Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x120 - Judgement Night

2014. május 11. 18:58 - sixx

Page_1_3.jpg

21:54 sixx, géza, szabóZ: búcsúzik a villa, meg mi is, kösz a figyelmet, isteni volt itt 120 napon át. Jövünk a VV7-tel. Jóccakát. 

21:53 géza: Debil megkapta a lakáskulcsot, ami jó szokáshoz hűen még tutira nincs meg.

21:52 sixx: az RTL nem bíz semmit a véletlenre, odaadja a két kulcsot Debilnek, aki reggelre el fogja hagyni mindkettőt, és a vella ajtaján dörömböl majd, hogy engedjék be.

21:50 sixx: az a kopasz, akit mutattak, szerintem Aurelio uzsorása, akinek tartozik, és most már nem tudja elsunnyogni a dolgot.

21:49 géza: Debil halálosan komolyan veszi a feladatot, hogy köszönjön el a villától. "Szia hálószoba, köszönöm, hogy itt voltál, rengeteg dolgot tettem itt... Nagyon hiányozni fogsz te villa - üvölt az udvaron a majom, majd lefújják konfettivel meg porral oltóval. Zseniális.

21:49 szabóZ: Azért van abban valami drámai, ahogy Aurelio áll ott, a Való Világ emblémáján, hülyeségeket üvölt, és annak örül, hogy visszakapta az életét. Közben a pofájába fújják a műfüstöt, és fogalma sincs róla, mennyire nincs igaza.

21:48 géza:  Debil a győzelmi cigiből visszabotorkálva a villába majdnem kitöri a nyakát. Igazi Epic fail pillanat lett volna.

21:44 géza: Zsófi kevésbé van megzuhanva, mint vártam. Szerintem neki már ledealeltek valami melókát, mondjuk egy Szerelem a legfölsőbb szinteken rebootot.

21:42 géza: Egy hónap múlva már azt olvashatjuk a szalagcímeken, hogy Aurélió halálba bulizta magát egy koszos millióból, mert már most azt üvölti, hogy van élete, és kurvára megcsinálta. Hacsak Debil nem tör szét egy IKEÁ-s bögrét és vág eret magán, akkor itt semmi említésre méltó nem fog már történni.

21:42 szabóZ: Valaki szóljon Aurelionak, hogy azért az a 12 millió nem olyan sok, ha szétveri a villát, nem nagyon lesz pénz kifizetni. Ez csak a VV fődíja, nem a lottó ötös.

21:39 géza: Debil azt üvölti, hogy igen, én meg azt hogy nem, nincs isten, felmondok és hasonlók.  

21:38 sixx: papírforma-eredmény született.

21:38 sixx: DEBIL NYERT! 

Tovább
Címkék: vv6
4910 komment

Való Világ 6x119 - Cuki Pink leverte KokkIzát

2014. május 10. 20:47 - sixx

Nu, ez is eljött, a 120., egyben utolsó hogyvót. Nem semmi menet volt, Géza kartáccs nevében is köszönöm a megtisztelő és kitüntető figyelmet, az irdatlan mennyiségű kommentet (posztonként átlagosan 400 körül járunk), és remélem, hogy nemcsak a VV, hanem a hogyvolt többi írása is felkeltette a figyelmet, és minden törzskommentelő visszatér egy másik sorozathoz. Szóval kösz.

Screen Shot 2014-05-11 at 10.55.58.png

Bencus és Lilu, two-in-one csapó egy a hétvégére, Lilu bézs koktélruhában (ezt a kifejezést akkor szoktam hasznélni, ha gőzöm sincs, milyen ruha van a nőn), Bencus diszkózáshoz öltözve, még egy utolsó nekifeszülés, Pink versus KokkIza, lássuk. A nézőtéren sok villalakó, köztük Traktoros is, valami műkutyával a keziben. az állás 42-58, valaki elhúzott, de a valóvilágingyeneapplikáción keresztül lehet ezen változtatni. Vicces feladatokat kaptak a lakók, nahát.

Tovább
Címkék: vv6
932 komment

Gyilkos elmék 6x05 - Safe Haven

2014. május 09. 15:00 - xJelena

Újraéled a Gyilkos elmék hogyvolt :)

Összevissza képekkel nyitunk, kapucnis srác kapcsolgat egy tévén, végül megáll valami pocsék zeneadón. Eközben egy rémült, összekötözött kezű nő keres valamit a fiókban, nem világos, hogy mit, de nem találja. Apuka a földön, a gyerekek kábák, kapucnis srác pedig fog egy csinos konyhakést, és elindul feléjük. Nem lesz ennek jó vége, én mondom.

cm01.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Szolgálati közlemény: Feketlista és Vikingek pótlás

2014. május 09. 13:30 - sebimatt

Kedves hogyvolt olvasók! Akik követik a Feketelista vagy a Vikingek beszámolóit, nyilván konstatálták , hogy az elmúlt két hétben egy új rész sem került feltöltésre. Ennek legfőbb oka, hogy az érettségi miatt sajnos nem igazán jutott rájuk rendesen időm, azonban most, hogy ennek vége, visszatér a régi kerékvágás. Ugyanakkor, hogy ne maradjunk el a vetített epizódokhoz képest, ezen a hétvégén, mind a Feketelistából, mind Vikingekből érkezik egy "felzárkózó" dupla hogyvolt! A kimaradásért pedig még egyszer elnézést!

hg.jpg

Szólj hozzá!

Emberi tényező 1x12 - Az arctolvaj

2014. május 09. 13:00 - candyperfumegirl

Olyan egyetemes, még 2048-ban sem elavuló kérdéseket feszeget ez az epizód, mint mennyire számít a szépség, vagy hogy tényleg van-e mindenkinek egy igazi társa, fontos dolgok ezek, de ne szaladjunk ennyire előre. A hetiesetet egy furcsa gyilkossággal indítjuk, egy éppen virtuális golfot játszó sráchoz betör egy bekötözött arcú csuklyás alak, megsokkolózza, valamit beleszúr a nyakába, és otthagyja. Tanult rendőreink erről még nem tudnak, mert éppen Kennex legutóbbi félresikerült randija van terítéken. A nő hologram formájában a családját is meghívta a randevúra, de csak azért, hogy a cockblockból kiindulva Robotzsaru megalkothassa a holo-block szakkifejezést. Már érdemes volt felkelni reggel. Ezzel Robotzsaru most basztatni fogja a társát még vagy 40 percen keresztül, úgyhogy nyugodtan foglalkozhatunk az esettel inkább, érkezik is Jócsaj riadt tekintettel, egy krómot holtan találtak az otthonában. Csak gyilkosság lehetett, mert a krómok nem nagyon szoktak ilyen fiatalon betegségektől vagy színrohamtól meghalni. Mivel Jócsaj szépsége sem teljesen a természet adománya, így kicsit aggódni kezd a génmanipulált társadalomért, jó lesz utánanézni a dolognak.

beholder01.png

Tovább
3 komment

The Carrie Diaries 1x06 - Endgame

2014. május 09. 11:00 - SuperLawyerGirl

Carrie anyukájának Hálaadás volt a kedvenc ünnepe, és minden évben azzal a nem palástolt céllal készült rá, hogy tökéletes legyen. És mivel ez az első alkalom nélküle, szőke-göndör feltett célja életben tartani a hagyományt. És bár egy percet sem töltött még a konyhában, de majd a nagymama kisegíti, vagyis fordítva, ő csak segíteni fog nagyinak. Azonban nagyi mégsem tud jönni, mivel hóvihar van Floridában, és minden járatot töröltek. Apuka, hogy a lányok efelett érzett bánatát enyhítse, meghívja Harlant és Carrie-pasija-Georget. Zseniális. Főleg, mert Carrie kitalálja, hogy akkor is főzni fog, ha nem tud - a káoszba fulladás garantált.

vlcsnap-2014-05-08-09h37m11s58.png

Tovább
Címkék: carrie diaries
Szólj hozzá!

Való Világ 6x117 - KokkIza Pinket viszi ki a hóra

2014. május 08. 19:00 - sixx

Screen Shot 2014-05-09 at 5.01.08.png

Annyira a végén vagyunk már, hogy szinte látszik a nyállal, szarral bekent célszalag, amit majd valaki átszakít, és boldogan üvölt a stúdióban, hogy Artúró (tényleg azt csak én nem tudom, mi a faszért üvölti ezt Debil állandóan?) mert szerintem ő fogja nyerni a VV6-ot, ha csak valami csoda nem történik (értsd: Magyarország lakosságát kicserélik mondjuk a belgákkal). KokkIza megcibálhatta volna a bajszát, és bevállalhatta volna a kis szarzsákot egy párbajra de nem tette, de ne szaladjunk ennyire előre, eleve nem lesz hosszú a mai hogyvót.

Tovább
Címkék: vv6
722 komment

Barátok közt 6911-6912 - Megvan végre az új képviselő

2014. május 08. 09:00 - julie0812

Hanna kikattan (ami mondjuk teljesen érthető), hogy nem lesz esküvő és főként attól tiszta ideg, hogy Peti ezt az anyukájával üzente meg. Juli próbálja mentegetni a pici fiát, de erre nem nagyon van mentség. Hanna zokogva hívja Lindát, menjen azonnal vigasztalni, Balázs meg pont vele van, így ő is értesül róla, hogy hiába vett három öltönyt, lőttek a lagzinak.

1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
1 komment
süti beállítások módosítása