Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x45 - Ribancokkal nem közösködünk (18+)

2014. december 31. 10:53 - sixx

screen_shot_2014-12-31_at_8_16_53.png

Bencusnak ismét van teste, jelentem, és nem is röhögi el a konfot, amivel nekem spec. nem túl sok problémám volt, mert ezt a műsort komolyan venni nem nagyon lehet, de értem én, munkahely, én sem hugyozok a szerkesztőség közepére, pedig néha kurva nagy kedvem lenne. Ha majd egyszer interjúzok vele, a hajszerkezetre feltétlen rákérdezek.

Azzal kezdünk, hogy a kiválasztás estéjén Robin, a kiválasztott, megkapja az ilyenkor járó(?) romantikus vacsorát, amihez Dórit választja partnerként, a nőt, akin meggyőződésem szerint sokkal extenzívebb műtéteket hajtottak végre, mint eddig sejtettük, és Dénesnek indult valamikor, csak kapott egy aranyat tojó lyukat meg két fél gumilabdát később, és mi ezt majd csak a végrendeletéből fogjuk megtudni. A pásztorórára a lakók azzal bocsátják el őket, hogy jó dugást, pedig erről ugye szó sem lehet, ezt Dóri megmondta korábban, nem akarja ócsítani az árut, gondolom, majd ha a riportban letárgyalják az árakat a szerkesztőkkel, akkor lesz itt arcraélvezés takaró nélkül.

screen_shot_2014-12-31_at_8_58_28.png

A beszélgetés annyira nem érdekes, mert hát mi az isten lehetne érdekes, amiben Robin aktív szerepet vállal ugye. Jó, az elhangzik, hogy Dóri szerint Robinnal Lacit kell kivinnie, ami a nettó faszságtól nem áll annyira messze. A vége egy lazább masszázs, és ha már itt tartunk, akkor valaki igazán lefordíthatná, mi van a hátára varrva a nőnek arabul, a dubaji Zomato étterem étlapjának előétel-választéka, vagy valami olyasmi, hogy natúr francia 1500 dirham, anál 3000, egész éjszaka 8000? Ez egyébként így néz ki, csak a hasonlítás végett: الفرنسية الطبيعية ألف وخمسمائة درهم، الشرج ثلاثة آلاف، ثمانية آلاف كل ليلة A masszázs után Dóri szokásának megfelelően a kamerák előtt öltözködik fel, megbelesedett ő is, na.

Közben odabent tovább gyűrűzik a Zsuegybüdösfaszszopókurva-gate, mindehez annyi kell csak, hogy Dennis geciéhes legyen, na jó, ezt átfogalmazom, geci éhes legyen, Daninak meg kipiruljon az arca a hűtőnél, ahol összetalálkoznak.

- Mitől ilyen geci piros az arcod, faszom?
- Laci megmasszírozta az arcom. Most a Zsút masszírozza. De csak arcon.

Edina erre felhúzza a bal szemöldökét, ami nem sok jót sejtet, az a rendezetlenebb, akkor mozdítja meg, ha baja van. Dennis úgy gondolja, segít, mint a jó úttörő, kiszabadítja Godzillát, belógajta a kamerába, és berongyol a hálóba, remélem csak azért, hogy megzavarja az idillt, és nem Zsu arcához csapkodja, mert szereti a hangot. Edina kilátásba helyezte, hogy bemegy a hálóba, mert

Zsu a testével manipulálja Lacit, hogy teljesen átirányuljon feléje.

screen_shot_2014-12-31_at_8_42_43.png

A masszázsnak van még egy eleme, Maci, aki nem tevékeny részesen az eseményeknek, bár az infrakamerán csak az egyik kezét látom, szóval akár még morzsinkálhat is, de hogy figyeli a történéseket, az kurvaisten, mert ebben a villában úgy senki nem nyúlhat a másikhoz, hogy Edina vagy Maci nyála a karjára ne fröccsenjen. Edina Dennisszel az udvaron megbeszéli, hogyan lehetne Zsut ellehetetleníteni a villában: nem kell kiközösíteni, mert ha mártírt csinálnak belőle, akkor a népek visszaszavazzák, csak nem kell játékban tartani, azaz cigizni kijöhet, de beszélgetni nem fognak vele sokat, azaz a Bugyitlan VV6 Teó szerepet kényszerítik rá, aki a saját születésnapi összefoglalójában is nettó 43 másodpercig volt csak látható a tévében.

Edina, ha így folytatja, ezt a játékot simán megnyerheti, most szólok. Dennis benne van a dologban, mert addig, míg valaki mást baszogatnak a villalakók, nem vele foglalkoznak, és ez a nyerő taktika legfontosabb része, tessék csak megkérdezni VV Szabolcsot, VV Milót vagy VV Lacit. A stratégiai tárgyalásokba Danit is bevonják, majd ugrunk az időben, és a cigiskanapét Laci és Zsu foglalja el, folytatódik a násztánc, amiben Laci, a szegény ember John Krasinskijeként mosolyog, Zsu arcára meg az van ráírva, hogy kúrd már rojtosra a pinám, PLEASE. És a dolog tovább folytatódik a fürdőben, ahová jóhogy Laci cipeli ki Zsu makroportját (innen is gratula annak, aki kitalálta a baszott nagy dobozt, amit a csajok nem bírnak el egyedül), és ha már ott van, maszatolnak egy kicsit, és lesz smár is, jóhogy. A riportban Laci vigyorog, nagy játékos ez a Zsu, nem vagyok hülye. Zsu meg azt mondja, hogy egyelőre nem lát arra esélyt, hogy itten dugás legyen, de Laci szája puha és meleg.

screen_shot_2014-12-31_at_8_56_50.png

Jön Terensz, és megtartja a tornát, ami alatt Macit az infarktus kerülgeti, és amikor Edina elmegy hugyozni, mindenkit megszopat az üvöltözős tornatanár, guggolni kell, míg Edina csövel, és ha azt hinnénk, hogy ez annyira egyszerű feladat, hát lófaszt, van aki leül, a másik a cipőjét köti, Terensz meg üvölt. Én is, a röhögéstől. Fanninak nagyon tetszik az edzés, mert feszegeti a teste határait. Terensz balra el, és jöhet egy vita, ami úgy indul, hogy Edina ládáját Robin és Dennis viszi be a hálóba, ahol Laci mondott valamit Ádámnak, és ezt Dennis odakünn már úgy mondta Robinnak, hogy őket itten lebuzizták, és Robin bemegy és kérdez, ki a buzi faszikám, mongyadakkoraszemembebaszdmeg, de Laci nem vevő erre a fajta üvöltözésre, meg eleve, Robin nem ellenfél, így kijön a nappaliba és Dennisnek esik, igyekszem szöveghűen rekonstruálni az eseményeket:

page_1_1.jpg

page_2_1.jpg

A konklúzió: Laci szerint Dennis csicska. Az tuti, hogy ha nem a villában vagyunk, Laci már agyonverte volna Dennist, Danit, meg szerintem Dórit is.

És akkor jött az a 24 perc, ami csak és kizárólag Zsuról és Laciról szólt, ennek első felvonásaként Dani, Zsu egykori pincsikutyája magyarázza el Zsunak az udvaron, hogy merre hány méter, szó van bizalommegingásról, hátak mögött való pofázásról, és Zsuról kiderül, hogy ő nem egy termék, hanem játékos. Dani legnagyobb problémája, hogy Zsu Lacival hetyeg, ez teljesen egyértelmű, és baszki, azért van az egész, mert a budai értelmiséginek tartott kis faszkalap nem tudta megbaszni a vidéki riportert, és ez neki sérti az önérzetét. Eszem megáll, Dani, verd ki, oszt jóvan, ne ennyire látványosan játszd már az Edinát, mert idegesítő. A konklúzió: Zsu Edina érzelmeivel játszik, és ez nem kóser.

Na, Edina is kimegy Zsuhoz, hogy az ugyanazt meghallgassa egy másik szájból is, és tovább folytatódik a ki kinek mit mikor miért pofázott el, Edina mondott valamit Ádámnak, amit Laci visszamondott Zsunak, óvoda bazdmeg, kezd már az agyamra menni ez az egész, de hálistennek bemennek a nyugiba, és megbeszélnek mindent. Egyszer és mindenkorra. Laci éppen ébredezik, és nem érti, mit akarnak tőle, hogy ő kinek mit mondott? Meg miért? Meg ez miért fontos? És eleve, ki vagy te? Végre megtudjuk, hogy a takaró alatt ruhán keresztüli szárazpetting volt Laci vs. Zsu viszonylatban, oszt jó. Dani erről sem tudott, és szerintem ettől még gecibb lesz majd, csak szólok. Edina nem áll le, és szembesíti Zsut azzal, hogy Lacit neki lehordta mindenféle nyomorult megbízhatatlan féregnek. És ezt Dani is hallotta. Dani bólogat, ígyvót.

screen_shot_2014-12-31_at_9_37_14.png

Zsu szarban, mert a szövetsége a szeme előtt omlik össze, a farok, amibe meg beleülne, egyre távolodik tőle minden egyes szóval. Igyekszik menteni a menthetőt, de láthatóan senki nem hisz neki. Edina mellett persze nem tud szóhoz jutni, Dani meg is unja a dolgot, és kimegy, Edina tovább üvölt, Zsu hiába emlegeti fel, hogy Edina jelet is akart rakni Lacira, és ez így hogy. Laci mindezt annyival zárja le, hogy neki meg áll a fasza, és ha lehet, mindenki menjen már ki a gecibe a nyugiból. Összefoglalnám, mi történik: Edina szerelmes Laciba. Laci leszarja Edina szerelmét, de nem akar kibaszni vele, mert a nézőknek az nem tetszene. Zsu szeretne baszni, ha lehet Lacival. Laci szeretne baszni Zsuval, de ha ennek az az ára, hogy kiesik, akkor inkább márciusig a farkát veri. Dani szerelmes Zsuba, és a falat kaparja attól, hogy nem tekint rá férfiként.

Laci, immáron felébredve és nem merevedve, a cigiskanapé előtt benyal Edinának, már amennyire lehet a farkasok nevelte erdélyi csaj nagy szája mellett. Az a csodálatos az egészben, hogy az egybites agyú verőember az egyetlen, aki átlátja: Edina annyira szerelmes belé, hogy bármikor, bármit megtehet, egy őszintének tűnő, búgó hangon a csaj szemébe mondott önostorzással mindent el lehet simítani. És ez így is lesz. Zsunak meg annyit mond, hogy kösz, hogy mindent elpofázol, jó játékot. És méág mindig nincs vége a dolognak, Dani, Edina és Laci a nyugiban tovább rágja ezt a szarkorbászt, amit már én is annyira unok, hogy valami hihetetlen. Laci bevallja a tegnapi smárt, és elpofázza, hogy Zsu azt mondta neki, hogy “kellesz”. Nem kell hozzá két perc, Zsu betoppan, és ráöntik ezt a szart is, ő meg tagad. Pedig mondta, hogy “kellesz”, képi bizonyítékom van, helló! Na mindegy, a vége az a dolognak, hogy a Cinkostárs BT ügyvezetőjét kibasszák a cégből, és egyedül marad. És az utolsó momentum: Robin odalép Edináékhoz a kertben, és megkérdi: és ha Zsut viszem? Hoppá.

A végére egy csöcsös videó még, szilveszter van, vagy miafasz. A holnapi összefoglaló, előre szólok, majd valamikor este 7 körül kerül fel, mert ma du és holnap de ügyeletes vagyok, addig is BUÉK.

 

Címkék: 18+ vv7
785 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Well... 2015.01.01. 19:56:04

ja nekem sose jott be ez az amerikai stilusu mindenki hulye, mindent ki kell irni....(mondjuk ott lehet a sajat hulyeseged miatt cegeket perelni)... otthon is ?

sixx · http://comment.blog.hu 2015.01.01. 19:56:14

na, akkor őszinte kartács(nő) ki lett baszva. tessen ezt eltenni későbbre, tanulságnak.

Well... 2015.01.01. 19:58:38

@nátrium glutamát: akkor most a fanni perelhetne a mikrot gyarto ceget, mert nem irtak a hasznalati utmutatoba, hogy ne tedd a vajat a csomagolassal egyutt a mikroba.... :o))

Caryon 2015.01.01. 20:00:22

Az elmúlt néhány nap vv eseményeit tekintve Edina és Dani hatalmasat zuhant a szememben, a póráz vége átkerült Edina kezébe. Hogy mondta, hogy nem tud együtt élni Lacival, vagy neki vagy Lacinak mennie kell, de nagyon jól tudta már akkor, hogy Zsuzsától szeretne megszabadulni. Borzasztó rosszindulatú. Ez a nő komolyan azt hiszi, hogy ha Zsuzsa nem lenne, akkor Laci nőként nézne rá??? Hát ja, végül is van az az alkohol mennyiség...
Fanninak kifejezetten jót tett, hogy Röné befolyása alól felszabadult, így már nem annyira irritáló. Robinka úgy táncol, ahogy fütyülnek, remélem Zsut viszi ki és kint is marad ellene. Jajj, de szeretném látni az arcukat, amikor Zsuzsa visszamegy... Most Ádám az, aki egyre többet és egyre szimpatikusabban nyilvánul meg.

candyperfumegirl 2015.01.01. 20:01:41

@sixx: egész szilveszterkor nem ittam, mert nem szeretem, de MOST kibontottam egy üveg pezsgőt.

Micsell (törölt) 2015.01.01. 20:02:38

@Well...: na pontosan ezért írják ki amerikában mert ott mindenért perelnek is :D

nátrium glutamát 2015.01.01. 20:03:44

@Well...: és? kapna egy új vajat? nem történt személyi sérülés, sem jelentős anyagi kár.
neeeem Well..., ne légy gonosz, az agysérülést nem a mikrótól kapta! :D

bigél 2015.01.01. 20:03:46

@Caryon: alkohol + kaphatóság + "kényszer"cölibátus megteszi a hatását, az előzetes alapján lehet, higy megint volt valami maszatolás

red ferrari 2015.01.01. 20:03:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: neked bármikor! :*

Well... 2015.01.01. 20:08:44

@nátrium glutamát: pedig halottam, a mikroban szaritott haj sokkal kazlasabb :o))

Caryon 2015.01.01. 20:09:49

@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): Persze, csak akkora alkoholmennyiség után Ádám a piros ruhájában sokkal kívánatosabb, mint Dinka.

bigél 2015.01.01. 20:10:53

@Well...: pontosan, mert jóval több mikrohullám lesz benne, amitől nagyobbnak tűnik :D :D :D)

csiri bá 2015.01.01. 20:11:39

@Well...: főleg, ha előtte bekened vajjal. :D

csincsilla72 2015.01.01. 20:12:02

@Well...: ha ezt elültetnénk Kazal fejében, aki ennek tudatában cselekedne, akkor megvádolhatóak lennénk (ön)gyilkosságra felbujtásban?:-)
Egyébknt egyetértek, Röné eltűnésével Kazal sokkal kezelhetőbbnek tűnik. Bár sokat nem szerepel.

bigél 2015.01.01. 20:12:59

@Caryon: hárman voltak az ágyban, ki tudja, hogy indult a dolog, csak aztán Ádi bealudt

komolyra fordítva: az utóbbi éjszakák alapján nagy a "harmónia" közöttük, sülve-főve együtt lógnak
hogy ezt most Edinka provokálja vagy Lacit vezeti a lelkiismerete vagy (inkább) a taktika, hogy ne legyen közellenség a kihívás előtt, azt a fene sem tudja

Micsell (törölt) 2015.01.01. 20:13:31

@Well...: azóta feltalálták a hajszárító kesztyűt az ilyen fanni félének az kellene

Well... 2015.01.01. 20:14:23

@csincsilla72: a szerintem megosztozhatnank a darwin dijjon amit feltetlenul elnyerne posthumous :o))

malevil2050 2015.01.01. 20:16:35

@Well...: Ebben sajna nem tudok segíteni,az egyik ismerősömtől csórtam el anno,de csak ennyit tuttam megjegyezni belőle (v ennyi maradt mára) , hiába higul már a zagyam.

nátrium glutamát 2015.01.01. 20:17:08

@Well...:
mivé lesz szűzpöcök két ital után?
kazlamata

sixx · http://comment.blog.hu 2015.01.01. 20:17:29

@paranyuszi: neked sem kell itt üldögélni, azt tudod, igaz?

Well... 2015.01.01. 20:18:07

@malevil2050: en csak egy sorra emlexem....
"..egy nagy fasz...egy nagy fasz...egy nagy faszekerce a fegyverunk.... "

Caryon 2015.01.01. 20:18:51

@csincsilla72: Nem tudom, hogy van-e olyan betegség, és ha igen, akkor Kazalnak ez lehet-e a baja, hogy mindig felveszi annak az embernek a tulajdonságát, akivel éppen együtt tartózkodik. Röné mellett egy hisztérikus elmebeteg volt, Pennisz mellett szexmániás, Dóri mellett tuja. Szóval képzeld el azt a szitut, hogy 2-2 percet tartózkodik mindenkivel, és váltogatja a viselkedését, és ezt egyszerre végig nézni, tiszta Normen Bates lenne.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.01. 20:20:03

@candyperfumegirl: :-D Jaj :-)

@red ferrari: jaj, köszi, mert tegnapra vártam, de csak vmi acél darabokat küldött, h rakjam össze, mint a legót. :-*

Gia 2015.01.01. 20:20:21

Nem vagyok vallásos,de áldás,békesség már mindenkinek,nnnaaaaa.. :-)

Haplo 2015.01.01. 20:20:24

valaki megmondana mikor kezdodik ma az osszefoglalo?

bigél 2015.01.01. 20:21:54

@Haplo: szerintem 10-kor, legalábbis a műsorújság szerint

csiri bá 2015.01.01. 20:22:02

@Micsell: nullásgép plusz paróka... az utóbbit meg körbe is lehet járni. :)

Haplo 2015.01.01. 20:22:44

@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): neked is koszi! Port.hu-n probaltam megnezni, de tetulassu...

csiri bá 2015.01.01. 20:24:31

@Haplo: azt felejted el, mióta az eredeti tulaj eladta egy ordas hulladék lett, rengetegszer nem jön be, satöbbi: alternatívának ezt javallom: tv.animare.hu/

malevil2050 2015.01.01. 20:25:29

Ritkán szoktam belefolyni " komoly" témába , de engedtessék meg nekem h személyes érintettség címén - a vélemény tiszeteletben tartása mellett - az erdélyiekről alkotott megitélést vissszautasiccsam! Az ok roppant eccerű: ez minden valóságot nélkülöz.

malevil2050 2015.01.01. 20:26:48

@Well...: Tényleg ez is van benne valahol,, a zannyát

candyperfumegirl 2015.01.01. 20:27:16

@BRAVE: az szuper hír, mert nem is akarok :D

Caryon 2015.01.01. 20:28:10

@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): "Lacit vezeti a lelkiismerete vagy (inkább) a taktika, hogy ne legyen közellenség a kihívás előtt, azt a fene sem tudja "
100%ban ez a meglátásom, de én inkább az utóbbira tippelnék.

Haplo 2015.01.01. 20:33:45

@csiri bá: na, ez szuper, tenyleg koszi. Evek ota nem hasznaltam a port.hu-t, csak most a VV miatt kellett neha, nem tudtam rola semmit, csak az tunt fel, hogy nehezkes lett, de azt hittem csak kulfoldrol....

nátrium glutamát 2015.01.01. 20:35:33

@Micsell: az is nagy kedvencem volt Ted Dansonnal! :D

csiri bá 2015.01.01. 20:36:19

@nátrium glutamát: a vellában is, vagy ott még a szokásos szeméthegyek uralkodnak? :D

Well... 2015.01.01. 20:36:49

@nátrium glutamát: mondjuk en megelolegeznem neki varhato teljesitmenye miatt :o)

@csiri bá: , @NÁTRIUM GLUTAMÁT :, koszike ....jol indul az ev :o)

malevil2050 2015.01.01. 20:37:10

@Gia: Isten hozott lányom/fiam monnyá el egy rózsafűzért,jahh h aszt morzsolni kell,akko egy hiszekeggyet ,tántalán.

Haplo 2015.01.01. 20:37:34

kivancsian varom a megfejtest, Laci mit kovetett el, hogy korival buntettek meg szilveszter ejszaka is :)

Micsell (törölt) 2015.01.01. 20:37:54

@csiri bá: nem volt rossz, ahogy elkezdték egymást ugratni pennisszel de mégsem volt benne igazán fantázia (most eszembe jutott ahogy britney leborotválta a haját, ha pennisz így vág neki vissza h leberetválja a kazlát, lett volna visítás) :D

nátrium glutamát 2015.01.01. 20:40:06

@csiri bá: a vellában had ne kelljen sixxnek takarítania :D
másik gondolat: akkor kanapémedve maradna mert,
- nem lehetne megmozdítani
- leálcázza magát pokróccal
- bútornak tűnne
illetve ugye még 2-3 tuja... :)

sixx · http://comment.blog.hu 2015.01.01. 20:40:13

no problem, paranyuszi is távozott. és nem a hátam mögött kell lefaszozni, hanem szemtől szembe, csak mondom.

fran7 2015.01.01. 20:41:27

@malevil2050: Az a másik felekezet lesz, nem, amit Gia emlegetett.

nátrium glutamát 2015.01.01. 20:43:28

@sixx: sajnáljuk, hogy ilyenekkel kellett foglalkoznod poszt-tolás helyett...

Gia 2015.01.01. 20:43:49

@malevil2050: Református vagyok (ott nincs rózsafüzér),de főleg lány.. :-)

Gia 2015.01.01. 20:44:37

@nátrium glutamát: Én is sajnálom.De had hulljon a férgese..

Hedonistamama 2015.01.01. 20:44:58

BUÉK mindenkinek :) Telóról még nagyon béna vagyok :( Van új poszt? Nem találom...

Gia 2015.01.01. 20:46:18

@Hedonistamama: Még nincs,de lesz,kitartás.

csincsilla72 2015.01.01. 20:49:38

@Caryon: szerintem Kazal nem beteg (max. idegállapotban van:-), hanem nagyon fiatal még, éretlen személyiség és bizonytalan önmagával kapcsolatosan. Nincs önálló véleménye, világlátása, meglehetősen buta és műveletlen is. De ez változhat. Még van ideje, ha ő is akarja és fontosnak találja. Ha találkozna egy sokkal érettebb, műveltebb fickóval, aki egy olyan társadalmi réteg szülötte, ahova ez a belépő, akkor talán akarná. Ha beengedik oda.

nátrium glutamát 2015.01.01. 20:51:23

@csincsilla72: mindenek előtt kellene neki egy jó pszichológus.

Hedonistamama 2015.01.01. 20:51:35

köszönöm a gyors válaszokat

csincsilla72 2015.01.01. 20:52:01

@nátrium glutamát: igen, de ahogy elnézem, az lassan kiutalható lesz mindenkinek.

Well... 2015.01.01. 20:52:38

@Hedonistamama: meg nincs Sixx takaritassal kezdte az evet ...ahelyett, hogy irna....

malevil2050 2015.01.01. 20:53:07

@fran7: @Gia: Ájjájj .akko van baj ölég, mévan mit kupálódnom

perszepolisz 2015.01.01. 20:53:28

@Caryon: Volt egy iylesmi Doktor House rész. Ott a beteg a domináns ember tulajdonságait vette fel. Vagy valami ilyesmi candyperfumegirl biztos jobban tudja.

Well... 2015.01.01. 20:54:57

@csincsilla72: pont annyi eselye van a kazalnak osszejonni egy inteligens faszival mint Oszintenek ide irni :o)) komolyan ....mi volt a legjobb abban mikor a kazal szippantotta a dennist ??

a 2 perc csend :oP

Gia 2015.01.01. 20:55:47

@Well...: Nem ő akarta,kénytelen volt.

csincsilla72 2015.01.01. 20:56:04

@Gia: Én sem vagyok vallásos, de karácsonykor mindig elfog a hangulat. Ilyenkor megnézem a legkedvencebb filmemet, Az őslakót (Man from Earth). Nagyon ajánlom minden filozofikus hangulatú érdeklődőnek (bár hívő lelkek biztosan blaszfémiát kiáltanak), mert egyszerűen szenzációs.

verkli 2015.01.01. 20:56:43

BÚÉK

Látom újévi nagytakarítás van. sixx, Macit is dobd ki!

Well... 2015.01.01. 20:58:49

@Gia: nekunk meg foleg...it basszuk az idot, varjuk mindennapi belevalonkat....szerintem ez kronikus

Gia 2015.01.01. 20:58:49

@csincsilla72: Nem láttam még ezt a filmet.De időm engedvén majd megtekintem.

csincsilla72 2015.01.01. 20:58:49

@Gia: azt én nem tudhatom:-) A vellalakóknak mindenképpen.

csincsilla72 2015.01.01. 20:59:32

@Gia: mindenképpen. Földhöz bac, az tuti.

Gia 2015.01.01. 21:00:57

@Well...: Nekem pont nagy segítségek vagytok(és a műsor is).Elterelitek a gondolataimat.

Ronla 2015.01.01. 21:01:44

Na, mi van má'? Amíg én lenyomok néhány krokodilt, addig ti itt Ki nevet a végén-t játszotok? Ahogy elnézem, Sixx nyer, mint mindig. :D
Most őszintén, mi ez a para?

Valaki emlegette a termékelhelyezést. Az RTL-nél még nem jöttek rá, hogy erre Maci a legalkalmasabb. Bár, ha jobban átgondolom, mégsem.

Kiválasztás mikor lesz?

Gia 2015.01.01. 21:02:06

@csincsilla72: Akkor a földön ülve fogom nézni,megelőzve a balesetet :-))

Gia 2015.01.01. 21:02:45

@Ronla: M választja ki Robin,hogy ki ellen esik ki.Cegény.

Fu Szekh Li 2015.01.01. 21:03:45

@perszepolisz: Nézd meg a Zelig-et Woody Allentől.

Gia 2015.01.01. 21:04:31

@Ronla: Arra gondoltál,hogy Maci nagy reklámfelület?De rögtön letakarná egy lópokróccal.. :-)

csincsilla72 2015.01.01. 21:04:58

@Ronla: Ma lesz. Maci télleg alkalmas termékelhelyezésre. Hirdetőtáblának is alkalmas. A többiek akár kis üzeneteket is elhelyezhetnének rajta., ha éppen nincs kedvük beszélgetni.:-)

Admiral_General_Aladeen 2015.01.01. 21:05:41

@Ronla: A nagy reklámfelület,nagyon drága :)

csiri bá 2015.01.01. 21:06:21

@Ronla: mit reklámozna? Stadalaxot? :D

Ronla 2015.01.01. 21:07:17

Akkor nem maradtam le semmiről. Kösz. :)

A termékelhelyezéssel kapcsolatban nem akarok ötletet adni, mert még a végén Maci félmeztelen testét kéne bámulnunk, és akkor már inkább nézek bele egy atomvillanásba. :D

Gia 2015.01.01. 21:08:00

@csiri bá: A Pick felkérhetné,az hiteles lenne..

csiri bá 2015.01.01. 21:08:52

@Gia: Vagy a Spar..."egyenesen a saját húúsüzemünkből" :D

Well... 2015.01.01. 21:33:40

@Ronla: a maci nem jo , hogy adnad el kosernak, agy halalnak ?? :o)

szopjatok le mind 2015.01.01. 21:40:41

@Well...: abban azért ne legyél olyan biztos ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.01. 21:49:56

@perszepolisz: Igen, pontosan ez volt. Aztán kiderült, hogy disznókakával dolgozik a csákó.
süti beállítások módosítása