Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu Atlantisz - 04x10 Halandó porhüvely

2014. július 04. 09:00 - Segna

Egy író általában nem szívesen válik meg teremtményeitől, sőt egyesek szerint, már befejezni egy könyvet is olyan, mint kimenni az udvarra és lelőni a gyerekünket. Néhány forgatókönyv-író, viszont egy szadista sorozatgyilkos! Sajnos ez utóbbi, utóbb be is igazolódik.

001.jpg

Tovább
Címkék: atlantisz
1 komment

24 9x06 - Nemcsak Londont, a gyerekeit is terrorizálja

2014. július 03. 13:00 - Nico Tindeath

Screen Shot 2014-07-03 at 12.52.20.png

Mivel az előző rész végén kolompolt a 24 órája, elég egyértelmű, hogy a CIA-ügynökök nem robbantak fel a dróntámadásban. Vagy legalábbis a szöveges szerepet kapó ügynökök, a többiek persze most is ugyanúgy hullanak, mint a vörös ingesek a Star Trekben. Navarro ügynök már az első jelenetben előtápászkodik a törmelékhalom alól, kicsit szédeleg, mint aki nagyon megörült a egyet fizet kettőt kap Unicum-akciónak a Mika Tivadarban.

Tovább
Címkék: sorozat fox 24
5 komment

Barátok közt 6975-6978 - Olasz hódító

2014. július 02. 15:00 - julie0812

Tóbiás nem akarja bevallani, hogy meleg, de kénytelen, Gizi előtt semmi sem maradhat titokban. Viszont ezt muszáj titokban tartania, hangsúlyozza Tóbiás. A táncos néne elmondja Lacinak, hogy milyen durván félbe lett szakítva a produkció és hogy márpedig ő pénzt vissza nem ad. Sebaj, Lacinak így is megérte. Gizi nagyon igyekszik tartani a száját, talán fél óráig is kibírja, hogy ne szólja el magát.

1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

The Leftovers 1x01 - Pilot

2014. július 02. 09:00 - Szencsike

Köszöntök mindenkit az HBO legújabb sorozatában, amely Tom Perrotta azonos című regénye alapján készült televíziós feldolgozás. Szóval, ha bárkinek problémája lenne a történettel, első körben a fenti írót kellene szidni, másodsorban a készítőket, élükön Damon LOST Lindeloffal. Alapvetően elég hasonló a két sorozat, misztikum pipa, karakterközpontúság pipa, ám mivel egy regényhez kötött a történet, így biztos, hogy korrektnek látszó lezárást fogunk kapni. Első látásra nem is az a legfontosabb, hogy miért tűntek el millióan a Földről, hanem az, hogy a fő szereplőket mi motiválja, mitől olyanok amilyenek. A szereplők között jó pár ismert arc van, elég Liv Tyler, Justin Theroux, Chris Ecclestone nevét megemlíteni. Mindenkinek jó szórakozást a sorozathoz!

1.png

Tovább
8 komment

Falling Skies 4x01 - Ghost in the Machine

2014. július 01. 11:00 - Szencsike

Köszöntök mindenkit az UFO-k uralta világban! Talán ebből az évadból kiderül mi lesz az ellenállással, mit alkotnak a Volmok Halpofáék ellen és miféle különleges lény Lexie. Kezdjünk is egy csodaszép napon, a csapatunk épp huszonkét és fél napja vándorol, már mindenki fáradt, de legalább jól szórakoznak. Lexie-nek lett egy új barátnője, Lourdes, Pope épp a volán mögött alszik be, mikor Weaver poénból benyúl az ablakon és beindítja a dudát, összejöttek végre ők is. Hal és Maggie között fagypont körüli a hőmérséklet, a lány nem sajnálja, hogy lelőtte Karent, Hal próbálna békülni. A csoport élén haladók végre meglátják azt, amire már oly régóta várnak, Charleston csodaszép városát. 

1.png

Tovább
4 komment

24 9x05 - Hány embertéletet ér az amerikai elnök?

2014. július 01. 08:00 - Nico Tindeath

Jack Bauer down! Ismétlem Jack Bauer down! Ilyen is ritkán van a 24-ben: főhősünk a földről indítja az epizódot, egy szőke csaj guggol a nyakán, és fél tucat tengerészgyalogos robbantja rá az ajtót. Nem látszik, de Jack éppen nyerésben van, mivel ha nincs a feszes seggű CIA-ügynök, akkor csak egy krétával körberajzolt terpeszállás marad utána a nagykövetség padlóján: a tengerészgyalogosok akcióját azonban meghiúsítja Morgan ügynök, letartóztatja Jacket, és lejogászkodja a csőre töltött fegyverrel rohamozó kommandósokat, mondván ez itt már CIA akció, a hadsereg gyilkoljon máshol, ha lehet.

Ráadásul a tengerészgyalogosok a nagyon titkos pendrive-ot sem találják, mert nincs Jacknél, és a számítógépben sem. Igazi szuperkatonákkal van dolgunk, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy eszükbe sem jut, hogy Morgan ügynöknél keressék a cuccot, a nő pedig inkább gyorsan távozik, mielőtt kiderülhetne, hogy van a követségen valaki, akinek több esze van, mint egy átlagos Aknakereső-programnak easy módban.

vlcsnap-2014-07-01-01h21m06s217.png

Tovább
Címkék: sorozat fox 24
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása