Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Konyhafőnök 1x25 - Csak egy maradhat

2014. október 04. 18:28 - oharozsabimbolehetnek

Eljött a várva várt nap, dobpergés, trombitaszó, kezdődik a döntő! Két lelkes, elszánt, de szemre is nagyon fáradt kiskuktánk van. Kányalánya Péterrel és Andrással, Kálmi Sanchóval és Goldenboyjal alkotott tegnap csapatot. Előbbi marad zöld, utóbbi kék csapat lesz. A zsűritagok mind öltönyben vannak ma, bár a stylist helyében meggondoltam volna az érettségi sötétkék színt. 

Screen Shot 2014-10-04 at 3.26.14 PM.png

Tovább
komment

Az Onedin család 5x01 - When Troubles Come (A baj nem jár egyedül)

2014. október 04. 08:30 - Gabba

Kérem szépen, elérkeztünk a sorozat feléig, túl vagyunk négy évad hogyvoltján, hátra van még négy. Az előttünk álló részeket én nem láttam eddig, bár az elmúlt években néhány kábeltévén már többször is leadták a teljes sorozatot. Ezért az ismeretlen storyline felderítéséhez és kivesézéséhez kérem a kedves olvasók aktív támogatását, ugyanis mostanában olyan bizonytalannak érzem magam…, vagy mégsem?

Öt évvel az előző évad zárása után kezdünk, azaz 1880-ban járunk, William Gladstone második miniszterelnöksége alatt. Baines kapitány és James összezördülésére jól emlékezhetünk, a vén tengeri medve akkor megfogadta, soha többé nem fog James Onedin hajóján szolgálni és átment a Frazer Járathoz, Elizabeth alá (nem úgy!). És még egy fontos dolog: James megalakította az Onedin Brasilia Ltd-t és megépítette a hozzá tartozó Baines kikötőt, a nyitó képsorok éppen itt játszódnak. Baines érkezik a De Wadden nevű Frazer gőzössel és kezd berakodni (mert a kikötő természetesen minden hajó előtt nyitva áll), közben többször nézeget a domboldalon álló ház, James rezidenciája felé és dudorászik: Ennek a szép barna lánynak dombon van a háza… A Charlotte Rhodes is a közelben horgonyoz, kapitánya egy bizonyos Mr. Baldwin, aki felkeresi Bainest és beszélgetni kezd vele Onedinről. Baines duzzog, ha Mr. Onedin látni kívánja, akkor jöjjön ide a hajóra, ő mindenesetre a következő dagállyal kihajózik. Persze a házból James is észreveszi a fedélzeten mászkáló ismerős alakot, és úgy dönt, ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez.

Troubles01

Tovább
Címkék: onedin család
komment

Így jártam anyátokkal 2x19 - Bachelor Party

2014. október 03. 13:00 - sawyer_15

Murphy vonatkozó törvénye szerint előbb-utóbb elkerülhetetlen lesz a körülmények olyan kedvezőtlen együttállása, hogy házasságra kerüljön sor. Szerencsére részleges kompenzációként ott van a legénybúcsú, minden vőlegény vágy- vagy éppen rémálma, a haveri kör szokásaitól és várható szivatásaitól, illetve a talajrészegség nemkívánatos következményeitől függően. Nincs ez másképp a Lily-Marshall esküvőnél sem, a cím alapján Marshall utolsó szabad estéjéről szól a rész, de ne vágjunk a szivarfüstös különteremben lenge öltözékben ledéren vonagló rúdtáncos ribik elébe, csak szép sorjában. A kezdőrúgást Ted-apu narrációja adja meg a résznek, ami során egy rögtönzött jellemrajzot skiccel fel elénk Barney-ról: adegy, ha szívóágra kerülsz, akkor nem tudod magad mellett tartani, adkettő, ha robog a bulivonat, akkor meg nem tudsz megszabadulni tőle.

01.png

Tovább
komment

Konyhafőnök 1x24 - Na, ilyen a tökéletes konyhafőnök!

2014. október 03. 10:41 - oharozsabimbolehetnek

Utolsó előtti nap, már csak hárman vannak: Kányalánya, Marci és Kálmi. A konyhában már csak három pult van, amellett állnak egyenszerkójukban a dobogósok. Azt észrevettétek, hogy az utolsó hétre a cipőjük és a gatyájuk is ugyanolyan? Ma rájuk bízzák, mit készítenek, de nem a zsűrinek főznek, hanem Zsidai Zoltán Roynak, aki étteremtulaj, hét (!!!!) étterme van, és úgy néz ki, mint a szegény ember Russel Crowe-ja.

Screen Shot 2014-10-03 at 9.37.54 AM.png

Tovább
komment

A SHIELD ügynökei 1x08 – The Well

2014. október 03. 09:00 - Smokey the bear

Az eddigi részekben mindig volt egy központ figura, akiért az aktuális epizódban aggódhattunk. Kivéve talán Coulsont, mert érte egyfolytában. Kezeket fel, aki nem szeretné tudni, hogyan támadt fel a főnök? Na, ugye! Ma Ward-centrikus sztorit kapunk. Lássuk, tudnak-e valami meglepőt húzni vele kapcsolatban? Igazából van az epizódnak egy másik főszereplője is, aki bár egy percig sincs jelen személyesen, de 42 percen keresztül (szinte) mindenki utána csorgatja a nyálát. Érdeklődőknek alább egy remekbe szabott (geektyrant-ról nyúlt) kép a fiatalemberről. Egy kis mozifilmes felvezető után Greenwich-ben nyitunk, ahol hőseink romeltakarítanak. Ezért is lehet szeretni ezt a sorozatot például, mert igenis van élet azután, hogy lemegy a Thor 2. stáblistája. A munka során szó esik mindenféle dologról: Simmons szüleiről, akiknek a hívását a lány folyamatosan kinyomja, mert az ügynökösdiről nem beszélhet velük, de ha mégis, akkor meg úgyis csak aggódnának érte. Fitz is morog, nem találja elég nagy kihívásnak egyesével végigtapizni a törmeléket. Ward egy robot. Skye rajong az idegen lényekért, nagyon megnézné az űrhajójukat. May, fura módon nem. Coulson sincs tőlük elragadtatva, mármint az idegenektől, mert egyik sem küld egy varázsseprűt, ami kitakarítana utánuk. Az eszmecserét a lányok zárják, megállapítva, hogy Thor egy isten, a szó mindenféle értelmében.

thor.jpg

Tovább
komment

Barátok közt 7107-7110 - R.I.P. Vazul

2014. október 02. 19:30 - julie0812

Miklós és Atikám elveszve valahol Szerbia mélyén Vazul után kajtatnak. Telefonok kikapcsolva, nehogy a rendőrség lekövesse a mobilt, ha majd Vazulnak netán valami baja esik vagy eltűnik. Így sajna GPS-t se tudnak használni (megjegyzem, nem csak a telefonon van olyan), úgyhogy marad a térkép. Az már mellékes, hogy az alibijük már ott megbukott, hogy Ági nincs is kórházban és senki sem tudná igazolni, hogy Németországban jártak.

1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Star Trek (TOS) S01E16 – The Galileo Seven – Hajótöröttek

2014. október 02. 13:00 - Kapitánylány

Csillagidő 2821.5 Az Enterprise új küldetése egy gyógyszerszállítmány eljuttatása a Makus III bolygóra, de épp útjukba esik a Murasaki kvazárszerű jelenség, kihagyhatatlan alkalom ez a vizsgálatokra. A szállítmányt egy flottafelügyelő ellenőrzi, egy bizonyos Farris, akinek nagyon nem tetszik ez a késlekedés. Kirk állítja le, van még bőven idejük, és nekik egyébként is az az egyik küldetésük, hogy ilyen jelenségeket vizsgáljanak. A kapitány a Galileo kompnak megadja az engedélyt az anyahajó elhagyására. A komp fedélzetén Spock-on, McCoy-on és Scotty-n kívül még van pár töltelék tiszt, majd meglátjuk a végén mennyien maradnak életben. Nem is telik el sok idő, a Galileo bajba kerül, az Enterprise-szal se tudják felvenni a kapcsolatot. Kirk kétségbeesetten keresi a kompot, de semmilyen eszköz nem tudja befogni az erősödő ionvihar miatt.

01.jpg

Tovább
Címkék: star trek tos
komment

Crossing Lines - Határtalanul 2x02

2014. október 02. 11:00 - Chat Géza

2.2.png

Fő helyszínünk New York és a múltkor megpendített, elvarratlan szál: Genovese megpattanása. Amanda Andrews (Carrie-Ann Moss) és egy halom S.W.A.T.-os egy raktárban kommandóznak, mert egy lézerrel bevédett, vélhetőleg bombával tömött kamiont találtak. Na a lézer az egy nagy kamu, így Amanda egy maga megy oda és kinyitja a rakteret, és nem is robban az arcába a fél gyár, mivel 6 agyonvert fiatal lányt talál ”csak”. A kocsiba beszállva meglátja Genovese-t a tetőn és hívja is Hickmant lebaszólag, hogy miért nem szólt, hogy szabadlábon van a jó öreg nemezisük?!

Tovább
Címkék: crossing lines
komment

Konyhafőnök 1x23 - Ha már homár…

2014. október 02. 09:00 - oharozsabimbolehetnek

Már csak négyen vannak versenyben, ma megtudjuk, ki lesz a dobogós három, akik közül egy majd elviszi a zsét. Az első feladat előtt csapatokat kell alkotni, Kányalánya választ először, mivel ő volt tegnap a legjobb.  Ő inkább kupakolni akart a hátsó szobában a zsűrivel, most nem olyan hepi. Marcit választja. A másik csapat értelemszerűen Kálmiból és Atiból fog állni. 

Screen Shot 2014-10-01 at 11.02.47 PM.png

Tovább
komment

Homeland 2x08 - I'll Fly Away

2014. október 01. 15:00 - AaannnaaA

Dana busszal jött egy némileg lepukkadt környékre, nem kicsit lepődök meg a célszemélyen: Mike-hoz érkezett. Szülei persze nem tudják hol van, otthon veszekednek ordítva a helyzet miatt. Brody nem aggódik annyira, Jessica sem a lelépés miatt van kiborulva, hanem azért, mert férje nem engedte, hogy Dana vallomást tegyen a rendőrségen. Nicholas nem tudja hogyan oldhatná meg ezt a patthelyzetet, mire felesége azt üvölti, hogy mondja meg a CIA-nak, hagyják békén, vagy ha ura nem képes rá, hát megmondja ő maga. Na persze, mert ez csak így megy. A gusztustalan óbégatásnak Mike hívása vet véget, legalább azt már tudják, hol a lányuk. Jess azonnal oda indul Chrissel az oldalán, férje maradjon a valagán.

A cirkuszt a ház közelében lévő furgonból Carrie és Virgil is végighallgatják, és egyébként nyilván tojnának az egészre, csakhogy Brodynak Roya Hammaddal lenne találkozója (amiről már így is késésében van), szóval nem ártana maga mögött hagyni a családi káoszt, és „akcióra” indulnia. Carrie hívja a férfit mobilján, az azonban kinyomja, ezért szőkénk megvárja, míg a család maradéka elhúz, aztán úgy dönt, bemegy a házba Nicholasért (méghozzá a hátsó ajtón, simán be is jut). Hősünk a ház egyik sarkában ül a földön totál kikészülve, szépen lassan kezd becsavarodni az eseményektől. Carrie kéri, hogy induljon a Royával való találkozásra, de a férfi képtelen rá. A nő biztatja, hogy nemsokára vége az egész cirkusznak, szóval tegye meg ezt a családjáért és persze magáért. Ez hat, Brody felkel és elindul.

1.1.jpg

Tovább
Címkék: Homeland
komment
süti beállítások módosítása