Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x22 - Krisztián tanyasi esszenciája kell a Villába

2014. február 02. 19:37 - Chat Géza

Ahogy azt már tegnap elöljáróban leírtam, a VV6 TÖRTÉNELMÉNEK (!!!) első kiszavazó show-jának hogyvoltozásával kimaxoltam az életcélom, innen már csak lefelé vezet az út. Ebben a végtelen eufóriában dagonyázva csapjunk is bele a lecsóba. Jön az est két ceremónia mestere, Lilu és Bence, akik ma a lezser elegancia jegyében pompáznak. Lilu strasszos, fekete bulifelsőben, kiskosztümben, és vadító, feszülős lovagló gátyóban ragyogja be az estét, aranyhaját pedig valami újvilági afrofonással hajtották oldalra, már amennyire értek én ehhez.  Bencét nem kell túldimenzionálni, ott áll egy szál farmer, póló, dzseki kombóban, a lényeg hogy nem abban a borzalmas fake kalocsai mélyülepű, fingeregető – szerintem kimonó alsó - gatyában van, mint múltkor. Az adás szinte teljes egészét lehetne vágni a kukába, mivel Szájmon kibaszarintásával és a maga mögött hagyott nyáltenger kiszivattyúzásával a masszív eseménytelenség erősen rátelepedett a Villára, de azért volt egy erőltetett szerelmi szál, amire nettó 20 perc adásidőt összehalásztak a szerkik a 24 órányi nyersanyagból. 

6.5.jpg

Tovább
Címkék: vv6
komment

Éjjel-nappal Budapest 208. - Nemcsak a húszéveseké a világ..

2014. február 02. 11:00 - Zirowe

Az ertéel vagy beszerzett egy drónt vagy csak simán kibérelt egy helikoptert, mert sorra jönnek az újnál újabb légi felvételek kedvenc proliközpontunkról, ahol a reggelt egy Lallernek címzett titokzatos dobozzal kezdjük, amiben egy hatalmas női bugyi van, aminek a srác nagyon örül, mert bolton kívül nem nagyon látott még ilyet, örömében el is vonul „zuhanyozni” egyet. Közben csöngetnek, megjöttek a falusi öregek otthonából Pumi hardcore rajongói, akiket Gaben beenged a fürdőbe, ahol Laller annyira meglepődik a néniseregen, hogy el se takarja magát, csoda, hogy nem volt haláleset!

01.jpg

Tovább
komment

Való Világ 6x21 - Káosz professzor helyett Laza Dávid

2014. február 01. 20:46 - sixx

Lilut kapjuk mára, szívderítő látvány a kis piros zakóban, az meg különösen fasza, hogy olyan gyorsan ledarálja a kötelező szarságokat az ingyenes vvappról, hogy nincs ideje az embernek még bosszankodni sem hogy már megint elmondják ezt a szart, nem tudom, hogy képes leszek-e megszokni ezt a részét a műsornak. Végül is, nem nekem szól, mit háborgok. Szájmon száműzetésben ébred, a nyugiban aludt a Sajnálatos Pólóletépés után, gondolom azért, mert Viki eljátszotta a nagyhalált, és nem érzi magét biztonságban mellette. A veszekedés pontosa ott folytatódik, ahol abbamaradt, Szájmon azon a rekedtes, elhaló hangján kántál motyogva, amit hallgatva legszívesebben megölnék valakit, leginkább őt magát, hozzá Vikinek be nem áll a szája és folyamatosan provokálja, ezzel a nővel egy fedél alatt élni rosszabb lehet, mint Dalriadát hallgatni 0-24-ben.

Screen Shot 2014-02-02 at 8.39.09.png

Tovább
Címkék: vv6
komment

Való Világ 6x20 - Simonság kimaxolva és egyben befejezve

2014. január 31. 20:30 - sixx

Nem lesz egy örömteli hogyvót ez senkinek, nekem azért, mert meg kell írni szombat reggel, az olvasónak meg azért, mert Szájmont kihajították a kulipintyóból. Na jó, menjünk bele a játékba: kiszavazták. Nem voltam feltétlen híve, sőt, kifejezetten idegesített a pali, de legalább csinált valamit, miközben mellette heten tujáskodtak végig 18 napot. Sebaj. Istenes Bence a szefós nézőknek elmagyarázza az app kezelését, a cuccon van 3 nyomási lehetőség, nem igaz, hogy nem lehet kisakkozni, mi fog történni, ha Laci fejére bökünk dühből. Ez is csak arra jó, hogy menjen a műsoridő, 4 perc konkrétan ezzel baszódik el.

Screen Shot 2014-02-01 at 8.05.51.png

Tovább
Címkék: vv6
komment

Éjjel-nappal Budapest 207. - Álmaimban Ámerika nem mondhat nemet.

2014. január 31. 15:00 - Zirowe

Záróra a szimbolban, de Gaben még mindig Morocco Mole-nak képzeli magát, ezért a budiban hallgatózik Ádám után, mert tuti seftel ürítés helyett. Közben a fiatalok is korán keltek, viszik vissza az üres üvegeket a boltba abban reménykedve, hogy majd ebből meggazdagszanak, útközben pedig összefutnak szomorkás Hűségessel (akit lehet inkább Ámerikának kellett volna elnevezni), aki még mindig a ribanc barátnője miatt búskomor. Jön rögtön a nagy ötlet, este csináljunk usák majmoló bulit sok hulladék étellel, ez majd biztos felvidítja! Anikó reggelivel lepné meg urát, aki viszont ideges, mert a sok elszippantott üres festékes flakon közt nem találja a fontos ügyfél névjegyét, Anikó ezért el is megy gyorsan gyúrni egyet levezetésképpen.

02.jpg

Tovább
komment

Való Világ 1x19 - Egy szál semmiben csábítottak a villaribancok

2014. január 30. 19:46 - Chat Géza

Istenmentes Bencének is kell dolgoznia a héten, így ma ő tolja a VV app Horst Fuchsot is megszégyenítő marketingelését. Ma sem lesz vicces az adás, ezt már előre borítékolhatjuk. Még mindig a kihívás hullámain lovagolunk, rendületlenül. Megnézzük, ahogy Simlis és a Szende Krissz jól megbeszélik a dolgokat. Megint megy a „Te rendes srác vagy, én is rendes srác vagyok, ne harcsázz, hogy tukkó voltam, te pedig egy ős sutyerák." Hót unalmas, viszont kiderül, hogy Laca már ott és akkor eldöntötte, hogy ezt a tajparaszt hajdúságit fogja kivinni a picsába, pedig eddig a forever barátság volt a terítéken, de mindegy. Jöjjön a VV-k elengedhetetlen szériatartozéka: a lányok lekurvásítása a kötelező sztriptíznek álcázva. Az egy dolog, hogy Debilió a farkán pörög a lányok riszájától, de inkább beszéljen ez a beszédes kép, amin a divatblogger Takács Nóra ribanc verziója, Iza tekeri a púzóját a földön fekvő Debilió felett. A képek:

vv2_2.jpg

Tovább
Címkék: vv6
komment

Éjjel-nappal Budapest 206. - Kihagyott ziccerek sokasága

2014. január 30. 13:00 - Zirowe

Szerencsére reggelre már végleg eltűnt a Redzsi/Lófej röpke béke állapota és visszatértek egymás oltásához, mialatt Lófej befoglalta a wc-t és a lakás többi ösztönállata majdnem maga alá csinál a várakozás alatt. Hogy érezzük, itt komoly, felelősség teljes felnőttekről van szó, kapunk legalább 5 röpke munkakörképet, hiszen szökő évente egyszer oda is be kell menni. Dzsótól meglepődve kérdezik a munkatársai, hogy mit keres ott, hiszen nászúton kéne lennie. Infók helyett csak ugatást és fizikai agressziót kapnak cserébe, de ha nem volt esküvő, akkor miért nem ment vissza hamarabb dolgozni?

01.jpg

Tovább
komment
süti beállítások módosítása