Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x50 - Sonkabotrány 2.0 és Dorka kibútorozása

2014. március 02. 19:00 - Chat Géza

Francba a párbajjal, francba a kétórás adásmenet eseménytelenségben dagonyázó időhúzó jeleneteivel, amikor egyből a pulykamell sonka-botrány biturbóval indítunk. Főszerepben Debil és Pink. Ezzel nyitunk.

Műzli az van bassza meg, de rendeljünk még belőle tízet, nem?! Hát mire kenjem a medve sajtot, a fejedre? (Aurélió)

vvpárbaj6.jpg

Tovább
Címkék: vv6
855 komment

Éjjel-nappal Budapest 226. - Lacuspop

2014. március 02. 17:19 - Zirowe

Dzsót a barba féle népbíróság káposztaleves általi halálra ítéltetett, amit a lakók jobban megsínylenek a terjengő szagok miatt, mint a tényleges elítélt. Laller pedig teljesen maga alatt van, mert nem fog este fellépni, aminek Lófej a kis kerti törpéjének társaságában nagyon örül, ám a srácban azért szorult némi jóindulat, ezért megpróbál segíteni Puminak. Elmennek könyörögni Berényinek, akit már egyáltalán nem érdekel a göndörke, a plakátokat is fantasztikusan átszerkesztették és már Csóró Lacus az új sztár.

01.jpg

Tovább
2 komment

13-as raktár 4x07 - Endless Wonder (Végtelen csoda)

2014. március 02. 11:00 - Gabba

In medias res kezdünk, és most NEM fogok poénkodni sem Myka, sem más résével, mert nyomozás közepébe csöppenünk: valami ok hatására az indianai South Bendben néhány felnőtt pár centivel magasabb lett. Ez elsőre nem tűnik veszélyesnek, a játékgyűjtő Barry Byck is csak a jó oldalát látja, bár mostanában többet fájnak az izületei, de a nőknél sikere van, mert jobban buknak a magas pasikra, ugyanis sikeresnek és gazdagnak gondolják őket (hát, a magamfajtának akkor nem sok babér terem). Miközben Myka Barryt kérdezgeti, Pete a csávó robotgyűjteményét piszkálgatja, és sikeresen le is ver párat a polcról. (Tudjuk róla, hogy kényszeres tapogató, egyszer még magára rántja az Empire State Buildinget.) Beszélgetés közben újabb jelzés érkezik Leenától, egy nővel is hasonló dolog történt. Az ügynökök felkeresik Lisa Bernardot, aki egyelőre szintén csak előnyét látja a megváltozott magasságnak, mert így legalább eléri a konyhaszekrény felső polcát. Éppen valami jótékonysági rendezvényre készít kaját, de váratlanul görcsös fájdalmak lepik meg, a csípője nyilall, mint az állat, a keze elkezd nőni, nyomás be vele a kórházba. Főcím.

Endless01

Tovább
Címkék: warehouse 13
64 komment

Ross Kemp - Veszett világ, Chicago (18+)

2014. március 02. 09:00 - Chat Géza

Ross Kemp olyan, mint a Pokoli történeteket jegyző Vujity Tvrutko és Frei Dosszié Tamás melegházasságának elit katonaiskolában nevelkedett szerelemgyereke. Sőt, még annál is trúbb figura.  A Veszett Világ című sorozatban szépen megmutatja, hogy mégis mekkora az a trágyadomb, amin mi éldegélünk, amit luxxy nevén, csak Földként ismerünk. Első megálló a meseszép Chicago, 50.000 heroinista hazája.  Lehet szívni, lőni, ahogy tetszik úgy tolhatja az ember, és rohadtul nem fancyzésből. A hernyózás teljesen elfogadott – agyam eldobom –  az emberek 5-10 dolcsis cumókkal lövik magukat naponta. Ettől még nem csúsznak szét, csak amolyan 30 perces orgazmusuk van – mondta az egyik hozzáértő személy, Greg, aki valamilyen rehab program legkúlfejebb, szénné tetovált aktivistája.

3.jpg

Tovább
10 komment

Való Világ 6x49 - Ádám fingja szépen ég (18+)

2014. március 01. 19:42 - sixx

Screen Shot 2014-03-02 at 5.42.26.png

A Fújtatás Korának harmadik napján pattanásig feszül a helyzet mondja a decens kenyérgyári titkárnőnek öltöztetett Lilu, ingyenesapplikáció, kék vagy ződ, csak is kizárólag rajtunk múlik, Durca vagy 501, ez a kérdés, válasszatok. Az elején egy olyan problémával foglalkozunk, amivel én már régóta szeretnék: ezeket megeszi a kosz, baszki, mert olyan lusta tetvek, hogy nem takarítanak. Namármost, én értem, hogy a világegyetem problémáit megoldani vagy az egzisztencializmus alapkérdéseit megvitatni KURVA NAGY MELÓ, AGYMUNKA, de azt gondoltam, emellett csak van annyi ideje a vellalakóknak hogy ne fulladjanak bele a saját szarukba.

Tovább
Címkék: vv6
379 komment

Emberek! Redesign!

2014. március 01. 14:40 - sixx

Untitled_1.png

2006-novemberében jelent meg az első hogyvolt, akkor még a comment:com-on. A beharangozó ez a poszt volt. Aztán olyan tempóban és számban jöttek az epizódleírások, hogy a comment:com amúgy is meglehetősen magas napi posztszámában (8-10) egyszerűen elvesztek a zajban. Ezért SzabóZ kollégával közösen úgy döntöttünk, hogy legyen egy külön felület neki. Ez itt. 2007 október 1-jén kezdtünk, azzal a dizájnnal/designnal/arculattal, amit most is tetszenek látni. 490 pixel széles posztok, oldalt valami minta, fent a logó, stb.

Na, ezen változtattunk egy kicsit. Nem is kicsit, hiszen teljesen átdolgoztuk a külsőt. A blog.hu grafikusai és programozói a mi ötleteink és irányadásunk mellett (legyen szép!) raktak össze egy olyan ruhát a blognak, amit szívesen nézegetünk mi is. A posztok ezentúl 640 pixel szélesek lesznek, a betűméret is nő, sőt, a típusa is más lesz. Olvashatóbb, szellősebb, áttekinthetőbb és szebb. Nagyobb képekkel. Szebb oldalhasábbal. A fejlécben változtatható képpel (fuckyeah, 2014!). Nem mutatjuk még meg, hogy pontosan milyen lesz, az legyen hétfői meglepetés, de a logót, és egy bekezdést összevetünk. 

Untitled1.png

22 komment

Való Világ 6x48 - Ádám mindenkit fújtatna, dugna, nyalna

2014. február 28. 19:33 - sixx

Screen Shot 2014-03-01 at 7.21.40.png

Ez sem lesz egy túl hosszú, vagy változatos összefoglaló, hiszen a történésekben tulajdonképpen KokkIza, HerrÁdám, Traktoros, Pink és Viki vett részt, a többiek vagy csak végszavaztak, vagy nem mutatták őket egy-két kőművesdekoltázson kívül. És ha már itt tartunk: Bugyitlan Teóban annyi nőiesség nincs, mint Vona Gáborban, én még ilyen pasla nőt életemben nem láttam. Bence elindítja a műsort, jöjjön aminek jönnie kell: KokkIza versus HerrÁdám, első menet.

Tovább
Címkék: vv6
424 komment

Barátok közt 6823-6824. rész - Atikám, tégy magadévá!

2014. február 28. 19:05 - julie0812

Juli az idegösszeomlás szélére kerül Vanda gyerekcsinálós ötlete miatt, bezzeg ha tudná, hogy kedvenc kislányának mik a pontos elképzelései a kivitelezést illetően. Juli próbálja elmagyarázni Vandának, hogy egy gyereket nem elég csak megszülni, fel is kell nevelni, stb. Vanda megsértődik, hogy az anyja felelőtlennek tartja, és nem értékeli a segítő gesztust. Zsófinak bejön a Nóra által javasolt borász, kinézetre legalábbis mindenképpen. És még Olaszországban is dolgozott, úgyhogy tuti befutó.

1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
3 komment

Grimm S03E05 – El Cucuy

2014. február 28. 13:00 - Kapitánylány

„Aludj, kicsikém, aludj szépen, vagy a mumus lenyel egészben.” – El Cucuy legendája

A történet szempontjából két héttel korábban kezdjük, egy benzinkutas srácot rabolnak ki, azután vernek péppé, majd az álarcosok lelépnek a napi bevétellel. A helyi tévében közlik a felvételeket a rablásról, kiderül, hogy több is volt mostanában. A megvert srác kórházi ágya mellett az édesanyja imádkozik az éghez, hogy jöjjön egy segítség, aki bosszút áll mindenért. A nő imája meghallgattatott, a híreket egy lény nézi, mérgesen karmolja végig a karfát.

01.jpg

Tovább
Címkék: grimm
76 komment

Bridge 1x04 – Maria of the Desert

2014. február 28. 11:00 - Zenóbia

Már neve is van a gyilkosnak, A Híd Mészárosa, de hát minden rendesebb sorozatgyilkosnak kell egy név, hogy legyen mivel riogatni otthon az égedelem kölyköket, ha nem eszed meg, elvisz a Zsákos ember, ugye. A videó a kifeszített Mariaról a sivatagban elárasztotta az internetet, Frye jóvoltából, persze, hogy az övéből.  A lánynak egy napja van maximum, főleg, hogy a sivatagban viszonylag kevés a jellegzetes tereptárgy, amiről betájolhatnák, hogy na azt a kaktuszt én már láttam valahol. Sonya inget váltott, csini. Charlotte is az, Cesar már nem annyira, miközben ássa elfele Riót, ami szerencsére elég a nőnek ahhoz, hogy felfogja, jobb, ha megnyitja azt az alagutat. Már ha nem akarja ő is fellógatva végezni egy gerendán. Frank lánya Kate nem megy haza, míg fel nem olvassák a végrendeletet, ráadásul még dohányzik is, rettenet. Frank nem szeretett senkit, még téged sem, mondja Charlotte-nak, de ő ezt már egy sokkal hitelesebb forrásból is tudta, úgyhogy mindegy, a csikket meg nem dobjuk a padlólra, mert a mexikói is ember.

1x04_bridge1.jpg

Tovább
Címkék: bridge
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása