Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-Faktor 2014 - Válogatás 3.

2014. szeptember 21. 10:07 - oharozsabimbolehetnek

Jön a harmadik adag borzalom, jó hír, hogy ezen kívül már csak egyet kell kibírni. Az eddigiek összefoglalása és az előzetes után lemegy a csillagközi inváziós főcím, és egyből egy tömegjelenettel kezdünk, hogy érezzük, mennyien akarnak idén is fából faragott királyfik lenni.

Egy szerelmespár kezd, a srác álma, hogy énekeljen, de kb úgy néz ki… na, jó, maradjunk annyiban, hogy nem színpadképes. 

Screen Shot 2014-09-20 at 10.49.42 PM.png

Tovább
Címkék: rtl klub x faktor
komment

Robog az úthenger 1x04 – Háromnapos ünnep

2014. szeptember 21. 10:06 - Gabba

Az úthenger szeretett fővárosunk felé közelít, de mivel az M0-ás elkészülte még a távoli jövőben lebeg, Józsi kénytelen a lakott területeken áthaladni. Sikeresen bekeveredik a szocialista építőipar egyik büszkeségének számító lakótelepre, Ikarus 31-esek, Skodák, Wartburgok között lavíroz, közben vidáman integet a vezetőállásból. Fejéről a kockás zsebkendőt is lecseréli csinos pörgekalapjára, hadd lássák a pesti népek, kivel van dolguk. De jaj, egyszer csak a kormányszerkezet bekrepál, Józsink hiába tekeri, a gép innentől csak arra megy, amerre ő akar. Kétségbeesetten hadonászva igyekszik jelezni a szemből érkező járműveknek, mivel a gőzsípot is hiába rángatja. Elromlott a kormány, meg a fütyülőm is!, kiabálja. A jó szerencse / a Jóisten / a kommunizmus kísértete (nem kívánt törlendő) azonban nem hagyja el hősünket, a gép ugyanis végül benavigálja magát Tóth Jenő maszek autószerelő műhelyének udvarába, onnan viszont már nem mozdul.

úthenger4_01.JPG

Tovább
komment

Barátok közt 7091-7094 - Nikol bekeményít

2014. szeptember 19. 15:28 - julie0812

Alíz nekilát fakogatni Baltát, mi köze van a rabláshoz és Zitához. Balta félig-meddig elismeri, hogy sáros, de azt nem, hogy a kiscsajt bántotta volna. Ekkor Zsolt nyit be a Rózsa irodájába és kizavarja Alíz, Baltát pedig rendesen leteremti. Majd Alíz következik, és pont amikor a legjobban osztja neki az észt (ne láss, ne hallj, ne beszélj), akkor nyit rájuk Áron, Gengszter Lady fia és kissé megszeppen az orbitális lecseszés láttán. De Zsolt megnyugtatja, hogy Alíz egy rakás szerencsétlenség, ezért kell néha rendbe tenni. Balta pedig csak egy szelíd, kedves szarvasmarha. Szép megfogalmazás.

1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Teen Wolf - Farkasbőrben 3x11 - Alpha Pact

2014. szeptember 19. 13:00 - Smiley93

Az előző részt ott fejeztük be, hogy nagyjából minden szinten elromlott minden, ami csak elromolhatott, úgy Murphysen: Farkasanyu fogoly, Főfarkas kiütve, Scott Vakalfával haverkodik, Cora meg haldoklik. Stiles keltegeti ezekkel az infókkal az ájult Dereket, no de nem arra a kis barátságos arcpaskolgatásra, hanem kemény pofonokra kell ám gondolni. Az ébresztő hatásos, Stiles vázolja a szitut. Na de mi van Corával? Hát ő a kocsiban lapul Isaackel meg Pszichóalfával, itt várják össze a többieket. Vagyis csak Isaac, mert mikor Argenték felbukkannak, Peter úgy tiplizik el, mint a szél. Hát igen, ők még anno akkor ismerkedtek össze, mikor Pszichóalfa elnyeste Kate torkát, cserébe Vadászék meg felégették, nem így kötődnek az életre szóló barátságok, az biztos. Eztán fut csak be Főfarkas, keresik is rajta menten a többieket: Stiles a kórházban maradt a rend őreinél kimagyarázni magukat, pipa. Farkasanyut elragadta Jennifer, pipa. Hát Scott? A Deucalionnal.

Névtelen.jpg

Tovább
komment

Konyhafőnök 1x14 - A zöld krumplifőzelék legendája

2014. szeptember 19. 11:00 - oharozsabimbolehetnek

Függetlenül attól, ki győz majd, a műsor legnagyobb nyertese akkor is Józsi lesz, akinek Facebookon már rajongói klubja van. Nők tízezrei hevernek a lába előtt. Kezdjük is a műsort, hogy láthassuk szigorú arcát. Négyen vannak a játékosok, de már nem sokáig, feltöltik az üres helyeket. Zita közgazdász, de főzni akar, mert ezzel eddig sikerült pasiznia. Hát, a közgáz diplomával valóban nehezebb. Adrienn értékesítő, de a szenvedélye a makrobiotika. Húst hat éve nem főzött, szerintem komoly bajban lesz odabent. Zé ma (is?) úgy néz ki, mintha most kelt volna fel, nem lennék meglepve, ha alul csak egy kockás pizsamanadrágot takarna a pult.

Screen Shot 2014-09-18 at 10.41.42 PM.png

Tovább
komment

A SHIELD ügynökei 1x05 - Girl in the Flower Dress

2014. szeptember 19. 09:00 - Smokey the bear

A sorozat rajongói körében szinte teljes az egyetértés abban, hogy az első évad kétharmada elég gagyira sikeredett, de érdemes végigszenvedni, mert utána olyan sebességbe kapcsol a történet, hogy csak győzze az ember a fejét kapkodni. Ha valaki nem értené, mire ez a nagy fanyalgás, akkor neki üzenem, hogy na, ez a mostani rész az, ami miatt az egyszeri sorozatnéző verheti a falba a fejét, és nem az örömtől. Az érzelmek és a klisék áradásának 42 perce kissé megviselheti az idegrendszert, de sebaj, ezért (is) van a hogyvolt! Szolgálunk és írunk, ugye. Ha már Skye szomorúkiskutya-tekintete láttán is beléd áll az ideg, de azért kíváncsi vagy, ki a napi szuperhős, akkor bátran kattints a továbbra!

0_folder.jpg

Tovább
komment

Konyhafőnök 1x13 - Fő az egészség!

2014. szeptember 18. 09:51 - oharozsabimbolehetnek

Fontos dolgok derültek ki ma, kérem szépen. Ez az utolsó selejtezős hét, vagyis a pénteki három emberrel kilencre bővül a középdöntősök köre, és slussz. Ennek fényében már sokkal érdekesebb, ki lesz az a három. Ma ezt még nem tudjuk meg, de mivel a műsor végén ismét kiszórnak valakit, közelebb jutunk a megoldáshoz.

Kezdjünk is neki, a szokásos ajánló után rögvest megismerhetjük új versenyzőnket, Kálmánt, aki ugye Ági helyére érkezett. Nemcsak mixer, hanem főzősuliban is tart órákat. Háát, innen azt mondom, hogy ez azért elé nagy előny, de meglátjuk, végül is Attila is szakmabeli, aztán mennyit lehet rajta röhögni. Kálmi olyan baltaarcú és szakállas, mint egy fox terrier, ha ez a név nem lenne már foglalt, egyből átnevezném.

Screen Shot 2014-09-17 at 10.51.34 PM.png

Tovább
komment

Barátok közt 7087-7090 - Árulkodó medál

2014. szeptember 17. 17:39 - julie0812

Zsófi bocsánatot kér Tóbiástól a kacér kávé miatt és megbeszélik, hogy délután ötig szigorúan munkahelyként funkcionál az iroda. Zsófinak be kell ugrania valami iratokért és pont ott találja Nórát, éppen a merkádós perrel kapcsolatban egyeztetnek Tóbiással. Zsófi kiakad, mert azt hiszi, Nóra utána kémkedik. Nóra figyelmezteti Tóbiást, hogy ne hagyja, hogy Zsófi behálózza, mert egy igazi dög.

1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Konyhafőnök 1x12 - A hollandi nemzeti gyásznapja

2014. szeptember 17. 15:00 - oharozsabimbolehetnek

Ezen a héten eddig nagyon jók a szereplők szerintem, lássuk, ki csatlakozik ma hozzájuk. Az új emberünk, András, Marcaliból jött, és takarítócége van. Nyitja a hangárt, beöltözik. Köszöntik, mindenki egy emberként bízik benne, hogy jó lesz.

Screen Shot 2014-09-16 at 9.49.42 PM.png

Megtudjuk, hogy a Séfúr kedvenc reggelije az Eggs Benedict, első feladatként ebből kell reprodukálniuk két adagot a kuktáknak. Kóstolnak. Tita viszolyog a tojástól, így nem lesz egyszerű. Zé “óraindul” kézmozdulata lassan olyan klasszikussá válik, mint Stohl Buci papírral összeérő ujjai. 

Screen Shot 2014-09-16 at 10.05.27 PM.png

Tovább
komment

True Blood 7x10 - Thank You (Évad- és sorozatzáró)

2014. szeptember 17. 11:00 - Szencsike

Hölgyeim és uraim eljött az a rész, amiben elbúcsúzunk a bon tempsi közösség tagjaitól, ezúttal végleg. Az igaz halál a sorozatot is elérte, True Blood 2008-2014. Kezdjük ott ahol múltkor abbahagytuk. Bill megérkezett Sookie-hoz a nagy beszélgetésre. A nappaliról csupa kellemes emlék jut eszébe, most nosztalgiázik vagy elmondja, ami a szívét nyomja, mert Szőkeség már türelmetlen. Bill valóban meg akar halni, mert jobb életet akar Sookie-nak. Egy szerető férfival, gyerekekkel, unokákkal, nem pedig egy vámpírt, aki már annyiszor megbántotta és mellette nem élhetne normális életet. Erre mit lehetne mondani, Bill a lány életének fontos része, akkor inkább szakítsanak, de ne így legyen vége. Bill ezt sem akarja, képtelen lenne szakítani, mert túlságosan is szereti a lányt. Hát, köszi. Bill döntése végleges, és a kegyelemdöfés az lenne, ha Sookie segítene a távozásban. A lány használja a tündérerejét, és két legyet ütne egy csapásra. Bill eltávozna az életéből és az annyi bajt és kéretlen rajongókat hozó tündérrészétől is megszabadulhat. Mindketten szabadok lesznek, ha megteszi. Ezt már hallani is sok, a lány elküldi a vámpírt.

1.png

Tovább
Címkék: true blood
komment
süti beállítások módosítása