Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x92 - Krisztián is WINNING

2014. április 13. 19:30 - Chat Géza

2_20.jpgKözösségi Izautálat

Bár a cím elárulja a lényeget, de lássuk be, nem csak ez számít,  hisz megannyi történés van a villán belül. Lilu – az egyszemélyes divatrendőrség, a.k.a. a csajom szerint fiatalos szexi dögként feszít – és Bence köszönti a népet. Kerekítve 60-40 az állás, a stúdióban Zsolt csapata hangosabb, de Krisztiáné, a vidékiek meg vércukik. Az első napirendi pont Iza büntetése, amiért edzés közben nem vette fel a mikrportot. Íme a párbeszéd Iza és a morcos Nagy Alexra hajazó hangosbemondó között.

Iza, mikroport!

Hagyjál engem békén!

Iza, mIkroport!

Várjál, még edzek.

Tovább
Címkék: vv6
728 komment

Való Világ 6x91 - A takarítás-gate

2014. április 13. 10:12 - Chat Géza

vvrend.jpg

Look at this beágyazás, bazmeg!

Az első közel húszperces etapban masszív takarítás zajlik. Iza és Teó követi el ezt a csodát. Hogy mégis mi a rücskös lófaszért? Hát mert egy szponzor (SUPRA) baseballsapka a tét. Ben kell ennél több a lányok konkrétan csitti-fittire nyalják a villát und natürlich Debil segglyukát, nem elég, hogy kigányolják a WC-t, Iza még főz is neki. A rögtönzött takarítási versenyt Iza nyeri, aki mintha gyémántokkal kivert tiarát kapna a Szuper Topmodell 2020-on, úgy veszi át a lefingott lila sapkát. Ja, és Iza buzgálkodásán teljesen kiakadt Krisztián, de ezen felesleges is rugózni.

De hát jutott még a csirkehúsból, ehetsz belőle te is, nyugodtan.

Egyen a faszom abból a csirkéből, Te!

Tovább
Címkék: vv6
81 komment

Való Világ 6x90 - Viki beokádott a gyönyörtől

2014. április 11. 20:28 - Chat Géza

vvtoka.jpg

Szép jó reggelt! Csodás szombati napra virradtunk egy meglepően eseménydús VV összefoglalóval. Istenes Bence napi szettjét és Iza-Krisz szerelmi évődését mellőzve inkább mazsolázzunk a Villa Olimpia győzteseinek aranyköpéseiből, hisz szuper extrém, giga brutál műrepülés lett a jutalmuk. Reptér felé menet Debil már a minigolfozásra is rárejszol, mert útközben azt látja csak kitáblázva, de amikor megérkeznek a pusztába Istenes Bencéhez és egy  kisrepülőhöz, na akkor egyenesen barna vonalkódosra festi az alsónázert.

Tovább
Címkék: vv6
403 komment

Emberi tényező 1x08 - You are here

2014. április 11. 15:00 - candyperfumegirl

Azonnal a heti eset felvezetésével nyitunk, emberünk menekül láthatatlan üldözői elől, a fél várost körbefutja, majd a metróban csak megállítják a biztonsági őrök, hova hova olyan sietősen? Emberünk épp csak annyit bír kinyögni, hogy az életéért fut, és bárhova megy, úgyis megtalálják, amikor a mondat végére egy lövés tesz pontot. Kennex eközben valami agressziókezelési terápián van, ahol a pszichónéni olyan irritálóan felsőbbrendű stílusban osztja őket, hogy minden elismerésem, hogy ettől nem lesznek agresszívak. A terápia amúgy nagyon hatékonynak tűnik, egy sorozatgyilkos tekintetű, bekötözött kezű alak azt mondja, csak azért nem veri szét az egész bagázst, mert még friss a kézsérülése, erre Kennex azzal kontráz, hogy ő meg azon csodálkozik, hogy az egyik társuk még mindig nem lett öngyilkos, a helyében ő már kiloccsantotta volna az agyát. Hatékony napot zártunk.

you01.png

Tovább
1 komment

Vikingek 1x04 – A tárgyalás

2014. április 11. 13:00 - sebimatt

A cím ellenére eseménydús és izgalmas epizódnak nézünk elébe, skandináv barátaink csúcsra pörgetik a fordulatszámot a mai részben, szóval vágjunk is bele!

Angolföldön nyitunk, az előző részben épp csak megmenekült lovas nyargal keresztül városán, közben vikingjeink gyalogszerrel követik egy fogoly útmutatását egy másik település felé, amit hamarosan el is érnek. Rollo élből leigázná őket, mire Ragnar csak leheveredik egy fa alá és türelemre inti tesóját. Mégis miért? érdeklődik Rollo, mire öccse csak nyugtatja, hogy szombat van, másnap majd meglátja miért várnak.

vlcsnap-2014-04-10-22h14m04s138.png

Tovább
Címkék: vikingek vikings
Szólj hozzá!

The Carrie Diaries 1x02 - Lie with me

2014. április 11. 11:00 - SuperLawyerGirl

Carrie számára majdnem tökéletesen alakulnak a dolgok. A táskája már csak egy lépésre van az Interview magazinba kerüléstől, és leszámítva Donna állandó beleavatkozását, az új szexi fiúval is jól alakulnak a dolgok. A szobafogság pedig, amit végül kiszabott rá apuci, nem is alakul olyan rosszul, sőt mitöbb Dorrittal is egymásra találtak.

vlcsnap-2014-04-03-09h46m46s194.png

Tovább
Címkék: carrie diaries
2 komment

The Bridge 1x10 – Old Friends

2014. április 11. 09:00 - Zenóbia

Ezek egyre rövidebb részeket csinálnak, Gus kálváriájára öt perccel kevesebbet szántak, mit kell ezt annyira ragozni, a fiam azért halt meg, mert az anyja egy ribanc, te meg azért fogsz, mert az apád egy fasz, mondja David, a pszichopata. Caleb és Gus együtt focizhatott volna a nyár esti szellőben, aztán együtt rúghattak volna be először a tequilától, de hát minek rágódjunk a múlton. Azért mielőtt még David nagyon a magáévá tenné a Carpe diem!-et, lerendezi a számláját Gus-szal, kérdés hogyan fogja kinyírni. Sonya nyakmerevítővel ismételgeti a rendszámot, hátha. Frye meg megint iszik, egészen meglepő lett volna, ha kibírja az évad végéig, meg kevésbé szórakoztató is. Most épp azért kezdte újra, mert David Tate családjának a haláláért ő is felelős, kezd kicsit túl hosszú lenni ez a lista, aminek a végén ott áll maga az atyaúristen, de miért pont ő maradna ki. 

1x10_bridge1.jpg

Tovább
Címkék: bridge
Szólj hozzá!

13-as raktár 4x12 - Parks and Rehabilitation (A természet lágy ölén)

2014. április 09. 15:00 - Gabba

A természet lágy ölén majd jólesik a sziklatúra / A jó levegőt garantálja a proletárdiktatúra, természetesen ez az idézet jut eszünkbe a Hófehérke és a hét elgyötört törpe c. klasszikus kabarétréfából a magyar cím láttán. Az idézetnek persze semmi köze a mai epizód történéseihez, sokkal inkább a jelenlegi magyar politikai viszonyokhoz, de ebbe most nyilván nem megyünk bele, van jobb dolgunk is. Artie tárgyalásával kezdünk, a Régensek előtt éppen Pete tart szenvedélyes védőbeszédet: szeretve tisztelt főügynökünk nem volt önmaga, amikor megölte szegény Leenát, az asztrolábium hatása alatt cselekedett, az fordította ki önmagából. A Régensek nevében Adwin Kosan válaszol: ők is tudják, hogy milyen káros hatásai lehetnek időnként az ereklyéknek, nem is szándékoznak büntetést kiszabni, Artie-nek elég büntetés lesz, hogy egész életében ezzel a tudattal kell együttélnie. A tárgyalás végén Claudia elvonul a panzióba, Artie meg bezárkózik a raktárban lévő irodájába és elhárítja Myka közeledését is, nem akar senkivel semmit se megbeszélni. Pete gyakorlatias, koncentráljunk a munkánkra, biztos hamarosan történni fog valami ereklyés dolog, mondja Mykának. Végszóra váltunk valami erdőbe, ahol kétségbeesett férfi rohan a fák között, közben telefonál valakivel, de elbotlik egy faágban. Üldözője kék fényt bocsát rá valamiből, ennek következtében a férfi magatehetetlenül besüllyed a talajba, kegyetlen vég. Távozás előtt a gyilkos a késével még valami szimbólumot farag az egyik fa törzsébe. Főcím.

Parks01

Tovább
23 komment
süti beállítások módosítása