Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x15 - Kiválasztás káromkodással és kőművesdekoltázzsal

2014. január 26. 19:40 - sixx

Screen Shot 2014-01-27 at 5.58.11.png

Tegnap este már Lilu irányította a bolondokházát, nem mondom, hogy nem hiányzott, mert de, Istenes alatt a dolgok kicsit ellaposodtak és jelzőből is csak egyet ismer (érdekes), igaz néha hozzáteszi, hogy "nagyon", így szavunk nem lehet. A villalakók azonban nem veszik komolyan, márpedig ma Kiválasztás van, és itt azért némi szigorra lesz szükség, meg az arcoskodó lakók helyretételére. Lilu zöldben van és ezüstös topánt adtak a lábára, utóbbi helyett akár vehetett volna vietnami papucsot is, szólni kéne a sztájlisztnak, hátha van az is.

Tovább
Címkék: vv6
1841 komment

Heti Világ 1x02 - Szex és hiszti

2014. január 26. 17:30 - Chat Géza

5_4.jpg

Lőn eljött a megváltó hogyvolt poszt azok számára, akik nem tűrik a napi adagot a Villa történéseinek förtelmes mételyéből. Van is hova felkapaszkodni, mert volt helycserés támadás is a héten – Alexának gatter, jött helyette másik kettő – Simon továbbra is tolta a hülyeséget azzal, hogy fülig szerelmes Még 500 Sárlikba – mondjuk ők eljutottak egy kettőtől öt percig tartó, saccra tíz löketes gyömöszülésig, Debilióval ellentétben, aki csak üvöltött és bőgött és ontotta magából gumimacsós faszságot. Na, meg a szerelmi triangulum is atomjaira hullott. Ma este kiválasztás, szóval nem árt képben lenni, hogy mi merre hány méter.

Tovább
Címkék: vv6
107 komment

Barátok közt 6765-6776. rész

2014. január 26. 11:00 - julie0812

Linda kiakad Barthára, amiért nem akar segíteni Gizinek. Azt mondja, Zsolt többé nem az apja. Lacinak remek ötlete támad: az ikreket akarja rávenni a tanúskodásra Gizi ügyében, de hiába. Vandácskát mindenki utálja, kivéve KicsiSzabit és Petit. És akkor következzen a beígért ágyjelenet is, bár ezúttal a rex asztal vette át az ágy szerepét.

1_1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Való Világ 6x14 - Seggek és seggfejek

2014. január 25. 21:00 - Chat Géza

In medias res az esti elbaszott bulika után nyitunk egyből. Dorka reggeli pszicho picsaként ébred, amint meghallja a többiektől a pletyit, hogy Kispesti Sziránó és Iza között volt valami az éjjeli bebaszódás hevében, így Zsóti jóindulatú, reggeli indíó „Ittál már ma kávét?”-tól egyből eljutunk a ki a faszom vagy te és a ne bunkózz már korán reggel geci kérdéskörig. Hogy Dorka képbe kerüljön Debella Viktória summázza neki a zuhany alatt az égető tényeket. Ezt követően Dorka lefutja a kötelező köröket az érintettekkel, naná, hogy olyan hangnemben, mintha a seggéből rángatta volna elő őket, és nem úgy, mint egy úri hölgy, de közli, hogy akkor a haverság bolt az itt bezárt. Na ne basszá föl. Idő paradoxonnal nem foglalkozva, maradunk ezen a drámai szálon, pedig párhuzamosan Simonsággal is történtek dolgok.

vv6.1_1.jpgDe szar itt élni.

Tovább
Címkék: vv6
1002 komment

Éjjel-nappal Budapest 203. - Gyúrunk, vazze?!

2014. január 25. 16:00 - Zirowe

Reggel a hácienda lakók fantasztikus anekdotákkal emlékeztetnek minket, hogy szerencsére egyik sem budapesti, mind ez addig, amíg Redzsi kínjában újra be nem dobja a Barbi kártyát, mert hogy most, hogy elment, ki fog takarítani? És akkor még a bevásárlásról nem is esett szó.. Szerencse, hogy Profiék lakásában pont Karvalyon lenne a sor, aki felháborodva veti Profi szemére, hogy azért nem tudott bevásárolni, mert most jött meg melóból hulla fáradtan. Mondjuk annyi ész nincs benne, hogy útközbe beugrott volna a cuccokért, így nem kellett volna megint lemennie, de ehelyett inkább csak arra van ereje, hogy Karmit csesztesse a bohócmaszk miatt, amit a kislány éppen hevesen applikál az arcára és pironkodva bevallja, hogy egy fiúról van szó, de, hogy kiről, azt nem hajlandó elárulni.

01.jpg

Tovább
26 komment

Az Onedin család 3x13 - The Passenger (Az utas) (évadzáró)

2014. január 25. 10:00 - Gabba

James kiköt Baltimore-ban az Osirisszal és magával hozta Caroline-t, aki még mindig néhai férje üzleti ügyeit számolja fel, úgy látszik, a megboldogult eléggé szerteágazó kapcsolatokkal rendelkezett Dél-és Észak-Amerika szerte. James 55 dolcsi költőpénzt ad át Caroline-nak, itt írja alá, dugja orra alá a számlakönyvet. Ez ám a bizalom, mosolyog Caroline, mire James kijelenti: Ez egyszerű könyvelési lépés, semmi köze a bizalomhoz. Gáláns lovag, ért a nők nyelvén, ezt kénytelen vagyok újból megállapítani. Belép Baines, aki a magával már nehezen bíró legénység részére kér kikötői kocsmázásra pénzt, 5 dollár elég lesz nekik fejenként, mondja James, úgyis csak piára és szajhákra költik. Majd egy szakállas fazon, Mr. Draygon érkezik, aki Londonba keres postajáratot, mert az erre rendszeresített gőzös meghibásodott és nem tudják másikkal pótolni. A vitorlással 15 nap alatt kellene odaérni, de a rakomány nem csak levelek, hanem 1 millió dollár értékű arany is. James szinte meg sem lepődik, szállított ő már lekváros buktát is, így ezt a fuvart is elvállalja, utasként Draygon is velük megy.

Passenger01

Tovább
Címkék: onedin család
127 komment

Való Világ 6x13 - Iza bekurblizta az eszelős féltékenykedést

2014. január 24. 21:00 - Chat Géza

A rettentő izgalmak úgy tűnik ma is messziről elkerülik a villát, de azért így se kell mélyen belevetni magunkat az agyhalottak parádés dialógusaiba, hogy jót szórakozzunk. Istenes Bence sincs a toppon, lélekben mintha már a pesti bulinegyed egyik primőr klubjában tolná az arconpörgést. Az első blokk szóban elmondva is rém unalmas. A frissen beköltözött jó madaraknak kell megmosni a már 12 napja bent büdösödő emberek hátát, mert a nép így szavazott a VV appon. Traktoros Krisztyiján nem bassza földhű magát a dologtól, de vót má’n rosszabb is, elvégre nem kellett fülig szarosan inszeminátorkodni - lovakat megtermékenyíteni, mondjuk. Debilió oda meg vissza van Pink Barbie érzéki érintésétől, ezt részletezi is a vallató szobában, ami summázva csak annyi, hogy: Köszi Istenke és drága RTL szerkesztőség, hogy beküldtetek egy ilyen csajét, akit több eséllyel megtöfködhet, mint Bugyitlan Teót valaha.

vv1_1.jpg

Tovább
Címkék: vv6
805 komment

Egyszer volt 02x20 - The Evil Queen

2014. január 24. 15:00 - mysisterstheslayer

Hook kapitány világosban szereti csinálni. Óh, már többen kérdezték! mondja Naomi. Hetibeteg munkát ajánl. Hookie, anélkül hogy rákérdezne mi az, kinyilatkozza, hogy a krokodilja legyilkolásával a kielégülés olyan fokára emelkedett, amit se sötétben, se világosban még sose. Persze a két arc egyből megmutatja az egészségben és 2 plusz harisnyás lábbal cirkáló Zálogost, amitől a kapitány megint morcos lesz, és végighallgatja az ajánlatot. Mert ez a páros tudja, hogyan kell kiiktatni a varázs-teremtményeket, és csak annyi kell cserébe, hogy Kamion Fatert segítsen előkeríteni Regina karmaiból. Hook helyében én most nagyon sok mindent gondolnék erről a sakkpartiról egyszerre.

vlcsnap-2014-01-15-23h00m17s223.png

Tovább
12 komment
süti beállítások módosítása