Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Celeb vagyok, ments ki innen! 4x06 - …és akkor Bárdos András rádöbbent, hogy vele itt most nagyon kibasztak

2014. november 02. 08:00 - sixx

Volt egy pillanat a tegnapi Celeb vagyok…-ban, asszem úgy a hetvenedik perc környékén, amikor Bárdos András olyan arccal állt a dél-afrikai dzsungel közepén, az Add ide a didit, a didit add ide című, méltán híres slágert éneklő, magát hullarészeg dzsungellakónak eladó Pákó és az ezen elnéző mosollyal az arcán szórakozó Bunyós Pityu előtt, mint akinek egy csapat marslakó most tett volna le a nappalijába két, telefosott szemeteszsákot, és közölte volna, hogy hatszázezer plusz áfa lesz, PayPal jöhet. És baszki, még sajnálnám is, de hát pontosan tudta, mit vállal, ha más nem, akkor, amikor először találkozott össze a társakkal.

Tovább
Címkék: celeb vagyok
komment

Celeb vagyok, ments ki innen! 4x05 - Dick In A Box

2014. november 01. 08:00 - candyperfumegirl

Foglalkozunk az Éva-rezsim utolsó óráival ma is egy kicsit, de nem sokat, mert ma már egészen más dolgok lesznek lényegesek. Reggeli ébredés azzal indul, hogy Cooky húzza Aleskát, mert ORKOL, ezen röhögnek, és sajnos Aleska reggeli hangfrekvenciája pont az, amitől Éva ordítva pattan ki az ágyból, és kapásból maxra járatja a gyökérségmutatót. Csendesőrült külső tökéletes egyébként a boglyafejjel meg a vádlijára tapadt vécépapírral. Innentől kezdve csak a szokásos „plázacica kussol és mosogat” című csörte jön, majd András és Peti megy kincsvadászatra, de nem is ez az érdekes, hanem ami eközben a táborban zajlik.

405pentek01.png

Tovább
Címkék: celeb vagyok
komment

Forever 1x06 - The Frustrating Thing About Psychopaths

2014. október 31. 15:00 - AaannnaaA

Vörös bögyös távozik egy szállodából, ad száz dolcsit az ajtónállónak, de köszöni, a taxit majd magának intézi. Olyan szerkóban áll neki lófrálni az utcán, amiben én a kocsiig alig mernék kimenni, de mindegy. Meg is lesz az eredménye: egy sikítás, aztán eltűnik. A többit majd később.

Másnap Henry és Lucas épp munkában – utóbbi nehezményezi, hogy már megint full átlagos hullát boncolnak, ő valami nagyobb, izgibb dologra vágyik. Mondjuk, hogy kimászik az Alien a holttestből, és felzabálja a fél várost. Hát arra még várnia kell egy kicsit, mondja főnöke velem együtt. Ekkor telefonál Martinez nyomozó, miszerint várja őket egy csomag az őrsön, amiből vér szivárog, jobb lenne, ha szakértőink vennék kezelésbe. Mikor odaérnek megtudják, hogy a dobozt Hanson asztalán hagyta valaki még az éjjel, de a kamerákon nem látni semmit. Hősünk óvatosan kibontja, aztán mindenkinek elakad a lélegzete: belül emberi szív van. Nabazmeg.

1.jpg

Tovább
Címkék: Forever
komment

The Flash 1x04 – Going Rogue

2014. október 31. 13:00 - SuperLawyerGirl

Szokásos főcím, aztán a szokásos előzmények ismertetése, ami végül egyáltalán nem lett szokásos. Csomó nekem semmitmondó jelenet, egy pillanatig ellenőrizni akartam, hogy biztosan jó részt nézek-e, de aztán leesett ám a tantusz: ez egy Arrow-Flash crossover event, igazi Halloween ajándék!!! Arrow-követők számítok arra, hogy lespoilerezitek ha kimaradtunk valamiből. Na, de vissza Flash-hez. Mit is csinál Barry a szabadnapjain? Régen a foghagyma-hátsóját meresztette a fotelben, hiszen egy kismókus metabolizmusával úgyis annyit zabálhatott, amennyit akart, nem hízott meg. De a villámlás óta a pihenőnapjain a barátaival lóg, akik a Star Labs nem túl népes társaságából állnak – az 1 főre eső négyzetméter több, mint az Antarktiszon.

vlcsnap-2014-10-30-21h19m41s39.png

Tovább
Címkék: the flash
komment

Terápia 2x04 - Csütörtök 17 óra, Virág (1)

2014. október 31. 11:00 - Zsoofka

Csütörtök van, családi vonallal nyitunk. Dargay fia, Bence épp apja új lakásában játszik, okostelefonon. A jelenet klasszikus: Apuka nem túl boldog, hogy fiacskája ilyesmivel tölti az időt, értelmes alternatívát azonban nem ajánl fel a gyereknek.

1.png

A férfi morog, a gyerek hümmög, közben csengetnek. Megjött Judit a gyerekért, gondolják. De nem, mégsem. Egy ismeretlen, legalábbis a pszichológus szemében ismeretlen, férfi várja a gyereket. Dargay szemei szikrákat szórnak: Mégis ki ez az idegen embör, aki el akarja vinni egyszem fiát? Judit szüleszt, mondja a férfi, ő meg valakinek a valakije…. Végül a pszichológusból előbújik az úriember és mivel a gyerekének ismerős a férfi, elengedi vele. A fia még csak nem is köszön neki. Az uzsit is ott felejti. Vajon ez is bioizé kaja, mint a Tamás által készített reggeli? Befelé menet a házba, biztos, ami biztos, lecseszi telefonon Juditot. Mégis, hogy képzeli, hogy máris új pasija van és túllépett az exén és próbál élni hogy idegen manust küld a gyerekért. Judit hiába védekezik, hogy ő próbált telefonálni, csak nem sikerült elérnie a terapeutát….

Tovább
Címkék: terápia
komment

Celeb vagyok, ments ki innen! 4x04 - Eltemettük a demokráciát

2014. október 31. 08:49 - candyperfumegirl

Olyan mélységeket birizgál ez a műsor, mint még talán soha, és egy motívum annyira hangsúlyos most, hogy érdemes volt rá ezt az egész másfél órát felhúzni. Mondjuk ki, Éva rémuralmáról van szó, és annak sokszínű mögöttes tartalomrétegeiről, amiket Bárdos elegánsan, Balázsék meg kicsit direktebben boncolgatnak, de gyönyörű allegorikus mestermű bontakozik ki a szemünk előtt, az biztos. A vég kezdete ugye az volt, hogy Évát választották meg táborparancsnoknak, aki a lehető legtökéletesebben szemlélteti a portás szindróma jelenségét, és Balázsék rá is akasztják az I. Rettegett Éva jelzőt, ami ha nem háromszor hangzana el a műsor során, még nem gyanakodnék semmire, de így azért túlságosan is ismerős a dolog valahonnan.

404csut01.png

Tovább
Címkék: celeb vagyok 18+
komment

Crossing Lines - Határtalanul 2x06

2014. október 30. 17:00 - Chat Géza

crosinglines6.1.png

Nagyon gyermekrablós, de a háttérben gonosz gengszterekkel kénytelen, kelletlen összeesküvős rész lesz ez a mai. Kezdjük onnan, hogy Genovese sitten van. Erre veri magát Hickman és Amanda. Büszkülhetnek is: végre rács mögött van a nagy ellen. De Lengyelországban elrabolnak egy szakajtónyi tinédzser fiút. Ebből lesz az ügy, hogy Genovese erről, hogy, hogy nem, de pont tud, és nem is rest benyögni Dronnak valami mégnagyobb maffiaguru, Alexander Rebock nevét. Dorn ráharap, a fél csapatot elküldi lengyelbe.

Tovább
komment

Terápia 2x03 - Szerda 16 óra, Misi (1)

2014. október 30. 15:00 - Zsoofka

Szerda van, a szentély 2.0 kanapéján Misi ül, Petra és Tamás 11 éves kisfia. Hogy túlsúlyos és gátlásos, már tudjuk az első évadból, most testet is ölt. Amúgy szép az arca, ha lemegy róla a bébiháj, helyes fiatalember lesz belőle. Hacsak lelkileg tönkre nem vágja őt Anya és Apa háborúja, ami a feje felett zajlik. A mai részben szó szerint.

 1.png

Egyelőre azonban csak Misi van itt, és neki sem sok kedve van beszélgetni. Igenek és nemek jönnek csak elő a szájából, talán az is meglepő neki, hogy valaki az ő véleményére is kíváncsi. Dargay próbálkozik egy darabig, de végül is segítséget kér egy sakktáblától. Játszani kezdenek, hátha megjön a kedve a fiúnak a beszélgetéshez is. A beszélgetés és ezáltal Misi analízisének apropóját az adja, hogy valamilyen rejtélyes ok miatt a fiú nem akar Apa új lakásában aludni, nem szeret ott lenni. Tamás ugyanis elköltözött, be a városba. (Ha jól emlékszem ezt már az első évadban sem értettem: miért Apuka költözött el, mikor őt köti minden szál a birtokhoz, Anyuka meg ízig-vérig városi lányka.)

Tovább
Címkék: terápia
komment

A SHIELD ügynökei 1x12 – Seeds

2014. október 30. 11:00 - Smokey the bear

Bulizó fiatalokkal indít a mai rész. Először csak a tudományos szakkifejezések röpködnek, majd a ruhák is. Lefelé, természetesen. Ketten beugranak a medencébe, egy Callie nevű lány a parton marad, egy tizenéves forma geek srác pedig furcsán pillog rájuk az árnyékból. Jobban is teszi, hogy kimarad a buliból, mert a medence vize hirtelen fagyásnak indul. A két fürdőző épen csak ki tud evickélni, de egyikőjük fél lába majdnem odalesz. A tinisrác odaugrik segíteni, és feltöri a jeget. A fürdőző fiú kiszabadul, a lányok pedig már takargatják is be SHIELD-jelvényes kincstári törcsibe.

1_out.jpg

Tovább
komment
süti beállítások módosítása