Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Robog az úthenger 1x02 – Balatoni betyárok

2014. augusztus 31. 10:00 - Gabba

A száguldó munkagép és vezetője pihenőt tart a Balaton északi partján egy útmenti fogadóban, a pultot két törzsvendég támasztja: egy csíkos pólós, bajszos izompacsirta, aki szakasztott úgy néz ki, mint Borus Demeter, és középkorú haverja, az meg kiköpött Csákányi László. Józsi belép és a csapostól rég nem látott földije, H. Kubala András iránt érdeklődik, aki rendőrként itt szolgál valahol a környéken. A csapos sajnos nem ismeri, sőt a többiek sem, a csíkos pólós viszont nagy mókamester lehet, mert egyszer csak tettetett haraggal ráförmed a csaposra: Miért adja ezt nekem, tudja, hogy én nem iszom tömény szeszt! A csapos meglepődve néz, mire a pólós: Mert én töménytelen szeszt iszom! Majd vigyorogva Józsi vállára üt és meghívja egy stampedlire, de hősünk elhárítja, csak málnaszörpöt iszik, mert kocsival van.

úthenger2 01

Tovább
komment

A célszemély (Person of Interest) 3x22 - A House Divided

2014. augusztus 29. 15:00 - AaannnaaA

2010. február 9-én kezdünk, Collier múltjában – a férfi bátyjával és annak kisfiával családi reggelit költ el éppen kedélyes anekdotázás közepette. Annyit megtudunk, hogy Collier ekkor még tanult (jogot), bátyja Jesse pedig ex-alkoholista, aki a válást követően csak láthatást kapott a fiához. Az idillnek vége szakad, mikor csöngetnek, két FBI ügynök csörtet be és letartóztatja Jesse-t, méghozzá minden magyarázat nélkül – nemzetbiztonsági ügy, csapja oda az ügynök Peternek, azzal a tesóval felszerelve távoznak.

A jelenben John és Shaw menekülő férfit üldöz méghozzá egy épület tetején – az ipse csapdába esik, nincs más út, csak lefelé, vagy hőseink karja, ő azonban szép szó ide vagy oda, előbbit választja. Mielőtt észbe kapnánk gyors mozdulattal átugrik a tető korlátján és Batmanként veti magát alá azzal a különbséggel, hogy ő lent is marad. John félhangosan felteszi a kérdést: a Decima emberei miért lesznek mind öngyik? Kérdésére az ebben a pillanatban érkező Forrás felel: minden tagra biztosítást kötnek, s ha balesetet szenvednek, valamelyik családtagjuk szép summát kap. Jó tudni, plusz információnak raktározzuk el. Exügynökeink meglehetősen mérgesek a vetődés miatt, mert így elvesztették az utolsó Decimás kapcsolatukat, kezdhetik újra a Főncsi utáni nyomozást, de Forrás szerint más miatt jobban kell aggódni: a gép ugyanis valami nagy fenyegetéstől tart, bár még nem tudja teljesen mi az. Oké, és akkor hogy akadályozzuk meg? Nos, tartsanak Forrással, aztán majd alakul.

1.1.jpg

Tovább
komment

Teen Wolf - Farkasbőrben 3x08 - Visionary

2014. augusztus 29. 13:00 - Smiley93

Erdőben botladozva menekülő ifjú farkassráccal nyitunk, aki mellől rövid úton kilövik egy farkastársát, majd egy másik farkashaver menti meg őt ugyanettől a sorstól. Az üldözők nem mások, mint Vadászék, Vadászapu meg Vadásznagypapi vezetésével, mindkettőjük kicsit fiatalabb kiadásban, aha, akkor ez valamiféle emlék lesz. Az ám, méghozzá Derek menekülését meséli Stilesnak Cora, anno két napig húzta meg magát Főfarkas (most meg gondolom, úgy egy részig fogja). Ami gond, mert Stiles hiányolja, pontosabban a sokasodó problémák megoldásához hiányolja Főfarkast, akiről azonban a saját húga sem hiszi, hogy képes még ilyesmikre. Pedig régen nem volt ám ilyen morcos, árulja el a betoppanó Pszichóalfa,hanem  pont olyan nyálas meg hőskomplexusos ifjú farkas mint most Scott, csak aztán jött egy lány meg ilyenek és hoppá, kék lett a szeme. No, ez érdekes sztorinak ígérkezik. Allisonnak meg Scottnak eközben Vadásznagypapi ígér izgis sztorit, cserébe némi fájdalommentesítésért Farkasfiú részéről. Főcím.

első.jpg

Tovább
komment

A SHIELD ügynökei 1x02 – 0-8-4

2014. augusztus 29. 11:00 - Smokey the bear

Az első részben összeállt a csapat, indulhat a móka! A Busz úton van, Coulson pedig éppen nyugtatgatja a Csúzli nevű SHIELD-bázis embereit, hogy minden okés, amikor kirobban a repülő oldala, és egy ismeretlen fickó aláhull a mélybe. Ha ez a nyugi, akkor mi lehet, a gond? Előreugrunk egy kicsit az időben, hogy lássuk az előzményeket. Skye pakol, kissé leharcolt furgonját egy még kisebb, de frissen felújított kabinra cseréli a Buszon. A többiek vegyes érzelmekkel fogadják az új csapattagot. Fitz-Simmons ismét túlpörgi a dolgot, és a farkát csóválva körülugrálja. Jó, tudom, hogy ez Simmons esetében fizikai képtelenség, de izgága viselkedésükre nem találtam jobb szavakat. A legnagyobb arca természetesen Wardnak van, aki el se tudja képzelni, mi hasznukra lehet a csaj, aki nemhogy nem egy rendesen kiképzett G.I. Jane, de ráadásul még az Árhullám tagja is. Kockázat, na. Coulson, aki MINDENT TUD, tanácsadónak kérte fel. Hivatalosan Tony Stark is tanácsadó a cégnél, mit kell ezen kiakadni? Erre már May ügynöknek sincsenek szavai, és különben is, Coulson már döntött.

1_ welcome.jpg

Tovább
komment

A SHIELD ügynökei 1x01 - Pilot

2014. augusztus 29. 09:00 - Smokey the bear

A bevezető képsorokban a Bosszúállók hagyta romokon siklik végig a kamera, miközben egy női hang tájékoztat bennünket arról, amit már mind tudunk, hogyaszondja a „hősök köztünk élnek”. Ne lepődjünk meg nagyon: lesz még pár utalás a Marvel-filmekre és egy-kis jövés-menés a mozivászon és a TV képernyő között, de hát ez már csak egy ilyen sorozat. Szerencsére. Ha valaki nem lenne képben a mozikkal, ne adja fel, a sorozat anélkül is élvezhető. Eközben Los Angeles egy félreeső utcájában egy cuki bongyorhajú kisfiú a játékbolt kirakatát nézegeti, fröccsöntött Vasember után sóvárogva. Apu próbál vele beszélgetni, ahogy az várható, nem sok sikerrel. Kicsit le van égve a fater, de ígéri, hogy minden jobb lesz. A fia hiszi is, meg nem is, de mivel jól nevelt, inkább nem szól be az apjának. A családi csevejt egy hatalmas robbanás szakítja félbe. Az apa biztonságba helyezi a fiát, és puszta kézzel felmászik a sokemeletes lángoló épületre, hogy kiszabadítsa a bent rekedt nőt. Az esetnek szemtanúja egy fiatal csaj is, aki filmez is veszettül, de mivel az arcába csuklyát húzott Szuperapu nincs beszédes kedvében, ezért inkább csak tátott szájjal bámul utána.

1_dad.jpg

Tovább
komment

Barátok közt 7059-7062 - Géza hazaugrik. Csak úgy.

2014. augusztus 28. 15:51 - julie0812

Csodák csodájára Zsófi mobilja nem szólal meg, úgyhogy az ágyon hentergő Mikiék mit sem sejtve akcióznak tovább. Zsófi sms-ben kér segítséget az ügyvédjétől, Gedeon rövidesen becsenget, bár addigra a menetnek már vége. Gedeon azt mondja Mikinek, hogy épp el akarják vontatni a kocsiját, úgyhogy Miki elrohan, Nórától pedig egy pohár vizet kér, így Zsófi ki tud surranni. Még szerencse, hogy a fehér felső makulátlan maradt, sehol egy folt vagy gyűrődés, nem tudom ki takarít Mikiéknél, de hozzánk is jöhetne.

1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

A célszemély (Person of Interest) 3x21 - Beta

2014. augusztus 28. 15:00 - AaannnaaA

Főcím nélkül indítunk, jelezvén, hogy a dolgok komolyra fordultak itt a célegyenesben; a kezdő visszaemlékező képsorok pedig Grace-ről szólnak (jaj), aztán arról, ahogy Főncsi kijelenti, ha gyilkosságot kell elkövetniük a gép miatt, ő kiszáll – az eltűnését láttuk ugye az előző rész végén. A két rendszer tehát tengelyt akaszt: az újonnan beüzemelt Szamaritánus egyrészről keresi a közvetlen veszélyt jelentő releváns számokat, másrészről a rá veszélyt jelentő négy személyt: Főncsit, Johnt, Shawt és Forrást. A képletből ugyan Harold azonnal kikerül (lévén teljesen eltűnt), a többiek viszont egyáltalán nem.

Kisboltra váltunk, ahol épp rablás történik – fején harisnyával, kezében fegyverrel óbégató fickó kényszeríti a pénztárost a lóvé átadására, mikor jégkrémet rágva Shaw lép elő (egészben van!). Levág egy helyes kis monológot a rablónak, hogy inkább gyereket neveljen rosszalkodás helyett, majd a kezébe hajít egy csomag pelust, aztán utasítja, hogy dobja el a stukit és húzzon haza. A csávó így is tesz, a boltos hálálkodását azonban Rico félbeszakítja egy kérdéssel: észrevette, hogy a bolt kamerái egész délután ki voltak kapcsolva, egyik alkalmazottja meg mindenáron ma akart dolgozni? Ezt úgy hívják, hogy belsős munka – azzal kiüti az épp fegyvert rántani készülő alkalmazottat, letesz a pultra némi zsét a jégkrémért majd távozik.

1.1.jpg

Tovább
komment

Robog az úthenger 1x01 – A holland bika

2014. augusztus 28. 09:00 - Gabba

Mik történtek a nagyvilágban 1977-ben? Csehszlovákiában a Charta ’77 verte ki a biztosítékot, Kínában a négyek bandája, a Szovjetunióban Leonyid Brezsnyevet főtitkárrá választották, Kádár Jánost pedig fogadta VI. Pál pápa. Meghalt Elvis Presley és megszületett Orlando Bloom, megalakult a Dire Straits és az AC/DC-től megjelent a Let There Be Rock c. alapvetés. Amerikában bemutatták a Csillagok háborúját, nálunk meg a Magyar Televízió január 29-én, a szombat esti kiemelt műsorsávban elkezdte sugározni jelen vizsgálódásunk tárgyát, Buga Jakab alteregójának kalandjait a legvidámabb barakkban. Road movie Hungarian style, c’mon!

úthenger

Bors Máté reinkarnációjával kezdünk, aki ezúttal mint Kőris Bálint újságíró (úgy is mint Szerkesztőkém) egy nyári vasárnap riportkészítésre indul a fővárosból Nyírmadocsára, megtalálni az ország utolsó analfabétáját. A nyírségi többszintes autópályahálózatban azonban sikeresen eltévednek, és az egyik kereszteződés útjelző táblái alatt nagy fejvakarás kezdődik. A helységnevek ugyanis lekoptak, egyedül az egyik táblára kézzel írt „Szeretlek Erzsi” felirat hirdeti a nyírségi amorózók és walthervondervogelweidék szívében lángoló tüzet. Négy út van előttem, melyiket válasszam?, tépelődik Szerkesztőkém. Jancsi, a sofőr félti az úttalan utaktól az AE 12-51forgalmi rendszámú szolgálati Zsigulit és legszívesebben visszafordulna, sőt azt is felveti, hogy az újságírás helyett főnöke is inkább válasszon valami tisztességes foglalkozást, de Szerkesztőkém leinti és tettetett magabiztossággal megmutatja a követendő utat: irány balra!

úthenger1 01

Tovább
komment

A célszemély (Person of Interest) 3x20 - Death Benefit

2014. augusztus 27. 13:00 - AaannnaaA

Az Északi Fény létének napvilágra kerülése, majd annak kormányzati letagadása nem jelenti azt, hogy a média leszállt a témáról – TV, újság stb, még a csapból is ez folyik. John és Shaw kajáldában ülnek, a nyilvános TV készüléket ők sem kerülhetik ki, így a beszélgetésük is e körül forog. Hősünk kicsit aggódik, hogy mi lesz most, de Rico vállat rándít: örül, hogy Irányítás szarban van, hiszen anno meg akarta őt öletni, a számok meg jönnek, szóval a gép működik – a többi nem számít. John kiszúrja, hogy megérkezett a célszemély, így nincs több beszéd, melóra fel.

Két drogdílerhez (!) jöttek bizniszelni, a rosszarcok hozták a kábszert, exügynökeink pedig egy milliót, dollárban. Mielőtt nagyon meglepődnénk, gyorsan kiderül, hogy ők a célszemélyek, a két tagról ugyanis Johnék már tudják, hogy egymás háta mögött milyen lépéseket tettek azért, hogy a millert egymaguk költhessék el a másik tudta nélkül – ezt sorolják is rendesen. A két bűnöző egymásnak esik, Johnék pedig ezt kihasználva kiütik őket, majd szétszórnak némi anyagot, üzennek Fuszkónak és távoznak. Közben Shaw megismétli, hogy szerinte minden rendben a géppel, jönnek a számok, de aztán eszébe jut a logikus kérdés: mégis ki foglalkozik a relevánsokkal? A válasz motoron érkezik Forrás képében, aki magával vinné Ricot egy releváns szám ügyintézésre, de John nyugodjon meg, Főncsi nemsokára hívja Washingtonból, ott lesz rá szükség. Exügynökeink nem túl lelkesek, de ráállnak a dologra, a csajok balra el, Johnnak pedig jön a beígért hívás Haroldtól, irány a főváros.

1.jpg

Tovább
komment

True Blood 7x07 - May Be the Last Time

2014. augusztus 27. 11:00 - Szencsike

Dallasban kezdünk, Amber megkötözve, Eric üvöltve követeli tőle nővérkéje hollétét. Ambert Sarah gyógyította meg, nem fogja őt feldobni. Ha üvöltözéssel nem megy, akkor mással kell próbálkozni, Junior pénzt ajánl neki. Mivel Sarah lefizette őt, hogy bujkáljon a vámpírsága miatt, egy barátságos összeg talán megoldja Amber nyelvét. A lánynak a pénz sem kell, sosem dobja eléjük Sarah-t, mert ő maga a gyógyír a bajra. Eric a lány érzelmeit próbálja megragadni, megkeresi a barátja fényképét, emlékszik rá? Békében élték közösen a vámpír mindennapjaikat, de jött Sarah és a vírus, a barát meghalt, Eric elégeti a képet. Amber megrendül, de sosem fogja feladni a testvérét ilyen vadállatoknak. Amber utolsó beszólására Eric Sarah-t képzeli a lány helyébe és megkarózza őt, a lányból egy csúnya vértócsa lesz a nappali közepén.

1.png

Tovább
Címkék: true blood
komment
süti beállítások módosítása