Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x64 - Rövid hegyes vs Hosszú vékony: Debil lett a károly

2014. március 16. 20:57 - sixx

Screen Shot 2014-03-17 at 4.48.32.png

Nos, lement az a párbaj, aminek kimenetelét még Cerka ikertestvére is sejtette legbelül, mert hát ugye ő meg a haverjai hiába nyomtak egyet az igyenesvalóvilágalkalmazáson, ha a VV6 többi nézője meg Debilre tette a jelet. És igen, ez volt az a párbaj, amikor szerintem is csalt az RTL, Ádámhoz átpakoltak 18%-ot, hogy ne legyen nagyon csúfos a vége. Így is az lett, de menjünk sorban.

A műsort a hasitott bőr bokacsizmát(?) viselő Lilu és egy iszonyú giccses (tán Ed Hardy?) koponyás pólóban feszítő Bence nyitja, 1990, kiált fel az avatatlan néző menten. A párbajadásoknak megfelelően az első egy óra sz összefoglalóé, amiben két lényeges dolog történt. Az első, hogy Debil megpocsíkolta Bugyitlan Teót, a második, hogy KokkIza és Traktoros istenbizonyörökre szakított egymással.

Tovább
Címkék: vv6
381 komment

Ross Kemp - Veszett világ, Egyesült Királyság

2014. március 16. 13:00 - Chat Géza

A Nagy-Britanniában elszívott füvet, helyben termesztik és gyerekekkel gondoztatják őket. A marijuana farmok Évente 15 millió fontot lophatnak el a villamos művektől, hogy legyen elég fény a növényeknek. Na ezek az igazi rezsidémonok. Egy hirtelen rajtaütésen Ross Kemp megsajnálja azt a 16 éves vietnámi fiút, akinek három szobára való, cirka 120 tő, különböző korú mariskát kellett gondoznia. Szegény fiú! Hogy élhetett itt? Nos vagy önszántából és akkor egy percig se kesergett, az tuti, vagy erőszakkal fogták be kiskertésznek, akkor meg biztos csak fővesztés terhe mellett cápázhatott a drogból. Utóbbi hangzik egyedül szopónak.

3.1_1.jpg

Tovább
2 komment

Való Világ 6x63 - Traktoros ujja megint belemászott KokkIza barlangjába

2014. március 15. 19:00 - sixx

Screen Shot 2014-03-16 at 10.01.57.png

A párbaj előtti napok pont olyan izgalmasok, mint amilyennek elképzeljük őket, de hát mi az istent lehetne az egyre jobban lepukkanó villában, mint veszekedni, dögleni, egymás bugyijában matatni és helikopterezni, esetleg foltnélküli sonkáét majszolgatni vagy dikkelni. KokkIza például az alsóneműben zuhanyzást választja, miközben mellette Debil mossa a családi ékszereket lelkesen, de KokkIza úrilány, és nem bukik rá, hogy kiszívja belőle a magot, mert Traktoros sírna sokat miatta, és az milyen már.

Tovább
Címkék: vv6
508 komment

Éjjel-nappal Budapest 237. - 50. Minőségtelen export

2014. március 15. 13:00 - Zirowe

Megcsináltuk!! Az évezred magyar termékét sikeresen exportáltunk auslandba, kezeket a magasba az internesönel lalipopért!! Az osztrákok most már sírják vissza a magyar-osztrák határellenőrzést, hiszen a félkegyelmű Laller elszabadult és úgy néz ki, hogy jó pár rész erejéig ott fog garázdálkodni hűséges Gabenja társaságában. Ha ez nem lenne még elég, akkor feltűnik Szotyi is, akiről azt hittem, hogy többet nem fogunk hallani a múltkori örihari után, de mégis jött az első olcsó géppel amint szólította mestere, bár azt nem értem, hogy miért neki kellett fizetnie a gépet, ha állítólag mindent Laller áll.

01.jpg

Tovább
8 komment

Való Világ 6x62 - Ádámot letiltották a fütyiről

2014. március 15. 10:21 - sixx

Screen Shot 2014-03-15 at 6.51.02.png

Na az van ugye, hogy megvan a párbaj két résztvevője, Cerka és Debil, előbbit az agyatlan, és Debilre rettentően haragudó Pink, és a szart csakazért is kavaró Viki támogat - a kampánystáb első, a nyugiban tartott hivatalos ülésén pedig menten el is hangzik a nap tételmondata, a

ne mutogasd a fütyidet mostantól.

Ennek azt hiszem a párbaj kimenetelétől függetlenül mindenki örülhet. Az Ádám ceruzavékony farkának látványától traumatizált Pink is megkönnyebbült, nincs több rémálom, dikk. Pinknek lesz egy feladata mellesleg, KokkIzából kiszedni a másik stáb titkait, mert KokkIza egy idióta, aki össze fog veszni mindenkivel hamar (ez mondjuk tényleg sanszos) és majd kotyog.

Tovább
Címkék: vv6
117 komment

Barátok közt 6843-6844 - Féregnek lenni kifizetődő

2014. március 14. 15:00 - julie0812

NonStop Ádám gyorsan betakargatja Alíz bájait és közli vele, hogy ez a fotózás tényleg csak fotózás lett volna, semmi több, ráadásul csak Alíz kezét szerette volna megörökíteni. Petin kívül senki sem bocsájt meg Balázsnak, mindenki beolvas neki szép sorban, elsőként Hanna, majd Juli és Atikám. Végül Miklós rávilágít, hogy ebből a helyzetből azért jól is ki lehet jönni.

1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
4 komment

The Bridge 1x06 – ID

2014. március 14. 13:00 - Zenóbia

Charlotte és a kiöregedett, ámde kigyúrt-hippi kinézetű faszija egy kockás pléden szexelnek a fűben, mert a hippik máshol nem tudnak, és a fagyöngyökből fűzött nyakláncuk nélkül sem. Ha leveszik, lekonyul. Karl másban volt jó, teszem azt abban, hogy rájött, hogyan tarthatja meg a farmját. Oké, hát én nem tudom, kikkel volt jóban Charlotte Tampában, de a fickó realizálja, hogy akkor most neki ki kéne nyírnia az alagút túloldalán a pszichopata picsát, Graciela nem örülne, ha hallaná, hogy lepicsázták. Ez egészen addig tűnik reális gondolatnak, míg meg nem jelenik a pinceajtóban Senor Galvan a dagadt emberével, és szépen udvariasan el nem vonszolják mellettük Hector hulláját. Charlotte-ék arca megfizethetetlen. Steve szerintem mérgében eltemette saját magát. Azt, hogy a pszichiáter kolumbiai nyakkendőt kapott, nem tudják mire vélni, mert ezt a narkósok szokták egymás közt, de ő elvileg nem volt az, vagy de. A gyöngy a nyelv alatt. Jajj-jajj, a lánnyal Sonya van, ennek nem lesz jó vége, de Marco még épp időben lép közbe.

1x06_bridge1.jpg

Tovább
Címkék: bridge
Szólj hozzá!

Éjjel-nappal Budapest 236. - Márcselló Coelho

2014. március 14. 11:00 - Zirowe

Nagy az izgatottság a háciendán ma reggel, hiszen este hiperszuper 2perc40másodperces Laller koncert. Meg is érkezik a tehetség, fején egy koronával, és gyorsan kiosztja a csicskáinak a napi feladatokat amíg ő és Gaben elmennek szépítőkúrára. A három grácia, Shrek, Cincu és Barbi kiemelten nemes feladatot kaptak: tisztíttassák meg a görény szaros flitteres zakót, illetve szerezzenek sapit és szemcsit estére. Ezzel ellesznek egy darabig, szóval váltsunk inkább a magát szépségszalonban kényeztető Lallerre, de mivel ettől a képtől meg hányingerem van, inkább ugorjunk innen is.

01.jpg

Tovább
24 komment

Emberi tényező 1x04 - Az ív

2014. március 14. 09:00 - candyperfumegirl

Geek epizódja lesz ez, ami örömteli, mert egyrészt a brit Office óta bírom a pasit, másrészt meg itt is az ő karaktere az, ami sok potenciált rejt, még akkor is, ha első blikkre eléggé klisés a figura. Nyitójelenetben Geek Rudy pislog nagyokat valami high tech laborban, háttérben ismeretlenek arról beszélgetnek, hogy valaki nem veszi fel a telefont, és ez nem rá vall, tehát szarban a haza, és Geek egyre idegesebb. Gondol egyet, majd kiránt a falból egy csövet, ömlik a gáz mindenfelé, kiront a laborból, és menekülőre fogja, majd megjelenik fekete képernyőn a „24 órával korábban” felirat. Hú, de kellemes Alias flashbackem lett hirtelen.

bends01.png

Tovább
Szólj hozzá!

Való Világ 6x61 - CSÍKPINA és Silent Disco!!!

2014. március 13. 20:02 - Chat Géza

Essünk neki! A Felező Silent Partyn vidám villogós baszoknak megörülő, fényes rudakkal és poharakkal hadonászó, fejhallgatóban bulikázó lakókat láthatunk. A lényeg most is az, hogy Ádám jócskán többet ivott a kelleténél, amitől a többiek teljesen megbotránkoznak, mert az ember már megint pucérkodik. Nagy dolog. Az este végére meg Iza megy Krisztiánhoz kuncsorogni, aki amúgy végig búslakodta az estét. Nagy nehezen Iza meggyőzi Kriszt, hogy aludjon vele megint. Kicsit húzza az agyát, de megy.

vvs.jpg

Tovább
Címkék: 18+ vv6
753 komment
süti beállítások módosítása