Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Titkok könyvtára II. (The Librarian) - A visszatérés Salamon kincséhez (Return to King Solomon's Mines) 2/2

2014. november 30. 11:00 - Kapitánylány

Flynn feladata megmenteni újra a világot, meg kell találnia a jelkulcs másik részét, amelynek segítségével eljuthatnak Emily-vel Salamon király kincséhez…

Jomo kideríti, hogy hol található a mindent látó szem, Flynn köszöni eddigi segítségét, de most már nem kell tovább kísérni őket, így is sokat tett értük már. A keresett helyre érve már várják őket, Samir a bolt tulajdonosának adja ki magát. A kölcsönös medál bemutatás után Flynn a jelkulcs másik fele után érdeklődik, de a tulajnak sajnos nem mondta el az apja a halála előtt, hogy hol van, de talán a párosunk tud segíteni. Flynn egy bambuszfal mögött megtalálja az egyik rajzát, majd közli a tulajjal, hogy más is van a fal mögött. Emily az ablakon kinézve látja, hogy fegyveresek érkeztek meg az üzlethez, menne szólni a többieknek, de rájön, hogy a tulaj is közülük való, így leüti egy vázával. Flynn közben megszerzi a jelkulcs másik részét, majd a térképet is magához veszi Samir-tól, most már csak meg kell menekülniük. Az üzlet magas teraszáról kiugorva gyorsan elfutnak, végül egy vasútállomáson lyukadnak ki, Jerry bácsiba ütköznek. Jerry elrejti a párosunkat a vonaton, szerencséjük, hogy pont erre járt. Kiderül, hogy Flynn Samir tábornokkal akasztotta össze a bajszát.

01.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Való Világ 7x14 - Fannit a pöcke vezeti romlásba (18+)

2014. november 30. 07:17 - sixx

Screen Shot 2014-11-30 at 5.16.12.png

Mivel Istenes faktorzik, Liut kapjuk szűk gatyában, pólóban, és végre nem abban az ortopéd cipőben, amit ráadtak vagy két adáson keresztül, és amit tán Bencus cipőjeként aposztrofált. A mai műsor főleg Maciról szól, aki az ilyet nem bírja, ne olvasson tovább. Hibrid poszt lesz ez, képregényekkel, gifekkel, szövegekkel, valós néven említett lakókkal, MER’ CSAK.

Tovább
Címkék: 18+ vv7
642 komment

Titkok könyvtára II. (The Librarian) - A visszatérés Salamon kincséhez (Return to King Solomon's Mines) 2/1

2014. november 29. 13:00 - Kapitánylány

Rossz fiúkkal nyitunk, fővezér igen boldog, végre megtalálták a Kristálykoponyát, Atlantis egyik kincsét. Ezt már Flynn-től tudjuk meg, egy indiánnal épp őket figyelik tisztes távolságból. Rossz arcúak robbantani készülnek, Flynn pedig leereszkedik a sziklaszirtről, meg kell szerezniük a Kristálykoponyát. Sikerül észrevétlenül megszerezniük az ereklyét, de a Könyvtáros ekkor észrevesz egy sziú indián nyílhegyet, és hát ez fantasztikus felfedezés! Indián társa hiába mondja, hogy neki otthon legalább 5 ilyen hegye van, Carson nem tágít, a kődarabok alól kihúzza a nyílhegyet nagy hangzavar mellett. Persze ezt észreveszik, úgy hogy menekülniük kell, Flynn-ék lovon, utánuk meg a rossz fiúk motoron és homokfutón. Folyamatos fegyverropogtatás és dinamit robbantás mellett kell loholniuk, majd egy szikla szorosba menekülve sikerül előnyt szerezniük, de egyben csapdába is kerülnek. Flynn észrevesz egy csomó tamariska bokrot, és hát március is van, akkor le tudnak ugrani a sziklaszirtről. A lovakkal együtt a mélybe vetik magukat, szerencsére egy folyó van alattuk, így megmenekülnek. A szárazföldre kievickélve elmagyarázza Flynn, hogy a tamariska csak víz mellett nő, és márciusban elég magas a vízállás, ekkor közli bajtársa, hogy már április van! Flynn halál nyugodtan veszi tudomásul, hogy szét kellett volna lapulniuk, nagy szerencséjük volt.

01.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Való Világ 7x13 - Dávid felrúgta a szaros bilit távolról is (18+)

2014. november 29. 10:56 - candyperfumegirl

Lelkizős, nyafogós és minden faszságon végtelenségig lovagló unalmas összefoglalót kapunk ma, aminek az az oka, hogy eljött az első nap, amikor egyáltalán nem juttattak alkoholt a vellába a szerkesztők. Első konfliktus a reggelinél indul, ahol vagy három raklapnyi ásványvíz van az asztalon, ráfér a folyadékpótlás mindenkire. Maci borul ki most hirtelen, mert Vikácsu és Zsu egymás szemébe nézett hosszan, de nem olyan „kinyírlak ribanc!” – „igen?! gyere ide és próbáld meg!” – stílben, hanem barátnősen. Ez pedig boríthatja a gondosan felépített villából való kibaszarintási sorrendet, úgyhogy Jabba tetemre hívja Vikácsut, hogy ótvar ribancokkal nem szemezünk, ez alap. Ezen megy a szájtépés percekig, mert a magát agyhalott bohócra sminkelő Reni és Kazal is beszáll az észosztásba. Ők persze nem látnak annál tovább, minthogy Zsut rühellni minden nőnemű lénynek KÖTELEZŐ, Maci részéről viszont több van a dologban túlspilázott hisztinél szerintem. Kinézem belőle, hogy olyan korleónésan lejátszotta már magában a mostani kiválasztást, ahol Zsu fog szopni, és majd kiviszi valamelyik ellenlábasát; de ha még érhetik őt olyan meglepetések, mint Vikácsu váratlan szimpatizálása Miss Kiskunnal, akkor még akárki beleszarhat a ventilátorba vasárnapig.

713-01.png

Tovább
Címkék: 18+ vv7
355 komment

Barátok közt 7187-7190 - Nóra új hódolója

2014. november 29. 10:45 - julie0812

1.jpg

Zsolt indul elvégezni a piszkos melót, Árti már várja – ha már az öccse nem volt hajlandó társulni. Krisztián élénken érdeklődik Zsolt úti céljával kapcsolatban, de a bátyó azt kamuzza neki, hogy valami italrendeléssel kapcsolatos problémát megy elsimítani. Enci épp az udvaron szolgál fel és rögtön kiszúrja, hogy itt valami kemény van készülőben. El is mondja Krisztiánnak, hogy látta Zsoltot és Ártit. Krisz nekiáll Nikolt fakogatni, hogy hol a rákban van valójában Zsolt, de Nikol fölényesen közli vele, hogy semmi köze hozzá.

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Forever 1x08 - The Ecstasy of Agony

2014. november 28. 15:00 - Kapitánylány

Történelmi részhez érkeztünk, valaki okosabb lesz Henry-nél, aki zavarba is hozza, a doki olyat csinál, amit még soha, és megtudjuk ki is az a rejtélyes nő az előző részből. Vágjunk is bele a részbe eddig soha nem látott képmennyiséggel és hosszú szöveggel…

Szőkeség érdeklődik, hogy milyen volt a napja a szófán elhelyezkedő férfinak, aki el is kezdi ecsetelni az irodában történteket. A nő ekkor leállítja, finoman szólva se érdekli, mi volt vele, majd felszólítja, hogy vegye le a zakóját, ő maga pedig a pongyoláját akasztja fel. Megbilincseli a férfit, fejére pedig béklyót tesz, kezdődhet a „Találd ki a játékszert” nevű móka, a számos kínzó eszköz közül egy tollas valami és a korbács nyer, de a tollasra nem is lesz szükség, majd el kezdi a férfit ütni a korbáccsal.

01.jpg

Tovább
Címkék: Forever
6 komment

The Divide - Az ítélet ára 1x04 - Bocsáss meg ellenségeidnek, de nevüket ne feledd

2014. november 28. 14:00 - sixx

Screen Shot 2014-11-28 at 5.54.47.png

Pompás idézettel kezdődik a sorozat eddigi legerősebb epizódja, az, amit Spielberg kedvenc operatőre, Janusz Kamiński rendezett, és nem azért, hogy okoskodjak, de látszik minden percén, hogy a marsallbot vagy miafasz egy vizuális szempontból az átlagnál messze érzékenyebb ember kezében volt.

Terryvel nyitunk, aki annak ellenére, hogy egy szál ingben és pólóban tapossa a havat, rém boldog, mert Christine csak elintézte a bírónál, hogy az új bizonyíték fényében házi őrizetben lehessen. Ezzel az egyik részről nincs is gáz, mert az anyja úgy örül neki, mint VV Fanni egy csőcserének a sarki szoliban, másrészt viszont van, mert a faterja legszívesebben agyonverné egy telefonkönyvvel. Terryt ez egyelőre nem érdekli, mert a szülei házában a bíróság emberei várják, kap a bokájára nyomkövetőt, és még a tornácra sem mehet ki cigizni, csak engedéllyel. Ja, és havi 400 dollárba fog kerülni a nyomkövető, amit az apja nem fog kifizetni. Christine megnyugtatja, hogy elintézik a bíróval, hogy elhagyhassa a házat meghatározott időre és előre bejelentett helyekre menet, de Terryn látszik, hogy kurvaistenbasszameg. A kézfején van egy kellemes, lóherébe applikált horogkeresztet ábrázoló tetkó, amit kicsit szégyell, az apja viszont megvadul tőle, és nem akar egy légtérben sem tartózkodni vele.

Tovább
Címkék: the divide
1 komment

13-as raktár 5x04 - Savage Seduction (Vad csábítás)

2014. november 28. 13:00 - Gabba

Kérem szépen, így a sorozat végefelé megint egy olyan feelgood epizódot kaptunk, ami a show legjobb pillanatait idézi: könnyed, vidám, némileg a korábbi karácsonyi különepizódok stílusában, az ilyen percekért szeretjük ezt a sorozatot, és ezek miatt fog hiányozni, de nagyon. Kedvenceinken látszik, hogy felszabadultan lubickolnak a szerepben, a hogyvolt is igyekszik ezt a hangulatot visszaadni. Ja, még annyit, hogy az epizód felér egy gyorstalpaló spanyol nyelvtanfolyammal, ezt szerencsére a magyar verzióban is megőrizték, és szinkronizálás helyett feliratozták a spanyol szövegeket. Lássuk tehát, vamos amigos!

A panzióban nyitunk, Myka a laptopján az egy éve elkezdett regényét írná, de még mindig csak hat oldallal van készen, alkotói válság vagy túlzott munkahelyi elfoglaltság miatt nem halad, ilyesmit a hogyvoltírók is gyakran tapasztalnak magukon, csak jelzem. Pete cikizné is emiatt, de jön Artie, jelzés érkezett Claudia és Steve részére: a Dakota Egyetemen az egyik hallgatónak, Charlie Battesnek prezentáció közben három darabba tört a gerince, ezt kell kinyomozniuk. Ekkor régi ismerős, Kelly Hernandez lép be, akivel Pete a 2. évadban járt, a csaj legalább hét hónapos terhes, Pete döbbenten vizslatja, ezt most én csináltam? De Kelly megnyugtatja, ne parázzon, hiszen már legalább két éve szakítottak, ő időközben férjhez ment, abból a kapcsolatból van a gyerek. Most segítséget kérni jött: a nagymamája tévéje megzavarodott, nézzék meg.

ware5 01

Tovább
Címkék: warehouse 13
4 komment

Ray Donovan 2x12 - The Captain (Évadzáró)

2014. november 28. 11:00 - tinipuma

Ray a mostanában szokásos, kissé összetört formájában baktat ki a rendőrségről a motyóját tartalmazó műanyag zacskóval. Nagyot sóhajtva veszi tudomásul, hogy a bent töltött éjszaka során Cookie legalább ötvenszer kereste. Lena érkezik, Terryt vád alá helyezték de sajnos nem tudta kiváltani a sittről, mert az visszautasította az óvadékot, hősünk erre még nagyobbat sóhajt.

1.jpg

Tovább
Címkék: Ray Donovan
10 komment

Való Világ 7x12 - Okkal vagy okvetlenül tette meg? (18+)

2014. november 28. 10:51 - zaphodbb

Ebben részben a legnagyobb történés Plasztik körbesmárolása, amitől Laci féltékenységi rohamot kap, eközben pedig Kazal és Komisz is belvillong. Ja, meg persze beköltözött Robin, az új fiúka, akitől Reni maga alá nedvesedik vőlegényestül.

Buli van aprajafalván, Plasztik a középpontban pörög leginkább azzal, hogy kenterbe smárol mindenkit. Vikcsu és Edina szájába is belemászik, végignyalja a villalakókat alaposan. Eközben Komisz és Kazal összeszólalkoznak, rendkívül intelligens módon, Kazal közli Komisszal, hogy csak kielégítette vele a testi vágyait, Komisz meg visszavág, hogy ő meg csak a puttonyát ürítette bele. Minden nő ilyen csodás úriemberre vágyik mélyen, legbelül.

smarol.jpg

Tovább
421 komment
süti beállítások módosítása