Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Konyhafőnök 1x21 - Ez se volt piskóta!

2014. szeptember 30. 18:30 - oharozsabimbolehetnek

Kicsit összejött a hétvége, levegőt venni is alig volt időm. De főzni csak kell, így azt mondtam magamnak: harminc perced van, hogy elkészíts egy tökéletes paprikás csirkét, óra indul. És, lássatok csodát, sikerült. Indul az utolsó hét, lássuk, ki lesz hozzám hasonlóan sikeres. Jönnek a versenyzők szürke kötényben. Már most gratulálnak nekik, hogy idáig eljutottak. Zé megkéri őket, hogy vegyék le a kötényüket, itt kicsit megijednek, de nem kell félni, csak egy saját séfkabátot kaptak, amit többet az életben nem fognak tudni használni, mert rajta van a műsor logója.

Screen Shot 2014-09-29 at 9.44.52 PM.png

Tovább
komment

Forever 1x02 - Look before you leap

2014. szeptember 30. 13:00 - Pácsó Ármándó

Az éjszakai New York utcáin egy taxi siet ismeretlen célja felé. Utasa egy síró fiatal lány, aki kétségbeesetten próbál valakit elérni telefonon, sikertelenül. A Queenboro Bridge közepén hirtelen megállítatja az autót, kiugrik belőle, a forgalmon keresztül a korláthoz szalad, majd a taxis visszatartó kiáltozása ellenére átmászik rajta. A következő percben velőtrázó sikoly hallatszik és egy csobbanó test fölött záródnak össze a hullámok. Dr. Henry Morgan narrálása közben láthatjuk is a lány holttestét partra sodródva. A doktor elmeséli, hogy egy pallérozott elme számos dolgot megállapíthat egy hulláról, csak az a gyilkosság indítékát nem.

1.jpg

Tovább
Címkék: Forever
komment

Robog az úthenger 1x06 - Kultúrházavatás (SOROZATZÁRÓ)

2014. szeptember 29. 13:00 - Gabba

Mi történt még 1977-ben? Megindul a rendszeres utasforgalom a Concorde-dal, átadják a Planetáriumot, megalakul a V’Moto-Rock, megszületik Shakira, Liv Tyler és Varró Dániel, és márciusban a Magyar Televízióban véget ér az a sorozat, ami végleg elhelyezte Szabó Gyulát az országos ismertség palettáján. Zenei betétekkel turbózott hogyvolttal búcsúzunk a sorozattól.

Józsi egyre közelebb ér a hazai tájakhoz, már borotválkozni is látjuk menet közben, belegondolva tényleg szar lehet mindent ezen a keskeny helyen csinálni, szórakozás meg csak a táj nézegetése, ezt Angry Birdsre és Minecraftra gyógyult aggyal el sem tudjuk képzelni. Nem csoda, ha az út mentén stoppoló srácokat is felvenné, de azok kiröhögik, nem karácsonyra akarnak a városba jutni. Később egy arra haladó trabantos is beszól neki: Hova megy, papa, NATO hadgyakorlatra? Józsi mérgesen legyint rá, azt persze egyikőjük sem tudja, hogy ami akkor viccnek tűnt, az mára valóság lett. Mindenesetre Józsi nem veszi a szívére a cikizéseket, nyilván ismeri a Bergendy témába vágó számát, miszerint: Döcög az úthenger, nem olyan gyors, mint a madár, / De ezzel jár mégis a bölcs ember, mert sima az út, nincs akadály. (Nem mellesleg ez a szám volt feltehetőleg az ihletője a sorozat címének.)

úthenger6 01

Tovább
komment

Konyhafőnök 1x20 - A részeg disznó és a tökös nyúl

2014. szeptember 29. 12:00 - oharozsabimbolehetnek

Ma végre kiderül, kik lesznek azok a versenyzők, akik bejutnak a jövő heti döntőbe. Eddig csak Péter és Kányalánya helye biztos, a többiek még izzadnak egy sort a tűzhely mellett.

Gyorsan bele is csapnak a lecsóba, az első feladatban a cékla az alapanyag. Két ételt kell elkészíteni ebből, amiből az egyik húsos főétel legyen. 

Screen Shot 2014-09-26 at 10.31.11 PM.png

Tovább
komment

Konyhafőnök 1x19 - Főtt gazpacho és egyéb finomságok

2014. szeptember 29. 11:00 - oharozsabimbolehetnek

Lássuk, hogy halad tovább a középdöntő szekere! Mind a hat pult foglalt. Ma ismét egyéniben mérettetnek meg a kiskukták. A sárga csapat tagjai tegnap 8 ponttal nyertek, a kék és a zöld csapat tagjainak viszont ma meg kell küzdeniük egymással, hogy eldöntsék, ki mehet tovább, és kitől búcsúzhatunk el végleg. Gondterhelt arcokat látunk mindenütt, túl közel van a 10 milliós fődíj, innen már szar kiesni.

Ma az első feladatban a bura alatt egy gyöngytyúk lapul. 

Screen Shot 2014-09-25 at 10.09.25 PM.png

Tovább
komment

X-Faktor 2014 - Válogatás 4.

2014. szeptember 29. 09:00 - oharozsabimbolehetnek

Íme az utolsó adás, amiben kreténeket láthatunk, innentől vége a cirkusznak, nincs bajszos nő, nincs bohóc, nincs éneklő elefánt. Ma még ki kő bírni. Nem marad el az összefoglaló, ami alatt a mentorok beszélnek arról, hogy milyen szuper tehetségeket találtak, annak ellenére, hogy évi kétszer van valahol énekes tehetségkutató. Aztán kezdünk. Ma épp libákkal, és Krisztiánnal, aki régóta énekel. Van családi ölelés, cukiságfaktor, tapsoló falusi sokadalom, aztán hősünk útnak indul a világhír felé. Közben útba ejti az X-Faktor stúdióját. Gabi kicsit kérdezgeti, aztán hagyják érvényesülni. Idegesítően liheg a mikrofonba, de nem olyan rossz, mint első látásra gondoltam. Elég rendesen eltoltja ezt az egyébként nem könnyű dalt. 

Screen Shot 2014-09-28 at 2.45.03 PM.png

Tovább
Címkék: rtl klub x faktor
komment

A SHIELD ügynökei 1x07 – The Hub

2014. szeptember 26. 13:00 - Smokey the bear

Ezúttal akciójelenettel kezdünk. Coulson ügynököt marcona katonák vallatják. Illetve egyelőre csak verik, gondolom unaloműzésképp, mert egyébként a kihallgatóra várnak. A fickó hamarosan meg is érkezik, ám gyorsan kiderül, hogy ő valójában egy beépített SHIELD ügynök, akit Coulsonék jöttek de-aktiválni, ha szabad így fogalmaznom. May és Ward törik az utat, elég sikeresen. Ki is jutnak valami jégmezőre, és naná, hogy ott várja őket a Busz, mert May ennyire zseniális, hogy még itt is le tudott szállni. Mondjuk Ming-Na Wenről el is hiszem. A kimenekített Shaw ügynök valami kis mikroizét dugott fel a saját agyába, amit most Simmons ügyesen eltávolít. Indulás a magyarul rendkívül béna nevű Tárcsába (the Hub). Persze mindenki ráizgul a dologra, csak Coulson őrzi meg a hidegvérét: le lehet nyugodni a picsába, ez egy 8-as titkosítási szintű küldetés, szóval hót titkos. Ja, vagy úgy- vonják meg a vállukat a csapat ügynök tagjai, és már mennek is a dolgukra, csak Skye puffog még egy kicsit, mert nem érti mire ez a fene nagy titkolózás. May magyaráz, hierarchia, és bürokrácia a két kulcsszó.

1_interrogator.jpg

Tovább
komment

Teen Wolf - Farkasbőrben 3x12 - Lunar Ellipse

2014. szeptember 26. 09:00 - Smiley93

Hatalmas, fehér terem, benne a Nemeton maga – itt térnek magukhoz a vízbe fúlás után Farkasfiú, Stiles meg Allison. Odasorjáznak, s mikor Farkasfiú hozzáér mágikus csonkhoz, visszaröppen az időben arra az éjjelre, amikor Pszichóalfa farkassá változtatta. Látja múltbeli önmagát, ahogy a fák között szerencsétlenkedik - s egyenesen a Nemetonba botlik. Stiles ugyanerre az éjszakára emlékszik vissza, ő ugyan egy kicsit más úton-módon, de ugyanekkor jutott el a fához. Allison pedig Vadászanyuval furikázott éppen haza, mikor kis híján elütötték Farkasfiút – nahát, lassan csak kezd összeállni a sorozat nyitánya is. A múltbeli Allison visszarohant segíteni Farkasfiúnak, ám csak az inhalátorát találta. No meg a Nemetont persze. Főcím.

dfsdfsdsdfsdf.jpg

Tovább
komment

A SHIELD ügynökei 1x06 - F.Z.Z.T.

2014. szeptember 26. 09:00 - Smokey the bear

Éjszaka az erdőben. Tábortűz. Egy felnőtt férfi, meg egy nagyobbacska cserkészfiú kissrácokat riogat valami ócska rémmesével. Haha, tényleg nagyszerű móka, jó rémálmokat gyerekek! A Cross nevű fickó furcsán kezd el viselkedni, zümmögő hangot hall, majd elindul az erdőbe a hang forrását megkeresni. Alig tűnik el a susnyásban, a haverja mellett egy bögre hirtelen lebegni kezd, majd Cross ordítása hallatszik a közelből. A cserkész a kocsiba tereli a gyerekeket, ám ez nem bizonyul jó döntésnek, mert egy nagy villámlás kíséretében az aksi, a motorháztetőn át kirobban az autóból. Hogy a már így is szörnyű élményt tetézze, vagy csak szimpla idiotizmusból, a cserkész magával viszi a gyerekeket az erdőbe Cross-t megkeresni. Ehhez csak gratulálni tudunk, ott a helye a srácoknak is, tényleg. Megtalálják a csávót, halva, vízszintesen a föld felett lebegve. Az egyik kisfiú üvöltve elszalad. Viszlát, normális gyerekkor!

1_forest.jpg

Tovább
komment

Barátok közt 7099-7102 - Ádám nem mond le

2014. szeptember 25. 15:27 - julie0812

Huhh, Zsófi jól kialudta magát, biztos szépeket álmodott, alig bír magához térni amikor Tóbiás megérkezik reggel, biztos ütős kis cucc volt az az altató. Tóbi leviszi a szemetet és a borosüveget is, persze ez rögtön szemet szúr Nórának, Éliásunk meg szokás szerint nem bírja tartani a száját és elpletyizi, hogy Zsófi és Miki együtt borozgattak.

1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
komment
süti beállítások módosítása