Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x42 - Minnie egér szakmunkásbajusszal és tépett hajjal vs. a Kiskun TV csöcsös démona (18+)

2014. december 28. 10:19 - sixx

screen_shot_2014-12-28_at_8_46_43.png

Ember legyen a talpán, aki rendet tud vágni abban a pézsmaszagú ködbe burkolózó kavarásmasszába, ami most a villában éppen a Laci-Edina-Zsu háromszöget nyakon öntötte. A karácsonyi zabálásban egy dekát sem hízó, ezért érdemrendet érdemlő Bencus tuti nem fog, bezzeg a kommentelők, de ne szaladjunk ennyire előre.

Bulikázunk, karácsony van, jóhogy. A kissé szétfolyt seggű bulák egy szál melltartóra vetkezve üvöltenek a hálóban, majd koccintanak, mi vagyunk a top4 csaj, ennyi. Odakünn a top6 faszi is koccint, aztán jön a densz meg a piálás, amit Ádám a riportban az eddigi legjobb pardénak titulál, mert volt annyi pia, hogy mindenki szíjjelcsaphassa magát, és úgy nézzen ki, mint a Videó presszó törzsközönsége egy jobb hétvégén mínusz Dóri gigantikus műcsöcsei, olyan a presszóban sose járt.

Dennis a budiban smárolja/ujjazza Fannit (ilyen sem vót a presszóban, csak mondom), a nyugiban Ádámot Dóri, Lacit Edina bassza szárazon, majd Laci egy erőteljesebb mozdulattal Dóri szájszervére applikálja Edina fejit, smároljatok, jön az ukáz, s lőn. Ilyet sem láttam a presszóban, csak olyat, amikor Shilton, az egykori kispályás futballkapus egy hetven körüli öregasszony szoknyája alatt matatott, az meg közben olyan arccal itta a kevertet, mintha ez lenne a legtermészetesebb.

Dóri Ádámmal is smárol a nyugiban, közben Laci részegen javasolja, hogy ebből lehetne egy fasza édesnégyes, de az Edina nyelvétől csak hümmögni tudó Dóri jelzi, hogy lófaszt a seggébe, és inkább lekapja Ádámot, aki rámarkol a szilikonra, de Dóri észbe kap és kirongyol a helyiségből, ahol Laci és Edina kicsit összegabalyodik, majd felrúgnak pár poharat, összetörnek egy üveget, így a mezítlábas csajt Laci ölben viszi ki az udvarra. A nappaliban Maci és Zsu között javában zajlik a “hogy is volt az, hogy te nekem egy bögrét adtál karácsonyra, amin egy rohadt állatkínzó szemét ribanc van”-gate, Zsu galuskás, mint Boci barátom a nyolcadik félvodka és másfél liter bor után, Maci fejére a körszakállat meg esküszöm szemceruzával rajzolta valaki, annyira természetellenesen néz ki.

screen_shot_2014-12-28_at_9_01_52.png

screen_shot_2014-12-28_at_9_09_28.png

A beszélgetés annyira nem lényeges, a vicces benne az, ahogy Zsu igyekszik valamiféle erkölcsi és/vagy szellemi fölényt kiharcolni, miközben imbolyog, mint Szabó Zsófi az After-X díszletében. A lényeg nagyjából ennyi:

Azt hittem, örülni fogsz a bögrének. Én örültem volna. (Maci)

Hogy a beszélgetés alatt mi a faszt keres a szobában Dani, akit már azért is nagyon meg kellene pofozni, mert a lila kendőt úgy tekeri a fejére, mint egy részeg szingaléz szabadságharcos, azt nem tudom. Azt meg pláne nem, hogy mikor osztották be a villa örökös és állandó békebírójának, mert a mai adásban nem ez lesz az egyetlen konfliktus, amiben lógó faszú kibicként nyilvánít véleményt, de ami a legmegdöbbentőbb, hogy ez a sok agyhalott a villában meg hallgat rá. Ilyenkor milyen jó lenne egy VV Attila, hogy elmagyarázza neki, hol lakik a villaúristen, na mindegy. A beszélgetést Zsu így zárja le:

Undorító vagy, rohadj meg.

screen_shot_2014-12-28_at_9_14_31.png

Maci a zuhanyzóban panaszkodik Dennisnek, illetve az ujjazás nyomait (vagy a gecit) magáról lemosó Fanninak, aszonták rám, hogy undorító vagyok. Ezt Dennis is így gondolja szerintem, Fanni meg kurvaisten, hogy igen, de nem mondják ki, mert ugye szövetség, meg minden. Kurvára nem ártana a villának, ha Maci kiesne, de nem fog, mert bent érthetetlenül erősnek tartják. Zsu az udvaron Edinával beszélget, és agyal, amihez nagyon idétlen arcot vág. Mivel Dani nem állt ki mellette a börgevitában, ez szarul esik neki, és ettől annyira elborul, hogy átvedlik pink fürdőköntösre, odasúg valamit Lacinak, majd megindulnak a nyugiba, út közben meg elhangzik az a mondat, ami miatt Zsút a kommentelők nagy része ótvaroskurvának tartja:

screen_shot_2014-12-28_at_9_20_53.png

Odabent egyértelműen Zsu és az alkohol kezdeményez, és közli Lacival, hogy ő felnőtt ember, és arra kell neki Laci, hogy a pöckét megbuherálja, de persze ezt így nem mondja ki, Laci meg (egyelőre) nem hajlandó egy centit sem tolni a farkán a bűvös lyuk felé, mert nem evett meszet/kiment belőle az alkohol. Így jobb híján fekszenek egymás mellett, de nem tudnak megbeszélni semmit, mert Edina odarohan az ajtóhoz, benyit, aztán megretten és elszalad. Zsu tovább terel odabent, és az istennek nem mondja ki, hogy Laci, basszál már szájba, de fasszal, ha lehet, Edina meg a zuhanyzóban Daninak panaszkodik. Lacit nem érdekli Zsu, pedig a démon már kis híján kimondja a kimondanivalót, eredj ki, oszt cigizzél, veti oda neki, amin hangosan felröhögtem.

screen_shot_2014-12-28_at_9_34_06.png

Zsu szemiben viszont van valami, és Laci visszafekszik mellé, dugná persze, mint a lopott biciklit, de van annyi esze, hogy a játékot fontosabbnak tartsa, mint egy ejakulatio praecoxot Miss Kiskun tetszőleges testrészén. A történetnek folytatása nem nagyon lesz, mert Edina, aki valamilyen, általam ismeretlen oknál fogva azt hiszi, hogy jogot formálhat Lacira, aki pedig eddig hatvanhatszor mondta el neki, hogy nem akar tőle semmit, és csak részegen fogdossa egy kicsit, beront a nyugiba, és meghiúsítja az esetleges kufircot. Befekszik Laci és Zsu közé, és úgy viselkedik, mint egy megcsalt feleség, Zsu meg ezt nem akarja hallgatni, és kijön az udvarra, ahol egy

bazdmeg, rohadt kurva!

sóhajjal leül cigizni, és közben a combján folyik a pinalé. Elnézést. Ezt így látták kommentelőink:

Edina a nyugiban elmondja, hogy szerinte Zsu taktikából megy rá Lacira, majd vágunk, és a nyugit látjuk infrában, ahogy a boglyashajú zombi full Veszedelmes viszonyokba megy át a tetovált zombi mellett, és a szavai ijesztőbbek, mint a külseje, ami azért mond valamit. Lacinak bizonyítania kell, szerinte, én, ha Laci volnék, most rohannék ki a nyugiból, és meg nem állnék a hálóig (nem, nem kúrnám le a helyében Zsut sem). Edina kulcsmondata, amire még ma este rácáfol:

Egyébként én nem vagyok szerelmes.

Nem. A. Lófaszt. Másnap reggel mindenki gyűrött, és elkezdődik a kinek mit mondtam/kinek a szájában jártam/kit küldtem el a kurva anyjába játék. Maci például őszül, Zsu meg nem emlékszik, mit mondott Macinak, aki szerint meg odakint minimálbérből élnek az emberek, hát mi baja van a bögrével Zsunak. Klasszikus Csubakka-védelem. Dóri szerint Ádámmal jó smárolni. Meg Edinával is. Dóri, ha dugni fog a villában, Ádámmal fog. Vagy Edinával. Ha lesz elég pia. Zsu és Robin a cigis kanapén beszélget, Zsu arra sem emlékszik, hogy valakit baszogatott, aki nem Robin, vagyis nem, Dórit baszogatták Robinnal. Mindegy, senkit nem érdekel.

screen_shot_2014-12-28_at_9_48_05.png

Az összefoglaló második része leginkább a Zsu-Edina-Laci gimis afférról szól, és első momentumaként Laci a nyugiszobában, a paplan alatt maszatol. Ez kábé egy kétujjas fingerlizést jelenthet, legalábbis ránézésre. Namármost ezt Zsu nem nagyon bírja magában tartani, mint ahogy semmit, bazdmeg, ennek a nőnek titkot elmondani olyan lehet, mint kiírni a Facebookra. Elmondja Daninak, hogy Laci megujjazta vóna, vagy valami ilyesmi, mire Daniban azonnal felébred ez önérzet, meg ez elfojtott szerelem Zsu iránt, és közli, hogy ő ezt azon nyomban elpofázza Edinénak, mert az úgy tisztességes. Zsu ettől nem fossa le a bokáját, hanem hótt nyugodtan szív egyet a cigibe, várj még vele, majd elmondom én, és kihívja Edinát a mosókonyhába, ahol kitálal. Erről is megvan a kommentelők véleménye:

Edina, hogy óvatosan fogalmazzunk, nem fogadja jól a hírt, mármint hogy képzeletbeli szerelme és jövője záloga nem az ő pináját pengeti, és kiborul, pedig, mint azt már annyiszor elmondtuk itten, Laci nem ígért neki sem szerelmet, sem faszt, sem semmit, VISZONT (nehogy hímsovinizmussal vádoljon itten valaki) meglehetősen gyökér módon hagyja, hogy a csaj rámásszon, és visszacsókolja, de nem úgy, mint Dóri Ádámot, hanem amúgy. Szóval Laci egy gyökér, Edina kissé pszichopata, Zsu meg pont azt csinálja, amit a villán kívül is, és a faszit felhasználja saját céljaira, az elé kerülő nőkön meg áttapos.

screen_shot_2014-12-28_at_9_58_07.png

Tetszik tudni: 24 évesen hitelmentes ház és kocsi. Azt nem adják ingyen, azért nagyon sok faszt kell kézbe venni, vagy keveset, de sokszor. A mosókonyhás beszélgetést így látták a kommentelők:

Edina kiborulása a budiban folytatódik, miért kell ennek mindig így történnie, kérdezi magától, ha valamikor ki kellene szedni a csajt egy pszichológushoz, az most van szerintem, mielőtt valamelyik este ki nem megy a budiba, és el nem kezdi vagdosni a combját. Estére mintha kissé lenyugodna a csaj, meglátjuk.

screen_shot_2014-12-28_at_10_03_16.png

Az utolsó kanyarban kiderül, hogy Ádám magára akarja pakoltatni a jeleket, mert ki akar menni párbajozni, ami a kis csapatát nem érinti túl jól, mert istenigazából nem tudnak megfelelő indokot kitalálni az akcióra ugye. A szaunában pedig, vajon miért, geciszag van. Ma este kiválasztás, a végére pár magvasabb gondolat kommentelőinktől a Zsu-Edina affért illetően:

Címkék: 18+ vv7
1426 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mosca.della.frutta 2014.12.29. 01:03:45

@kamilla123: igen, és ezt beszélgettük is itt már régebben is, asszem pont veled (is), hogy többeknél nagyon kamuszagú az egész, igen, el is szólták magukat már a legelején, szinte biztosra vehető, hogy a kreatívok agyaltak ki egy-egy imázsfilmet, hogy minél kontrasztosabb legyen a játékos valódi életével, na meg, hogy feltétlenül legyen benne minimum egy extrém attribútum (még akkor is, ha annak történetesen köze nincs az adott személyhez, lényeg a show)...

Well... 2014.12.29. 01:05:57

dori mondja, hogy a zsu vagy az adam akit vinni kene......robin vegre eljut odaig, hogy "mi van ha ez csak hoskodes a reszemrol?" ...jobb kesobb mint sose :o)

robin nagyon tudja kit visz ki..... csak nem mondja .....(maci lessz az megis csak..lehet orulni)

ahogy en latttam a karacsonyi uziket ...konkretan 2 olyan uzi volt amibol konkret infot lehet kihamozni, ha ismered a kodot.....

1: maci ...kedvesienek felsorolasa..meg a domsodiek is...na ez konkretan egy sorozat volt...helyertekkel meg minden...
2: a robin anyja bekuldte a robin ermeit szepen bekeretezve....konkretan 10 ermet, szepen sorbarendezve.....

ha kiindulok abbol, hogy robin es maci konkretan tudja a kinnti erosorrendet...akkor mashogy nez ki Maci-Zsunak " nagyon sok mindent te nem tucc" ....meg a robin hirtelen parbajozhatnekja ....

nátrium glutamát 2014.12.29. 01:07:43

@Micsell: pont jelezni akartam,h van nálam profibb olvasd inkább őt.
(csak már befenyítettél a kizárással)félek... na. tiszta a lelkem.

mosca.della.frutta 2014.12.29. 01:12:18

@Micsell: én még Daniból is, ő gyakran csak okosnak akar látszani, de csak a hülyeséget szajkózza, a mondandójába tűzdelve pár intellektualizáló kifejezést, amitől a többiek hasra esnek, mert nem értik mit jelentenek, de mi halljuk, hogy a semmit ragozza egyre - ezzel szemben Lacc egyszerűen, lényegre törően fejezi ki magát, és mindig tisztán levehető, hogy nagyon is képben van (asszem ezért is egyre szimpibb).

nátrium glutamát 2014.12.29. 01:13:36

@Well...: ...nem tudsz te semmit havas zsu... rögtön behelyettesítettem :D
ha tényleg Macit hívja ki, hitelt adok neked.

Micsell (törölt) 2014.12.29. 01:14:06

@nátrium glutamát: még ha frankenstein lenne de egy zsolt... nem elég horrorisztikus biztos ezért lett ez a vérmedve imidzs

nátrium glutamát 2014.12.29. 01:15:23

@mosca.della.frutta: yesss!
amíg Edina fel nem cseszi annyira, hogy előjöjjön belőle a basszájba. sajnálnám.

mosca.della.frutta 2014.12.29. 01:17:58

@Well...: hmm.... ez érdekes, vissza kéne hallgatni a zsírmedve-féle felsorolást, hogy kinek mi lehet a kódneve.... az érmeket sajnos nem lehet közelről megszemlélni, gondolom, de mondasz valamit, tényleg érthetetlen Robin Hood hirtelenjében támadt megmérettetés iránti igénye.... de a szerkik nem láttak volna ezeken át..? há' milyen dilettánsok ezek már? ;P

Micsell (törölt) 2014.12.29. 01:19:07

@nátrium glutamát: jaj már előbb meg Te akartál kizárni :D de mivel ügyesen öfiztél nem bomlasztjuk a szövetséget :D
@mosca.della.frutta: dani már világszámra viszi ezt az okoskodó figurát mert egy se lát át rajta, de megkockáztatom, h zsu át fog látni a kamumaszlagon előbb-utóbb
@Well...: ekkora kódolást csinálnának otthon anyuék medvének és robinnak? hát letenném a kalapom, ha így lenne

mosca.della.frutta 2014.12.29. 01:22:31

@nátrium glutamát: én is, de őszintén remélem, ennél azért több agya van; mondjuk, az is igaz, hogy minden eddigi ordenáré arcoskodását ittasan sikerült elkövetnie, úgyhogy az élete gyakorlatilag a szerkik kezében van, mint mindenkinek odabent... ;)

mosca.della.frutta 2014.12.29. 01:24:38

@Micsell: elvetettem a sulykot, azt mondod? xDD de hát ha egyszer átengedték a szűrőn a kódolt üziket... monnyanak le! :PP

Micsell (törölt) 2014.12.29. 01:27:56

@mosca.della.frutta: dehogy! éleslátásod kiváló
robint értem, később ment be, volt idejük mindenkit egy éremmel azonosítani
de medve? elejétől benn volt nem tudhatta ki megy be nem számít? manci néni az 5. beköltöző, pisti dömsödről meg a 9.? csak fejben kellett medvének tartani ki mikor ment be? ... ? :D

nátrium glutamát 2014.12.29. 01:30:46

Most már akkor azért is Robinra fogom tolni az appon a lájkot! Szeretném megnézni közelebbről az érmeit ;)

@Micsell: oké, de semmiféle Edinkát nem szeretnék.
@mosca.della.frutta: bízzunk. most nem kéne elinnia az úriembert - bár vonatkozásában kissé meredek ez a szó...

Well... 2014.12.29. 01:31:27

most komolyat csalodtam....a dennis a zuhany alatt a fanni mellett a farkaval jatszik....konkretan jaccik....mondjuk nem ez a salodas, hanem az, hogy ezt hivja o "godzillanak" ??? komolyan...

mosca.della.frutta 2014.12.29. 01:31:44

@Micsell: élek a gyanúperrel, hogy egyik anyu se tűnik olyan pengének, de ki tudja? az érmeket amúgy se tudtam hová tenni, miféle érzelmi töltetet adhat odabent Robinnak? mi van, ha nem az anyuktól erednek a kódolt üzik, hanem ők csak közvetítették azokat?

jah, Zsu nem tudom, átlát-e valaha Dani hablatyolásán, de talán ez most mrá mindegy is, hogy mindenképpen elveszett a belé vetett bizalma, amióta nem állt mellé, és amióta tutira levágós lett neki, hogy 12ker jobban húz Bajuszkához mostanság, mint hozzá (ha máskor nem is, hát akkor mindenképpen szembesülnie kellett Zsúnak ezzel, amikor Dani bezsarolta, hogy beárulja Bajusznál a Laci-affért...)

nátrium glutamát 2014.12.29. 01:32:05

@Micsell: már bocs, de ennyit nem nézek ki belőle. Robinból inkább.

Micsell (törölt) 2014.12.29. 01:32:48

@nátrium glutamát: értem a kódolt üzenetet (ami nagy szó :D )

verkli 2014.12.29. 01:32:48

Szégyellem magam, de nem igazán tudtam követni a dolgokat néhány napja. Szóval volt Komisz magára pakoltat ötlet, most láttam Ádina magára pakoltat ötletet, aztán meg Robin pakoltat magára. És ezt így hogy? Mi van itt, aki ad magára az kér jelet magára? Nem értem. Ha meg bevonták az Ádina megy párbajra tervet, akkor Daninak miért nem szóltak. Teljesen össze vagyok zavarodva. Írjatok már egy gyors öfit a Komisz ügytől kezdve.

mosca.della.frutta 2014.12.29. 01:33:33

@nátrium glutamát: az! ;)) de azért szimpi, mert jóindulatú, és nem agyhalott.

nátrium glutamát 2014.12.29. 01:37:18

@mosca.della.frutta: a rohadék mindemellé nem is néz ki olyan rosszul... :D
tegnap iccaka még egy kis edzést is láthattunk vele és Robinnal.
most meg Pöcök és Pennis lubickol egymás társaságában.

Micsell (törölt) 2014.12.29. 01:38:04

@nátrium glutamát: de ha még kint összerakták a csomagot és anyuk csak beküldték, ahogy @mosca.della.frutta: mondja? ez még hihetőbb bár akkor is fejben kell tartani 12 számot és nevet
ennyi már csak megy vagy nem? :D

zsunak érdekes lehet látni dani elfordulását ezért is kell neki laci

kidőltem jó éjt

nátrium glutamát 2014.12.29. 01:39:45

@Micsell: végül is... mondom: hiszem, ha látom ahogy Kanapét köti a kendőhöz.
Jó éjt!

Well... 2014.12.29. 01:40:03

@Micsell: na ...en sose mondtam, hogy akarmelyik uzi is kodolva lett volna...csak annyit allapitottam meg ,hogy mig a tobbi uzi csak alltalanossagokat tartalmazott "gondolkozz-ne baratkozz" az o kettojuk uzeneteben lehetne rejtett konkret info

mosca.della.frutta 2014.12.29. 01:40:12

@Micsell: xDDD én inkább valami egyszerűbbre gondolnék, mint például esetleg a nevek-megnevezések kezdőbetűinek kéne egyezőnek lennie a villalakókéival, mert az mégiscsak könnyebben megfejthető, mint ha számolgatnia kéne, főleg úgy, hogy még csak jegyzetelgetniük se lehet....

Micsell (törölt) 2014.12.29. 01:43:34

vagy megkapják legépelve :D
de hogy tud uolyan kezdőbetűjű rokont felsorolni amikor még nem tudta kikkel költözik össze a medve?

nátrium glutamát 2014.12.29. 01:43:53

@mosca.della.frutta: de Robin érmeket kapott bekeretezve. ott mi a kód?

Well... 2014.12.29. 01:49:07

@Micsell: komolyan aranyos vagy....csalni ok , hazudni nem,?? gondolod, hogy a retek utanna nez leteznek -e a domsodi rokonok ? :o))

Well... 2014.12.29. 01:50:57

@nátrium glutamát: robin az utolso bekoltozo..volt 2 hete hogy kitalalja a erem-arc parositast

mosca.della.frutta 2014.12.29. 01:52:26

@nátrium glutamát: és ha erre célzott az "én vagyok a játék mestere.." dörgedelemmel Zsúnak, amikor befenyegette, mert az ki merte röhögni, mert megszívta a hajléktalan léttel a munkahéten...? mármint hogy van, és lesz végig a játék során külső segítsége -- aproposz, arra emlékeztek, amikor berepült valami levélféle a kupolába az egyik ON-ban, amit a zsírmedve azonnal felkapott és el is olvasott, hiába recsegte folyamatosan az égi hangszóró, hogy azonnal vigye be a riportba? az mi lehetett más, ha nem külső infó?

nátrium glutamát 2014.12.29. 01:55:28

@Well...: de elzárva élt egy szállodában. ő sem tudta kik közé megy be.

mosca.della.frutta 2014.12.29. 01:56:53

@nátrium glutamát: feliratok az érmeken? azoknak is vannak kezdőbetűik, vagy a dátumok párosítva a bekültözők sorrendjének számaival..? Robinból simán kinézek ennyit, csak a szírmedvéből nem (nála inkább tartok valószínűnek mondjuk egy "dömsöd-dóri" féle egyszerű analógiát...

nátrium glutamát 2014.12.29. 01:59:26

@mosca.della.frutta: ha valóban lenne külső segítsége nem süppedne bele a semmittevésbe tudván, hogy kint annak nem túl jó a megítélése. folytatná a régi jópofa-maci imázsát.

mosca.della.frutta 2014.12.29. 02:00:56

@Micsell: csak annyit egyeztettek előre otthon, hogy majd olyan nevű kamurokonokat sorol fel Medve-anyu, akik kezdőbetűi megegyezőek a villalakókéival, és csak annyi lesz a medve dolga, hogy ebből az erősorrendet szépen levegye...

Well... 2014.12.29. 02:02:09

@mosca.della.frutta: na ezt konkretan tovabb lehet gorgetni....miert is lennenek valodi ermek ?
gondolom nem ugy venni par ermet otthon...van meg egy maros haver egy cnc-vel, vagy egy kulcsmasolo egy glavirozoval....oszt azt itsz az eremre amit akarsz...nagyon dzsemsz bond :o))

mosca.della.frutta 2014.12.29. 02:05:29

@nátrium glutamát: az túl fárasztó neki 0/24-ben, majd csak akkor veti be ismét a jópofi cuki-medve sztájlt, amikor esélyes lesz rá, hogy kiküldjék párbajozni, addig tesped, mint otthon is tenné.... és közben a valódi önmagát adja (a gonosz vérmedvét), mert a sínésznő is megmondta, hogy 0/24-ben színészkedni márpedig nem lehet (és ő már csak tudja;) :P

mosca.della.frutta 2014.12.29. 02:09:13

@Well...: ez már tényleg az lenne ;)) nekem simább ügynek tűnik a valós érméit felhasználni, ha sok van neki, van miből válogatni, de aztán ki tudja..? (persze arra is ügyelni kell, hogy a szerkiknek ne legyen levágós, hogy itt valami sunyulás van;)

Well... 2014.12.29. 02:10:15

@nátrium glutamát: pont addig jut el , hogy ne legyen a kivallasztott, meg hogy ne akarjak kihivni....azt hogy kinnt nem szeretik ahoz meg mar hozzaszokott az eletbe.....

az ejjeli live-ban egyebkent nagyon pedalozik.....massziroz osszevissza, meg jopofizik ezerrel

mosca.della.frutta 2014.12.29. 02:11:33

ja, de gondoljunk azért arra is, hogy az erősorrend se konstans, folyamatosan változik valamennyire...

mosca.della.frutta 2014.12.29. 02:13:41

... de azért csak jó lenne látni azokat az érmeket, és a rokonok neveit! xDD

nátrium glutamát 2014.12.29. 02:16:37

@mosca.della.frutta: simán fel lehet venni viselkedésmintákat ideiglenesen - ahogy mindenki meg is teszi. alvás közben nem kell viselkedni. :))) ezért aludt olyan sokat Reni?

@Well...: ha elfogynak a tuják, ő következik. (bár még mindig remélem, hogy Robin meglepetést okoz és őt hívja ki.)

Stream.
Vicces ahogy ládával alszanak a csajok.

nátrium glutamát 2014.12.29. 02:32:44

álomba streamelem magam...
jóccakát! :)))

Well... 2014.12.29. 02:34:02

@mosca.della.frutta: macinak nevek :
zoli
adri
barati kor (mocsarlakok)

-domsodrol (szerintem itt megszakad a rangsor. es ugrunk a top 3-ra)

norbi
joci
misi

apposok mi volt a nepszeruseg karacsony elott ??

VV Özséb 2014.12.29. 03:14:02

Van egy olyan érzésem hogy a nézőknek az is szimpatikus lenne ha az Edina szarral kikenné a villa falát. Megsajnálnák még ezért is, hogy szegény jólelkű lány.

Well... 2014.12.29. 03:18:24

breaking....a dennis meg a fanni a haloba qfircol....ja ez nem breaking :o(
a dennis beszol, a tobbieknek, hogy miert nezik...mira a laci a camera nem zavar, mi meg igen ? -fanni" engem nem zavar a kamera hidd el" .....
edina rogton bekoltozne nezonek....dennis gyozkodi, hogy aludjon veluk...edina fel, mert hogy "valami bajom lesz"....edina konkretan rakerdez ez egy invitalas ? ....es hogy koszi kihagyja....majd megkerdezi az adam-laci parost, hogy ok alszanak-e mert veluk mondjuk szivesen khmm khmm ....aludna

Well... 2014.12.29. 03:28:19

fanni dennis befejezte a qfircot...testverek kozott sem volt tobb mint 10 perc....szeretnem azt hinni mikor a kementseper akkor a minoseget a mennyiseg ele helyezi......

Well... 2014.12.29. 03:30:32

edina beekudt a fiuk koze, majd suttogva kerte a fiukat, hogy ne sokat rugdossanak almukba, mert egnas is egy labujjal a seggebe ebredt.....de lehet en hallottam felre....

Well... 2014.12.29. 03:31:29

javitas .............. tegnap is egy labujjal a seggebe.....

Well... 2014.12.29. 03:43:15

ON
a zsu kifejti a daninak, hogy neki a sugar daddy tipusu fickok jonnek be.....konkretan a "Jozsi aki adott neki egy dizsnot" ....(nem kene ezt a nepies vonalat eroltetni....)

Well... 2014.12.29. 03:50:38

on a dani meg a zsu kiviszik a makroportot pisilni....zsu is elintezi ha mat ott van....

Well... 2014.12.29. 03:52:08

ON
maci a holnapi torna miatt kesereg....hogy leulni is alig bir... (szerintem arra gondol, hogy felallni, de vagil is mindegy mozgas ez is az is)

ruzs54 2014.12.29. 05:43:50

Ahogy olvasgatom itt a kommenteket,úgy látom, hogy sokan leírták Danit, meg Edinát, és ezek a vélemények jól mutatják a mai társadalmat.Elfelejtették, hogy Zsu már az elején kiesett volna a picsába, ha akkor Dani meg Edina nem fogják a pártját.Véleményem szerint kígyót melengettek a keblükön.Én bízom benne, hogy Edina személye nem csak ennyire volt elég a játékban, és a szerkesztők meg a nézők látnak még benne érdeklődést fent tartó figyelmet.Azt várom amikor a csúf kis békából (mint a mesében)elő bukkan a gyönyörű NŐ.Annyiból örülök , hogy most kapta a pofont Lacitól és nem a villa lét után, mert ha kint tapasztalja meg, akkor nehezebben heverné ki.Tételezzük fel, hogy Edina lesz a nyertes,és fülig szerelmes Laciba,és amilyen jó lelkű Edina, Laci segítene neki "eltrallalázni"a nyereményét és aztán dobja el mint egy rongyot.Szerintem meg Zsu csak élvezze azt ,hogy megkaparintotta Lacit,a nézők a kellő pillanatban honorálni fogják.

ruzs54 2014.12.29. 05:56:08

@ruzs54: Még annyit, hogy Edina mindig a gyengébbhez állt,mindig az esendőt támogatta együtt érzéséről.Lacit is Edina hozta vissza a figyelem központjába ,különben már Laci is rég kívülről szaglászná a villa környékét.Az hogy a beszélgetéseik közben kialakult benne Laci felé egy vonzalom,annak is köszönhető,hogy Laci tett érte.Ketten kellettek hozzá.Most amikor Edina is esendő lett,csak Dani áll mellette,de még Ádám, Laci fegyverhordozója is Edina felé hajlik ,szerintem.

ruzs54 2014.12.29. 06:16:43

Ezt egy facebook kommetelőtől ollóztam: "Sziasztok! Én kezdettől fogva Edinának szurkolok, már a kisfilmje alapján is ő volt a legszimpatikusabb és nagyon örültem, hogy a villabeli viselkedésében sem kell csalódnom. Most viszont úgy gondolom, hogy ha nem áll le ezzel a Lacis szállal, akkor biztosan bebukja a játékot. Ez azért is lenne nagy kár, mert Edina nem csak egy "TOP 5-ös" játékos lehetne, hanem momentán ő lehetne a legnagyobb esélyese ennek a szériának a megnyerésére. Hogy miért? Egyrészről a nézők ki vannak már éhezve egy női győztesre. Másrészről Edina borzasztóan sokszínű játékos, ha kell akkor lehet rajta nevetni, ha kell, akkor vele együtt sírunk. Ha kell Edina az eszét használva taktikázik, ha kell, akkor a jó ízlés határain belül romantikázik. Mindezek mellett nagyon őszinte, lelkis, normakövető lány. Nincs még egy ilyen játékos ebben a szériában. Maximum Dani kelhetne vele harcra, de még őt sem tartom akkora egyéniségnek, mint az Edinát. Az Edina - Zsu - Dani hármast nagyon sokáig imádtam, Zsura is és Danira is szavaztam és nagyon sokáig úgy gondoltam, hogyha ezek hárman csak a játékra koncentrálnak, akkor akár mindhárman ott lehetnek a döntőben. Tegnap nagyot csalódtam Zsuban, amit Edinával meglépett, az számomra megbocsájthatatlan. Edina nagyon sok mindent feláldozott Zsuért, éppen ezért felháborító, hogy ő mindezt így viszonozza. Semmi baj nem lenne ha Zsuzsa szerelmes lenne a Laciba és így közeledne felé, de annyira lehet látni, hogy "maximum" egy kiadós du...-ra kellene neki az agyontetovált gyerek. És ha Zsunak mindez többet ér, mint a szövetségük Edinával, az számomra tényleg no comment. Nem mondom, hogy végleg, de én innentől kezdve levettem a kezemet Zsuról, habár a mai kiválasztásnál már azt mondta, hogy megbeszélték a dolgukat és innentől kezdve mindenki a dolgára fog koncentrálni. Nagyon remélem, hogy ez így lesz és visszatér a régi nagy hármas és ilyen Laci féle nullszériás hapekok nem kavarnak be. Zsu már így is megjárta ezzel, mert momentán egy fél ország utálja amiatt, amit meglépett Edina ellen, de Edina is bebukhatja, ha mostantól kezdve minden összefoglalóban csak Lacika miatt fog keseregni. Szóval mind a két lánynak lekéne már végre szállnia a földre, Edina játéka még visszahozható, Zsut meg majd meglátjuk... most neki nagyon a jó arcát kell mutatnia, hogy a nézők felejtsenek, szerencsére, most lesz pár napja, mert Robin úgysem őt fogja kivinni és addig még visszanyerheti ő is az elveszíttet rajongókat. " teljesen egyet értek vele.

red ferrari 2014.12.29. 07:27:59

@Well...: mennyire igazad van! a 10 kicsi érme kódositva üzentek Robinnak! látok benne fantáziát :) egyet értek veled! de honnan tudni hogy macit jelképezi az első érme ?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.29. 07:37:33

@ruzs54: már a kisfilmnél bukott a komment.

A kisfilmnek gyakorlatilag semmi köze az érintettnek. Tök mindegy, h mi mit gondolunk. Az már majdnem eldönti, h kiről mit gondoljunk, aztán az rtlen múlik, h változtat a néző hozzáállásán v sem. Ő irányít.

Persze ettől még Ádiná lehet cukker, ari, egyebek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.29. 07:41:36

@Ay Mama, Que paso: "Dennis és Dani egy felfújt kotonnal lábfociznak(végre hasznosítják az óvszer automatát) "
Csak remélni merem, hogy nem egy használt kotonnal teszik mindezt...

red ferrari 2014.12.29. 07:50:15

Ami engem nagyon irital az a Fanni meglátása minden kiválasztáson amikor Lillu firtatja a benti viszonyokat,Faszni benyal a Dorinál ,még akkor is ha az egész hét arrol szol a vellában Laci -Edina-ZSU háromszög <<< nyem nyem szerintem a Lacinak a Dori tetszik :)))))) >>>> Hol élsz Fasznika ?

Megdobbent 2014.12.29. 08:25:01

Wehe, ez az Edina egesz egyszeruen felemetes egy pszichopata. Hasonloval volt mar dolgom, nabazdmeg nem kispalyas ez a tipus: lerajzol egy vilagot maganak, kap a nyomorult ferfiember benne szerepet ha kell, ha nem, es ha a valosag nem hozza a kisvilagban lerajzoltakat, akkor jon elso lepeskent az, amit most lattunk, hogy bosszu meg mifaszom. Utana par lepesnyire egy felragadott kes van egy teljesen hibbant, borderen tul roskadozo nosteny kezeben, es addig nem tudja meg, hogy a kisvilaga nem a valosag, amig ver nem folyik innen vagy onnan. Nacsak szolok, ha esetleg az rtl a pszichologuson sporolt volna es nem akarnak vert a diszletekre ;)

tvbuzi 2014.12.29. 08:31:28

Ez a tíz kicsi érme jó találmány:) a tettek klub meg észrevette és átrendezte:D

tvbuzi 2014.12.29. 08:32:34

@tvbuzi: Retek, nem tettek. A telefon felülírt:)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.29. 09:20:10

Érdekes hogy kibékült a csuzli szájú Laci Edinával a kiválasztás napján, megint becsicskult ez a nigga.
Anno a szimpátia szavazásnál rohant oda Dórihoz hogy bocsánatot kérjen tőle, gerinctelen kis ratyihuszár ez a kölök.
Edina meg jól taktikázik, jobban küldi mint Zsu.

lawabidingcitizen 2014.12.29. 09:27:37

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): használt nincs a vellában! Meg is lesz az eredmény nemsokára, hiába szavaznak ki egy embert, ha Faszni terhes lesz, konstans marad a létszám! :)

kamilla123 2014.12.29. 09:35:40

ez jó. Edinka azt mondja, azért nem feküdne le történelmi alakokkal, mert azoknak bajsza volt, és azt ő nem szereti. :-))

rtl.hu/rtl2/valovilag/istenek-ki-kivel-fekudne-le

Micsell (törölt) 2014.12.29. 09:36:59

@nátrium glutamát: ott egyértelmű az érmek sorrendje amikor kapta és a beköltözők sorrendje :D tehát a legrégebben kapott érme az először jött lakó stb :DDD (nem mondod h szállodában elzárva két hétig?)...
@Well...: jól van csak beleéltem magam az összeesküvés elméletembe, de nagyon jó alapot adtál hozzá :D most már tuti visszanézem a dömsödi rokonokat, jegyzetelek és pontos listával jövök csak a hangulat kedvéért :DD és köszi az éjjeli ont
@mosca.della.frutta: igen ez egy nagyszerű gondolat
szervezzünk túrát Dömsödre és megkeressük pistiéket és manciékat akkor mindenre fény derül

Micsell (törölt) 2014.12.29. 09:38:10

@kamilla123: nekem az tetszett ahogy erre Au megjegyezte h fanni kivel NeM feküdne le és röhögtek Gombival

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.29. 09:44:28

Lécci, valaki foglalja már nekem össze ezt az érme ügyet, mert kurvára nem értem.... :(

tvbuzi 2014.12.29. 09:49:02

@Micsell: Edina nem akarja, összeakasztani a bajszát senkivel. :)

Micsell (törölt) 2014.12.29. 09:49:21

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): éjjel kitaláltuk, h kódolt üzenet ment be az érmekkel és azon összeesküvés elméleteztünk, h esetleg az érmek sorrendjével üzent anyu robinnak (és ezt fűztük tovább és összevissza)
macinak meg a sok rokon felsorolásában lehetett valami kinti üzi

Micsell (törölt) 2014.12.29. 09:51:32

@tvbuzi: ebből még ki fog kerülni neki néhány poén :D
valami bajszos zene esetleg aláfestésnek?:D

beacska 2014.12.29. 09:52:00

jó reggelt, jó szurkolást!

nos, én úgy vélem, kicsi a valószínűsége, h Robin Ádámot hívja ki. ha a logika igaz, amit itt vki felvetett, h azért rakatta magára, mert ha Ádám magára rakat és őt viszi ki, akkor jobb kiválasztottnak lenni, mint kihívottnak, tehát ha már menni kell, akkor inkább ő válasszon ellenfelet. Tehát az Ádám-Robint akarta megúszni, vagyis, mást fog kihívni. Talált magának Ádámnál gyengébbet. De kit? Fingom nincs. Danival beszélte meg a dolgot, és Maciékhoz ment jelekért....NYILVÁN Lacci vagy Zsu lenne a két lehetséges maradék. Zsut hülyeség lenne, egyrészt egyszer már vacillált Zsu és Vikcsu közt, és bár nem Zsut választotta, azért most kihívni necces lenne...tehát maradt Lacci....na de miért is???? Dóri kedvéért tutira nem, hisz Dóri nem is Laccira tett (tudom, kérésre, de akkor is...)

szóval, nagyon kíváncsi vagyok, kit tud Robin olyan frappánsan kihívni, h vissza is menjen ellene...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.29. 09:57:34

Amennyiben egy minden valószínűség szerint szoros Robin tuja-Ádám tuja párbaj lesz, annak is lesznek érdekességei, mégpedig abból a szempontból, hogy hogy fog történni a párbaj csapatválasztás. Az nem kérdés, hogy a mocsárlakók, mind Robin csapatában lesznek (annak ellenére, hogy ők rakták meg Robint jelekkel), Laci ugyanilyen megfontolásból Ádám mellett lesz, vélhetően Zsu is, de ki mellé áll majd Dani és Edina, hiszen Robinban ők a jövőbeli szorosabb szövetségesüket is láthatják...?

Amennyiben Robin-Maci párbaj lesz akkor a párbajcsapatképlet egyszerűbb mocsárlakók vs nem mocsárlakók.

beacska 2014.12.29. 10:13:47

@Micsell: miért lenne? őt bent erősnek hiszik, és nem is volt vele semmi konfliktusa.

Micsell (törölt) 2014.12.29. 10:15:29

@beacska: csak egy kívánság, hogy eltávolítsa medvét
amellett ha bent erősnek hittet ki mer hívni és visszamegy, azzal jelentősen erősödik a játékosok szemében

piros fehér 2014.12.29. 10:15:56

Engem sok minden mellett az is irritál, hogy engedélyezik ezt a "magamra rakatom a jeleket" faszságot! Én arra volnék kíváncsi, ki kivel nem akar végképp a villában lakni avagy ki kit utál a legjobban, azaz kivel párbajozna! Ez a legtisztább!
Ez a "magamra rakatom" faszság nem tiszta dolog hanem inkább megfutamodás, hogy elege van már /akkor minek megy oda?/ a bennlétből, vagy megmutassa, hogy ő is valaki. Csakhogy ha az idióta hetedik széria bennlakói nem jöttek volna rá vagy nem néztek egy sorozatot se, akkor honnan is tudhatnák, hogy eddig aki ezzel a hülyeséggel élt: egy sem ment vissza párbajról, mert a nézőknek ez nem szimpatikus, mivel amolyan menekülés jellegű.
Avagy unalmas hét elé nézünk, mert bombabiztos, hogy robika ádukát hívja ki és ebben az esetben lehet, hogy csoda történik először a vv történelemben: először megy vissza a kihívó, aki magára rakatta a jeleket. Nem elfelejtendő, hogy 2 hurka karakterről van szó, pedig elvileg "férfiak"!
Mellesleg a jogász mivoltára igen büszke pilu a "na" szócska mondatok /sokszor két szavas mondatok/ indításával rekordot állított fel tegnap /kb. ötvenszer sikerült így indítania még jól meg is nyomva az nnnnnnnnnnnnn-t/ így versenyben van a kiskunok benti igen intelligens és sokat tanult tiszta szívű versenyzőjével, a legjobb műsorvezető címért! Pffffffffffffejjjjjjj!!!!!!
És persze szapulta is rendesen a derék versenyzőket, hogy "ej-ej nnnnaaaa, hát arra kellene tenni a jelet, akit a legjobban utáltok, de sebaj és persze a felejthetetlen na-val zárta ezt az agysebész mondatát is! Arra persze az ezek szerint 20 évesekből álló "szakmai" stáb se jött még rá az évtized alatt, hogy ezt a fajta jelrakási mizériát betiltsa, mert jósolható, hogy lesz még ilyen, ezzel dögunalmassá téve ezt az amúgy sem a csillagokat verdeső magasságokban járó ótvart!!!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.29. 10:16:19

A Robin-Ádám párbaj ellen szól viszont az, hogy mivel Robin tudta, hogy Ádám is magára akarja rakatni a jeleket, és Ádám őt akarja kihívni, miért rakatta volna magára a jeleket azért, hogy létrejöjjön ugyanaz a párbaj...?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.29. 10:22:13

@piros fehér: Ez az ótvar műsor pont az ótvarságai miatt már több mint 1300 hozzászólást generált a mai napon csak ennél a posztnál. Az erőviszonyok meg olyan kuszák jelenleg, hogy ahányan vagyunk annyi féle képpen kommunikáljuk mi is itt kinnt az elmúlt napok eseményeit, pedig mi itt állítólag mind reality szakértők vagyunk... :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.29. 10:23:00

@Micsell: ja most már értem, köszi! A visszaolvasás után egyszerűen nem tudtam eldönteni, hogy ez valóban csak hogyvoltos fikciózás valóban volt valami kavarás azokkal az érmekkel kapcsolatban. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.29. 10:25:01

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "....valójában csak hogyvoltos fikciózás, vagy valóban..."
Eredetileg ezt szerettem volna irni. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.29. 10:26:03

Aki látja az appos véleménykutatást, ott kire szavaz a nép, mint Robin leendő ellenfele?

candyperfumegirl 2014.12.29. 10:30:41

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Ádámra, de szerintem ilyenkor arra nyom a nép, akiről volt szó a műsorban is, mint lehetséges párbajellenfél.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.29. 10:30:57

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Én alapvetően nem hiszek ebben az érem sorrend és a barátok megnevezése sorrend a karácsonyi üzikben/ajándékokban megmutatja a villalakók erősorrendet fikcióban, de ha még is, akkor is kiderült, hogy bármelyik sorrend egy-két nap alatt alapvetően megváltozhat.

piros fehér 2014.12.29. 10:31:53

Még van egy véleményem: újra és újra kezd dögunalomba fulladni az egész műsor, még akkor is, ha valamivel jobb karakterek vannak most, mint az előző kettőben. De viszont a stábnak gyakrabban bele kellene nyúlnia a dolgokba pl. állandó feladatok meghatározásával vagy tudom is Én, nem Én vagyok a "szakember", de ezt az egészet nézve ott sem azok vannak. Unalmas azt látni, hogy állandóan bagóznak, unatkoznak, káromkodnak, kefélnek, szarnak, stb. és nincs semmi fordulat.
Nekem akárki akármit mond, de Oki volt a favorit, mert annyira egyszerű lélek volt, hogy csak no! Annyira nem érdekelte a kamera, ugrált meztelen a nőkre, állandóan részegen fetrengett a földön és csinálta a hülyeségeit, röhögni lehetett az iq mérőin alias költözzön be egy teljesen átlagostól eltérő, rendszeridegen állatpolgár, aki szinte teljesen szarik a kinti társadalom szabályaira, de azt még a vv keretein belül tudja kamatoztatni azaz nem zárják ki. Csináljon bolondságokat, ne legyen sablonos, legyen extrém, súrolja a határokat, lehessen rajta röhögni, érdekes legyen, de ne zárják ki. Nyílván nem lehet mindig ilyen valaki, de nem lehet unalmas az ilyen figura. Ezt rajta kívül senki se bírta eddig hozni! Nekem nem az ideám, sőt az Én élet látásomnak ez ellentéte ez a fajta társadalmi viselkedés, de ilyen helyre ez kell!!

piros fehér 2014.12.29. 10:34:28

@VV Erőlegény: Igen ótvar, de persze, hogy nézi az ember, mert arra volna kíváncsi, hogyan marják egymást odabenn. Az ember már csak ilyen, plusz unalmas óráiban nem tud mit csinálni, hát nézi ezt, mert sajna nincs jobb!

Bujumburi 2014.12.29. 10:42:04

@VV Erőlegény: ugye??! pontosan ezen gondolkodtam, hogy vajon ilyen ostoba, vagy ennyire rafkós, és tud valamit, amit mi nem?

egyemakisszíved 2014.12.29. 10:48:04

@mosca.della.frutta: Háhá! Melyik világban nagyságrendekkel jobb pasi Laci Edinánál? Örülhetne, hogy Edina figyelemre méltatta, a szépet és a jót látta benne, általa tudott kimászni a mocsárból ahová a Dórival való kapcsolat juttatta, meg tudta volna mutatni a kedves, figyelmes oldalát, nem csak a sudribunkót, aki csak a numerákra hajt. A kémia közülük sem hiányzott, ahogy Laci mondta is Lilunak. Egyúttal elárulta azt is az Ádámmal folytatott beszélgetésben, amikor naivnak és butának nevezte és azt mondta, hogy Edina mindent bevett, hogy szándékosan szította a szerelem lángját benne. Egyúttal igazolta Dóri korábbi meglátását, hogy Laci beeteti Edinát. Az érzelmek kimutatása nagyon is nőies dolog, az hogy, sírt, mikor megtudta, hogy a pasi, akibe szerelmes, valójában simán keresztüllép rajta, ha a helyzet úgy hozza, hihetetlenül erőszakos valóban. Meg hogy furfanggal megpróbált tisztán látni, és kimondatni vele a kimondandókat, az is ősbűn lenne?
Tuti Robin-Ádám párbaj lesz, reméljük Ádám megy vissza, ő többet tesz hozzá a játékhoz.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.29. 10:51:38

@piros fehér: Azért azt nem mondanám, hogy dögunalomba fulladna a műsor és pont most.... Jelenleg pl. éppen nézek ki a fejemből és nem értek semmit... GPS-es nyelven éppen újratervezem az utat, csak a GPS-em jelenleg éppen nem találja a műhold jelet... :-)

nátrium glutamát 2014.12.29. 11:44:16

@Micsell: de. egy csaj kísérgette mindenhová, hogy ne jusson külső infóhoz.

beacska 2014.12.29. 13:45:25

@VV Erőlegény: :D ezt írtam én is fentebb ;)

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.29. 14:20:27

@mosca.della.frutta: bocsi de de minden egyes hsz-otokban ezt a nem egy kategória nem egy súlycsoport, Edina csúnya Laci szép dolgot hangoztatjátok. Én végigasszisztáltam egy magát A+++ kategóriásnak jónőnek tartó csaj ugyanilyen vergődéseit akármilyen kategóriás pasikkal, aki ugyanúgy nem bírta elfogadni h ő is a megbaszni jó lesz de azt is csak azért, mert annyira ajánlgatja magát kategóriát képviseli. Olyan szintű nyomulást láttam, amihez képest Edina kispályás, persze a baráti tanács lófaszt sem ért, h csak magát alázza.
(Egyébként, személyes vélemény, én pl. nem tartom magam jó nőnek, de Laci abszolút nem jön be, ha az utolsó pasi lenne a Földön, akkor sem kéne.)

mosca.della.frutta 2014.12.29. 18:11:02

@foxwiththegloves: sziasztok, még nem olvastam vissza semmit, se a posztot, sem a komikat, csak oldalt láttam a posztot megnyitva, hogy megszólítottál, így gyorsan válaszolok is: aláírom, amit mondasz, annak van alapja, én is láttam már ilyet, sőt, magam is tapasztaltam meg hasonlót, mégis azt mondom, hogy aki ennyivel maga fölé választ, annál borítékolható a szopórolleren vergődés, míg ahol megvan a harmónia bizonyos mértékig, ott azért nagyobb esély van a tartós kapcsolat kialakulására; mert eleve, ahol az egyik félnek szinte állandóan szégyenkeznie kell a partnere miatt, azt egy darabig lehet úgy vinni, hogy hárítja a támadásokat, a döbbent tekinteteket az ember, vagy be is lehet zárkózni a négy fal közé és csak egymásnak élni, 'úgymond', de azért azt vsz mindenki vágja, hogy ez csak ideig-óráig működőképes életstratégia, és ugyanott vagyunk, ahol az előbb, hogy garantált a szakítás, pusztán idő kérdése, hogy mikor szakad a cérna annál, akinek kényelmetlen mutatkoznia a másikkal... ezért azt gondolom, hogy sok kellemetlenségtől kíméli meg magát az, akinek VAN egészséges értékítélete, önkritikája, és nem bonyolódik eleve halálra ítélt projektbe - se 'tattikából', vagyis érdekből, se puszta fékentarthatatlan önzéstől vezéreltetve.
/Bajusz szerintem nyilvánvaló pszichopátiás eset, de ezt most nem fejtegetem már, tegnapi posztnál megtettük többen is, újat már nem tudnék mondani.../

mosca.della.frutta 2014.12.29. 18:15:08

@mosca.della.frutta: jah bocs, ez a tegnapi poszt, szóval itt, fentebb tökéletesen leírták már Bajusz személyiségrajzát, például @Megdobbent: akivel maximálisan egyetértek, minden meglátásában.

Well... 2014.12.29. 20:17:42

@Micsell: szivesen az on nekem nem gond itteni ido szerint este 10kor van ott hajnali 4. addig kovetem az esemenyeket....
süti beállítások módosítása