Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x71 - Mindenki VV Iza megujjazásán lovagol

2014. március 23. 20:30 - sixx

Screen Shot 2014-03-24 at 5.24.06.png

Vége a hét szűk esztendőnek, mindenki bent húzza a lóbőrt (KokkIza esetében előbőrt) a hálóban, és Viki nem is boldog, mert Debil horkol, Traktoros meg piszkálgatja KokkIza peckét ‘turul, majd rákucorodik, és az ilyen manőver bezony hanggal jár, cuppogóval, nedvesen csattogóssal. És akkor a szuszogásról nem is beszélünk. A szerkesztőknek van azért humorérzéke, a reggelt a Big Girls Don’t Cry című nótával indítják, ami duplán vicces ugyebár. Debilnek az a véleménye, hogy a koszos jetilábú Tratoros és KokkIza kettőse menjen a picsába, napközben egy szót nem váltanak egymással, este bezzeg cuppognak. Ezt persze megosztja Vikivel is,

Belegondolok bazdmeg, hogy azokkal az ujjakkal megkeveri a maltert…

Tovább
Címkék: vv6
418 komment

Éjjel-nappal Budapest 242. - A 40 éves szűz célba ért

2014. március 23. 14:57 - Zirowe

Nagy a hepaj a háciendán, hiszen ma térnek vissza a külföldi kalandoktól megviselt „hőseink”. Legjobban Cincu izgul, hiszen már napok óta viszket az a bizonyosa, amint meghallja ura morgását, azonnal elé is rohan, mint egy hűséges kiskutyus. De nincs idő ünneplésre, mert délután „koncert”, Laller pedig még mindig másnapos. Amikor ezt megtudja Berényi, eléggé kiakad, főleg, hogy Pumi még rókázik is egy keveset, de sebaj, ő profi, valahogy majd gatyába rázza a srácot. És tényleg, megint felejthetetlenre sikeredik a 240es koncert, jöhet a bájcsevegés a rajongókkal. Az egyik kiscsaj nagyon nagy boci szemekkel bámul a hányásszagú Lallerra, mert bejön neki a sztárgyerek, ezért innen már csak pár mondat egy esti randi lebeszélése.

01.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Ross Kemp - Veszett világ, Venezuela

2014. március 23. 13:00 - Chat Géza

4.1.jpg

Egy kőolajban gazdag terület elfajzásának okait próbálja felgöngyölíteni Ross, vagy csak simán sokkolni akar a brutális valósággal. Az emberölés és emberrablási ráta az egeket veri, és ezt lehetetlen megfékezni, mert 1,5 rendőr jut 1000 emberre, ami látszólag sem elegendő. Ross Kemp elmegy egy éjszakai járőrözésre, aminek se eleje, se vége. De az egyik rendőrrel megejtett beszélgetése során kiderül, hogy milyen nehézségeket tartogat egy karakaszi rendőr élete. Három esetben halhat meg egy rendőr: 1, leginkább szolgálaton kívül. 2, testközelről kisebb méretű maroklőfegyver által. 3, tömegközlekedési eszköz, saját gépkocsi használat közben, merthogy a rend őrei sem dúskálnak a pénzben. Akkor ők nem bűnöznek stikába? – teszi fel a kérdést Ross. Nem, vagyis a többség nem. Vannak zsarolók és gyilkosok, de a legtöbbjük becsületes. A nyomornegyedben persze úgy vélekednek róluk, hogy a rendőrség is csak egy korrupt bűnszövetkezet.

Tovább
Szólj hozzá!

Való Világ 6x70 - Új hisztikirálynőt avatunk

2014. március 22. 19:00 - Chat Géza

1.1.jpg

Vasárnap reggel nettó 10 percig Pinki vinnyogását hallgatni nem egy leányálom. A hiszti tárgya, hogy nylonzacskóból kell öltözködnie csórikámnak. Ezt tetőzi, hogy a délutáni beuty sleep közben betévedt a nyugiba egy mutáns légy, amit Krisz csap le és a tetem pont Pinki köntösére esik. Pinki sír, Debil értetlenkedik, hogy egy kis ízeltlábú miatt potyognak a krokodilkönnyek, pedig ő aztán szétütötte Simon combját egy körömpiszoknyi kis póktól.  Ezt követően a csíkosak játszhattak a semlegességért, párba álltak és tojást dobáltak, most, amikor 48 FORINT A TOJÁS!!! Nyilván Pinken és Izán marad a szopóálarc. Krisz kicsit élvezkedik is, hogy bent aludhat és sörözhet és hasonlók, ez persze Izának nem fain, úgyhogy menni kell vígasztalni.

„Jobban örülnék neked, mint egy doboz sörnek.” /Krisztián/

Tovább
Címkék: vv6
369 komment

Éjjel-nappal Budapest 241. - You make me sick..

2014. március 22. 12:47 - Zirowe

Főnök nagyon elmés szívatást talált ki a tegnapi Tudjukki féle „rámnyitottálegymásikcsajjaltutiféltényevagyháhá” lépésére: a srác szobájában várja a szokásos fehérnemű összeállításában és amikor az rámászna, akkor félrelöki, hiszen egy másik gyerek tömésére vár, most jól ráfáztál! Kristóf persze azonnal felbassza magát, és a jól megszokott énbp harcstílusban elkezdi lelökdösni a katamaránról a kigyúrt gyereket, majd mérgesen elviharzik. Kicsit később, mivel rég volt téma Tudjukki agresszivitása nőkkel szemben, a srác kicsit megszorongatja Főnök torkát, aki ezt szexuális előjátéknak fogja fel.

01.jpg

Tovább
5 komment

Az Onedin család 4x02 - A Cold Wind Blowing (Hideg szél)

2014. március 22. 09:00 - Gabba

Viharban és zuhogó esőben küzdi magát előre az Oberon, Baines kapitány is segít a kormányosnak tartani az irányt, a teljes legénység sou’westerben, házmagas hullámok dobálják a hajót, fröccsen a tajték, egy adag ki is loccsan a monitorom elé, ja nem, csak fellöktem a söröspoharat. James eközben új raktárt (nem a 13-ast, he-he) bérel ki Braganza hordóinak, ezek szerint újra üzleti kapcsolatba került a portugállal a 3. évadbeli haragszomrád után. A bérleti szerződést Robertnek is alá kell írnia, közben James aggódva lapozza az újságot, mert már napok óta dúl a tengeri vihar és az Oberonról semmi hír. Robert oda se figyel, mert ő meg a saját parlamenti beszédéről szóló tudósítást keresi lázasan. Végre megtalálja, de a várt egészoldalas beszámoló helyett csak nyúlfarknyi bekezdés szól róla (hiába, kis politikus, kis farok), a többi cikk mind a rezsidémonnal és a jobban teljesítő Angliával foglalkozik. Robert ezért jobb híján Jamesnek ismétli el történelmi horderejű interpellációját a munkásosztály sanyarú helyzetéről és az erősödő szakszervezeti mozgalmakról, de Onedinünk nem ér rá ilyesmikkel foglalkozni, fuvart kell felhajtania, ott is hagyja a pöffeszkedő politikus pózában puffogó bátyját.

Cold Wind01

Tovább
Címkék: onedin család
81 komment

Való Világ 6x69 - Egy kis himihumi handjob

2014. március 21. 19:00 - Chat Géza

1_18.jpg

Sok mindent tartogat számunkra a mai hogyvolt. Nem is fukarkodok a karakterekkel, lehet dagonyázni bőséggel a mesés villatörténésekben. Puszi! Az egész ott kezdődött, hogy debilék sikerrel átbútoroztak a villába, ugye, és már a tegnapi büntijüket is rég maguk mögött tudják, így végre vígan, eufórikus örömmámorban nyammoghatnak a vacsira beküldött McDonaldsos bőségtálon. Közben egy szolid Univeres majonéz is beficcen a szokatlanul unburkolt terméklehejezős epizódban. Oda-vissza ömlengve, a McRoyalba belefulladva áldják a jóságos szerkesztőket, hogy ilyen mennyei kaját küldtek be tápna. Debil szerint ennél jobb nincs és nem is lesz sose. Mekis húspogácsával mosna fogat, ha nem hízlalna annyira. Eközben Viki epekedve nézi végig, ahogy Iza minden nőiességet levetkőzve tuszkolja a pofájába a McNuggetset, persze azt hazudja, hogy utálja az ilyen junkfoodot és majd úgy fogja habzsolni a konzervet, hogy a gourmet-buzik kitérnek a hitükből és átállnak a visu levesre, de persze úgy prüszköli kifelé a hideg borsófőzeléket, hogy attól fordul ki a gálám.

Tovább
Címkék: vv6
186 komment

Barátok közt 6853-6854 - Kinek a pasija lép félre?

2014. március 21. 16:08 - julie0812

Miklós olasz borként akarja eladni a borukat és szerinte nincs is ezzel semmi gond, remek üzlet és kész, már le is van zsírozva az egész. Krisztián beszél Barthával, de nem sikerül jó útra térítenie, helyette inkább betársul ő is a védelmi bizniszbe. Zsófi és Juli közös erővel próbálják kideríteni, hogy ki Nóra szeretője.

1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
3 komment

Emberi tényező 1x05 - Vértestvérek

2014. március 21. 12:00 - candyperfumegirl

A mai műszak kicsit nehezen indul, Robotzsaru nem akar előkerülni a robotmegőrzőből, úgyhogy Kennex megy, hogy előkaparja a –most tessék megkapaszkodni – robotzuhanyzóból, és a legkevésbé sem volt felkészülve arra a látványra, amit ott fogadja. Hát igen, az új MX robotszéria tervezője pont annyira tartotta fontosnak a nemi jellegek kialakítását, mint a Ken baba megalkotója még az előző évszázadban.Mindenesetre Robotzsaru már ruhában van, úgyhogy lehet is húzni melózni. Kocsiban egy roppant fontos beszélgetés zajlik, Kennex nyomozót egyetlen kérdés nyomasztja csak ezen a szép reggelen: mégis milyen lehet fasz nélkül létezni? Nem bírja ki, hogy meg ne kérdezze a társát, neked azért ugye van faszod? Van hát, de még milyen, mutassam? Így reagál Robotzsaru, majd egy gyors mozdulattal közszemlére teszi a családi ékszereket, Kennex meg pirul, mint egy elsőbálozó. Ráadásul még ekkora is, egyáltalán mire használod? Pont ugyanarra, amire te a tiédet, semmire, vág vissza Robotzsaru, találat érvényes. Ráadásul még Jócsajt is felhozza, mit bénázik már vele Kennex, egyértelmű, hogy bejönnek egymásnak, akkor meg miért nem mennek szobára, sokkal kiegyensúlyozottabb lenne mindenkinek az élete. Ezen Kennex kicsit elgondolkodik, Robotzsaru elteszi a farkát, és már mehetünk is helyszínelni, mert mindjárt esemény lesz.

blood01.png

Tovább
6 komment

Éjjel-nappal Budapest 240. - Most akkor járunk?

2014. március 21. 10:00 - Zirowe

Ezen a héten túl sok Tudjukki és Főnök drámát kapunk, ahogyan egyik se tudja mit szeretne a másiktól, csak kuffantani vagy kapcsolatot, ezenkívül mindegyik érzelmi nyomorék, így erre nem szívesen pazarolnék túl sok karaktert. Kellesz, nem kellesz, féltékennyé teszlek, érdekel, nem érdekel, engem biztosan nem. De szokás szerint a háciendán is áll a bál, mert Barbi halálosan beteg. Igazából csak megfázott, de amekkora patáliát csap belőle, az botrányos, még a vinnyogásának tónusát is feljebb vitte, csak hogy jobban tudjon idegesíteni másokat.

01.jpg

Tovább
9 komment
süti beállítások módosítása