Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6971-6974 - Öltánc műfogsorral

2014. június 27. 13:53 - julie0812

Mint kiderült, a rejtélyes fickó Nagysanyi ex-társa és Vazulnak hívják, anno ő is benne volt András meggyilkolásában és Nóra és Timike elrablásában. Hát nem sikerült felismernem, de szerencsére a parkoló biztonsági kamerája mindent felvett, így meg is van a rendszám, lehet nyomozni, régen volt már egy kis Berényi Miklós féle action.

1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
2 komment

The Carrie Diaries 1x13 – Kiss Yesterday Goodbye (Évadzáró)

2014. június 27. 09:00 - SuperLawyerGirl

Carrie még mindig a szakításon kesereg, amit a barátnők Seb erőltetett oltásával próbálnak elviselhetőbbé tenni, de gyorsan lebukik a kis színészkedésük. Ráadásul most jön az iskolabál is, amire Carrie várhatóan egyedül kellene menjen, Mouse meg - szülői nyomásra - a 14 éves kínai unokatesójával West helyett, így abban maradnak, a legegyszerűbb, ha hármasban mennek. Ekkor tűnik fel Maggie ex-szeretője - gondolom ex, elveszítettem a fonalat - a jegyesével…akiről eleddig senki sem tudott.

vlcsnap-2014-06-24-15h51m00s109.png

Tovább
Címkék: carrie diaries
Szólj hozzá!

Barátok közt 6967-6970 - A Cár átverése

2014. június 25. 14:25 - julie0812

Tóbiás gyorsan kitessékeli ex-főnökét az irodából és megnyugtatja, hogy akkor se érne hozzá, ha ő lenne az utolsó férfi a földön. Pont akkor jön az új főnök, vagyis Atikám és Tóbi remeg, nehogy lebukjon. Tóbiás úgy dönt, hogy Giziékkel is tisztázza a dolgot, elmondja, hogy igazából nem miattuk rúgták ki, hanem mert kisebb nézeteltérése támadt a főnökével.

1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
3 komment

Falling Skies 3x10 - Brazil (Évadzáró)

2014. június 25. 13:00 - Szencsike

Elérkezett az igazság pillanata, kiderül, hogy mi lesz a charlestoni csapat sorsa, milyen terveik vannak valójában a Volmoknak, és mi történik Halpofáékkal. Kezdjünk is egy száguldó vonattal, a mozdonyt Weaver, Anthony és Pope vezetik. Úgy hiszem a küldetés helyszíne felé tartanak, a beszélgetés Chicagóról folyik, lehet ez a torony az, amelyiket megsemmisítik. Egy raktérnek tűnő helyen Dr. Kadar mélyül el a Volm-fegyver irányításában, kifejezettén szép nyelvnek tartja a volmot, de Bubifej leinti, ez praktikusság, nem szépség. Tom érkezik, a prof. becslése szerint a gép működni fog, a Volm hadtestnek a torony felrobbanása lesz a jelzőtűz, amire idejöhetnek. A mozdonyban nagyban megy a para, hogy a kémkedő Lourdest is magukkal hozták, aki megkötözve és delíriumos állapotban reszket a padlón.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

24 9x04 - Aki levágná a lánya kezét is

2014. június 25. 11:00 - Nico Tindeath

Jack Bauer végleg átment Steven Segalba: arcizma sem rándul, a pólójára sem freccsen egyetlen vércsepp, és tényleg úgy viszi végig a pályát, hogy egy életerő pontot sem veszít. Sőt, ha lenne nála egy Venti Flat-White Latte, tuti, hogy egyetlen csepp sem löttyenne ki, miközben sorra ver mindenkit. Most éppen a londoni amerikai követségen, mert ugye a tüntetőkkel együtt ő is betört az épületbe, de ő nem azért, hogy antikapitalista jelszavakat skandáljon, majd gyorsan vegyen egy új Nike-melegítőt, mert a régiből sehogy sem jön ki a könnygáz szaga.

vlcsnap-2014-06-25-01h53m13s25.png

Tovább
Címkék: fox 24
Szólj hozzá!

Ray Donovan 1x12 - Same Exactly (ÉVADZÁRÓ)

2014. június 25. 09:00 - AaannnaaA

Ray és Avi végre nyomra bukkant, bár egyelőre nem Sully, hanem Eddie került elő: épp a táskányi lóvéval (ami Ezráé, ugye) igyekszik a vasútállomásra. Hőseink kocsiból ki, majd cefet üldözés kezdődik, végül csak azért járnak szerencsével, mert Eddie kifut az állomás mögötti parkolóba, ahol eldurrantja egy kocsi. Életben marad, Ray azonnal hozzá lép, persze nem a homlokát törölgetni, hanem kipréselni belőle némi infót Sully és Tiny fellelhetőségéről. Az öreg annyit mond, hogy Santa Monicában vannak, meg egy hely nevét, amit egyelőre nem tudok beazonosítani. Egy járőr közeledik, ezért Ray hallgatásra utasítja a sérültet azzal, ha kussol, nem lesz baja; Avi felkapja a pénzes tatyót aztán elviharzanak.

A táska hamarosan Ezra irodájában landol, ám hősünk alig lép be vele, főnöke ennyit mond: „Egy szót se!” Miért is? Mert a kanapé sarkában Barnes ügynök terpeszkedik: Rayért jött, aki szerinte megölte Van Millert. Ő azonban helyén hordja a tökeit, még a tappancsát is előre tartja azzal, hogy Frank nyugodtan tartóztassa le, mert tudja, ez nem fog megtörténni: A) mert nem ő tette B) mert az ügynöknek nincs semmilyen bizonyítéka. Inkább kér 12 órát, hogy bebizonyítsa az igazát, és kérését nyomatékosítandó kivesz a táskából egy köteg lóvét, és a férfi tappancsába nyomja.

1.jpg

Tovább
Címkék: Ray Donovan
1 komment

Falling Skies 3x09 - Journey to Xibalba

2014. június 24. 09:00 - Szencsike

Hamarosan évadzárunk, de addig még számos problémát kell feldolgoznunk. Esős reggelen kezdünk, Weaver és Marina a szokásos szócsatájukat vívják: miért vessék be, vagy ne vessék be a Volm fegyvert. A kérdés már igencsak aktuális, mert hamarosan elindítják az akciót a védőháló megsemmisítésére. Ha a terv nem jön be, és ha a Volmok is átverik őket, Weaver inkább utána siránkozik, mint előtte, igaza van, úgy hiszem. Eközben Vandál Lyle az égi védőhálót kémleli, de a földön, pontosabban a folyón sokkal érdekesebb látványt nézhet. Egy fehér hajón hazatért a dicső vezér, Tom Mason. Lyle és Pope fogadják, a puszi és az ölelés elmarad, de Pope életének megkeserítője újra itt van.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Ray Donovan 1x11 - Bucky Fuckn' Dent

2014. június 23. 13:00 - AaannnaaA

Kora reggel Ray az étkezőasztalnál ülve fegyvert szerel össze, mikor Avi érkezik vigyázni hősünk családjára, míg ő Sully után ered. Illetve először Ezrához, nála van most Sean Walker lánya (legalább már tudjuk, hogy lány). A góré mérges, mert nem tud mit kezdeni a gyerekkel (az anyja csak donor volt jó lóvéért, szóval ő kilőve), rá is sózza az asszisztensére menten. Ray ígéri, hogy megoldja a Sully-problémát, viszont nem hajlandó megölni az apját, akármekkora szarban lennének is, ha valamelyik öreget elcsípik a zsaruk és pofázni kezd.

Távozik Ezrától és Frank Barnest hívja azzal, hogy reméli Miller ügynököt már leszedte a nyakáról (nos, ezt apu megoldotta helyette, csak ők még nem tudják). Mikor Frank visszavág, hogy sok dolga van, mert a Walker gyilkosságban nyomoz, amihez szerinte Raynek is köze van, ő nem szarozik és megfenyegeti: ha nem teszi a dolgát és állítja le Miller nyomozását, elmegy a főnökéhez és elmeséli ügynökként mennyi illegális dolgot tett meg neki, és akkor mindketten mehetnek a hűvösre; majd levágja a telefont.

1.jpg

Tovább
Címkék: Ray Donovan
4 komment

Barátok közt 6963-6966 - Tóbiás hajlamai

2014. június 23. 10:00 - julie0812

Folytassuk tehát Vanda megérkezésével. Szőke ciklon arcoskodik mindenkivel és külön élvezi a kirobbanó szeretetet, amivel a családja fogadja. Valami reklámfilm miatt jött és még nászajándékot is hozott Petinek, nem baj, hogy elmaradt az esküvő, azért átadja, műmosoly és –ölelés jó testvérekhez méltón. Juli azon kattog, hogy Vanda már nem fér be a lakásba. Vanda átmenne Hannához a villába, ha már úgyis egyedül lakik ott, végül is az a nagyanyja lakása, de Peti nem díjazza az ötletet, nem hiányzik a kavarás. Pedig lesz bőven.

1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
1 komment
süti beállítások módosítása