Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Carrie Diaries 1x09 - The great unknown

2014. május 30. 14:00 - SuperLawyerGirl

Breaking news: Carrie és Sebastian ismét együtt! De ebben perpillanat semmi érdekes nincs, leszámítva, hogy pár-nevük is lett: Kyddshaw. A Delena (tudom, ez evidens, de biztos, ami biztos: Vampire Diaries Damon+Elena) párosítás óta ez a legrosszabb, amivel találkoztam.vlcsnap-2014-05-29-18h46m29s215.png

Tovább
Címkék: carrie diaries
komment

Falling Skies 3x06 - Be Silent And Come Out

2014. május 30. 10:00 - Szencsike

Szegény Tom alig ért haza a kényszerű kalandtúrájáról, máris dühödten biceg be az irodájába, mert a lázadó Fürgéknek infójuk van az eltűnt Anneről és Alexisről. A piros-fehér színekre kifestett Fürgevezér szerint Karen vitte el őket, de nem tudják hova tűntek, ha ad még időt, kideríthetik. Tomnak ez kevés, inkább maga keresi meg őket, egy napot sem hajlandó elvesztegetni. Weaver és Ben elszántságának köszönhetően Tom hajlandó várni 24 órát, így kényszerpihenő következik. Hal nem örül a döntésnek, az aggódó Maggiere rá se nézve indul el, amerre a fejében lévő hangok mondják. Viszont Marina kihasználja a szünetet, és beszélgetni hívja Tomot, terítse ki a kártyáit a Volm-fegyverről. Tom azért van kiakadva, mert a nő kémkedett utána, Marina a gyártás leállítását kardoskodik. Eközben egy furgon parkol le mellettük, Hal ugrik ki belőle, leüti Marinát, majd Tomra fegyvert szegez és bezsuppolja a fatert a kocsiba.

1.png

Tovább
komment

Falling Skies 3x05 - Search and Recovery

2014. május 29. 10:00 - Szencsike

Folytassuk ott, ahol múltkor abbahagytuk, a két elnöki gép közül az egyiket lelőtték, ezen utazott a Másik elnök és Bubifej. A másik gép lezuhant, ezen utazott Tom, Bressler és Pope, őket látjuk a nyitójelenetben. Tom éledezik, ébredezik a zuhanás után, mellette a pilótaülésben Bressler mellkasából egy óriási ág áll ki, ő menthetetlen. Tom kikászálódik az üléséből és hátramegy Pope-ért, ő eszméletlen, de él, így kiráncigálja a székéből és kihúzza a roncsból. Még vissza megy az elsősegélydobozért, időben rohan el Pope-pal biztos távolságra, mert a gép felrobban.

1.png

Tovább
komment

Falling skies 3x04 - At All Costs

2014. május 28. 11:00 - Szencsike

Ott hagytuk abba, hogy a várost a megemlékezés alatt bombázni kezdték Halpofáék. A katonaság teljes erőbedobással védi a várost, a parancsnokságra hozták az elfogott hadnagyot, Kathrine Fishert, lássa, mire képesek a charlestoniak. A Volm csapatok bevetésre készek, kint a harctérről figyelheti a nő, hogy vannak még jó UFO-k az űrben. A Volmok kilövik Halpofáék gépeit, a hadnagy pedig megismerkedhet Cochise-zal, talán tőle hihetőbb magyarázatot fog kapni. Másnap a romok eltakarítása zajlik, Matt és a haverjai a Fürgéket kutyázzák, Hal-nek Lyle köszöni meg, hogy este megmentette a termetes hátsóját. Tom és Weaver a védvonalakról beszélgetnek, mikor Hal lép az apjához, szeretné megejteni a nagy vallomást, de apu estig nem ér rá. Maggie még mindig nem helyesli a barátja vallomását, de jobb négyszemközt intézni.

1.png

Tovább
komment

Castle 6x23 – For Better or Worse - ÉVADZÁRÓ

2014. május 28. 10:00 - Zenóbia

Na Drágáim ez is eljött, mondanám, ha ripacs lennék, de nem. Szóval itt vagyunk, pontosabban vagyok, mert már mindenki látta az évadzárót rajtam kívül, de sebaj, azért biztosan őrült kíváncsian várjátok, hogy én is halálra fogom-e fikázni, vagy én netán imádom. Nem lehet tudni. Esküvő-esküvő, utolsó feladatok is teljesítve, jönnek az ajándékok ezrével, marad az izgulás, hogy ki tudják-e mondani dadogás nélkül az igent. Vagy a nemet. Juhúúú, kezdődik a mindent elborító anarchia, Beckett már házas. HÖ! Gond egy szál se, keressünk egy hullát, aztán lehet ma is nyomozni egy jót. A szerencsés pasas Rogan, részegen az egyetemen, Las Vegas, azt hitték vicc, de nem. Van három napjuk elválni, ahhoz viszont kell a pasi is, aki amúgy Lattimer ügynök a 13-mas raktárból, és erre úgy jöttem rá, hogy életemben egy büdös részt sem láttam belőle, mindegy is.

Tovább
Címkék: castle
komment

Barátok közt 6937-6940 - Rapid randi

2014. május 27. 11:00 - julie0812

Ádám és Balta, a szilikon szerencsés megtalálói alaposan megvizsgálják a csöcsnagyobbítót, Alíz pedig tagadja, hogy az övé lenne, biztos az ikrek ottfelejtett játéka. Haha. A következő snittben már Szabi nyomogatja a csöcsöket és cseszi le a nővérét a pénzpazarlás miatt. És ez még csak ízelítő a várva várt rapid randi körüli felhajtásból, úgyhogy vágjunk bele.

1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

24 9x01 - 11:06 - 12:00

2014. május 27. 09:00 - sixx

Itt van Jack megint, hogy rettentő dolgoktól megmentse a világot, bár az első jelenetekből ez nem derül ki, csak az, hogy valakik nagyon konspirálnak és keresnek valakit Londonban, pontosabban a keleti részén, ami így ránézésre elég lepukkant hely lehet. Aztán megkapjuk a szokásos osztott képernyőt, és egy kormányszerv titkos bunkerét is a számítógép mögött ülő alkalmazottakkal meg a szakzsargonnal, CTU helyett viszont CIA-t dobott a betűtészta-szerencsekerék. A főnökember valós idejű nyomkövetést meg hasonlókat követel, ehhez természetesen meghekkelnek egy műholdat, yeee, 24 is back.

Screen Shot 2014-05-26 at 8.58.11.png

Tovább
Címkék: 24
komment

Revolution 2x22 – Declaration of Independence – SOROZATZÁRÓ

2014. május 26. 12:00 - Smokey the bear

Rettentő izgalmak közepette hagytuk abba egy héttel ezelőtt, és miután végignéztem ezt a mostani részt, azt mondhatom, szerencsére meg is maradt a lendület a befejezésre. Na, ja, tetszettek volna így csinálni az elmúlt 21 részben, akkor most nem ott tartanánk, ahol. Az első jelenet nem támasztja alá az előbbi meglátásomat, de lesz ez még jobb is. NP nem vette túl jó néven, hogy saját maga által életre keltett elektromossággal akarják elintézni, ezért félrelöki Rachelt, és Aaron ellen fordul. Egy piszkavassal. Szénné is égethetné menten, de NP már csak ilyen szentimentális. Az áramütésnek egy haszna azért mégis volt, az igazi Priscilla is ébredezik NP fejében. Álmában a gyerekeivel van egy kunyhóban, de meghallja Aaron hívó szavát, és hopsz már is nem olyan idilli a helyzet, mint amilyennek tűnt. A gyerekek arca Mátrixosan (Neo a vallatóban, helló) szétkenődik, Priscilla ettől úgy megijed, hogy kimegy a kunyhóból. És…ennyi. Tényleg. Priscilla visszatért. NP legyőzve. Ez egy igazán Revolution-kompatibilis megoldás volt.

1.jpg

Tovább
Címkék: Revolution
komment
süti beállítások módosítása