Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A célszemély (Person of Interest) 3x08 - Endgame

2014. augusztus 08. 15:00 - AaannnaaA

Drága Olvasók! Ezúttal a következő ajánlást adom mindenkinek az elkövetkező részekhez: madzagot és zsebkendőt elővenni, előbbit az állatok felkötéséhez, utóbbit, hogy legyen mit gyűrni és tépni az elkövetkező izgalmak közepette. Javaslom mindezen eszközöket legalább a tizedik részig készenlétben tartani, és szorgalmasan használni. Szóval. Késő este nyitunk, elhagyott úton lángoló kocsi állja el egy éppen erre járó teherautó útját. A két jármű közé maszkos tag lép, a teherautó utasterébe lő, mire az ott ülő két tag kiugrik. Mindkettejüket elérzésteleníti, aztán maga zuttyan a vezetőfülkébe, és elhajt.

Másnap reggel az irodában Főncsi hegyekben hordja a könyveket egy kupacba. Nem, nem könyvtárosdit játszik, csupán 38 (!!) ember számát kapta meg a géptől egyszerre. És hogy még szebb legyen a történet, mindannyian rendőrök, közöttük több ismert HR taggal, így valószínűsíthető, hogy mindannyian azok. Már csak az a kérdés, hogy mi lesz ennyi HR-essel? Összehangoltan bűncselekményt követnek el, vagy valamiféle leszámolás áldozatai lesznek? John ígéri, hogy beszél Fuszkóval, tud-e valami közelebbit, addig is Főncsi szíveskedjék golyóálló mellényt húzni Medvére. Berosálok.

1.jpg

Tovább
27 komment

Teen Wolf - Farkasbőrben 3x05 - Frayed

2014. augusztus 08. 11:00 - Smiley93

In medias res kezdünk, úton a lacrosse-csapat: Boyd és Isaac, de ott van az egyik Alfaiker Dannyvel meg persze Scott & Stiles is. Valami farkascsata lehetett előző nap, legalábbis erre utal egy homályos emlékkép, no meg Boyd bosszúvágya meg az Alfaiker nyugtalansága is. Stiles szerint ideje lenne végre beszélniük arról a bizonyos esetről, de Farkasfiúnak semmi kedve hozzá. Azt is titkolná, hogy az alfakarmolás a hasán nem igazán gyógyul. A depresszió oka: Derek halott. WTF? Főcím.

fbbgfnééááá.jpg

Tovább
2 komment

A célszemély (Person of Interest) 3x07 - The Perfect Mark

2014. augusztus 07. 15:00 - AaannnaaA

Főncsivel indítunk, hipnózisra jött a drága – vau legyek, ha ezt komolyan gondolja. Gyorsan kiderül, hogy nem, a terapeuta telefonját klónozná, de nem jön össze, ez azt jelenti, valaki már megelőzte. Relax indul, de azért nem teljes a fíling, mert közben John duruzsol a fülesébe, gondolom csak hogy bosszantsa. Később az irodában már a terapeuta ismert adatait beszélik át, tehát ő a célszemélyünk. A neve Hayden Price, gazdag ügyfélkörrel, de persze nem ilyen egyszerű az esete, ugyanis Főncsi észrevette, hogy olyan információkat szedett ki belőle a hipnózis során, amivel a bankszámla adataihoz férhet hozzá (ő ezeket az adatokat szándékosan adta át, gondolom elég nehéz úgy mélyhipnózisba kerülni, hogy: a) nem akarunk, b) a társunk folyamatosan beszél a fülesünkön). A kezelés óta már el is tűnt egy adag lóvé a számlájáról – még jó, hogy van annyi pénze, amiből simán jut egy ilyen csali kivetésére. Price tehát csaló, nyilván az ügyfelei közül rájött valaki ugyanerre, és most a bosszút tervezi.

Főncsi mielőtt jobban beleásná magát az ügybe, átugrik Forráshoz teázni egyet. A nő kérdi, mégis meddig akarja fogva tartani, de nincs válasz – Harold szerint veszélyes másokra, nem engedi hát el. Nem tudja, a gép miért kereste őt meg, de ki fogja deríteni, addig azonban marad a valagán, fogságban. Forrás szerint Főncsi irigy, mert a gép máshogy beszél vele – erre a felvetésre sem jön válasz.

1.jpg

Tovább
18 komment

A célszemély (Person of Interest) 3x06 - Mors Praematura

2014. augusztus 06. 15:00 - AaannnaaA

Na kérem, előre jelezném, hogy az elkövetkező részekben annyi cselekmény sűrűsödik össze, hogy elnézést kell kérnem a hogyvótok várható hossza miatt. Szóval. John érkezik Shaw lakására - Rico bármennyire is emberkerülő, Főncsi mégis lenyomozta, és ez most jól jön, legalább van hol keresni. Merthogy már nyolc órája nem vette fel a kapcsolatot hőseinkkel, tuti valami gáz van, John szíveskedjék kideríteni.

Főncsi addig sem az irodában ügyködik, hanem terepre ment önállóan a lelkem, ugyanis attól, hogy John Shawt keresi, az új célszeméllyel még foglalkozni kell – jelen esetben Főncsinek. És hogy ki ő? Timothy Sloan, akinek meglehetősen érdekes foglalkozása van: ha egy illető végrendelet és ismert rokonok nélkül halálozott el, neki kell az elhunyt személyes tárgyai között (jelenleg pl. a lakásában) addig kutatnia, míg olyan személy nyomára nem bukkan, akit az örökség megillet. Harold jobb híján társául szegődött, most épp egy trágyadombra emlékeztető lakást túrnak át információk után. Sikerrel járnak, Főncsi talál az elhunyt hűtőszekrényében (!) egy dobozt, amiben diafilmek vannak, rajta családi fotók – a halottnak ikertestvére van. Ezzel végeztünk, mondja Sloan. Közben John jelenti, hogy ő is végzett, mert rájött, Shawt sokkolóval kiütötték – szóval szar van a palacsintában, ideje intézkedni.

1.jpg

Tovább
15 komment

True Blood 7x04 - Death is Not the End

2014. augusztus 06. 11:00 - Szencsike

Alcide apukájánál kezdünk, Jackson Herveaux épp az aktuális barátnőjével hetyeg, mikor Sookie felhívja őt A Hírrel. Alcide halálhíre sokként éri a férfit. Ugrás Alaszkába, egy olajfúró toronyra, Stackhouse rendőrtiszt hívja Mr. Hoyt Fortenberryt, hogy tudassa vele az édesanyja halálát. Ugye Hoyt nem emlékszik Jasonre, így nem is érti, hogy a rendőr miért emlegeti őt a becenevén, mikor vigasztalni próbálja. Hoyt fájdalma legalább akkora, mint Jacksoné. Szegény lánynak épp elég nehéz végighallgatnia, ahogy Jackson megemlíti neki, hogy Alcide mennyire szerette őt. Jason is ki van bukva, most ő az egyedüli rendőr, de megviselte a beszélgetés a (volt) baráttal. Jason legyen kemény legény, ha Szőkeség képes kibírni bőgés és összeomlás nélkül, akkor ő is legyen erős.

1.png

Tovább
Címkék: true blood
1 komment

A célszemély (Person of Interest) 3x05 - Razgovor

2014. augusztus 05. 15:00 - AaannnaaA

Gépjármű eltérítéssel nyitunk, átültetésre váró emberi szervet szállítana a kocsi, amikor hirtelen egy másik vág elé, fegyveres tag ugrik ki belőle, és arra kényszeríti a sofőrt, adja át a májat, merthogy a főnökének szüksége van rá. Mégha az említett boss Hannibal Lecter (lenne) is, akkor sem elegáns eljárás így májhoz jutni. Ezt Shaw is így gondolja, aki az anyósülésről már rég kimászott, és lazán térden durrantja a rabló társát. Az elkövető azonban nem adja könnyen magát, a sofőrt maga elé rántja élő pajzsnak, de még végig sem tudja mondani egysorosát, hogy Shaw dobja el a fegyvert, amikor a nő már a sofőr ijedten levegőbe tartott karja alatt átlőve iktatja ki a támadót, majd adja vissza a májat a ledermedt férfinak – húzz vele a kórházba. A tag hálálkodna, de Rico nem kíváncsi rá, már lép is tovább.

Főncsi az irodába invitálja, hogy teázzanak egyet, és beszélgessenek el a jó modorról, de a nő nem vevő a meghívásra. Harold kissé csalódottan veszi tudomásul, így marad a Medve társaságában teázás, viszont legalább a sütijét megosztja az ebbel. Cukikáim. (Sorry, azok kedvéért, akik nem olvasnak minden kommentet, jelen résztől a hogyvótban Shaw másik neve hivatalosan is Rico, a Madagaszkár Pingvinjei után szabadon.)

1.jpg

Tovább
23 komment

A célszemély (Person of Interest) 3x04 - Reasonable Doubt

2014. augusztus 04. 15:00 - AaannnaaA

A részt olyan jelenettel kezdjük, amit már rég titkos vágyam volt látni, bár magam elnézném egy egész részen át, nem csak felvezető epizódként. Miről is van szó? John és Főncsi állatorvoshoz hozták Medvét, beteg a drága (ha valami komolyabb baja lesz, szétcsapok az írók között, de ezzel nyilván nem vagyok egyedül). Letargiás, nem hamizik és hányik szegény. Dr. Jensen szerint komoly gond van, mindjárt elküldi további vizsgálatokra, de addig is hoz neki gyógyszert a hányásra. Amint a gyógyszerszobába megy, John utána üget. A dokinő kiakad – maga nem jöhetne be! De ők se, válaszolja John, amikor négy, fegyveres suttyó bukkan fel, gondolom némi kábítószernek is beillő bogyóért jöttek. Három térdlövés, a negyedik tagot pedig, aki túsznak szánná a doktornőt, Medve intézi el – ezzel vége is az akciónak. Dokink ledermed, hogyan köszönhetném meg? Nos, mondja Főncsi, egy klassz kutyajátékszer, ami itt kapható, elég lesz. A még mindig sokkos Dr. Jensen eloldalog.

John szerint Medve kedveli az új orvosát, Főncsi kontráz – a jövő hónapban esedékes oltásra is ide hozzuk, reméljük, az kevesebb felhajtással jár. Nem hazudok, vagy háromszor visszatekertem a jelenetet, hogy kellően kiröhögjem magam. Na ez az, amit egy egész részen át elnéztem volna – állatorvos célszemély. Mindegy, így is jó volt.

1.jpg

Tovább
46 komment

Falling Skies 4x06 - Door Number Three

2014. augusztus 04. 11:00 - Szencsike

A szerelmesen hetyegő Bennel és Maggie-vel nyitunk, a külvilággal mit sem törődve gabalyodnak egymásba, mikor kopognak. Ben tudja, hogy Hal az, Maggie nem törődik vele, majd újabb kopogás és Hal beront, a mellkasa közepén egy hatalmas lőtt seb. Ez csak egy álom, Ben felriad, mert tényleg kopognak, Maggie az. Halpofa megszökött, minden elérhető ember őt keresi, Benre is számítanak, ha jól érzi magát. Lexi a szentélyében elmélkedik, Lourdes jelenti neki, hogy mindenki a mentora után futkos. Csodakislány nem is érti, miért félnek a mentorától, és ezúttal tőle is. Ha az emberek változást akarnak, miért félnek ettől? Lourdes megígéri neki, ő mindig a lány mellett lesz, aminek Lexi örül és annak még inkább, hogy az apja haza fog térni. Lourdes Tomra gondol, Lexi csak mosolyog és elküldi leghűségesebb követőjét. Lexi keze elkezdett változni, valami nyúlós anyag lepte be.

1.png

Tovább
2 komment

The Leftovers 1x05 - Gladys (18+)

2014. augusztus 04. 09:00 - Szencsike

Főnéma Patti és egy hű Néma ül egymással szemben, a szemüveges, középkorú szőke hölgy az, akit Matt atya temploma előtt is láttunk. Sokatmondó pillantásokat váltanak, bólintanak egyet, irány a küldetés. Szemüveges hölgy és a társa fehérre festik az utcai újságos szekrénykéket, cigizés közben bámulnak egy hazatérő férfit, és elsétálnak egy elesett idős úr mellett. Kegyetlen a világ, ők is kegyetlenek lesznek. Este a nématárs mosdóba megy egy benzinkútnál, Szemüveges kint megvárja. Ácsorgás és cigizés helyett álarcos alakok behurcolják őt az erdőbe, egy fához kötözik szikszalaggal, kezdődhet a bosszú. A nőt egyre nagyobb és nagyobb kövekkel dobálják meg, nincs olyan hely, ahonnan a fejéből ne folyna már a vére, elnyöszörgi, hogy hagyják abba, de az álarcosok nem kegyelmeznek.

1_1.png

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása