Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x99 - Türhő Teó tündöklése

2014. április 20. 19:56 - Chat Géza

Kicsit irigyeltem Sixxet, hogy ő írhatta meg a Killer Karaoke Villa editionjét, azt meg pláne, hogy nála tetőzött Iza és Krisz szerelmi lejmenete és megírhatta a Csulák Csatáját, de valahol azért sokkal jobb volt négy napig nem nézni ezt a szart, mint igen. Mondhatni mit sem tudva ültem le tegnap megnézni az összefoglalót, ami csak ontotta magából a színtiszta internetaranyat. Kapásból a főpróbával nyitunk, ahol mindenki bedobja magát, élvezi, hogy szar a hangja és nem tud belépni ütemre, kivéve Danics Dóra teamjét, mert Kokkiza Jóhogy felrántja magát a semmin, azaz azon, hogy Krisz, aztán Dóra is feszültségoldó jelleggel elsomolyodott a balfaszkodásukon. Iza előveszi úrinői stílusát és úgy pofázik vissza Dórának, mintha a seggéből rántotta volna elő két topmodell-pózerkodás és szakmai, beauty okádás között. Ezt Dóra nem tűri, akkor nem próbálnak és kész. Lófasz a füledbe Kokk Izabella! – ezt már csak én mondom halkan. Persze, ha balhé van, akkor Viki is egyből hallatja a hangját.

„Hallod, Iza?! Menjél be, azt számoljá’ el tízig, aztá’ gyere vissza, na, úgy a, számoljá’ el este tízig, oszt kalap!”

Tovább
Címkék: vv6
769 komment

Vikingek 1x05 - A rajtaütés

2014. április 20. 10:00 - sebimatt

Múlt héten ott hagytuk abba, hogy kezd kiéleződni a viszály Rangar és Haraldson Jarl között, most pedig meg is lesz ennek a következménye. Ezúttal a Jarl házánál kezdünk, aki éppen újszülötteket áld meg, de látszik rajta, hogy nincs nagyon ott lelkileg, mert a halott fiaira gondol. Közben Ragnar és Ati épp hazatérnek a halászatból, majd míg utóbbi a zsákmányt pucolja, érdeklődik a vikingnél, hogy ő rabszolga-e még. Elmondásából kiderül, hogy Ragnar hazájában szabadon megölhetsz vagy meghághatsz akárhány rabszolgát, mert csak a szabadokat védi törvény, de a viking csak leoltja annyival, hogy ez már az ő hazája is és nem igen látta, hogy szökni próbált volna. A pap ezután afelől érdeklődik, mihez gyűjtött erőt, de Ragnar tagad mindent, aztán mikor az istenekre terelődik a szó, a viking felkapja a vizet és visszaküldi Atit dolgozni.

vlcsnap-2014-04-19-19h43m13s50.png

Tovább
Címkék: vikingek vikings
Szólj hozzá!

Való Világ 6x98 - Prosztóság, kimaxolva

2014. április 19. 20:10 - sixx

Screen Shot 2014-04-20 at 8.28.37.png

Nem lesz ez túl hosszú hogyvolt, mert annyira sok minden tegnap nem történt, de ami igen, az velős és magvas volt. Az RTL II úgy gondolta, az előző két nap történései megérnek egy közönségszavazást, és felteszik a költő kérdést: kit választanának ki a nézők, akik bírnak egy példánnyal az ingyenesenletölthetővalóvilágalkalmazásból? Na, csapjunk a lecsóba.

Tovább
Címkék: vv6
931 komment

Az Onedin család 4x04 - Undercurrent (Rejtett áramlat)

2014. április 19. 10:00 - Gabba

Temetési menettel indítunk, az öreg Jack Frazert viszi a halottaskocsi a kikötőn keresztül, amerre elhalad, az emberek kalaplevéve megállnak egy pillanatra. Az élet, főleg a kereskedelmi persze nem áll meg, bár a szertartás miatt a tőzsde ma korábban zár. Addig viszont fuvarok köttetnek, hajószállítmányok rakódnak, a szakállas Norsworthy textilnagykereskedő is éppen gőzöst keres egy dél-amerikai szállítmányhoz. A Frazer Társaság főkönyvelője,a Dunwoody fedőnevű Tojás Tóbiás természetesen máris ajánlatot tesz, de Norsworthy drágállja, 27 shilling tonnánkénti árnál magasabbat nem fogad el. Na de hát, ezt meg hogy, hát az nagyon olcsó, hápog Dunwoody, már ha egy tojás tud ilyet (esetleg ha kacsatojás). Persze azért akad, akinek még ennyiért is megérné, a Beech nevű hajótulaj félrevonja a textilest és 26 shilling 9 pennys visszautasíthatatlan ajánlatot tesz neki. A tőzsde felbolydul, de hát így egymást fogjuk tönkretenni, zúgolódnak a hajótulajdonosok.

Undercurrent01

Tovább
Címkék: onedin család
48 komment

Emberi tényező 1x09 - Szabadlábon

2014. április 18. 17:00 - candyperfumegirl

Ez az az epizód, amiben viszonylag sok új dolog kiderül arról, milyen is pontosan ez a 2048-as szép új világ, amiről minél többet tudunk meg, annál izgalmasabbnak tűnik, úgyhogy személy szerint én nagyon örültem ennek a 41 percnek. Kezdjük a legelején. Robotzsaru egy helyes kis osztálykiránduló csoportot kalauzol a rendőrségen, akik Kennex véleménye szerint túlzottan is be vannak ájulva attól, hogy egy robot vezeti a programot, úgyhogy nem bírja ki, hogy ne arcoskodjon, és ne vegye el a szereplési lehetőséget robothaverjától. A dolognak az vet véget, hogy amikor Kennex már végképp nem bír magával és pár jól megválasztott naturális fotó segítségével illusztrálja, mi történik ebben a városban a különlegesen veszélyes bűnözőkkel, az egyik kissrác a padlóra okádja a reggeli szintetikus narancslevet. Kennexre sem mostanában fognak ovis csoportokat bízni, azt hiszem.

un16.png

Tovább
3 komment

Star Trek (TOS) S01E13 – The Conscience of the King – A király lelkiismerete

2014. április 18. 15:00 - Kapitánylány

Csillagidő 2817.6 Nyitójelenetben egy tőrrel kezdünk, amellyel leszúrnak egy embert, közben a háttérben reneszánsz zene szól, én pedig a távirányítóért nyúlok, hogy megnézzem mit is nézek. De hamar megnyugszom, Kirk jelenik meg a színen, teljesen meg van döbbenve, hogy Macbeth-et lát, barátja csitítja le, hogy inkább a színészt figyelje. Az előadás folytatódik, a jó barát pedig azon pörög tovább, hogy a kérdéses színész Kodos, a hóhér.

01.jpg

Tovább
Címkék: star trek tos
10 komment

The Carrie Diaries 1x03 - Read before use

2014. április 18. 11:00 - SuperLawyerGirl

A címnek megfelelően a felvezetésben Carrie bölcsességeit hallhatjuk arról, hogy az életben minden fel van címkézve, amit nem árt, ha elolvasunk, mielőtt bármibe is fogunk. Itt érdemes felidézni a szavatossági időn túli romlott joghurt ízét, de nem kell aggódni, a továbbiakban nem háztartási tanácsok sora következik, hanem Sebastian, hiszen apuci címkéje rá: méreg. Ezzel azonban nem csak Carrie, hanem a bff-ek sem értenek egyet. Szőke-göndör ezért Larissához fordul segítségért, aki kendőzetlenül ecseteli szexuális és szerelmi életét, aminek egyenes következménye Carrie arcának paradicsomszínűvé válása, hiszen ne felejtsük el, hogy a szüzesség „szégyenteljes” bélyegét hordja (és így Larissa megjegyzése, hogy úgy viselkedik, mint aki soha nem szexelt, még jobban betalál).

vlcsnap-2014-04-10-10h09m54s230.png

Tovább
Címkék: carrie diaries
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása