Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-Faktor 2014, 4. Élő show - Fáintos buli

2014. november 09. 15:44 - oharozsabimbolehetnek

A műsor megint egy Istenes Bence felszopással kezdődik, és nem, nem elég a kisfilm, ma már önálló táncos produkciót is kap, amiben az összes említésre méltó táncoslányt szárazbaszhatja a színpadon, élő adásban. Ez előrevetíti, hogy ma a bulizás köré épül a tematika. A címadó dalt a Kelemen Kabátban adja: Fainul a buli. Dzsízösz! Múlt héten elbcsúztunk Kállai-Kiss Zsófitól, aki annyira nem volt szar, hogy ilyen korán kiessen. Maradt 10 versenyző. Mentorok be, Gabi csöcse ki. Jaj, csak az az összefirkált alkar ne lenne! G-t megrázta a múlt hét. Gabi ültében pattog. A szavazattarhálást pedig ma sem ússzuk meg, már kápét is lehet vele nyerni. 

Tóth Andi az első ma, a kisfilmje arról szól, hogy milyen jó itt neki Budapesten. Fagyit eszik, sapkát próbálgat és közben azt játssza, hogy felnőtté vált. Az En Vouge Free Your Mind-ját énekli, és bár köze nincs az eredetihez, azt mondom, nem rossz ez egy 15 éves kiscsajtól. Van minden, füst, fények, plexikifutó.

Screen Shot 2014-11-09 at 1.08.00 PM.png

Tovább
Címkék: rtl klub x-faktor
komment

Celeb vagyok, ments ki innen! 4x13 - Andiék lementek a szopatóra

2014. november 09. 10:51 - Chat Géza

celebvagyok113.gif

Kín és szenvedés. Akár ez is lehetne a mai adás alcíme. Egyéni szoc problem, hogy továbbra sem tudom elviselni Éváék sunyi geciskedését, így szerintem se nem viccesek, se nem szellemesek, csak szimplán parasztok, de hát ők ezt tudják, nem most jöttem le a falvédőről, nem számítottam rá, hogy itt minőségi szórakoztatás lesz a részükről. Még szerencse – minden seggnyalás nélkül mondom – hogy a vágó és szerkesztő atyaúristenek kellő iróniával használják fel a nyersanyagokat, és élvezhető szegmenseket adnak le. De beszéljek már végre az adásról is, ugye, hogy a jó kurva nénikémet, mi? Ami nem lényeg: Cooky, Puskás Peti és Andi kicsit visszafogottan, de azért rinyál Bárdos Bandi, a Don, a nagy mentor, a papa távozása miatt. Ezzel kurblizzuk be a szarturbinát. A tábor, ugy két részre szakadt. Van a kendős csapat (Andi, Peti, Cooky) és van a kendőtlen, vérgeci csapat (Éva, Aleska, Pákó); Bunyós Pityu meg az aranyközépút, ő az igazságosztó, aki a szeme sarkából kidörgöl egy oximoronbombát:

„Mindenki csinálhat valamit, de a tudtom nélkül semmit.”

Tovább
Címkék: celeb vagyok
komment

Barátok közt 7155-7158 - Kocsma a konyhában

2014. november 08. 15:00 - julie0812

A kisboltban Laci és Gizi az utolsó fillérjeiket kapirgálják össze, hogy ki tudják fizetni a bérleti díjat Miklósnak. Nem lesz ez így jó, valamit tenni kell. Laci meg is kérdezi Mikitől, hogy mennyiért adná el nekik a helyiséget. Miki Laci üzletrészét kéri, de persze arról szó sem lehet, Zoli forogna a sírjában. Akkor tizenöt misi lesz, kápé. Laci elmegy a bankba hitelért, de nem adnak. Pedig már lelki szemeik előtt megjelent, hogy Gizi bolt, Lacikonyha. Haha.

1_1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Az Onedin család 5x05 - The Stowaway (A potyautas)

2014. november 08. 11:00 - Gabba

Ezúttal a német cím (Der blinde Passagier) is ugyanazt jelenti, mint az eredeti, lássuk hát, kiről lehet szó. A fiatal Samuel beszélget Baines kapitánnyal a Charlotte Rhodes fedélzetén, az Onedin flotta zászlóshajója Dél-Amerikába készül és folyik a rakodás. Samuel ismét arról beszél, mennyire nem neki való a kereskedelem meg a vegyesbolt, tengerre vágyik, Baines csak hümmög. Később a srác James-szel is beszél, aki viszont csak akkor vinné el magával, ha a szülei beleegyeznek.

Stowaway01

Tovább
Címkék: onedin család
komment

Celeb vagyok, ments ki innen! 4x12 - Andi dugás közben csak fekszik

2014. november 08. 07:55 - sixx

Screen Shot 2014-11-08 at 6.45.37.png

Balázsék azzal kezdik, hogy sírós epizód jön, aminek nem örülünk, ki a tököm akarná sírni látni Miss Gyémántot és Bunyós Pityut? Bárdos tegnapi kiesése után egy szarós poén azért még belefér a műsor elején, közben az albínó sün, akit én ezennel elnevezek Jánosnak a Big Brother legendás macskája után, mindenképpen le akar ugrani az asztalról, biztos érti a lapos poénokat és unja már ő is. Tessék csak elképzelni, milyen lehetett Charlie papagájnak.

Tovább
Címkék: celeb vagyok
komment

13-as raktár 5x01 - Endless Terror (Végtelen borzalom)

2014. november 07. 15:00 - Gabba

Az utolsó évadhoz értünk, kedves olvasók, már csak hat rész van hátra, de most ne ezen könnyezzünk, hanem azon, hogy a Viasat a záró évadot napi darában adja, én meg csak heti egy hogyvoltot tudok vállalni. Kapjunk is bele, mert az évadnyitó ugyanazzal a lendülettel pörög, mint amilyennel az előző rész véget ért, öveket becsatolni! Hosszú lesz, de pár sörrel elmegy. Szóval ott hagytuk el, hogy az ügynökök kimenekültek a raktárból, ahol Paracelsus átvette az irányítást, mint önkényes gondnok, Claudia viszont bent maradt, hogy felvegye vele a küzdelmet. Az évadzáróban látott zöld szalag segítségével ugyanis Mrs Frederictől őrá származott át a gondnoki feladat, így a két rivális összecsapása elkerülhetetlen. Először verbálisan abuzálják egymást, majd Paracelsus különféle ereklyéket küld rá kedvencünkre, de azok nem sebesítik meg. Én a raktár része vagyok, és az nem hagyja, hogy megöljön, Voldemort, vigyorog Claudia. Egyúttal azonban épp ez lesz kedvencünk gyengéje is, Paracelsus ugyanis rájön, hogy ha a raktárat és az ereklyéket tudja irányítani, akkor Claudiát is. Energiasugárral lebéklyózza és az irodába vezeti, ahol a 4x19-ben már látott különleges szemüveggel (ami Orville Wright pilótáé volt) kiszipkázza Claudia elméjéből az ott tárolt információkat. Majd arra kényszeríti, hogy a nyilvántartásban nézzen utána Karl Schwarzschild német fizikus-csillagásznak, és elárulja, olyasmire készül, ami mindent meg fog változtatni. Na, aggódhatunk megint, remegni is kezd a kzem, mizt a nyűrfalevvél. Főcím.

ware5 01

Tovább
Címkék: warehouse 13
komment

Terápia 2x09 - Csütörtök 17 óra, Virág (2)

2014. november 07. 13:00 - Zsoofka

Virág első ülése itt.

Csütörtök van, elmúlt 5 óra, de az a bizonyos kanapé üres. Dargay ki tudja hányadszorra csörgeti meg Virág mobilját. Megint csak az üzenetrögzítőig jut. Kénytelen-kelletlen azzal kezd el beszélgetni. Ahogy kérleli a lányt, legyen szíves jöjjön el, meglátjuk azt mögötte belépni.

1.png

Egy minősíthetetlen piros ruha van rajta, de legalább eljött. Szólt ő, hogy jön, „hazudja”.

Tovább
Címkék: terápia
komment

The Divide - Az ítélet ára 1x01 – The Ways Men Divide

2014. november 07. 11:00 - sixx

Screen Shot 2014-11-06 at 20.15.41.png

Nietzsche idézettel nyitunk, és egy Nietzsche-kötetet olvasó szőkenővel, akin még szemüveg is van, ezzel mindenkinek nyilvánvaló, hogy okos, hiszen az amerikai sorozatok karakterizálásában a szőke szemüveges nőről csak nagyon ritkán derül ki, hogy drogdíler, annál gyakrabban ügyvéd, orvos vagy biológus. A csaj egy kricsmiben pultos, mert az ügyvédi iroda nem fizet neki eleget, ezért érdemes volt felvenni a diákhitelt. A kocsma tulaja elzavarja, mert ilyen érző szívű, idősebb nő, és inkább korábban bezár, hogy a csaj tudjon a másik állására koncentrálni. Philadelphiéban vagyunk, a környék elég lepukkant, a csaj autója egy rom, a ruhája turkálós.

Tovább
Címkék: the divide
komment

Celeb vagyok, ments ki innen! 4x11 - Mint egy kanál szar, úgy hiányzott Éva bimbesze

2014. november 07. 06:20 - Chat Géza

celebvagyok4x102.png

Rájöttem, hogy miért is nem tetszik nekem ez a második/negyedik etap, amiért az alekoszos, vvévás Való Világ sem tetszett (na jó, tetszett), hogy túl sok a pofázás, a fúrás meg a faragás, de cselekmény az nulla. Igen, bezzeg régen… Aurélió és Laci csinálták a műsort, egész nap rajoztak, oszt kalap. Erre itt van a machinátor Éva – akit szívem szerint egy péklapáttal házasítanák össze – egy álszent, kétszínű, tipikus lefingott vidéki tésasszony, aki mindenkit utál, de bárkivel pusziba tud lenni, ha mást kell köpködni. Na, a mai adásban is lesz ilyen, ugyanis Aleskával – emlékszünk még? akit egy-két napja agyon akart verni, de aztán úgy sült el a dolog, hogy pont vele mosták fel a ringet – kipécézik Molnár Andit, de leginkább csak engem basznak fel agyilag. Na, kapcsoljunk szellemi lejtmenetbe és nézzük, hogy mi vót.

Tovább
Címkék: celeb vagyok
komment

Celeb vagyok, ments ki innen 4x10 - Cicaharc és patkányok

2014. november 06. 18:12 - szabóZ

A magyar celebvalóság Afrikába költözött, mintha nem lenne elég nekik az Ebola-járvány, több mint egy tucat polgárháború és jónéhány folyamatban lévő népirtás. De tényleg mi mást lehet mondani arra, amikor az élet, meg persze az adásrendező úgy alakítja, hogy Nyertes Zsuzsa a dzsungel közepén bőg Bunyós Pityunak sír, Cooky időnként empatikusan csitítgat, Fekete Pákó meg azon erőlködik, hogy megértse, mi is történik. Bónusz Bárdos András, aki az egész jelenet alatt azon gondolkozik, mint eddig mindig: hogy mégis mi a faszt keres itt, és amúgy is mit csinálni egy 15 folyóméternyi könyvespolccal rendelkező értelmiségi egy ilyen helyzetben.

A probléma, hogy megint zuhog az eső, főleg éjjel, és mint ahogy a víznek ez szokása, befolyik mindenhova, ahova csak tud. Igen, még Nyertes Zsuzsa ágyába is.

Screenshot 2014-11-06 18.06.41.png

Tovább
komment
süti beállítások módosítása