Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Celeb vagyok, ments ki innen! 3x06 - A nagy kajamutyi

2014. október 12. 10:22 - Chat Géza

celebvagyok1.png

A lírai önvallomások összefoglalója lesz ez a mai. Hihetetlen dolgok derülnek ki, mert a pattanásig feszült idegek miatt már mindenki agyfaszt kap mindenkitől, amire még a Malackaja-gate is rátesz egy lapáttal. A zseniális átvezető szöveg, Balázs és Jani egymás szopatása ott kezdődik, hogy Balázs sugárzó személyisége taszítja az esőt, így neki nem kell se esőkabát, se semmi, mire visszakézből „megdicséri” Jani outfitjét:

Jó ennek a gatyának a fazonja,

ráfeszül szépen a makkodra

Tovább
Címkék: celeb vagyok
komment

Barátok közt 7119-7122 - Egy gyilkos az apám és ez iszonyú!

2014. október 11. 15:00 - julie0812

A mai részben lesz bőven meztelenkedés, csöcsök és kockák, na jó, azért csak olyan félig-meddig BK style, pezsgőfürdőzés a nappaliban, medenceszex, giccses lánykérés és családi dráma, szóval az írók mindent megtesznek azért, hogy felpörögjön a sorozat és ez már megint sírva röhögősre sikeredett.

1.jpg

Tovább
komment

Az Onedin család 5x02 - Rescue (Mentőakció)

2014. október 11. 13:00 - Gabba

Hosszú idő után végre ismét kimozdulunk a Brit-szigetek környékéről és távolabb keresünk izgalmakat, follow me! A nyitó képsorokon a Fekete-tengerről visszatért Jamest látjuk, aki Harris bankárhoz kopogtat be. Persze nagy cselesen nem Liverpoolban kötött ki, hanem Holyheadben, onnan postakocsin jött, mert nem akarta megkockáztatni, hogy a bank nevében Harris lefoglalja a hajóit. Pompás minőségű gabonaszállítmányt hozott, a haszonból simán kifizeti az esedékes kamattartozást, sőt már a kezében van egy új szerződés is: vasárut fog szállítani Pireuszba. Abból már a tőkét is tud törleszteni, Harris azonban még habozik és újabb biztosítékot követel: jelzálogot James egyik házára. Végül megegyeznek és aláírják az új szerződést, akkor sürgönyözzön a hajóinak, hogy jöhetnek, mondja Harris. Erre James csak vigyorog: Már rég úton vannak ide, mert biztos voltam benne, hogy maga aláírja a megállapodást.

Rescue01

Tovább
Címkék: onedin család
komment

Celeb vagyok, ments ki innen! 3x05 - Tünde, a kígyóbűvölő

2014. október 11. 08:30 - candyperfumegirl

Nagy változások vannak a közvetítőállásban, Csárli nincs, mert nem bírja az esőt, vannak viszont helyette vuvuzellák az asztalon, ismeretlen okokból. Az engem egyre inkább Dumb és Dumberre emlékeztető Balázs és Jani maradt, a legnagyobb sajnálatomra, és bejelentik, hogy az idő szar, de nem baj, annál jobban lehet szívatni a szerencsétleneket, és kapásból egy erkölcsi jellempróbával egybekötött kincsvadászattal kezdünk. Amire Zé és Zsé megy, és vizes feladat, tehát Zé ismét megvillanthatja meglepően rossz felsőtestét, Zsófi meg hasat mutogathat, ettől kapásból jobb kedve lesz amúgy.

1010pentek01.png

Tovább
Címkék: celeb vagyok
komment

The Flash 1x01 – City of Heroes

2014. október 10. 15:00 - SuperLawyerGirl

Hogy megérts, amit most elmesélek neked, meg kell tenned valamit. Hinned kell a lehetetlenben. Képes vagy rá? Szuper, mert a pirosan szolgáló izé én vagyok (mármint Flash). Kezdődik a Flash, és még jó, hogy felhomályosít, mert én azt hittem, hogy egy Ferrari laFerrari, de hát éhes disznó. Szóval emberünk nem szuperhős neve Barry Allen, és 14 évvel vissza az időben kezdődik a története. A kicsi Barry sok futáshoz volt szokva, mert az iskolai gonosz fiú üldözték, hogy némi veréssel hallgattassák el túlzott igazságérzetét, de amint látjuk, nem ő a következő Forest Gump. Az incidens kapcsán az anyukája el is mondja, hogy jobb ha jó a szíved, mintha gyorsan tudsz futni, apának meg azt mondjuk, hogy egyszemélyes keresztes háborúd sikerrel zárult. Aznap este pedig egy színes villámviharban elveszíti a szüleit…hát nem ez a szerencsenapja az tuti.

vlcsnap-2014-10-08-20h11m30s198.png

Tovább
Címkék: the flash
komment

Ray Donovan 2x09 - Snowflake

2014. október 10. 13:00 - AaannnaaA

Röviddel az előző rész záróeseményei után vesszük fel a fonalat, Bridget apja alternatív lakásában zuhanyzik éppen, miközben a nappaliban az aggódó szülő egy üveg pia felett méláz: inni vagy nem inni, ez itt a kérdés. Szerencsére utóbbi mellett dönt, ami nagyon dicséretes, jobb a józan buksi ebben a káoszban. Ekkor Abby hívja lányát – Ray látja a hívást, de nem veszi fel a telefont. Mondjuk nem szép dolog az asszonyt bizonytalanságban tartani, maradjunk ennyiben. Bridget véres farmere még a pulton hever, a férfi beteszi egy zacskóba – jó lesz az még valamire.

Conor otthon a szobájában zenét hallgat, mikor üzenetet kap egy haverjától, hogy nézze a TMZ-t. A látottaktól nagyon kiakad: a bulvárportálon Marvin és ReKon halála a vezető hír. Azonnal anyja szobájába rohan, aki ijedtében sírva fakad, gondolom attól tart, hogy Bridget azért nem elérhető, mert ő is a lövöldözés áldozata lett. Hívja Rayt, aki a saját telóját legalább felveszi, és rögtön megnyugtatja kétségbeesett feleségét: lányuk jól van, itt van vele a lakásában, most alszik, úgyhogy anyus maradjon otthon a valagán a fiukkal – ezzel lenyomja a „no” gombot.

1.JPG

Tovább
Címkék: Ray Donovan
komment

A SHIELD ügynökei 1x09 - Repairs

2014. október 10. 11:00 - Smokey the bear

Egy benzinkúton nyitunk, a utahi Batesville-ben. Egy fiatal nő pakol a kisboltban, közben az eladó úgy méregeti, mintha most látta volna a Kékfényben. A fickó rá is támad a nőre, egyelőre csak verbálisan. Kiderül, hogy tényleg valami bűneset húzódik a háttérben. A férfi haverja Jeff Benson nemrég meghalt egy balesetben, a felesége pedig a főnökét, az éppen a boltban vásárolgató szőkenőt hibáztatja érte. A csaj menekülőre fogná, de a boltos az útját állja. Pedig nagyon nem kéne keménykednie, mert hirtelen konzervek kezdenek el repkedni feléje, majd az egyik polc is rádől. Az eladó azt hiszi, a nő csinálja, ezért kiszalad az épületből. Na, ezt pláne nem kéne, mert alig ér ki, az egész benzinkút felrobban. Megvan a heti esetünk.

1_bumm.jpg

Tovább
komment

CELEB VAGYOK, MENTS KI INNEN! 3X04 - Csicskád leszek, vérem!

2014. október 10. 08:00 - Hoppancs

A szokásos kellemetlen jópofizással indul a show, Jani már az elején unja az egészet, Balázs pedig hiába próbálja leplezni Charlie iránti ellenszenvét. Bizonyára aggodalommal tölti el, hogy nincsenek már gombok, melyek elvonhatnák a papagáj figyelmét támadásra ingerlő arcáról. Miki és Madár barkochbázik, és ugyan még korán van, de nagy eséllyel ez lesz az epizód intellektuális csúcspontja. Bea asszony Angélával közös Szulejmán-nézésről fantáziál, diszkrét promó a novemberben folytatódó sorozatnak. Tünde talán csak a beállítás miatt tűnik totál eszelősnek reggeli bikinis dobolása közben, de én azért nem mernék hozzá szólni.ttt.jpg


Tovább
Címkék: celeb vagyok
komment

Celeb vagyok, ments ki innen! 3x03 - Erdőtűz után, koporsó előtt

2014. október 09. 14:50 - Hoppancs

bscap0003.jpg

A közelben erdőtűz volt, aminek részleteiről először egy valószínűleg máshol készült felvételt mutatnak, majd azt láthatjuk, hogy Balázs és Jani egy távoli füstfelhőre mutogatva vihorászik. Még szerencse, hogy nem esett bajuk. Dudás Miki reggeli tornát szervez, Bódi Sylvi pedig lelkesíti a népet: ettől majd az agyagcsere felgyorsul, keringés javul, feszültség csökken. Na, ez nem jön be, mert Krasznai Tünde még mindig renitens, Szabó Zsófi pedig továbbra is az erkölcsi fölényben lévő megmondóembert játssza. A műsorvezetők az edzés hatékonyságán és Zsófi idegállapotán mulatnak, Balázs görcsösen rángatózva tesz úgy, mintha Jani vicceseket mondana. Közben kicsit terelgetik a hülye nézőket is, hogy tudják, kiről mit kell gondolni.

Tovább
Címkék: celeb vagyok
komment

Star Trek (TOS) S01E17 – The Squire of Gothos – Gothos ura

2014. október 09. 13:00 - Kapitánylány

Csillagidő 2124.5 Az Enterprise újabb küldetése leszállítani a rakományukat a Béta VI-os kolónia részére. McCoy-tól megtudjuk, hogy a Béta VI igazi csillagsivatag, csak nincsenek dűnék, oázisok, pálmafák. Kirk is bekapcsolódik a nosztalgiázásba, kiderül, hogy 900 fényévnyi távolságra vannak a Földtől. Spock nem tudja elképzelni, hogy mi a jó a sivatagban, maga a szó is azt jelenti, hogy víz nélküli sivár pusztaság. A vulkáni ekkor vesz észre valamit maguk előtt, egy bolygót, amit egy tértorzulással rejtettek el, egy térképen se szerepelt eddig. Kirk szerint nincs idejük most megvizsgálni a bolygót, szól Uhurának, hogy jelentse a feltűnt égitestet, majd mások megnézik. Uhura nem tud kapcsolatba lépni senkivel, zavarja valami a bolygóról a rádiózást, Jim utasítja Sulu-t, hogy kerüljenek ki a vonzásteréből. A kormányos már éppen cselekedne, mikor is megszédül, majd eltűnik. Kirk ugrik oda a vezérlőpulthoz, de ő is megtántorodik és köddé vállik. Spock kiadja a parancsot a gépek leállítására, majd riadót rendel el.

01.jpg

Tovább
Címkék: star trek tos
komment
süti beállítások módosítása