább tujásodik, még a Fináléig is elviheti. :-)

Krétagarbó 2015.01.05. 16:24:27

@szmoti: én mondjuk nem használnám. de a gyerekem fenekére sem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.05. 16:25:42

@Csak ügyesen!: Igen ez így van, de az sem mindegy, hogy ki köti fel magára és milyen kontextusban. Utólag már könnyű okoskodni, de ha pl. Ádám a kihívás előtt felkötötte volna, akkor Robint jól átverte volna, a közönség nem gyávaságot látott volna benne, hanem egy taktikai csata részeként értelmezte volna a helyzetet. Dani biztos, hogy nem vette volna le róla a kendőt és Robinnak vki mást kellett volna kihívnia, de az illetőt akkor kellett volna improvizálnia... Laci esetében a kendő felvétele sokkal kínosabb lenne...

szmoti 2015.01.05. 16:26:24

@Hedonistamama: igen, szerintem itt mentünk kicsit félre :)
@Krétagarbó: én sem, de van ismerősöm, aki a popsitörlőt direkt ezért veszi :) mármint nem gyerek popóra, hanem saját fejére :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.05. 16:30:40

@VV Erőlegény: Szóval azért az alfaság és az alfa cím, az nem csak jogokat biztosít, de kötelezettségekkel is jár!

Krétagarbó 2015.01.05. 16:31:03

@szmoti: van aki azzal takarít. Állítólag rendkívül jó zsíroldó...
De egyébként vannak direkt olyan sminklemosók, amelyek ugyanúgy nedvesített kendő formátumban kaphatóak, mint a popsitörlő, nem tudom, miért nem kér olyat, ha ez a kényelmes neki.

szmoti 2015.01.05. 16:33:50

@Krétagarbó: azért annyira tényleg nem okos :D

vastyúk is .. 2015.01.05. 16:37:05

@Montezuma13: Lehet, hogy csak azért gondolom, hogy nagyobb esélye lenne Denisz ellen, mert mindkettőt suttyónak tartom. Abban igazad van, hogy a villában a top háromba várják, és valószínüleg a Laci ezért nem hívná ki. Erről teljesen elfelejtkeztem. Viszont hiába érdekesebb karakter Laci mint Robin, Laci rengetegszer váltott Basszájbába. A legutóbbi párbajozók közül is Ádám volt az érdekesebb, mégis kintmaradt, nem is kevéssel. Azzal sem számoltam, hogy négy hét alatt itt bármi lehet, Robin kinyílhat, Laci meg magára találhat. Szóval ha számításba veszem az érveid, azt kell mondjam, nem csoda, hogy nem értettél egyet a korábbi kijelentésemmel :D

nátrium glutamát 2015.01.05. 16:38:45

@párnaevő: egy rossz minőségű arckrémtől is "kipattoghat" a Zember.
zsú tipikus példája amúgy a 'tudatos' magyar fogyasztónak: véletlenül sem olvassa el a használati útmutatót, szövegértési problémákkal küzd és különben sem ért semmit a sok tudományos szövegből... most akkor a wc-t kell vele pucolni, vagy segg törlésre való?! az élet nagy kérdései :)
no, de a többieket sem az eszükért szeretjük.

más.
olvastam vv ádámot a blikk virtuális közönségtalálkozóján.
volt egy olyan gyanda sanúm,h pöcök csak csinálja a hülyét, s ebbéli feltételezésemet megerősítette. talán ezért (is) szakadt el a cérna nála fannival szemben.

kaparos 2015.01.05. 16:42:42

Na sziasztok, már pár hete olvasom a cikkeket és a hozzászólásokat, de csak most döntöttem úgy hogy én is megosztom a gondolataimat. :)
Amivel nem értek egyet az az hogy Dennist nagyon gyengének tartják többen is, én biztos vagyok benne hogy sokkal népszerűbb mint itt azt sokan gondolják, másrészt Dórit meg erősebbnek látjátok mint amennyire az szerintem. Ami a párbajt illeti szerintem elég egyértelmű volt hogy Robin megy vissza, Ádámnak azok a prosztó megnyilvánulásai szerintem eléggé megmaradtak a nézőkben, pláne hogy a szerkesztők nyomatták is őket (Szinte az összes Ádámmal kapcsolatos videóban mutatták az ominózus "ha akartam volna már megdughattam volna a csajod" jelenetet.

kismalacka 2015.01.05. 16:45:49

@Krétagarbó: Pedig nagyon jó és higiénikus. Nálunk mind a kettő van, száraz és nedves is. A nedves popsitörlőtől tuti hogy nem lesz senki sem pattanásos.

nátrium glutamát 2015.01.05. 16:46:27

egy kicsit ugyan előreszaladtak, de itt egy viszonylag friss poll, zsú-maci párbajról:
www.easypolls.net/poll.html?p=54aaa23be4b0cdaa8af2d6f4

ábrándozzunk el rajta :)

Krétagarbó 2015.01.05. 16:46:48

@kaparos: Ezt már én is írtam egyszer, hogy Dennisz feltehetően közkedveltebb, mint ahogy ebben a mikrokörnyezetben mi azt úgy gondoljuk. Csak a BV-be betelefonálók, skype-olókból indulok ki. Mondjuk gáz sztem, nekem eléggé nullinger a srác.

Csak ügyesen! 2015.01.05. 16:47:24

@VV Erőlegény: Ilyen erővel felesleges a lila kendő, mert mindig kínos felvenni. Szerintem pont egy ilyen helyzetre találták ki, de valszeg Laci esetében ez már ha van sapka, az a baj, ha nincs sapka, az a baj :)

Krétagarbó 2015.01.05. 16:50:32

@kismalacka: csak ekcémás. ha hajlamos rá, persze. (mindegy, nem akarok off lenni, de inkább magam megcsinálom a kis szappanjaimat, amivel mosakszom, abban tudom mi van, ugyanez a krémekre, maszkokra is igaz.)

kismalacka 2015.01.05. 16:51:21

@nátrium glutamát: Hát ha csak csinálja és nem zsigeri hülye, akkor Oscart neki.

kismalacka 2015.01.05. 16:53:01

@Krétagarbó: Én meg Manna rajongó vagyok :)

vastyúk is .. 2015.01.05. 16:53:25

@o olo o: megfordult már az én fejemben is, hogy miféle fogadás állhat a háttérben az üzemeltetők részéről. Azon is jót mosolyogtam, mikor Lilu beszólt Ádámnak, hogy azt hitte-e, hogy fotocellás az ajtó. Számomra az jött le, hogy valahányszor meghúzta Ádám, nem nyílt ki, feltépni, meg nem akarta :D

vastyúk is .. 2015.01.05. 16:56:25

@nátrium glutamát: hihihihihihihi, hát ez hatalmas! hihihiihihihihihi

kismalacka 2015.01.05. 16:56:52

@Krétagarbó: :) Most a só szappan a nyerő :)

Dennisről baromi nehéz elhinni hogy nagy a rajongó tábora. Viszont azt olvastam, hogy az elhagyott barátnője rokonai jól meg akarják tépni ha kijön :) Ott élősködött a nyakukon, aztán meg ilyen gusztustalanul lelép.

vastyúk is .. 2015.01.05. 16:57:15

@nátrium glutamát: A Dzsin lehetett volna a Dani, Jaffar meg Zsú ;) hihihihhihihihihihihi

nátrium glutamát 2015.01.05. 17:03:13

@vastyúk is ..: kivételesen, itt csak terjesztem az igét. :)))
az ötlet jó! :D

szereposztás:
aladdin - laci
jázmin - edina
kismajom (abu?) - ádám
dzsinn - dani
jaffar - denisz/zsú megosztott szerep :D

kismalacka 2015.01.05. 17:05:19

@nátrium glutamát: Edina mint Jázmin...Jééézus Isten....:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.05. 17:10:00

@Csak ügyesen!: Csak arra akartam utalni, hogy egyes szerepekkel kapcsolatban vannak/lehetnek közönségelvárások... És ha valaki nem teljesít a közönségelvárásoknak megfelelően, azt adott esetben büntethetik is emiatt később. Egy tuja, vagy deklarált tuja felveheti a kendőt, amivel akár begyalogolhat egy kis szerencsével a hármas döntőbe is, de ott biztos, hogy nem nyerhet! Azonban természetesen megfelelő kommunikációval és ritmusérzékkel a játékban mindent meg lehet magyarázni. :-)

meronem 2015.01.05. 17:14:44

Kíváncsi vagyok, hogy ilyen őszinte hogyvoltok után a 8. szériába hányan jelentkeznek majd, leégetni magukat....

vastyúk is .. 2015.01.05. 17:15:22

@nátrium glutamát: miután elküldtem, még gondoltam, hogy abu lehetne ádám :D hehehehehehehehehehehehehehheheheheh az osztott szerep is mókás

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.05. 17:15:49

@meronem: Gondolom innen senki, de aki nem olvassa ezt itt az simán.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.05. 17:17:53

@nátrium glutamát: Fanninak semmi szerep? És Denisz mivel érdemli ki Jaffart?

Haplo 2015.01.05. 17:23:56

most nezem az ejjelit, az erdekes, hogy Laci el akarta cserelni a lila kendojet a Macival, a romantikus ejszakara, de Maci nem adta.....

Caprica99 2015.01.05. 17:27:34

@Haplo: És vajon kit akart volna elhívni? Zsut? :DDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.05. 17:27:54

@Haplo: Tényleg, na erről beszéltem. Laci nimbuszból nem kötheti magára a lila kendőt! Amúgy többet nyer vele, jól gondolkozik! Maci viszont rosszul... :-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.05. 17:28:23

Pedig Maci is jól járt volna. Lila kendő+döntési jog nem rossz egy kézben.
VV8-ban lehetne úgy, hogy a párbaj győztese elnyeri a képességet is a legyőzött féltől. .-)

Haplo 2015.01.05. 17:28:23

@Caprica99: biztos Macit :) viszont szamomra erdekes, hogy fontosabbnak tartja azt a szuperkepesseget mint a lila kendot....

Haplo 2015.01.05. 17:29:40

eltunt a kommentem...

Ditti82 2015.01.05. 17:30:41

@Haplo: Romantikus éjszaka? Lacinak? Nocsak...

másodpéldány 2015.01.05. 17:32:12

@Montezuma13:

oké én dóri fan vagyok, akkor számolj +1 Dórit.

ami biztos, hogy most zsé lesz a kiválasztott, és ha van esze macit viszi ki, és visszajön, utána két hét szün és zsé bárki ellen kiesik, mert már mindenki erősebb nála, beleértve Dórit, akivel nem lesz párbaja, mert már keresik egymás társaságát...

Haplo 2015.01.05. 17:33:02

masik erdekesseg kire hagyta volna Robin a dupla jelet ha kiesik....

Haplo 2015.01.05. 17:33:36

@Ditti82: Maci nem ment bele a cserebe...

nátrium glutamát 2015.01.05. 17:33:37

@Majom1Parádé: ennyien vannak a képen :)
lássuk csak... mivel is érdemelte ki denisz... ja, megvan! a laci iránt táplált gyengéd szeretete miatt (nem)

@vastyúk is ..: :)
felterjesztettem az eredeti alkotónak az ötletet. talán lesz kedve a megvalósításhoz :)))

Montezuma13 2015.01.05. 17:34:55

@nátrium glutamát: " nátrium glutamát 2015.01.05. 16:46:27
egy kicsit ugyan előreszaladtak, de itt egy viszonylag friss poll, zsú-maci párbajról:
www.easypolls.net/poll.html?p=54aaa23be4b0cdaa8af2d6f4

ábrándozzunk el rajta :) "

Semmit sem ér az előrejelzés. A Robin/Ádám párbajnál Ádám győzelmét hozták ki.

Haplo 2015.01.05. 17:37:16

Robin szerint nem kellett volna megmondania a valos eredmenyt, azt kellett volna mondania hogy 51-49... (hogy milyen logika alapjan, ne kerdezzetek)

Caprica99 2015.01.05. 17:37:28

@Haplo: mert megijedt és most teper ezerrel. Pár adással ezelőtt még elzavarta Edinát és baromi csúnyán beszélt vele és róla, most meg utyulumutyulu, kicsi szívem, elvinnélek randizni - hát tényleg, ez aztán az őszinte, igaz szerelem. Ennyi esze nincs, hogy ez a színjáték lejön azért a nézőknek?:

Montezuma13 2015.01.05. 17:37:30

@másodpéldány: "oké én dóri fan vagyok, akkor számolj +1 Dórit"

Ezt észrevettem. :-)
De rajtad kívül nem sok Dóri fant láttam még itt. :-)

ruzs54 2015.01.05. 17:39:58

most ismétlik az esti párbajt.lilu kérdezte robint a jel magára rakásáról. robin azért kérte mert megtudta hogy ádám is azt akarta,és inkább ő mint ádám.
a következő őskori vicc jutott eszembe.:
A vonaton ül a parasztbácsi menet iránnyal szembe.Fel száll egy úriember aki menet iránnyal háttal foglal helyet. Az úriember meg kéri a bácsikát nem- e cserélne vele helyet, mert neki hányingere van, ha háttal űl, és megköszöni ,hogy milyen rendes hogy helyet cserélt.Mire a bácsika azt mondja, tetszik tudni úgy voltam vele inkább én hányjam le a nagyságos urat ,mint a nagyságos úr engem.

Haplo 2015.01.05. 17:40:23

@Caprica99: kovezz meg, de nalam sokkal inkabb belefer a Laci karakterebe ez a csere meg hogy kiviszi Edinat romantikazni, minthogy magara teszi a lilat.... o nem nyerni ment be, nem is fog, de addig is mig bent van sokat szamit milyen kepet alakit ki magarol, es nekem sokkal szimpatikusabb egy ilyen huzas, mint a lila kendo hasznalata. Kar hogy nem jott ossze...

nátrium glutamát 2015.01.05. 17:41:01

@Montezuma13: a robin-ádám párbaj előrejelzés azért nem lehetett mérvadó, mivel annyira érdektelennek indult,h sokan nem is szavaztak előre. vsz ofc :)

Montezuma13 2015.01.05. 17:41:24

@másodpéldány: "oké én dóri fan vagyok, akkor számolj +1 Dórit."

Azt észrevettem. :-)
Csak nem tudom mihez számolni, mert ezen az oldalon nem nagyon láttam még Dóri fant. :-)

Ditti82 2015.01.05. 17:43:25

@Haplo: De valamiért kellett neki...

Haplo 2015.01.05. 17:43:26

tippeljetek kire hagyta volna Robin a duplajelet ha o esik ki :) akik lattak az onlinet azok valasza nem er, csak aki tippel :)

Caprica99 2015.01.05. 17:48:25

@Haplo: lehet, hogy te szimpinek tartod, ahogy Laci eteti Edinát (félre ne érts, megérdemlik egymást), nekem csak egy nagy és nagyon szar színház az egész felénk.

májgeriberi 2015.01.05. 17:49:01

pár hét és baszna itt mindenki mindenkivel....milyen kár, hogy kiesnek

Haplo 2015.01.05. 17:49:13

@Ditti82: mert szerintem rangjan alulinak tartja, hogy hasznalja a lilat, szerintem nem is fogja, ha nem tudja elcserelni, akkor max elajandekozza. De ez csak tipp, majd kiderul...

Caprica99 2015.01.05. 17:52:18

@Haplo: ja és még annyi...
Medve gondolom, azért nem cserélt, mert úgy hiszi, neki nem lesz szüksége a lila kendőre.
Baromi erősnek képzeli magát, ő a "nagy taktikus" és ezt szinte mindenkivel el is hitette bent.

Haplo 2015.01.05. 17:53:10

@Caprica99: szerintem mar nem eteti, max neha besokal tole (mellesleg en is...), de mar nem eteti, tenyleg "megfogta" a lelket vagy akarmilyet. Az onlineok-ban arnyaltabb kepet lehet kapni a kapcsolatukrol. Szerintem.

Montezuma13 2015.01.05. 17:55:25

A lila kendő felvételét páran megfutamodásként értékelik, pedig szerintem nem más, mint egy nagyon erős taktikai elem. Nem csak arról van szó, hogy az adott játékos megmenekülhet a párbajtól, hanem arról is, hogy valakit kényelmetlen választási helyzetbe hozhat. Például jelen esetben mind Zsut, mind Dórát ilyen helyzet elé állíthatja Laci ha magára teszi a lila kendőt. Vajon Dóra kit jelöl meg a kiválasztásnál? Kénytelen lenne valamilyen szinten konfrontálódni.

Haplo 2015.01.05. 17:57:17

@Caprica99: hat, hogy mennyire taktikus nem tudom, de en se csereltem volna el igy elsore, mindenfele atgondolas nelkul, megprobaltam volna megerteni, hogy miert fontosabb neki mint a lila, mi a csavar benne. Mellesleg Maci a sajat kepesseget se nagyon fogja hasznalni, mert megis kivel? max o is elajandeozhatja Deniszeknek, ha akar ey jo pontot szerezni, de azt asszem o is felmerte, hogy ha o maga megy ki romantikazni barmelyik csajjal is, az aligha lesz hiteles es szimpatikussa sem fogja tenni :)

Caprica99 2015.01.05. 17:57:58

@Haplo: hááát, nem tudom. Az Ádámmal folytatott beszélgetéseiből, meg a ki akarok menni hisztiből nekem nem ez jön le. De persze mindenki azt gondol, amit akar. :)

Haplo 2015.01.05. 18:00:09

@Montezuma13: ha most magara teszi akkor Zsu is meg Dori is Edinara teszi a jelet szerintem (jobb jelolt nem leven), es valszeg ezt ok is tudjak... szal ha magara teszi akkor a sajat segget bevedte de Edinat parbajra kuldi. Szerintem nem fogja hasznalni, legalabbis nem igy es nem most. De majd kiderul egy het mulva.

Haplo 2015.01.05. 18:01:04

@Haplo: senki se akar tippelni? :)

nátrium glutamát 2015.01.05. 18:01:30

@Haplo: igaz :)
ha a macsó laci került előtérbe nála, akkor a romantikus búcsúvacsi fontosabb számára, mint a "megfutamodós" lila. + mellé rakhatjuk a néha-néha felbukkanó menekülési kényszerét... inkább egy párbajon vérezzen el, mint kisunnyogjon a vellából.

bréking!!! (ism)
robin visszatért! dani féktelenül felhőtlen fogadtatásban részesítette jó barátját: :)
kepfeltoltes.hu/150104/robin_back_www.kepfeltoltes.hu_.png

Haplo 2015.01.05. 18:03:16

@Caprica99: az onlinebol nekem ez jott le, sokkal jobban kepet ad roluk mint az ofi... de a tevedes jogat fenttartom :)

Caprica99 2015.01.05. 18:03:34

@nátrium glutamát: mintha citromba harapott volna. :DDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.05. 18:06:11

@Haplo: Jó, akkor Dani. Dórit nem azért mondtam, hogy őt érzeztem a legesélyesebbnek, de calami trükköset gondoltam a kérdésben. A papírforma szerint Danira hagyta volna.

Haplo 2015.01.05. 18:08:58

@VV Erőlegény: tenyleg Dani, engem meglepett vele, mert Dorira vagy Denisre gondoltam, hetek ota veluk van joban.

fofofo 2015.01.05. 18:10:04

@natalja: idáig nem volt időm a saját dolgaimat nézegetni a neten
de ez a reggeli kávés okfejtésed annyira tetszik, hogy így, majd 12 órával később is szeretném kifejezni az elismerésem

egyemakisszíved 2015.01.05. 18:14:51

@Haplo: A lovagias férfiak kihaltak, meg kell állapítsam. :) A kieső csajok mind fiúkra hagyták a szuperképességük, a pasik szintén csak pasikra gondolnak, ha versengésről van szó. És eddig még egynek se jutott eszébe, hogy ajándékot adjon egy nőnek, amivel segíti. Nők viszont a pasikat támogatják. Ki érti? Nem csoda, hogy a nők nem tudnak soha nyerni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.05. 18:15:26

@Haplo: Pedig ezt már tegnap itt többen is lezongoráztuk és általánosságban erre a következtetésre jutottunk... :-) Szóval tényleg ez volt a papírforma! :-)

Haplo 2015.01.05. 18:18:28

@egyemakisszíved: A nok azert nem tudnak nyerni, mert a szavazobazis nagy tobbsege no :)

Haplo 2015.01.05. 18:19:01

@VV Erőlegény: qrvasokat irtok, se idom se kedvem visszaolvasni :)

Ascent 2015.01.05. 18:19:14

Én nagyon sajnálom, hogy Robin ment vissza. Eleve nem értem miért küldték be... Nekem csalódás, hogy Ádám esett ki.
Nem olvastam végig minden kommentet, de elkeserít, hogy Dennist és Fannit itt erősnek mondják egyesek. Miért is erősek? Mi alapján? Ezekkel az emberekkel tudnak leginkább azonosulni a nézők? Igen, idealista vagyok, de ez már tényleg túlzás. Mostmár tényleg teljesen egyértelműen arra mennek rá, hogy a szexszel hívják fel magukra a figyelmet és ennyi, itt megmondom, hogy ezek amúgy nem keresnék egymás társaságát hosszú távon. Fanni beszólása meg, hogy ingyen...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.05. 18:20:29

@Haplo: Ehhez képest -oké, nem tudhatta, vagy pont azért?- Dani nem ugrált örömében annyira, mikor Robin jött vissza.

kismalacka 2015.01.05. 18:22:53

@Ascent: Ma volt interjún a Blikk-ben Ádám, és majdnem minden kérdés az volt, hogy miért volt paraszt és agresszív a nőkkel. Ezért esett ki.

Haplo 2015.01.05. 18:23:16

Robin epp eljatszik a gondolattal, hogy milyen lenne ha eljutnanak a top 5-be es ott mennie kellene parbajozni, neki meg a Denisznek, o vinne Dorit a Denis meg a Fannit :) "Dori, neked van valamid, en nem birom tovabb itt ezt, ugyhogy mesz te a picsaba"

Haplo 2015.01.05. 18:26:17

Robinnak meg Denisnek nagyon tetszik az Eva, Robin nem sajnalja hogy ne esett ki, de ha kiesettt volna akkor lathatta volna eloben az Evit :)

vastyúk is .. 2015.01.05. 18:26:26

@egyemakisszíved: Evolúció. Társadalmi berendezkedés. Ösztön. Nő a nőnek farkasa :D (állítólag)

egyemakisszíved 2015.01.05. 18:29:46

@vastyúk is ..: Oké, a nők legyilkolják egymást, de hol vannak a férfi, aki segíti imádata tárgyát? Úgy tűnik, a pasik kevésbé tudnak/szeretnek beleélős módon tévét nézni. :)

nátrium glutamát 2015.01.05. 18:29:47

@egyemakisszíved: + a kellemesen kényelmes kettős mérce szerint.
általános vélekedések:
nő vs. férfi
törtető - ambíciózus
dagadt tehén - mackós alkatú
rendetlen, lusta - laza és szórakozott
kurva - macsó
stb. :)
hosszan lehetne sorolni. aki nyerni akar ebben a játékban (pláne ebben a szériában) annak háttérbe kell, h szorítania az érzelmeit, bármikor váltani, ha a helyzet úgy hozza és átgázolni bárkin a cél érdekében. ezt egy nőnek nem fogja elnézni a társadalom/a szavazók. a nő legyen inkább cuki, butácska (pöcök) és támogassa a ffi terveit, segítse véghezvinni azokat, majd álljon félre - míg a ffiak tervében pedig nem szerepel,h helyettem nyerjen inkább a nő, mert hű de lovagias lemondani 50 milláról + 15perc főmüsoridős hírnévről :)
dióhéj docens :D

Ditti82 2015.01.05. 18:30:23

@Haplo: Kazal1? Ne már... Jó, tényleg jobban néz ki, mint anno Alekosz utánfutójaként.

Haplo 2015.01.05. 18:31:43

@Ditti82: haaat, ezt mondtak, izlesekrol nem vitatkozunk, ugye :D

Haplo 2015.01.05. 18:33:05

Robin ujabb otlete, szivassak a ket csajt, Dorit meg Fannit, o is mast mondd a Dorinak, mondjon Denis is mast a Fanninak es nezzek meg hogy mit csinalnak. Denis: uszitsuk oket ra a Zsura.

Haplo 2015.01.05. 18:37:48

Robin tudja,hogy Dori hova rejti a dugicigit, van vagy 50 szal neki, a kibaszott fiokjaban tarja, tervezik, hogy hogy lopjak el.

vastyúk is .. 2015.01.05. 18:39:34

@egyemakisszíved: itt a blogon szerintem sok nő nőnek drukkol (én is), szóval nem feltétlenül igaz, hogy az egész azon múlik, hogy a nők nézik jobban a műsort. Itt már vastagon bejön a képbe az is amit @nátrium glutamát: írt, miszerint a két nemet nem ugyanúgy ítéli meg/el a társadalom. Szerintem nagyon jó példa erre az, ha visszanézed, ki hogy reagált Edináék lehetséges análjára (én még mindig nem vagyok meggyőzve, hogy ilyen mélyre került a merülőforraló). Laci része teljesen el volt hanyagolva a dologban :D.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.05. 18:40:33

@csiri bá: Nyertél. Nem is értem, hogy nem jutott eszembe.

Ditti82 2015.01.05. 18:41:28

@Haplo: Ovi. Kábé mint amikor Kristófék az Édenben bogarakat szórtak pókmajom sminkes táskájába.

Haplo 2015.01.05. 18:41:32

Robin: most mar ki kell dolgozni valami strategiat, az a baj ott kint a hulye fejemmel mondtam dolgokat, Denis: miket? Robin: hat hogy (rohog) ha visszajovok, most mar revbe fogok erni. Denis : hat az eleg elhamarkodott volt.Robin: nem azt mondtam hogy megkurom Denis: azt is lehet, Robin: csak azt hogy most mar zold utam van, Denis: most mar nem gatol senki.

Haplo 2015.01.05. 18:45:40

Robin meseli, hogy kifigyeltek, hogy lehet kihozni a sodrabol a Macit, amikor valakivel vitaja van akkor meg ez is meg az is meg amaz is beleszol, akkor robban

egyemakisszíved 2015.01.05. 18:45:57

@nátrium glutamát: Mivel ez alapvetően nem taktikai játék, nem kéne átgázolni senkin. Csak el kell nyerni a nézők rokonszenvét, azzal, hogy valami személyeset, érdekeset, kedvesen szokatlant vagy vicceset tud a játékos magából megmutatni.
@vastyúk is ..: Az szerintem csak ürügy a karaktergyilkosságra, akik amúgy is utálják. Nem a valóság érdekli őket, inkább belevetítik a saját szexuális fantáziájukat. Inkább róluk szól, mint Edináról.

csiri bá 2015.01.05. 18:49:02

@Majom1Parádé:

itt a teljes szereposztás:
aladdin - laci
jázmin - edina
kismajom (abu) - ádám
dzsinn - dani
jaffar és jágó - zsú
szultán - robin
szőnyeg - medve
lámpa - dennisz
csodák barlangja - fancsika
rajah - dóri
:)

Ditti82 2015.01.05. 18:49:07

@Haplo: Csak Dóri saját maga a gát. :D Ha nem akarja, akkor megerőszakolni nem fogja.

Veder1 2015.01.05. 18:49:43

@Ay Mama, Que paso: Genial!

A végére pedig Sok hűhó semmiért.

Haplo 2015.01.05. 18:49:51

Denis elarulja, hogy a nezoi levelekben benne volt, hogy ne bizzon a Maciban.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.05. 18:52:11

@csiri bá: Köszi, ez már így tényleg teljes. .-)

Montezuma13 2015.01.05. 18:53:51

@Haplo: Szerintem egyértelmű, hogy Dani.

nátrium glutamát 2015.01.05. 18:56:40

@egyemakisszíved: én csak a kérdésedre válaszoltam, miszerint miért nem nyerhet nő (ill. mitől nehezebb nekik)
meglep azért, h nem látsz a vv-ben törtetést, gázolást, fúrást... a kedves és kellemes embereket vellaszinten tujának szokták hívni. a csupa édi-bédi karakter üldögél kéz a kézben naphosszat az egy másik műsor. romantikus szappanoperának hívják. de még ott is szükség van a "gonoszra" ellenpólus gyanánt. nem, az emberek nem akarnak "cukiság show-t" nézni hónapokig. tessék törteni, gázolni, fúrni, eltaposni! (ördögien gonosz vigyor szmájli)

2015.01.05. 18:57:47

@fofofo: Köszönöm szépen, (és most nem a Fanni-hangnemben.) :D

@Montezuma13: @Haplo: De érdekesek írtok. Milyen nehéz lehet bent eldöntenie mondjuk Lacinak, hogy mit csináljon. Mikor lesz szimpibb a nézőknek? Ha elcseréli romantikus vacsira, és így romantikus is, tökös is...vagy felhasználja, mert ez egy mégis egy játék.... Nem tudom azt sem, hogy nekem melyik lépése lenne a szimpatikusabb. :D
Nem könnyű játék ez.

nátrium glutamát 2015.01.05. 18:58:07

@csiri bá:
szőnyeg - medve
lámpa - dennisz
ez nagyon ott van! :D :D :D

Micsell (törölt) 2015.01.05. 18:58:38

@nátrium glutamát: plusz a szavazók nagyobb része még mindig a nők (tini korosztály bőven) ők meg nem nőkre szavaznak

2015.01.05. 19:00:20

@Haplo: Hát ez elég sekélyes beszélgetés lehetett. Robin pont Pennisszel kezd el bandázni, bravó. Remek társaság. Brrrrr.....

vastyúk is .. 2015.01.05. 19:02:15

@egyemakisszíved: ezt sem jelenteném ki ennyire elvágólag, hiszen azért lehet vele karaktertgyilkolni, mert visszatetszést kelt sok emberben. És hogy miért kelt visszateccést, azzal visszakanyarodtunk oda, hogy egyszerűen így gondolkozik az ember :D

egyemakisszíved 2015.01.05. 19:11:00

@nátrium glutamát: Nem azt mondtam, hogy nem kell negatív karakter, de az el is búcsúzhat a fődíjtól, szerintem. Ha nem teszik ki időben a szerkesztők a lábukat, hogy a tujákat elgáncsolják, hogy ne nyaralni menjenek a népek a villába, simán nyernék sorban a valóságshow-kat, az érdekes, a furcsa, a balhés szinte mindig második lenne mögötte, mint a Celeb vagyokban, szerintem. Az emberek szeretik a végén a normálisat, az átlagtól kevéssé eltérőt, a magukhoz leginkább hasonlót díjazni.
@vastyúk is ..: Hát igen, az ősi tabu, a szex. A VV7 szinte minden oldalról ezt piszkálja. Kíváncsi vagyok, mi sül ki végül belőle. Meglátjuk, a végére sikerül-e visszagyömöszölni a szellemet a palackba.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.05. 19:14:27

Mit le reppel ez a csuzliszájú Lacika :)
Jah nem, csak ül és kinéz a fejből :LOL
Ganxstazmus kimaxolva.

www.youtube.com/watch?v=pjIaAOvpjfY

Ditti82 2015.01.05. 19:14:55

@egyemakisszíved: Azért Alekinnyó nem kevéssé tért el az átlagtól. :D Bár kivétel erősíti a szabályt ugyebár. :D

nátrium glutamát 2015.01.05. 19:18:11

@egyemakisszíved: "Az emberek szeretik a végén a normálisat, az átlagtól kevéssé eltérőt, a magukhoz leginkább hasonlót díjazni. "
ezt azért még gondold át vv-re vetítve... mivel nem követtem az eddigi szériákat, csak egy szereplőt tudok felhozni: aureliot. amennyit látok belőle a bv-ben, nem tudom melyik része igaz rá a Tőled származó mondatból. :)
a celebes műsorokat nem nézem, így beható véleményem sincs róluk.
szerencsére jelenleg nincs simán fekete vagy fehér játékos a vellában. mindenkiről össze lehet kaparni jót, rosszat. :)

egyemakisszíved 2015.01.05. 19:18:20

@Ditti82: Az nem kivétel. Rendesen meg is volt döntve a pálya az irányába, végig úgy játszott. Úgy azért könnyű gólt rúgni.

csiri bá 2015.01.05. 19:19:06

@nátrium glutamát: ehhez csak egy régi mondás jut eszembe: a fiú csecsemőre azt mondják, 'ej de szép kis fütyülője van, fél Budapestet meg fogja b*szni, de egy kislányra sosem mondják azt, hogy ej, de szép kis puncija van, fél Budapest meg fogja b*szni'...

Veder1 2015.01.05. 19:19:15

Olvasva titeket, tényleg a következő scenárió a valószínű:

1. Laci magára rakja a lila kendőt
2. Kiválasztott Zsu
3. Kihívott Maci v. Edina (nyertes: első esetben Zsu, másodikban Edina)
4. Kiválasztott Laci
5. Kihívott Robin
6. Nyertes: Laci

És Laci ott van a legjobb hétben.

nátrium glutamát 2015.01.05. 19:23:59

@csiri bá: nem tudhatom. vidéki vagyok :D

Rémület 2015.01.05. 19:25:14

Szerintem Edina jobban örülne a lila kendőnek, mint egy romantikus éjszakának. Adja neki. Azzal sok piros pontot szerezhet.

vastyúk is .. 2015.01.05. 19:27:26

@nátrium glutamát: @egyemakisszíved: úgy fogalmaznám át, hogy a végén az emberek szeretnek vvalami pozitívat díjazni.
Aurélióban például, hogy egy bolod volt, egy ösztönlény, és alapvetően nem ártott senkinek. Időnként jól beszólt a nőknek, de a propellerezései felejtették a nézőkkel.
Ilyen "bolond" mindegyik szériában van, de nem mindegyikben működik. Pl a mostaniban szerintem Denisz, a vv5-ben meg Christofell volt az. Hajlok arra, hogy a vv4-ben Alekosz volt az udvaribolond, abban a közegben megincsak működött.

nátrium glutamát 2015.01.05. 19:27:27

@Vödör: ennyire nem sima azért. túl sok a változó.
szép kis prezit lehetne csinálni a lehetséges változatokról, de a legjobb 7 játékosban lenni azért nem egy egetrengető cél :)

ElzaBerry 2015.01.05. 19:27:53

@Vödör: Zsuzsa nem fogja kihívni Edinát. Önmagát hazudtolná meg még jobban, és fél is tőle, de nagyon. Zsuzsa nem hülye. A Lacis párbajjal egyetértek. Robin ellen visszamenne. Kérdés, mennyi esze van, és rájön-e, hogy a megszelídült rosszfiú figura elég bejövős a csajoknak :) Edinával meg tudná csinálni ezt a helyzetet, Zsúval sosem tudta volna. Kíváncsi vagyok, meglépi-e, az utóbbi napokban nagyon közel vannak Edinával. Szilveszterkor suttogta neki a nagy szerelmi vallomást, valami olyasmi volt, hogy aki a macsót megszelidíti, az nagyon jól jár. Szerintem ezt a vonalat kéne Lacinak kijátszani, és akkor még döntős is lehetne. Én várok egy Dennis-Laci párbajt is.

nátrium glutamát 2015.01.05. 19:29:56

@pomac: nem volt kéznél zacskó... :D

pomac 2015.01.05. 19:32:12

@nátrium glutamát: az ö fejére vagy edinára vagy más lett volna a zacskó szerepe nem mindegy:DD

nátrium glutamát 2015.01.05. 19:32:37

@vastyúk is ..: igen, de ehhez elegendő a végén hozni a kedvelhető karaktert. a nép könnyen felejt. :)
danger! (lásd politikai választások előtti paraszvakítós megoldások)

pomac 2015.01.05. 19:33:56

rtl.hu/rtl2/valovilag/laci-bosszut-akar-allni-adamert tényleg olyan volt mintha meg akarta volna ütni lacit :DD

Akitiltott52 2015.01.05. 19:34:43

Hajrá Zsuzsa és Dóri a többi satnya látvány.Csak bomba jó nők maradjanak,tehát ketten.

nátrium glutamát 2015.01.05. 19:35:36

@pomac: kétesélyes... hányózacskó vs. pöcök-féle fejre tasi :))))
a rako gumi ilyeténszintű felhasználására még nem került sor a vellában. talán fel kellene olvastatni db-vel a használati utasítást róla. :D :D :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.05. 19:35:53

@csiri bá: pedig hogy örülnének egy ilyen dumának a büszke nagyszülők pl. :D:D

vastyúk is .. 2015.01.05. 19:36:20

@nátrium glutamát: Ez jogos. Az meg más kérdés, hogy a végéig is el kell jutni valahogy

pomac 2015.01.05. 19:37:24

ejj fanninak nem akar össze jönni ez az ujévi fogadalom a kevesebb káromkodással :D
rtl.hu/rtl2/valovilag/fanni-bucsuzaskepp-leluzerezte-adamot

Haplo 2015.01.05. 19:41:11

@Micsell: ezereve, valami csapatfeladat utan, a nyertes csapat jutalma volt, hogy olvashattak nezoi leveleket.

Bujumburi 2015.01.05. 19:42:46

@nátrium glutamát: Jaaajaaaa.... ismerek én is ilyen csajt, és nem tudom megfejteni, néha akkora ökörségeket kérdez, mintha más bolygón élne, aztán mindig kiderül, hogy van ott gógyi... gondolom gyerekként ez rögzült be, hogy "aranyos vagyok, cuki vagyok, nem okoskodom sokat, inkább tündérke vagyok és akkor mindenki szeret, mert nem lehet rám sokáig haragudni hi-hi-hi". Szerintem az affektálás is innen van. Ám Csupaszív Fanniból azért néha kitör a zsigeri gonoszság. Persze attól még az egyik legmókásabb karakter annak, aki nincs hasonló ismerőssel megáldva. Ne adj Isten munkatárssal!

csiri bá 2015.01.05. 19:43:34

@Akitiltott52: csak a bombajó nők... magyarul a műanyagok... akkor ez lehet neked az 1000%-os bombanő: forum.p24.hu/forumkep/26/250871/421/12623871/1.jpg :))

Micsell (törölt) 2015.01.05. 19:45:32

@Haplo: úgy megvan köszi, csak az üzenet nem maradt meg, azt hittem mostanában is kaptak

pomac 2015.01.05. 19:46:04

@Haplo: kviz feladatnál volt én ugy emlékszem

Haplo 2015.01.05. 19:46:11

@natalja: Laci nem nyerni ment be, es ezt nem en mondom, hanem o mondta, konkretan nem is jelentkezett a musorba, hanem ugy rangattak bele, egy ejszakain meselte Edinanak, meg azt is, hogy o igazabol az ismertseg miatt vagott bele, mert azt majd arra akarja hasznalni, hogy valami rendor ismerosevel iskolakban tartson drogrol meg ilyenekrol felvilagosito orakat, ha megis nyerne a penz jol jonne, de az elsodleges celja nem ez, kb tudja hogy nem fog nyerni... Ezert a lila hasznalata szerintem nala kizart, mert a celjait nem segiti elo, viszont valami nemes huzas, imidzsepites a kinti eletre az igen, ezert nem fogja hasznalni. Most a ket srac (Robin es Denis) is tobbszor mondta, hogy Laci nem fogja hasznalni a lilat, ugylatszik ezt ok is igy latjak, vagy nekik is kijelentette. De aztan persze meg valtozhat az egesz, ki tudja, jelenleg ez a felallas.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.05. 19:47:02

@Haplo: És eltitkolhatták a vesztesek elől az őket érintőket. .-))

kamilla123 2015.01.05. 19:48:28

@VV Erőlegény: Drága VVErőlegény, nem lehet, h azért kezdted el ennyire csípni Ádámot, mert Daniról azt állítja, hogy okos, ügyes és ő nyeri meg a vv-t? :-)))

Haplo 2015.01.05. 19:49:44

@pomac: igen. Es Denisben nagyon megmaradt, hogy Maciban nem bizhat.

nátrium glutamát 2015.01.05. 19:51:16

@vastyúk is ..: a stratégiában az a lényeg,h jó ütemben váltson a játékos.
ezért nem lehet egyelőre megmondani, h mekkora hiba volt
- db részéről az idő előtti lacira-mozdulás (kellett volna egyáltalán?)
- valamint hogy dani a jobb vagy a rosszabb féligazság mellé sorolt (ideiglenesen vsz)
- edina túlreagálása, elvesztett ártatlan "szegénylegény" karaktere mennyire lesz megbocsátható később,
- laci tud -e hozni vmi mást, vagy marad tripádámba oltott pennisz (mert akkor neki reszeltek)...

@pomac: miért? ebből csak egy szót kell kisípolni :D

2015.01.05. 19:54:08

@Haplo: Ezt az éjszakait én is láttam. :D Ez is lehet csak szöveg, vagy ahogy mondani szokás: taktika. :D De ugyanúgy lehet taktika, ha most romantikusba vált, és feláldozza a liláját Edináért...ez is vethet rá jó fényt. (A korábban már emlegetett szappanopera rajongóknál ezzel nagyon be lehet vágódni.) :D
Egyébként abban az éjszakaiban szinte folyamatosan ő beszélt, Edina csak néha vakkantott neki valamit. Ezzel próbálta magát "eladni". Jól csinálta. Ez a szöveg a megbánásról, meg hogy neki a diplomaosztójára kellene készülnie, nem a villában dekkolni...Jó kis hangzatos monológ volt, de nagyrészt csak szöveg. Mondom, nagy spíler ő.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.05. 19:56:59

Diplomaosztóra? Ahhoz diploma is kéne. Miből van neki? eddig csak Dani jogi tanulmányairól hallottam. felhomályosít valaki?

Haplo 2015.01.05. 19:59:26

@natalja: orakon keresztul folyamatosan mondta... ha az szineszkedes, taktika volt, akkor nyomban javaslom Nobel dijjra.... szerintem nem az volt.

Bujumburi 2015.01.05. 20:00:43

@kamilla123: nem tudom miért, de nekem is pont a végére tisztult le az Ádám képe és a tahóság alatt egy szimpi, reálisan gondolkodó srácot látok, aki nem tudott feloldódni a villában ennyi idő alatt és taplósággal védekezett. + Laci sem volt rá jó hatással, kb. mint Reni Fannira.

nátrium glutamát 2015.01.05. 20:00:50

@nátrium glutamát: bakker! most látom az elírást...
*tirpádám (akart lenni)

2015.01.05. 20:01:35

@Majom1Parádé: Laci mesélt Edinának az életéről. Akkor mondta neki, hogy nem érti magát, mit keres itt a villában, amikor neki inkább a diplomaosztójára kellene készülnie. Vagyis sajnálja, hogy elrontotta eddig, mert neki is tovább kellett volna tanulnia, de sajnos túl sok rossz dolog történt vele etc.
Elég vetítős íze volt, de Edina minden szavát itta.

nátrium glutamát 2015.01.05. 20:02:24

@Haplo: a nobel azért erős... talán egy grammy-t megér ;)

kamilla123 2015.01.05. 20:03:28

Nézem az előzetest, Edinka azon aggódik, hogy Robin hogy nézett rá, amikor visszajött. Egy percere sem akadt ki, h Ádám kiesett, sőt, amikor búcsúzkodott a bábujútól, alig tudta visszafogni a mosolyát (bár ezt csak az előzetes alapján mondom.) Nyilván örül,h kiesett az egyetlen ember, aki még imádott Lacikája figyelmét el tudta vonni tőle. Az ilyen csajok még a haverokra is állati féltékenyek. Amúgy jellemző Edina önzésére az, amikor anno Zsu jött vissza nyertesen, oda sem ment hozzá, nem is örült vagy gratulált, de az első mondata az volt még a kertben: nem kellett volna azt mondanod nekem, mielőtt kimenetél, hogy csak így tovább, mert ez nekem kínos volt.

Haplo 2015.01.05. 20:04:25

@nátrium glutamát: a szep az hogy nem is Nobelt akartam kiosztani neki, azt Fanninak tartogatom :DDD Oscar dijra gondoltam :D

kamilla123 2015.01.05. 20:05:12

@Bujumburi: én is ezt gondolom amúgy, meg én neki is drukkoltam a párbajon. Sőt, nekem még a tahóságai is tudtak tetszeni, pl amikor Denisszel vitázott. Csak tudom,h VVErőlegény nagy Dani fan, ezért mondtam:-)

2015.01.05. 20:07:12

@Haplo: Biztos volt benne sok igazság is, mindenképpen ügyesen forgatta a szót. De én ismerek olyan embert, aki bizonyos időközönként elő tud adni hasonlóan hangzatos megbánásokat, és kilátásba helyezi a "na de majd most"-ot, de ugyanúgy állóvízben ácsorog, és semmit nem tesz, csak beszél. Ez persze nem jelenti azt, hogy Laci nem volt őszinte (LOL). :D
Viszont tök jó meglátásai voltak a villatársairól. :D

nátrium glutamát 2015.01.05. 20:08:58

@Haplo: mindjárt gondoltam :D
(kihagytad volna?)
fannika milyen témában kapná?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.05. 20:09:12

@natalja: Köszi! A rendőrös-drogos beszólás bizonytalanított el, mondom lehet elvégzett valami gyorstalpalót? :-) Ok, poén volt, nyilván nem lehet ilyet végezni...

nátrium glutamát 2015.01.05. 20:14:17

@Majom1Parádé: okájés rendőrtisztit levelezőn. tuti, van olyan, mert néhányukon látszik :)))

2015.01.05. 20:17:42

@Majom1Parádé: :D Fiataloknak szeretne előadásokat tartani, bűnmegelőzésben utazik. Egy másik videóban meg azt mondta, hogy a TF-re akar menni. Ezek szerint mindenképpen pedagógiában gondolkozik. Látom is magam előtt: "Másszál már a kötélre te csicska hülyegyerek, basssssszd meg, f@szom."

csiri bá 2015.01.05. 20:22:21

bűnmegelőzésben utazik... és mit fog mondani? Gyerekek ne igyatok, ne drogozzatok és ne jelentkezzetek a VV-be? :)))

Nem Penny hajója 2015.01.05. 20:27:41

A valovilag.hu-n lévő előzetes alapján Ádinának megint fájni fog a feneke :)

2015.01.05. 20:28:01

@csiri bá: Bizony. :D Már nem emlékszem, de valami olyasmit mondott, hogy neki soha nem ért semmit, amit az iskolában mondtak neki. Ne csináld ezért, meg nem csináld azért...Lesz@rta, és kipróbált mindent. DE Ő majd sokkal hitelesebb lesz, mert ő már tapasztalatból tud beszélni, vagy valami ilyesmi. Neki ez fontos, és ezt INGYEN is elvállalná.

nátrium glutamát 2015.01.05. 20:33:39

@natalja:
erről szólt az este:
blablablablablabla (alszik már? fasszom...) blablablablablabla (mé' nem alszik??? )blablablablablabla (ha nem látom a fejét meg tudnám...) blablablablabla, na őrködjenek most már a többiek! (huhh, bazzzmegfasszom de hosszú este vót)

szmoti 2015.01.05. 20:37:52

@Nem Penny hajója: háhá, megnéztem én is, Laci milyen kis kedvesen elfordítja a fejét állandóan :D

2015.01.05. 20:38:24

@nátrium glutamát: :D "blablablablablabla (ha nem látom a fejét meg tudnám...) "

:D Szegény, ezt már mondták páran a villában, na jó...hát nem pont így, de akkor is ez volt a lényeg.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.05. 20:38:54

Most olvastam vissza az egész napot, @Ay Mama, Que paso: hát, erre nem találok szavakat, kurvajó lett.... eszméletlen vagy. :D

2015.01.05. 20:39:53

@szmoti: Őket nem zavarja, hogy kint van a fejük.

szmoti 2015.01.05. 20:41:51

@natalja: úgy tűnik :) viszont láthatóan Lacit zavarta, ha Edina feléfordult :) persze ez alapján a fél perc alapján, inkább nem mondok semmit, kitudja megint mit vágtak össze ide :)

egyemakisszíved 2015.01.05. 20:42:38

@natalja: Mikor Edina táncol, szexi dög lesz belőle, az összes pasi rá csorgatja a nyálát, és róla ábrándozik, mert tele van élettel, szenvedéllyel.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.05. 20:44:09

@kamilla123: Azért kedvellek, mert átlátsz a szitámon! :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.05. 20:45:48

@csiri bá: nahát, Dóri milyen jól néz ki barnán...

2015.01.05. 20:46:14

@egyemakisszíved: Igen-igen. Mondjuk tényleg jól táncol, ügyes is, érzéki is. De utána mindig hozzáteszik mentegetőzve, hogy amúgy soha eszükbe nem jutna, csak amikor táncol. Hát ez nem túl nagy bók.

@szmoti: :D Tényleg, ezt még nem is figyeltem.

egyemakisszíved 2015.01.05. 20:50:08

@natalja: Én elég nagy bóknak láttam, mikor Robin és Dennis erről beszéltek. Meg a pasik tekintete is erről árulkodott. Robin épp azt mondta, hogy mivel ő általában nem így néz rá, hanem testvérként, zavarba is jön tőle, hogy milyen nem helyénvaló gondolatok járnak a fejében.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.05. 20:53:56

@natalja: "Akkor mondta neki, hogy nem érti magát, mit keres itt a villában, amikor neki inkább a diplomaosztójára kellene készülnie. Vagyis sajnálja, hogy elrontotta eddig, mert neki is tovább kellett volna tanulnia, de sajnos túl sok rossz dolog történt vele etc."

Vessetek a mókusok elé, de én néha tényleg ezt érzem Laciban... pontosabban azt, hogy alighanem nem lehetett rossz eszű gyerek, tán még a lehetősége is meg lett volna rá, hogy tanuljon, ehelyett valahol, valami nagyon félrement. Az, hogy ezt felismeri és bánja, legalábbis erre utal. Többször is utalt ilyesmire...
Az összes többi -kivétel Dani és esetleg Robin, de számomra ő tök sötét ló-, egyáltalán nem foglalkozik ilyesmivel, tökéletesen kielégiti hosszú- és rövidtávú igényeiket a szoli-buli-szopi-nyali-ruci-dizsi szent hexagon igénye és imádata.

nátrium glutamát 2015.01.05. 20:54:45

@egyemakisszíved: amikor meg felköti a fésületlen haját a feje búbjára és tudálékoskodik,akkor meg visszaszívják minden előző gondolatukat. ettől "zacskós" a csaj.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.05. 20:55:40

@Vödör: igen, igen, tökéletes! A Sok hűhó.... a pont az i-n, vagy a mondat végén. :)

egyemakisszíved 2015.01.05. 20:57:18

@nátrium glutamát: Az Fannika ostobasága, aki úgy látszik, nem sokat néz tükörbe, amikor nincs kisminkelve.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.05. 20:59:15

"A végére egy kép Edina másodlagos nemi jellegeiről, így asszem, már csak Fannié hiányzik az albumból."

Nem lehet, hogy Fanninak is olyan "mellei" vannak, mint Teónak voltak és azért takargatja állandóan? Akkor nem kell csodálkozni, hogy csak melltartóban zuhanyzik.
De az is lehet, hogy ez is csak pénz kérdése. Nehogy már Sixx is ingyé' rakosgassa be a posztjába az ő pucér képeit. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.05. 21:00:42

@egyemakisszíved: Fanni a tipikus esete a szálka vs. gerenda esetének.... Műszempilla és smink nélkül kifejezetten csúnya.

beacska 2015.01.05. 21:00:44

@Vödör: legjobb hét? olyan nincs is ;)

2015.01.05. 21:01:22

@egyemakisszíved: Testvérként? Erre nem is emlékszem. Szerintem Edinát cinkesnek tartják (mint nőt), és még majdnem megkívánták tánc közben. Én nem örülnék ilyen bóknak: "Ilyenkor tánc közben elgondolkozok, kifacsarna, mint a szart, de amúgy meg nem tudok rá így sehogy gondolni."

Belllaba 2015.01.05. 21:02:02

Edinka fejével a csöcsös képen mi történt? Összement hosszában? Vagy csak én látom így?

Veder1 2015.01.05. 21:03:01

@nátrium glutamát: a Nobel az tudományos (+béke, irodalmi, míg valaki...) a Grammy meg zenei, akkor már kapjon olimpiai érmet a színészkedésért :)

2015.01.05. 21:06:22

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Amikor hallgattam, én is elhittem neki. Mondjuk ledobhatná magáról ezt a gettóstílust. Az mindenképpen dicséretes, hogy ő nem celebségben és műsorvezetésben gondolkozik, hanem tanulást emleget.

egyemakisszíved 2015.01.05. 21:07:14

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Hogy a kibodorított haját el ne felejtsük. :)
@natalja: Pedig a kislányos termetű nő izgalmas kombó a pasiknak, mert az alkata és a természete egyszerre tudja megidézni a pasik számára a védelmezésre szoruló kislányt és szenvedélyes szexistennőt. És sokáig tartós marad, mert az idő nehezen fog rajta. :)

2015.01.05. 21:11:08

@egyemakisszíved: Én nem vagyok biztos abban, hogy a természete miatt nem tudnak rá "úgy" gondolni, de persze honnan is tudhatnám, mi jár abban az okos kis fejükben. :D (Pennisz, Robin) De bizonyára van igazság abban, amit írsz, és hiszek neked. :)

nátrium glutamát 2015.01.05. 21:13:16

@Vödör: tényleg?
vajon méltóztattad elolvasni mire is válaszoltam?
(ihletadó:
Két bolond sakkozik. Egyszer az egyik felkiált:
- Góóóól!!!
Mire a másik:
- Te hülye, hát nem tudod, hogy a teniszben nincs is gól!)
relax
akinek szólt, megértette. további fingreszelés: oscarra túl gyenge, de grammyra még befér.

Csak ügyesen! 2015.01.05. 21:15:16

@natalja: Há' de akkor mér nem ment a TF-re ez a jóember, ahelyett h itt b@ssza a rezet? Neki való lenne, priusza meg csak nincs, az gondolom, kiderült volna már a Bors és társai jóvoltából.

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nekem is ez volt a benyomásom, a bátyja is egy egyszerű, rendes gyereknek tűnt, gondolom, ez lehet az oka az apukával való nem túl jó viszonynak is. Valami félrement, h mi, az nem derült ki, biztos volt oka.

Csak ügyesen! 2015.01.05. 21:17:02

@Ay Mama, Que paso: Most tudtam csak én is elolvasni, nagyon jó :D

jimjim 2015.01.05. 21:17:43

[Off] Kibe botlottam ma full véletlen?!? Középsuli Kazal :D (Hogy érettségizett azt nem tudom :D )
budaikozep.uw.hu/Csapat_kepei/Novozanszki%20Fanni.jpg

csiri bá 2015.01.05. 21:19:14

@nátrium glutamát: azért az AVN Awardsra még simán jó lehet. :))

egyemakisszíved 2015.01.05. 21:21:06

@jimjim: Csak nem egy zacskós lány? :)

nátrium glutamát 2015.01.05. 21:22:03

@csiri bá: melyikük? :D
komolyabb átszervezés nélkül nem túl esélyesek :)))

nátrium glutamát 2015.01.05. 21:23:57

@jimjim: vótmá! :D
nem érettségizett le, mert kimaradt a suliból.

csiri bá 2015.01.05. 21:24:31

@nátrium glutamát: több kategória is van, szóval jutna mind a 4-nek. :)))

Emanuelle 2015.01.05. 21:26:34

@Ascent: Ádám egy büdös suttyó, nem tudom te mit láttál benne. Azon meg, hogy a nézőknek mi vagy ki kell én már nem csodálkozom, amióta olyan senkiháziak tudtak VV-t nyerni mint Alekosz vagy Aurelio.
Akik szerint meg tuja nem nyerhet, csak annyit mondanék csendesen: Szabolcs
Bár 2002 óta nagyot fordult a világ.

nátrium glutamát 2015.01.05. 21:28:51

@csiri bá: újabb szereposztás? :))
körvonalazódnak a kategóriák... összedobjuk? :D

jimjim 2015.01.05. 21:29:09

@nátrium glutamát: Akkó nem is szóltam, azt is szép csendben :D

csiri bá 2015.01.05. 21:33:45

@nátrium glutamát: várom a javallatokat rendező úr. :))))

Micsell (törölt) 2015.01.05. 21:35:28

@nátrium glutamát: súgónak jövök ha kell valami plusz ötlet :D

Bujumburi 2015.01.05. 21:39:49

@kamilla123: :))) kár, hogy nem engedte el magát korábban :)

ruzs54 2015.01.05. 21:42:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: beköltözés előtt vmi mosaic tv vmi-nek mondta hogy kimaradt az isiből, elment dolgozni vmi butikba, de levelezőn csak meg lett az érettségi

nátrium glutamát 2015.01.05. 21:46:34

@csiri bá:
kategóriákra?
legjobb zacskós, legtöbb szilikon, legkisebb dudás a csárdában, leginkább :))
osszátok el! :D

krumplicukor 2015.01.05. 21:46:50

@jimjim: Hehe, azért jól kikupálódott a kiscsaj :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.05. 21:48:48

@nátrium glutamát: "nem érettségizett le, mert kimaradt a suliból" naháááát, még egy érettségije sincs? És ezek után hogyhogy nem ő kapta a tanulatlan, bunkó, "tanyasi" jelzőket? :D

Veder1 2015.01.05. 21:49:29

@nátrium glutamát: ezt benéztem, már tudtam amikor elküldtem, bocs :)

nátrium glutamát 2015.01.05. 21:51:34

@Vödör: no para :)
a legjobb családban is előfordul :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.05. 21:51:55

@ruzs54: hát, erről a "van az a pénz" mondás jut eszembe.... aki a mikroport működésére is nyilvánosan rácsodálkozik, az hogy a picsába' tudott leérettségizni?
A "hogymondják szép szóval, hogy fasz?"-ról nem is szólva. :D

Ascent 2015.01.05. 21:58:46

@Emanuelle: @Kismalacka: Olvastam a Blikkes megnyilvánulását, teljesen normális volt. Szerintem nagyon sok volt benne, de nem élt a lehetőségekkel. Ez a nőkkel hogy beszélt dologba meg bele se menjünk. Mindenki azt kap, amit ad. Ha a Fannika úgy fog beszélni, mint egy utolsó prosti, aki ne csodálkozzon azon, hogy úgy is beszélnek vele. A nők beszélhetnek bent ahogy akarnak, de a férfiaknak meg kell válogatniuk a szavaikat feléjük?:D Ez pontosan az, amikor a 60 éves papa arra rakja magát, hogy mennyi idős, ezért kell tisztelni. miközben lehet hogy egy fiatalabbnak már körülményei folytán több tapasztalata van. Ezeket hívják ám DISZKRIMINÁCIÓNAK. Ám nem csak a férfiak tudják a nők ellen, hanem fordítva és pontosan ez történt és ez történik bent. Látszik, hogy a szavazóközönség még mindig a középkorú nőkből áll, akiknek csak a nő-ség maradt, nem egyenlő nőiességgel.

beacska 2015.01.05. 21:59:18

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nekem Fannival kapcs. az az érzésem, mint Zsófikával anno: csak megjátsza. csak Fanninál ez egy védekező mechanizmusnak tűnik

Bujumburi 2015.01.05. 21:59:57

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): anyukája nyilatkozta, hogy amikor már mindenki lemondott róla, akkor estin megcsinálta... úgyhogy szerinte még az is előfordulhat, hogy Fanni egyetemre menjen, mert amit nagyon akar, azt véghezviszi. :)

Csak ügyesen! 2015.01.05. 22:01:44

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Mivel közeli képeim vannak a jelenlegi érettségiről, azt kell mondanom, h az érettségi manapság már nem az, ami még akár 10 éve is volt. (Természetesen nem az emelt színtűről beszélek és nyilván nem a színötösökről.) Gyakorlatilag csak az nem megy át, aki meg sem próbálja. Fokmérője szinte zéró.

pomac 2015.01.05. 22:01:51

@Bujumburi: az sem mostanában lesz :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.05. 22:02:50

@beacska: De Zsófikáról azóta se bizonyosodott be az ellenkezője. Vagy kimaradtam valamiből?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.05. 22:03:52

Ó, én azt hittem, Medve táncol a paplan alatt az udvaron...

tvbuzi 2015.01.05. 22:04:00

macinak egy popcorn volt a fülében?

nicu71 2015.01.05. 22:04:29

ne már hogy robin nyerte az éneket...dani ezerszer jobb volt...és elfelejtettem savazni :(

Bujumburi 2015.01.05. 22:04:36

@Ascent: Nálam az időnként kibuggyanó undorító stílusával, ahogy pl. Zsuzsával beszélt, amikor az visszajött egy elég komoly párbaj után... "takarodjál befele, stb." annyira taszítóvá vált, hogy én sem éreztem helyén, azt, amikor ő bármit kikért magának. Tény, hogy Ádám ostoba volt, hogy ugyanabban a stílusban ugatott vissza... de azért tényleg komoly ez a kettős mérce a kis fejében.

tvbuzi 2015.01.05. 22:05:26

edina lázít,
átverte a fejemöt

Bujumburi 2015.01.05. 22:05:51

@pomac: :D kitudja... semmin nem lepődöm meg, ott van pl. az Eszterházy Főiskola Egerben... :D a Lévai Adrienntől kezdve mindenki odajár papírért.

kamilla123 2015.01.05. 22:06:00

Edina megint Zsu-t ekézi.

Rémület 2015.01.05. 22:06:02

Hoppá. Dórinál rossz helyen kopogtat Edina.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.05. 22:06:22

@Bujumburi: előfordulni, előfordulhat, de nem fog.... Aki képes olyat nyilatkozni, hogy azért akarja megnyerni a vv-t, hogy a pénzből Amerikában négerspermát vegyen azért, hogy a félvér gyerekének ne legyen gondja a szolira... hááááááát.... :D

pomac 2015.01.05. 22:08:25

@Bujumburi: ismeren :DD nem kell bemutatni:DD

tvbuzi 2015.01.05. 22:08:25

PVC a világnézete miatt smárol le mindenkit "szeress mindenkit úgy mint magadat"

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.05. 22:09:25

@nicu71: ezzel ismét bebizonyosodott, hogy a vv-re nyugdijas nénik is szavaznak.
Nem véletlenül álltak ott naftalinszagú sorfalban a párbaj után... :D

Commodore 2015.01.05. 22:09:38

Érted hazudnék? tikitakitaktika

csiri bá 2015.01.05. 22:10:34

Fáncsikát már szinte csak a sztreccsnaci tartja össze. :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.05. 22:10:39

@beacska: na jó, de ehhez nem ész, hanem gyomor kell. :D

beacska 2015.01.05. 22:11:05

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): :d jó duma, tetszik...éééés MEGINT írtak róla az újságok? ;)

tvbuzi 2015.01.05. 22:11:07

ádám most is csodálkozik, hogy kiesett?

astryle 2015.01.05. 22:11:20

én kezdem nagyon rühelleni a munkásbajszot :D egyre unszimpatikusabb... az elején azt hittem ő nyeri, de ez csak egy kis álszent görény. PVC nagyon jól tolja idáig, mert pártatlannak látszik..

nátrium glutamát 2015.01.05. 22:11:32

dóri elmondta nem egyszer,h utálja a pletykákat, és inkább hisz a saját tapasztalatainak :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.05. 22:11:46

Azért Fanni térdei is megérnek egy misét, nem csak Edináé. Tiszta kék-zöld folt... úgy tűnik, tényleg jó kis buli volt szilveszterkor. :D

beacska 2015.01.05. 22:11:59

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hááát, azért el kellet érnie vhogy...nem volt nehéz, de kifundálta, tervet szőtt, megcsinálta, és működik ;)

Mók_Ica 2015.01.05. 22:12:08

hali :) úgy látom fáncsinak sikerül a jól megfogalmazott újévi fogadalmát betartania... 1 mondatban, minimum 1 csúnya szó :))))) jipppi :))))

Micsell (törölt) 2015.01.05. 22:12:11

ugye nem dóra fogja a legjobban átlátni az egészet? csodálkoznék

csiri bá 2015.01.05. 22:12:53

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): tévedsz, teszkókártyáért cserébe állhatnak ott, utána mennek a szomszédba beváltani csirkefarhátra. :)) (fújj ez most gonosz volt)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.05. 22:13:06

@beacska: na jó, de EHHEZ is gyomor kell, nem ész. És normális ember még csak nem is irigyli. :D

Skyline79 2015.01.05. 22:13:07

Fanni bugyija a szobából kifele hogy alakult át franciából tangára? Többször vették fel?

tvbuzi 2015.01.05. 22:13:40

fanni és zsú a kebelbarátnők

vastyúk is .. 2015.01.05. 22:13:41

nah Zsu már csatába menne

Mók_Ica 2015.01.05. 22:13:54

zsu és fáncsi milyen jó kis barinők lesznek......

Skyline79 2015.01.05. 22:14:17

Edina egyre jobban maga alatt ás....

beacska 2015.01.05. 22:14:17

@Skyline79: áááá, nem hiszeeem :D

Schlomo Goldberg 2015.01.05. 22:14:19

Miért kell orrba szájba ádinkát tolni, kezdem úgy érezni nem sokáig nézem már a VV-t.

tvbuzi 2015.01.05. 22:14:47

fanni már tudja mit vesz fel a párbajra, akkor no problem
(no school, no job, no problem) bazz

beacska 2015.01.05. 22:15:01

@Mók_Ica: Fanni alapban jótermészetű, csak elragadta az alkalmaszkodás

Micsell (törölt) 2015.01.05. 22:15:07

lányszövetség minusz bajusz

Haplo 2015.01.05. 22:15:33

en konkretan mind a negy lanytol massziv kiuteses/viszketos undorrohamot kapok....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.05. 22:15:44

@Micsell: Dórinak azért van már annyi a háta mögött, hogy meg legyen a magához való esze...

kamilla123 2015.01.05. 22:16:27

Fanni kérdezi be, hogy Zsu miért kedves, közben meg ő eddig sem volt bunkó Fannihoz, ráadásul most Fanni kezdett dörgölőzni. Aztán véletlenül kiderül, h Fanni arra számít, ő megy majd párbajozni. Na, ebből is Zsu-t hozzák majd ki szemét törtetőnek.

Micsell (törölt) 2015.01.05. 22:16:27

@beacska: én még csak lesek, h a műanyagban van spiritusz

tvbuzi 2015.01.05. 22:16:51

@Micsell: akinek bajsza van az nem lány :D

borgőzös véleményhuszár 2015.01.05. 22:16:51

Ármány és szerelem.
Sajátítsunk ki embereket, véleményeket és toljuk a saját vélt vagy valós igazunkat orrba-szájba!
Tényleg a VALÓvilág ez! :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.05. 22:17:25

Számomra tök ijesztő ez a Robin. Nem szivesen szállnék be vele egy liftbe éjjel, valami hosszabb útra...

Rémület 2015.01.05. 22:18:03

az őszinteség szót tiltsa már be a fideszkétharmad alkotmányba foglalva!

Mók_Ica 2015.01.05. 22:18:05

@beacska: egy kis tanulás ráférne.....

milyen tiszta szívvel álltak a lakók robin mögé, és arra szavaztak, hogy ádám jön vissza..... és még magyarázzák is.... ez elég fura.....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.05. 22:18:46

@Schlomo Goldberg: Nem értem.... Edinát legalább 8 perce nem mutatták. A másik három lány beszélgetéseit hallhattuk/láthattuk helyette.

nátrium glutamát 2015.01.05. 22:18:51

@tvbuzi: fanni csak szeretne keblet :D

mosca.df 2015.01.05. 22:18:56

na nézd már az ótvaros kolompárt, hogy keveri a sz@rt megint!!!! undorító, és ahogy kamuzik!! ő - érted, ő!!! - nem bírja már a sok 'tattikázást'... hát a hajam kihullik, hogy nem szakadt rá a kupola azon nyomban!! persze vágom, mi a baja, b@ssza a csőrét, hogy nem jött be a terve, nem sikerült elszigetelniük a fekete démont... ojje, de sz@r lehet! (gyomorforgató ez a szutyok, megegyengetném a fejét egy szívlapáttal)

Micsell (törölt) 2015.01.05. 22:19:08

@tvbuzi: így már értem a turul-t :D

beacska 2015.01.05. 22:19:42

@Micsell: nekem ő titkos favoritom...még ha villant egy "megbánást" v. "megtérést" tuti nyerő lehet...de ez azért tőle idegen lenne, valljuk be :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.05. 22:20:02

@Mók_Ica: "milyen tiszta szívvel álltak a lakók robin mögé, és arra szavaztak, hogy ádám jön vissza..... és még magyarázzák is.... ez elég fura....." jaja, ezen röhögök én is... micsoda egy kétkulacsos banda, biztosra mennek. :D

Haplo 2015.01.05. 22:20:30

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ok se voltak jobbak... konkretan kezdek nagyon nagyon egyutterezni a bentlevo himnemuekkel es komolyan sajnalni oket a felhozatal miatt :D

tvbuzi 2015.01.05. 22:20:37

zsuzsát hogy leoltják mindig :DDDD

beacska 2015.01.05. 22:20:41

@Mók_Ica: ki szavazott Robin mellett? csak volt 1?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.05. 22:21:11

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: egyszer itt fogsz infarktust kapni.

De előtte azért még áruld már el légyszi, hogy az "ótvaros kolompár" alatt kit értettél, úgy mégis?

Mók_Ica 2015.01.05. 22:22:05

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): egyedül denis (aki egy sudri-bugris sztem) vállalta fel és szavazott robinra...... és igen, mennyivel eCCerűbb így nekik, bárki is jön vissza..... pffff

tvbuzi 2015.01.05. 22:22:14

szegény edina, brühühűűűűűűű
meg kell a szívnek szakadni

kamilla123 2015.01.05. 22:22:25

Egyszer ismertem egy emberkét, aki az értekezleteken mindig megismételte a főnök mondatának a második felét, és hangosan helyeselt, ha kellett, ha nem. Emiatt állandóan hallottuk a hangját és úgy tűnt sokak számára, hogy vannak ötletei és saját gondolatai. Ugyanezt nyomja Edinak Danival.

Na, most meg Edinka megint eljátssza a mindkettőtől elbúcsúzok taktikát. És még Zsu a kétszínű.

Rémület 2015.01.05. 22:23:06

Már figyelni se tudom az Edinát. Mondja, mondja én meg bealszom.

mosca.df 2015.01.05. 22:23:15

@Schlomo Goldberg: igen, én is nyomok olyankor egy mute-t azonnal , úgy elviselhetőbb - minél jobban tolják, annál jobban kijönnek a személyisége árnyoldalai, annál ellenszenvesebb - nem hogy hagynák kicsit a háttérben, hogy az embernek legyen esélye elfelejteni, hogy milyen is valójában...

borgőzös véleményhuszár 2015.01.05. 22:23:43

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Mért mondaná el?
Itt a célozgatás az alap. Meg a hátad mögött kidumálás. Ez megy a Villában, lekopizzák itt is a példaképet.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.05. 22:23:45

@Haplo: Az utóbbi szériákban, valahogy mindig a lányok voltak az igazán gázosak... a hülye picsák, ahelyett, hogy összefognának, nagyobb farokméregetést vágnak le a nagy rivalizálásban, mint falusi diszkóban a Hmcsék. :D

Mók_Ica 2015.01.05. 22:24:00

@kamilla123: mindegyik kétszínű, aki robin mögé állt és ádám győzelmére szavazott.... +magyarázkodtak is rendesen.....

vastyúk is .. 2015.01.05. 22:24:47

@kamilla123: Robinnal jóban volt Edina. nem igazán értem, hogy attól hogy Ádámot választotta, miért ne búcsúzhatna el Robintól?

Fu Szekh Li 2015.01.05. 22:24:56

@tvbuzi: Azt nem értem, hogy Laci az első párbajnál felfogta, hogy azért is jött vissza Zsu, mert annyira vakon gyűlölködtek ellene, most meg ugyanezt csinálja.

borgőzös véleményhuszár 2015.01.05. 22:25:31

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: Az ilyenek nem haggyák, hogy felejts. :D
Mindig nekik kell a középpontban lenniük! :D
Buta egy nő ez és tenyérbemászó néha.

mosca.df 2015.01.05. 22:25:43

@nátrium glutamát: dehogynem (van ami sosem változik) xDDD

Mók_Ica 2015.01.05. 22:25:57

@beacska: érdekes, ugye? pedig én nem kedvelem különösebben deniszt.... de most ezért neki jár a keksz.....

beacska 2015.01.05. 22:25:59

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): de ez nem csak bent van így....vhogy egy focicsapatnyi fiú jobban jön ki egymással, mint 3 lány

és LESZAROM, h általánosítás...és nem vagyok hajlandó vitázni ez ügyben

Mók_Ica 2015.01.05. 22:27:40

@beacska: erre meg neked +1.... vita nélkül :))))

vastyúk is .. 2015.01.05. 22:28:01

@beacska: pont beszéltük ezt délután :)

Rémület 2015.01.05. 22:29:07

Az ember a gyengébbet is visszavárhatja és mögé állhat. Nem tudom, hogy miért kétszínűség, hogy Robint támogatják, bár gyengébbnek tartják.

vastyúk is .. 2015.01.05. 22:29:58

@Micsell: akkor nem csodálom, hogy rendszeresen félreértelmezitek a mondandóját :D

pomac 2015.01.05. 22:30:49

@beacska: hát ez azért lehet egyszerü példa erre, mert egy focicsapat simán meg huzna 3 lányt egyszerre is de a 3 lány azt szeretné hogy csak az egyiküket huzza meg egy focicsapat egyszerre :DDD

Hbbm 2015.01.05. 22:31:12

Egyebkent beszaras, Zsu hozza ki a vegen Dori meg Fanni szeretheto enjet! Mellesleg Zsunak is jot tett a valtas...

Micsell (törölt) 2015.01.05. 22:31:16

@vastyúk is ..: nem értelmezzük félre, ezt én is mondhatnám, csak fogadd el h nem bírom a pofáját, ennyi :D

Fu Szekh Li 2015.01.05. 22:31:22

@vastyúk is ..: Mostanában van valami azon kívül, hogy Zsu szemét?

nátrium glutamát 2015.01.05. 22:32:09

@vastyúk is ..: nem akarlak megbántani, de milyen mondandója van, amit halkabban nem lehet?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.05. 22:32:20

@Mók_Ica: vagy valójában egyiket sem várták igazán vissza, sztem úgy lehettek/lehetnek kettejükkel, mint mi is... darab-darab.

Mók_Ica 2015.01.05. 22:32:36

@Rémület: szted mit számít, hogy ők kit tartanak esélyesebbnek??? úgy gondolom, ha már vki mögé odaálltak, tartsák őt erősebbnek....sztem.... :)))

vastyúk is .. 2015.01.05. 22:32:44

@Micsell: hihihihihi. azért volt a smájliii, mert ha nem halllanátok, nem tudnátok :D

csiri bá 2015.01.05. 22:33:29

@Mók_Ica: nem keksz hanem inkább egy Friskies Picnic de egyébként egyetértek... +1

tvbuzi 2015.01.05. 22:33:51

edina miért nem laci mellé ül?

beacska 2015.01.05. 22:34:07

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): @Mók_Ica: de a kérdés ilyenkor nem az, h "kit vársz vissza?" az nem ugyanaz, mint a "mit gondolsz, ki jön vissza?"

borgőzös véleményhuszár 2015.01.05. 22:34:08

Lenyomjátok a torkukon a véleményt? Hát milyenek vagytok már!
Akinek Ádina kell, hagy kelljen. Legalább beindul a zacskóbiznisz.

vastyúk is .. 2015.01.05. 22:34:08

@nátrium glutamát: viccnek szántam. a mute az nem halk, hanem néma. tényleg csak viccnek szántam

Micsell (törölt) 2015.01.05. 22:34:31

@vastyúk is ..: nem fogunk kiegyezni úh sztem ne vegzáljuk egymást ;)

Mók_Ica 2015.01.05. 22:34:32

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): denis, lacci és edinka úgy szavazott, ahogy mögéállást :))) a többieknek valóban darab-darab öööö tuja-tuja :)))

Haplo 2015.01.05. 22:34:53

most latom ahogy odament/odarohant Robin Lacihoz... hat az nem kifejezetten barati udvozles volt, egy pillanatig azt hittem meguti...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.05. 22:35:04

@beacska: ne is mondd... dolgoztam egyszer olyan mhelyen, ahol 17 nő volt és 4 pasi.... rémálom volt.
Azóta hálistennek megadatott, hogy ügyeljek az ilyesmire. :D

Rémület 2015.01.05. 22:35:37

@Mók_Ica: Mármint hazudják, hogy őt tarják erősebbnek?

mosca.df 2015.01.05. 22:35:47

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): alacsony a vérnyomásom alapból, nincs miért aggódnod, ettől megy fel normál értékre xDDD /és persze, hogy elárulom, bár pontosan tudod, ki az, ne kammerkedj :P/

nátrium glutamát 2015.01.05. 22:36:04

@vastyúk is ..: ma mindenki tanítósat akar velem játsznani?
ofc nem mute-olják le, csak mondják, mert akkor nem hallanák mit mondanak rá a többiek :)))
*ofc = of course (természetesen) ;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.05. 22:36:06

Edina aztán jól megnyugtatta Lacit: "légy nyugodt, itt vagyok..." :D:D

tvbuzi 2015.01.05. 22:36:09

edina tattikázik :DDD

Mók_Ica 2015.01.05. 22:36:31

@csiri bá: oksa, akkor kap egy olyat... :))) ;)

@beacska: mivel nem múlik semmi ezen, nyugodtan mondhatták volna azt, aki mögé egyébkét álltak.... :)))

Micsell (törölt) 2015.01.05. 22:36:53

@nátrium glutamát: és akkor mi szólunk be, right, bro? :D

vastyúk is .. 2015.01.05. 22:37:11

@nátrium glutamát: nem mute-olják le, nyilvánvaló volt számomra... ezért toltam be a viccet.

mosca.df 2015.01.05. 22:37:20

blahalujzai alakítást látunk éppen, na brávó! xD (nem vágja, hogy a kamerák mindig veszik?)

csiri bá 2015.01.05. 22:38:36

zsírmedve fülében füles van és azon utasítják? :)))

Mók_Ica 2015.01.05. 22:38:48

@Rémület: ha hazugság, akkor mivel is támogatják? vagy ezzel "erősítették" robint?? igaziból a magyarázkodások voltak számomra furák....

vastyúk is .. 2015.01.05. 22:38:57

@Micsell: @nátrium glutamát: Na akkor megkövetem magam. nem beszólásnak, viccnek szántam. Bocsesz. Elnézést. Eszem ágában nem volt megygyőzni bárkit is.

tvbuzi 2015.01.05. 22:39:41

most következnek a dugások

pomac 2015.01.05. 22:39:48

nem a kiválasztást várja, hanem a kihivást edina :D

mosca.df 2015.01.05. 22:40:04

@borgőzös véleményhuszár: már elmondtam, há' most szólsz csak? xDDDD

Mók_Ica 2015.01.05. 22:40:18

@csiri bá: az egy nagyothalló készülék..... de úrist'n.... ezek szerint a kanapétól romlik a hallása.....

gyün a végrendelet hihihihiih

Csak ügyesen! 2015.01.05. 22:40:20

@Haplo: Pedig tegnap azt hittem, h normális volt, mint szokott lenni (eltérően a többivel :) ) Régi szériákban nem egyszer volt, h a győztes ahhoz ment oda először, akinek tényleg számított, h kiesett a másik, mintegy sajnálatot kifejezni. Ez nem volt szimpi Robintól most.

nátrium glutamát 2015.01.05. 22:40:44

@Micsell: hadd szóljon, bro! :D

@vastyúk is ..: semmi gond, néha elvesztem az irónia-szmájlit. bírom én a metalchickent :)))

csiri bá 2015.01.05. 22:40:53

"a lábszaga meg rettenet" - :DDD

Micsell (törölt) 2015.01.05. 22:40:57

fanni lábszaga rettenet az egója az egekben pedig közepes - by ádám :-O

Mók_Ica 2015.01.05. 22:41:39

robin ülve pisil..... hát ez azért, mert egyedül nevelte anyukája :))))

tvbuzi 2015.01.05. 22:41:48

sugárban hányok (az edinás résznél)

Micsell (törölt) 2015.01.05. 22:41:56

@nátrium glutamát: szerinted? :D nem mondom ki :DD úgyis tudod

Mók_Ica 2015.01.05. 22:42:15

ádám elég durva levelet írt.... :)))))

borgőzös véleményhuszár 2015.01.05. 22:42:42

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: Elkéstem. Van ilyen. :D
Mondtam már, hogy szép az új rucid jégvirágom? ;) :))

Mirocska 2015.01.05. 22:42:55

Fanni kicsit összekeveredett... :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.05. 22:43:07

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: nem baszogatni akartalak, de tényleg nagyon indulatos tudsz lenni néha... és ez nem áll jól.
Nekem is alacsony a vérnyomásom, de én az alapjárati fordulatszámot a reggeli forgalomban érem el, mert rajtam kivül természetesen minden sofőr idióta. :D

tvbuzi 2015.01.05. 22:43:32

fanni térdre esett

Mók_Ica 2015.01.05. 22:43:42

fáncsi...... "én vagyok a legirritálóbb..... hmmm, akkor miért nem engem vittél ki, te köcsög"
többiek.... "hát nem ő volt a kiválasztott, teeeeee"

röhögök :))))

Micsell (törölt) 2015.01.05. 22:43:48

ádinának kvára megnőtt a zönbizalma az utóbbi időben innen lehet nagyot esni

pomac 2015.01.05. 22:43:51

kezd röné lenni edina nagyon ugy látom

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.05. 22:44:08

@Mók_Ica: sztem kurvajó levelet irt, kár hogy kiesett....
Nem feltétlenül a tartalom miatt, a stilusa volt jó.

csiri bá 2015.01.05. 22:44:25

@Haplo: Scholl odour control. :))))

mosca.df 2015.01.05. 22:44:37

BD most jól nyomja!! xDDDDDD

nátrium glutamát 2015.01.05. 22:45:25

@Micsell: legalább átrendeződne a fogsora. :D

Micsell (törölt) 2015.01.05. 22:45:28

így van zsu, ádina nem tud ezen túllépni és hörög rajta lassan hetek óta

Skyline79 2015.01.05. 22:45:30

Ez az Edina pfuuuuujjjj . Nem lehet lelőni? Elvesztette szépen lassan... minden nap csúszik lefele

Mirocska 2015.01.05. 22:45:58

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Sikerült vele mindenkit jól felhúzni! Király! :-D

Haplo 2015.01.05. 22:46:11

most elvezem ahogy hergeli Zsut, fuggetlenul attol hogy kinek van igaza:) Zsut.. akit nem erdekel.... de azert csak visszajon es csak csak folytatja:) de Edina mellett szohoz jutni az kihivas

Mók_Ica 2015.01.05. 22:46:32

zsu stílusát én 2 percig nem bírnám elviselni...... ahogy beszél, és próbál higgadtan válaszolni, rendkívül irritáló...... bocsi zsu fanok :)))

kamilla123 2015.01.05. 22:46:34

Edinát csapja már valaki agyon egy szívlapáttal

Micsell (törölt) 2015.01.05. 22:47:00

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: higgadtabb volt, mint ádina aki pörgött mint akit felhúztak
@nátrium glutamát: :D ráférne egy jó fogorvos is

mosca.df 2015.01.05. 22:47:07

ezt elb@cta a kolompár házaspár, loller, annyira szánalmasak, tényleg nem vágják ezt a játékot (illenék stílust váltani, mert ez már kifújt!) :PP

kaparos 2015.01.05. 22:47:34

Tényleg borzasztó idegesítő Edina, ráadásul ez a "én nem vagyok ideges" duma meg pláne pffffff

Micsell (törölt) 2015.01.05. 22:47:44

@Mók_Ica: nálam ádina darálása ilyen :)

nátrium glutamát 2015.01.05. 22:48:09

@Mók_Ica: ez van, kinek a papné, kinek meg análka :)))

Skyline79 2015.01.05. 22:48:14

Annyira látszik Edinán a féltékenység, semmi mas nem motiválja.... azért nem tud semmi érvet felhozni, csak vagdalkozik, ezért nem lehet vele sem vitázni, sem beszélgetni.... sem érvelni

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.05. 22:48:19

@beacska: a tegnapi Belevaló, a mai -itt valahol belinkelt- Blikk-es kérdezz-felelek után, én simán kinézem belőle, hogy ő irta. Egyáltalán nem tűnt olyan tufának vagy bunyesznak, mint pl. Denisz.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.05. 22:48:41

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: nem gondolod, h nem csak nekik kellene stíoust váltani? Hogy jössz ahhoz, h folyton kolompározz vkit?

perszepolisz 2015.01.05. 22:48:43

Mire jók ezek a performanszok nem értem, Viszont elég gyorsan lezavarják a párbaj utáni dolgokat.
Gondolom, mert elkezdődött valami tematikus hét.

Mirocska 2015.01.05. 22:48:45

@Mók_Ica: Engem a sógornőmre emlékeztet! Karácsonykor miatta rúgtam be... Amikor megszólalt, azonnal innom kellett...:-D

Rémület 2015.01.05. 22:48:49

Az lesz szép, amikor Daninak kínossá kezd válni Edina.

tvbuzi 2015.01.05. 22:49:31

zsuzsa kiröhögte ádámot a jó képe miatt :DDDDD

kamilla123 2015.01.05. 22:49:36

@Skyline79: bárcsak egyszer eldurranna Edina agya és megtámadná Zsu-t egy palacsintasütővel és jól kizárnák :-)

Mók_Ica 2015.01.05. 22:49:44

@Micsell: annyira nem volt higgadt..... csak jáCCCa....a testbeszéde nincs összhangban a kimondott szavaival..... ezért nem szimpi... bocsi, ez az én véleményem.....

mosca.df 2015.01.05. 22:50:11

@Mók_Ica: én úgy látom, hogy nem "próbál", hanem valóban higgadt.

@Micsell: most ezt jól nyomta, végre a sarkára állt, nagyon untam már, ahogy nyallerkedett a mocsár-ketteseknek, pont erre vártam már ;)

borgőzös véleményhuszár 2015.01.05. 22:50:12

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: Ha szeretnének se menne nekik. Bele vannak betonozódva a saját kis korlátolt világukba. Bár, szerintem Laci keményen meg fogja szívni a brét.

beacska 2015.01.05. 22:50:19

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): jaaa, nem...nem mondtam, csak nekem mindig gyanúsak ezek a Végrendeletek

Mók_Ica 2015.01.05. 22:50:32

@Mirocska: jó ötlet :)))) ki kéne próbálnom :))

szmoti 2015.01.05. 22:51:04

@Haplo: nekem még ezelőtt két - három héttel is teljesen szimpi volt edina, úgy gondoltam ő fogja meg nyerni is, most már viszont elviselni sem tudom, idegesítő nagyon. Zsu még mindig nem a szívem csücske, de már szimpibb, mint Edina. Nagyon rossz lehet valaki olyannal lenni non stop, aki ennyire nem tiszteli meg a vitapartnerét, vagy akár bárkit akivel éppen beszélget, hogy végighallgatja őt. Szerintem Zsu is csak azért jött vissza az előbb, hogy befejezze a mondandóját. Most azt gondolom, hogy Zsu sokkal jobb helyzetben van, mint edina és Laci, ők most szerintem ketten maradtak. Zsu meg egész jól, elvan most a többiekkel.

beacska 2015.01.05. 22:51:08

@Mók_Ica: nem egyszerű higgadtnak maradni. de elegáns

Skyline79 2015.01.05. 22:51:20

@kamilla123: úgy legyen! Bár ehhez elég ha egyszer Laci ránéz Zsura

perszepolisz 2015.01.05. 22:51:44

Nem kicsit kicsinyes dolog az RTL részéről ez a "búcsúztatás".

csiri bá 2015.01.05. 22:51:48

Basszájba: "hát ezt a csatát elveszítettük, haver" - hát bakker nem is csodálom, ilyen mezben pályára lépni már eleve bukó. :)))))

mosca.df 2015.01.05. 22:51:57

@Skyline79: +1, meg a színtiszta zsigeri gyűlölködés.

Mirocska 2015.01.05. 22:52:05

@Mók_Ica: Vigyázz! Veszélyes! :-D

Mók_Ica 2015.01.05. 22:52:15

@Micsell: @nátrium glutamát: én ezért nem vagyok ám rátok mérges :))) sőőőőt veszekedni sem fogok :PPPP

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: a testbeszéde nem ezt mutatja....

Micsell (törölt) 2015.01.05. 22:52:40

@Mók_Ica: nehéz egy ilyen darálógépet higgadtan kezelni szájbavágás nélkül, bár egy anyázást beszúrhatott volna zsu nyugodtan

kamilla123 2015.01.05. 22:52:43

annyira imádom Zsu-ban, hogy mindig higgadt tud maradni. Egyrészt sosem ordibál, másrészt nem válik trágárrá. Harmadrészt még SOHA nem hallottam, h Edináról vagy Daniról a hátuk mögött dumált volna. Ilyen szempontból már réges-rég erkölcsi magaslatokba emelkedett az egykori cinkostárs bt tagjai felett.

csiri bá 2015.01.05. 22:52:43

Faxni: nem is ANNYIRA büdös. :))))

Haplo 2015.01.05. 22:53:06

szerintem nem is ... annyira... budos :d Fanni ahogy helyesbit, ez keeesz :D azt meg os se merte kijelenteni hogy NEM budos :D

Mirocska 2015.01.05. 22:53:07

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Max évente kétszer, de azt is csak így lehet elviselni! :-D

Micsell (törölt) 2015.01.05. 22:53:23

@Mók_Ica: Veled én sem mert cukor vagy :*

Mók_Ica 2015.01.05. 22:53:35

@beacska: kicsit még gyakorolnia kell :)))

@vastyúk is ..: :*

@Mirocska: attól függ miből iszunk..... én vmi bort fogok kortyogaltni :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.05. 22:53:55

@Mirocska: nem tartom valószinűnek, hogy egy sógornőnk lenne, de én is igy szoktam lenni. Komplett agyzsugoritást élek át egy-egycsaládi délután után...

De náluk is lehet rosszabb, erre élő példa a Fanni, aki egyáltalán nem egoista vagy nagyképű, és még a finom etikettet is ismeri, mint látszik. :D
Ja és neki még a lába is büdös.

tvbuzi 2015.01.05. 22:53:56

sírok a röhögéstől, kösz fannika :DDD

beacska 2015.01.05. 22:54:23

@Haplo: mondjuk a láb a rossz minőségű, rohadó cipőtől büdös-jegyzem meg csendben

borgőzös véleményhuszár 2015.01.05. 22:54:27

OFF
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Úgy jön ahhoz, ahogy mások a homályos célozgatásokhoz és a hv képzeletbeli kisajátításához!
"Mindenki panaszkodik rád." (Ez szánalmas és nincs valóságalapja. Ti panaszkodtok egymás között mindenkire, aki nem ti vagytok.)
Neki is ugyanúgy lehet véleménye, mint bárki másnak. Ennek ellenére te és még néhány kommentelő kizárólag beszólogani jár ide!

Haplo 2015.01.05. 22:54:31

a noies finomsag mintakepet es mintahangjat hallhattuk, koszonjuk szepen :D

mosca.df 2015.01.05. 22:55:15

@borgőzös véleményhuszár: szerintem is, már várom a pillanatot, amikor kikéredzkedik - sztem ő lesz az, aki nem fogja végigjátszani ezt a játékot, gyenge hozzá - persze, ettől még simán lehet, hogy a villanővérke rábeszéli egy becsületpárbajra, és akkor meg viszi BD-t, aki kint hagyja, mint a sz..... /szél ;)

tvbuzi 2015.01.05. 22:55:19

huhh, jön a röntgenkamera, megtudjuk mi volt a takaró alatt

pomac 2015.01.05. 22:55:39

ejj csak holnap mutatják a borozást vagy akkor sem...szemetek

csiri bá 2015.01.05. 22:55:42

@beacska: gomba, jehe, gomba, jehe. .))

Mók_Ica 2015.01.05. 22:56:13

@Micsell: én már elég "öreg" vagyok, hogy ezen mérgelődjek :))))) :*

@Mirocska: hát őt nem te választottad magadnak... :))))

Mirocska 2015.01.05. 22:56:15

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Sorstárs! :-D

Fanninál már nem is tudom, mit kellene bevetni... :-D

Skyline79 2015.01.05. 22:56:18

Csak azért írtam.... mert próbáltan már ilyen emberrel vitázni vagy megbeszélni valamit.... de ez szinte lehetetlen.... ilyenkor tényleg az jut az ember eszébe, hogy mivel tudná fejbevágni, hogy maradjon már kussba

Micsell (törölt) 2015.01.05. 22:56:34

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: jó hát kellett egy kis átmeneti idő amíg újra nyeregbe szállhat :D ezt nézzük el neki
@Mók_Ica: azt elfelejtettem mondani, h Te MÉG nem :DDD de jól bírod :)

Haplo 2015.01.05. 22:56:45

@beacska: a stressztol, most lettunk felhomalyositva :d meg attol hogy nincs zoknija :d kuldeni kene neki parat...

Kartontigris 2015.01.05. 22:56:55

Ezen a Fanni búcsún agyonröhögtem magam!
A paraszt dózsás most már kint van egy napja!
Biztos dúdolgatjaa lila indulót. Valahogy így van:
Buzi Újpest,
Szar az Újpest,
Szopni fogtok nagyon úgy fest!
....
Ja már szopott! :)

nátrium glutamát 2015.01.05. 22:57:32

@Mók_Ica: naná, h nem fogunk... engem nem zavar, ha másképpen vélekedünk. ez adja az ízét :)))

Mirocska 2015.01.05. 22:57:44

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Csak ide kell jönnöm, hogy tudjam, nem is olyan rossz nekem! :-))))

bigél 2015.01.05. 22:58:08

@Mók_Ica:
ezzel most nem értek egyet: én pont bírom azt, akinek nem durran el az agya, függetlenül attól, hogy mennyire ideges (sajnos én erre nem vagyok képes, általában elbőgöm magam nagyon feszült helyzetekben, ami hülyén jön ki, mert dühömben sírok és nem azért, mert sajnáltatni akarom magam)
emellett egy ilyen vita"partnerrel", aki csak mondja a magáét, nem lehet lelőni, nem hallgat meg, más módszer nem is segít
és most itt Edina szította a feszültséget, ő kezdte

Micsell (törölt) 2015.01.05. 22:58:26

@Haplo: a múltkor danival a zoknikon veszekedett
dani csak elorozta mindet h nincs neki?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2015.01.05. 22:58:39

szóval vikcsu káromkodott sokat. értem én :D

beacska 2015.01.05. 22:58:57

@csiri bá: nekem volt egy csizmám. iszonyat büdi volt, nagyon égtem, ha le kellett vennem...pedig nem volt gombám...

viszooont, HA gomba, akkor éppen ott NE LENNE gombájuk? ;)

szegények, amúgy TÉNYLEG szar a helyzet bent....azért betegek folyton. a szellőztetés egy lópikulát nem ér....és a 2 WC 12 emberre...elég, ha egynek nem bírod a bioszféréját, és neked satu van

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.05. 22:59:07

@beacska: ja értem... hát, végülis simán előfordulhat, hogy a kieső játékos tátva maradt szájából kihullik az anyai szeretet rég áhitott rántotthúsfalatkái, ahogy nagyra kerekedett szemmel nézi és hallgatja "saját" búcsúlevelét... :D

Mirocska 2015.01.05. 22:59:07

@Micsell: Kapott egy csomót karácsonyra Edinától!

csiri bá 2015.01.05. 22:59:18

@perszepolisz: de van... maximum egy hónap, amit a bíró alkalmanként legfeljebb három hónappal, összesen legfeljebb az előzetes letartóztatás elrendelésétől számított egy év elteltéig meghosszabbíthatja. :DDD

Mók_Ica 2015.01.05. 22:59:27

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): röhögök :)))) csak nem hangosan.... remélem nem ilyen menyet fogok kapni.... :)))))

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: asszem le kéne gurítanod egy kortyi-mortyi alkoholos italt :)))) Mirocs és Pushi is így védekezik az agyzsugorítók ellen :)))

Haplo 2015.01.05. 22:59:27

@Micsell: vajon Daninak van noi meretu laba, vagy Fanninak van ferfi meretu pataja? :D

kamilla123 2015.01.05. 23:00:03

Zsu-nak arra kellene vigyáznia, nehogy Dóri és Fanni annyira rátapadjanak, hogy ezáltal Edinka ki legyen közösítve és akkor majd ő lesz az áldozat. Mert akkor rögtön elfelejtik a nézők neki a rohadékságokat, ahogy sajnos már Fannikának is kezdik elfelejteni a pár héttel ezelőtti szemétkedéseket.
Edinának meg azért akkora a pofája, mert Laci és Dani ott ül mellette, akik támogatják. Annyira kis sunyi, hogy egyedül sosem merne szembeszállni senkivel.

bigél 2015.01.05. 23:00:15

@Micsell: ez a legjobb módszer, jobb, hogy nem anyázott

respect! úgy tűnik, sok gyakorlata van ebben, nem megy ez egyik napról a másikra

amúgy Fanny nagyon vakon van ezzel a jószívű Reni kislány dologgal, nem?

nátrium glutamát 2015.01.05. 23:00:41

@Skyline79: vannak ilyenek egy páran :)))
ilyenkor eszembe jut az örökbecsű: idiótákkal nem érdemes leállni vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre, ott meg legyőzhetnek a rutinjukkal. :)))))

kamilla123 2015.01.05. 23:01:03

VV Évi vajon Ádámmal aludt tegnap? :-)

beacska 2015.01.05. 23:01:20

@Haplo: én simán hordom a Zember zokniját

M. Bouvier 2015.01.05. 23:02:01

Pont azt akartam írni én is (Éva is ezt mondja a Belevalóban), hogy Maci egy tuja!

csiri bá 2015.01.05. 23:02:11

@beacska: nézd, ha azt nézem, milyen disznóól van körülöttük, sejtésem szerint a budit se takarítják rendszeresen maguk után... szellőztetés szerintem sem lehet túl jól megoldva, másrészt a tetőn van egy lik, ha kimennek az udvarra kapirgálni, ott jön be friss levegő... de például amikor naphosszat a nyugiban döglenek, na ott lehet nagyon xar a levegő...

tvbuzi 2015.01.05. 23:02:26

laci bratyója mondja meg, hogy anál-e volt

kamilla123 2015.01.05. 23:02:51

@Bridget Jones, a dévaj szexistennő (bigél): ezért is tartok attól,h esetleg kissé összemelegedik Fannival, mert az ő stílusa nagyon gáz egy vitában és nem lenne jó, ha a két csaj összemosódna a nézők szemében ezzel egy csapatban.

Mirocska 2015.01.05. 23:02:51

Miért nem látjuk Macit?
Mert beleolvadt a kanapéba... :-))

csiri bá 2015.01.05. 23:03:01

@beacska: Zember meg a te harisnyádat? :))) bocs, nem tudtam kihagyni. :)))

malevil2050 2015.01.05. 23:03:03

Tisztelt kommenttársak/társnők haggyuk már ezt a kib@szott utalásokat ,kolompározásokat a jó francba!!! Semmi köze a játékhoz!! (igaz ebből van még 2 tonna itt) Természetesen akinek nem inge annak nem gatyája.

másodpéldány 2015.01.05. 23:03:05

@kamilla123:

"Edinát csapja már valaki agyon egy szívlapáttal"

I second that!

(rémes mikor valaki azt nevezi vitának, hogy nem engedi a másikat szóhoz jutni, kezd roppant idegesítő lenni ez az edinácska)

tvbuzi 2015.01.05. 23:03:09

baszki, tél van, ezek meg ebben a szar vékony konverzben feszítenek?

Mók_Ica 2015.01.05. 23:03:23

@Micsell: jajj, hát van más IRL amin én is felidegelem magam :))) ez itt pihi-szuszi.... :)))

@nátrium glutamát: így-így :)))

@Bridget Jones, a dévaj szexistennő (bigél): igazat adok abban, amit írtál, azt én is irigylésre méltónak találom, ha vki higgadt tud maradni.... én csak annyit észrevételeztem, hogy a higgadt beszéd és zsu testbeszéde nincs összhangban.... a való életben az ilyet nehezen viselem el a közelemben....

bigél 2015.01.05. 23:04:11

@malevil2050: +1

enélkül is lehet őket savazni

Haplo 2015.01.05. 23:04:13

@beacska: de a Zember is hordja a tiedet? azzal gyanusitjuk Danit hogy lenyulta Fanni zoknijait, ami nem ugyanaz mint amit te emlitesz :)

mosca.df 2015.01.05. 23:04:21

@borgőzös véleményhuszár: thx kolléga, a számból vetted ki a szót,magam se mondhattam volna jobban, +1000 ;)

beacska 2015.01.05. 23:04:41

@csiri bá: jaaa, csak ilyenkor télen normálisan szellőztetni sem lehet. csak egy irányban van egy dupla ajtó. AZ nem szellőztetés. a szellőztetés legalább 2 irányú...az meg, h mi van a hálóban...brrrr

beacska 2015.01.05. 23:05:23

@csiri bá: :D+1...viccnek jó, de nem bízom rá, annál drágább holmi ;)

tvbuzi 2015.01.05. 23:05:25

maci on the szopóroller

bigél 2015.01.05. 23:05:27

@Mók_Ica: nem vitázni akarok, csak érdekelne, hogy akkor azt választod, hogy inkább törjön ki és anyázzon?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.05. 23:05:32

@borgőzös véleményhuszár: és ilyet én hol írtam, hogy te ilyet tettél idézőjelbe, csak kérdezem??????????

Senkiről senkinek nincs joga azt írni, hogy kolompár, cigány, egyebek, mint ahogy zsidózni sem. Pinkit ezért kibasszarintották innen, talán ezen el kellene gondolkodni, pedig ő "csak" erdélyizett. Ehhez képest vannak olyanok, akik, akik csak így aposztrofálnak valakit, egy embert, aki lehet, hogy olyan származású, de a játék szempontjából semmi lényege. Szóval te maradj nekem, legyél kedves, csendben, mert csakis erről volt szó, nem másról most.

Én rohadtul nem beszólogatni járok, talán jobban kellene figyelned....Csak éppen nézel, de nem látsz.

Ha meg valakire azt mondod, hogy kolompár, az nem vélemény, de nem magyarázom, mert úgysem fogod fel.....

nátrium glutamát 2015.01.05. 23:06:22

@Skyline79: ez az "előbb háromig számolok" hatásosabb változata :)

beacska 2015.01.05. 23:06:29

@Haplo: zoknit, a feketékkel néha vita van ;)...csak én ráhagyom és kész

Mók_Ica 2015.01.05. 23:06:30

@Mirocska: előkészítik kanapémedve kiesését.... khm....

Haplo 2015.01.05. 23:06:37

Maci barati koreben ez az egyensero?

Csak ügyesen! 2015.01.05. 23:07:28

Na, ha ebből a mai BV-ből indulok ki, az RTL, akárki lesz a kiválasztott, Macit fogja felajánlani tálcán, masnival átkötve.

bigél 2015.01.05. 23:07:33

@tvbuzi: jó nagy roller lehet

Micsell (törölt) 2015.01.05. 23:07:43

@Bridget Jones, a dévaj szexistennő (bigél): én már anyáztam volna de lehet csak sokkolóan ráordítok attól talán elhallgat... mástól nemigen azt látjuk
fanni mint jószívű reni? világosíts fel :)

@Haplo: fannira tippelek mint nagy patás..

@Mirocska: igen igen csak utaltam rá h régen ő lopkodta (?) fanniét, és fanninak nincs zoknija még most sem

Mirocska 2015.01.05. 23:07:47

@Mók_Ica: Igen, én is pont ezt érzem!

kamilla123 2015.01.05. 23:08:13

VV Évinek mekkora karikák vannak a szeme alatt. Csak nem az új kiesővel szexelt? ;-)

vastyúk is .. 2015.01.05. 23:08:26

@Mók_Ica: fölösleges.. nem hiszem, hogy hiányolná bárki is :D

Mók_Ica 2015.01.05. 23:08:27

@Bridget Jones, a dévaj szexistennő (bigél): jó kérdés.... :) egyébként a feszkónak néha ki kell jönnie.... csak kérdés, hogy milyen helyzetben, kivel és hol.... :)))

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: :*

csiri bá 2015.01.05. 23:08:31

@tvbuzi: maci on the rolling couch :)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.05. 23:09:08

@Mók_Ica: cappy nem elég?:DDDDDD Pesten van olyan hely, ahol nem kapni, le is döbbentem :D

Micsell (törölt) 2015.01.05. 23:09:10

@Haplo: ez a véreres szemű tarajos volt a macihaver?

Haplo 2015.01.05. 23:09:15

na, Laci batyja, ra kivancsi vagyok

bigél 2015.01.05. 23:09:15

@Mirocska: lehet nem jó- hanem tisztaszívű, mindegy is, csak mondott valami olyasmit, hogy eddig a jó emberek estek ki, de végre visszaállt a világ rendje

bigél 2015.01.05. 23:09:49

@Mók_Ica: igen, az egy fontos szempont :)

vastyúk is .. 2015.01.05. 23:11:03

beszarok a feliraton : biztoságos ruhás szex. hihihihihihihihihihi

Mók_Ica 2015.01.05. 23:11:11

@Mirocska: remélem így lészen :)))

@vastyúk is ..: igen, mi semmiképpen nem hiányolnánk, ahogy látom a kommenttársak véleményét :))) a retek magát győzi meg :))))

tvbuzi 2015.01.05. 23:11:16

megy a fingerli ezerrel, az tuti

Haplo 2015.01.05. 23:12:43

es most hosszabb mint eddig vagy csak en nem emlkeztem mindne reszre?

pomac 2015.01.05. 23:12:55

ez biza seggbe ment:DD

tvbuzi 2015.01.05. 23:13:14

azért ez nagyon gáz, már nekem kellemetlen

Mirocska 2015.01.05. 23:13:24

@Haplo: ez volt a bővebb verzió! :-D
De tényleg, mi a fenét csináltak? :-D

bigél 2015.01.05. 23:13:58

@Mók_Ica: mondjuk az is igaz, hogy ha én vitatkozom valakivel, aki higgadt vagy legalább annak mutatja magát, akkor az engem még jobban felbosszant, mert zavar, hogy én meg nem feltétlenül tudok az maradni :D :D
meg higgadtan jobban oda lehet mondani, annak nagyobb súlya van

Mók_Ica 2015.01.05. 23:13:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: komolyan?? és akkor mit ittál Dottyka??? :)))

@Bridget Jones, a dévaj szexistennő (bigél): nehogy má' a végén gyomorfekélyt kapjon.....a bennragadt feszkótól... :)))

na, kiderül-e vajon, hogy volt-e análka??? éva elég vulgáris..... de inkább közönséges..... pffff

vastyúk is .. 2015.01.05. 23:14:02

@Mirocska: én úgymondanám: szárazbaszás

Zsoofka 2015.01.05. 23:14:24

Szerintem most engedik el a szerkesztők edinat.leepitik.

tvbuzi 2015.01.05. 23:14:53

van hasonlóság de teljesen más
hmm

bigél 2015.01.05. 23:14:57

@Mók_Ica: Évikénk hozza a formáját

Haplo 2015.01.05. 23:15:00

@Mirocska: ruhan keresztul dorgoloztek, en ennyit lattam...

Mirocska 2015.01.05. 23:15:01

@vastyúk is ..: @Mók_Ica: Á, Laci szerintem annyira részeg volt, nem volt ő képes igazán semmire...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.05. 23:15:04

@Mók_Ica: Éva sose volt szalonképes... miért most lenne az?

M. Bouvier 2015.01.05. 23:15:09

@Haplo: Ez most hosszabb, de esküszöm, még így sem értem mi is történt ott...

Micsell (törölt) 2015.01.05. 23:15:40

@pomac: megszakértetted? :DD
@tvbuzi: a jó órás tesó v a macihaver? meg vagyok keveredve ezzel a sok nyilatkozóval

Lacitesó mi a véleményed edináról? bírom a tájszólását :D hát végül is

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.05. 23:16:45

@Mók_Ica: semmit:O Üveges vizet akartam, de drágább volt, mint a sör :D

Mók_Ica 2015.01.05. 23:16:51

@Bridget Jones, a dévaj szexistennő (bigél): van olyan ember, akinek a kiabálása higgadtságot vált ki belőlem.... de van akitől falra mászok és nem tudok higgadt maradni.... :)))
a higgadt, halk beszéd "félelmetesebb" a gyerek esetében is.... :))) néha alkalmazom :)))

csiri bá 2015.01.05. 23:17:05

na azt a részt nem tették be, mikor ádámka bekómálva bekukkantott hozzájuk a nyugiba az előző képek után, majd pár percre rá kiment leoltotta a vellanyt Basszájba ekkor hasra fordította Análkát és elkezdte erősen abuzálni... itt anno az öfiben is csak az első pár másodpercet vágták be, majd jött Lilu és a reklám...

Skyline79 2015.01.05. 23:17:10

Valami volt..... becsúszott... sztm.

tvbuzi 2015.01.05. 23:17:12

ez a gyuri úgy néz ki mint egy szerb dokumentumfilm rendező

borgőzös véleményhuszár 2015.01.05. 23:17:43

OFF
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: a barátnőd írt ilyet, amikor "megedináztátok" mosca-t. Ha akarod, hozok neked konkrét idézetet, hadd lássák a többiek is itt, hogy kikkel van dolguk!
Senkinek nincs joga itt (sixxen kívül, mert az ő blogja) leoltani az új kommentelőket, hogy ne nyilvánítsanak ellenvéleményt. Lehurrogni mindenkit, aki nem tagja a klikketeknek az persze normális. Utána meg vissza lehet húzni a szánalmas blogotokra vihogni, hogy megint jól belekötöttünk mindenkibe! Gratulálok Tisztalelkűek!
Az, hogy milyen homéroszi jelzőket gyártanak és alkalmaznak a kommentelők lehet kritizálni EGYSZER, de ráülni és lovagoni rajta rohadtul felesleges.
Ha valakinek nem tetszik az írása, görgess tovább! Nem kell direktben kifigyelni, hogy mibe lehet belekötni!
Tudok nickeket tolni, hogy ki van a bosziklikkben és kérésedre meg is teszem. Utálom és unom a napok óta tartó mocskos és homályos célozgatásaitokat, amivel meg akarjátok vezetni a jónépet és lejáratni bizonyos nickeket.
ON

Elnézést kérek a kommentelőktől, hogy kénytelenek voltak végignézni ezt, de már nagyon érett, hogy elmondjam a díszes társaságnak a véleményemet róluk.

Micsell (törölt) 2015.01.05. 23:17:52

@Mók_Ica: +1 tudod mire írtam csak majdnem elvesztem itt az események sodrában
lestem tényleg jó-e az az óra

Mirocska 2015.01.05. 23:18:07

@tvbuzi: Szegény már menekülne...

bigél 2015.01.05. 23:18:08

Laci helyesebb, mint a tesója.

Egyébként én nem vennék részt ilyenben, hogy a tesóm (ha lenne) szexuális aktusát elemzgessem. Vagy a családtagok is szerződve vannak? Szerintem totál gáz!

tvbuzi 2015.01.05. 23:18:17

namivan miss baukó, egy jó cumi? hisz az erkölcstelen

Haplo 2015.01.05. 23:18:18

ez olyan volt mint a Zsu-David fele nemdugas, csak ippeg a hegye csusszant be :D az meg nemdugas, nem?

pomac 2015.01.05. 23:18:22

@Micsell: nagyon ficánkolt :DD ha fentebb megy ott nem ficánkolt volna mert már áradás volt :D

kis.herceg 2015.01.05. 23:18:37

Jaj de kínos a bv megint

Krétagarbó 2015.01.05. 23:19:22

@ミラ: Rohadtszemétsunyifaszparasztszájbatekertgörbeésszerencsétlenbuziköcsöglúzerbuzi.
Fanni szókincse. Az összes.

bigél 2015.01.05. 23:19:56

@tvbuzi: ebben van valami! :D :D

Mirocska 2015.01.05. 23:20:07

@Krétagarbó: Kétszer elolvastam, hátha kihagytál valamit! De nem... :-)))

Haplo 2015.01.05. 23:21:05

@Krétagarbó: a finom noies lelek mintapeldanya :)

Mirocska 2015.01.05. 23:21:12

@Mók_Ica: Dörgölte, mint Aladdin... :-D

bigél 2015.01.05. 23:22:10

@Mirocska: a szőnyegen ülő hülye gyerek :D :D

vastyúk is .. 2015.01.05. 23:22:20

@mokamini: ez majd egy kicsit később derül majd ki. Egyelőre most a Maci a fő csapásvonal.

Mók_Ica 2015.01.05. 23:22:28

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ha már nem ihat....akkor tol vmi mást :)))

nátrium glutamát 2015.01.05. 23:22:51

csak azt tudnám, mi a fasznak nézem én a bv-t... mindig felbasz a dilettantizmusuk :D

Zsoofka 2015.01.05. 23:23:20

@Csak ügyesen!: Szerintem meg Edina lejáratása folyik. De ehhez van is manapság municiojuk is :)

Csak ügyesen! 2015.01.05. 23:23:27

@Mirocska: a kisfaszú kimaradt, az is alapszókincs :D

tvbuzi 2015.01.05. 23:23:34

laci legyen nyitottabb a többiek felé?
mindenkit leszarozott
többiek utálják már mint a szart
kivéve miss féltékenységet

szmoti 2015.01.05. 23:24:08

nem tudjátok, a végrendeleteket el lehet olvasni valahol?

Mók_Ica 2015.01.05. 23:24:13

@Krétagarbó: jáááj, hirtelen megijedtem, hogy a szájbatekert kimaradt, de nem :)))) még egy kis kézzel való mutogatás... és tökéletes :))))

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: keresni kell egy olyan helyet, ahol van cappy :)))

Mirocska 2015.01.05. 23:24:15

@nátrium glutamát: Hát, nélkületek én sem nézném, az tuti! :-))

tvbuzi 2015.01.05. 23:24:23

eddig se tudtál évikém

kamilla123 2015.01.05. 23:24:38

@nátrium glutamát: na igen, nem nagyon látom én sem a szakmai fejlődést :-))

tvbuzi 2015.01.05. 23:24:54

@kamilla123: hülye. más baja nincs sztem

Micsell (törölt) 2015.01.05. 23:24:57

@nátrium glutamát: na és mit tippelsz, volt b.szás v nem volt? :D szakértsd meg

Mók_Ica 2015.01.05. 23:25:12

@kamilla123: talán, hogy nem ihat :)))

csiri bá 2015.01.05. 23:25:48

@Krétagarbó: a qrva picsa kimaradt, az volt minimum BD visszajövetelekor. :)))

nátrium glutamát 2015.01.05. 23:25:52

@Mirocska: most akkor kire fogjam? én éppen rátok akartam... :)))

Mók_Ica 2015.01.05. 23:26:17

@nátrium glutamát: jajjjj már te :)))) hát írd ki magadból ami fáj és kinevetjük őket együtt :)))

tvbuzi 2015.01.05. 23:26:29

nem tudom ki hogy van vele, én még nem láttam a tesómat sexőni, nem tudnám szakérteni a szitut

pomac 2015.01.05. 23:26:44

@mokamini: ez kétségtelenül igaz ,de az is hogy ö szolgáltatja hozzá az anyagot :)

Krétagarbó 2015.01.05. 23:27:04

@borgőzös véleményhuszár: nincs ezzel gond, csak vállald a véleményed mellett az eredeti nickedet is.

nátrium glutamát 2015.01.05. 23:27:09

@Micsell: a kis szőnyeges geci azt hitte análka a csodalámpa :D

lukacstoncsi 2015.01.05. 23:28:07

Jó estét!

Ádám a levelében telibe talált.Zsu feje egy tanulmány volt.Eléggé kiisemrte az embereket.Dóri pampogása a bábuhoz szánalmas mintha ő meg lett volna vezetve és az anyakönyvvezető elől táncolt vissza a srác vagy mi.Egyszerüen döntésképtelen és ezért mindkét srácot mozgatja azt se tudja mit akar.Fannit nem kommentálnám.Laci elég normálisan fogadta a hírt láttunk már itt örjöngést meg rosszabbat is hasonló helyzetben.,Edina a feszkóját Zsún vezette le, kicsit túlpörgetve magát de lényegében talált vele.Robinnál úgy látom van tartása és nem lesz bosszuálló tud éssze gondolkodni.Szerintem most érkezett meg a játékba.nem kéne most nagyon csapódnia ahogy mondta meglátja hogyan viszonyulnak hozzá.Az mondjuk érdekes hogy hamar lekerült a porondról a piálásnál mintha megfeledkeztek volna róla.Zsuzsa ezzel a cédés dologgal mekkora ökörsléget mondott, nagyon hatni akart de hát a riportban is olyan kimódoltan beszél, mintha ő osztaná bennt az észt.

Zsoofka 2015.01.05. 23:28:53

@tvbuzi: +1

Mindenesetre eleg perverz dolog...

Mas: Maci spanja tuti kemeny drogos láttátok a szemet? Brrrrrr

Krétagarbó 2015.01.05. 23:29:29

@mokamini: én is így érzem. elengedték, de nyilván ehhez Edina is kellett/kell. Ez van.

Hbbm 2015.01.05. 23:29:35

Nem gondoljatok, hogy Zsu direkt csinalt mindent?! Tudta hogy Daniek megutaljak, azt is gondolta, hogy Doriekkal joban tud lenni, direkt kert annyiszor bocsanatot hogy megsajnaljak a nezok, plusz most tokeletesen raerzett, hogyan lehet Edinat leepiteni es unszimpatikussa tenni!
Bravo!

pomac 2015.01.05. 23:29:38

@tvbuzi: én meg nem is akarnám föleg mert lány :D

Zsoofka 2015.01.05. 23:30:41

@pomac: Ezert irtam, hogy van muníció ellene... Es ezt csak magának köszönheti.
Nem is tudom zuhant e valaki mas is mar ekkorát eselyileg?

Micsell (törölt) 2015.01.05. 23:31:35

@Micsell: @borgőzös véleményhuszár: +1-et szántam csak a röhögéstől valami más sikerült :D

borgőzös véleményhuszár 2015.01.05. 23:31:48

OFF - Bammeg, még mindig. Bocs sixx!
@Krétagarbó: Szóltak, hogy kell az erősítés? :D
Kolompárék dörzsölnék a tenyerüket. Ők is csapatban szokták fejtegetni a tutit.
Elmondtam nagyjából mindent, amit akartam. Néha nem ártana levennetek a "kihanemén" feliratú szemellenzőt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.05. 23:32:15

Bakker, mondjátok már meg nekem, hogy ezeknek a Belevalóknak mi az értelme! Eltöltök jó fél órát a tv előtt és gyakorlatilag semmilyen plussz infót nem tudok meg. Rengeteg üres locsogást kell végighallgatni...!

másodpéldány 2015.01.05. 23:32:22

@Krétagarbó:

"Fanni szókincse. Az összes."

nem is igaz, mert ő ezt még tudja még tekerni meg cifrázni, és múltkor is kitalált egy új szót: gourgirl (a gourmanra)

vastyúk is .. 2015.01.05. 23:32:28

@mokamini: számomra várható volt a népszerűség esés. Viszonylag magasan kezdett, onnan csak lefele van.

bigél 2015.01.05. 23:32:35

@Krétagarbó: túltolja nagyon
Dóritis letámadta Zsuval kapcsolatban, aki - mint mondta is - letojja az egészet
meg úgy emlékszem, hogy Dennisék is beszélték az ON-ban, hogy Edinának le kellene Zsúról akadni már végre

Krétagarbó 2015.01.05. 23:32:54

@tvbuzi: én nem is akarnám:) de lehet, a ffiak ezt is lazábban kezelik.

kismalacka 2015.01.05. 23:33:23

Ez a Belevaló rém gusztustalan, bugyuta volt. Elemezni családtaggal hogy Laci dugott- vagy sem.

Éva nem is értem mit keres ott. Beszélni nem tud, össze-vissza röfög. Ez volt az utolsó, hogy ezt a színvonaltalan szart megnéztem.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.05. 23:34:18

@borgőzös véleményhuszár: ne haragudj meg, de ez abszolút nem ellenvélemény, hanem rasszizmus, ha valakit LEKOLOMPÁROZOL, LECIGÁNYOZOL, STB. Birinek is annyi kérése volt, hogy ne legyen személyeskedés, semmi más. Olyan hangnemben beszélnek egyesek a játékosokról, ami nem megengedhető, túl megy egy határon. Ez ellen emelt szót, teljesen jogosan. Neked sem esne jól, ha lealkoholistáznának állandóan a nick neved alapján, hogy sarkítsak most.

Igen, ez sixx blogja, senki nem mondta, hogy nem. További kérdés?

nátrium glutamát 2015.01.05. 23:34:38

@Hbbm: ennyire még én sem látom körmönfontnak :D
miből gondolod? amúgy,ha análka lehet rafkós vihargenerátor, akkor db is megbírja... azért nem nézem ki egyikből se, h ennyire számító és tudatos legyen :)))

tvbuzi 2015.01.05. 23:34:45

@Krétagarbó: én sem vágyom rá, hogy lássam a tesót in action (az enyém is lány)

Zsoofka 2015.01.05. 23:35:12

@Hbbm: Edina meg pont fordított utat jar be . Azzal hogy Laca melle alltZsuval szemben ugy elszállt magától,mint a győzelmi zászló....

,ho

nátrium glutamát 2015.01.05. 23:35:30

@Micsell: LOOOL
mit ittál ma bro? :D
látom, másnak is kezd sok lenni a feszkó :D :D :D

Krétagarbó 2015.01.05. 23:35:56

@Hbbm: azt nem hiszem, hogy direkt az áldozat szerepre játszott és ezért ment Lacira, ennyire nem tudatos sztem. Most viszont, hogy látja, hogy Edinából a féltékenység milyen fúriát csinál, sztem is direkt is húzza az agyát. Már Laci is rászólt Edinára, hogy hagyja abba.

lukacstoncsi 2015.01.05. 23:36:05

@Hbbm: ennyire nagy spíler lenne?lehet hogy a gyerek sem az övé?:D:D

bigél 2015.01.05. 23:37:48

@kamilla123: ennél azért okosabb szerintem (remélem, legalábbis)

nátrium glutamát 2015.01.05. 23:38:38

@Krétagarbó: ebben van valami. most jött rá vajon,h mennyire könnyű húzni edinát?

Krétagarbó 2015.01.05. 23:39:41

@borgőzös véleményhuszár: nem szóltak. ez a véleményem, amit - mint írtad is - mindenki megoszthat.
Kolompárék: nyugodtan cigányozzál, az is vagyok, részben. Igaz, meglepődtem, amikor kiderült, téged is érhet még ilyen meglepi.

lukacstoncsi 2015.01.05. 23:40:28

@Krétagarbó: Edinából így jött ki a feszkó hogy nem Ádám jött vissza.kapóra jött hogy az anyuka megkapta azt amit eddig is tudtunk bele a pofájába, jó ok volt ráolvasni mindenzt.Edina is tudja hogy lehet basztatni csak most tényleg túlpörgött feleslegesen.

tvbuzi 2015.01.05. 23:40:30

@Krétagarbó: igen, remélhetőleg edinának akkor száll el az agya és veri meg zsuzsát amikor felhasználja a védettséget amit megörökölt laci és lacitól ő
és akkor azért eshet ki, mert a tiszta lelke nem bírta a black démont és nem 90-10 arányban lealázva általa, még jól is jár

Micsell (törölt) 2015.01.05. 23:40:47

@nátrium glutamát: ez az opció sajnos nem hangzott el évánál :D

Emanuelle 2015.01.05. 23:40:49

@Ascent: Attól még, hogy Fanni (és mellesleg az összes csaj bent, kivéve talán Edinát) ordenáré alpári h.p. Ádám (és Dennis, valamint Laci) viselkedése nem lesz elfogadhatóbb. Azért mert valaki prolin viselkedik még a másiknak nem kell lemennie kutyába. De biztos én vagyok nagyon old-school.

bigél 2015.01.05. 23:42:40

@nátrium glutamát:
a nagy fordulat, a BT összeomlása után zavarodottságában, hogy akkor most mi van, lehet még nem tűnt fel neki (pedig már akkor voltak jelei) és/vagy akkor még más irányban gondolkodott (békülés, ilyesmi)

kamilla123 2015.01.05. 23:44:03

@Krétagarbó: de most mire mondod, hogy húzza Zsu Edina agyát? Eleve Edina mondta Zsu-nak, hogy add ide Ádám levelét. el akarom olvasni megint, hogy miket írt rólad, annyira szórakoztat. Aztán egyre jobban belehergelte magát. Én nem úgy láttam, hogy Zsu húzta volna az agyát. Edina soha nem fogja tudni megbocsátani Zsuzsának, hogy Lacinak valaha is voltak szextervei vele kapcsolatban és ennyi. Irgalmatlan kisebbségi komplexusa van és szar lehet neki, hogy Laci tényleg úgy nyúl hozzá, mint egy guminőhöz (nem mintha sajnálnám a csajt ezért)

malevil2050 2015.01.05. 23:44:34

Kicsi lány a gyűlölet nem jó,vegyél vissza! másképpeen kell a monitoron maradni ( még ez éppen belefér) de most állj!

vastyúk is .. 2015.01.05. 23:44:42

@nátrium glutamát: Úgy látszik :D. Ha elég ügyesen használja, harangoztak Edinának, főleg ha tényleg létrehozzák a 'Triumvirátust'. Abban maximálisan igaza volt, mikor Fáncsival beszélt, hogy bár kutyázták Rönével, ő nem bántotta őket vissza. Látva Edina reakcióit, szerintem a bentlakók is egyre inkább unják a rámentél a Lacira témát. Hajlamosabbak lesznek befogadni :D.Edinkám meg jól benézte, mert Röné helyett alkalmat ad Zsúnak a 'higgadt érveléstechnika' bemutatására :D

bigél 2015.01.05. 23:46:12

@kamilla123: nem ő kezdte, de jól kihasználta a helyzetet

nátrium glutamát 2015.01.05. 23:46:16

@Micsell: pedig sztem nem lehet kihagyni :D
lehet átszerkeszteni újra a rajzocskát :D

@Bridget Jones, a dévaj szexistennő (bigél): most már kitisztult a kép nála is. nem olyan típus, aki kerüli a balhét, úhogy lesz még ilyen vsz :)

Krétagarbó 2015.01.05. 23:46:39

@tvbuzi: remélem nem ez lesz. én neki szurkolok.
@malevil2050: így-így.

Micsell (törölt) 2015.01.05. 23:47:37

@nátrium glutamát: nicole kidman mos pisilt le egy faszit film+-on min filmkedvelő biztos résen vagy :D

bigél 2015.01.05. 23:47:54

@nátrium glutamát: és most folyékonyabban is beszélt, mint máskor szokott - ez az ő terepe, úgy tűnik :D

0.5 bit 2015.01.05. 23:48:34

@Hbbm: "Nem gondoljatok, hogy Zsu direkt csinalt mindent?!"

Kizártnak tartom. Egyrészről nem tudta, hogy a karácsonyi levéllel kiadták a kilövési engedélyt rá Daninak. Másrészről szerintem csupa szív Edinátől sem várt ilyen Rönés reakciót.

Inkább csak alkalmazkodott a helyzethez, amit a "Kellesz!" kijelentése okozott. Ami történt, ahhoz vastagon kellettek Dani, Edina és Laci lépései.

Szerintem teljesen más lett volna a felállas, ha Dani nem lát kitünő alkalmat a leépítésére, ha Edinánán nem uralkodik el a zöldszemű szörnyeteg vagy Laci elküldi mindkettőjüket, hogy hagyák már békén és csak akkor jöjjenek vissza ha lenyugodtak.

nátrium glutamát 2015.01.05. 23:49:25

@vastyúk is ..: onban beszélték is (denisz, robin) egyre inkább tele van a puttonyuk edina viselkedésével.
de Te nem neki szurkolsz véletlenül? elég vacak érzés lehet... kb. amikor én fogtam a fejem db habogása közben.

Krétagarbó 2015.01.05. 23:49:36

@kamilla123: a kezdést nem láttam, de mire belemelegedtek, látszott Zsún, hogy élvezi, ahogy Edina egyre inkább hergeli magát. Ádám búcsújánál mondta is, hogy Edina vágja maga alatt a fát, pont, ahogy Ádám is tette. (feltehetően a Fannis fájtokra értette)

malevil2050 2015.01.05. 23:49:39

@Krétagarbó: Látod milyen ügyesek voltunk,majdnem túl lőttünk a célon,győzött a tolvajok fejedelme.

nátrium glutamát 2015.01.05. 23:51:42

@Micsell: film+ nálam kb. 40. a sorban. ilyenek mennek ott? :D

vastyúk is .. 2015.01.05. 23:52:20

@nátrium glutamát: dehogynem neki szurkolok :D
ááá, nem szoktam szarul érezni magam, ha Edina valamit nem úgy csinál, mint ahogy én csinálnék, mert nem én vagyok :D. Ezeket a szituációkat mindig megpróbálom kicsit 'felülről' nézni, mint a színházat

nátrium glutamát 2015.01.05. 23:52:42

@Bridget Jones, a dévaj szexistennő (bigél): tudod, fésztúfész azért nem egyenlő az ordítsuk le hármannal :D

lukacstoncsi 2015.01.05. 23:52:45

Az nagy volt amikor kinnt dumáltak és Maci mondta a többieknek hogy szilveszterkor Zsuzsa már magában beszélt mert nincs kihez szólnia...Elég gáz.Annyira nyíltan kezdett el haverkodni Dórival meg Fannival is most, hogy ez nagyon amatőr.

kismalacka 2015.01.05. 23:54:00

@0.5 bit: @vastyúk is ..: Ez így van. Mellesleg Dani - aki a jófiú - most főhet a feje, mert ezt a posztot most meg kell osztania a szintén jófiú Robinnal, és hát ugye csak egy jófiú nyerhet :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.05. 23:54:03

@borgőzös véleményhuszár: ne haragudj, de már többen is jelezték/tük igy vagy úgy Moscának, hogy próbáljon meg kicsit disztingválni, mert egy ideje túl indulatos és nem idevaló jelzőket használ. Te meg most még ráteszel egy-két lapáttal a szarkupacra, haddszóljon? Ez kinek jó?
Mindenkinek meg van a maga véleménye (legyen is), a négy fal között tán még vaskosabb is, mint amit itt leir, de azért itt is, mint máshol is, vannak irott és iratlan szabályok, amiket illik, de legalábbis nem árt betartani.
Nem tudom mi volt korábban a nicked, gondolom ezt az újat beáldozod kitiltás esetére, de most tényleg... muszáj ez az árnyékkarate?
Ja, és mielőtt ezzel jönnél: származásilag nem érzem magam érintettnek, egészen más irányból származnak a felmenőim, mint az általad emlegetett népcsoport. Sőt.

0.5 bit 2015.01.05. 23:54:11

@lukacstoncsi: "Edinából így jött ki a feszkó hogy nem Ádám jött vissza."

Elméletileg neki semmi oka sem volt erre. Amikor el kellett dönteni ki hova áll még az volt, hogy neki még nehezebb mint PVC-nek.

Viszont volt egy megjegyzése: érezte a Robin gyülöletét amikor az ránézett.

nátrium glutamát 2015.01.05. 23:56:33

@vastyúk is ..: poénból megpróbálhatnék neki szurkolni és a másik oldalról "docenskedni" :D
amúgy éppen ma beszéltük vkivel,h a végjáték a lényeg, addig fel lehet minden eszközt használni egymás ellen. nagyon várom,h milyen új fordulat lesz itt még :)
és azt hittük, röné magával vitte a feszkócirkuszt :D

Krétagarbó 2015.01.05. 23:56:48

@malevil2050: már értem a viszonylag nagy és meglepő %különbséget. Hát mit mondjak, nagyon köszi, elnézegethetem még egy kicsit legalább azt a szép fejét:)

Csak ügyesen! 2015.01.05. 23:58:24

@0.5 bit: És ezt jól érezte, mert Robin este ecsetelte Dennisnek, h mennyire csalódott Edinában, h nem mellé állt. Ezt mondjuk nem értettem, mert Edina kifejezetten jóban volt Ádámmal, már azelőtt is, h sikerült volna Lacit megkaparintania.

Komeszka 2015.01.05. 23:59:09

Hát, sixx, ne haragudj, de nagyon vakon vagy a posztban. Most, január 5-én leírom ide nektek, hogy Robin a fő esélyes a győzelemre. Forgatják egymást negatívba ezerrel a többiek, nem látják a "surranópályán" Robint, illetve fingjuk nincs mit kezdjenek vele, mert egymással vannak elfoglalva.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.05. 23:59:15

@kamilla123: Ebben a véleménykülönbségben inkább Krétagarbó véleményével tudok azonosulni. Az tény, hogy Edina túltolja az ekézést, de Zsú is adja alá a lovat, persze, miért ne tenné...? Ha Zsú valóban nem játszana, vagy konzekvensen játszana, akkor az Ádámtól kapott kemény kritika után az Ádámbábutól való búcsúzáskor sem játszotta volna el a végzett asszonyát (vagy a kárörvendő gonosz boszorkát), hanem ugyanolyan nyugalommal játszotta volna el a megbántott lányt! Ugyanez a tétel érvényes természetesen az újabban újra édi-bédiskedő Fancsikára és a kétszínű Dórira is...

Ay Mama, Que paso 2015.01.05. 23:59:42

Ó Uram!Szent, áldott és megismételhetetlen streamed fényével borítsd be szent esténket!Nyisd meg a streamtemplom ajtajait, hogy néked adakozhassunk, zsolozsmázhassunk és érted villanyt gyújthassunk!! Csiribí!!Csiribá!!!PittyPutty!!!

malevil2050 2015.01.06. 00:01:14

@Krétagarbó: Világos ,apró öröm az élet,pici kihívásokkal spékelve,csipetnyi delikáttal ,takarék lángon.

Krétagarbó 2015.01.06. 00:01:40

@Ay Mama, Que paso: Ámen:) És nagyonköszi. Előre is.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.06. 00:02:25

Gyerekek, de mit szóltok ahhoz, hogy behívják Laci bátyját a Belevalóba a Laci-Edina szex részleteit elemezni...??? Hát ekkora faszságot én még az életemben nem láttam... A bátyó helyében sarkon fordultam volna és kimentem volna az élő adásból...

Krétagarbó 2015.01.06. 00:02:34

@malevil2050: evvan, szeretem a szííííp embereket:) Jó éjt!

malevil2050 2015.01.06. 00:03:06

@Komeszka: Jó látod,de van még aki odabent is lássa.

nátrium glutamát 2015.01.06. 00:03:09

@Ay Mama, Que paso: jó, hogy jöttél és remélem, varázsolsz nekünk egy szaftos kis ON-t! :)

bigél 2015.01.06. 00:03:25

@VV Erőlegény: de nem ment

elvileg neki nincs kötelezettsége az RTL felé
vagy mégis?

vastyúk is .. 2015.01.06. 00:03:44

@nátrium glutamát: jajaja. velem is beszélted ;) emlékszem, és egyet értek. pl Attila szimpátiaindexxe is elég mélypoton volt a közepén, és ahogy mondtad, a végjáték alapján ítél majd a legtöbb néző

bigél 2015.01.06. 00:04:07

@Komeszka: ezzel a végeredménnyel én ki is egyeznék :D :D

malevil2050 2015.01.06. 00:04:10

@Krétagarbó: Jóccakát! Jahh téynleg má harangóznak.Lassan gyün a mesélő.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.06. 00:04:36

@Ay Mama, Que paso: "Csiribí!!Csiribá!!!PittyPutty!!!" ez igy nem fog menni, mivel "Pricc-Pracc" a jó végszó. :D

Csak ügyesen! 2015.01.06. 00:04:46

@Bridget Jones, a dévaj szexistennő (bigél): Én úgy tudom, h egy embert meg kell adniuk, akit berángathatnak a kísérőműsorokba, meg ha videó van stb. Gondolom, velük kötnek szerződést is.

lukacstoncsi 2015.01.06. 00:05:15

@0.5 bit: Ádámot ő is kedvelte meg gondolom benne volt hogy Laci is elvesztette, szar azért úgy hogy nem lehetsz semleges.Sűrű este volt a feszkó meg a levél is benne volt meg hogy ott ült Zsu akit lehet ezzek szivatni mert még igaz is.
Robin feje nem volt semmi, mint egy dühöngő bika.Szerintem nem gyűlölet volt hanem a győzelmi mámor egyszerüen robbant a gyerek.Ilyennek meg nem látták most ez az újdonság.De ők szerintem meg laci nem lesznek rosszban.maguktól biztos nem.

M. Bouvier 2015.01.06. 00:06:29

Lux Elvirát a Belevalóba!

bigél 2015.01.06. 00:06:47

@Csak ügyesen!: jah értem - akkor viszont ő a hunyó, valahogy el kellett volna mismásolni a kérdést

csiri bá 2015.01.06. 00:06:54

@Bridget Jones, a dévaj szexistennő (bigél): alapból nincs, ha nem vállalja nem megy... de ha megy tuti valamit aláiratnak vele, múltkorjában talán Katka volt aki véletlenül elszólta magát ezügyben

nátrium glutamát 2015.01.06. 00:07:03

ON
megint bezárták őket a villába... vagy ki?
hangokat hallok, de nem világos

Komeszka 2015.01.06. 00:08:15

@Csak ügyesen!: Robin építi a saját játékát Edina ellen, méghozzá nagyon ügyesen. A párbaja előtt full korrekten feloldozta Edinát, egyébként persze lóf.szt, de ez a nézőknek szólt. Edina ezek után, ha Laci mellett marad, zuhan tovább negatívba. Aki nézi az online-t, az látta, hogy Robin hívta fel először Edina figyelmét a Zsu-Laci vonzalomra. Ő ültette el a féltékenység magját ügyesen. Két nap múlva az összefoglalóba csak az látszott, hogy Edina bubog Daninak Zsu-Laci ügyben. Tegnapi online-ból kiderült, hogy Robin full tudatosan játssza a Dóri vonalat. Csakhogy a trükk az, hogy ő Kinga-Attila vonalat szeretne Dórival létrehozni, nem dugni akarja plasztikot.

nátrium glutamát 2015.01.06. 00:08:45

denisz és fanni portját hallani, látni nem lehet őket...
a vella zárva. redőny lent.

tvbuzi 2015.01.06. 00:08:53

@Ay Mama, Que paso: te a vella főmérnöke vagy, rájöttem

lukacstoncsi 2015.01.06. 00:09:30

@Csak ügyesen!: Lehet hogy érezte hogy a többiek nem mellé hanem Ádám ellen álltak hozzá, és Edina meg szívből.Nagy különbség.Ki is bukott hogy Robinnak nem lett sokkal több barátja bennt csak álca mert visszajött.Ha Robin nem Ádámmal ment volna lehet nem beszélnek így mellette.

mosca.df 2015.01.06. 00:10:12

@malevil2050: a HABITUSA kolompár, ahogy nem hagy szóhoz jutni másokat, ahogy hadrál, ahogy hazudozik-vetít, másokat (jelen esetben BD-t) bevádol mindenféle általa kitalált kamukkal, és nem hagyja, hogy megmagyarázzák, kimagyarázzák magukat, amikor full kamu minden, amit állít róluk; valamint ahogy kapar a farok után, amit kinézett és lestipistopizoptt magának (majd fog hatalmasat taknyolni, ha kimegy innen, és az aljahím bottal se fogja piszkálni odakint), mindenestre gyomorforgatóan nyomja, és nagyon kolompárosan, ezért AZ, nem másért - jelzem, a származásáról fogalmam nincs, ahogyan másokéról sem odabent, és nem is érdekel, kurvára nem! ezt a fajta mentalitást és habitust nem tolerálom, és ennek hangot is adok, sajnálom, ha nem tetszik, ugord át, "köszönömszépen".

Belllaba 2015.01.06. 00:10:28

ON ez dugi volt Fanni és Denisszel? :)

Micsell (törölt) 2015.01.06. 00:11:01

@tvbuzi: amikor nem volt on nem jött, jó lesz a tipp :D

nátrium glutamát 2015.01.06. 00:11:17

@Komeszka: +1
és jön fel robingyerek, mint batman a jelzőfényre :D

bigél 2015.01.06. 00:11:41

@lukacstoncsi: nyilván - ez mindig az aktuális párbaj partnerektől függ

vastyúk is .. 2015.01.06. 00:12:07

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: te vagy az mosca? csak a "köszönömszépen" miatt kérdezem :D

lukacstoncsi 2015.01.06. 00:13:18

@Komeszka: Nem hiszem hogy ennyire kitervelte volna et a dolgot.Most hirtelen ilyen okos gyerek lett volna?A saját kampányában is meg a párbajon is látszott hogy nincs ott agyban se szövegben.Kicsit többet látsz bele mint ami van.De a köv hetek eldöntik érdemes volt e visszamennie.

nátrium glutamát 2015.01.06. 00:13:41

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: nyugi van gyümikém, mert megint betámadnak. az meg kinek hiányzik? :)))
elég,ha db csinálja a feszkót. ;)

Csak ügyesen! 2015.01.06. 00:14:04

@Komeszka: Edina nem azért zuhan negatívba, mert Laci mellett van, hanem mert idiótán viselkedik :) Remélem, Laci megpróbálja leállítani, bár a mostani öfiben is próbálkozott, de van egy olyan érzésem, h egy begőzölt Edinát nem lehet leállítani. Lehetne végre egy tematikus hét, nagyon kezdenek befordulni a saját hülyeségeikbe, nem tettek jót egyiküknek sem ezek az ünnepi hetek, csak tessék-lássék próbálták őket lefoglalni, egy-két órára, pia viszont volt többször is + a lelki dolgok.

mosca.df 2015.01.06. 00:14:53

@Bridget Jones, a dévaj szexistennő (bigél): vagy simán csak józan ezúttal, és nem akasztotta meg az alkohol a ketyeréjét ;)

Csak ügyesen! 2015.01.06. 00:15:43

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: Remélem, h az azért megvan, h az egész bekezdés, amit leírtál egy tömény rasszizmus. Csak szólok.

bigél 2015.01.06. 00:16:23

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: az is benne van a pakliban :D de akkor kérem, hogy ne adjanak neki inni többet!!!!!

pomac 2015.01.06. 00:17:04

@Belllaba: legfeljebb petting mert most önmegtartóztatást fogadtak ameddig birják :D

Komeszka 2015.01.06. 00:17:21

@malevil2050: Igen, szerintem Dani és Zsu, talán Dennis. De Zsu energiáit lekötik az utóvédharcok, Dani jelenleg azon agyal, hogy kit talál partnernek a játékához. Dennis is csak közepesnek értékeli a Robin veszélyt, mert magát túl erősnek hiszi. Többiek vakon vannak. Azt sokan észrevették az online nézők közül, hogy Robin kibeszéli egymásnak a játékosokat. Viszont pont azon a határon mozog, amitől még nem tűnik g.cinek. Ide megy- oda megy, infókat szed, azokat továbbadja, kicsit torzítgat rajtuk, ha balhé van, már nyomát sem látni. Tuja Power rulezik!

bigél 2015.01.06. 00:17:40

@pomac: már állítólag megszegték, de ezt Well kolléga jobban tudja

mosca.df 2015.01.06. 00:18:15

@nátrium glutamát: nem fojtos belém a szót, ne is próbálkozz ;)) ha jön a falka és betámad megint, akkor majd felmutatom nekik a fokhagymafüzért - bekopizom nekik, amit mics-kolléga a minap: nagyrabecsült blogtulajunk irányadó üzijét, miszerint NEM BASZOGATJUK A KOMMENTELŐKET! :PP

nátrium glutamát 2015.01.06. 00:18:45

@vastyúk is ..: +1 és köszi :)
legközelebbre nyúlhatom a választ? :D

bigél 2015.01.06. 00:19:07

@nátrium glutamát: már azt hittem, valamiről lemaradtam

vastyúk is .. 2015.01.06. 00:19:21

@Komeszka: Egyetértek. Mégis úgy gonsolom, hogy előbb utóbb muszáj lesz többet mutatnia magából. Az nagyon tetszik, hogy most ő az új "őszinte" hehehehehehehehe.

csiri bá 2015.01.06. 00:19:46

@Krétagarbó: ő már sajnos vagy 9 éve nincs közöttünk. :(

vastyúk is .. 2015.01.06. 00:20:11

@nátrium glutamát: nem védettem le a szabadalmi hivatalban, szabad a pálya :D

bigél 2015.01.06. 00:20:13

@vastyúk is ..: ha sokat hangoztatják az őszinte szót Robinnal kapcsolatban, akkor neki reszeltek

nátrium glutamát 2015.01.06. 00:20:15

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: félreraktad magadnak? :)))
bármikor adok hiperhivatkozást hozzá ;) :))

malevil2050 2015.01.06. 00:20:50

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: Jajj te szegény,remélem elég ennyi.Ne írj mert nem fogok válaszolni.Nem én személyesítettelek meg,az valaki más volt.

csiri bá 2015.01.06. 00:20:53

@vastyúk is ..: basszus, romlik a látásom, vagy nem is tudom... elsőre úgy olvastam, hogy anális trükközéssel. :DD

Veder1 2015.01.06. 00:21:48

@0.5 bit: tömör, velős elemzés, benne az elmúlt két héttel :)

Csak ügyesen! 2015.01.06. 00:22:03

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: Köszi, akkor már értem, h miért nem érzed, h mennyire gáz, amit írsz, nincs több kérdésem.

M. Bouvier 2015.01.06. 00:22:51

@csiri bá: Én is! :D Egyértelmű, hogy az Edina-videó miatti sokk hatása.

pomac 2015.01.06. 00:23:45

@Bridget Jones, a dévaj szexistennő (bigél):nem hinném mert az esti on-ban is azt mondta robinnak hogy miben fogadtak

vastyúk is .. 2015.01.06. 00:23:59

@Bridget Jones, a dévaj szexistennő (bigél): remélem is. Szegény Edinámnak úgy tűnik ez lett a veszte, pedig most mindenki elmondta odabent, hogy a tisztaszívű őszinte Robin :D hehehehehehehe. Egyedül Dani mondta, hogy hagyjuk már ezt a kategórizálást, mert a maga módján mindenkiben van jó is meg rossz is.

malevil2050 2015.01.06. 00:24:46

@Komeszka: Egyenlőre kérdőjel a csávó (szigorúan játékilag).

nátrium glutamát 2015.01.06. 00:24:51

@vastyúk is ..: dankebittesőn! :D

szal: attól, h bd a harcos hercegnő, nekünk nem kell kardoskodnunk. :))
dőljünk hátra és élvezzük a sót. ennyi momentán a tennivalónk

lukacstoncsi 2015.01.06. 00:24:55

@Komeszka: Viszont Robin ezzel nagyot bukhat.Zsu jó példa erre, bár ő már belépéskor tett arról hogy közutálat tárgya legyen.Érdekes hogy Zsu és Robin elég jól elvannak ami érdekes mert Edinának állítólag Robin mondta el a laci-zsu affért.Másrészt a hirtelen nagy kirohanása laci ellen hogy edinával milyen sem igazán jogos mert a pontos dolgokat nem tudja mait azok, és mikor is emelte fel a szavát ő itt dolgok ellen vagy állt ki bárkiért is?Hirtelen nővédő lett vagy mi???

vastyúk is .. 2015.01.06. 00:25:07

@csiri bá: hehehehehhehehehehehe. Freud vajon mit szólna?

Well... 2015.01.06. 00:25:17

most nezem az ofi-t ...nagyon tecci, ahogy a ket "hos szerelmes" a szoba ket (tavolabbi) sarkaban ulve beszelik meg, hogy hogyan tovabb ...es akkor
edina : "-gyere menjunk ki, HAJTSUNK FEJET" ...na akkor itt el is repultek a szekely szavazatok....edina eljatsza a fejbokolo szekelyt.....ha tenyleg ilyenek a szekelyek akkor ma mar senki sem beszelne magyarul erelybe ... :*o(

Krétagarbó 2015.01.06. 00:26:19

@csiri bá: ó, akkor most okvetlenül kegyeletsértő voltam, de akaratomon kívûl. Nem tudtam:(

mosca.df 2015.01.06. 00:27:15

@nátrium glutamát: kérekszépen, köszönömszépen xD még csak ezután szándékoztam volna megkeresni ;))

lukacstoncsi 2015.01.06. 00:29:04

@Well...: Legalább korrekt volt.Most jobb ha felhúzott orral járkál?Ráadásul Robin odamnet normálisan Lacihoz jelezve hogy nincs harag felé mikor épp hogy bejött az ajtón.A fejhajtás nekem is fircsa volt de lehet Erdélyben így mondják ha elismerik valakinek a győzelmét.

csiri bá 2015.01.06. 00:29:10

@Krétagarbó: ugyan, dehogy... ez még ő sem mondaná... amúgy 2006. február 22-én hunyt el, 88 éves korában...

nátrium glutamát 2015.01.06. 00:29:55

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: inkább itt van egyben. de most aztán tessen szépen kopipésztezni magának ;)

sixx 2014.12.30 10:38:39
Naszoval. Ezen a forumon en dontom el, mi mehet es mi nem. Mehet az elemzes es a hulyeskedes is. Akinek ez nem tetszik, huzzon a picsaba, de a kommentelotarsakat ne baszogassa, mert ideges leszek.

Well... 2015.01.06. 00:30:19

@lukacstoncsi: nem igy mondjak ....es nem hajtjak le a fejuket...a szemedbe mondjak ...emelt fovel ....

pomac 2015.01.06. 00:31:02

@Well...: a szavazatok a bv mentek el ahol nem történt semmi :DD

mosca.df 2015.01.06. 00:34:38

@Well...: húúú ezért most mit fogsz te kapni... ;)) amúgy meg +1, tökigazad van, már régen szégyent hozott a székelyekre, szégyellik is, ahogy kell - teljesen respektálható módon.

pomac 2015.01.06. 00:34:45

@lukacstoncsi: én azt hittem kapásból lefejeli ugy rohant oda lacihoz robin :D biztos azt hitte egy támogatoja az a könnyes szemétöl csak mikor közelebb ért akkor látta hogy laci az :DD

Well... 2015.01.06. 00:35:06

@lukacstoncsi: senki sem mondta, hogy jacca a sertett kirajlanyt....viszont o konkretan 2/3 barbajnal mindket tuzben probalt egy vasat tartani....annyira nem gerinces, hogy nagyon...csak visszael az szekely nevvel

vastyúk is .. 2015.01.06. 00:35:35

@pomac: Nekem erődemonstrációnak tűnt.

nátrium glutamát 2015.01.06. 00:36:12

@vastyúk is ..: "tisztaszívű őszinte Robin" ezen de röhögtem akkor is :D

Komeszka 2015.01.06. 00:37:26

@Csak ügyesen!: Robinnak ezt kell játszania. Nem csak a játékostársak felé, hanem a nézők felé is játszik. Online-okból kiderül, főleg, amikor Dennisel beszélget, hogy van egy totál másik arca is, de valamiért ezt csak Dennisnek mutatja meg. A többieket általában jól kikérdezi, miközben csodálkozó szemekkel mond nekik ilyeneket:"hú, tényleg", "de jól mondod", "ez tényleg így van?". Lehet, hogy tévedek, de nekem teljesen tudatosnak tűnik a játéka. Akkor bizonyosodtam meg erről, amikor láttam, hogy építi fel a beszélgetést a párbaja előtt Edinával. Ott Edina egy mellékszereplő kis bábú volt, amit Robin tudatosan használt fel a játékához. Ha a plasztik vonalon sikeresen behozza a szenvedő szerelmi szálat + Edina vonalon a feloldozó baráti szálat, amikor Laci-Edina törés lesz (elárultál, de én mégis melletted vagyok), nem lesz aki megállítsa, mert 19-75-ig bugyiba élvezés lesz a csajoknál.

Well... 2015.01.06. 00:39:05

@lukacstoncsi: eppen arrol beszelek, hogy a robin egybol odament a lacihoz..az edina meg elsommfordalt a szobaba, anelkul, hogy mondott volna akarmit is a robinnak...kitojozta, hogy hogy is johet ki ebbol a legjobban...feloltotte a szinhazi mosolyt (az oszintebbik fajtabul) es nagyhangon gratulalt a gyozelemhez....sunyi

nátrium glutamát 2015.01.06. 00:39:23

@Bridget Jones, a dévaj szexistennő (bigél): aszonta ő robinhúd. azért nyilazta le képletesen a nézőket odabent...

pomac 2015.01.06. 00:39:24

@vastyúk is ..: már mit milyen erö,hogy "huzd meg magad" vagy "látod népszerübb ":DDD

mosca.df 2015.01.06. 00:39:42

@pomac: .... noha ő határozottan állította, hogy "becsúszott", valszeg csak "elképzelte" azt is, jah ja :PP

megj.: jöttek itt sokan azzal, hogy "volt rajtuk alsónemű", azoknak ajánlanám visszanézni a Fannyesz-Pennisz szexjeleneteket, rajtuk is volt alsónemű, amit - gondolom - nem nagy wasisdas félrehúzni az útból, hogy szabad legyen a pálya a stratégiailag lényeges pontokon.

mosca.df 2015.01.06. 00:41:42

@Well...: ne írjál ilyeneket pls, mert folyton tolnom kell a plusszokat, ellenállhatatlan késztetésem van rá, okkal vagy okvetlen ;))

vastyúk is .. 2015.01.06. 00:42:53

@pomac: amilyen léptekkel odarobbant, nekem a "húzd meg magad, lacigyerek, mert kint hagytam a fegyverhordozód" jutott eszembe

Well... 2015.01.06. 00:46:45

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/:
na de komolyan melyik arcnak hiszed el, hogy legyozted, es melyikrol gondolod, a kepmutato kigyo ??

kepfeltoltes.hu/view/150106/oszinte_edina_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

szmoti 2015.01.06. 00:46:52

egyszer néhány napja már kérdeztem, de nem válaszolt senki akkor, úgyhogy megpróbálom még egyszer, lehet valahogy telefonon nézni az ON-t? már a mikor nem folytatjuk van :D

pomac 2015.01.06. 00:47:05

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: az nagyon HARD volt ami ma a bv ben volt az nagyon egyértalmü :D

nátrium glutamát 2015.01.06. 00:48:31

@vastyúk is ..: éjszaka meg inkább arra jutottak szerintem denisszel, h ráuszítják bd-t és őszintén, tiszta szívvel mossák kezeiket.

nátrium glutamát 2015.01.06. 00:49:38

@Well...: laci arcán keményen ott van a "beszoptam, de csúnyán" :D

pomac 2015.01.06. 00:50:51

@szmoti: almán biztos lehet ,majd ha megyünk messzire megmondom, mert ott nincs net arrol lomom én is a laptophoz:D)majd megnézem

Komeszka 2015.01.06. 00:51:12

Robin játékának ott lehet vége, ha keményen megcsinálja PVC-t. Romantikus mesehősök ugyanis nem szoknak dugni. :) Sz.pcsi-nyalcsi határeset. :D Én beáldoznám a benti dugást, mert idekint a nyeremény töredékéből már kapható sokkal jobb és kevésbé elhasznált Pvc is.

nátrium glutamát 2015.01.06. 00:51:52

@szmoti: mert azt gondoltuk(tam), h nem infó Számodra, ha közöljük(közlöm): pc-ről vagyok. :)

mosca.df 2015.01.06. 00:51:56

@Komeszka: van abban ráció, amit levezettél, csak az utolsó mondatod ne akasztaná meg a logikai láncot.... ui. van ebben a fickóban - már többen is írták - valami nagyon pszichós, fura a nézése, az ember akaratlan várja szinte, hogy mikor borul el... nagyon pszichotikusnak tűnik - tele elfojtásokkal - ami eléggé zavarossá teszi az összképet, amit kifelé mutat, és ez jelentősen ront az "élvezeti értékén" is, hiába esztétikus a megjelenése... szal szerintem ez így nem lesz elég a végső győzelemhez, én ebben sixx platformján vagyok, vsz lehet, hogy betrükközi magát a döntőbe, de a győzelem el fog menni neki (is).

Well... 2015.01.06. 00:54:30

@nátrium glutamát: valaki itt reklamalt, hogy nincsenek lovagias ferfiak...konkretan faj ezt irnom, de nincs vallasztasom...az egyetlen ficko a villaban aki tenylegesen tesz valamit a kedveseert az a dennis....elsore is azert akarta a jeleket, mert igy biztos ,hgoy a fanni nem menne parbajozni....tegnap ejjel is megemlitette a robinnak, hogy nem lenne, jo ha a laci lenne a kivallasztott ,mert o biztos a fannit vinne...... siman bevallalna egy parbajt aze ,hgoy mentse a fannit...ez pedig villa szinten feler azzal, hogy belelep a lovonalba, hogy mentse a csajt.... (ennek ellenere bunkonak tartom)

nátrium glutamát 2015.01.06. 00:55:02

@Komeszka: egyszer volt, hol nem volt, ahol az anál se szex... ott robinhúd romantikusan meggyakhatja plasztikhörcsögöt a konyhapulton fényes nappal, miközben amaz tolja az arcába a szardíniás tésztát az üveghegyen is túl. :)

szmoti 2015.01.06. 00:55:34

@pomac: Köszi :)
@nátrium glutamát: Neked is köszi :) én is pc-ről vagyok, de néha olyan jó lenne csak simán elfeküdni és telóról nézni :D ezért gondoltam, hátha van olyan, aki néz így :)

lukacstoncsi 2015.01.06. 00:57:14

@Well...: Nem mindenki tud ott és akkor gratulálni vagy jóképet vágni és szerintem nem biztos hogy kell is.Sokkot kaptak.Edina nem somfordált be egyszerüen csak bement hány ilyen volt már a vv-ben....Szerintem meg örült azért neki is hogy visszajöttt.Edina a hibáival együtt szerintem rendes csaj.

nátrium glutamát 2015.01.06. 00:58:28

@Well...: igen, ezért végtelenül érdekes, h mindeközben fullba tudja tolni a kretént pöcök és a nézők felé (riportban). azt pedig mindannyian tudjuk,h
youtu.be/Ia37w1RtAik

mosca.df 2015.01.06. 00:58:50

@Well...: ahaha, touché! xDDD nagyon kifejező pillanatkép, amúgy jó kis tanulmány volt nézni a fejét - tudom, már írtam régebben, de hátha te nem láttad - amikor azt a kamulevelet írta saját magának, és kammerkodott össze-vissza, eljátszotta, hogy "most teljesen lesokkolódtam, azt se tudom, mit mondjak, mert tudjátok, én mindig őszinte vagyok, bla, bla, bla.." -.ugyanolyan rezzenéstelen arccal hazudozott, mint amikor igazat mond (ha egyáltalán van még olyan nála), ritka gátlástalan egy szereplő, az már biztos...

Ay Mama, Que paso 2015.01.06. 01:00:33

Feldíszített villaoszloppal nyitunk egy kínai égősor adja most a fényt lelkünkbe bár a villából hang még nem jött
le van húzva a redőny
majd ne aludj szól Fanny Dennisnek, mielőtt mi is elbólintottunk volna
őket nem láthatjuk de már nem nehéz elképzelni, hogy mi történik főleg hogy két mondat után kusshadjál, kusshadjál te eszemcsere zajlik
és Fanny pont ezeket a beszólásokat nem szereti
Dennis megkérdi, hogy nem mondhatja ki amit gondol, majd Fanny eligazítja, hogy kint igen, de ott bent Fanny nem szereti, továbbra is ezt a képet látjuk,

kepfeltoltes.hu/view/150106/K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.png

akik a hangból ítélkeznének, talán arra jutnának, hogy Fannyék a szaunában vannak betakarva és a takaró közel van a mikroport mikrofonjához, nagyon jó fülű emberek azt is kivennék talán, hogy hárman vannak, VV Dennis VV Fanny és VV Brokkoli(ez nem az a Broccoli akik a Bond filmeket......)
Majd VV Folytatjuk érkezik, mert féltékeny VV Brokkolira, de hát ki nem lenne az a tegnap és a ma látottak alapján?
és így telt el Vízkereszt vagy amit akartok az Úr megjelenése napjának első órája

Komeszka 2015.01.06. 01:01:03

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: Szerintem pont ezért nyerhet. Pont ezt a nyugtalanító "pszichopata bájt" szereti sok nő. Attila sem a taktikázása, meg a Ct bt miatt nyert. Hanem mert elérte, hogy bár nem egy férfiszépség, mégis benedvesedtek a bugyikák a szerelmetes baltás gyilkoson.

nátrium glutamát 2015.01.06. 01:01:38

@szmoti: telóról videózni nálam nem pálya, mert a tévét nem kell fogni amíg nézed a filmet. :D
nálam tévén megy, ha már unok ide írni és akad vmi on. főleg, mert ha nincs semmi simán nézek addig mást. :)

mosca.df 2015.01.06. 01:04:29

@szmoti: telót nem tudom, még nem próbáltam, mert kicsi ahhoz a kijelzője nekem, hogy lássak is az ON-ból valamit, de tableten (ipad) tutira megy, én is úgy szeretem, mármint kifeküdve küldeni ;)

Well... 2015.01.06. 01:06:55

@nátrium glutamát: konkretan meg kell csinald az a robter-es kepet, keresek valami jo kis pszihos kepet hozza....egy olyan sokat tolna a robinon...emlexem mikor ment a sorozat minden csaj torlokendovel a kezeben ult le nezni :o)))

Komeszka 2015.01.06. 01:07:27

@nátrium glutamát: :) Robin Hood, lesz-e Robin Rúd? Avagy igaz-e, hogy Robin of Lakli nyila mindig célba talál?

szmoti 2015.01.06. 01:08:59

@nátrium glutamát: jogos :D

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: hát nem tudom, nekem LG G2 van és bejön az oldal, de nem megy stream, mindegy, ha eddig bírtam így, akkor most már ezt a pár hónapot kibírom még :D

mosca.df 2015.01.06. 01:09:33

@Ay Mama, Que paso: "...hárman vannak, VV Dennis VV Fanny és VV Brokkoli(ez nem az a Broccoli akik a Bond filmeket......)" ez kész! szakadok xDDDDDD

btw ilyenkor hol vannak vajon, a lehúzott redőnyön kívül vagy belül? (ha máskor nem, hát ettől biztosan rám törne a klausztrofóbia, szal nem mennék VV-be semmiképp / és amúgy sem :P;)

nátrium glutamát 2015.01.06. 01:13:26

@Komeszka: amint látom, költői a kérdés. csak véletlenül benyomtál reply-re :D

mosca.df 2015.01.06. 01:13:48

@szmoti: na majd ezt megnézem neked, férjemnek G5-se van, csak már javában hortyog és ha kiszedném alóla, tutira felébred, de majd holnap idejében elszedem tőle és tesztelem neked, okka? :)

nátrium glutamát 2015.01.06. 01:16:08

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: franc tudja... jöhetett a szaunából, de miért van kizárva pöcök és pennis brokkolival?
ezt csak abból gondoljuk,h a többiek nem kussoltak volna, ha mindenki egy helyen van. egymás mikroportjába is behallatszanak. (ezért utálom,amikor mind egyszerre pofázik)

Belllaba 2015.01.06. 01:16:25

MS MUSLINCA, AKI VAKON ÉL /ÉS CHEMOTOX REZISZTENS/ 2015.01.06. 00:39:42
Nekem is pont ezek jutottak eszembe, a Fanni Dennisz páros is csinálta már alsóneműben az aktust.
Ezenkívül emlékeztetnék arra, hogy a férfialsókon ugyebár van elöl egy nyílás, pisiléshez sem szokták lehúzni a boxert...és egy női bugyikát nem nagy kunszt pár centit félrehúzni.
És lehet az is ok, amiért Laci nem kapta le a gatyát, hogy nem akarja, hogy hátulról mutassa a kamera a hát hogy is mondjam...zacsijai csapkodását:)

Ay Mama, Que paso 2015.01.06. 01:16:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: jó dolog a beleszerettem
komment alapján még jobb, ráadásul én a cipőt nézem meg másodiknak 8)
egy cappy? kizárólag üveges cappy persze 8)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.06. 01:16:44

@Schlomo Goldberg: "...Miért kell orrba szájba ádinkát tolni..."

Hogy megutáljuk.

nátrium glutamát 2015.01.06. 01:19:28

@Belllaba: szia, amikor valakinek a kommentjére szeretnél válaszolni, klikkelj rá a "válasz erre" gombra. akkor vissza tudja nézni az illető, hogy mihez fűzted hozzá a saját gondolatot. :)

Belllaba 2015.01.06. 01:20:57

@nátrium glutamát: szerintem a Fanni Denisz Broki trió a szaunában, a többiek meg a hálóban. Nem lehet, hogy Macit elszállították valami kivizsgálásra? A Belavalóban azt mondta valakije, hogy beteg. Mi baja lehet, le kell műteni róla a kanapét?

Belllaba 2015.01.06. 01:22:11

@nátrium glutamát: köszi, és így is szoktam, csak most jelezni akartam azt is, hogy melyikre írtam, mert több hozzászólása is volt.

nátrium glutamát 2015.01.06. 01:25:27

@Belllaba: "Mi baja lehet, le kell műteni róla a kanapét?" ez LOL

amúgy vsz elkapta a takonykórt, amin a többiek is átestek. nála ez hatványozottan durva lehet, mert alapból megvan a nehéz légzés és az alvási apnoé a súlya miatt.

mosca.df 2015.01.06. 01:25:35

@nátrium glutamát: váááháhá de gonosz! xDDDDD egyébként én még olyat nem hallottam, hogy bárki azt tartaná, hogy az anál nem szex, pedig laktunk pár évig az emírségekben (nem dubajban, nem nem nem! :P hanem fujairah-ban) ahol eléggé sikerült a kultúrájukat megismerni, és hát, ott sem azt tartják, hogy a kiskapus "digidugi" nem számít szexnek, hanem, hogy miután a szűzhártya ép marad, így eladhatják magukat a lányok szűznek, vagyis tagadhatják, hogy szexeltek házasságon kívül -ami elemi érdekük, ugye arra felé...

nátrium glutamát 2015.01.06. 01:27:38

@Belllaba: ha rákattint a nickjére, odanavigálja az eredeti hsz-hez. :)
próbáld ki! bármelyik @-cal kezdődő nickre klikkelhetsz.

Well... 2015.01.06. 01:28:20

KOSZONJUK ENNYI ....az adam a villalakokrol irt jellemzeseben konkretan megnyerte a jatekot a Robinnak....koszonet testver....lehet a robinnak adni a kirajlanyt ,meg a fele kiralysagot.....
holgyek levette mas is , hogy:
- mi a Robin eddig megismert leghaziaszonybaratibb tulajdonsaga ???

megfejtes a reklam utan

mosca.df 2015.01.06. 01:29:56

@Belllaba: na pontosan, mindahányszor mutatták őket öfikben, vagy a belevalóban, mindig volt rajtuk textil, gondolom azért, hogy ha lecsúszik a takaró - ahogy mondod - ne kapja őket telibe a kamera... érthető teljesen. :)

nátrium glutamát 2015.01.06. 01:31:02

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: ááááááá, bakkerman!
akkor meg vagyunk vezetve rendesen! ezek szerint nem plasztik a dubajszakértő, hanem szentéletű szűz análka! :))))

Belllaba 2015.01.06. 01:33:53

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: akkor csak eljutott hozzád a válaszom:) Amúgy visszaolvasva nagyon egy rugóra jár az agyunk, akár én is írhattam volna némely hozzászólásod, a kolompáriósat is:)

nátrium glutamát 2015.01.06. 01:34:08

@Well...: ezek szerint nem kapunk linket a levélhez.
azt láttam,h robin folyton a motorosfókával harcol. kapok rózsaszín hangszórót?

nátrium glutamát 2015.01.06. 01:35:21

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: @Belllaba: na, már megen... micsell nevében is nyilatkozhatom, h akkor már 4en vagyunk :)

Well... 2015.01.06. 01:35:35

@nátrium glutamát: viccet felreteve ez a "divat" egyre jobban hodit az eszakamerikai tinik kozott is....marmint ,hogy "szuzen" ferjhez menni....anal az sex, de nem leszel tolle b.qrva...ugye meg mivel igy gyermek sem lesz, nem kell az ovszer....eredmeny..a legtobb uj HIV fertozott a tizenevesek kozul kerul ki..... szomoru de teny...

Belllaba 2015.01.06. 01:36:31

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: szégyenlősebbek takaróval tolják nagy takarásban, kissé bátrabbak alsóneműt félretolva, kis takarásban...lehet előbb-utóbb lesz valaki bátor is? :D

mosca.df 2015.01.06. 01:36:57

@nátrium glutamát: nanáhogy! xDD de azért azt csak nem gondolnám, hogy megvan még a szentéletű szeplőtelen szűzhártyája, bár.... végülis, amilyen kammergép, simán behazudhatja, és akkor meg is van, hogy miért csúszott be a kiskapun a kiskígyó: ez a balfax elhitte neki, hogy még érintetlen xDDD

Well... 2015.01.06. 01:38:05

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: a mosogatst eddig is tudtuk
@nátrium glutamát: a motoros foka sem ujdonsag...

ennel sokkal utoseb dologrol van szo....bar majdhogy nem a tabu temakorbe tartozik....vagyis inkabb a ferfiak kozott sosem tema temakorbe....(viszont holgyeknek bejon szemelyes tapasztalat :o)) )

mosca.df 2015.01.06. 01:38:55

@Belllaba: na várj csak, mintha tegnap épp az lett volna a szenvedésük tárgya, hogy túl meleg van a takaró alatt.... talán azért a "kistakarás", és a végén még igazad lesz, ha jön a melegebb idő, még a kistakarás is túl meleg lesz előbb-utóbb ;))

Belllaba 2015.01.06. 01:40:18

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: azt mondta Edinka, hogy volt már 13 évessel is, így a hártyát kétlem,( no nem csak az előbbiért)

mosca.df 2015.01.06. 01:40:21

@Well...: pfff, igaz.... akkor, hmmm, műkörmöt épít, hajat fest, és/vagy muffint süt, esetleg macaront? ;))

mosca.df 2015.01.06. 01:42:16

@Belllaba: 13.... mi???? erről lemaradtam, ahh, a kis ártatlan.... kérdés, hogy ő hány éves lehetett akkor ;PP mondjuk, ettől még lehet "szűz" - ha az is kiskapun csusszant be xDDDDD ki tudhassa?

nátrium glutamát 2015.01.06. 01:42:40

@Well...: és itt van az egyik hátulütője ennek a fenenagy információs szabadságnak. éretlenek, de lesik a pornót a neten, ahol egyre durvább filmek vannak, h fenntartsák a tömegek érdeklődését... így azt látják,h milyen menő az anál, mélytorok, bdsm... stb. ehhez persze nincs meg a kellő ismeretük, de meg kell mutatniuk egymásnak,h milyen kúl új dolgokat tanultak megint... sad but true

mosca.df 2015.01.06. 01:43:10

@Belllaba: én is így vagyok ezzel :)

nátrium glutamát 2015.01.06. 01:43:46

@Belllaba: persze, hogy jól kicsináljatok :D

Well... 2015.01.06. 01:45:05

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: ok csak neked mert teged kedvellek :o))

megtudtuk, hogy a robin "ulve pisil" .... voila ....az abszolut aduasz ....nem kerul semmibe, es seso fordul elo felhajtott uloke esete...meg pipi pottyos fal ....

mosca.df 2015.01.06. 01:45:54

@nátrium glutamát: ez most már - kimondhatjuk - alap nálunk ;))

nátrium glutamát 2015.01.06. 01:46:30

@Well...: másik személy (intim)gyantázása?
ne szivassá már minket!
@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: macaront b+! az de ciki! :D :D :D

nátrium glutamát 2015.01.06. 01:48:29

@Well...: mer' neki nem volt követendője... éééérted!
már akkor kicikiztem, amikor "nem vagyok buzi és kikérem magamnak", majd zokogva balra el... :)

totál leragadtam a házimunkás vonalon :D

Well... 2015.01.06. 01:49:50

@nátrium glutamát: vard meg mit ir erre a muslinca.... ...

mosca.df 2015.01.06. 01:51:55

@Well...: ó de cukker vagy :* * de bazzz.... ezt nem hiszem el, ez most komoly? én egyszer próbáltam erre rávenni a férjet, mert hogy higiénia meg miegymás, de kb megszakadt a röhögéstől, így be kellett lássam, ez valóban nagyon férfiatlan lenne, szal letettem róla.... Robinykát vajon hogyan - és főleg kinek - sikerülhetett rávennie erre..? csak nem a maának..? a végén még tényleg az Angélának lesz igaza, amikor a Belevalóban azt mondta róla, hogy szerinte "útkereső" (még) :P köcce az infót, durva volt, azt kell mondjam, pfff...

nátrium glutamát 2015.01.06. 01:57:11

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: @Well...: angéla pedig már csak tudja, mert átesett ezen. :D :D :D
nekem már a coelho is gyanús volt... ezzel együtt mondjuk dani fura testtartása üléskor... meg hogy egyikük sem hajt annyira a csajokra, csak úgy óvatosban, mintha...
kombinésön, ahogy denisz az utolsó lovag szokta volt mondani.

Well... 2015.01.06. 01:57:27

nekem konkretan egy volt baratosno adta elo a jelenetet....2 tukor a budi ket oldalahoz betamasztva...feliteres vmuanyagpalack vizzel toltve.....es eloadta, hogy akkor mi hogy is brunyalunk....majd felszolitott hogy akkor konkretan szamoljak utanna a csoppoknek a tukrokon...... megtanultam egy eletre....mondom megerte

mosca.df 2015.01.06. 01:57:51

@nátrium glutamát: én is :D de halljátok, amikor taglaltátok itt, hogy gyanúsan túlreagálta a gyanúsítgatást, azért azon én is fennakadtam, bár hittem neki, és azt gondoltam, hogy talán csak iylen szikorásan feminin alkat, de azért egy átlagpasi egy ilyesmi begyanúsításon csak röhög, nem csinál ekkora tüzet belőle - ja, és még belevágták a kisfilmjébe is a jelenetet a párbajon, az is komoly - ezt vajon minek szánhatták a szerkik? pozitívumnak? :DD

nátrium glutamát 2015.01.06. 02:00:18

@Well...: de azért még nem csinálod úgy :)))))
komoly kiképzést kaptál... ezt nem a dóri-féle csaj nyomatta azért :)

szmoti 2015.01.06. 02:00:28

én nem gondolom, hogy valaki azért mert ülve pisil meleg lenne, vagy hogy ez adhat okot arra, hogy azt gondoljuk, hogy az. Ismerek én is személyesen olyan pasit aki így tesz mégis full heteró :) erős volt az barátnő ráhatása, hogy vagy ő pucolja a pisipöttyöt a csempéről vagy pisil ülve, a kényelmesebb opciót választotta :)

nátrium glutamát 2015.01.06. 02:01:39

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: könnyen hisznek neki a lányok. lásd pöcök megnyilvánulását: nem lehet buzi, mert túl jól néz ki. :D :D :D

nátrium glutamát 2015.01.06. 02:02:32

@szmoti: én se szólok bele,h melyik kezével törli ki...

Ay Mama, Que paso 2015.01.06. 02:03:08

A lehúzott villaredőny sosem jó jel.
Sötét titkok törnének felszínre szerintem ismét valamilyen hét van. Törpe, te magad, mesterlövész, kilenc és fél, tenger ördöge vagy fél hét, nem tudom. De tippelni tudok. Dennis és Fanny korán feküdtek le biztatták is egymást hogy aludjanak már. Tehát vagy koránkelő hét van. Vagy iskolahét. Vagy a lehúzott redőny hete. Könyvhetet kizárnám.

így telt a stream második órája

Well... 2015.01.06. 02:04:54

@nátrium glutamát: konkretan ugy csinalom :oP ...es most ha lebuzizol akkor megnyalhatod a balgolyomat... (akarod? ) :oDDDDDDD

szmoti 2015.01.06. 02:05:40

@Ay Mama, Que paso: csak én nem látok semmi ON-t? nálam csak folytatjuk van régóta :)

fischer001 2015.01.06. 02:06:43

sziasztok. élvezettel olvasom a hozzászólásokat,sőt annyira,hogy én is kedvet kaptam hozzászóláshoz.én androidos telórol vagyok,online adást telefonról való világ 7 címlap oldalról tudtok nézni/felső sarok-menü-élő/,itt tudtok összefoglalókat is nézni.remélem nem voltam off.

mosca.df 2015.01.06. 02:09:15

@nátrium glutamát: na jó, hát én nagyon le vagyok maradva hozzátok képest, Kuéjóóóó? olyan is volt, mikor, és legfőképp MIÉRT? jézus... tényleg igazatok van, Taki ülésmódja is egyedi, mi van, ha csak alibizett BD-vel, ahogyan Robinyhood is PVC-vel? (nekem azok a csókjelenetek is olyan furák voltak, egyáltalán nem hihetőek...)

mosca.df 2015.01.06. 02:10:06

@fischer001: dehogyis, köszönjük az infót, üdv közöttünk! :)

szmoti 2015.01.06. 02:11:25

@fischer001: én külön köszönöm, nem rég tettem fel pont a kérdést, hogy hogyan lehet :) de akkor ezek szerint te hozzáértő vagy, tovább is viszem :) ha rámegyek, az általad is írt élő fülecskére, ahol azt várnám, hogy elinduljon, akkor nekem annyi jön be hogy a vvs háttér, kiírva rá, hogy minden nap éjféltől van közvetítést, és ha arra rátapizok, akkor meg le akar szedni valami stream. valamit és ha azt leszedem és elindítom egy lejátszóval akkor csak próbál csatlakozni de nem megy neki.

Mert Csak 2015.01.06. 02:12:37

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/:

A székelyek már rég falnak mentek szerintem az igénytelen egértől...

Well... 2015.01.06. 02:12:51

@szmoti: magyarorszagon vagy helyileg ?

Mert Csak 2015.01.06. 02:14:59

Üdv Mindenkinek!

Most regisztráltam, és örömmel olvasom kommentjeiteket!

Lenne egy kérdésem: szerintetek dinka, laci és dani tényleg elhiszik amit mondanak? már annyiszor ismételgetik, hogy Zsu a démon, hogy már ebben a mesevilágban élnek?

Másik kéérdés: csak engem irritál ez a dinka?

Belllaba 2015.01.06. 02:15:04

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: ez engem is elgondolkodtatott Mr. Budával kapcsolatban. Talán innen ez a zsigeri gyűlölete Zsú iránt a visszautasításon túl?

mosca.df 2015.01.06. 02:16:20

@szmoti: na de várj csak, az addig oké, hogy a barinő bekeményít, hogy akkor te takarítod a pöttyöket (én is ezt tettem, pasimelónak neveztem ki a pöttypucolást :P) de van egyáltalán barinője Robinnak? mert ha kikerül a barátnői behatás alól, akkor adódik a feltételezés, hogy minden pasi azzal a lendülettel tér vissza a regular - ülőke felhajt - módra, ahogy kiszabadult a női terror alól, nem..? ;)

fischer001 2015.01.06. 02:16:23

@szmoti: ha androidos telórol akarod nézni akkor töltsd le a play áruházból az mx playert, és amikor elindítod akkor felkínálja a lejátszásra.

szmoti 2015.01.06. 02:16:41

@Well...: vagyis remélem, hogy itt vagyok, de az is lehet valami más dimenzióba vittek a piramis építő ufók...ez mindent megmagyarázna :)

szmoti 2015.01.06. 02:18:09

@fischer001: köszi megpróbálom :) akkor ezek szerint a telón lévő gyári stream lejátszó nem jó erre :S :D

fischer001 2015.01.06. 02:19:43

Ha valamit szeretnétek visszanézni, akkor a nézz sorozatokat.hu -ra menjetek.

mosca.df 2015.01.06. 02:19:45

@Belllaba: simán lehet :) ez is annyira eltúlzottnak jön le, nem? túljátssza, mintha legalábbis nőgyűlölő lenne, max az anyakomplexusát akarhatta kiélni Zsuzsán, amikor mellé akart bújni, én mást nemigen tudok elképzelni vele kapcsolatban... / van akkor már két pasink eddig, akik minimum gyanakvásra adnak okot, és még sixx Ádámot nevezte el Bojlinak...? ;)

Well... 2015.01.06. 02:19:59

@szmoti: na lelehet szalni rollam...hulyeseg volt ide irni a kingat.... nem tipikus :o)

mosca.df 2015.01.06. 02:20:52

@fischer001: kösziköszi ezért is, még jól jöhet (mentettem) :)

Well... 2015.01.06. 02:21:13

@nátrium glutamát: edina kizarolag.....had szenvejen meg a laci.....

pomac 2015.01.06. 02:23:31

én már csak olyan telot veszek, amiben lesz minimum egy projektor(vagy 50' legalább vetitsen),addig jo az ami most van :DD

szmoti 2015.01.06. 02:23:49

@Well...: ezt most lehet, hogy nem értem :)

mosca.df 2015.01.06. 02:25:26

@Mert Csak: hát, nálunk szilveszterkor voltak erdélyli barátaink, ők nagyon lesújtóan vélekedtek róla, pedig akkor még nem is nyomta annyira hard-ban, mint azóta... de tényleg egy sem akadt, aki a védelmére kelt volna, ők szó szerint szégyellik -és szerintem az anyja sincs ezzel másként, csak megvédi, mert a lánya (és ebben igaza is van), de hogy ki van akadva rajta, arra fel mernék dobni egy nagyobb összeget is, akár...

Well... 2015.01.06. 02:26:14

aze a belevaloban mikor az adinka azt mondja ,a lacinak..."csak finoman, probald mar meg finomabban"....labai meg spargaznak a levegoben....ez erosen okot adhat gyanakrasra ..mitol is fajt masnap a popsi :oP

nátrium glutamát 2015.01.06. 02:26:49

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: még a "nagy balhé" előttre datálnám. vmelyik ex-bt. csaj, robin, dani és cigiskanapé voltak jelen. poénkodtak,h vki milyen cizellált közhelygyűjteményt hozott össze - talán röné? ekkor mondta dani,h olyan coelho-s volt az a duma, majd rögtön elnézést kért robintól, "bocs, tudom, h te szereted" :)))

Well... 2015.01.06. 02:27:51

@szmoti: akkor en ertettelek felre , aszittem celozgacc :oP ne aggodj ,konkretan felejtsuk el

Mert Csak 2015.01.06. 02:29:06

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/:

Őt így nevelték.. ez a megnyilvánulása ma tuti kiverte a biztosítékot anyunál is..

mosca.df 2015.01.06. 02:29:41

@Belllaba: ".. le kell műteni róla a kanapét?.." jájj xDDDDD sírok, ezt most annyira látom magam előtt ;))amúgy mintha már az éneklős feladatnál is mondta volna a párja, hogy betegen tolta... jól emlékszem? lehet megfázott, amikor a kinti kanapéba nőtt bele egy időre... :P

pomac 2015.01.06. 02:30:22

@nátrium glutamát: nem álltam még vissza a korai alvásra meg holnap nem is melozom

Belllaba 2015.01.06. 02:30:38

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: abnormálisan reagálja le, az biztos. Lehet, hogy eddig csak elutasításban volt része a női nemtől -miközben igent várt- és ezért? Bár pasiknál ez szerintem nem így működik. (Mondjuk nőkről már lehetett ilyet hallani.)

nátrium glutamát 2015.01.06. 02:30:41

@Well...: qwára kíváncsi vagyok,h meddig fogja tudni türtőztetni magát :)))

Mert Csak 2015.01.06. 02:32:30

Mi van, ha dani is lacira féltékeny? :D Mi van, ha ő a meleg? És ezért rühelli Zsu-t?

szmoti 2015.01.06. 02:33:54

@Well...: okés :)

Megyek, leheveredek, jó éjt mindenkinek :)

nátrium glutamát 2015.01.06. 02:33:55

@pomac: elnézést kérek a gyanusítgatásért! nem akartalak megbántani! :))))
youtu.be/lBEn3a4TIUw

Mert Csak 2015.01.06. 02:33:55

Mi van, ha dani féltékeny lacira? Ha meleg, akkor ezért rühelli Zsu-t :P

Belllaba 2015.01.06. 02:34:10

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: az anyja azért védi szerintem, mert azt remélte még van esélye bajszos lánykájának és lehet, már számolta a lóvét:)

Well... 2015.01.06. 02:34:28

@nátrium glutamát: szerintem elobb-utobb lecsapja, hogy kijohessen

mosca.df 2015.01.06. 02:35:05

@nátrium glutamát: uhh xDDDD most hogy így leírtad, már rémlik valami, és az is, hogy én ezt mintha oltásnak vettem volna, de akkor komoly volt, jó'van, nekem már nemigen vannak kétségeim - na meg Adzséla-docensnőnek hiszek, elvégre ő szakértő, rengeteg tapasztalati tőkével a háta megett ;)/(a tőkét hosszú ő-vel írtam!!;)/

Belllaba 2015.01.06. 02:35:16

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/:" belenőtt a kanapéba" :D ezt a kifejezést kerestem, de most én is elképzeltem és felfordult a gyomrom

nátrium glutamát 2015.01.06. 02:37:09

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: nem minket rövidítettél volna meg vele :D
ja, mégis csak van hozzá szeme :)))

nátrium glutamát 2015.01.06. 02:39:08

@Well...: még mindig előttem van, ahogy visszafordítja análka fejét... ne nézz ide bazmeg... koncentrálnék... :D

Belllaba 2015.01.06. 02:40:29

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: az anyja szerint Edinka taktikából perverz és voyeurizál...hát ezen kész voltam. Azért nézett közben olyan átszellemülten, mint aki transzban van:)

Well... 2015.01.06. 02:40:36

@nátrium glutamát: ja az nagyon olyan volt, hogy fordulj vissza b+ epp a zsut vizionalom.nehogy man lelohadjon miattad

Mert Csak 2015.01.06. 02:42:43

@Well...: Biztos vagyok benne, hogy Zsu-ra gondolt, és hogy szemtől szemben képtelen lenne még részegen sem megb-szni az "őszintét" :P

mosca.df 2015.01.06. 02:45:41

@Well...: na igen... viszont nincs mit a szemére hányjon, a "kapcsolatuk" legeslegelején nem pont azzal húzta az agyát "szegény" gyereknek, hogy ő "pont így, ilyen durván szereti..?" hát megkapta, problem? (különben sztem neki mindegy, csak övé legyen a f@szi, ez élete lehetősége, ahogy a vellatársak is beszélgették pont a tegnapi ON-ban, kint az életben nem állna le vele soha, ezzel Tanyuska is tisztában van).

nátrium glutamát 2015.01.06. 02:45:43

@Well...: @Mert Csak: így valahogy :D
ádám is azt mondta, ha valakit, akkor zsút vizsgálná meg mélyrehatóbban a vellanémberek közül :))

minden reggel 2015.01.06. 02:47:11

Sziasztok néztem kicsit L+E t nekem nagyon nem volt hiteles ennyit senki nem magyaràz szex közben
Mindent kommentàlt csupá idegnek tûnt

nátrium glutamát 2015.01.06. 02:47:45

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/:
kíváncsian kérdem: volt bármilyen asszociációd a tanya-takony szavak egyidejű használata alkalmával?

Well... 2015.01.06. 02:48:20

Well...akkor ennyi a biztonsagos ruhasexrol.....ha ruha akkor miert kell a "blur tool"-hoz nyulni ??

kepfeltoltes.hu/view/150106/ruhasez_not_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

nátrium glutamát 2015.01.06. 02:48:56

@minden reggel: attól függ... talán megszokta a forgatások alatt,h rizsázni kell :D

mosca.df 2015.01.06. 02:49:41

@nátrium glutamát: ja, akkor így már meg is van, hogy miért volt a bulika nagy részében partivirsli-állapotban az eszköz... pedig csóri Tanyuska mennyi energiát feccölt bele, hogy használhatóra csiszatolja.... hát ettől merő egy folt mindene, hmm... mi áldozatot kell hozni már egy f@sziért! hard work :PP

minden reggel 2015.01.06. 02:51:04

@nátrium glutamát: olyan volt mint a regi nemet pornok:)

nátrium glutamát 2015.01.06. 02:51:59

@Well...: ez már akkor is egyértelmű volt. :)
+ a becsúszó szerelés... "mindkét segge" fájt, de nem a tanga vágott be, hanem vmi más :D

Belllaba 2015.01.06. 02:52:27

@nátrium glutamát: én is írtam Ádámnak és válaszolt is a Blikkben, bi-bi-bi:)

minden reggel 2015.01.06. 02:52:52

@minden reggel: a fpltok nem a tàncos becsúszàstól?

mosca.df 2015.01.06. 02:52:53

@nátrium glutamát: állítólag a mai blikkben is ugyanezt nyilatkozta le az Ádám, sőt, amikor azt firtatták, hogy a három csajszi közül melyiket választaná, akkor is BD-t mondta, mert hogy ő a legnőiesebb, és a barinője is olyan forma volt, mint Zsu...

mosca.df 2015.01.06. 02:53:50

@nátrium glutamát: nem dehogy, született városi lyány vagyok :PP xD

Well... 2015.01.06. 02:54:37

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: szerintem sose fogjuk megtudni, hogy volt-e valami (de igen tudjuk) .... siman belefer a csaj karakterebe, hogy akkor is bevallalna, hogy igen, ha kozben meg nem....mert tenyleg neki ez egy alat alma...gondolj bele mikor a helyi discoba csaposkodik, az ilyen tipusu fickok hogy atneznek rajta..mikor a dora tipusu csajok utan futnak.....mas, hogy annyira el fog vele szalni a lo, mert azt hiszi, hogy olyat nyujt a lacinak amit o meg sosa senkivel....es ezzel siman visszafog elni (csicskaztatni a lacit) ...hogy elob utobb toresre kerul a dolog...es ott fizikalis lesz a dolog ...."szemed kikaparom te geci" szinten....en ezt is siman belelatom a karakterebe.....ezek a csajok akiktol mindig megtartod a 3 lepes tavot....tul sok komplikacio par perc atlagos oromert.... :o(

nátrium glutamát 2015.01.06. 02:58:17

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: onnan vettem én is. :)
amúgy kíváncsi vagyok, h élőben milyenek, mert a tv azért tud csalni.
pl. análka és kamionos plasztik tánc eléggé groteszk volt, pedig amikor ádámmal smárolt nem tűnt olyan debellának

nátrium glutamát 2015.01.06. 02:59:33

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/:
nem mindegy, h...
tanya a bakonyban vs. banya a takonyban

konkrétan :)))

minden reggel 2015.01.06. 03:00:42

@Well...: sztem vele soha nem fog elszaladni a ló sztem ô tüzöm vizen àtkuldött eléri amit akar és sok kell ahhoz hogy megzakkanjon. Van 1szàmító lapos nézése

Komeszka 2015.01.06. 03:01:00

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: Figyu, csak finoman szólok, hogy kezdesz ezzel a buzizással kicsit átlépni az ingerküszöbömön."...Macskát tartasz? Buzi-e vagy? Mosod a segged? Buzi-e vagy?..." Egyébként Robin azért hugyozik nyilván ülve (micsoda magas röptű gondolatok), amiért kezet csókolt Lilunak a párbaj után, amiért még az üres szoba ajtaja előtt is kopog, amiért szerelmes verset ír pvc-nek, összegezve: így nevelte az anyja. Kb. ezt el is mondta magáról. Ok, ez nem átlagos, de szerintem simán van ilyen.

nátrium glutamát 2015.01.06. 03:01:20

@Well...: laci volt balfasz. most kanalazza be szépen a szart, amit kavargatott :D

mosca.df 2015.01.06. 03:01:45

@nátrium glutamát: hát, gondolom, a biztonság maximalizálása érdekében - amit nem látsz, az nincs, éérted ;))

minden reggel 2015.01.06. 03:03:05

@minden reggel: úgy értem sztem folyton kalkulàl. Ez a sok duma meg olyan mint az itt a piros hol a piros

mosca.df 2015.01.06. 03:03:30

@nátrium glutamát: neeee!!!! mondtam már, hogy erősen vizuális típus vagyok, már látom is, brrrr! xDDDD

Well... 2015.01.06. 03:03:51

@Komeszka: C'mon senki sem buzizott senkit, itt olyanok beszelgetnek, akik mar beszelgettek leotte egymassal....az "utkereso" volt a konkret kifejezes.....

minden reggel 2015.01.06. 03:04:55

@Mert Csak: ugy értem megzakkanjon attól amit majd Laci v mas tesz

Belllaba 2015.01.06. 03:05:36

@nátrium glutamát: ez tényleg elég bizarr jelenet volt: Dinka és Dóri tánca. Eszembe jutott egy nyaralásom, amikor a barna bőrű helyi aprótermetű őslakosokkal fotózkodtam egy ültetvényen, és mikor az ismerősök meglátták a képet, azt mondták úgy nézek ki ott, mint egy nagy fehér isten:) (Pedig vékony vagyok és itthon nem is számítok túl magasnak) Ez ugrott be, bár mondjuk Dóri nem fehér (a szolitól), de olyan volt tényleg, mintha összemontírozták volna őket Edinkával. Valahol birodalmi lépegető jelzőt olvastam Dóriról...

Mert Csak 2015.01.06. 03:05:43

Milyen lenne egy olyan adás, amikor robin-ból kitör a pszicho én-je? hm.. :D

mosca.df 2015.01.06. 03:05:47

@nátrium glutamát: én is, pl a "vellanémbereken" most röhögtem fel hangosan xDDD

Well... 2015.01.06. 03:06:25

@minden reggel: nezzd vissza a enek gyakorlos videot....mikor a laci elront egy szot olvasas kozben olyan fennsosegesen javitja ki a csaj, hogy az ott konkretan tenyerbemaszo....
laci:"...szivem szavat"
deina: ..."sziv szavat...de mindegy...meg en nem tudok olvasni...bocsika..."
na ezt kepzeld el napi 24-ben .....fizikalis lesz a megoldas most szolok :oP

nátrium glutamát 2015.01.06. 03:07:20

@minden reggel: már akkor zakkant volt, amikor bekerült. csak sokaknak nem esett le a cuki tájszólása, apró termete és a szépen bedobott "őőőőőszinte-tisztalelkű-naiv" vonalon.
nekem a "baaaazmeg ki ez, teeeeee" dóri-féle kérdés tolakodott az agyamba, amikor csak láttam

Well... 2015.01.06. 03:07:41

@nátrium glutamát: ja 6 het marokmarcsa ugy hogy kozven csajok meztelenul maszkalnak korulotted....ne viccelj mindenki ramozdult volna az elso meleg nedvesre ami utbakerul..... :o)

Mert Csak 2015.01.06. 03:07:55

@Well...: csak remélni tudom, hogy dinkának betörik a feje :P

nátrium glutamát 2015.01.06. 03:08:25

@Well...: a szó, amit keresel az útel... útel... útkereső :D :D :D

mosca.df 2015.01.06. 03:10:08

@Komeszka: vettem, köszönömszépen :D

és halkan teszem hozzá, nem buzizott itt senki, pusztán esélyeket latolgatunk.

minden reggel 2015.01.06. 03:11:15

@Well...: egyetértek én arra gondoltam h nagyonis tudja mit akar és mindig kiszàmitja mit tesz nem arra h nem lesz nagy arca

nátrium glutamát 2015.01.06. 03:11:27

@Belllaba: "birodalmi lépegető" ez is nagyon jó! :D
nálunk 100kilós kamionos női testbe zárva, röviden kamionos. a ruházata, modora és termete alapján

Komeszka 2015.01.06. 03:13:09

@Well...: Értem. Hagyjuk, akkor csak engem zavart. Biztos én is "útkereső" vagyok, majd megkérdezem Angélát. :D

Veder1 2015.01.06. 03:14:52

@Komeszka: hát nem olyan rég még átlagos volt ez a nevelési mód.Úgy látszik ez mára kikopott, és maradt a ridegtartás. Abból lesznek az ilyen Fannika, Dórika, Deniszke meg Lacika félék.

mosca.df 2015.01.06. 03:15:19

@Well...: hú ezzel most nagyon betaláltál, vsz pontosan EZ ő, nem is nagyon tudok mit hozzátenni (+1000)

Belllaba 2015.01.06. 03:15:30

Szegény muslincát mindig betalálják... Pedig dehogyis úgy gondolja ő, hanem másként.

Belllaba 2015.01.06. 03:17:10

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: Hát ezt nem hiszem el, te is pont ezt a szót használtad épp, hogy betalál, pedig nem is láttam, mikor írtam, csak utána.

mosca.df 2015.01.06. 03:17:44

egyébként arról van valami infó (vagy tipp), hogy Robin miért csak "volt" vizilabdázó?

nátrium glutamát 2015.01.06. 03:17:50

@Mert Csak: ezt tegnap éjjel kifejtettük komeszkával :)
elkezdtük írni a forgatókönyvet is :D

***
Egy éjszaka mindenkit feldarabolnak és utána dugnak a vérükben fürödve. Majd kitörnek a Villából és lemészárolják az éjjeliőrt, majd a gatyáját a stúdióban keresgélő Istenes Bencét. Közben természetesen követi őket a kamera és innentől indul a hardcore road reality :D

***
lilut meg túszul ejtik, szereznek kocsit, ámokfutnak végig a városon, majd lilut pszihó meggyakja a motorháztetőn, miközben vadul smárol plasztikkal... minden vérben úszik... ezt a médiahelikopterek élőben tolják minden csatornán.
***

és jött a dexter-vonal is :D

mosca.df 2015.01.06. 03:19:30

@Belllaba: xDDDDD akartam is kérdezni, de aztán mégsem,. hogy céltábla lóg a nyakamban, vagy csak túl színes az avatárom? :P

nátrium glutamát 2015.01.06. 03:19:59

@Well...: ha zsút választotta volna legalább nézhette volna az arcát közben hányinger nélkül.
+ nem kell hozzá 8deci tömény :)

mosca.df 2015.01.06. 03:20:16

@Belllaba: ez jó, és már nem először gondolunk egyre :)

nátrium glutamát 2015.01.06. 03:20:58

@Komeszka: kristálygömböt vigyél! biztos, ami biztos... :D

nátrium glutamát 2015.01.06. 03:22:11

@Mert Csak:
ja a többesszám: dóri és robin :)

Mert Csak 2015.01.06. 03:22:38

@nátrium glutamát: Amikor a fürdőszobában vinnyogott laci, hogy kilép a villából, akkor csak nekem tűnt úgy, hogy majdnem telibehányta dinkát? :D

Mert Csak 2015.01.06. 03:24:06

@nátrium glutamát: dórinak önálló életet él a szeme :D

nátrium glutamát 2015.01.06. 03:25:02

@Mert Csak: nekem többször is úgy tűnt,h legszívesebben megtenné :D
közben is megfordult a fejemben,h ez edináról beszél... aztán vmiért elhessegettem a gondolatot (egyelőre)

Belllaba 2015.01.06. 03:27:47

Jó éjt mindenkinek!

Well... 2015.01.06. 03:28:20

@nátrium glutamát: a dextert ne melfelejteni... bar szerintem egy legyet sem tudna ....bar az igazsagerzete is jolfejlett...szoval akar ...vegulis ....

Mert Csak 2015.01.06. 03:28:25

Ha nekem egy pasi azt mondaná, hogy rohadtul nem tetszek neki, de ha iszik, akkor hagyja magát,( összegezve, nincs ronda nő, csak elég pia legyen,) biztos hogy nem ugrálnék a f*rkán.
meddig tud süllyedni dinka? :P

minden reggel 2015.01.06. 03:30:22

@Mert Csak: de mennyi müsoridöt nyer a többiek elôl!

Well... 2015.01.06. 03:31:14

@Belllaba: nem sikerult megvalltoztatni a neved ? :o)

nátrium glutamát 2015.01.06. 03:31:46

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: néha én is paranoiás vagyok már. :D
szegény vastyúk kapott belőle ma :)
de van annyira értelmes,h ne vegye azonnal személyes támadásnak. úh maradt a respect & peace

mosca.df 2015.01.06. 03:31:47

@nátrium glutamát: dögöjjek' meg, nekem is!!!!! első benyomásom abszolút negatív volt róla, azután kezdtem viccesnek meg aranyosnak látni, hogy bedőltem a marketingjének, hogy milyen cuki meg ártatlan - dettó mint te is írtad -, és ott inogtam meg először, amikor elkezdte ezt az ide-oda bohóckodást a Vikcsu-párbajnál, ott kezdtem realizálni, hogy hoppácska, kétfelé játszik a kiccsaj (enyhén pókeraddikt vagyok, ösztönösen figyelek a blöffre), és amikor BD-nek elkezdte tolni a szöveget, hogy majd mérettesse meg magát kint, azután majd melléáll, ha visszajön, ecetera... na ott már láttam, hogy nagy spíler a csaj, de írták itt a fanjai, hogy adjak még esélyt neki, csak bizonytalan, meg a helyét keresi, hát adtam.... de minek, mert onnan kezdődött a mélyrepülése, hogy ő volt az, aki belerondított a közös fészekbe (ctbt), és Zsu volt az, akit bevádolt ezzel... ez már nálam a full gyomorforgató kategória. szal jó volt a megérzésem vele kapcs., kár, hogy nem hallgattam rá a kezdetektől...

Mert Csak 2015.01.06. 03:32:00

@minden reggel: minél többet látják, annál jobban utálják :D

mosca.df 2015.01.06. 03:33:01

@nátrium glutamát: láttam ;) /nnah, mondjuk a te avatárod olyan is, mint egy céltábla :PP ;)

mosca.df 2015.01.06. 03:35:45

@Mert Csak: nem csak neked, nagyon készen volt már akkor, azért is kellett betámogatni a nyugiba, hogy aludjon, mert rosszul volt...

nátrium glutamát 2015.01.06. 03:36:05

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: ne szórakozz! online játszol? bazmeg mingyá beléd szeretek! :D
- mondá hősünk, mert kiragadta a lényeget a szövegkörnyezetből.

azt a megméretős dumát nem laci mondta először?

Well... 2015.01.06. 03:37:12

hoppa mennem kell , 10kor nyit a fuszeres....brb :o)

Mert Csak 2015.01.06. 03:37:23

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/:

rosszul látod :D az anál-egér akkor is tiszta szívből, őszintén szurkolt mindkét lánynak, hú,olyan csodálatos volt, és megható :DDD

nátrium glutamát 2015.01.06. 03:37:38

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: viszonylag kevés halálfejes céltáblával találkoztam eddigi pályafutásom során, de lehet, h így van :D

nátrium glutamát 2015.01.06. 03:38:48

@Well...: majd csak figyelgesd pszirobin ábrázatát, amikor olyan duma megy, ami neki nem tetszik! :D

Veder1 2015.01.06. 03:39:57

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: a vicces az ha ezt tudatos gonoszkodóként, a nyugiban a nézőkkel összekacsintva sátáni kacaj kíséretében csinálná mindenkinek ő lenne a kedvence :)

Mert Csak 2015.01.06. 03:40:18

@nátrium glutamát: erre jó példa amikor 7:1-hez nem az ő nevét írták :D

mosca.df 2015.01.06. 03:40:43

@Mert Csak: igen, de az csak abban az esetben igaz, ha ennyire negatívba fordul valaki karaktere... a pozitív személyiségeket nem utálja meg a néző, akármennyit is mutatják, volt erre példa rengeteg - aki szórakoztató, azt jó nézni, aki konfliktusokat gerjeszt, azt meg úgy nézed, hogy közben megutálod - minél többet látod, annál jobban... de ha képes fordítani, és felhozza a karakterét a pozitív tartományba, akkor még meg is szerettetheti magát újra... simán. csak ahhoz képbe kéne kerülnie, ami izolálva odabent szinte lehetetlen.

nátrium glutamát 2015.01.06. 03:42:43

@Vödör: erre adok +1-et.
ha a nézőket nem vette volna full hülyére, akkor magasan ő lenne a favorit és kollektívan dörzsölgeté össze mindenki a tenyerét az újabb szemétsége láttán :D

mosca.df 2015.01.06. 03:43:32

@Vödör: az már nagyon attilai volna ;) de valóban, úgy tudnánk, hogy csak játszik, de ő vérkomolyan gyűlölködik, sajnos képtelen palástolni, hogy majd' kigyilkolja a zsigeri féltékenység Zsu miatt (és ez már vsz korábban kezdődött, nem a lacis afférkor).

Mert Csak 2015.01.06. 03:44:40

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: pozitív irányba elmozdítani dinkát.. hát.. mission impossible :P

nátrium glutamát 2015.01.06. 03:47:56

arról még nem is ejtettünk szót, hogyan savazta dórinál bd-t! :)
vajon van még lejjebb?

mosca.df 2015.01.06. 03:51:55

@nátrium glutamát: csakis a formájára gondoltam, meg esetleg a piros színére (egy átlagos andalúziai bika már megkergetne :P)

Mert Csak 2015.01.06. 03:52:01

@nátrium glutamát: köszi :) és mit takar eme rövidítés?

nátrium glutamát 2015.01.06. 03:52:26

@Mert Csak: nem olyan nehéz az :)

tajgetosz pozitív...

mosca.df 2015.01.06. 03:53:34

@Mert Csak: az az xDDDD szigorúan elviekben értettem, csakis ;)

nátrium glutamát 2015.01.06. 03:54:15

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: akkor miért a pi..ák ugrottak rá? :D
elsiklottál egy nagyon fontos hsz-em mellett...
@nátrium glutamát: <- ez itt :)

Mert Csak 2015.01.06. 03:55:29

Szerintem robinnak azért jön be dóri, mert férfiasan tökéletesssss :DD

nátrium glutamát 2015.01.06. 04:01:40

amúgy király ez a levél. ádám mért nem ezt a figurát hozta az elejétől?
1:11
rtl.hu/rtl2/valovilag/adam-utolso-szavaival-mindenkit-verig-sertett

mosca.df 2015.01.06. 04:04:31

@nátrium glutamát: nem-e? azzal verte ki ma nálam megint a biztit, pedig tegnap már kezdtem megbékülni vele, hogy ő ilyen és kész, menthetetlen, erre nem még rátesz egy durván nagy lapáttal a mai öfiben? mondom én, az b@szta a csőrét, hogy kudarcba fulladt a roppant agyafúrtnak gondolt terv gyakorlati megvalósítása - nem sikerült BD-t elszigetelniük hiába agyalta ki olyan szépen, 'okosan"....

/valakivel én vitáztam is akkor, mert azt mondta, elszigetelik BD-t, aztán tujaként kimúlik lassan, mert nem jut neki képernyőidő, és a néző elfelejti hogy bent van - erre mondtam én, hogy BD nem alkatilag nem az, akit el lehet tujásítani, tesz róla, hogy fókuszba kerüljön, mert ilyen hiperaktív.... ha tudnám ki volt az, most rákérdeznék, de már nem emlékszem rá;)/

Mert Csak 2015.01.06. 04:04:48

@nátrium glutamát: A levélből azt kihúznám, hogy dinka édi... de amúgy elég jó lett :D

mosca.df 2015.01.06. 04:07:34

@nátrium glutamát: tippelhetek? sztem Fannyi beszólása lehet kulcs, hogy 24-ből 20-at átaludt - kajálnia is kellett, meg a napi rutint lezavarni, mikor maradt volna ideje a játékra..? ;)

mosca.df 2015.01.06. 04:09:35

@nátrium glutamát: bocsánat bocsánat, nem láttam, olyan magasra már nem scrolloztam fel, valszeg ;) amúgy igen, csakis, másra nem futja az időmből (csak nem te is?;)

mosca.df 2015.01.06. 04:13:02

@nátrium glutamát: de de, mindketten ezt mondták, de ő jobban megmaradt az ide-oda sasszézásával, Lacc legalább akkor ott, nem volt alja (még)

nátrium glutamát 2015.01.06. 04:14:22

@Mert Csak: volt benne egy kis ferdítés a "csapat" miatt. annyira ő sem tökös,h beleszarjon a családi fészekbe. (bár sztem már tökmindegy, akár meg is tehette volna)
azért néhány elkapott pillantására emlékszem ahogy edinára nézett. nem sok "bratyónál" látni olyan megvető undort.

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: +1
bd alapból nem olyan ember, aki hagyja magát kigolyózni. azért gondolj bele,h amióta bent van egyfolytában megy ellene a savazás. hányan viselnék ezt ilyen méltósggal?
laci már most kimenekülne, pedig néhány gyenge pöcsméregetésen kívül igazi konfliktusa nem is volt.

mosca.df 2015.01.06. 04:16:17

@Mert Csak: én is így gondolom, és szeretném azt hinni, hogy a nők többsége is így van ezzel...

mosca.df 2015.01.06. 04:18:37

@nátrium glutamát: nem tudlak meglepni, megint egyetértünk ;))

nátrium glutamát 2015.01.06. 04:20:29

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: akkor talán érteni fogod:
leginkább sng-t vagy 45man mt sng-t játszom. lazításnak 8game mtt :)
Te?

ha ádám 24-ből 20-at átaludt, elég nagy baklövést követett el. de issza is a levét :)
amúgy pöcöktől néha nekem is feláll a szőr a hátamon. utálom a nyávogós picsákat, akik kivagyisággal igyekeznek palástolni a frusztrációikat.

mosca.df 2015.01.06. 04:26:58

@Mert Csak: epic xDDDD ha sixx még idézgetne a kommentekből - mint tette egy időben -, ez simán bekerülne (és celeb lennél te is hipp-hopp;))

mosca.df 2015.01.06. 04:41:41

@nátrium glutamát: igen, de ő elég ártalmatlannak tűnik nekem, bár tudom, okos mint a nap (de inkább mégse), ha visít, az nekem is krétakaristolás a táblán, de nála legalább nem kell levennia ahangot, mert nem olyan irritatív, mint a rosszindulatú vellatársa - jah, rájöttem, nekem a rosszindulattal van bajom alapvetően, Renya is ezt képviselte, Tanya dettó, Fannyika meg szimplán csak van, és nagyjából ebben ki is merül a léte nekem, eléggé egysíkú, oylan kétdimenziós karakter...

/OFF: hű, komolyan tolod, én ennyire nem, 'csak' játszom, 'ész nélkül', igazából élőben szeretek, csak arra mostanában már nincs módom, amióta minden energiám leköti a család, de majd ha megnőnek a a gyerkőcök, visszatérek az asztalhoz, addig bohóckodom online (majd veszek tőled leckéket;) ON/

nátrium glutamát 2015.01.06. 05:00:50

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/:
pöcök az örök talány :D

már annyira nem. időközben hobbivá szelidült :)
szívesen elmagyarázok néhány trükköt postafordultával - akár MOST is ;)))

mosca.df 2015.01.06. 05:04:11

@nátrium glutamát: ja lényeget lehagytam, sng-k nem annyira bejövősek, pláne nem a mt, cash game mmkk ;)

mosca.df 2015.01.06. 05:09:03

@nátrium glutamát: köcce, most leragad a szemem perpill, de mondjuk holnap okl ;) tanultam amúgy stratégiát, de ki emlékszik már arra? az agyam egy fekete lyuk, mint pöcöké (azé' nem) xDDD

mosca.df 2015.01.06. 05:11:30

látom, mindenki kifeküdt körülöttünk, megyek én is a nyugiba, jóóóéjt :* ;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.06. 05:57:06

@szmoti: igen, lehet.

@Ay Mama, Que paso: oh, most el is pirultam, de csak egy kicsit, h esetleg majd játszhatunk deniszfannisat, és ez előtte milyen romantikus is lehetne, igen, mmkk kérek cappyt :-D

ruzs54 2015.01.06. 08:12:14

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: ' ' mindenestre gyomorforgatóan nyomja, és nagyon kolompárosan, ezért AZ, nem másért - jelzem, a származásáról fogalmam nincs, ahogyan másokéról sem odabent, és nem is érdekel, kurvára nem! ezt a fajta mentalitást és habitust nem tolerálom, és ennek hangot is adok, sajnálom, ha nem tetszik, ugord át, "köszönömszépen". ' én kérek elnézést , de nagyon sokan, köztük én is úgy látom ,hogy amit irsz akár rád is illik.elég kolompárosan nyilvánulsz meg.elismered, hogy fogalmad sincs a származásáról azért fröcsögsz.azt a mentalitást habitust, amit a kolomrárosban nem tolerálsz szinta többiben is meg van.

pomac 2015.01.06. 09:08:25

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: nem vagyok hive a távkapcsolatnak :D tudjon mindent egyben és kész:D ne kelljen gyertyatartó

Ay Mama, Que paso 2015.01.06. 16:15:21

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: paradicsomossal kezdünk aztán meggyes sör, vörös bor , majd valami piros tömény, hogy menjen az arcod és a cipőd színéhez a menü
bár a Dennisi magasságokon még dolgoznom kell, ezért el is indulok falhoz állítani pár agysejtet és ki is végzem őket 8)

járaszám 2015.01.06. 16:36:27

Végre sikerült megnéznem ,vagyis inkább hallgatnom a tegnapi összefoglalót,a hozzászólásokat viszont még nem volt időm elolvasni,ezért ha valakit ismétlek ezer bocs és egy anyamedve.
Edina aki nem is olyan rég még a nagy kedvencem volt,jelenleg a szimpátia listám végén van.Beállította magát őszinte,naív,tiszta szívű stb... kislánynak és ezt addig hangoztatta míg a többiek bevették.Szerintem sokkal rafkósabb és taktikusabb mint Zsu.Már a Laci iránti nagy szerelem is büdös,nem hiszek neki.Laci volt az egyetlen pasi akit mikor részeg volt ki tudott sajátítani és azóta nem is lehet róla levakarni.Eljön az idő amikor lepattintja ,méghozzá úgy ,hogy ő lesz a mártír kislány.Nem gondoltam volna Dóri valaha is szimpatikus lesz,de nagyon jól látta a dolgokat,előjött Edina gonosz énje ,kezd ugyanolyan visszatszító lenni mint reni mikor Zsut marta ezerrel.Nálam már Büdilábú is őszintébb mint edina, ő legalább felvállalja szeret kufircolni ,nem adja az álszentet.
Tujarobin számora rejtély hogy került vissza.Nem érdekel meleg vagy sem,ülve vagy állva pisil,idegesítő a vihogása ,azon felül egy semmilyen figura.A Dóris sztory nagy kamu,míg ki nem pattant a villában miről pletykálnak a háta mögött észre se vett egy csajt se.Azóta jött a fenéksimi,versírás.Biztos én vagyok a szőke,de ez már hetedik vv,nem értem a rászavazókat,egy puliszkával nem lehet műsort csinálni.
és ha már olyan bátor voltam ,hogy megírtam a harmadik kommentemet,még egy vallomás ami sixxnek szól: nem csak vv bolond vagyok,hanem ennek a blognak is rajongója.
Az rtl meg kapja be az éjjeli stream miatt,ilyen szinten nem kellene gúnyt űzni belőlünk.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.06. 20:53:30

@Ay Mama, Que paso: jó, de a falhoz vághatnál, kérlek, mmkk, arra vágyom. Inni is csak takaró alatt vagyok hajlandó, tudj róla :)

Mert Csak 2015.01.06. 21:35:57

@járaszám: egyetértek, rühellem ezt anál-királylányt

Nátán Apfelbaum 2015.01.06. 21:49:22

Én ezeket nem a rendezőre bíznám, hanem az Umbrella Corporation-re.

kétseggedvan 2015.01.06. 23:45:22

sziasztok, lelkesem olvasom vissza a kommenteket, de sajnos 2nappal el vagyok maradva...
(majdnem kinőtt egy harmadik seggem... akkora kötést kaptam a mai műtét után)
szóval: miért lett Zsu a dzsungel kinálynő? :)

mosca.df 2015.01.07. 00:10:57

@Micsell: de, azért volt egy kicsi (éjszakai muslinca vagyok;)

mosca.df 2015.01.07. 00:13:47

@ruzs54: részemről a megtiszteltetés, hogy mindezek ellenére mindig veszed a fáradságot, hogy elolvasd a gondolataim, és még kommentáld is őket; sőt, be is idézd, mintegy megerősítésként,... mit is mondhatnék? "köszönömszépen" xDDD

mosca.df 2015.01.07. 00:16:18

@Mert Csak: és nem vagy ezzel egyedül ;)) @járaszám: hozzászólásával én is csak egyetérteni tudok, mind szava ül (utolsó mondat főleg!) :)

Ay Mama, Que paso 2015.01.08. 00:56:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: a takaró az egyértelmű volt, most nagy divat ez Laci Edina Maci Dennis Fanny Zsu Dávid stb stb ugye nem maradhatunk le a trend mögött mert ha az leelőz végünk, bár vicces lesz szórakozóhelyen de én szeretem a viccet 8)

örülök hogy szóltál, hogy mit akarsz mert én nem a falhoz vágó izmaimat éleztem eddig , de majd mostantól azt fogom, és örülök annak is hogy tudod hogy mit akarsz! Végre valaki!
már csak a farkamnak kell egy jó név én a Moby Dicken gondolkozom, de Godzilla mintha nagyobb lenne, ne legyen inkább Aki legyőzte Godzillát, vagy az hosszú? 8)
mondjuk nomen est omen 8D
süti beállítások módosítása