Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Titkok könyvtára I. (The Librarian) – A Szent Lándzsa küldetés (Quest for the Spear) 3/1

2014. november 15. 12:00 - Kapitánylány

2014. december 8-án útnak indul "The Librarians" sorozat, amely Magyarországon a "Titkok könyvtára" néven futó filmek folytatása lesz, immáron több könyvtárossal. De mielőtt elkezdődne a sorozat nézzük meg, hogyan is kezdődött el mindez, amikor is Noah Wyle már nem mindig doktoroskodott, de még mielőtt elkezdett volna űrlényeket kaszabolni...

librarians.jpg

Tovább
7 komment

A SHIELD ügynökei 1x14 – T.A.H.I.T.I.

2014. november 14. 15:00 - Smokey the bear

Kész szerencse, hogy A SHIELD ügynökei nem egy brazil szappanopera, mert akkor soha a büdös életben nem tudnánk meg, hogy mi a halál történt Philippo Juan Miguel Alejandro de Coulson ügynökkel. Nekünk meg csak fél évadot kellett rá várnunk, hogy végre valami kézzelfogható infót kapjunk. Na persze, nem mintha számoltuk volna. A téma súlyának megfelelően a történet nem lesz túlbonyolítva: a mai részben egyfolytában Skye-ért aggódunk. Az epizódot onnan indítjuk, hogy a csajt egy svájci SHIELD kórházban kezelik. Megvolt a műtét, de az orvosa, finoman szólva, nem nagyon bizakodó. Olyan súlyosak a lány belső dérülései, hogy már csak az a kérdés, életben tartsák-e mesterségesen, amíg a családja ideér elbúcsúzni. A már egyébként is önmarcangoló csapat (kivéve May, mert ő egyértelműen, és nagyon helyesen Ian Quinn-t teszi egyedül felelőssé a történtekért) kicsit megmakkan a hír hallatán, pláne amikor belegondolnak, hogy na, családja, az Skye-nak nem nagyon van, csak ez a kicsit diszfunkcionális SHIELD-es.

1_surgery.jpg

Tovább
1 komment

Terápia 2x14 - Csütörtök 12 óra, Virág (3)

2014. november 14. 11:00 - Zsoofka

Virág előző jelenése itt

Csütörtök van, de még nem terápia-idő. András Annamarival készül randizni, hatalmas gonddal válogat az ingek között. Aztán hirtelen csörög a telefonja. Virág az, nem bír várni 5-ig, jönne most. András kicsit ellenkezik, de hamar megadja magát: Virágnál kevésbé súlyos páciens esetében is a hivatását választaná egy ebéddel szemben. Mi ezért (is) szeressük.

22.png

Nem telik bele pár perc, az építész-lány már az ajtóban áll. Kezében egy makett, a diplomamunka terve. Nekem kicsit minimál-stílusúnak tűnik, de én ezt nem tudhatom.

Tovább
Címkék: terápia
10 komment

The Divide - Az ítélet ára 1x02 - No Such Thing as Justice

2014. november 14. 08:00 - sixx

Screen Shot 2014-11-13 at 20.32.39.png

A sitten nem egyszerű az éket, ezt tudtuk magunktól is, de most megmutatják milyen az, amikor egy fekete család lemészárlásával vádolt fehér fickó egyedül marad a mosodában pár kemény feka csávóval. A hasába kap egy szúrást, és ott ül a fal mellett, kissé hitetlenkedve, hogy ez akkor miafasz, közben kontrasztként Christine.t mutogatják, ahogy Terry levelét olvassa (ő az életfogytos) és a fején látszik, hogy elhiszi neki: egyszerűen rossz helyen volt rosszkor, és tényleg semmi köze a családirtáshoz. Szar lehet ártatlanul ülni, na. És ekkor valaki kővel kezdi el hajigálni az iroda ablakát, és ha Christine nem bújik el az asztal alá, beverik a fejit. Ügyvédnek sem könnyű lenni.

Tovább
Címkék: the divide
Szólj hozzá!

Crossing Lines - Határtalanul 2x08

2014. november 13. 17:00 - Chat Géza

cl5x8.png

Fiatalaok kábóznak a diszkóban. Ejnye bejnye. Rosszul is lesznek, össze is törik magukat, ahogy egy másik arconpörgős páréba igyekeznek az autóval. Londonban vagyunk, úgyhogy a már haverunkként ismert Miles Lennon lesz a főmufti. Már amennyire. Alap, hogy franciából jön a mérgezet kábszi, tehát határokon átívelő bűncselekményről van szó, azonnal riasztani kell az egész ICC-t. A csapat egyik fele megy franciaországba, míg az angol főfelügyelő által rühellt Tommy meg egyedül megy a Scotland Yardra jó kiscserkészsként besegíteni. Kiderül, hogy az egész egy nagy átverés, a londoniak bekamuzták a francia import kábítószert; a cuccot az írek terítik, egész pontosan Tommy törvénykerülő családja, ezért kellett egyedül mennie az angol őrsre, ahol Miles egy pillanat alatt felcseszte az agyát. De, pontosan ez volt a terv. Tommy megy is az ír vándorputriba, hogy megkérdezze hol az öccse.

Tovább
Szólj hozzá!

Defiance 2x07 - If you Could See Her Through My Eyes

2014. november 13. 13:00 - Szencsike

A Tarr-házban kezdünk, Jalina, a fiatal szolgálólány Christie fürdőjét készíti elő, mikor a lány, immáron önmagaként megjelenik. A kis cselédlány észrevesz úrnője nyakán egy fehér sminkfoltot, szegény Christie most mit fog kitalálni? Ez csak liszt, aha, persze, liszt, késő este, a kis cselédlánynak elég esze van ahhoz, hogy ne firtassa tovább a témát, elbúcsúzik Christie-től, még vár rá a többi munka. Ez a munka Datak ágyában zajlik, a lány lelkesen mondogatja a lökések ritmusára Datak nevét, a derék Casti ennyire nem egoista, nem kell produkálnia magát. A lánynak mindegy, csak siessenek, mert Stahma úrnő már várja haza. Na, ez a név már tetszik a férfinak, Jalina a Stahma nevet kiabálhatja.

1.png

Tovább
1 komment

Halt and catch fire - CTRL nélkül 1x02 – FUD

2014. november 13. 11:00 - SuperLawyerGirl

Elővesszük ezt a hogyvoltot, hiszen amikor készült, még nem tudhattuk, hogy az AMC jön hozzánk is, és bemutatja majd, pedig de, így történt. A sorozat epizódjait szerda esténként tíztől lehet látni szinkronizált verzióban és választható angol hangsávval is. Előzetesek és minden egyéb itt.   

FUD: félelem (fear), bizonytalanság (uncertainty) és kétely (doubt). Az IBM kedvelt taktikája, amivel elrettentették a kisebb versenytársakat. Illetve olyan adatot is jelent, amit addig titkosítanak, amíg nem lehet megkülönböztetni a véletlenszerű zajtól. Joe körül találni egy pár ilyet. Aláfestő zene az olvasáshoz linkre kattintással.

Az IBM jogi csapata keményen megdolgozza Cameront és Gordont, az előbbi határozottan jobban bírja a beszólogatásokat – simán szemétnek nevezi az IBM BIOS-t, amiért ha a Nagy Kéken múlik, akkor egész hátralevő életében 8 bites adatbusszal dolgozhat. Az övék bezzeg 16 bites lesz. Azért Gordon is kikéri magának, hogy nála jobban senki sem ért a mikroprocesszorokhoz. A változatos fenyegetések után végül Joe-n van a sor, de ő nem kap egy egész hadsereget maga ellen, csak egy nagyágyút, akit már úgyis ismer. Némi fenyegetőzést követően – eltemetlek papírmunkában és ügyvédi költségekben – hamar MacMillan távozására az IBM-től terelődik a szó.

vlcsnap-2014-07-08-00h06m07s182.png

Tovább
2 komment

Terápia 2x13 - Szerda 16 óra, Misi (3)

2014. november 13. 09:00 - Zsoofka

Misi előző ülés itt

Szerda van, Bence szobájában egyedül vár Petra. Amikor betoppan egyszem fia, úgy csimpaszkodik belé, öleli, mintha mentőöv lenne a világ óceánján (sic!). De most komolyan: amikor kiderül, hogy valójában nem egy hete, hanem egy fél napja váltak el egymástól, rögtön pszichológusért kiáltok. Aztán betoppan Tamás is, végre sikerült neki leparkolni az autóval. Kiderül, hogy suli után együtt töltötte az időt a két fiú, egész jól elvoltak, sőt, már a lecke is kész…

 

Közben megérkezik Dargay Misiért. Aztán, mintha csak hirtelen ötlet lenne, behívja az egész családot. Kár. Jobban szeretem a párosukat Misivel. Ha most 25 percig ordítani fognak a szülők a 11 éves feje felett, sikítani fogok. Úgy látom, nem csak én nem tudok mit kezdeni ezzel a családterápiával (?). Tamás se nagyon kedveli ezt a szimultán, „na ki hogy érezte magát az elmúlt héten” kezdetű agonizálást. A kínos beszélgetés kellemes mosolygásba torkollik, egész addig, míg rá nem térnek a 2. napirendi pontra.

Tovább
Címkék: terápia
39 komment

Celeb vagyok, ments ki innen! 4x17 - Melyik amazonból lesz dzsungelkirálynő? (élő!!!)

2014. november 12. 20:38 - sixx

7162075_102807_f47473f1a1a8bd56b7df5daa9eb5bcd6_wm.png

Nu, akkor ez ennyi lett volna, köszönjük a megtisztelő figyelmet, találkozunk vasárnap este a VV7 beköltözésekor. Jóccakát! 

sixx: Mészáros Molnár Andrea lett a dzsungelkirálynő, nem nagy meglepetésre. 

sixx: Ha nem hazudnak Balázsék, akkor döbbenet, 980 000 szavazat jött. 

ChatGéza: A tábortűznél sajnos nem szól a quantana mera, de azért kiderül, hogy Éva vert már meg férfit. Úgy látszik ez valami kór lehet a VV szereplőknél, hisz VV Indián is rúgott már szájba nőt.

sixx: 

- Vertél már meg férfit, Éva?
- Persze.

ChatGéza: Éva a valóságban nem ilyen manipulátor. Hát persze. Otthon kenyérre lehet kenni. Két lónyugtató után biztos, de nem ismerem személyesen Évát.

Tovább
434 komment

Forever 1x07 - New York Kids

2014. november 12. 15:00 - tinipuma

Egy banketten járunk, a New York város hőse kitüntetés idei nyertesét ünnepli az úri közönség. A pódiumon fiatal férfi ecseteli lelkesen a díjazott barátja erényeit és munkásságát. Dr. Tyler Ferguson igazi szent, az elesettek segítője, ingyenklinikák alapítója és működtetője. Az ünnepelt láthatóan valahol egész máshol szeretne lenni, feszengve baktat átvenni a megtisztelő díjat. Utólag persze érthető a vonakodása, bár aligha láthatta előre, hogy a szépen metszett hegyes formájú dísztárgy lesz önnön gyilkos fegyvere.

1.jpg

Tovább
Címkék: Forever
14 komment
süti beállítások módosítása