Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x48 - Ádám mindenkit fújtatna, dugna, nyalna

2014. február 28. 19:33 - sixx

Screen Shot 2014-03-01 at 7.21.40.png

Ez sem lesz egy túl hosszú, vagy változatos összefoglaló, hiszen a történésekben tulajdonképpen KokkIza, HerrÁdám, Traktoros, Pink és Viki vett részt, a többiek vagy csak végszavaztak, vagy nem mutatták őket egy-két kőművesdekoltázson kívül. És ha már itt tartunk: Bugyitlan Teóban annyi nőiesség nincs, mint Vona Gáborban, én még ilyen pasla nőt életemben nem láttam. Bence elindítja a műsort, jöjjön aminek jönnie kell: KokkIza versus HerrÁdám, első menet.

Tovább
Címkék: vv6
komment

Barátok közt 6823-6824. rész - Atikám, tégy magadévá!

2014. február 28. 19:05 - julie0812

Juli az idegösszeomlás szélére kerül Vanda gyerekcsinálós ötlete miatt, bezzeg ha tudná, hogy kedvenc kislányának mik a pontos elképzelései a kivitelezést illetően. Juli próbálja elmagyarázni Vandának, hogy egy gyereket nem elég csak megszülni, fel is kell nevelni, stb. Vanda megsértődik, hogy az anyja felelőtlennek tartja, és nem értékeli a segítő gesztust. Zsófinak bejön a Nóra által javasolt borász, kinézetre legalábbis mindenképpen. És még Olaszországban is dolgozott, úgyhogy tuti befutó.

1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Grimm S03E05 – El Cucuy

2014. február 28. 13:00 - Kapitánylány

„Aludj, kicsikém, aludj szépen, vagy a mumus lenyel egészben.” – El Cucuy legendája

A történet szempontjából két héttel korábban kezdjük, egy benzinkutas srácot rabolnak ki, azután vernek péppé, majd az álarcosok lelépnek a napi bevétellel. A helyi tévében közlik a felvételeket a rablásról, kiderül, hogy több is volt mostanában. A megvert srác kórházi ágya mellett az édesanyja imádkozik az éghez, hogy jöjjön egy segítség, aki bosszút áll mindenért. A nő imája meghallgattatott, a híreket egy lény nézi, mérgesen karmolja végig a karfát.

01.jpg

Tovább
Címkék: grimm
komment

Bridge 1x04 – Maria of the Desert

2014. február 28. 11:00 - Zenóbia

Már neve is van a gyilkosnak, A Híd Mészárosa, de hát minden rendesebb sorozatgyilkosnak kell egy név, hogy legyen mivel riogatni otthon az égedelem kölyköket, ha nem eszed meg, elvisz a Zsákos ember, ugye. A videó a kifeszített Mariaról a sivatagban elárasztotta az internetet, Frye jóvoltából, persze, hogy az övéből.  A lánynak egy napja van maximum, főleg, hogy a sivatagban viszonylag kevés a jellegzetes tereptárgy, amiről betájolhatnák, hogy na azt a kaktuszt én már láttam valahol. Sonya inget váltott, csini. Charlotte is az, Cesar már nem annyira, miközben ássa elfele Riót, ami szerencsére elég a nőnek ahhoz, hogy felfogja, jobb, ha megnyitja azt az alagutat. Már ha nem akarja ő is fellógatva végezni egy gerendán. Frank lánya Kate nem megy haza, míg fel nem olvassák a végrendeletet, ráadásul még dohányzik is, rettenet. Frank nem szeretett senkit, még téged sem, mondja Charlotte-nak, de ő ezt már egy sokkal hitelesebb forrásból is tudta, úgyhogy mindegy, a csikket meg nem dobjuk a padlólra, mert a mexikói is ember.

1x04_bridge1.jpg

Tovább
Címkék: bridge
komment

Emberi tényező 1x02 - Bőr

2014. február 28. 09:00 - candyperfumegirl

Ahogy a sixx által megénekelt Pilotból megtudtuk, az Emberi tényező egy 2048-ban játszódó sci-fi sorozat, aminek a világában a technikai fejlődés már olyan mértékben felgyorsult, hogy a rendőrség képtelen felvenni a harcot az újgenerációs high-tech gazemberekkel. Ezért minden rendőr mellé kiutalnak egy rendőrnek programozott androidot , hogy némileg ellensúlyozzák az alvilág fölényét a rend őreivel szemben. Meg persze humán oldalon is akadnak még szerencsére olyan tökös példányok, mint főszereplőnk, John Éomer Kennex nyomozó. Társa pedig a robotzsaruk közt is ritkaságnak számító, szintetikus lélekkel ellátott, tehát ÉRZŐ (ebből következően lobbanékony, vicces és cinikus) Dorian lett, egészen új lendületet adva így a tradicionális akciófilmes egy fehér meg egy fekete zsaru felállásnak. Az első epizód végére már egészen bromance-re emlékeztető hangulatban humorizáltak egymással, this is the beginning of a beautiful friendship, ahogy azt sejteni lehetett. Volt még a Pilotban szó Kennex nyomozó szomorú múltjáról, geciemberekhez átállt excsajáról meg az ún. Szindikátusról (különösen genya high-tech bűnözők elit alakulata), akik kimondottan a zsarukat vették célba. Na ezek most pont nem kerülnek elő a második epizódban, lesz viszont randivonal, vicces Dorian, szuperújkori prostitúció és rengeteg szexrobot, több nem is kell, hogy jól beinduljon a sorozat.

skin01.png

Tovább
komment

Való Világ 6x47 - Kimaxolt köpönyegforgatás (18+)

2014. február 27. 21:04 - Chat Géza

Mivel nem telhet el nap Debil hisztije nélkül, ezért most indokolatlanul kirobbantja a cigicsikk-botrányt, aztán a szó szoros értelmében odamegy Ádámhoz faszméregetni. Ezzel a résszel házhoz jöttünk a lófaszért.

vv3_2.jpg

Azzal nyitunk, hogy a kis komiszok megbeszélték, hogy amolyan beavatási szertartásként az új emberrel fogják felszedetni a cigicsikkeket. Embert ennyire még nem szopattak halálra, mint itt és most a vv-ben, ezért Pinki önérzetesen visszahőköl, hogy ő ezt nem fogja csóri Ádinak ukázba kiadni. Ezzel sikerül Debil agyáig feltolni a pumpát, és már hőbölög is, hogy de hát nem ez volt megbeszélve, baszom a szádat, Pink, és így tovább. A vernáykolásnak két seprűmozdulattal véget vetve, Ádám kimegy összeszedi a csikkeket. Ennyike.

Tovább
Címkék: 18+ vv6
komment

Klondike - 2. rész: Aranyat ásol, vagy a sírodat?

2014. február 27. 19:42 - Nico Tindeath

Az első részből is kiderült már pár dolog, ezeket jobb, ha a mikroblogging és newsportal trendeket figyelembe véve pontokba szedjük:

  • Aranyat szakállas emberek szoktak ásni
  • Klondike-ban nincs semmi, csak arany, és pezsgő és kaviár, meg kurvák.Ez utóbbiakat aranyárban mérik.
  • A világot mindenhol, még a nagy büdös semmi közepén is a nők irányítják.
  • Az első két pontból adódik, hogy selyemszoknya és harisnyakötő is kapható Klondike-ban aranyáron.
  • Ha a túlélésről van szó, a fél túlélőcsomag is elég, sőt nem csak olcsóbb, de gyorsabban is lehet vele menekülni a lavina elől.
  • A Discovery fikcióban is ért az aranyásókhoz, sőt a valóságshow-khoz képest itt sokkal magasabb az egy epizódra jutó akció, arról már nem is beszélve, hogy drasztikusan nőtt a csöcsfaktor.

klondike8.jpg

Tovább
komment

Barátok közt 6821-6822. rész

2014. február 27. 17:00 - julie0812

Hanna és Balázs idegesen magyarázkodnak Vandának az ölelkezés miatt, ez csak egy baráti gesztus volt, semmi több. De Vanda szeret kombinálni, meg hát ugye mindenki magából indul ki, szóval nem hisz nekik. Hanna megpróbálja rávenni Balázst, mondja el Petinek, hogy valójában a Lindába szerelmes, de nem jár sikerrel. Elég uncsi már ez a téma, lépjünk is a kiplakátolt buszmegállóba, ahol Alíz is megcsodálja a jól sikerült herpeszreklámot, KicsiSzabinak meg 220 a vérnyomása, erre még az új csaja is visszajön és ő is szemügyre veszi Szabika szexi száját ragyákkal elcsúfítva, fúj.

1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Ray Donovan 1x05 - The Golem

2014. február 27. 15:00 - AaannnaaA

Ezrával indítunk, késő este kellemes andalító zenei aláfestésre tekeri a kormányt valahol a városon kívül, mikor egy pillanatra leveszi a szemét az útról, és rögtön el is üt valakit. Remegő lábakkal száll ki a kocsiból, de többet most nem tudunk meg, hanem Avira váltunk, aki (szerintem az előbbi események másnapján) Raynek magyarázza a bizonyítványt, azaz azt, hogy Mickey miért nem a böriben csücsül. Igazából ő sem érti, mi csúszott félre, mert az öreget lefizetett bűntársa tényleg bemószerolta (a kiadott körözésről már ne is beszéljünk, ugye); de arra rájött, hogy Mickey egy férfival találkozott többször a szabadulása óta, ő lehet a kulcs az ügy megoldásához. Fotót is mutat a tagról, bár egyelőre csak mi tudjuk, hogy Miller ügynök az. Avinak jók a megérzései, mert felveti a logikus magyarázatot: ha az öreg öt évvel korábban szabadult a kelleténél, és még a pap megölését is megúszta, talán ez az egész RÓLUK szól, mármint a „problémamegoldó” csapatról; mi pedig csendben bólogatunk.

Kicsit később Ray kocsiban ül, mikor Lee meglehetősen morcosan hívja, miszerint Ezra nem jelent meg az irodában, és nem veszi fel a telóját sem. A beszélgetés Lee részéről vadállati üvöltésbe megy át, hősünk ezért egyszerűen bontja a vonalat.

1.jpg

Tovább
Címkék: Ray Donovan
komment

13-as raktár 4x06 - Fractures (Szilánkok)

2014. február 27. 11:00 - Gabba

Randira készülődő Artie-val nyitunk, ebédelni megy Vanessa Calderrel, a jó karban lévő ötvenes dokinénivel. Az ügynökök persze ugratják, szép ez az új zakó, na végre, már épp ideje volt, stb, Claudia egyenesen a Romeo és Júliából idéz: „Ó, Artie-ó! Mért vagy te Artie-ó? …Nap kelte az és napja doktor Vaness-ia. / Kelj, drága nap, s az irígy holdat öld meg…” Pete és Myka egy biciklicsengőt ad át neki, nem ereklye, nem kell pánikolni, csak egyszerű ajándék Vanessának. Artie legalább annyira izgul, mint én, amikor nemrégiben egyszerre három lánykommentelővel vakrandiztam innen a blogról (neveket természetesen nem mondhatok), zavarában azt is bevallja, hogy nem volt barátnője Nixon lemondása óta (azért én ebből a szempontból jobban állok nála). Ráadásul Artie azon van, hogy geográfiai elkötelezettséget ajánljon Vanessának, ez a hétköznapi halandók nyelvén összeköltözést jelent, hajrá. Menj és sokasodj, int Claudia kecsesen Artie felé. Csak akkor hívjatok, ha nagyon fontos, jó hétvégét, búcsúzik a csapattól a főügynök.

Fractures01

Tovább
Címkék: warehouse 13
komment
süti beállítások módosítása