Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x113 - Véget ér a népmese

2014. május 04. 19:00 - sixx

Screen Shot 2014-05-05 at 5.57.50.png

Párbaj van, így Lilu és Bencus ketten a színpadon, 46-54 százalékon áll a fantomképek csatája. Üvöltést várunk, a stúdióba beterelt közönség és az egykori vellalakók is erre hangoltak. A villában Debil és Traktoros egymást kurvaanyázza a szokásos megmondás-feladatban, amiben persze civilizált hangot nagyjából hatvanhárom másodpercig sikerül megütni, utána megy a geciskedés, a beszólongatás, amibe Debil nagyon otthon van, Traktoros viszont nagyon nem.

Tovább
Címkék: vv6
1020 komment

Való Világ 6x112 - Vihar előtti csend

2014. május 03. 19:26 - sixx

Screen Shot 2014-05-04 at 10.43.43.png

Lilu van, feketében, lófarokkal a fején (hátul, perverz állatok, HÁTUL), és szokásos vidámságával jeleni, hogy két bula lesz a döntőben, mert Debil nekifeszül Traktorosnak holnap. ha most nagyon geci akarnék lenni, és általában az akarok lenni, akkor aszondom, hogy el is lehetne köszönni, mert a mai műsor tulajdonképpen Debilről szól, az meg annyira már nem érdekes, mióta lusta a faszát pörgetni a kamerák előtt.

Tovább
Címkék: vv6
847 komment

Való Világ 6x111 - Úgymond, feladom

2014. május 02. 19:00 - sixx

Screen Shot 2014-05-03 at 10.05.06.png

Lilu. Absztrakt mintás ruha. Debilnek nem volt ideje. Gyors döntés. Kit visz ki? Dilemma. Dráma lesz? Lesz. Első kör: Roxy sír. Pink a felelős. Kimegy? Nem megy. Viki kimegy? Kimegy. Pink? Alszik mint egy medve. Viki kómás. Roxy apportírozik. Nem jól. Zenés ébresztő. Felkelnek. A medve is. Viki lebassza Pinket. Pink visszafekszik, kutyára szarik. KokkIza számonkér. Debil lebassza Pinket. Traktoros nem tud aludni. Traktoros ideges. Pink beszól KokkIzának.

Egy hajszálon múlt hogy nem téged küldtelek párbajozni, hallgassál.

Tovább
Címkék: vv6
773 komment

Emberi tényező 1x11 - Zavar

2014. május 02. 15:00 - candyperfumegirl

Geek Rudy és Robotzsaru szobatársi idilljével nyitunk, Geek éppen töredezettségmentesítést futtat az alvó Robotzsarun, és felfedez pár furcsa fájlt a memóriájában. Valami kórházi ágyon fekvő és kis kocsit tologató kisgyereket, aminek a láttán Rudy nagyon ráncolja a homlokát, egyelőre nem tudjuk meg, miért. Robotzsaru morcosan ébred, te baszkuráltad az áramköreimet, miközben aludtam? Mihez nyúltál még hozzá, amihez nem kellett volna? Ekkor érkezik Kenenx, és két jól megválasztott odaszúrásból valahogy az jön ki, hogy Robotzsaru szívesen megborotválja őt álmában, ha azzal örömet okozna, azt hiszem, érdemes lenne lapozni inkább. Most amúgy is menni kell dolgozni, dupla műszak van, mert Grumpy Pault is ők helyettesítik, aminek Kennex szerint az az oka, hogy Grumpy kórházban van egy elfertőződött faszpiercing miatt. Jól indul az epizód.

disrupt01.png

Tovább
9 komment

The Carrie Diaries 1x05 - Dangerous Territory

2014. május 02. 11:00 - SuperLawyerGirl

Új Carrie-pasi alapanyag a láthatáron!!! Szóval szőke-göndör egy súlyban és magasságban vele megegyező aktahalmot próbál megmozgatni az irodában, amikor ó jaj, nekimegy egy cukifiúnak. Aki persze készségesen segítségére siet, és be is mutatkozik: Harlan Silver fia, George. És már találkoztak Carrievel kiskorukban, amikor is mérges szömörcével dörzsölték be magukat, amitől egy hétig kiütésesek lettek. A férfiú nem is vesztegeti az idejét, elhívja Carriet az anyja következő partijára. Csakhogy Carrie nemet mond, aminek egyértelmű oka az az iránt táplált remény, hogy ő és Sebastian még összejöhetnek. Mouse támogató, Maggie pedig a szokásos…kifejti, hogy ha Carrie Sebet akarja, akkor jobb, ha féltékennyé teszi.

vlcsnap-2014-05-01-13h00m09s221.png

Tovább
Címkék: carrie diaries
Szólj hozzá!

Ross Kemp - Veszett világ, Brazília

2014. május 02. 10:00 - Chat Géza

rk6.png

Ross Kemp Brazíliába megy, hogy saját szemével is lássa, mennyire súlyos probléma a krekkjárvány. Napi egy tonna krekk fogy Rio de Janeróban, ami nem kevés. Erős is a kontraszt, hogy Brazíliában rendezik meg idén a foci VB-t, 2016-ban pedig a nyári Olimpiát. Nem kis kiváltság ez az országnak, hogy zsinórban két ilyen rangos eseménynek adhat otthont. Ha Brazíliáról beszél az ember, akkor csak a Riói karnevált mondja, meg a hosszúcombú barna lányokat, míg a felszín alatt elképesztő problémák tornyosulnak. Ez az ország konkrétan a krekk melegágya.

Tovább
5 komment

The Bridge 1x13 - The Crazy Place

2014. május 02. 09:00 - Zenóbia

Na, elértük az első évad utolsó részét, lássuk milyen tragédia lesz ma még, tisztára csalódott lennék, ha nem halna meg valamelyik főbb szereplő még így a legvégére, vagy legalább nyomorodjon meg, vagy falja fel a sivatagi homokszörny. Eva-t fel fogja, mert a véres péppé erőszakolt lány egy kocsi hátsó ülésén fekszik, de a kórház gondolata csak a sofőr srác fejében fogant meg, a főnök fejében meg inkább az, hogy lődd fejbe, ásd el, majd raknak fölé is egy rózsaszín keresztet. Ahhoz, hogy ez ne történjen meg, csodának kéne történni, az meg ebben a sorozatban nem nagyon szokott. Sonya lovat kefél Hanknél, aki még nem megy nyugdíjba, nem baj, mert Sonya szét is verné a fejét a kerítésen. Mármint a sajátját, nem Hankét.

1x13_bridge1.jpg

Tovább
Címkék: bridge
Szólj hozzá!

Való Világ 6x110 - A szépkorúak előtt szagolgatott bugyi estéje

2014. május 01. 19:00 - sixx

Screen Shot 2014-05-02 at 8.59.23.png

Lilu egy, a 2014-es (2013-as?) év szavát, a Vs.hu szerint “öncsinek” fordítandó selfie-t hirdető fehér miniruhaszerűségben nyitja a műsort, amiben egy nyuggerkommandó beveszi magát a villba, de sajnos nem verik agyon egyik lakót sem tiszteletlenség vagy hulgánkodás miatt, pedig. De ne ugrogyunk ennyire előre, rengeteg érdekesség történt előtte is.

Tovább
Címkék: vv6
531 komment

Da Vinci démonai 2x06 – The Rope of the Dead (18+)

2014. május 01. 09:06 - Smokey the bear

Az elmúlt pár napban - hogy egészen pontosan fogalmazzak- el voltam utazva, ezért kicsit megkésve, de már itt is az új rész hogyvoltja frissen, ropogósan. Mivel nem sok a történés, és az is csak két és fél elkülöníthető helyen, ezért amíg hőseink újra nem egyesülnek, helyszínekre bontva tárgyalnám a történteket, hogy ne kelljen sokat ugrabugrálni köztük. Ha zavaró, szóljatok, és visszatérek a hagyományos történetmeséléshez.

Nápoly

Ezzel a szállal kezdünk, mert az igazán megdöbbentő események egy kontinenssel arrébb zajlanak, és jobb arra kicsit rákészülni. Lorenzo még mindig szopóágon. Most éppen Alfonso korbácsolja véresre, mert nagyon bassza a csőrét, hogy az asszonykája a firenzei egyetlen füttyentésére ott termett a tömlöcben. Mégis mi lehet az, ami még így évek múltán is izgalomba hozza Ippolitát. A nyelvem – válaszolja nagy hidegvérről, vagy ostobaságról tanúságot téve Lorenzo. Alfonso érti a tréfát, csak nem szereti, és majdnem megfojtja az ostorával a fájdalomtól már a sírás határán álló bankárt. A végén még le is fejeli, csak a miheztartás végett, mert ez nem Firenze, hanem a nagy és dicső Nápoly. Szerintem erre már Lorenzo is rájött.

alfonso.jpg

Tovább
4 komment

Való Világ 6x109 - Űbercukiság kimaxolva

2014. április 30. 19:22 - sixx

Screen Shot 2014-05-01 at 11.18.44.png

Az élteti a hogyvoltírót, hogy már csak tíz nap oszt vége ennek az őrületnek, amit nem tudom, Hajnal kartácsnő hogy a picsába bírt egyedül írni két évadon keresztül, amikor mi itt ketten rokkanunk bele a melóba és fele olyan viccesek nem bírunk lenni. Mindegy, nem sír többet a szám széle, mert nem ezért olvassa senki ezt a posztot.

Hanem a kutyuliért.

Tovább
Címkék: vv6
934 komment
süti beállítások módosítása