Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-Faktor 2014 - Válogatás 1.

2014. szeptember 07. 14:27 - oharozsabimbolehetnek

Mindenki nyugodjon le a picsába! Idén sem maradunk önjelölt és nagyon felfuttatott, de arra többnyire teljesen érdemtelen sztárocskák nélkül. Jelentkezőkben idén sincs hiány, ismét találtak egy csomó embert, akiket össze lehet terelni kígyózó, levegőbe irritáló x-eket mutogató sorrá. Istenes Bence vezeti idén a műsort, egyesegyedül, és az ízelítő alapján lesz min röhögni és hörögni. A zsűri részéről jönnek majd a közhelyek és a laposra csépelt mondatok. De nézzük részleteiben!

Miután elmennek az üstökösök, jön az ordítozó, tapsoló tömeg, ki gázmaszkban, ki öltönyben. Az egy négyzetméterre jutó exhibicionizmus messze meghaladja a Sziget átlagát. A zsűri 25%-ban új, Geszti tavaly új döntött, a csúcson kell abbahagyni (milyen jól tette). Helyette jött Little G Weevil, bocs, ha nem írom le minden alkalommal a teljes nevét. Ő külföldön is elismert blues zenész, Amerikából rángatták haza a műsor kedvéért, de ide a rozsdás bökőt, hogy decemberben sikítva fog visszamenekülni. Elsőre szimpatikus, természetes arc. Tóth Gabi, Alföldi Róbert és Szikora maradtak a helyükön. Mindenki mond valamit a bemutatkozó videójában, de semmi olyan nem hangzik el, amit eddig ne hallottunk volna: nyerni akarnak idén, a szívet, a lelket, a hangot, a csiszolatlan gyémántot keresik. Ne legyenek illúzióink, idén sem fognak mást találni, mint pár feltuningolt, műanyag sztárt, akikkel pont egy évet lehet haknizni, aztán senki se érdekelnek. Érkeznek, ezúttal fehér limuzinokkal, G-t a reptéren szedik össze (ja, persze, hogyne!). A versenyzők és a nézők megtapsolják őket, ahogy bevonulnak a válogató helyszínére, és elfoglalják helyüket a világító asztalnál.

Na, elsőre meg is kapjuk a gázmaszkosokat, akik egy messzi-messzi galaxisból érkeztek, és a frontemberük szemmel láthatóan elmebeteg. Jó lenne már a lipótot újra megnyitni. Arra kérdésre, hogy ki kísérte el őket azt válaszolja, hogy skizofrén önkivetüléseik. Tehát van betegségtudata. Az jó, első lépés a gyógyulás felé. Tha Shudras a nevük egyébként. Egy pillanatra sem esnek ki a szerepükből, hogy ők most marslakók, de annyira erőltetett az egész, hogy még csak el se mosolyodtam. Bence be is tojik tőlük, nem is mer kezet fogni. A hangmérnököt is sokkolják.

Screen Shot 2014-09-07 at 10.26.23 AM.png

Tovább
Címkék: rtl klub x-faktor
komment

Barátok közt 7067-7070 - Itt mindenki Ádámtól akar gyereket?

2014. szeptember 05. 14:00 - julie0812

1.jpg

Feszültséggel teli pillanatokkal indítunk, Rudi szétfikázza New Barthát, mekkora beszari, hogy azért teszi tönkre a lábát, hogy ne kelljen visszamennie a katonasághoz. Pont jókor jön NonStop, Rudi lelép, Krisztián pedig kedvesen közli Ádámmal, hogy ő is elhúzhat a francba. Még egy ilyen nyafogós pasit!

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Teen Wolf - Farkasbőrben 3x09 - The Girl Who Knew Too Much

2014. szeptember 05. 11:00 - Smiley93

Iskola, éjszaka, akció. Seriffhelyettes lopakodik a folyosón, mikor Dannyvel és koncertre gyakorló haverjaival fut össze, akiket haza is küld nyomban, itt rendőrségi ügy van kibontakozóban. És tényleg: valakit épp elvonszolnak az öltözőbe, a zuhany alatt talál is egy hullát: önmagát. Ekkor veti rá magát valami természetfeletti rondaság, vélhetően a Darach, nem jósolok a rendőrnek több percet a képernyőn. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy hőseink hulladetektora, Menőcsaj már össze is trombitálta a többieket a sulinál, itt lesz egy holttest. S lám, ott is lóg az ex-seriffhelyettes. Főcím.

1.jpg

Tovább
komment

Houdini 1x01

2014. szeptember 05. 10:00 - Smokey the bear

Mélyen tisztelt Hogyvolt-olvasó publikum! Engedtessék meg nékem, hogy egy nagyszerű minisorozatot ajánljak szíves figyelmükbe! Az atlétáról, aki bármilyen szorult helyzetből (és ezt most tessen szó szerint érteni) és bilincsből képes volt szabadulni. A művészről, aki kettő perc alatt elbűvölte a közönségét. A botrányhősről, akinek, ha ma élne, bérelt helye lenne a bulvárlapok címlapján. De mindenekelőtt az emberről, aki Valaki akart lenni, és ebben nem ismert akadályt. Az úr nem más, mint a magyar származású Weiss Erik, alias Harry Houdini! Erre tessék csak, szép, hosszú, tömött sorokban! Lesz itt bűvész- és szabaduló szám dögivel, hazai helyszíneken forgatott jelenetek, Ónodi Eszter, Kamarás Iván és Haumann Máté. No, meg az isteni, soha meg nem öregedő Adrien Brody! Mindez 2x1,5 órában. És kisgatyában. Mr. Brody, jóhogy. Tessék, tessék! Remek szórakozás a hajtás után!

0_start.jpg

Tovább
Címkék: Houdini
komment

A SHIELD ügynökei 1x03 - The Asset

2014. szeptember 05. 09:00 - Smokey the bear

Ezúttal meglehetősen hétköznapi képpel nyitunk: irodaszereket szállító kamion halad a néptelen úton. Ám mindez csak látszat. A teherautó nem tollat, papírt, hanem a SHIELD által védett különleges dolgot szállít. Az út is meglehetősen zsúfolt: jó pár böhöm fekete autó kíséri békésen énekelgető sofőrünket és speciális rakományát. (Pontosan így kell ezt csinálni, ha valamit nagyon el szeretnének titkolni, nyilván.) És akkor még nem is beszéltünk arról a láthatatlan valamiről, ami okoz is menten egy kis galibát. A biztosítóautók földhöz csapódás által adódnak át az enyészetnek, és kisvártatva a kamiont is eléri a végzete. Miután sikeresen kilapították a karavánt, szorgos katonaemberek veszik kezelésbe a nagyon őrzött ojjektumot, ami nem más, mint egy szemüveges bácsi, akire – a fejformáját tekintve- tényleg csak nagyon átvitt értelemben mondhatjuk, hogy kocka.

1_fly.jpg

Tovább
komment

Konyhafőnök 1x03 - Ne legyetek szívbajosak!

2014. szeptember 04. 12:00 - oharozsabimbolehetnek

Már a harmadik napnál járunk, megkapjuk az elején ugyanazt az ízelítőt és zsűribemutatást, amit eddig is. Én már nagyon unom, pedig a java még hátra. Az X-faktornál legalább kicsit variálták. Utána jön az összefoglaló, vagyis eltöltünk bő három percet a semmivel. Zé üdvözöl, és elmondja megint, hogy tíz misi a tét, erre Tibor infarktust kap. De komolyan. Össze-vissza kalapál a szíve, leültetik, orvost hívnak hozzá, szívritmuszavar, gyorsan el is viszik kórházba. (Reméljük, azóta már jobban van.) A többieket lesokkolja az eset. Zé közli, hogy ha legközelebb valakin azt látják, hogy kivan, azt ők fogják hazaküldeni. Ma nincs védettség és nincs párbaj.

Screen Shot 2014-09-03 at 10.53.34 PM.png

Tovább
komment

Ray Donovan 2x05 - Irish Spring

2014. szeptember 04. 11:00 - AaannnaaA

Négy terepbringázó kiscsákó rodeózik egy bányában, és közben különös dologra figyelnek fel: néhány kóbor hund eszeveszetten rág valamit. Ahogy ráközelít a tárgyra a kamera nemcsak a gyerkőcök, hanem mi is láthatjuk - egy holttest tappancsa lesz az. Erős felütés mára, na.

Ray és Conor eljöttek bocsánatot kérni a sráctól, akit múltkor lelökött a lépcsőn. A sorry azonban nem bír kipottyanni a száján, akárhogy nógatja is faterja, merthogy ugye a rivális csávó azzal érdemelte ki a lépcsőbukfencet, hogy baszogatta és a telóját is összetörte, ami gondolom az ő buksijában elég az egyenlőségjel tételéhez. Mikor aztán a gyerek faterja bekeményít, és megrángatja Conort, Raynek lesz elege: nincs bocsánatkérés, húzzunk a retekbe. Azt meg csak magam teszem hozzá, hogy a tag örüljön, hogy hősünk nem vágta pofán (én azt vártam). Donovanék távoznak, a sértett fél pedig az ügyvédjét emlegetve óbégat utánuk. Majd meglátjuk.

1.jpg

Tovább
Címkék: Ray Donovan
komment

Konyhafőnök 1x02 - Öncsonkítás

2014. szeptember 04. 10:00 - oharozsabimbolehetnek

Kezdődik a második rész, rövid ízelítővel nyitnak, és megint bemutatják a zsűrit. Közben rájöttem, hogy Zé Gusteau, Pierre Anton Ego, Józsi pedig pont olyan, mint Skinner séf a L’ecsó című filmből. Biztos direkt castingolták őket így.

Új versenyző jön, egy thai lány. Nem értem, mit mond. De nem “készel”. Szeret főzni és legjobban csinálja. Ja, és nem fél. Najának hívják. Kötényt húz és beáll, aztán vitatkoznak kicsit azon, hogy jónapottal vagy jóestéttel kell köszönni. Rozina fél tőle.

Screen Shot 2014-09-03 at 4.07.47 PM.png

Jön az első feladat, paprikás csirkét kell főzni, de a szakácsokon múlik, mit, hogyan használnak fel. Józsi tisztázza, hogy bejön neki a nagymama pörije is, de most nem azt szeretne enni, hanem vmi újat. Lepjetek meg! (ez a mondat is volt a L’ecsóban, höhö). Aki ezt most jól oldja meg, védett. Egy órájuk van.

Tibor annyira szétszórt, hogy majdnem fizikailag is az lesz, ugyanis elvágja az ujját. Csupa vér a pult, meg minden.

Screen Shot 2014-09-03 at 4.08.17 PM.png

Tovább
komment

Robog az úthenger 1x03 – Az utolsó lakó

2014. szeptember 04. 09:00 - Gabba

Józsi még valahol a Dunántúlon jár, kicsit unhatja magát, mert egy-egy egyenes szakaszon leszáll a gépről és gyalog kíséri, nehogy megmacskásodjon a lába. Az út mellett egy vele egykorú kalapos fószer lestoppolja és kéri, vigye el a közeli városig. Józsi rááll, társaságban jobban telik az idő. A kalapos valami szövetkezetnek dolgozik és máris szerződést ajánl: 20 forintos órabérért kibérelné az úthengert, elvégzendő munkát tuti találna hozzá, például gebinben beszállnának az M7-es építésébe, mert különben sose készül el. Józsi azonban elhárítja, őt várja Nyírmadocsa, ahol utat kell építeni az istállókig, az fontosabb, mint az autópálya, az M7-est építse meg a Közgép, tanácsolja. A kalapos elfogadja az érvelést, a kazánban viszont fogytán a víz, meg kell állniuk valahol.

úthenger3 01

Tovább
komment

Konyhafőnök 1x01 - Bírod szufléval?

2014. szeptember 03. 13:00 - oharozsabimbolehetnek

Indul az RTL vadiúj műsora, amit még nem látott a világ…ööö…az ország! A Konyhafőnök lesz a legújabb őrület, ami első látásra remek Gordon Ramsay pótlék, ha valakinek az előfizetési csomagjában nincs benne a TVPaprika, a Viasat3 meg a Fem3. Adott három tapasztalt gasztromán manus, ők a zsűri. Fördős Zé gasztroblogger, Vajda Pierre ételkritikus és Bernáth József, aki annyi Michelin-csillagos étteremben dolgozott, mint senki más… az országban. Első látásra kicsit merev arcok. Főcím, összeáll a mindenféle konyhai bizbaszból összerakott arany séfsapka. Wow! Kissé… komplex.

FHA_6512.JPG

Tovább
Címkék: a konyhafőnök
komment
süti beállítások módosítása